• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا 5500

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این ضربه ها رو میگم!
biggrin.gif

برو توی tool یه آیکون داره نوشته tapping mode (عکس انگشت با ضربه رو هم کشیده) بعد تنظیمش کن. تنظیمش راحته.:cool:

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون دوست عزيز اينجوري خوبه (عمر باطري )
قيمتش چنده الان؟
من امرور شهرستانمون رفتم بخرم نبود زنگ زد تبريز برام بياره گفت نيست؟؟:eek:
تو تبريز واقعا وجود نداره؟
تازه مي گفت از تهران هم پرسيدم گفتن نيست:p
تو تبريز از كجا مي شه پيدا كرد؟
اينا كه قاچاق نيست؟يعني اگه رجيستر شدش باشه مي خرم

نمی خوام ناامیدت کنم اونجورکه من خبردارم نمایندگیش بعدازعید پخش نکرده (به همین خاطر من ازنمایندگیش که یه دونه از قبل داشت ، توشهرمون خریدم که ازاون آدمهای عوضی روزگاره اما حیف که چاره ای نبود)مگر ازجایی بخری که ازقبل داشته باشه.بگردی پیدامیشه.;)

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایه چیزیادم رفت بگم یه علت دیگه وراومدن کی پدگوشی هم ازبین رفتن چسب کلیدها چسبیده شده به کی پده دراثر:فشاربه اطراف کلیدهاازمرکز کلید .بازم حرفم همونه اگه درست استفاده بشه 1000سال کارمیکنه.:lol:

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
5500حافظش قابل ارتقا تا 1 گيگ هست
با 512سريع تر كار مي كنه يا فرقي نداره ؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
5500حافظش قابل ارتقا تا 1 گيگ هست
با 512سريع تر كار مي كنه يا فرقي نداره ؟
حافظه روی گوشی من خراب بود(512) که انگار یکی تقلبی گذاشته بود تو کارتن!
الان یدونه 1 گیگ کینگ که فکر نمیکنم اصل باشه روش انداختم . تا حال شکر خدا مشکلی نداشته (_از بابت هنگ کردن)ولی چون رم اصلی نیست یخورده سرعتش پایینه که اون هم فقط موقع اس ام اس زدن بروز میکنه (چون اس ام اس ها رو به رم انتقال دادم).
اگه خواستی 1 گیگ بگیری اورجینالش رو بگیر تا روی سرعتت تاثیر نگذاره (راهنمای رم خریدن هم توی همین بخش باید باشه)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
من از شهرستانمون به يكي سفارش دادم از پاساز علاالدين قرار از اين مدل (اگه مشكلي پيش نياد) بفرسته اما قيمتشو نمي دونم .اون فروشنده هم330 گفت:eek: اما بعد گفت قيمت جديد رو دقيق نمي دونه يه قيمت تقريبي دارين از اين گوشي؟

محتويات جعبه گوشي چيه(همراهش چي مي دن؟)

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از شهرستانمون به يكي سفارش دادم از پاساز علاالدين قرار از اين مدل (اگه مشكلي پيش نياد) بفرسته اما قيمتشو نمي دونم .اون فروشنده هم330 گفت:eek: اما بعد گفت قيمت جديد رو دقيق نمي دونه يه قيمت تقريبي دارين از اين گوشي؟

290هزارتومن
1-هندزفری2-رم 512 3-کابل 4-کیف کمری
cd نداره

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426

من 275 خریدم ! بعدش شد 280
330 فکر کنم قیمت گارانتی اتصالات باشه.
ولی به هر حال خیلی زیاده این حدود قیمت اصلا قبول نکن .قیمتش هر چی بشه از 290 نباید بالا تر بره!

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
نه اخرش قيمت شد 290با گارانتي اما مموري 64 داره
تازه اگه فردا بفرسته قرار چهارشنبه به دستم برسه اونم اگه تا اون موقع اتفاق ديگه اي پيش نياد

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
آقا پیشاپیش مبارک باشه
رم 64 رو تو پکیج 5500 زرد رنگ دیدم.
ولی اگه گیرت نیومد زیاد پا فشاری نکن شاید مغازه دار با دیدن اشتیاقت بخواد سرت گول بماله !

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دمتون گرم مخصوصا (rpg8)
اما بیشترهدف من اززدن این تاپیک اینکه درمورد 5500 تمام چیزها گفته بشه .پس بعدازاین نرم افزار های به دردبخور برای این گوشی رو لینکشون بزارین.:)

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اي بابا انگار من اصلا شانس ندارم اين فروشنده تو پاساز علاالدين مغازه داره طبقه سوم اول مي گفت تو مغازه دارم اما زرد (من مشكي مي خوام)بعد گفت مغازه بغليم داره بعد گفت مال اون از ويترين افتاده تا..............اينكه گفت دوشنبه مشكيشو ميارم اما الان گفت نيومد اصلا هم پيدا نمي شه حتا مي گه اگه پيدا بكني(مشكي)جايزه مي دم

اگه كسي از بچه هاي فروم مي تونه يه ادرسي از سه يا چهار مغازه كه رنگ مشكيشو دارن ادرس بدن به يكي از اشنا ها بگم برن بخرن اگه نشد هم كه ديگه بايد بي خيال بشيم انگار خر ما از كره گي دم نداشت الن10 روزه اينا اين روز اون روز مي كنن

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
چند وقت پیش یکی دنبال فایل های مسیج ریدر 5500 میگشت! من لینک اون برنامه به همراه سایر برنامه های مورد نیاز رو از نوکیا گذاشتم توی صفحه قبل .
اگه به برنامه های فابریک روی این گوشی نیاز دارین از اینجا دانلود کنید
http://europe.nokia.com/A4273038
اگه مشکلی دارین بگید!

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
اسپيكر پخش تراته تو ي اين گوشي هموني كه كنار چراغ قوه هست؟چطور مي شه كه از اونجا اب نمي ره؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
اسپيكر پخش تراته تو ي اين گوشي هموني كه كنار چراغ قوه هست؟چطور مي شه كه از اونجا اب نمي ره؟
شاید جلوش یه لایه محافظه! یا این که جنسش طوریه که با ورود آب مشکل پیدا نمیکنه

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
آقایه چیزیادم رفت بگم یه علت دیگه وراومدن کی پدگوشی هم ازبین رفتن چسب کلیدها چسبیده شده به کی پده دراثر:فشاربه اطراف کلیدهاازمرکز کلید .بازم حرفم همونه اگه درست استفاده بشه 1000سال کارمیکنه.
اینطوری نیست
من گوشیم رو 1 ماه و خورده ای هست که خریدم.خیلی هم باهاش مدارا کردم.ولی امروز وقتی گوشیو از کیف کمری در اوردم دیدم کیپدش باد کرده!
بعد از ظهر یه بار دیگه درش آوردم و دیدم که کیپد از بغل هم ور اومده !
وقتی محل اتصال کیپد رو با کلیدها نگاه کردم معلوم شد جنس چسبی که استفاده کردن خیلی نا مرغوبه و در اثر گرما خاصیتش از دست میره
حالا موندم با چه چسبی دوباره بچسبونمش
127fs4573872.gif

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من بهتر با چسب بل به روش درست بچسبونيد چون اغلب چسباي خارجي يا مخصوص هم يا خرابن يا خيلي خشكن
اول كه هر دو سطح رو تميز كن بعد به يه طرف چسب بزن بذار خشك بشه بعد به طرف ديگه بزن بذار كمي خشك بشه بعد بچسبون محكم فشار بده

راستي اگه كي پد اينجوري بشه كه دگمه ها مي پرن بيرون يا اب مي ره تو اينجوري نيست؟يا اينكه كي پد يكپارچست و فقط به عنوان روكشه؟
يهني مقاوم ترين گوشي سال اينقدر نازك نارنجي ؟همشون اينطورين؟واسه خريد توصيه مي كنيد؟مشكل ديگه هم داره؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
به نظر من بهتر با چسب بل به روش درست بچسبونيد چون اغلب چسباي خارجي يا مخصوص هم يا خرابن يا خيلي خشكن
اول كه هر دو سطح رو تميز كن بعد به يه طرف چسب بزن بذار خشك بشه بعد به طرف ديگه بزن بذار كمي خشك بشه بعد بچسبون محكم فشار بده

راستي اگه كي پد اينجوري بشه كه دگمه ها مي پرن بيرون يا اب مي ره تو اينجوري نيست؟يا اينكه كي پد يكپارچست و فقط به عنوان روكشه؟
يهني مقاوم ترين گوشي سال اينقدر نازك نارنجي ؟همشون اينطورين؟واسه خريد توصيه مي كنيد؟مشكل ديگه هم داره؟
به نظر میاد یه روکش باشه که فقط جنبه محافظتی داره (واسه محکم کاری)
فعلا که فقط همین مشکل رو باهاش داشتم
اگه پول بیشتری میتونی بدی مسلما گوشیهای بهتری برای انتخاب وجود دارن

بالا