• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمیخوام دیگه کارمند باشم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
توی کار بازار هم همیشه استرس عدم امنیت شغلی وجود داره، مثلا مغازه بزنی کارت هم بگیره همش استرس داری آخر سال صاحب مغازه کرایه رو چقدر میخواد کنه و اینکه مغازه را اصلا باز بهت اجاره میده یا نه، اجاره نده هم که باز باید بری یه جای دیگه خاک خوری رو بگذرانی و باز هم همین بساط در آخر سال و باقی کار ها هم بالاخره استرس مختص به خودشون رو دارن

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
بحث امنیت شغلی و استرس عدم تمدید قرارداد و قرارداد سه ماهه رو از این جهت عرض کردم که بعضی از دوستان تا اسم کارمندی میاد کارمند های دولتی که سی سال پشت میز مینشستن تا بازنشسته بشن براشون تداعی میشی.. کارمند شرکت خصوصی اونم شرکتی مثل شرکت ما که مثل نقل و نبات میریزن بیرون استرسش خیلی زیاده

در مورد خرید جنس عمده. چه پیشنهادی دارید

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
پیشنهاد میکنم پدر پولدار پدر فقیر رو بخونید
توصیه هاش خوبه . خیالتون رو هم راحت بکنم چیزه جادویی توش نیست که بخونید و پولدار شید . صحبتاش و متنش دلنشینه . حداقل واسه من
یه چهار وجهی داره داخلش که مردم رو به چهار تیپ زیر تقسیم کرده :
کارمند
خویش فرما
کار آرین ( همون بیزینس من ) که تو ایران مردم کارآفرین رو معادل یک شخص خدا دوست میدونن که دنباله اشتغال زایی برای جووناست نه سود خودش !
سرمایه گذار

_________________________________________________________________________________________________

برای شروع به نظرم کار دلالی رو دستتون بگیرید . سرمایه نمیخواد و به جاش یه فکر میخواد به علاوه یه شخصیت سخت کوش و پیگیر !
از هرچیزی میتونی شروع کن به دلالی و تقریبا هیچ پیشنهادی رو رد نکن . ببین به کدوم علاقه داری . شاید یهو شدی دلال اسلحه :cool:
خیلی شغل جالبیه . میتونی با دست خالی روی هر معامله از 1000 تومن کاسب شی تاااااااا چند ده میلیارد !
کم کم یه دید خوب نسبت به بازار به دست میاری . طرح های مختلف میاد تو ذهنت . همه چیزو پول میبینی :general210: .
من که خودم ازش لذت میبرم :general606:
کسایی که مثل من روحیه ماجرا جویانه دارن یا میتونن مشکلات رو حل بکنن و برن سمتش
اگه دوست داری حرص بخوری , اعصابت خورد شه , شاخو شونه بکشی فوق العادست
هیچوقت روز قبلت مثل دیروز نیست . هر روز یه داستان جدید , آدمای جدید , فضای جدید , فرصت جدید .. :general707:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
اگر میخوای چکی خرید کنی و خرده بفروشی یه کم سخته ،ولی نظرتون رو چی هست؟

فرقی نمیکنه خیلی هر چی میتونه باشه..

مثلا لوازم جانبی موبایل از تهران بخرم بببرم شهرستان در مغازه ها بفروشم

یا نوشت افزار یا لوازم الکتریکی یا قطعات ارزان و جانبی کامپیوتر..یا لوازم یدکی خودرو

نمیدونم برای اینکار ایا اصلا میشه چکی خرید کرد؟یا چقد باید خرید کرد که قیمتش به صرفه باشه و فروشش به چه صورت هست نقدی ازم بر میداره مغازه دار یا باید ازش چک قبول کنم..

دوستانی که تجربه مشابه دارن یاری کنن

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
عمده فروش که چک نمیگیره ازت به این راحتی یا باید معرف داشته باشی یا مدت زیادی باهاش نقدی کار کرده باشی
مغازه دار هم معمولا نقدی ازتون نمیخره به جز موقعی که قیمتتون واقعا از عمده فروش اصلی هم پایین تر باشه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
سلام
بیا توبازار خراب بعد متوجع میشی کاش همون قراردادی میموندم

عمده فروش که چک نمیگیره ازت به این راحتی یا باید معرف داشته باشی یا مدت زیادی باهاش نقدی کار کرده باشی
مغازه دار هم معمولا نقدی ازتون نمیخره به جز موقعی که قیمتتون واقعا از عمده فروش اصلی هم پایین تر باشه

ممنون از شما

اولا برای شروع کار چه صنفی رو پیشنهاد میکنید؟چه جنسی بخرم و با چه سرمایه ای؟فعلا سود خیلی برام مهم نیست دلم میخواد برای آشنایی با کار و آزمایش اینکه اصلا میتونم به کسی جنسی بفروشم وارد کار بشم

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
با سلام به همه دوستان
بنده هم كارمند يكي از شركت هاي خصوصي بزرگم قرار داد هامونم 1 سالست
حقوق هم كارمند وزارت كار دريافت ميكنيم بنده هم مثل شما اصلاً روحيم با شغل كارمندي نميخونه وليكن بايستي بخاطر شرايط زندگي تحمل كنم.
بايستي تو يك شغلي كه بهش علاقه داري حالا هر چيز ميتونه باشه بري حرفه شو ياد بگيري خاك خوري داره ضايع شدن داره اصلاً هم به درآمدش فكر نكن فقط به فكر اين باش داري ميري سمت علاقت و از تلاش نا اميد نشو.
كارمند باشي بعد از يك مدت ديگه ترسو ميشي كه يك ماهي وجود داشته باشه بهت حقوق ندن خرجتو چجوري دراري ولي بايد يه حرفه رو ياد بگيري تا ترست بريزه... بعد كه يواش يواش تو كاري كه بهش علاقه داري حرفه اي شدي بازار كارشو پيدا كردي بسم ا...

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
ببینید دوستان من میخوام وری چنتا فرصت شغلی فکر کنم که اولین موردش که نیاز به مغازه و خرج اضافی نداره همین مورد خرید جنس عمده و فروش به خرده فروشان هست

مواردی که دارم:

1.دسته چک
2.خودرو برای جابجایی جنسها
3.امکان دست و پا کردن یک سرمایه دو سه تومنی اولیه
4.امکان تزریق ماهانه یه تومن به کار
5.چشم داشت نداشتن به سود در ماههای اولیه
6.زمان بصورت پاره وقت چون هنوز مشغول کار اصلیم (کارمندی) هستم.

حالا با داشتن این اطلاعات بهتر میهش راهنمایی کرد.به نظرتون اصلا این کار به درد میخوره میشه در آینده گسترش پیدا کنه و میتونه در آینده به عنوان شغل اصلی جوابگوی هزینه های زندگی باشه؟

آیا اصلا این کار شدنی هست؟یعنی مغازه دار میاد از من خرید کنه یا هر مغازه داری سورس های خودشون رو دارن که به این راحتی اونها رو ول نمیکنند و بیان از من خرید کنند؟

آیا خوئ مغازه دار عقلش نمیرسه بیاد از همینجایی که من جنس عمده بخرم جنسش ر وبخره و مبلغی رو اضافه تر به من پرداخت نکنه؟

آیا من به راحتی میتونم از هر مغازه داری که توی شهر دیگه ای هست به جای پول چک قبول کنم؟اگه کلی چک برگشتی موند رو دستم چیکار باید بکنم؟

و...

ممنون میشم تجربیات خودتون رو در اختیارم بزارید.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
ببینید دوستان من میخوام وری چنتا فرصت شغلی فکر کنم که اولین موردش که نیاز به مغازه و خرج اضافی نداره همین مورد خرید جنس عمده و فروش به خرده فروشان هست

مواردی که دارم:

1.دسته چک
2.خودرو برای جابجایی جنسها
3.امکان دست و پا کردن یک سرمایه دو سه تومنی اولیه
4.امکان تزریق ماهانه یه تومن به کار
5.چشم داشت نداشتن به سود در ماههای اولیه
6.زمان بصورت پاره وقت چون هنوز مشغول کار اصلیم (کارمندی) هستم.

حالا با داشتن این اطلاعات بهتر میهش راهنمایی کرد.به نظرتون اصلا این کار به درد میخوره میشه در آینده گسترش پیدا کنه و میتونه در آینده به عنوان شغل اصلی جوابگوی هزینه های زندگی باشه؟

آیا اصلا این کار شدنی هست؟یعنی مغازه دار میاد از من خرید کنه یا هر مغازه داری سورس های خودشون رو دارن که به این راحتی اونها رو ول نمیکنند و بیان از من خرید کنند؟

آیا خوئ مغازه دار عقلش نمیرسه بیاد از همینجایی که من جنس عمده بخرم جنسش ر وبخره و مبلغی رو اضافه تر به من پرداخت نکنه؟

آیا من به راحتی میتونم از هر مغازه داری که توی شهر دیگه ای هست به جای پول چک قبول کنم؟اگه کلی چک برگشتی موند رو دستم چیکار باید بکنم؟

و...

ممنون میشم تجربیات خودتون رو در اختیارم بزارید.
برای پیدا کردن جواب همه این سوالاتتون و بدون نیاز به هزینه اضافه از تو آگهی ها برای شرکت یا تولیدی به عنوان بازاریاب پاره وقت کار کنید تا تمام این سوالات براتون پاسخ داده بشه
برای هر شرکتی هم خواستید کار کنید قبلش بررسی کنید اصلا این جنس مشتری داره یا نه دوما قیمت مناسب یا نه بعضی شرکتها جنسی که مغازه دار داره 1000تومن می فروشه را به بازاریاب می دهند 1050تومن میگند برو بفروش خوب معلومه فروش نمیره .بعدم شرکت میگه نه شما فن فروش بلد نیستی اگر نه قیمت ما خوبه!!!کلا برای این دو نوع جنس بازاریابی کردن وقت تلف کردنه چیزی هم یاد نمی گیرید

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
يعني شما به كار ويزيتوري علاقه داري؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
يعني شما به كار ويزيتوري علاقه داري؟

ویزیتور نمیخوام بشم میخوام خودم جنس عمده بخرم برم بفروشم..ویزیتور میره جنس دیگران رو میفروشه پورسانت میگیره من میخوام جنس خودم رو بفروشم

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
خوبه فق مواظب چك دادن و گرفتنش باش چون بيشتر مغازه ها جنسارو يا اماني ميگيرن يا ميكن با بار بعدي حساب ميكنيم يكم بايد حساس باشي رو اين قضيه
يه راه رو انتخاب كن از اين شاخه به اون شاخه هم نشو تمام سختياشو به جون بخر ايشالا موفق ميشيد.

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
ماهی 4 و 5 تومن دارید خوب حقوق میگیرید. اون کارمندای بدبختی که از ساعت 7 صبح میرن تا 5 بعدا از ظهر و ماهی 850 تومن حقوق میگیرن چی بگن پس؟!
اولا من حقوقم به زور سه تومن بشه بقیه درامدم از جاهای دیگه است

بعدشم هر کسی به اندازه تخصص و تحصیلات و. توانایی و سابقه اش حقوق میگیره تو شرکت ما کارمند حقوق پایه بگیر هست ماهی شش میلیون بگیرم هست قرار نیست همه اندازه هم بگیرن که دوست من

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بنظرم اون جنسی که میخواید بخرید بفروشید اول برید بازاریاب شرکتش بشید یا خیلی خیلی کم به عنووان نمونه بخرید برید بازاریابی بعد اگر مناسب بود کار رو شروع کنید
چک از مغازه دار بگیری کمتر سوخت داره چون مغازه داری که سابقه داره در یک محل چک بی محل نمیده اعتبارش براش مهمه شما نری آبروش رو بریزی
من چون بازاریابی مختلف کردم میگم اول بازاریابی کنید اگر تونستید سرمایه بذارید یه وقت شکست نخورید
بعد باید قیمتتون جوری باشه که از عمده فروش کمتر بدید یا معادل اون بدید با شرایط بهتر وگرنه مغازه از همونجایی که همیشه میخره خرید میکنه لزومی نداره از شما بخره

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
من فقط میگم اگر خسته شدی و میخوای آقای خودت باشی فقط بزت رو بکش .. یه روزی یه تاجر و افرادش به یک روستا رسیدن و یک نفر رو دیدن که یه بز داره و شیر بز میفروشه .. رفتن ازش شیر خریدن و آن مرد ازشون پرسید شما چجوری پول دار شدید . گفت تلاش کردم و ان مرد با حسرت با انها خداحافظی کرد .. یکی از افراد تاجر به تاجر گفت چرا کمکش نمیکنی . این مرد فقیر است .. گفت میخواهی به اون کمک کنم .. گفتند بله ..برگشتند و تاجر با چاقویش بز آن مرد را کشت . و آن مرد بد و بیرا کرد .. و تاجر رفت .. چند روز مرد فقیر از گوشت بز استفاده کرد و 2 هفته دوام آورد و مجبور شد از روستا برود و دنبال روزی خود از روستا خارج شد و کاری راه انداخت .. کشتن آن بز باعث موفقیت ان مرد شد .. پس بزت رو بکش ..

divan1156

Registered User
لایک‌ها
48
وابسته به کارفرمایت و کارت نباش .. و از اونجا بیرون بیا و یه کار جدید رو شروع کن .. اولش سخته .. بیکاری و یا بیپولی میکشی .و لی برای اینکه قسطت رو بدی مجبوری درامد داشته باشی و یه کار رو شروع کنی
اونموقع یه شغل بهتر پیدا میکنی

pooya_hekmati

Registered User
لایک‌ها
22
اولا من حقوقم به زور سه تومن بشه بقیه درامدم از جاهای دیگه است

بعدشم هر کسی به اندازه تخصص و تحصیلات و. توانایی و سابقه اش حقوق میگیره تو شرکت ما کارمند حقوق پایه بگیر هست ماهی شش میلیون بگیرم هست قرار نیست همه اندازه هم بگیرن که دوست من
داداش سلام
اول از همه ارزو میکنم به هر کاری که میخوای برسی و توی اون موفق باشی و ان شاالله زندگیت هر روز بهتر از دیروز باشه
ولی خب یه نکته بگم ، بخدا خیلی جاها ، اصلا به تخصص کار ندارن ، مخصوصا جاهای صنعتی و شرکت های خصوصی
یعمنی مثلا خیلی از دوستان و حتی خودم ، به خیلی چیز ها تسلط داریم توی حوزه برق مثلا PLC و برنامه نویسیش ، ولی جایی که کار میکنیم ، کار نداره که تو چی یاد داری و تخصصت چیه ، فقط اول میگه اگه این شرایط رو داری و میتونی کار کنی ، با ماهی 830 تومن بیا . حالا با منت اضافه کاری هم میدن.
یه برگه هم ازت میگیرن که اول کار امضا میکنی که هر وقت خواستن بندازنت بیرون.
پس ب نظرم همون شرکت باش و اگه میتونی تخصصت رو بالا ببر تا بتونی مثل اون فردی که گفتی ، ماهی 6 میلیون بگیری.
پ ن : 80 دردصد شغل های آزاد الان 6 میلیون درامد ندارند. و اونهایی که الان درامد بالا دارند ، با سابقه و قدیمی هستند و یه جورایی جا افتادن و برندی شدن برای خودشون . البته اونهایی که به جاهایی وصل هستند و پارتی دارند که قضیه شون جداست.

به هر حال برات آرزوی بهترین ها رو دارم

بالا