• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه زندگی چقدره؟

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
علت دونستنتون برام جالبه.چرا کنجکاو هستید و آمار میگیرید.
بذارید قضیه رو براتون ریز کنم.
یه خانواده 3 نفره . به طور متوسط برا این که هیچ وقت لنگ نباشن داخل تهران، در نظر بگیریم هفته ای یکبار بیرون غذا بخورن هفته ای یکبار هم پیتزا بگیرن داخل خونه. این میشه متوسط ماهی حدود 220 تومن. برا غذا درست کردن بقیه ماه رو به نظر من میتونن ماهی 3 کیلو ماهی 10 کیلو مرغ و 5 کیلو گوشت بخورن. که میشه حدودا 240 تومن. ( مثال عمومی دارم میزنم وگرنه خودم یه مواقعی میرم سر فیریزر یه تیکی گوشت 150 گرمی میکشم بیرون میذارن تو مایکروفر گریل کومبو) ماهی حدودا 300تومن هم درمیاد برا لبنیات و برنج و روغن و نان و سایر اقلام راحت.
میوه و از این جور چیزا تقریبا هفته ای بکبار باید خرید کنید هربار تقریبا حداقل 50 تومن که میشه ماهی 200 تومن. تا اینجا شد 960 تومن.
حالا هنوز خرج خرید لباس و هزینه ماشین اگه داشته باشن و اگه نداشته باشند کرایه ماشین رو حساب نکردم. هزینه مدرسه بچه و بقیه رو هم حساب نکردم . یه کودک زیر دو سال راحت میتونه ماهی 1 تومن خرج بذاره دست پدر و مادرش. بچه بزرگتر هم بالاخره خرج های خاص خودش رو داره. حالا حساب کنید این خانواده مستاجر باشه داخل تهران یه جای خوب به نظر من زیر رهن کامل 100 یا اجاره مثلا 30 تومن 2 تومن نداریم. اون محاسبات قبلی من بر اساس صاحب خونه بودن بود. و همه این تفاصیل مبنی بر یک زندگی معمولی.تکرار میکنم بسیار معمولی هست.
خود ما فکر کنم با وجود صاحب خانه بودن خرچمون راحت به ماهی 3.5 تا 4 میرسه.
هزینه خرید لباس و کفش ولوازم زندگی و مسافرت و غیره رو حساب نکردم. اینا رو میذاریم جز خرج های بیرون حساب.

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ما دو نفر هستیم کرج زندگی میکنیم
خونه مال خودمون هست بدون مهمون ماهی 500 خرجمون میشه

یعنی هزینه غذا و میوه و لباس و درمان احتمالی و قبض آب و برق و گاز و تلفن و شارژ اینترنت! و رفت و آمد و ماهی یکبار بیرون غذا خوردن سرجمع پانصد تومان؟!

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
یعنی هزینه غذا و میوه و لباس و درمان احتمالی و قبض آب و برق و گاز و تلفن و شارژ اینترنت! و رفت و آمد و ماهی یکبار بیرون غذا خوردن سرجمع پانصد تومان؟!
والا 3 ساله ازدواج کردیم هنوز بیرون نرفتیم غذا بخوریم سعی میکنیم ساده بگیریم زیاد رفت و امد هم نمیکنیم چون واقعا مهمونی دادن هزینش زیاده
ما که هر چی میخریم جمع زدیم حدود 500 شده حتی شاید 450 هم شده بعضی ماها

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
والا 3 ساله ازدواج کردیم هنوز بیرون نرفتیم غذا بخوریم سعی میکنیم ساده بگیریم زیاد رفت و امد هم نمیکنیم چون واقعا مهمونی دادن هزینش زیاده
ما که هر چی میخریم جمع زدیم حدود 500 شده حتی شاید 450 هم شده بعضی ماها

نمیدوم درآمدتون چقدره .
طوری زندگی نکنید که 10 ساله دیگه افسوس الان رو بخورید.
این از من به شما نصیحت: هر چه قدر گشاده دست تر باشید زندگی با روی بهتری باهاتون برخورد میکنه. مخصوصا که محل زندگی تون رو زدید رامش بر

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
نمیدوم درآمدتون چقدره .
طوری زندگی نکنید که 10 ساله دیگه افسوس الان رو بخورید.
این از من به شما نصیحت: هر چه قدر گشاده دست تر باشید زندگی با روی بهتری باهاتون برخورد میکنه. مخصوصا که محل زندگی تون رو زدید رامش بر
شوهرم ماهی 800 تومن درآمد داره 200 تومنش میره واسه قسط 600 هم برای خودمون میمونه

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
شوهرم ماهی 800 تومن درآمد داره 200 تومنش میره واسه قسط 600 هم برای خودمون میمونه
با توجه به نوشته های قبلیتون بعید میدونم حرفتون درست باشه.
حداقل یادمه یجا اشاره کردید مستاجردارید.
سر کار گذاشتن ملت اصلا کار خوبی نمیباشد.:D

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
با توجه به نوشته های قبلیتون بعید میدونم حرفتون درست باشه.
حداقل یادمه یجا اشاره کردید مستاجردارید.
سر کار گذاشتن ملت اصلا کار خوبی نمیباشد.:D
من هرگز نگفتم میشه لینک بدین اون پست منو
چرا الکی تهمت میزنین دوست عزیز؟

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
آقا دستت درد نکنه حسابی! :) خوب رو کردی همه چی رو!
من هم مونده بودم این طرف دختره یا پسر! آخه یه بار حرف از کانکس خریدن و گذاشتن روی پشت بام میزد که شبها بره توش بخوابه، فکر کنم خودم پرسیدم ازش که دختره یا پسر که جواب درستی نداد! :general304:
این یارو مشکوکه حسابی! کلا پستهای عجیب غریبی میزنه! :general607:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
من هم مونده بودم این طرف دختره یا پسر! آخه یه بار حرف از کانکس خریدن و گذاشتن روی پشت بام میزد که شبها بره توش بخوابه، فکر کنم خودم پرسیدم ازش که دختره یا پسر که جواب درستی نداد! :general304:
ایشون کمی تا قسمتی دشواری چند شخصیتی دارند .
البته انصافا این چند پست رو بخونید کلی روحیتون بسمت متعالی حرکت خواهد کرد.
ماشالله دوستان در پی تی عجیب عصاره طنز دارند. :general304:

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
این از اوناست ک دوشخصیتین زیاد جدی نگیر حرفاشو:D

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
سلام
معمولا وقتی بحث درآمد و حقوق و اینها مطرح باشه، هیچکس به کم راضی نمیشه. همه دنبال بیشتر هستن. ولی یکی که میخواد ازدواج کنه و ... براش مهمه که بدونه هزینه یک زندگی 2-3 نفره امروز چقدره!

اونهایی که ازدواج کردن و حساب خرجای زندگی دستشونه (خوراک و مسکن و آب و برق و تفریح و ...) الان در مرداد 94 هزینه های زندگی متوسط چقدره؟ مسکن هم یک جای متوسط و تر و تمیز حساب کنید
لطفا بگید کدوم شهر هم هستید که بشه مقایسه کرد

اکثر جوونها چون تک فرزند نیستند و مامان بابای پولدار ندارن که ماشین و خونه در اختیارشون بگذاره... با رفتن سربازی دو سال عمرشون که به فنا می ره... این دو سال که نه می شه کار درست حسابی کرد ... تازه اگر خرشانس باشی که اون سر این مملکت باید بری خدمت کنی... اگر یه ذره درآمد قبلش داشتی... همه ی پس اندازت این دو سال تموم می شه...

بعد سربازی هم یک کارت پایان خدمت می دهند دستت... برو دنبال کار... بین چند هزاربیکار هم رشته ایت دنبال کار بگرد, اول که چند تا آزمون استخدامی شرکت می کنی که حداقل نسبت استخدام به شرکت کننده 1 به 200اه!!. که اون هم با پارتی بازی طرفو قبل آزمون استخدام موقت کردن و فقط برای مجوز رسمی کردنش آزمون رو برگزار می کنن...
می ری توی شرکتهای خصوصی دنبال کار : یا با حقوق کم توی رشته خودت راضی بشو... یا اینکه برو کاری خارج تخصص و رشتهت شروع کن...
توی بهترین حالت تا یکی دوسال هم یک مقدارکی پول جمع می کنی... 40-50 تومن... خانواده و فامیل به زور می خوان زنت بدن...
زن... سرویس طلا می خواد... نصف پول مراسم عقد , هزینه آتلیه و فیلمبردار و .... .
یکی دوسال هم عقدی... باید هر هفته برید بیرون کلی خرج کنی... هر جشن و عیدی هم بود که جای خود دارد. مراسم شب چله و ... هم که جای خود. روز زن و پدر هم به غیر از همسر باید برای مادرزن پدر زن کادو بگیری و... این دوران عقد هیچ سرمایه ای که جمع نمی کنی هیچ... کلی هم بدهکار می شی...
بعد هم یک مراسم عروسی توی یکجای پکیده در وسعت می گیری و یک لونه مرغ اجاره می کنی میروید سر زندگی...

بعد حالا خرج های زندگی بعد از عروسی:
مثل هندونه دیدی که قاچ می کنن :
یک درصدی از حقوقت برای قسط وام های قبل عروسی و عقد می ره.
یک درصدی برای اجاره خونه.
یک درصدی برای شارژ و قبض ها.
بعد با اون قسمت دیگه حقوقت که خیلی کمتر از نصفهشه هم بایدفقط جوری زندگی کنی که با زنت از گشنگی فقط نمیری و زنده بمونید!!

بعد یک 1000تومنی هم برات آخر ماه نمیمونه که پس انداز کنی برای آیندهت یا جایی سرمایه گزاری کنی... همهش خرج می شه...
با وضع الان بازار خونه که عمرا هیچ وقت صاحب خونه بشی..

البته من مجردم... این ها حرف هم دوره ای های دانشگاه و همکارامه که از نزدیک دارم می بینمشون و این حرفها رو می گن

Last edited:

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
بازم برگشتم ...
یه چند ماهی نبودم
من که خودم ازدواج نکردم ولی خوب تا حدودی در جریان هستم
برای خونواده 3 نفره حدودا ماهی 2 الی 2.5 برای یه زندگی متوسط با فرض داشتن خودرو و مسکن ( یعنی ماشین و خونه رو داشته باشن ) با کمتر از این هم میشه زندگی کرد . بستگی به دید طرف نسبت به شرایط زندگی و ... داره .

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
علت دونستنتون برام جالبه.چرا کنجکاو هستید و آمار میگیرید.
بذارید قضیه رو براتون ریز کنم.
یه خانواده 3 نفره . به طور متوسط برا این که هیچ وقت لنگ نباشن داخل تهران، در نظر بگیریم هفته ای یکبار بیرون غذا بخورن هفته ای یکبار هم پیتزا بگیرن داخل خونه. این میشه متوسط ماهی حدود 220 تومن. برا غذا درست کردن بقیه ماه رو به نظر من میتونن ماهی 3 کیلو ماهی 10 کیلو مرغ و 5 کیلو گوشت بخورن. که میشه حدودا 240 تومن. ( مثال عمومی دارم میزنم وگرنه خودم یه مواقعی میرم سر فیریزر یه تیکی گوشت 150 گرمی میکشم بیرون میذارن تو مایکروفر گریل کومبو) ماهی حدودا 300تومن هم درمیاد برا لبنیات و برنج و روغن و نان و سایر اقلام راحت.
میوه و از این جور چیزا تقریبا هفته ای بکبار باید خرید کنید هربار تقریبا حداقل 50 تومن که میشه ماهی 200 تومن. تا اینجا شد 960 تومن.
حالا هنوز خرج خرید لباس و هزینه ماشین اگه داشته باشن و اگه نداشته باشند کرایه ماشین رو حساب نکردم. هزینه مدرسه بچه و بقیه رو هم حساب نکردم . یه کودک زیر دو سال راحت میتونه ماهی 1 تومن خرج بذاره دست پدر و مادرش. بچه بزرگتر هم بالاخره خرج های خاص خودش رو داره. حالا حساب کنید این خانواده مستاجر باشه داخل تهران یه جای خوب به نظر من زیر رهن کامل 100 یا اجاره مثلا 30 تومن 2 تومن نداریم. اون محاسبات قبلی من بر اساس صاحب خونه بودن بود. و همه این تفاصیل مبنی بر یک زندگی معمولی.تکرار میکنم بسیار معمولی هست.
خود ما فکر کنم با وجود صاحب خانه بودن خرچمون راحت به ماهی 3.5 تا 4 میرسه.
هزینه خرید لباس و کفش ولوازم زندگی و مسافرت و غیره رو حساب نکردم. اینا رو میذاریم جز خرج های بیرون حساب.
ممنون
علتش که فکر کنم واضحه. برای آینده خودم می خوام
چند گزینه برای تصمیم گیری دارم، حداقل بدونم هزینه های زندگی چقدره ... معمولا توی اینترنت چون افراد همدیگرو خیلی نمیشناسن، در برخی موارد بهتر راهنمایی میکنن

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
فقط اشکنه پیاز، ماهی 350 هزار تومان +عکس
179500_733.jpg

179499_859.jpg

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
عددی نمیشه داد چون سبک زندگی فرق میکنه هر جور زندگی کنی همون قدر خرج داره یکی با حداقل یکی با ماکزیمم ....
ولی برای زندگی معمولی 400تا 800 برای زن و شوهر خرج داره دو نفره ادم , بدون اجاره و ...

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
بابا خوردش نه لحش نه پودرش کردی اصلا فک کنم سادیسم داره این مث آدم حرف بزنی اینجا کسی میکشه تورو بیخیال وقتمونو باهاش هدر ندیم
من خودم مجردم . درامدم ماهی 1 تومن اما یه پراید دارم امونمو بریده برابر با یه زنه اما نحوه خرج کردنشم هر چقد دسم بیاد خرج میکنم نمیتونم 1 قرونم پس انداز کنم

بالا