• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمیخوام دیگه کارمند باشم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بله بزرگترین ریسمانی که دست و پام رو بسته همینه البته من اگه صد میلیون هم پول بیکار داشته باشم جز تو بانک گذاشتن راه دیگه ای بلد نیستم..
پس انداز مهم نیست تو بانک باشه یا یک جایی سرمایه گذاری شده باشه مهم اینه به شما قدرت ریسک میده تو همون بانکم بگذارید ماهی 1.5سودشه می گویید حالا از این کارم کشیدم بیرون حداقل ماهی 1.5سود بانکی دارم که بتونم یک جوری قسطم را بدم و زندگی را اداره کنم اما الان که پس انداز ندارید فرض کنید کارتون نگرفت چیکار می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟مخصوصا با شرایطی که می گویید نتونید قسط بدهید باید بدون ماشین تو خیابون بخوابید!!!

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
این بخش از گفته هاتون رو دقیق متوجه نشدم میشه واضح تر توضیح بدین ممنون
فرض کن من سالی 55 حقوق میگیرم .
اگه 350 میلیون داشته باشم و بتونم سالی 15 درصد ( سود واقعی ) ازش بکشم ====== سالی حدود 55 تومن یعنی معادل حقوقی که دریافت میکنم میتونم داشته باشم
حالا اگه این سرمایه 2 برابر باشه ( یعنی 700 تومن ) میتونم با همون سالی 15 درصد حدود 100 الی 110 تومن سود کاسب بشم .
تو یه شرایط بد حداقل میشه سالی 10% رو بدون نظارت زیاد و صرفا با سپردن کار به یه کار بلد , کاسب شد . ( منظور سود واقعیه )
در نتیجه تو بد ترین حالت که این باشه من میتونم با 600 یا 700 تومن سرمایه معادل حقوق فعلیم بدون هیچ دقدقه ای درآمد داشته باشم . در ضمن وقتمم آزاد میشه !
حالا اگه وقتم آزاد باشه و تو همون مدت گذشته که پولم دست یکی دیگه فعال بوده و اون هم معادل همین سود رو میبرده , پس من میتونم با وقت آزاد خودم به علاوه تجربه گذشته سود بیشتری رو در سال کاسب بشم .
پس دیگه برام نمیصرفه حقوق بگیر باشم !
بحث من مربوط میشه به اینکه هر ساعت هر نفر چقدر میارزه.
مثلا اگه من ماهی 4 میلیون حقوق بگیرم حدود ساعتی 19 هزار تومن ارزش کار کردنمه . یعنی اگه یه کاری رو بخوام تو وقت کاری خودم انجام بدم که کمتر از 19 هزار تومن برام هزینه کمتری داشته باشه , عملا با انجام دادن اون کار به جای کار فعلی ضرر کردم .
این صحبت منم به همین دلیله به علاوه وارد کردن اثر یه ریسک قابل قبول به همراه شرایط بد بازار .
مثلا ما تو همین شرایط بد ( رکود ) سالی 25% تا 35% رو به صورت میانگین سود میکنیم . تو گذشته این رقم بالاتر از 50% بوده !
البته این درصدیم که میگم حدودیه . مثلا چندتا معامله سود , چندتا ضرر , یه سری طلب , یه مدت بدون معامله , یه جا حجم معامله کمه یه جا زیاد و ... !
ساده تر بخوام بگم اینه . از یه کار ممکنه سالی بیشتر از 100% هم سود بکنیم ( چون روابط خیلی قوی ای داریم - بگم که کار هر کسی هم نیست ) ولی چون ریسک بالایی داره حجم سرمایه کمی درگیره مثلا x تومن . حالا یه کار دیگه سالی 25% سود میده ولی ریسک نزدیک به صفر داره و سرمایه ای معادل 10x ( یعنی 10 برابر اون یکی ) توشه . اینجا اثر اون 100% کم میشه و اثر این 25% زیاد .
بعضی از درآمد ها هستش که اصلا سرمایه ای توش درگیر نشده مثل دلالی که این خوب همش سوده دیگه :D . البته هزینه هم داره ولی نسبت به سودش ناچیزه . 10 تومن کل هزینه هات میشه با بریز بپاش ولی مثلا 100 تومن کاسب میشی . یعنی 1000% سود ! اصولا همچین کارایی چون سرمایه گذاری حساب نمیشه من توی اون درصد میانگین سود سالیانه حسابش نکردم .

من واسه ایشون که تجربه کار آزاد ندارن , درصد سالیانه رو 15% تو شرایط خوب ( ما بالای 50% ) و 7% ( ما 25% تا 35% ) تو شرایط بد و رکود گرفتم .

علت اینکه سود ما اینقدر باید زیاد باشه و چرا مال ایشون کمه واسه اینه که :
1 - چندین سال سابقه و آشنا و روابط قوی توی زمینه های فعلی بدون این شاخه و اون شاخه شدن ( منظورم صنعته )
2 - تعداد شرکای زیاد در نتیجه حضور سرمایه های بالا
3 - نیروی کار و سیستم منظم و هدفمند
4 - توانایی مدیریت های کلان که روی سیستم خودمون داریم . در نتیجه معضلات و مشکلات فعلی در مقابل اون سیستم های عظیم که مال خودمون نبوده واقعا پیش پا افتاده و جزئیه . این مدیریت چندین سال تجربه پشتش بوده و صرفا مطالعاتی نبوده .
5 - دقت بالا و یه سری مسائل دیگه در کار که باعث میشه دزدی از اون سخت باشه و حتی جناب دزد جرئت این کار رو نداشته باشه !
6 - و مسائل دیگه ای که میشه گفت و وقت نیست , نمیشه گفت و وقت هست :) :p و یه سری مسائل که شاید حتی خودمون علتش رو هم ندونیم ( مثل شانس یا خواست خدا );)
7 - وصول مطالبات درست و حسابی و سیستمی

take

Registered User
لایک‌ها
100
دوست عزیز منم به نوعی شرایط شما رو داشتم 7 سال کارمند یک ارگان دولتی بودم و ببخشید وقتی مدیدم یک سری احمق میان بهم دستور میدن یا میومدم تو محیط اطراف میدیدم طرف فلان ماشین رو سوار شده که من بهش علاقه دارم یا مثلا فلان مارک لباس را پوشیده از خودم بدم میومد تا اینکه با یکی از اقوام رفیقم اشنا شدم حرف خوبی بهم زد گفت یک سوال تو چی از من کم داری که نمیتونی مثل من باشی دست نداری؟ پا نداری؟ مریضی؟ مغزت معیوبه؟ منم گفتم خوب سخته الان بیام از اداره بیرون بهم جواب قشنگی داد گفت پس مشکلت تو کلمه ای بنام سخته که یک کلمه عاجزت کرده منم با خودم دادا تعارف رو گذاشتم کنار چند روز بعد رفتم اداره تسویه کردم با اجازت بعدش 7 ماه سختی کشیدم شدید ولی همیشه ته دلم قرص بود که چون خودم خواستم پس میتونم که خدا رو شکر تونستم حالا منتها چون شما زن و بچه داری یک مقدار قدرت ریسک رو بیار پایین ولی نترس سنجیده برو جلو چون واقعا عمر ادم بارزشه

DrFATAL

Registered User
لایک‌ها
311
من اگه ماهی 4.5 درامد داشتم الان پاتایا رو خریده بودم و اونجا شغل دوم روراه مینداختم و درامد اونجا رومیزاشتم بانک سودشو میخوردم:general710:عاغا دست مارو هم همونجا بند کن قرار دادی کفش کارفرماتو واکس بزنیم:general711:

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
دوست عزیز منم به نوعی شرایط شما رو داشتم 7 سال کارمند یک ارگان دولتی بودم و ببخشید وقتی مدیدم یک سری احمق میان بهم دستور میدن یا میومدم تو محیط اطراف میدیدم طرف فلان ماشین رو سوار شده که من بهش علاقه دارم یا مثلا فلان مارک لباس را پوشیده از خودم بدم میومد تا اینکه با یکی از اقوام رفیقم اشنا شدم حرف خوبی بهم زد گفت یک سوال تو چی از من کم داری که نمیتونی مثل من باشی دست نداری؟ پا نداری؟ مریضی؟ مغزت معیوبه؟ منم گفتم خوب سخته الان بیام از اداره بیرون بهم جواب قشنگی داد گفت پس مشکلت تو کلمه ای بنام سخته که یک کلمه عاجزت کرده منم با خودم دادا تعارف رو گذاشتم کنار چند روز بعد رفتم اداره تسویه کردم با اجازت بعدش 7 ماه سختی کشیدم شدید ولی همیشه ته دلم قرص بود که چون خودم خواستم پس میتونم که خدا رو شکر تونستم حالا منتها چون شما زن و بچه داری یک مقدار قدرت ریسک رو بیار پایین ولی نترس سنجیده برو جلو چون واقعا عمر ادم بارزشه
تخصصتون چی بود؟ تو چه کاری رفتین؟ تفاوت درامد شغل قبلی و فعلی؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806

دقیقا شرایط منم مثل شما بود که قبلا مفصلا توی همین انجمن داستانش را نوشتم. سال 91 به توصیه یک انسان خردمند و فهیم (که میگفت همیشه برای خودت کار کن) از کارمندی زدم بیرون. حدود 6 ماهی بیکار بودم و یکسالی وضعم بد بود اما الان نهایتا 20 درصد دوران کارمندیم کار میکنم (چه از لحاظ سختی کار و چه از لحاظ ساعت کاری) اما درآمدم خیلی بیشتره. ممکنه چند ماه هم بیکار بمونم اما یک پروژه میلیونی بهم میخوره کلا جبران میشه.

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوست من چاره کارت فقط و فقط و فقط یه کتاب هست:اونم مجانی میتونی دانلود کنی
پدر پولدار پدر فقیر.رابرت کیوساکی.

xpc

Registered User
لایک‌ها
108
در روز چند ساعت وقت ازاد دارید ؟
ایا تو استخدام شدنتون اشنا هم تاثیر گذار بوده؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
در روز چند ساعت وقت ازاد دارید ؟

تقریبا بیشتر روز ها از ساعت 4 به بعد بیکارم و 5 شنبه ها هم تعطیلم

ایا تو استخدام شدنتون اشنا هم تاثیر گذار بوده؟

آشنا فقط این شرکت رو به من معرفی کرد من برای مصاحبه رفتم و از میون چند نفر دیگه انتخاب شدم.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان یک سری موارد تو ذهنم هست برای انتخاب یک شغل دوم و بعد تبدیلش به شغل اصلی میخوام بگم و نظرات شما رو بپرسم:

فعلا کاری به شغل های مغازه داری ندارم..یکی از راههایی که تو ذهنم هست خرید جنس بصورت عمده و پخش اونها در شهرستانها..مثلا شال و روسری عمده از بازار تهران بخرم ببرم شهرستان به مغازه داره ها بفروشم..حالا در این مورد سوالی که دارم اینه که در شهرستانها مغازه دار ها جنسشون رو از کجا میخرن؟آیا صرفه اقتصادی داره برای من مثلا اگه شال عمده بخرم دونه ای 2000 تومن به مغازه شهرستان چند میتونم بفروشم؟یا هرجنس دیگه ای..

مممنون میشم در این مورد نظر شما رو بدونم.

hamidrta

Registered User
لایک‌ها
12
منم شرایط شما رو دارم تا حالا چند تا کار رو کنار اصلیم شروع کردم اما هر وقت مطمئن نشم حداقل در امد کار اول رو ندار مکار رو رها نمی کنم.

یک پیشنهاد دارم
یک کتاب استعداد یابی بگیر و بخون ببین تو چه زمینه ای استعداد داری و علاقه شدید داری! تو همون زمینه کار رو شروع کن...
عزیز ما ایرونی ها دانشمون خیلی پایینه سعی کن با مطالعه دانشت رو ببری...
همین تاپیکی که زدی خودش یک دانشه...

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68

من کاملا با ایشون موافقم .
و یکی از بهترین پست های این تاپیک اگر نگم بهترین .

دقیقا شرایط منم مثل شما بود که قبلا مفصلا توی همین انجمن داستانش را نوشتم. سال 91 به توصیه یک انسان خردمند و فهیم (که میگفت همیشه برای خودت کار کن) از کارمندی زدم بیرون. حدود 6 ماهی بیکار بودم و یکسالی وضعم بد بود اما الان نهایتا 20 درصد دوران کارمندیم کار میکنم (چه از لحاظ سختی کار و چه از لحاظ ساعت کاری) اما درآمدم خیلی بیشتره. ممکنه چند ماه هم بیکار بمونم اما یک پروژه میلیونی بهم میخوره کلا جبران میشه.

لایک داری عزیز و صد البته آفرین که الهام بخش خیلی از دوستان هستید .

دوست من چاره کارت فقط و فقط و فقط یه کتاب هست:اونم مجانی میتونی دانلود کنی
پدر پولدار پدر فقیر.رابرت کیوساکی.

من این کتاب را کامل خوندم کتاب فوق العاده ای هست.
یک کتاب دیگر هم از همین نویسنده معرفی می کنم که بنظرم بهتر هم هست و حتما مطالعه کنید :
"راهنمایی های پدر پولدار برای سرمایه گذاری"
و اگر تونستید کتاب "رهایی از کارمندی" از همین نویسنده را هم مطالعه کنید.
دو کتاب دیگر هم هست که خدمتتون پیغام خصوصی میکنم. چون در ظاهر شاید ربطی به این تاپیک نداشته باشه ولی اگر کامل بخونید شاید دیدتون نسبت به زندگی تغییر پیدا کنه که برای من اینگونه بود .

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
اگر دوستانی علاقه مند به مطالعه ی کتاب فیزیکی هستند ، دو کتاب "راهنمایی های پدر پولدار برای سرمایه گذاری" و "رهایی از کارمندی" رابرت کیوساکی رو من دارمشون ، براشون رایگان ارسال کنم .

لایک‌ها
635
شما در کنار این کار میتونید شغل دومم داشته باشید

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
از هزینه های اضافیت بزن یکم پس انداز داشته باش که استرس تمدید قراردادت از بین بره
و اینکه اگه از این کار بیای بیرون اشتباه بزرگی میکنی مواظب باش حسرت کارت رو نخوری

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
اقا زندگیتو داری همه چیت اکیه فقط مشکلت خم و راست شدنه؟؟
برادر بچسب به کارت و بفکر پیشرفت باش رفتی تو فکر حاشیه ای ترین چیز ممکن که اپسیلونی اهمیت نداره
میدونی چن نفر الان ارزو دارن شرایط تو رو داشته باشن
داری پولتو در میاری و زندگیتو باهاش ساختی بفکر چی هستی
خونه و ماشین و زندگی خوبیو جمع جور کردی بعد میگی میخوام اقا بالا سر خودم باشم برادر من؟؟؟
الان با این وضعیت اقا بالاسر خودت نیستی؟
بچسب بهش زندگیو ببر جلو
جای فک کردن به این حواشی بفکر پیشرفت و نشون دادن بیشتر خودت باش

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان باور کنید قضیه من نا شکری کردن و خوشی زیر دل زدن نیست..شکر خدا که الان داره زندگیم میچرخه

به جز مشکل کار کردن برای دیگران مشکل دیگه عدم امنیت شغلی کارمند خصوصویه..وقتی باهات قرارداد سه ماهه میبندن در طول سال مدام استرس تمدید نشدن قراردادم رو دارم..

در هر هر حال من قصد ندارم بی گدار به آب بزنم. و خودمو بدبخت کنم
فعلا دلم ممیخواد به شغل دوم بیشترفکر کنم..

اگه میشه در این مورد فکر کنیم بیشتر..

خرید عمده جنس با چک و فروش خرده اش چطوره؟

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
من 10 سال پیش دوره سربازیم رو امریه بودم،یه همکار مسن داشتم که همیشه این جمله رو میگفت :"سعی کن به این حقوق آخر ماه چشم ندوزی" بدبختت میکنه اگه عادت به حقوق بگیری بکنی دیگه تا آخر عمر هیچ کار دیگه ای نمیتونی بکنی،من با اینکه میتونستم استخدام شدم و الان خدارو شکر بعضی روزها به اندازه یک ماه کارمند درامد دارم و الانم دارم ایشون رو دعا میکنم.چون اگر استخدام میشدم به اندازه 10% الان پیشرفت نکرده بودم،پس دوست من اگر میخوای کاری بکنی تا سنت بالا نرفته اقدام کن،ببین استعداد فروشندگی داری یا نه؟استعداد دلالی داری یا نه؟و ...اول استعدادتو پیدا کن بعد اقدام کن،همینطوری هم بی گدار به آب نزن،
اگر میخوای چکی خرید کنی و خرده بفروشی یه کم سخته ،ولی نظرتون رو چی هست؟

بالا