• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نمیخوام دیگه کارمند باشم

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
اگر نمیخوای بزار من برم بجات :p

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
اگر نمیخوای بزار من برم بجات :p

دوست عزیز من نمیخوام بگم خیلی تو کارم آنچنانی هستم ولی اگه در حد من تخصص داشته باشی کار پیدا خواهی کرد لازم نیست جای کس دیگه ای رو بگیری..من کارمند دولت نیستم که مفت بخورم و بخوابم کارمند شرکت خصوصی هستم به اندازه پولی که بهم میدن یا حتی بیشتر براشون کار انجام میدم

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوست عزیز من نمیخوام بگم خیلی تو کارم آنچنانی هستم ولی اگه در حد من تخصص داشته باشی کار پیدا خواهی کرد لازم نیست جای کس دیگه ای رو بگیری..من کارمند دولت نیستم که مفت بخورم و بخوابم کارمند شرکت خصوصی هستم به اندازه پولی که بهم میدن یا حتی بیشتر براشون کار انجام میدم

منم تا الان بیکار نبودم سر کار میرفتم ولی خوب بخش آزاد و خصوصی میدونی چجورین راحت میندازن بیرون بخاطر خیلی دلایل
البته بیشتر کارگری کردم چند سالی هم مغازه داشتم با شریک و ..........

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
سلام به همه دوستان

یه راست برم سر اصل مطلب.. از کارمندی خسته شدم هفت هشت ساله کارمندم و دارم برای دیگران کار میکنم.. خودم کارمندم بابام هم کارمند بوده. همه فک و فامیلمون کارمند بودن. و هستن..
روحیه کار آزاد و کاسبی بصورت خانوادگی در ما وجود نداره اما از اینکه بخوام حداقل بیست سال دیگه بهه مین وضع برای این و اون کار کنم اندهگین میشم..

به نظر شما چیکار کنم؟
دوست عزیز من این تاپیک را قبلا یا ندیده بودم یا بهش دقت نکرده بودم. البته تاریخ شروع تاپیک مال یک سال پیش هست ولی انگار موضوعش همچنان معتبره.
برام جالب بود، چرا که زمینه تخصصی و کاریمون یکی هست. من هم در زمینه شبکه های کامپیوتری وسرورهای و سیستمهای لینوکسی/یونیکسی کار میکنم.
من هم دوست داشتم و دارم که برای خودم کار کنم و دیگه مایل نیستم برای استخدام برم این شرکت و اون شرکت مصاحبه کنم.
برای همین هم مدت نسبتا زیادی هست که از سر کار قبلی ام (کارمند شرکت خصوصی) اومدم بیرون با این برنامه و امید که کاری برای خودم راه بندازم و ترجیحا در حوزه ای غیر از کامپیوتر.
ولی متاسفانه هیچ کار جدی نکردم و الان تقریبا بیکار یا نمیه بیکارم.

میخواستم بدونم بالاخره به چه نتیجه ای رسیدین؟
توی زمینه کامپیوتر نمیخواین کار کنید؟ یا توی حوزه مجازی؟
اگه بیشتر بگین شاید بتونیم با هم همکاری کنیم.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوست عزیز من این تاپیک را قبلا یا ندیده بودم یا بهش دقت نکرده بودم. البته تاریخ شروع تاپیک مال یک سال پیش هست ولی انگار موضوعش همچنان معتبره.
برام جالب بود، چرا که زمینه تخصصی و کاریمون یکی هست. من هم در زمینه شبکه های کامپیوتری وسرورهای و سیستمهای لینوکسی/یونیکسی کار میکنم.
من هم دوست داشتم و دارم که برای خودم کار کنم و دیگه مایل نیستم برای استخدام برم این شرکت و اون شرکت مصاحبه کنم.
برای همین هم مدت نسبتا زیادی هست که از سر کار قبلی ام (کارمند شرکت خصوصی) اومدم بیرون با این برنامه و امید که کاری برای خودم راه بندازم و ترجیحا در حوزه ای غیر از کامپیوتر.
ولی متاسفانه هیچ کار جدی نکردم و الان تقریبا بیکار یا نمیه بیکارم.

میخواستم بدونم بالاخره به چه نتیجه ای رسیدین؟
توی زمینه کامپیوتر نمیخواین کار کنید؟ یا توی حوزه مجازی؟
اگه بیشتر بگین شاید بتونیم با هم همکاری کنیم.

سلام

من متاسفانه هنوز شجاعت بریدن از شرکت رو بدست نیاوردم و هنوز داارم با استرس هرروزه بیکارشدن و تعدیل شدن دست و پنجه نرم میکنم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سلام

من متاسفانه هنوز شجاعت بریدن از شرکت رو بدست نیاوردم و هنوز داارم با استرس هرروزه بیکارشدن و تعدیل شدن دست و پنجه نرم میکنم

مگه شما تصور کردی کارمند نباشی استرس نخواهی داشت!؟ من یک مجموعه ای را اداره میکنم که حدود 6 هفت نفر آدم توش دارم. همه هم متخصص کار خودشون هستن بعضی هاشون سابقه شون خیلی از من بیشتره. باور کن دقیقا موهام از زمانی شروع به سفید شدن کرد که این مجموعه را راه اندازی کردم. واقعا هنور نمیدونم 6 ماه دیگه هستم یا نیستم. میشه ادامه داد یا نه؟ اداره کردن یک کاسبی خیلی زحمت داره. بیشتر از اونچه که فکرشو بکنی... میزان استرس اش که دیگه قابل اندازه گیری نیست!

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164
درسته که آدم برای خودش کار می کنه آزادی عمل میاره اما از یه طرف هم مسئولیتش می افته گردن آدم و بار مسئولیت داره

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان متاسفانه شرایطی پیش اومده که احتمالا به اجبار کارمندی رو کنار بزارم شرکتمون در حال ورشکستگی و تعدیل شدید نیرو هست از اول اردیبهشت روزی نیست که چند نفر از همکارامون رو تسویه نکنن

خیلی سخته الان یک ماهه هروزمون شده استرس که ببینیم کی نوبت ما میشه.. خیلی سخته ببینی کسی که چند سال همکار و رفیقت بوده و زن وبچه دار بوده کارش رو از دست بده و جلو چشمت بزنه زیر گریه

من تصمیم گرفتم اگه نوبت من شد و کارم رو ازدست دادم کلا دور کار کردن تو شرکت رو بزنم و برم بیمه بیکاری ام رو فعال کنم و موقتی با ماشین برم کار کنم تا یه کاری برا خودم دست و پا کنم
تو این یه ماه اندازه ده سال غصه و خون دل خوردم

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
دوستان متاسفانه شرایطی پیش اومده که احتمالا به اجبار کارمندی رو کنار بزارم شرکتمون در حال ورشکستگی و تعدیل شدید نیرو هست از اول اردیبهشت روزی نیست که چند نفر از همکارامون رو تسویه نکنن

خیلی سخته الان یک ماهه هروزمون شده استرس که ببینیم کی نوبت ما میشه.. خیلی سخته ببینی کسی که چند سال همکار و رفیقت بوده و زن وبچه دار بوده کارش رو از دست بده و جلو چشمت بزنه زیر گریه

من تصمیم گرفتم اگه نوبت من شد و کارم رو ازدست دادم کلا دور کار کردن تو شرکت رو بزنم و برم بیمه بیکاری ام رو فعال کنم و موقتی با ماشین برم کار کنم تا یه کاری برا خودم دست و پا کنم
خیلی متاسفم بابت مساله ای که براتون پیش اومده.امیدوارم کارتون رو از دست ندین.اما اینکه از یکسال پیش به فکر کار مستقل و آزاد بودین نشون دهنده ذهن جسور و مهارت شما برای پیدا کردن گزینه های جایگزین هست.مطمئن هستم از پس این چالش برمیاین.اگر کمکی از من ساخته هست حتما مثل برادر کوچک ترتون روی من حساب کنید.

negrasombra

Registered User
لایک‌ها
2,164

حالا به نظر من، تو این یه ماه اندازه ده سال غصه خوردن کار خوبی نیست. البته میدونم (مخصوصا اگر متاهل باشی) کار سختیه که بیخیال بشی اما دندونی رو که درد می کنه رو باید هر چه زودتر کند انداخت دور. اگر می بینی اینجا نمی تونی پیشرفتی داشته باشی بهترهاصلا فکرت رو مشغول نکنی و پشیمون هم نباشی از کارهایی که کردی. مهمتر از اون هم اینه که به فکر جانشین برای این کارت باشی. چون به تجربه و تو دوستام دیدم که اونایی که زیاد رو بیمه بیکاری حساب کردن از طرف دیگه حساب زمان رو هم از دست دادن و به زودی یک سال یا یک و نیم سال بیمه بیکاریشون تموم شده و باز هیچکاری نتونستن ردیف کنن. یه دوستی هم داشتم که با همین اخراجش، بیمه بیکاری هم گرفت و رهن خونه اش رو با همون جور کرد و یه کار دیگه هم برای خودش ردیف کرد که بهتر بود و بعد از گذشت دو سال هر موقع حرف می زدیم می گفت که خدا رو شکر اخراج شدم.
به نظر من زندگی تو جامعه، دقیقا مثل رانندگیه. اگر دیدی کسایی که دور و ورت هستن نمی ذارن با سرعت بیشتری جلو بری و شرایط دارن جلوتو می گیرن باید هرچه زودتر مسیرت رو عوض کنی: وگرنه مجبوری از همه ی اونها عقب بمونی و سرعتت رو حتی از اونها هم کمتر کنی.

netmastrez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
حالا به نظر من، تو این یه ماه اندازه ده سال غصه خوردن کار خوبی نیست. البته میدونم (مخصوصا اگر متاهل باشی) کار سختیه که بیخیال بشی اما دندونی رو که درد می کنه رو باید هر چه زودتر کند انداخت دور. اگر می بینی اینجا نمی تونی پیشرفتی داشته باشی بهترهاصلا فکرت رو مشغول نکنی و پشیمون هم نباشی از کارهایی که کردی. مهمتر از اون هم اینه که به فکر جانشین برای این کارت باشی. چون به تجربه و تو دوستام دیدم که اونایی که زیاد رو بیمه بیکاری حساب کردن از طرف دیگه حساب زمان رو هم از دست دادن و به زودی یک سال یا یک و نیم سال بیمه بیکاریشون تموم شده و باز هیچکاری نتونستن ردیف کنن. یه دوستی هم داشتم که با همین اخراجش، بیمه بیکاری هم گرفت و رهن خونه اش رو با همون جور کرد و یه کار دیگه هم برای خودش ردیف کرد که بهتر بود و بعد از گذشت دو سال هر موقع حرف می زدیم می گفت که خدا رو شکر اخراج شدم.
به نظر من زندگی تو جامعه، دقیقا مثل رانندگیه. اگر دیدی کسایی که دور و ورت هستن نمی ذارن با سرعت بیشتری جلو بری و شرایط دارن جلوتو می گیرن باید هرچه زودتر مسیرت رو عوض کنی: وگرنه مجبوری از همه ی اونها عقب بمونی و سرعتت رو حتی از اونها هم کمتر کنی.
میشه هم همشونو زیر بگیری.:D

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
مگه شما تصور کردی کارمند نباشی استرس نخواهی داشت!؟ من یک مجموعه ای را اداره میکنم که حدود 6 هفت نفر آدم توش دارم. همه هم متخصص کار خودشون هستن بعضی هاشون سابقه شون خیلی از من بیشتره. باور کن دقیقا موهام از زمانی شروع به سفید شدن کرد که این مجموعه را راه اندازی کردم. واقعا هنور نمیدونم 6 ماه دیگه هستم یا نیستم. میشه ادامه داد یا نه؟ اداره کردن یک کاسبی خیلی زحمت داره. بیشتر از اونچه که فکرشو بکنی... میزان استرس اش که دیگه قابل اندازه گیری نیست!
درود

من نمیدونم چرا انقدر ناراضی هستی از اینکه برای خودت کار میکنی !!!!!!!
اما چند تا چیز رو بگم :
وختی برای کسی کار کنی تا آخر عمرت همونی که بودی میمونی و یه تو سری خور ( نظر شخصی ) هستی که هیچ ارزشی نداره
وختی برای خودت کار میکنی آقای خودت هستی حتی اگر یک صدم اون کارمندی برات درآمد بمونه بازم خیلی بهتره
مشکل ما اینه که همیشه تکرار کننده راه بقیه هستیم
از درس بگیر تا کار و زندگیو ....
خب این تکرار کردن فایدش چیه ؟ میشی مث بقیه
ولی هستند کسایی که متفاوت هستن و طرز فکرشون متفاوته و دقیقا همونا هستن که میرسن به خیلی چیزا که دوس دارن
در کل کار مال خودت باشه تمام استرس و سختیو مشکلش براتمث یه لذت میمونه
کار مال خودت باشه و مجبور نباشی حتی برای یه مرخصی 1 ساعته خواهشو التماس کنی ، 100 هزار برابر بیشتر ارزش داره :)

Bergkamp

Registered User
لایک‌ها
65
کارمند میخواد ازاد باشه
ازاد میخواد کارمند باشه
کارمند به فکر این هست که شغل ازاد در یه روز شاید بتونه سود خوبی داشته باشه
ازاد به فکر این هست کارمند میدونه حداقل سر ماه چقدر میاد حسابش و بر اساس اون خودش رو راه میبره و حساب کتاب میکنه

aliakbarbarez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست گرامی همیشه ادمای بزرگ با خطر کردن به جایی رسیدن دوراه داری یا همیشه تا اخر عمر همین رویه را بری یا فکر یه سیستم خوب برا درامد زایی وباشی

فرستاده شده از Phantom6-Plusِ من با Tapatalk

aliakbarbarez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من یکی از دوستانم دقیقا شرایط شما را داشت اون درحین کار کردن تو حیاط خونشون یه اتاق بود که پرورش قارچ راه انداخت الان سی تا کارگر به طورمستقیم وغیر مستقیم کار میکنه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226

amin_947

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
185
شما ساکن کجا هستید؟

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
آقا ما که پول نداریم ولی پول گیرم بیاد چند نفر جمع میشیدیم یه شغلی میزدیم تولیدی از همه چی بهتر بود

aliakbarbarez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان اگه زندگی ادمهای موفقو دیده باشین راز موفقیتشون تو زندگی ایده و هدف مستحکمی بوده ما ایرانیا فقط بلدیم نق بزنیم واگه زندگی معتاد هارو هم زیر رو کنید به این نتیجه میرسید که میگن از بیکاریه نمی دونن چیکاره هستن باخودشون نمی دونن چند چندن فقط یکچیز ادم رو به کمال میرسونه فقط وفقط هدف مستحکم بدان چی میخوای هفتاد درصد راهو رفتی

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوستان اگه زندگی ادمهای موفقو دیده باشین راز موفقیتشون تو زندگی ایده و هدف مستحکمی بوده ما ایرانیا فقط بلدیم نق بزنیم واگه زندگی معتاد هارو هم زیر رو کنید به این نتیجه میرسید که میگن از بیکاریه نمی دونن چیکاره هستن باخودشون نمی دونن چند چندن فقط یکچیز ادم رو به کمال میرسونه فقط وفقط هدف مستحکم بدان چی میخوای هفتاد درصد راهو رفتی

https://forum.persiantools.com/thre...-کردم-و-ادامه-دادم-الان-باید-چکار-کنم.871314/

بالا