• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نوکیا 5500

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
rpg 8 براتون يه پيغام خصوصي فرستادم لطفا.........
اي دي تون رو نتونستم ببينم چند تا سوال داشتم

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر میاد یه روکش باشه که فقط جنبه محافظتی داره (واسه محکم کاری)
فعلا که فقط همین مشکل رو باهاش داشتم
اگه پول بیشتری میتونی بدی مسلما گوشیهای بهتری برای انتخاب وجود دارن
بهترین گوشی همینه :blush:
درمورد وراومدنش بیشترتوضیح بده-کنده شده؟:eek:
خودشم چسب قطره ای اگه بزنی (یاچسب مشابه)به کی پد یا لاستیک های نرم آب شون میکنه :blink: حواست باشه ازما گفتن بایدیه چسب مخصوص بزنی از ابزار فروش بپرس.

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسپيكر پخش تراته تو ي اين گوشي هموني كه كنار چراغ قوه هست؟چطور مي شه كه از اونجا اب نمي ره؟

من هم کارم برق والکترونیک هم رشتم.درعالم الکترونیک دوقطعه از یه جنس ومدل بازهم مشابه نیست.بلندگوشم فرق میکنه روش یه نایلون هست سر راحشم یه مانع.کارش دسته:lol:
شبیه بلندگوهای واکمن

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
?? ?? ??? ????.jpg
ساعاتی قبل از کنده شدن کیپد
???? ?? ?????.jpg
وقتی ور اومد
پ ن: قاب کریستالی باعث شده کاملا کنده نشه!
removed pad.jpg

البته اینو اضافه کنم الان ظاهر گوشی مثل عکس اولیه و کیپد به خاطر قاب کریستال هنوز از نظر ظاهر پا بر جاست
ugly_irre.gif

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
با یجور super glue چسبوندمش دو باره شد مثل روز اول!
حالا میفروشمش کی میخره!
29o4g0i.gif

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
به طور دقیق کیفیت اسپیکر و ام پی تری پابرشو توضیح میدین.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
به طور دقیق کیفیت اسپیکر و ام پی تری پابرشو توضیح میدین.
منظوررتون از دقیق چیه؟
اگه بخواین با یه گوشی معروف که صداش رو هم من وهم شما شنیدین مقایسه کنم. ان 70 خوبه!

niterider

Registered User
لایک‌ها
3
هم n70 خوبه هم مثلا w700. بعدش حالا کلا بگین من 270 تومن گرینه بهتر از 5500 می تونم پیدا کنم البته نوکیا چون می خوام سیمبین باشه

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
هم n70 خوبه هم مثلا w700. بعدش حالا کلا بگین من 270 تومن گرینه بهتر از 5500 می تونم پیدا کنم البته نوکیا چون می خوام سیمبین باشه

1-موزیک پلیر دبلیو 700 از نظر مدیریت و سادگی کار کمی بهتره(هر چی باشه سری دبلیو و مخصوص موزیک پلی کردنه).ولی از نظر صدا 5500 کاملا برتره.صداش کاملا قوی تره و تا ولوم 80 کیفیت خوبی داره ولی وقتی ولوم به 100 نزدیک میشه از نظر فرکانس گوش رو اذیت میکنه و شخص کیفت رو پایین حس میکنه
ان 70 هم کیفیت و هم بلندی صداش کمتر از 5500 هست.
2-سیمبیان 9.1 بودن این گوشی با توجه به قیمتش (بچه ها این اواخر 290 گیر اوردن) واقعا عالیه و با هیچ گوشی تو اون رنج از نوکیا قابل رقابت نیست .با خریدن این گوشی می تونید مطمئن باشین که حالا حالا ها بر نامه جدید براش میاد.

میمونه دوربینش که کیفیت دوربین 5500 از نظر عکاسی از دبلیو 700 و ان 70 ضعیف تره(دقیقا مثل 3250 هست)

حالا یه مقایسه ای هم تو بازار بکن ببین میتونی گوشی با این قیمت و امکانات گیر بیاری .یه نگاه هم به صفحات قبل بنداز!

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
قیمتش انگار 310 شده بخاطر کم شدن گوشی نو کیا تو بازار

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشاهده پیوست 17029
ساعاتی قبل از کنده شدن کیپد
مشاهده پیوست 17030
وقتی ور اومد
پ ن: قاب کریستالی باعث شده کاملا کنده نشه!
مشاهده پیوست 17031

البته اینو اضافه کنم الان ظاهر گوشی مثل عکس اولیه و کیپد به خاطر قاب کریستال هنوز از نظر ظاهر پا بر جاست
ugly_irre.gif

آقاازبابت عکسها تشکر.بگوچی شد ور اومد؟
باچه چسبی چسبوندیش؟مشخصاتش؟

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-موزیک پلیر دبلیو 700 از نظر مدیریت و سادگی کار کمی بهتره(هر چی باشه سری دبلیو و مخصوص موزیک پلی کردنه).ولی از نظر صدا 5500 کاملا برتره.صداش کاملا قوی تره و تا ولوم 80 کیفیت خوبی داره ولی وقتی ولوم به 100 نزدیک میشه از نظر فرکانس گوش رو اذیت میکنه و شخص کیفت رو پایین حس میکنه
ان 70 هم کیفیت و هم بلندی صداش کمتر از 5500 هست.
2-سیمبیان 9.1 بودن این گوشی با توجه به قیمتش (بچه ها این اواخر 290 گیر اوردن) واقعا عالیه و با هیچ گوشی تو اون رنج از نوکیا قابل رقابت نیست .با خریدن این گوشی می تونید مطمئن باشین که حالا حالا ها بر نامه جدید براش میاد.

میمونه دوربینش که کیفیت دوربین 5500 از نظر عکاسی از دبلیو 700 و ان 70 ضعیف تره(دقیقا مثل 3250 هست)

حالا یه مقایسه ای هم تو بازار بکن ببین میتونی گوشی با این قیمت و امکانات گیر بیاری .یه نگاه هم به صفحات قبل بنداز!
کاملا حق با rpg8.ازn70 بیشترولی w700رو نمی دونم.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
بگوچی شد ور اومد؟
یه روز دیدم یکی از دکمه ها حالت بر امده داره روز بعد دیدم کیپد کاملا باد کرده و عصر همون روز متوجه شدم که ور میاد!
باچه چسبی چسبوندیش؟مشخصاتش؟
من زیاد دنبال چسب نگشتم . اولین چسب خوبی رو هم که دیدم خریدم(razy super glue از اون چسباست که 1 ثانیه ای میچسبه و به راحتی هم ور نمیاد!)به قسمتهای فلزی زیر کیپد زدم و سریع چسبوندم .
260 دارم به یکی میفروشم!
2gubcdk.gif

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به اینکه باطری 5500 نوکیا 860mah است اگه باطری 1100 (مدل 6233داره)روش بندازی از لحاظ سخت افزاری یا نرم افزاری ممکنه مشکل پیش بیاد؟ می خوره؟
عمر باطری کمی افزایش پیدا میکنه اره؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یه روز دیدم یکی از دکمه ها حالت بر امده داره روز بعد دیدم کیپد کاملا باد کرده و عصر همون روز متوجه شدم که ور میاد!

راستی...این دلیلش چیه که اینجوری میشه؟!!...من اینجوری که شما تعریف کردی یاد قوطی های کنسرو که باد میکنه افتادم!!!(اینو جدی گفتم قصد مسخره کردن نداشتم!!!)

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
راستی...این دلیلش چیه که اینجوری میشه؟!!...من اینجوری که شما تعریف کردی یاد قوطی های کنسرو که باد میکنه افتادم!!!(اینو جدی گفتم قصد مسخره کردن نداشتم!!!)
کیپد با نوعی چسب به قسمتی فلزی در زیر خودش چسبیده
attachment.php

وقتی که چسب خاصیتش رو در اثر شرایط محیطی از دست میده(بیشتر گرما)باعث میشه کیپد حالتی بر امده داشته باشه

attachment.php

بدنه 5500 صافه و وقتی کیپد بهش میچسبه در حقیقت روش پهن شده وگرنه بدون چسب به شکل عادی قرار گرفته و این در اثر صاف بودن بدنه 5500 که ما فکر میکنیم که کیپد باد کرده!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
کیپد با نوعی چسب به قسمتی فلزی در زیر خودش چسبیده

وقتی که چسب خاصیتش رو در اثر شرایط محیطی از دست میده(بیشتر گرما)باعث میشه کیپد حالتی بر امده داشته باشه

بدنه 5500 صافه و وقتی کیپد بهش میچسبه در حقیقت روش پهن شده وگرنه بدون چسب به شکل عادی قرار گرفته و این در اثر صاف بودن بدنه 5500 که ما فکر میکنیم که کیپد باد کرده!

عجب!!!...ممنون از توضیحات!!!

vahidshah

Registered User
لایک‌ها
0
توی برنامه ی موزیک پلیر این گوشی چجوری می شه یه play list ایجاد کرد؟
تو حالاتی که من دیدم اول تمام mp3 های گوشی update می شه و به طور نامرتب همشون توی لیست قرار می گیرن در حالی که توی حافظه ی گوشی به صورت فولدر های جدا گانه هستند .بعدم وقتی می خوای البوم درست بکنی البوم رو می تونی بر حسب artist درست بکنی یا وقتی ا ز روی حافظه می ری اگه بخوای البوم مخصوص ترانه های مورد نظر درست بکنی مجبوری از بین همه ی ترانه ها که توی یه لیست ریخته شده دلخواه ها رو mark بکنی .
خلاصه چجوری می شه ترانه ها رو بر حسب ادرس فولدر روی مموری البوم کرد؟
مثل w810 که فولدر مورد نظر رو به لیست add می شه؟؟؟؟؟

nhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من زیاد دنبال چسب نگشتم . اولین چسب خوبی رو هم که دیدم خریدم(razy super glue از اون چسباست که 1 ثانیه ای میچسبه و به راحتی هم ور نمیاد!)به قسمتهای فلزی زیر کیپد زدم و سریع چسبوندم .

با رازی :eek:
مهاله:blink:
اگه چسب قطره ای بزنی کی پد چمع میشه چون چسب قطره ای با لاستیک واکنش میده بعدم...:wacko:
اونوبایدبا ژله چسب بچسبونی که از اولشم بهتر میشه اما نمیدونم چه جور میشه اینجور میشه که با رازی شده:(

بالا