عزیز من این چه ربطی به شانس داره یا ماشین را خوش قیمت نخریدی یا اینکه سود روش زیاد می خواهی .تجربه اولت هم هست سر به سر هم بفروشی یعنی سود کردی چون تجربه به دست آوردی .من خودم یدونه پراید 80داشتم زیاد هم تمیز نبود خرج موتور هم داشت صبح شروع کردم سر زدن به بنگاهی تا بعد از ظهر 20-30تایی بگاه رفتم بعد دیدم 15کیلیومتر که از شهر اصفهان فاصله گرفتم قیمتها 700-800تومن بیشتر شد روی آخرین قیمتی که گرفتم 100تومن بیشتر گذاشتم به بنگاهی ها سپردم هرکسی اینقدر خواست بسم الله 1000تومنم کمتر نمیدم .
فرداش 2-3تا بنگاهی زنگ زدند رفتیم با یکی معامله کردیم .اما خوب طبیعی اگر می خواستم 500تومن بالاتر از آخرین قیمت گذاری بفروشم کسی ازم نمی خرید
مشکلات پیش اومده برای شما هیچ ارتباطی با بدشانسی نداره .
شما خام و بی تجربه هستی .برو خدا را شکر کن با این کارهایی که انجام دادی الان گوشه زندان نیستی تو همون بنگاه به دلیل بی تجربه بودن ممکن بود سرت کلاهی بره که تا آخر عمر نتونی جبرانش کنی .یه نمونه کلاه برداری که سر یکی از دوستان قدیمیم اومد اینه که :
دوستی تو دانشگاه داشت رفت بنگاه ماشین زد این رفیق ما هم بنده خدا 5-6سال تو شرکت این طرف اون طرف کار کرد 30-40تومنی جمع کرده بود این رفیق دانشگاهش بهش گفت یک فروشنده bmwدارم 30تومن نقد می خواد فوری 100تومن هم چک می گیره تو 2نوبت 60-40در 2ماه(اعدادش دقیق یادم نیست دروغ نباشه ،اما همین حدود بود) بیا تو اینو بخر قبل سر رسید چک ،خودم برات می فروشم
حداقل 5تومنم برات می مونه .این رفیق ما هم خامی کرد بدون قیمت کردن ماشین و ..........رفت پولو داد ماشین گرفت چند هفته هم با ماشین دور دور کرد و خوش و خرم
داشت سر رسید چکها می رسید اینم هرچی به رفیق بنگاهیش گفت پس چرا نمی فروشی چند روز دیگه سر رسید چکه اونم می گفت خیالت راحت ردش می کنم و...........آقا سرتون درد نیاد رسید به سر رسید چک، طرف ماشینو برد یک بنگاه دیگه فهمید حداقل 25تومن ماشینو گرون خریده رفیق بنگاهیش هم زد زیر همه چیزو گفت من فقط برات یک ماشین خریدم به منم ربطی نداره
اینم برا اینکه چکش برگشت نخوره مجبور شد همون 105بفروشه و بره و 25میلیون در کمتر از 2ماه از دست داد یعنی پس انداز حداقل 4سال کار کردنش .خلاصه اینکه تو کاری که تجربه و تخصص نداری وارد نشو و اگر وارد شدی بعد به شانس فحش نده به خودت فحش بده که هرچه کردم خودم کردم که لعنت بر خودم باد
کاری به شانس و.........نداره .