بهترین گوشی همینه :blush:به نظر میاد یه روکش باشه که فقط جنبه محافظتی داره (واسه محکم کاری)
فعلا که فقط همین مشکل رو باهاش داشتم
اگه پول بیشتری میتونی بدی مسلما گوشیهای بهتری برای انتخاب وجود دارن
اسپيكر پخش تراته تو ي اين گوشي هموني كه كنار چراغ قوه هست؟چطور مي شه كه از اونجا اب نمي ره؟
منظوررتون از دقیق چیه؟به طور دقیق کیفیت اسپیکر و ام پی تری پابرشو توضیح میدین.
هم n70 خوبه هم مثلا w700. بعدش حالا کلا بگین من 270 تومن گرینه بهتر از 5500 می تونم پیدا کنم البته نوکیا چون می خوام سیمبین باشه
مشاهده پیوست 17029
ساعاتی قبل از کنده شدن کیپد
مشاهده پیوست 17030
وقتی ور اومد
پ ن: قاب کریستالی باعث شده کاملا کنده نشه!
مشاهده پیوست 17031
البته اینو اضافه کنم الان ظاهر گوشی مثل عکس اولیه و کیپد به خاطر قاب کریستال هنوز از نظر ظاهر پا بر جاست
کاملا حق با rpg8.ازn70 بیشترولی w700رو نمی دونم.1-موزیک پلیر دبلیو 700 از نظر مدیریت و سادگی کار کمی بهتره(هر چی باشه سری دبلیو و مخصوص موزیک پلی کردنه).ولی از نظر صدا 5500 کاملا برتره.صداش کاملا قوی تره و تا ولوم 80 کیفیت خوبی داره ولی وقتی ولوم به 100 نزدیک میشه از نظر فرکانس گوش رو اذیت میکنه و شخص کیفت رو پایین حس میکنه
ان 70 هم کیفیت و هم بلندی صداش کمتر از 5500 هست.
2-سیمبیان 9.1 بودن این گوشی با توجه به قیمتش (بچه ها این اواخر 290 گیر اوردن) واقعا عالیه و با هیچ گوشی تو اون رنج از نوکیا قابل رقابت نیست .با خریدن این گوشی می تونید مطمئن باشین که حالا حالا ها بر نامه جدید براش میاد.
میمونه دوربینش که کیفیت دوربین 5500 از نظر عکاسی از دبلیو 700 و ان 70 ضعیف تره(دقیقا مثل 3250 هست)
حالا یه مقایسه ای هم تو بازار بکن ببین میتونی گوشی با این قیمت و امکانات گیر بیاری .یه نگاه هم به صفحات قبل بنداز!
با یجور super glue چسبوندمش دو باره شد مثل روز اول!
حالا میفروشمش کی میخره!
یه روز دیدم یکی از دکمه ها حالت بر امده داره روز بعد دیدم کیپد کاملا باد کرده و عصر همون روز متوجه شدم که ور میاد!بگوچی شد ور اومد؟
من زیاد دنبال چسب نگشتم . اولین چسب خوبی رو هم که دیدم خریدم(razy super glue از اون چسباست که 1 ثانیه ای میچسبه و به راحتی هم ور نمیاد!)به قسمتهای فلزی زیر کیپد زدم و سریع چسبوندم .باچه چسبی چسبوندیش؟مشخصاتش؟
260 دارم به یکی میفروشم!
یه روز دیدم یکی از دکمه ها حالت بر امده داره روز بعد دیدم کیپد کاملا باد کرده و عصر همون روز متوجه شدم که ور میاد!
کیپد با نوعی چسب به قسمتی فلزی در زیر خودش چسبیدهراستی...این دلیلش چیه که اینجوری میشه؟!!...من اینجوری که شما تعریف کردی یاد قوطی های کنسرو که باد میکنه افتادم!!!(اینو جدی گفتم قصد مسخره کردن نداشتم!!!)
کیپد با نوعی چسب به قسمتی فلزی در زیر خودش چسبیده
وقتی که چسب خاصیتش رو در اثر شرایط محیطی از دست میده(بیشتر گرما)باعث میشه کیپد حالتی بر امده داشته باشه
بدنه 5500 صافه و وقتی کیپد بهش میچسبه در حقیقت روش پهن شده وگرنه بدون چسب به شکل عادی قرار گرفته و این در اثر صاف بودن بدنه 5500 که ما فکر میکنیم که کیپد باد کرده!
یه روز دیدم یکی از دکمه ها حالت بر امده داره روز بعد دیدم کیپد کاملا باد کرده و عصر همون روز متوجه شدم که ور میاد!
من زیاد دنبال چسب نگشتم . اولین چسب خوبی رو هم که دیدم خریدم(razy super glue از اون چسباست که 1 ثانیه ای میچسبه و به راحتی هم ور نمیاد!)به قسمتهای فلزی زیر کیپد زدم و سریع چسبوندم .
با رازی
مهاله:blink:
اگه چسب قطره ای بزنی کی پد چمع میشه چون چسب قطره ای با لاستیک واکنش میده بعدم...:wacko:
اونوبایدبا ژله چسب بچسبونی که از اولشم بهتر میشه اما نمیدونم چه جور میشه اینجور میشه که با رازی شده