• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیروی درون

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
در روزهاي آينده در مورد تكنيكها و تمرينات فنون تمركز فكر بحث خواهيم كرد تا با هم از رسيدن به آرامش فكري لذت كافي را ببريم وخود را آماده براي نكات مهم تر و ايجاد انتقال نيروي هاي دروني نماييم چرا كه ابتداي رسيدن به درجات بالا ي نيروي دروني نكته حساس تمركز فكر مي باشد .

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
استاد عزیزم شا ئولین گرچه در برابر شما قطره ای در برابر دریا هستم ولی جواب از دیدگاه من تمرکز ارادی بهتر است چون تحت تاثیر زمان و مکان خاصی نیست.
در ادامه مقاله ای علمی از هیپنوتیزم نوین ارائه میکنم که بیانگر تفاوت نگرش جدید این علم از دیدگاه علمی است

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
اصول هيپنوتراپي-قسمت اولمعرفي هيپنوتيزم
هيپنوتيزم چيست؟
هيچيك از حالات هوشياري دگرگون به اندازه هيپنوتيزم بحث برانگيز نبوده است .حالت هيپنوتيزم را مي توان حالت پاسخدهي شديدي دانست كه هيپنوتيزم كننده در يك شخص ايجاد مي كند . هيپنوتيزم كه زماني در زمره امور غيبي واسرار آميز به حساب مي آمد اينك در قلمرو بررسي هاي علمي دقيق قرار داردو مثل ساير حوزه هاي پژوهشهاي روانشناختي در اين زمينه نيز مجهولاتي وجود دارد. تعريفها و توجيهات مختلفي در اين زمينه وجود داردكه به برخي از آنها اشاره مي كنيم:
 تئوري تلقين پذيري مفرط
رابطه مستقيمي بين تلقين و هيپنوتيزم پذيري وجود داردهرچه شخص تلقين پذيرتر باشدسريعتر وكاملتر هيپنوز مي گردد.در حالت هيپنوز تمركز نسبت به تلقين يا مطلب خاصي زيادتر مي گرددودامنه توجه به تلقين يا كلمات هيپنوتيزور شديدتر مي گردد.
 تئوري طرد نسبي
طبق اين نظريه انسان داراي دو ضمير آگاه وناخود آگاه است. ذهن ناخوداگاه انسان قادر به استدلال استقرايي نيست وفقط به صورت قياسي به تفكر و نتيجه گيري مي پردازد. اين دو ذهن يا ضمير در هر شرايطي دركالبد فرد وجود دارد. در حالت هيپنوز ذهن خودآگاه مجبور به عقب نشيني مي گرددتا ذهن ناخود آگاه باپيشروي جانشين آن گردد. درنتيجه استدلال فرد درحالت هيپنوز قياسي است.
تعريف هيپنوتيزم از ديدگاه افراد مختلف:
- ويليام .اس. كروجر هيپنوتيزم يك واقعيت پزشكي است
- پيررآل:هيپنوتيزم علمي است كه به وسيله آن شخصي كه موسوم به هيپنوتيزور است بتوانددرديگري به نام معلول يا سوژه خواب مصنوعي ايجاد كند.
- ارنست نولر:هيپنوتيزم علمي است كه به وسيله آن وجدان طبيعي سوژه بر وجدان نهايي و فوق طبيعي تاثير مي گذارد اين خاصيت در جميع اشياء عالم وجودداردلكن كيفيت آن در شيئي به حسب استعداد او وماده فرق ميكند.
- لغت نامه قوانين بلاك: هيپنوتيزم علمي است كه در درك ورفتار افراد به كمك دوعامل اثر ميگذارد.يكي استفاده از قوانين تلقين پذيري وديگري رسيدن به حالتي به نام خلسه هيپنوتيزمي.
- دكتر هيلگارد: هيپنوز يك نوع گسست در هوشياري ميباشديانوعي خيالبافي معطوف به هدف است.
- دكتر كاپلان:هيپنوز حالت يا شرايطي است كه شخص مي تواند به تلقينات مناسب پاسخ دهد اين حالت با تغييراتي درادراك حافظه و خلق فرد همراه است.
- دكتر هربرت اشپيگل: دردامنه آگاهي بشري اگر حالت آگاهي معلولي در ميان يك خط قرار گرفته باشددر يك انتهاي اين خط حالت اغماء يا بيهوشي كامل ودر انتهاي ديگرش هيپنوز يا تمركز زياد قرار دارد.حالت خلسه يا ترانس يك باريكه يا نواراز حالت تمركز وتجمع وضع آگاهي وتوجه انساني مي باشد كه بسياري از محركات غير مرتبط محيطي را حذف مي كند.
تاريخچه هيپنوتيزم:
هر چند اطلاعات چنداني درباره نحوه كشف هينوتيزم توسط انسانهاي اوليه نداريم ولي شواهد ومدارك بدست آمده حاكي از كاربرد آن در زمانهاي گذشته است. اثر وقايع هيپنوتيزمي برروي لوحهاي سنگي مصرو نيز نوشته هاي قديمي و نقاشيهاي بدست آمده از ديواره غارها از زمانهاي بسيار گذشته ديده مي شود حتي در اولين فصل كتاب تورات نيزدر مورد خواب عميق(هيپنوتيزم) مطالبي بيان شده است. در ميان اقوام مختلف نيز اين حالت خلسه و جذبه در قالب مراسم گروهي ظاهر شده وپس از هزاران سال هنوز هم به همان صورت تكرار ميگردد.
تاريخ هيپنوتيزم نوين با فرانس آنتوان مسمر(1734-1815م)آغاز مي شود. وي معتقد بود پديده هاي هيپنوتيزمي وابسته به مغناطيس حيواني هستند.كه اين جريان مغناطيسي از بدن هيپنوتيزم كننده خارج شده ووارد بدن هيپنوتيزم شونده ميشود.بعدها روش وي در درمان بيماريها مسمريسم ناميده شد.
دكتر جيمز بريد اولين فردي بود كه لغت هيپنوتيزم به معناي خواب را براي اين حالت انتخاب كرد. وي ابتدا تصور ميكردكه عامل اصلي در هيپنوتيزم نگاه است ولي بعد متوجه شد كه هيپنوتيزم جز تلقين شفاهي هيپنوتيزور وتلقين پذيري هيپنوتيزم شونده چيز ديگري نيست. دكتر جيمز اسديل ودكتر اليوتسون از هيپنوتيزم جهت بيهوشي بيماران ونيز جراحيهاي كوچك وبزرگ استفاده نمودند.دكتر شاركو نيز از اين پديده دردرمان بيماران هيستريكي بهره جست.
درطول تاريخ هيپنوتيزم دانشمندان بزرگي مانند فرويد شاركو پاولف اريكسون وهيلگارد و... درخشيده وتحقيقات گسترده اي در اين زمينه انجام دادندتا اينكه در سال 1957 انجمن هيپنوتيزم باليني در آمريكا تشكيل شد.
امروزه از بسياري از جنبه هاي هيپنوتيزم درپزشكي, روانپزشكي و دندانپزشكي استفاده مي شود.پزشكي جديد معتقد است كه بيشتر از 80% بيماريهاو بسياري از ناتوانيها ناشي از استرس وبويژه انقباضات عضلاني هستند وبا ريلاكس كردن عضلات كه طبعاً با آرامش روحي همراه است ميتوان از بروز آنها پيشگيري نموده ويا آنها را درمان نمائيم.
كاربردهاي باليني هيپنوتيزم :
به طور كلي كاربردهاي هيپنوتيزم به دوبخش باليني وغير باليني تقسيم ميشود.حيطه باليني هيپنوتيزم يا هيپنوتراپي باليني با قدمتي ديرينه درجهت تشخيص وكمك درمان وحتي درماني به كار گرفته شده است .طب نوين پزشكي هنوز در بسياري از موارد در شناسايي مكانيسم و نحوه درمان بيماريها ناتوان است. بهره گيري از توانائي هاي شخصي انسان حتي بااينكه هنوز فرايندي ناشناخته داردبسيار قابل توجه وكارآمد مي باشد.
هيچگاه نبايد از هيپنوتراپي انتظار معجزه داشت هر چند گاهي اوقات نيز بدون اغراق معجزه مي كند.در مواردي مانند تروماها واورژانسها كه پروسه هاي روتين پزشكي قابليت ارزيابي وكارايي دقيق وبا سرعتي را دارا است ديگر استفاده از روشهايي مانند هيپنوتراپي نبايد به كار برده شود.
آشنايي با فيزيوپاتولوژي بيماريها موارد احتياط تداخلات دارويي وغيره در مورد بيماري مورد نظر تنها توسط كادر پزشكي مورد نظر امكان پذير است واز دخالت افراد سودجو در اين زمينه بايدجلوگيري شودامروزه كاربردها ي هيپنوتيزم در حيطه پزشكي ودندانپزشكي بسيار گسترده است وردپاي آن تقريباً در تمام بخشهامانند روانپزشكي ،طب اطفال، ايمني ، پوست ،سرطان ، اندوكرين، راديولوژي پرستاري ،جراحي و... ديده مي شود ازطرف ديگر آشنايي وتخصص درمانگر در زمان بكارگيري هيپنوتيزم بسيار لازم وضروري ميباشد.كه اين روش در كنار دانش پزشكي نوين ميتوانند به عنوان مكملهاي يكديگر در جهت سلامت و بهداشت مورد استفاده قرار گيرد.
پديده هاي هيپنوتيزمي:
با مطالعه دقيق پديده هاي هيپنوتيزمي مي توان به ماهيت ترانس يا خلسه پي برد.
در هيپنوز تغييراتي در فيزيولوژي بدن ايجاد مي شود ازجمله اين تغييرات:تغيير ريتم قلب،كاهش فشار خون و كاهش مقاومت عروق محيطي و نيز كاهش متابوليسم پايه است . درجه حرارت بدن، مقاومت الكتريكي پوست، تعداد و عمق تنفس كاهش مييابد . تلقينات هيپنوتيزمي در تون عضلات و ترشحات غدد درون ريز تغييراتي ايجاد مي كنند اين تغييرات اساس بعضي از پديده هاي جالب هيپنوتيزمي هستند كه باعث جذابيت هيپنوتيزم شده است و نيز پديده هايي كه باعث اثرات درماني مي شوند .
برخي از پديده هاي هيپنوتيزمي عبارتند از : حالت كاتالپسي يا جمود عضلاني ، تغييرات در حواس پنجگانه، بي حسي هيپنوتيزمي ، سومنامبوليسم، تغييرات قدرت حافظه و رجعت سني و قدرت تلقين پذيري فوق العاده و غيره .
تئوريها و مكانيسمهاي هيپنوتيزم:
هيپنو تيزم همواره به عنوا ن يك معما مطرح بوده وآن را به عنوان يكي از هفت شگفتي روانشناسي به حساب آورده اند وتا كنون دانشمندان بسياري را به ميدان مبارزه علمي براي كشف حقيقت خود طلبيده است و هر كسي بنا بر ديدگاه خود برداشتي از اين پديده و فرايند داشته است . اگرچه تا كنون زواياي علمي بسياري از پديده هاي هيپنوتيزمي كشف شده ولي هنوز هم تئوري جامع وگويايي براي توجيه تمام پديده هاي هيپنوتيزمي وجود ندارد . مكانيسمها ي نوروفيزيولوژي و سايكوفيزيولوژي در عين پيچيدگي و ابهامات زيادي كه در آنها وجود دارد تا كنون سر منشاء تعالي بسياري از زمينه هاي علمي جديد بوده است. در اينجا اشاره اي كوتاه به تئوريهاي مطرح شده در مورد هيپنوتيزم مي كنيم :
1:Hynosis as a conditioned process leading to sleep. پاولف ضمن بيان اين نظريه چنين مي گويدكه در هيپنوتيزم يكpartial sleep داريم و عميق تر كردن نواحي مهاري لوكاليزه شده روي كورتكس ايجاد درجات متفاوتي از هيپنوز مي كند.
2.:Theories based on changes in cerbral physiology تئوريهايي چون مهار سلولهاي گانگليوني مغز مهار يكسري از فانكشنهاي مغزي وتحريك گروهي ديگر شيفت CNS به سمت سيستم وازو موتورتمركز يا تجمع محركهاي مركزي واحاطه شدن آنها با نواحي مهاري .
3.Hypnosis as a state of hypnosis
4.Atavistic theory or Immobilization theory
5deomotor activity and inhibition theory.
6.The dissociation theory
7.The role playing theory
8.Hyper suggestibility theory
9. ...
آنچه مسلم است اين است كه هيپنوتيزم بوسيله يك مكانيسم تنها قابل توصيف نيست وهر تئوري يك جنبه از آن را بيان ميكند . از جمله پديده هاي هيپنوتيزمي كه همواره محور بسياري از مطالعات علمي بوده است Hypnoanalgesia يا Hypnoanesthesiaمي باشد كه پيشرفتهاي شگفت آوري در اين تو صيف اين پديده ساده و شگفت اور ودرعين حال پيچيده و شگفت انگيز رخ داده است و از آن جمله ميتوان به نظريهNeodissociationهيلگارد اشاره كرد .هيپنوتيزم حتي از ديدگان نظريه كوانتوم نيز پنهان نمانده است و طرفداران اين نظريه نوين تلاش مي كنند تا به توجيه زواياي ناپيداي پديده هاي هيپنوتيزمي از ديدگاه خود بپردازند

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
استاد عزیزم شا ئولین گرچه در برابر شما قطره ای در برابر دریا هستم ولی جواب از دیدگاه من تمرکز ارادی بهتر است چون تحت تاثیر زمان و مکان خاصی نیست.
در ادامه مقاله ای علمی از هیپنوتیزم نوین ارائه میکنم که بیانگر تفاوت نگرش جدید تین علم از دیدگاه علمی است
باعرض سلام و درود خالصانه من به تمامي اساتيد و دوستان عزيزم .
حرف دوست عزيزم كاملاً ذرست است من نيز با اجازه دوستان اين بحث را ادامه مي دهم .
قبل از هر چيز يادآور مي شوم كه تمركز به عنوان يك توانائي فردي و دروني داراي مقياس و حد ثابتي براي اندازه گيري نيست و وجود چنين حدي به عنوان حد نهائي قابل تعيين و تصور نمي باشد . به عنوان مثال كه بتوانم عرض كنم اگر كسي داراي تمركز و هماهنگي فكري مناسبي باشد و ظاهراً مشكلي بخاطر اغتشاش فكري نداشته باشد با توسل به تمرينات و فنون تقويت مركز توانائيها و موفقيت هاي خود را افزايش خواهد داد .
از طرف ديگر بكار گيري فنون تقويت تمركز به تمام اعمال و ابعاد زندگي فرد گسترش پيدا مي كند ، مطلبي كه اهميت يادگيري قنون تمركز فكر و بكار گيري تمركز ارادي و آگاهانه را مشخص مي نمايد دخالت آگاهي انسان است . زمانيكه شما بصورت اراذي توانائي دست يابي به تمركز فكر را داشته باشيد قادر به تحميل اراده خود خواهيد بود .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
قبلاً گفتيم كه اعمال و رفتارهاي عيني و ذهني انسان را به دو دسته كلي مي توان تقسيم كرد : رفتارهايي كه انسان با كمال ميل ورغبت و رضايت انجام مي دهد كه در نتيجه اين كارها براي فرد داراي نتايج لذت بخش هستند ، چه از لحاظ مادي و چه از لحاظ معنوي مانند احساس نيكوكاري كه ما انجام مي دهيم فرد عادي و طبيعي در انجام اينگونه كارها و حل مسائلي از اين دست با هماهنگي فكري وارد عمل مي شود .
دسته دوم رفتارهايي كه فرد خود را مجبور و ناچار به انجام آنها مي بيند اما تمايل و كشش دروني براي انجام آن ندارد هر چند بدان كه اين كار به خير و صلاح اوست مانند دانش آموزي كه هيچ كششي به دلخواه به درس ممكن است نداشته باشد اما معتقد است بايد حتماً در انتحانات موفق شود .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
منطق و استدلال به تنهايي عاملي بي اثر است .
گرايش به لذت و گريز از رنج در انسان بقدري عميق ريشه دوانده است كه منطق و استدلالات منطقي و تصميمات عقل در برابر آن توان مبارزه و ايستادگي نمي يابد مثل فردي كه مي داند بايد انسان بر احساساتش تسلط داشته باشد و تمايلات غريزي خود شايستگي اش را به اثبات برساند ، توان مقاومت خود را از دست مي دهد و دست به كارهايي مي زند كه خود به نادرستي آن اعتراف دارد اما اگر از او بپرسيد پس چي شد كه به طرف اين كار رفتي در جواب مي گويد لذت آني آن باعث اين كار من شده است حالا اگر شما فنون تمركز و تسلط بر فكر را بدانيد مي توانيد صرفنظر از لذت آني آن و نتايج گذرا و كم اهميت و تهيج كننده ، موضوع معقول خود را در مركز افكار خود قرار داده مانع از تاثير افكار مزاحم و نابهنگام شويد .

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از SHAOLIN :
در روزهاي آينده در مورد تكنيكها و تمرينات فنون تمركز فكر بحث خواهيم كرد تا با هم از رسيدن به آرامش فكري لذت كافي را ببريم وخود را آماده براي نكات مهم تر و ايجاد انتقال نيروي هاي دروني نماييم چرا كه ابتداي رسيدن به درجات بالا ي نيروي دروني نكته حساس تمركز فكر مي باشد .

جناب استاد

بنده حقیرانه درخواست میکنم طوری تكنيكها و تمرينات فنون تمركز را معرفی و بحث نمایید که من نوعی که در خانه نشستم و این مسائل را مطالعه میکنم , بتوانم با آنچه از شما می آموزم قدم های بلندی در این راه بردارم.

با اجازه

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
ما كه هر چه تمرين داديم كسي مثل اينكه انجام نداده و گزارشي نيز در مورد آنها ارائه نكرد . اما با اين حال يك تمرين براي تمركز و ايجاد انتقال نيروي درون فقط خواهشمندم اين تمرينات را سر سري و گذرا انجام ندهيد چون بدون گذاشتن وقت كافي و پشتكار عالي با صبر و حوصله كافي بهمراه تمرينات مستمر مي توانيد اين اعمال را انجام بدهيد .
يك ساعت پاندل دار كه حركت رفت و برگشي دارد انتخاب كنيد و با چشم اين حركت را دنبال كنيد .
هدف : 1 - ايجاد تمركز حواس بر روي اين حركات و تعقيب چشمها كه باعث تقويت حركتي چشما مي شود در آينده بايد به حدي برسيد كه با اعمال نيرو بتوانيد اين حركت ساعت را متوقف كنيد .

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
چشم , سمعا و طاعطا,

جناب استاد , این مثل هیپنوتیزم نیست؟

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيزم هيپنوتيزم نوعي خواب مصنوعي است كه انسانها مي توانند از اين خواب اعمال و رفتار و گفته هايي را به فرد ديگري ديكته كند و از او پرسشها يي را كه در زمان بيداري نمي تواند به ياد آورد و بيان كند بپرسد و به نوعي اين نيرو را بر روي فرد ديگري انتقال دهد اما اين تمرينات از اين دسته كه گفته مي شود صرفاً براي تمركز حواس و اعمال نيروي دروني افراد مي باشد كه مهمتر از هيپنوتيزم است.

hami66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتید محترم من از اول بحث رو تا اینجاخوندم و از گفته های زیبا تون استفاده بردیم من در کلاس ورزشهای علمی شاهمیری هستم که برای اشنایی عزیزان تشکیل شده از ذن- هیپنوتیزم -یوگا
و عرفان اسلامی که استاد عزیزمان آقای سید رضا شاهمیری هستن )
استاد شاءولین نظرتون در مورد تمرین با دایره سیاه در وسط کاغذ سفید چیه برای تمرکز فکر بنظرتون خوبه

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام بر تمامي اساتيد و دوستان خوبم .
دوست عزيزمhami66 شما به تمرينات بعدي اشاره كردي و تقريباً آن را لو دادي اما اشكال ندارد بله دوست خوبم يكي از راهها ي موجود براي تمركز حواس نقطه سياه مي باشد كه البته در آينده بطور كامل اين تمرين را توضيح خواهم داد پس با ما همراه شو تا ما نيز از مطالب شما دوست عزيز نيز استفاده كنيم اينجانب در حدود 24 تمرين كامل و عملي بدون نياز به حضور در ذهن دارم تا براي دوستان عنوان كنم انشالله بتوانم هر چند ناچيز مثمر ثمر واقع شوم .

راستي از دوست عزيزمان لينخو خبري نيست نكند ما را تنها بگذارد اميدوارم هر جا كه باشيد سالم سرافراز باشيد.
پس تا بعد خدا نگهدار

FaTk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SHAOLIN :
با عرض سلام بر تمامي اساتيد و دوستان خوبم .
دوست عزيزمhami66 شما به تمرينات بعدي اشاره كردي و تقريباً آن را لو دادي اما اشكال ندارد بله دوست خوبم يكي از راهها ي موجود براي تمركز حواس نقطه سياه مي باشد كه البته در آينده بطور كامل اين تمرين را توضيح خواهم داد پس با ما همراه شو تا ما نيز از مطالب شما دوست عزيز نيز استفاده كنيم اينجانب در حدود 24 تمرين كامل و عملي بدون نياز به حضور در ذهن دارم تا براي دوستان عنوان كنم انشالله بتوانم هر چند ناچيز مثمر ثمر واقع شوم .

راستي از دوست عزيزمان لينخو خبري نيست نكند ما را تنها بگذارد اميدوارم هر جا كه باشيد سالم سرافراز باشيد.
پس تا بعد خدا نگهدار

با تشکر فراوان از تو ضیحات شما استاد گرامی !!!!!!!!:) بنده تمرین شما را در رابطه با آزاد کردن انرژی از طریق کف دست ها تقریبا هرروز بعد از تمرینات خود(نینجوتسو) انجام میدهم ،و اطلاعات ناچیزی در این رابطه دارم که با اجازه شما و اساتید در پست های بعدی مطرح میکنم ،همواره منتظر تمرینات بعدی هستم با تشکر:cool: !:f34r:

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ببخشید من دیر به دیر سر میزنم وقتی دیدم دوستان بحث تمرکز را به این شکل دنبال کردن خیلی خوشحال شدم من از دوست خوبم shaolin ممنونم که بحث را ادامه دادند و دوستان را راهنمایی میکنند اما کسی از ایشان تشکر نکرده به هر حال من از طرف تمام دوستان از شما تشکر میکنم
البته تمریناتی که استاد بزرگم shaolin برای دوستان گفتند عالی و من هم قصد جسارت ندارم ولی اگه کسی میخواد سری به مراحل آخر تمرکز فکر برسه اینجوری بدرد نمیخور تمریناتی که استاد shaolin گفتند عالی ولی شاید بعد از 10سال به نتیجه برسید چون ما هر جایی نمیتونیم با این روش ها تمرکز کنیم با اجازه دوست خوبم shaolin این تمرین بیشتر اثر دارد

من داستان فردی که از هیچ به بالاترین آگاهی های درونی رسیده را میگم

آقای سیدارتابوتاما یک شاهزاده معمولی بود که در شمال هندوستان زندگی میکرد و از هیچ علم وارفانی اطلاع نداشته تا این که 3 سال میره تو جنگل نه رو میخ میخوابه نه خودش را آویزون میکنه نه هیچ چیز دیگر اگه منبع خود کتاب را بخوانید این فرد 3 سال تمام لحظه ای از ورود وخروج هوا از بینیش غافل نشد و بعد از 3 سال به جایی رسید که به او بودا میگویند بودا به معنی روشن شده است و شما وقتی آثار بودا را بخونید مثل حقایق شریفه و یا گردونه سامسارا با خودتون میگید آخه کسی در اون زمان چجوری به این همه آگاهی ها رسیده کسی که نه درس خونده نه فلسفه بگذریم

منظور من این بود که تمرین باید همیشه دنبال شما باشد مثلا شما در مهمانی که نمیتونید یک نقطه سیاه به دیوار بزنید یا شمع روشن کنید و به اون متمرکز شوید ولی این تمرین شما را در 3 سال اگه دائم انجامدهید به مرحله آخر میرسونه و شما از تمامی چیزها با خبرید از آینده خبر میدهید اجسام را در همون سال اول یا دوم براحتی حرکت میدهیدو روی آب راه میروید و یا پرواز میکنید و... امیدوارم دوستان به تمرینات خود ادامه دهند موفق باشید باز هم از تمامی اساتید و دوستان خوبم که در کارشون دخالت کردم عذر خواهی میکنم به خصوص استاد shaolin

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا هر کی هر چی میدونه بگه ما همه به علم هم نیازمندیم

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یک سایت پیدا کردم که جزوات آموزشی در مورد تمرکز فکر و هر جی تو این مایه ها هست میفروشه فقط یک مشکل داره قیمت جزواتش گرونه اگه بچه ها پایه بودن بیاید باهم بگیریم ویکی برای بقیه کپی کنه مطمئنم جزوات کاملیه این هم لینکشhttp://www.tarannom.com/texts.htm :)

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
راز شگفت نیروی درون
در حدود سال 1988 یک نشریه اندونزیایی با چاپ خبری مبنی بر اینکه ورزش تای چی ریشه در یک ورزش باستانی اندونزیایی دارد ورزش دوستان این کشور را شوکه کرد . این نشریه با چاپ دو عکس از یک چیر مرد و یک زن که بدون تماس قادر بودند حریف خویش را پرتاب کنند این خبر را اعلام کرد . این خبر ادعا می کرد در مقابل ورزشهای رزمی معمول ، این ورزش رزمی باستانی اندونزی با استفاده از نیروی درون قادر است حریف را بدون تماس پرت کند یا اجسام را بدون تماس با فاصله بشکند . و انجمنهای این ورزش که در ا ندونزی تناگا دلام گفته میشد بیکباره مشهور شدند و سیل دوستداران مشتاق بسوی آنها روان شد . یکی از این موسسات در مقابل اساتید آیکیدو که این ادعا ها را نمی پذیرفتند دست به اجرای نمایشی واقعی از این ورزش زد . بحث و گفتگو در اینباره سر به آسمان کشید تا اینکه چندین نشریه و روزنامه خارجی سعی در تهیه گزارش و فیلم از اساتید این فن کردند . بناگاه اساتید این فن دست از اجرای آن در انظار عموم کشیدند و سعی کردند این رموز باستانی را بیش از این برای عموم آشکار نسازند و بدینسان از آن تاریخ به بعد این موضوع همواره با یک علامت سوال بزرگ همراه بوده است...

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
بسم تعالی

موضوع: تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)
با سلام دوستان گرامی در پی درخواست ها و مراجعات مستمر دوستداران فراگیری هنر های نیروی درون برای منسجم کردن آموزش و اطلاع رسانی در اینباره به فکر تاسیس انجمنی با حضور اساتید گرامی افتادم .امید است با همراهی و همکاری اساتید گرامی شاهد آتیه ای زیبا برای این انجمن ،استید و هنر جویان آن باشیم . در این راستا ضروری است هر کدام از اساتید با معرفی بیوگرافی مختصر خویش به بیان رشته های تخصصی و حوزه هایی که در آن فعالیت دارند بپردازند.

با تشکر واحترام

hami66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت اساتید و بچه های فروم
اولا از استادشائولین عزیز تشکر میکنم به خاطر جوابشون
دوما از اساتید می خوام که اگر تمرینی میدن کامل توضیح بدن مثلا استاد شائولین نگفتند که فاصله ما تا ساعت چقدر باشه
ویا چند دقیقه این تمرین رو انجام بدیم البته جسارت به اساتید نباشه

سوما اقای توتی حرفتون رو قبول دارم که تنفس خیلی مهمه و باعث جذب انرژی (پرانا )میشه و انجام دادن تکیک های تنفسی
باعث پیشرفت هنرجو میشه ولی در کنار این تکنیک های تمرکزی هم لازمه مثل نگاه کردن به شمع ریلاکس مدیتیشن ذن و غیره
نظر اساتید در این مورد چیه
دفعه بعدکه امدم یه تکنیک تنفسی رو معرفی میکنم
یا حق

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان ببخشید من دیر به دیر سر میزنم وقتی دیدم دوستان بحث تمرکز را به این شکل دنبال کردن خیلی خوشحال شدم من از دوست خوبم shaolin ممنونم که بحث را ادامه دادند و دوستان را راهنمایی میکنند اما کسی از ایشان تشکر نکرده به هر حال من از طرف تمام دوستان از شما تشکر میکنم
البته تمریناتی که استاد بزرگم shaolin برای دوستان گفتند عالی و من هم قصد جسارت ندارم ولی اگه کسی میخواد سری به مراحل آخر تمرکز فکر برسه اینجوری بدرد نمیخور تمریناتی که استاد shaolin گفتند عالی ولی شاید بعد از 10سال به نتیجه برسید چون ما هر جایی نمیتونیم با این روش ها تمرکز کنیم با اجازه دوست خوبم shaolin این تمرین بیشتر اثر دارد

من داستان فردی که از هیچ به بالاترین آگاهی های درونی رسیده را میگم

آقای سیدارتابوتاما یک شاهزاده معمولی بود که در شمال هندوستان زندگی میکرد و از هیچ علم وارفانی اطلاع نداشته تا این که 3 سال میره تو جنگل نه رو میخ میخوابه نه خودش را آویزون میکنه نه هیچ چیز دیگر اگه منبع خود کتاب را بخوانید این فرد 3 سال تمام لحظه ای از ورود وخروج هوا از بینیش غافل نشد و بعد از 3 سال به جایی رسید که به او بودا میگویند بودا به معنی روشن شده است و شما وقتی آثار بودا را بخونید مثل حقایق شریفه و یا گردونه سامسارا با خودتون میگید آخه کسی در اون زمان چجوری به این همه آگاهی ها رسیده کسی که نه درس خونده نه فلسفه بگذریم

منظور من این بود که تمرین باید همیشه دنبال شما باشد مثلا شما در مهمانی که نمیتونید یک نقطه سیاه به دیوار بزنید یا شمع روشن کنید و به اون متمرکز شوید ولی این تمرین شما را در 3 سال اگه دائم انجامدهید به مرحله آخر میرسونه و شما از تمامی چیزها با خبرید از آینده خبر میدهید اجسام را در همون سال اول یا دوم براحتی حرکت میدهیدو روی آب راه میروید و یا پرواز میکنید و... امیدوارم دوستان به تمرینات خود ادامه دهند موفق باشید باز هم از تمامی اساتید و دوستان خوبم که در کارشون دخالت کردم عذر خواهی میکنم به خصوص استاد shaolin

با عرض سلام به تمامي اساتيد و دوستان عزيزم
دوست خوبمtotti_mmp از اينكه ما را با مطالب خوبتان كماكان ياري مي دهيد بسيار تشكر مي كنم در بين مطالب شما عزيزم به نكاتي برخورد كردم كه با عرض شرمندگي جسارت كرده وتوضيحاتي ارائه مي كنم .
اول اينكه دوست خوب ما و ديگر دوستان و اساتيد محترم بايد درك كنند كه ما با واقعيتها طرف هستيم و نه افسانه ها ( البته منكر بودا نيستم ) و روايتهاي آفسانه وار هيج گاه ما را از پله اول به پله آخر اين نردبان نخواهد رسانيد و نه تنها پيشرفتي نخواهيم كرد بلكه ممكن است از همان پله سقوط كرده به زير بياييم دوست عزيزمtotti_mmp بودا نه اينجاست و نه ما دسترسي به بودا داريم تا از اين اقسانه ها با خبر شويم شما بايد بدانيد ما بايد با واقيت تمرينات و قدم به قذم در اين راه پيش برويد من تا كنون با تمامي اساتيد مهم نيروهاي درون ملاقات داشته ام يكي از آنان استاد مبين در مشهد مي باشد كه اين تكنيكها لخظه به لحظه و يك به يك مورد تاييد آن بزرگواران است مطمعناً شما كه فرموده ايد در كلاسهاي نيروي درون و تمركز حضور يافته ايد هيچ گاه نمي توان ادعا كرد كه فردي تنها از راه تنفس از راه بيني در مدت سه سال به اين نيرو رسيده باشد مگر در اقسانه ها كه باز تاكيد مي كنم ما با واقيت روبرو هستيم نه رويا ما به دوستان توصيه نكرده ايم كه فلفور بر روي ميخ بخوابند يا روي آب راه بروند و يا ............. دوستان خوبم هر كاري به همان اندازه خود احتياج به وقت ؛ تمرين ، تلاش ، پشتكار ؛ رياضت ( البته رياضت به مفهموم درست و معتدل آن ) صبر و حوصله دارد و البته كه اين كار با اين حساسيت و با اين سنگيني آيا واقعاً عقلاني است كه بگوييم به مدت كم و سرع كسي يك شبه يا حداكثر چند ماهه و يكي دو ساله به اين نيرو رسيده است من مثال خوب و بارزي را براي دوستان همان ابتداي شروع تمرينات عرض كردم كه شايد باز هم لازم باشد مروري بر آن داشته باشيم اين روايت كاملاً درست و خقيقي از زبان استاد عزيزم داداشي ( حسين داودي پناه استاد بدون چون وچرا تاي چي ايران مطرح شده است .
فرد و استادي در چين به مدت پنجاه سال تلاش در ورزش تاي چي هنوز با وجود ساليان متمادي نتوانسته به نيروي واقعي دروني تاي چي پي ببرد و به آن دست بيابد اما شاگرد او با وجود سه سال تمرين مستمر و بي وقفه و درست توانسته است به نيرويي كه استادش در عرض پنجاه سال نتوانسته دست يابد برسد اما ؟؟؟؟؟ اما اين منظور مرا بايد به خوبي كنكاو و بشكافيم تا پيام آن بر همگان مشخص شود اول اينكه آن استاد هر چند به بدني كاملاً سالم و قوي دست پيدا كرده اما به نيروي دروني واقعي نتوانسته دست يابد چرا چون هر كس نمي تواند حتي با تمرينات مستمر حتي در مدت زمان زياد ادعا كند و اميد داشته باشد بر اين نيروها دست پيدا كرده است اما فردي ديگر ممكن است در مدت زمان كوتاهتري ( اما اشتباه نشود با وجود تمرين نه فقط تنفس از راه بيني ) به نيروهاي دروني رسيده باشد اين حكايت حاكي آن است كه همه يك نوع استعداد را ندارند و اين افراد بسيار نادرند و البته بجز افرادي كه زاتاً خداوند از زمان تولد اين موهبت را به آنها عطا كرده است بقيه دوستان بايد قدم به قدم و مرحله به مرحله با صبر و خوصله تمرينات را انجام دهند و اميدوار باشند كه در آينده بنا به زحماتي كه مي كشند مي توانند به يك يا دو روش تمركز و نيروي درون دست يابند ((( تزكر بدانيد حتي قوي ترين افراد در نيروي درون بيش از يك يا دو تا سه نيرو را نمي توانند ارائه نمايند ))) در ضمن دوست عزيزمان ما منتظر اين هستيم كه شما نام يك نفر عاقل و بالغ و زنده در ايران را به ما بدهيد كه البته بتوانيم از صحت اين موضوع با گفتگو رودررو آگاهي يابيم .كه فقط با گزراندن هوا از را ه بيني ؟؟؟؟ به اين نيروها رسيده باشد البته خواهش مي كنم نگوييد كتاب يا بودا كه مورد قبول نيست چون ما دسترسي به بودا نداريم من فرد كاملاً واقع بين هستم و اين درك را بايد واقعاً با شخص انجام دهنده اش از نزديك ببينم . اما ما در اين تاپيك با افراد بعضاً عادي و طبيعي روبرو هستيم و نتيجتاً با اين تمرينات است كه دوستان عزيز مي توانند به نتيجه برسند وقت مهم نيست رسيدن درست به مطلوب و مقصد درست نه چيز ديگر .
تمرينات نقطه سياه ومارپيچها و ......... كه بعداً تمرنات با آنها كاملاً توضيح داده مي شود تمريناتي كاملاً تاييد شده و بسيار كار آمد در ايجاد تمركز هستند و اين تمرينات مي توانند در آينده با تمركز بر روي هر شئي و ماده خاصي در اطراف مي تواند دائماً در كنار ما و همراه ما باشند ( در اين مورد در وراحل بعدي به تفضيل توضيح داده خواهد شد ) بسيار مهم: تنفس يك عادت است كه بايد اصلاح شود و تمرينات جزئي از واجبات رسيدن به هدف .
در مورد تنفس كه بسيار مهم است به طور مفصل در آينده گفتگو خواهيم كرد و اين موضوعات مطرح شده هيچ وقت كوبنده و منكر تنفس نمي تواند باشد اما در حد وافعي و نه رويا .
باتشكر انشالله كه دوست خوبم از توضيحات اينجانب كدورتي به دل نگرفته باشد .

بالا