کسی نیومده ک کم و زیاد کنیم چقدر گرون خریدم؟تو همون بنگاه مثل همین ماشین رنگ سیاه مدل 87 رو 13600 فروختنخوب داداش همینه دیگه تجربه نداشتی گرون خریدی الان هم می خواهی کمتر ضرر کنی بفروشی اما هرچی بیشتر بمونه بیشتر ضرر می کنی سود بانک و تمدید بیمه و ........ضررشو قبول کن و بفروش بره
بنایی مگه کشکه باید چند سالی کار کنه تا بشه یک بنا خوب که بتونه هر ماه براش کار باشه !بیا برو تو کار ساختمان الان بنا روزی 100 میگیره کارگر هم 50 میگیره هیچ سرمایه ای هم نمیخواد اگه بنا بشی ماهی 3 تومن و سالی 36 تومن برات میممونه نظرتون چیه؟
از عملگی شروع میکنه روزی 50 کنتور میندازهبنایی مگه کشکه باید چند سالی کار کنه تا بشه یک بنا خوب که بتونه هر ماه براش کار باشه !
شما چند سالته؟بیا برو تو کار ساختمان الان بنا روزی 100 میگیره کارگر هم 50 میگیره هیچ سرمایه ای هم نمیخواد اگه بنا بشی ماهی 3 تومن و سالی 36 تومن برات میممونه نظرتون چیه؟
استارتر زن داری مگه!؟داداش با همون پرایدت برو مسافر کشی راحت برجی 1 تومن رو خرج در رفته داری تازه اگه سرویس مدارس هم بگیری راحت تا 2 تومنم داری در ماه
اینقدر نامیدم نباش خدا بزرگه یه یا علی بگو خدا خودش کمک میکنه به حرف اطرافیان هم که میگن با لیسانس نرو مسافر کشی هم گوش نکن بهتر از بیکاریه
کار جوهر مرده عار نیست دزدی هم که نکردی داری کار میکنی
مرسی دوست منفقط میتونم بگم موفق باشی
هر جا میرم اینو بهم میگن میگن بریم کنار نحسیش مارونگیرتو واقعا بدشانسیا
ولی تسلیم نشو
فعلا ی هم زن دارماستارتر زن داری مگه!؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اگه میشه تو پخ قیمتهاشو بهم بگو شاید تونستیم همکاری کنیم البته اگه پرایدم فروش بره بیمش هم اینقدمونده تموم شده منتظرمبا درود فراوان.دوست عزیز مشکل شما این است که خودت باورت شده که همه چیز برات بد. یوم. است کل این تفاسیری که از کارات گفتی چیزهای عجیبی نیست و تو مسیر کاری هر آدم موفقی بوده. این جور شکست یا هر چی اسمش بزاری. از گذشته ب تناسب هر کاری...بوده. است.خواهد بود.ب نظر من شما میخواهی با ابتکا بر عمل دیگری کاری انجام بدی /مثلا دوستی و...بیاد بگه این کار خوبه پول توشه و...شما با بسنده ب حرف اون میخواهی کاری کنی که نمیشه چون علاقه و تخصص خودت نبوده/یا مثلا الان شما آمدی مشکلت مطرح میکنی هر کسی بنا ب طرز فکر تجربه پیرامونی خودش بهت دارن بهت راهکار میدن حالا کاری ب درست و غلط ش نداریم.. اما بدون دیگران هرچه ب تو راهکار بدن و راهکارشون هم منطقی و عملی باشه تاموقعی که تو توانایی پذیرش و تحلیل نداشته باشی. هر کاری کنی در صد شکست اون کار80در مقابل 20است /ب نظر من سعی کن خودت را بهتر بشناس. ببین چه توانایی هایی در تو است که میتونی ازش پول در بیاری ببین ببین نیاز شهر محیط. چی میتونه باشه که تو بخواهی. یه طرح ابتکاری روش پیاده کنی و ازش پول در بیاری. دقت کنی پیدا میکنی و در. آخر خودت را هیچ وقت دست کم نگیر. واز خداوند بخواه که کمکت کنه.. میدونی بازنده واقعی کیه اونی است که. باورش شده شکست خورده در صورتی که انسان موفق هیچ موقع شکست را باور نمیکنم و میگه همیشه یه راهی است... /من خودم تولیدی زغال دارم اگه میدونی توانایی کار تو این کار را داری میتونم کمکت. کنم [email protected]
دوست عزیز یه ایمیل بده تا برات ارسال کنم. در ضمن تو کدوم شهری؟چون هر جایی ب تناسب فروش اون شهر ما زغال میدیم. چون هر شهری زغالهای مورد استفاده شون فرق دارهمرسی دوست من
هر جا میرم اینو بهم میگن میگن بریم کنار نحسیش مارونگیر
فعلا ی هم زن دارم
اگه میشه تو پخ قیمتهاشو بهم بگو شاید تونستیم همکاری کنیم البته اگه پرایدم فروش بره بیمش هم اینقدمونده تموم شده منتظرم