• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نیروی درون

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوما از اساتید می خوام که اگر تمرینی میدن کامل توضیح بدن مثلا استاد شائولین نگفتند که فاصله ما تا ساعت چقدر باشه
ویا چند دقیقه این تمرین رو انجام بدیم البته جسارت به اساتید نباشه
دوست خوبمhami66 كاملاً درست است شما حق داريد از نحوه انجام درست تمرينات مطلع شويد
ساعت بايد در حدود سه متر از شما فاصله داشته باشد و مدت زمان تمرين تا وقتيست كه چشمان شما زياد خسته نشده باشد چون توان تمرينات افراد با يكديگر فرق مي كند . درضمن دقت كنيد پس از مدتي تمرين به چشمان خود استراحت بدهيد و از پر كاري زياد بپرهيزيد با صبر و حوصله تمرينات را دنبال كنيد . و اين شعار را هميشه سر لوحه خود كنيد هيچگاه يكشبه نمي توان ره صد ساله را در اين راه حساس پيمود

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از linkhoo :
بسم تعالی

موضوع: تاسیس انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران)
با سلام دوستان گرامی در پی درخواست ها و مراجعات مستمر دوستداران فراگیری هنر های نیروی درون برای منسجم کردن آموزش و اطلاع رسانی در اینباره به فکر تاسیس انجمنی با حضور اساتید گرامی افتادم .امید است با همراهی و همکاری اساتید گرامی شاهد آتیه ای زیبا برای این انجمن ،استید و هنر جویان آن باشیم . در این راستا ضروری است هر کدام از اساتید با معرفی بیوگرافی مختصر خویش به بیان رشته های تخصصی و حوزه هایی که در آن فعالیت دارند بپردازند.

با تشکر واحترام
با سلام دوباره خدمت تمامی اساتید ارجمند : استاد شائولین و استاد امیر هر چه سریعتر سری به جعبه پیام خود بزنید ....فوری است ...
از تمام دوستان دعوت میشود به تاپیک اهذوران سری بزنند....

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از SHAOLIN :
دوست خوبمhami66 كاملاً درست است شما حق داريد از نحوه انجام درست تمرينات مطلع شويد
ساعت بايد در حدود سه متر از شما فاصله داشته باشد و مدت زمان تمرين تا وقتيست كه چشمان شما زياد خسته نشده باشد چون توان تمرينات افراد با يكديگر فرق مي كند . درضمن دقت كنيد پس از مدتي تمرين به چشمان خود استراحت بدهيد و از پر كاري زياد بپرهيزيد با صبر و حوصله تمرينات را دنبال كنيد . و اين شعار را هميشه سر لوحه خود كنيد هيچگاه يكشبه نمي توان ره صد ساله را در اين راه حساس پيمود

دقیقآ حرف استاد شائولین صحیح است . سال ها و بل ده ها سال تمرین می خواهد تا بتوانیم در عمل به مطالب تئوری برسیم .بیداری نیروی درون صبر و پشتکار و استقامت بسیار می خواهد

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزيز تاپيك جديد اهذوران فرصت مناسبي براي تمامي عزيزان اساتيد و دوستان هنرجو مي باشد يكي از بهترين كارهاي انجام شده و فكري بسيار عالي از برادر و استاد عزيزم جناب لينخو تشكر مي كنم درود بر شما.

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از SHAOLIN :
دوستان عزيز تاپيك جديد اهذوران فرصت مناسبي براي تمامي عزيزان اساتيد و دوستان هنرجو مي باشد يكي از بهترين كارهاي انجام شده و فكري بسيار عالي از برادر و استاد عزيزم جناب لينخو تشكر مي كنم درود بر شما.

سلام استاد
به نظرم این کار یک ابتکار بود که میتواند تاثیر بسیاری در اینده بگذارد

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان عزيز خواهشمند هستم از گفتگو هاي احتمالي بي اساس و گپ هاي خودماني در اين سايت و در سايت جديد اهذوران خودداري نمايند كه متاسفانه اين موضوع در بعضي از تاپيك ها رواج يافته و اساسا به يك تاپيك بي محتوا تبديل شده است البته من به هيچ تاپيك و به هيچ كدام از دوستان ديگر توهين نمي كنم اما در اين تاپيك ها كه ابتكار دوست عزيز واستاد خوبم لينخو مي باشد بهترين موقعيت براي يادگيري و نكته اندوزي مي باشد سعي كنيم از وقت و هزينه اي كه مصرف مي كنيم به نحو احسن استفاده كنيم كه مطمعناً هدف ايجاد اين دو تاپيك همين ها مي باشد البته از اين كه پيشاپيش اين موضوع را مطرح كردم پوزش مي خواهم . اما واجب ديدم در ابتدا امر اين را مطرح كنم تا بعداً به موردي برخورد نكنيم البته تمامي عزيزاني كه در اين تاپيك تا كنون حضور داشته اند افراد بسيار دانا و با اطلاعاتي بوده اند من كه شخصاً از مطالب اين عزيزان بسيار استفاده كرده ام اميد است همچنان هم به همين طريق باقي بماند .

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از SHAOLIN :
از دوستان عزيز خواهشمند هستم از گفتگو هاي احتمالي بي اساس و گپ هاي خودماني در اين سايت و در سايت جديد اهذوران خودداري نمايند كه متاسفانه اين موضوع در بعضي از تاپيك ها رواج يافته و اساسا به يك تاپيك بي محتوا تبديل شده است البته من به هيچ تاپيك و به هيچ كدام از دوستان ديگر توهين نمي كنم اما در اين تاپيك ها كه ابتكار دوست عزيز واستاد خوبم لينخو مي باشد بهترين موقعيت براي يادگيري و نكته اندوزي مي باشد سعي كنيم از وقت و هزينه اي كه مصرف مي كنيم به نحو احسن استفاده كنيم كه مطمعناً هدف ايجاد اين دو تاپيك همين ها مي باشد البته از اين كه پيشاپيش اين موضوع را مطرح كردم پوزش مي خواهم . اما واجب ديدم در ابتدا امر اين را مطرح كنم تا بعداً به موردي برخورد نكنيم البته تمامي عزيزاني كه در اين تاپيك تا كنون حضور داشته اند افراد بسيار دانا و با اطلاعاتي بوده اند من كه شخصاً از مطالب اين عزيزان بسيار استفاده كرده ام اميد است همچنان هم به همين طريق باقي بماند .

یقینآ استاد درست میفرمایند

راز شگفت نیروی درون
.[/QUOTE]

در حدود سال 1988 یک نشریه اندونزیایی با چاپ خبری مبنی بر اینکه ورزش تای چی ریشه در یک ورزش باستانی اندونزیایی دارد ورزش دوستان این کشور را شوکه کرد . این نشریه با چاپ دو عکس از یک چیر مرد و یک زن که بدون تماس قادر بودند حریف خویش را پرتاب کنند این خبر را اعلام کرد . این خبر ادعا می کرد در مقابل ورزشهای رزمی معمول ، این ورزش رزمی باستانی اندونزی با استفاده از نیروی درون قادر است حریف را بدون تماس پرت کند یا اجسام را بدون تماس با فاصله بشکند . و انجمنهای این ورزش که در ا ندونزی تناگا دلام گفته میشد بیکباره مشهور شدند و سیل دوستداران مشتاق بسوی آنها روان شد . یکی از این موسسات در مقابل اساتید آیکیدو که این ادعا ها را نمی پذیرفتند دست به اجرای نمایشی واقعی از این ورزش زد . بحث و گفتگو در اینباره سر به آسمان کشید تا اینکه چندین نشریه و روزنامه خارجی سعی در تهیه گزارش و فیلم از اساتید این فن کردند . بناگاه اساتید این فن دست از اجرای آن در انظار عموم کشیدند و سعی کردند این رموز باستانی را بیش از این برای عموم آشکار نسازند و بدینسان از آن تاریخ به بعد این موضوع همواره با یک علامت سوال بزرگ همراه بوده استایید .[/QUOTE]

moaref1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان گرامی
من به این علوم بسیار علاقه دارم و دوست دارم با اساتیدی که در این ضمینه متخصص هستند و به قدتهای درون دسترسی دارند و براحتی میتوانند این قدرت را برای اهل این علوم به نمایش دربیاورند آشنا شوم و بتوانم در خدمت ایشان به شاگردی خدمت کنم
من در ایران زندگی میکنم و در هر شهر ایران که باشد خوشحال میشوم که ایشان را زیارت کنم
از کسانی که این لطف را میکنند ممنونم

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از moaref1 :
با سلام خدمت دوستان گرامی
من به این علوم بسیار علاقه دارم و دوست دارم با اساتیدی که در این ضمینه متخصص هستند و به قدتهای درون دسترسی دارند و براحتی میتوانند این قدرت را برای اهل این علوم به نمایش دربیاورند آشنا شوم و بتوانم در خدمت ایشان به شاگردی خدمت کنم
من در ایران زندگی میکنم و در هر شهر ایران که باشد خوشحال میشوم که ایشان را زیارت کنم
از کسانی که این لطف را میکنند ممنونم

سلام دوست گرامی و خیر مقدم
اصولآ نیروی درون در دو مرحله قابل بحث می باشد : شناخت و بیداری آن ...
نخستین ضرورت شناخت کامل بدور از توهمات و خرافات رایج و توانایی تمییز بین حقیقت و توهم است . این خود محتاج سالها مطالعه تحقیق و علم اندوزی است .سپس مرحله بیداری است که از مراتب بسیار والا و برتر است .رسیدن به آن تلاش بی اندازه و علاقه وافر می طلبد ....

moaref1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از اینکه با شماها آشنا شدم خوشحالم
لطفا در صورت امکان آدرس. ایمیل و یا تلفن تماس این متخصصین و تخصص ایشان را بفرمایید تا بتوانم بطور حضوری در خدمت ایشان باشم

از اینکه لطف میکنید متشکرم
ضمنا ازجناب لینخو متشکرم

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از moaref1 :
سلام

از اینکه با شماها آشنا شدم خوشحالم
لطفا در صورت امکان آدرس. ایمیل و یا تلفن تماس این متخصصین و تخصص ایشان را بفرمایید تا بتوانم بطور حضوری در خدمت ایشان باشم

از اینکه لطف میکنید متشکرم
ضمنا ازجناب لینخو متشکرم

سلام دوست عزیز
اولآ سری به تاپیک اهذوران در بخش ورزش بزنید . ثانیآ با آی دی [email protected] شما و تمامی دوستان میتوانند برای اطلاعات بیشتر در ارتباط باشید ....
منتظر حضور پر رنگ شما در انجمن اساتید هنرهای ذهن و روح ایران (اهذوران) هستیم ....

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
هدف از تمرينات تمركز 2
از تمرينات تمركز دو هدف عمده دنبال مي شود كه دوستان عزيز بايد به آن كاملاً توجه كنند . يا بهتر بگويم افرادي كه به دنبال دست يابي به تمركز قوي و برتر هستند به ذوسته تقسيم مي شوند .
1 - گروهي كه در صدد دست يابي به توانايي تمركز قوي براي موفقيت در كارها و فعاليت هاي روزانه هستند و مي خواهند از توانائي فكري خود براي مبارزه با بيماريها و ضعف ها بهره گيرند .
2 - افرادي كه درصدد دست يابي به قدرت فكري و ذهني فوق عادي هستند و قدم در راه يادگيري و توانائيهاي فراحسي و پرورش نيروهاي بالقوه ذهني خود مانند ارتباط فكري ( تله پاتي ) روشن بيني و ...... هستند .
اما اشخاص هر هدفي از يادگيري فنون و روش هاي تمركز داشته باشند به مرور با اقدام به تمرين متوجه مي شوند كه اثرات تمرينات به تمام زندگي و ابعاد وجود او ( حس وفراحس ) گسترش يافته و تاثير گذارده است مثلاً كسي كه براي دست يابي به موفقيت در تحصيل فنون تمركز را آموخته و بكار مي بندد بعد از مدتي توانائي هاي نهفته خود را احساس خواهد كرد .

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
اثرات و نتايج تمركز فكر
1 - آمادگي ذهني . فرد به سرعت عمل فوق العاده دست مي يابد و در مقابل حوادث در زمان كم عكس العمل خوب و كارساز از خود نشان مي دهد و بندرت ممكن است در مقابل حادثه و يا عملي از جانب ديگران احساس در ماندگي و ناتواني كند .
2 - حافظه قوي . فردي كه داراي قدرت تمركز فكر است داراي قدرت ياد گيري و حافظه اي قوي است او با سرعت به حافظه مي سپارد و در موقع لزوم اطلاعات و محفوظات متناسب با موفقيت را استخراج كرده بكار مي بندد. تمركز قوي حافظه درخشان به فرد مي دهد جيمز وينلند استاد روانشناسي دانشگاه نيويورك مي گويد اغلب وقتي كه مي گوئيد چيزي را فراموش كرده ايد درست تر آن است كه بگوييد هرگز آنرا بخاطر نسپرده ايد .
بقيه مطالب اثرات و نتايج تمركز فكر در روزها آينده بازگو مي شود .
با تشكر شائولين .

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از S.T.S :
ممکن است فردی بزای هر دو هدف تلاش کند ؟ مثله من که ساله دیگه کنکور دارم ؟! و در صدد دست یابی به انرژی درونی نیز هستم ؟

با سلام و تشکر از مطالب بسیار بسیار مفید استاد شائولین
اساس در دو چیز است
1- تمرکز و تمرکز و تمرکز
2-تنفس و تنفس و تنفس
بقیه مطالب فرع است ......

The one

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام به اساتيد محترم :
بنده دربارهٌ نيروي درون مبحث تمرين(1)گرفتن نيرو كه در پست 79 گفته شده بود ازاستاد محترم (Shaolin) سوال داشتم:
1. نحوهٌ بردن دست به بالاي سرچگونه است؟ آيا به اين گونه كه كف دو دست هر دو تقريبآ دريك خط افقي به طوري كه نوك انگشتان به سمت يكديگرو كف دستها به سمت بالا باشد و درانتحاي مسيربالا بردن كف دستها روبروي يكديگرقرار ميگيرند؟
2. زماني كه دستها را به بالاي سر مي بريم بايد كف دستها از همان ابتداشروع حركت روبروي هم باشند ؟
3. زماني كه دو انگشت را به يكديگر نزديك مي كنيم بايد با يكديگر تماس بر قرار كنند يا نه و اگر تماس بر قرار نمي كنند تا چه اندازه به يكديگر نزديك مي شوند؟
4. زماني كه دستها را پايين مي آوريم آن دو انگشت در چه وضعيتي هستند؟
5. در تمام مسير كه دستها را به پايين مي آوريم آيا از همان ابتدا كف دستها روبروي يكديگر قرار ميگيرند و تا انتهاي مسير
همين وضعيت را حفظ مي كنند يا درانتهاي مسيركف دستها به سمت زمين( پايين) است؟
6. بازدم با بيني انجام ميشود يا با دهان؟
7.چه ساعاتي از شبانه روزبراي انجام اين تمرين بهتر است؟
8.تمرين به ساعت پاندلي نگاه كردن آيا جزء يكي ازتمرينهاي، 18تمرين اشاره شده در پست 79 است؟
ببخشيد استاد بابت اين همه سوال !
در ضمن بنده در رشتهُ كونگ فو توآ شاگردي مي كنم.
با تشكر The one

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام به اساتيد محترم :
بنده دربارهٌ نيروي درون مبحث تمرين(1)گرفتن نيرو كه در پست 79 گفته شده بود ازاستاد محترم (Shaolin) سوال داشتم:
1. نحوهٌ بردن دست به بالاي سرچگونه است؟ آيا به اين گونه كه كف دو دست هر دو تقريبآ دريك خط افقي به طوري كه نوك انگشتان به سمت يكديگرو كف دستها به سمت بالا باشد و درانتحاي مسيربالا بردن كف دستها روبروي يكديگرقرار ميگيرند؟
2. زماني كه دستها را به بالاي سر مي بريم بايد كف دستها از همان ابتداشروع حركت روبروي هم باشند ؟
3. زماني كه دو انگشت را به يكديگر نزديك مي كنيم بايد با يكديگر تماس بر قرار كنند يا نه و اگر تماس بر قرار نمي كنند تا چه اندازه به يكديگر نزديك مي شوند؟
4. زماني كه دستها را پايين مي آوريم آن دو انگشت در چه وضعيتي هستند؟
5. در تمام مسير كه دستها را به پايين مي آوريم آيا از همان ابتدا كف دستها روبروي يكديگر قرار ميگيرند و تا انتهاي مسير
همين وضعيت را حفظ مي كنند يا درانتهاي مسيركف دستها به سمت زمين( پايين) است؟
6. بازدم با بيني انجام ميشود يا با دهان؟
8.تمرين به ساعت پاندلي نگاه كردن آيا جزء يكي ازتمرينهاي، 18تمرين اشاره شده در پست 79 است؟
ببخشيد استاد بابت اين همه سوال !
در ضمن بنده در رشتهُ كونگ فو توآ شاگردي مي كنم.
با تشكر The one

با عرض سلام به دوست خوبم
هنرجو عزيز با عرض پوزش اگر به خوبي اين مطلب را توضيح نداده ام
خيلي ساده تر مي گويم پشت دستها رو به بيرون و كف دستها رو به بدن خودتان باشد ( با گرفتن نفس دم از راه بيني ) دستها بصورت آويزان از داخل كم كم كشيده بطرف بالا مي آيند تا جايي كه روبروي سينه بصورت ضربدري دستها بر روي هم قرار مي گيرند اما متوقف نمي شوند همينطور اين حركت با آرامي ادامه مي يابد تا اينكه به بالاي سر مي رسد و دو انگشت شصت هر دو دست و اشاره در بالاي سر يك شكل تقريباً بيضي را مي سازد در همين موفع است كه دم به نهايت خودش رسيده و دستها از طرفين آرام آرام ( با بازدم از راه دهان تنفس بيرون داده مي شود بسيار آرام و كنترل شده ) در همين موقع كف دستها بطرف بيرون به آرامي به پائين آورده مي شود اينك كف دستها به آرامي روبروي يكديگر قرار مي گيرند و بازدم كاملاً انجام و تخليه شده است اين حركت تا 20 الي 30 بار بايد دست كم روزي 2 بار انجام شود .
با تشكر شائولين

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان بزودی سایتی را قبل از اهذوران میسازم تا دوستان اطلاعات جامع خود را به صورت کتاب الکترونیکی در بیاورند و یه دیگر دوستان بدهند تا مطالب به صورت جامع و به هم پیوسته به دوستان برسد .

دوستان کتاب ها را آماده کنند به زودی حاضر میشود;)

SHAOLIN

Registered User
لایک‌ها
0
[QUOTE.تمرين به ساعت پاندلي نگاه كردن آيا جزء يكي ازتمرينهاي، 18تمرين اشاره شده در پست 79 است
ببخشيد استاد بابت اين همه سوال
QUOTE]
بله يكي از اين تمرينات 18 گانه و يا به عبارتي جمع كل در آينده اضافه مي شود 24 گانه همين تمرين ساعت مي باشد .
تمرينات تنفسي در صبح زود به خاطر وجود چي بسيار زيادي كه در هوا موجود مي باشد بهترين موقع تمرين است البته تمرينات تمركز كه به مرور و كامل در آينده در باره چگوني انجام آنها و وقت تمرين و.... به آنها اشاره خواهد شد.

بالا