این ضربه ها رو میگم!
برو توی tool یه آیکون داره نوشته tapping mode (عکس انگشت با ضربه رو هم کشیده) بعد تنظیمش کن. تنظیمش راحته.
این ضربه ها رو میگم!
اینارو کجا خوندین!
من تا حالا چنین چیزی رو نشنیده بودم
خيلي ممنون دوست عزيز اينجوري خوبه (عمر باطري )
قيمتش چنده الان؟
من امرور شهرستانمون رفتم بخرم نبود زنگ زد تبريز برام بياره گفت نيست؟؟
تو تبريز واقعا وجود نداره؟
تازه مي گفت از تهران هم پرسيدم گفتن نيست
تو تبريز از كجا مي شه پيدا كرد؟
اينا كه قاچاق نيست؟يعني اگه رجيستر شدش باشه مي خرم
حافظه روی گوشی من خراب بود(512) که انگار یکی تقلبی گذاشته بود تو کارتن!5500حافظش قابل ارتقا تا 1 گيگ هست
با 512سريع تر كار مي كنه يا فرقي نداره ؟
من از شهرستانمون به يكي سفارش دادم از پاساز علاالدين قرار از اين مدل (اگه مشكلي پيش نياد) بفرسته اما قيمتشو نمي دونم .اون فروشنده هم330 گفت اما بعد گفت قيمت جديد رو دقيق نمي دونه يه قيمت تقريبي دارين از اين گوشي؟
محتويات جعبه گوشي چيه(همراهش چي مي دن؟)
من 275 خریدم ! بعدش شد 280من از شهرستانمون به يكي سفارش دادم از پاساز علاالدين قرار از اين مدل (اگه مشكلي پيش نياد) بفرسته اما قيمتشو نمي دونم .اون فروشنده هم330 گفت اما بعد گفت قيمت جديد رو دقيق نمي دونه يه قيمت تقريبي دارين از اين گوشي؟
محتويات جعبه گوشي چيه(همراهش چي مي دن؟)
اگه مشکلی دارین بگید!اگه به برنامه های فابریک روی این گوشی نیاز دارین از اینجا دانلود کنید
http://europe.nokia.com/A4273038
شاید جلوش یه لایه محافظه! یا این که جنسش طوریه که با ورود آب مشکل پیدا نمیکنهاسپيكر پخش تراته تو ي اين گوشي هموني كه كنار چراغ قوه هست؟چطور مي شه كه از اونجا اب نمي ره؟
اینطوری نیستآقایه چیزیادم رفت بگم یه علت دیگه وراومدن کی پدگوشی هم ازبین رفتن چسب کلیدها چسبیده شده به کی پده دراثر:فشاربه اطراف کلیدهاازمرکز کلید .بازم حرفم همونه اگه درست استفاده بشه 1000سال کارمیکنه.
به نظر میاد یه روکش باشه که فقط جنبه محافظتی داره (واسه محکم کاری)به نظر من بهتر با چسب بل به روش درست بچسبونيد چون اغلب چسباي خارجي يا مخصوص هم يا خرابن يا خيلي خشكن
اول كه هر دو سطح رو تميز كن بعد به يه طرف چسب بزن بذار خشك بشه بعد به طرف ديگه بزن بذار كمي خشك بشه بعد بچسبون محكم فشار بده
راستي اگه كي پد اينجوري بشه كه دگمه ها مي پرن بيرون يا اب مي ره تو اينجوري نيست؟يا اينكه كي پد يكپارچست و فقط به عنوان روكشه؟
يهني مقاوم ترين گوشي سال اينقدر نازك نارنجي ؟همشون اينطورين؟واسه خريد توصيه مي كنيد؟مشكل ديگه هم داره؟