سلام دوستان ببخشید من دیر به دیر سر میزنم وقتی دیدم دوستان بحث تمرکز را به این شکل دنبال کردن خیلی خوشحال شدم من از دوست خوبم shaolin ممنونم که بحث را ادامه دادند و دوستان را راهنمایی میکنند اما کسی از ایشان تشکر نکرده به هر حال من از طرف تمام دوستان از شما تشکر میکنم
البته تمریناتی که استاد بزرگم shaolin برای دوستان گفتند عالی و من هم قصد جسارت ندارم ولی اگه کسی میخواد سری به مراحل آخر تمرکز فکر برسه اینجوری بدرد نمیخور تمریناتی که استاد shaolin گفتند عالی ولی شاید بعد از 10سال به نتیجه برسید چون ما هر جایی نمیتونیم با این روش ها تمرکز کنیم با اجازه دوست خوبم shaolin این تمرین بیشتر اثر دارد
من داستان فردی که از هیچ به بالاترین آگاهی های درونی رسیده را میگم
آقای سیدارتابوتاما یک شاهزاده معمولی بود که در شمال هندوستان زندگی میکرد و از هیچ علم وارفانی اطلاع نداشته تا این که 3 سال میره تو جنگل نه رو میخ میخوابه نه خودش را آویزون میکنه نه هیچ چیز دیگر اگه منبع خود کتاب را بخوانید این فرد 3 سال تمام لحظه ای از ورود وخروج هوا از بینیش غافل نشد و بعد از 3 سال به جایی رسید که به او بودا میگویند بودا به معنی روشن شده است و شما وقتی آثار بودا را بخونید مثل حقایق شریفه و یا گردونه سامسارا با خودتون میگید آخه کسی در اون زمان چجوری به این همه آگاهی ها رسیده کسی که نه درس خونده نه فلسفه بگذریم
منظور من این بود که تمرین باید همیشه دنبال شما باشد مثلا شما در مهمانی که نمیتونید یک نقطه سیاه به دیوار بزنید یا شمع روشن کنید و به اون متمرکز شوید ولی این تمرین شما را در 3 سال اگه دائم انجامدهید به مرحله آخر میرسونه و شما از تمامی چیزها با خبرید از آینده خبر میدهید اجسام را در همون سال اول یا دوم براحتی حرکت میدهیدو روی آب راه میروید و یا پرواز میکنید و... امیدوارم دوستان به تمرینات خود ادامه دهند موفق باشید باز هم از تمامی اساتید و دوستان خوبم که در کارشون دخالت کردم عذر خواهی میکنم به خصوص استاد shaolin
با عرض سلام به تمامي اساتيد و دوستان عزيزم
دوست خوبمtotti_mmp از اينكه ما را با مطالب خوبتان كماكان ياري مي دهيد بسيار تشكر مي كنم در بين مطالب شما عزيزم به نكاتي برخورد كردم كه با عرض شرمندگي جسارت كرده وتوضيحاتي ارائه مي كنم .
اول اينكه دوست خوب ما و ديگر دوستان و اساتيد محترم بايد درك كنند كه ما با واقعيتها طرف هستيم و نه افسانه ها ( البته منكر بودا نيستم ) و روايتهاي آفسانه وار هيج گاه ما را از پله اول به پله آخر اين نردبان نخواهد رسانيد و نه تنها پيشرفتي نخواهيم كرد بلكه ممكن است از همان پله سقوط كرده به زير بياييم دوست عزيزمtotti_mmp بودا نه اينجاست و نه ما دسترسي به بودا داريم تا از اين اقسانه ها با خبر شويم شما بايد بدانيد ما بايد با واقيت تمرينات و قدم به قذم در اين راه پيش برويد من تا كنون با تمامي اساتيد مهم نيروهاي درون ملاقات داشته ام يكي از آنان استاد مبين در مشهد مي باشد كه اين تكنيكها لخظه به لحظه و يك به يك مورد تاييد آن بزرگواران است مطمعناً شما كه فرموده ايد در كلاسهاي نيروي درون و تمركز حضور يافته ايد هيچ گاه نمي توان ادعا كرد كه فردي تنها از راه تنفس از راه بيني در مدت سه سال به اين نيرو رسيده باشد مگر در اقسانه ها كه باز تاكيد مي كنم ما با واقيت روبرو هستيم نه رويا ما به دوستان توصيه نكرده ايم كه فلفور بر روي ميخ بخوابند يا روي آب راه بروند و يا ............. دوستان خوبم هر كاري به همان اندازه خود احتياج به وقت ؛ تمرين ، تلاش ، پشتكار ؛ رياضت ( البته رياضت به مفهموم درست و معتدل آن ) صبر و حوصله دارد و البته كه اين كار با اين حساسيت و با اين سنگيني آيا واقعاً عقلاني است كه بگوييم به مدت كم و سرع كسي يك شبه يا حداكثر چند ماهه و يكي دو ساله به اين نيرو رسيده است من مثال خوب و بارزي را براي دوستان همان ابتداي شروع تمرينات عرض كردم كه شايد باز هم لازم باشد مروري بر آن داشته باشيم اين روايت كاملاً درست و خقيقي از زبان استاد عزيزم داداشي ( حسين داودي پناه استاد بدون چون وچرا تاي چي ايران مطرح شده است .
فرد و استادي در چين به مدت پنجاه سال تلاش در ورزش تاي چي هنوز با وجود ساليان متمادي نتوانسته به نيروي واقعي دروني تاي چي پي ببرد و به آن دست بيابد اما شاگرد او با وجود سه سال تمرين مستمر و بي وقفه و درست توانسته است به نيرويي كه استادش در عرض پنجاه سال نتوانسته دست يابد برسد اما ؟؟؟؟؟ اما اين منظور مرا بايد به خوبي كنكاو و بشكافيم تا پيام آن بر همگان مشخص شود اول اينكه آن استاد هر چند به بدني كاملاً سالم و قوي دست پيدا كرده اما به نيروي دروني واقعي نتوانسته دست يابد چرا چون هر كس نمي تواند حتي با تمرينات مستمر حتي در مدت زمان زياد ادعا كند و اميد داشته باشد بر اين نيروها دست پيدا كرده است اما فردي ديگر ممكن است در مدت زمان كوتاهتري ( اما اشتباه نشود با وجود تمرين نه فقط تنفس از راه بيني ) به نيروهاي دروني رسيده باشد اين حكايت حاكي آن است كه همه يك نوع استعداد را ندارند و اين افراد بسيار نادرند و البته بجز افرادي كه زاتاً خداوند از زمان تولد اين موهبت را به آنها عطا كرده است بقيه دوستان بايد قدم به قدم و مرحله به مرحله با صبر و خوصله تمرينات را انجام دهند و اميدوار باشند كه در آينده بنا به زحماتي كه مي كشند مي توانند به يك يا دو روش تمركز و نيروي درون دست يابند (((
تزكر بدانيد حتي قوي ترين افراد در نيروي درون بيش از يك يا دو تا سه نيرو را نمي توانند ارائه نمايند ))) در ضمن دوست عزيزمان ما منتظر اين هستيم كه شما نام يك نفر عاقل و بالغ و زنده در ايران را به ما بدهيد كه البته بتوانيم از صحت اين موضوع با گفتگو رودررو آگاهي يابيم .كه فقط با گزراندن هوا از را ه بيني ؟؟؟؟ به اين نيروها رسيده باشد البته خواهش مي كنم نگوييد كتاب يا بودا كه مورد قبول نيست چون ما دسترسي به بودا نداريم من فرد كاملاً واقع بين هستم و اين درك را بايد واقعاً با شخص انجام دهنده اش از نزديك ببينم . اما ما در اين تاپيك با افراد بعضاً عادي و طبيعي روبرو هستيم و نتيجتاً با اين تمرينات است كه دوستان عزيز مي توانند به نتيجه برسند وقت مهم نيست رسيدن درست به مطلوب و مقصد درست نه چيز ديگر .
تمرينات نقطه سياه ومارپيچها و ......... كه بعداً تمرنات با آنها كاملاً توضيح داده مي شود تمريناتي كاملاً تاييد شده و بسيار كار آمد در ايجاد تمركز هستند و اين تمرينات مي توانند در آينده با تمركز بر روي هر شئي و ماده خاصي در اطراف مي تواند دائماً در كنار ما و همراه ما باشند ( در اين مورد در وراحل بعدي به تفضيل توضيح داده خواهد شد ) بسيار مهم: تنفس يك عادت است كه بايد اصلاح شود و تمرينات جزئي از واجبات رسيدن به هدف .
در مورد تنفس كه بسيار مهم است به طور مفصل در آينده گفتگو خواهيم كرد و اين موضوعات مطرح شده هيچ وقت كوبنده و منكر تنفس نمي تواند باشد اما در حد وافعي و نه رويا .
باتشكر انشالله كه دوست خوبم از توضيحات اينجانب كدورتي به دل نگرفته باشد .