• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه زندگی چقدره؟

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
اگه جسارت نباشه نمیدونم چرا فرمایشات شما منو یاد جردن بلفورت انداخت ! همون بنده خدایی رو میگم که مارتین اسکورسیزی فیلم گرگ وال استریت رو با نیم نگاهی به کاراکترش ساخته بود ! ;)
والا تا جایی که من می‌دونم نیم‌نگاه نبود و اسکورسیزی اون فیلم رو از روی کتابی که خود بلفورت با این نام نوشته بود، ساخت!
ولی من هم از جاه‌طلبی اون کاراکتر و هم جناب @taralius خوشم اومد... :general601:

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
@افتک!! بیا ببین چی خبره اینجا:D
شما بگو راحت باش دوست عزیز.:D من تنها کمبودی که ازدوران طفولیت یادمه اینه که بستنی یخی نمیذاشتن زیاد بخورم عقده شده بود برام. الان همیشه یخچال رو پر میکنم از بستنی یخی، میخورم.:general304:
عدم توجه من به وضعیت دیگران دلیلش اینه که من مسئول کسی نیستم که راه زندگی رو بهش نشون بدم دوسنت عزیز.مگه من رابین هودم؟
دلیل برا گفتن نداشتم تا حالا اما اگه دوست دارید بدونید من سال 80 تو بازار تهران 30 میلیون تومن رو یکی از بستگان نزدیک نوش جان کرد محاسبه کنید الان چقدر میشه. سال 90 به یه پیک موتوری یه سیستم دادم برا پسرش میخواست آبروش حفظ بشه اونموقع دراومد 800 تومن هنوز قراره پولش رو برگردونه . احمق خبر نداشت اگه فقط یه قسطش رو میورد من دو برابر جور دیگه بهش میرسوندم. سر یه پروژه دیگه یکسال و نیم وقت گذاشتیم حمیعا خوردنش رفت. ولی جالب قضیه اینه که با تمام این تفاصیل من دستم تو جیبمه و راحت خرج میکنم و طرفهای مقابلم الان خبر دارم کاسه چه کنم چه کنم دستشونه. این 3 مورد فقط 3 تا از حدود 20 مورد بود عزیز. .نیایید بگید الان بیماریت نهفتس خودت خبر نداری .من خودم ملت ور روانکاوی میکنم برادر.
لزومی نداره دل به حال کسی بسوزونم .شما میسوزونی؟ در حالت لفظی فقط؟ میگی بهشون آخی؟:D
تکبر و غرور؟ شما زندگی و رفاه رو در چی معنی میکنید؟ داشتن یه خونه اجاره ای و خوردن نون و عشق؟
سبک زندگی ایرانی جماعت افتضاحه عزیزم بخوام توضیح بدم باید تا فردا تایپ کنم براتون. ملت هنوز دارن تو عهد قاجار و خان و خان سالاری سیر میکنند. ضمن اینکه 90 درصد کسانی که من میشناسم فقط دارن زنده میمونن.
من؟ قشر مرفه؟ قشر مرفه انگار ندیدی عزیز. قشر مرفه خونش متری 50 تومنه ماشینش 2 میلیارد. من کجا مرفهم؟:general208:
استارتر محترم هزینه زندگی خوب رو پرسید من هم جوابش رو دادم.نگفت برای اینکه زنده بمونیم چقدر لازم داریم که.
بله هزینه زندگی متوسط در ایران به اندازه زنده بودن هست و بس . این جملتون رو به فارسی معنی کنید من متوجه بشم.
کی همچین حرفی زده؟ یه کارگر ساده بترکه 3500 یورو میگیره که تسکش رو کم کنن حدود 3000تا براش میمونه که میشه ماهی 9 تومن ما. 1200 تا 1500 تا رو باید بده برا یه خونه. کجاش اندازه درآمد یه دکتره؟ بحث اینه که رفاه یه کارگر تو اروپا از رفاه یه دکتر تو ایران بیشتر . رفاه ربطی به درآمد نداره عزیزم. شما سعی دارید همه چیز رو با صفر و یک منطق داشنگاهی بسنحید که جور درنمیاد.
شما هم اگه از سطح متوسط نیستید و ازش خبر ندارید که چطور زندگی میکنه لطفا راجع بهشون نظر ندید. بنده با اینکه خانوادم وضع مالی خوبی دارند کلا از روز اول دستم تو جیب خودم بوده و بس الانم هر چی دارم یا ندارم حاصل زحمت خودم هست . منم یه زمانی مستاجر بودم حال و روزشون رو میدونم. شما اگه درک نکرده باشی کلا نظر دادنت بیفایدست. چون اون چیزی که شنیدی رو داری بیان میکنی. نه اینکه لمسش کرده باشی.
خدا رو شکر که شما هیچ مشکلی ندارید . بنده هم مشعوفم.
میگم شما صفر و یکید .. اگر قرار بود درمان رایگان باشه ؟:general208: من دردم رو از دست انسانهای مثل شما کجا ببرم آخه؟ چاه هم نداریم نزدیک خونه.
پس اون مالیاتهایی که دولت فخیمه میگیره اینهمه پول فروش نفت و گاز و خاک و ... کجا داره میره. الان به این نتیجه رسیدم شما از اقتصاد هم هیچی نمیدونید. برید نگا کنید جزایر فارو هم اینا توش رایگانه.
بیست و سی هم کمتر ببینید.:D
اون چیزی هم که دوستان شما ندارند بیمه کامل هست دوست عزیز. بدون بیمه و حق شهروندی چه انتظاری دارید؟ بازم باید سرم روب کوبم به دیوار فکر کنم.:general208:
ضمنا جای گاو در گاوداریه اما تو ایران گاوها دارن رانندگی میکنند تو اتوبان. یه مشت گوسفند هم شدن مسئول بخور بخور یه سری گرگم که....
بگذریم
شما هم ایشالا قدر شناس تمامی نعمات الهی باشید.
مردم چه قدر تایپ کردم.o_O
مسلما این آخرین کامنت من هست . دلیل اصلی این هست شما مت.جه منظور استارتر نشدید ! ایشان زندگی متوسط عنوان کردند نه زندگی خوب ! ( الان در مرداد 94 هزینه های زندگی متوسط چقدره؟ مسکن هم یک جای متوسط و تر و تمیز حساب کنید )
و دلیل دیگر اینکه شما قصد دارید خودتون رو جدای ملت بدونین ! اینکه ما درست زندگی میکنیم یا اشتباه مقصر خودمونیم ! شما هم جزء این مردم هستید بنده هم هستم ! طرز تفکر من و شما باهم خیلی فرق داره ولی هر دو تشکیل مردم دادیم . اینکه حکومت و **** اینه خودمون خواستیم !
دلیل بعدی هم اینه شما به جای پاسخ دادن دوست دارید نحوه زندگی مارو که به نسبت درآمدمون هست رو با نگرش خودتون تغییر بدین ! ایشان هزینه زندگی متوسط رو خواستن همین !

با توجه به دو موضوع اول اینکه من هنوز دانشجو هستم ! و دوم اینکه استدلالتون کمی بیشتر از کمی از منطق از نظر حقیر دور هست به خودم اجازه نمیدم بیشتر از این قضاوت کنم و جمله مرتبط با این قضیه در کامنت قبلیم رو پس میگیرم ... عذرخواهی
بنده هم در توانم چه مادی چه معنوی به دیگران کمک میکنم ! شما کمک کردن رو فقط پول میبینید ولی برای من کمک مالی جزء کم ارزش ترین کمک هاست ... ( مفصل هست )
باز هم صحبت از رفاه کردید ! رفاه کاملا نسبی هست و تعریفی نداره که بشه بیان کرد . رفاه یک نفر داشتن ایکس باکس هست و رفاه یک نفر داشتن قصر ! من تعریفم از رفاه آرامش روح و روانم هست و بعد مادیات ...
و سبک زندگی هر مملکتی و هر مردمی مطابق نیازها و شرایط همونجا هست . هیچ دلیلی نداره که ما مثل افریقا یا استرالیا یا آمربکا زندگی کنیم .
یه مورد رو میگم همین کافی هست .
در کشور ایران بخاطر وجود آب و هوای معتدل و مردم خونگرم طبق اسناد تاریخی فرش بافی رواج بسیار داشته و بهترین فرش ها توسط ایرانی ها عرضه میشده و هنوز هم جزء اقلام ضروری زندگی هست . تمام خانه های ایران دارای فرش بوده و کماکان در روستا ها به همین شکل هست ... و جنس فرش ها هم از ابریشم که گرم هست بوده .
در کف پای تنسان اکثر رشته های عصبی بدن وجود دارد و همچنین عامل اصلی ورود سرما و گرما به بدن هست .
جایگزینی فرش که گرم هست برای انسانهایی که ذاتا خونگرم هستند با سرامیک که ذاتا سرد هست باعث بروز مشکلاتی در بلغمی مزاجان و دموی مزاجان میکند . مشکلاتی برای دستگاه تناسلی ( که نتیجه آن عدم توانایی بارور سازی در مردان و نگه نداشتن جنین برای زنان و اگر این از زمان کودکی باشد عوارض آن بیشتر است و درمان آن مشکل تر ) - عوض شدن خلق و خوی انسانهای بقول شما خان های قدیم و بخطر افتادن سلامت روح چه به واسطه چه با واسطه و خیلی خیلی موارد مشابه دیگر شده که اگر احتیاج داشتید منبع معرفی کنم برای مطالعه آزاد نه صفرو یک دانشگاهی ... !
اونهایی که میگین خانه متری ۵۰ و ماشین ۲ میلیارد قشر خاص جامعه هستند نه مرفه ! مرفه در واژگان و عام یعنی آسایش و آرامش که درصد زیادی از مردم دارند . پس شما مرفه هستید و من متوسط .
استارتر محترم هزینه زندگی خوب رو پرسید من هم جوابش رو دادم.نگفت برای اینکه زنده بمونیم چقدر لازم داریم که. => استارتر محترم هزینه زندگی متوسط خواستند نه خوب
جمله من به زبان فارسی بوده و احتیاج به ترجمه نداره
پسر دایی من کارگر ساختمانی در آلمان هست و به همراه دوستانش در اونجا حدود ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ در ماه درآمد دارند که برای تکس مبلغ خیلی کمتر از اونی که گفتین کم میشه استرالیا نیست که منبع اصلی درآمد دولت باشه !
در ضمن ماهی ۳۸۰ تا برای اجاره پرداخت میکنه
رفاه !!؟ درآمد !!؟
حرف منم همین بود شما از اول ملاکتون پول و به فکر درآمد بودید . من که گفتم روح انسانمهمتر از جسم انسان هست .
من که با تعریف واژه مرفه رفتم سطح متوسط جامعه پس من بهتر میتونم بگم تا شما . و اینکه فکر نمیکنم زود تر از ۱۴ سالگی سرکار رفته باشید ؟ البته به اجبار نه به علاقه ! حس اینکه علاقه دارید دستتون تو جیبتون باشه تا اینکه احتیاج داشته باشید خیلی فرق داره - بودن در شرایطش که جای خود دارد و برای بعضی ها قابل تصور نیست .
من الان وضع مالی مناسبی دارم ولی تا ۳۰ سال این شرایط برایم نبوده و ...
عجب ! پس شما معتقدی که در آمریکا المان و سوئد و کانادا ( که من میتونم بهتون با ادله اثبات کنم در پیغام خصوصی ) درمان رایگانه ؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی بیمه و اقامت شهروندی هم دارند و اقامت دائم
جزایر فارو شاید رایگان باشه ولی بنده اطلاع ندارم .
در اقتصاد هم در حد نیاز خودم تبحر دارم و تجربه خاص و تحصیلاتی ندارم ! ضمن اینگه در شرکت بازرگانی هم فعالیت دارم ( صادرات آشامیدنی ها به آذربایجان و روسیه - واردات چوب از روسیه )
آخرین باری که تلویزیون دیدم ( چه ماهواره چه ایران ) صحبت آقای روحانی چند شب پیش و قبل از اون بازیهای والیبال در ماه رمضان بود . فرصتی نیست !
مملکتی که دکتر ساختمان سازه ساختمان ساز واردات ماشین داره - آخوندها در سیاست و سیاستمداران در اقتصاد - فروشنده بازاری بی سواد شهرداره و شهردار رانت خوار و دلال و ... مردم هم به همین شکل الگو میگیرن . شما هم که روانکاو هستید اما نگفتین تخصصتان چیست ؟
خیلی خوشحال شدم که با شما همکلام شدم . روز خوش. در کنار خانواده سلامت و موفق باشید

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
یا ابرفرض.
یعنی با این مفایستون زدید منو منهدم کردید دیگه. من کجام حیله گر وفلانه عزیز. :general208:
دقیقا جای خالی شما اینجا احساس میشد دوست عزیز. حدیث داریم حتی افتک هم یه جایی گفته روح شما در بدنش حلول کرده.
الان فک کنم با این تایپ یه خطی روح اونم در بدن شما حلول کرده.:general705:
یعنی شما دو نفرید با دو روح در دو بدن.:rolleyes:

استاد بنده جسارت نکردم ! فقط حال و هوای کامنت هاتون بنده رو یاد دیالوگ های اون فیلم انداخت ! همین و بس ! :rolleyes:

چیزی که بنده از روانشناسی کاراکتر مجازی شما میدونم ( منظورم شخصیت حضرت عالی توی وب هستش نه شخصیت حقیقی تون توی دنیای فیزیکی ) اینه که :

شما معمولا تبادل نظر هاتون رو با یه کامنت 4 یا 5 خطی دوستانه شروع میکنید . بعد میرسید به کامنت های 6 یا 7 خطی نسبتا خصمانه . بعدش به طور ثابت 2 یا 3 تا کامنت خصمانه در برابر طرف بحثتون میدید . البته در حالیکه دارید هی جلوتر و جلوتر میرید میزان خشونت نهفته در کامنت هاتون بیشتر و بیشتر میشه . در نهایت دو تا کامنت بسیار خصمانه 8 یا 9 خطی به همراه ذکر تعدادی موارد موفقیت مالی یا کاری از زندگی شخصی تون میدید . البته یکی یا دو تا شکست کوچیک تون رو هم چاشنی ماجرا میکنید البته شکست هایی که در زندگیتون خیلی زود تبدیل به موفقیت شدند و بعدش یه ریکاوری میکنید و چند تا شوخی کوچیک و ............. ! :general105:

در پایان استاد یه 7 یا 8 ماهی بود تشریف نداشتید ؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
آقا کاری به بحثتون ندارم... اما این حقوق هایی که برای کارگر اروپایی میگید، خیلی بالاست ها ... با این حقوق ها الان میشه مهندس فوق لیسانس استخدام کرد. در ایتالیا و اسپانیا که دکترا هم میشه با 5000 یورو استخدام کرد :D

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
هزینه مهمون خیلی بالا هست مثلا ما از اول شروع زندگیمون 1 بار مهمونی دادیم برای یه وعده 100 تومن باهامون توموم شد
اما با 100 تومن خودمون 10 روز میتونیم زندگی کنیم
چقد زیبا و صادقانه ارین به صداقتت و دمت گرم بی ریا گفتی زندگی باید خوش بود و گذروند وگرنه بادرامد چند میلیونی در ماه هم هستن کسایی که سگی زندگی میکنن شوهر خاله خودم ماهیانه ۲۰ میلیون کاسبه با خوه ای حداقل ۴میلیاردی ولی سگی زندگی میکنه چون بچهاش منتظرن سرشو بزار زمین مثل کفتار بیفتن به جون هم

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 4 Beta

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
آقا کاری به بحثتون ندارم... اما این حقوق هایی که برای کارگر اروپایی میگید، خیلی بالاست ها ... با این حقوق ها الان میشه مهندس فوق لیسانس استخدام کرد. در ایتالیا و اسپانیا که دکترا هم میشه با 5000 یورو استخدام کرد :D
عزیز دل استخدام در جاهایی که من میدانم خیلی تفاوت حقوقی ندارد ! یعنی کارمندی - کسی که آزاد کار میکند رو نمیگم . قطعا همینه من در آلمان پیشنهاد کار داشتم با حفوف ۴۲۰۰ یعنی برابر کارگر تاسیسات یک ساختمون ! ولی از اونور مهندسایی که کار آزاد میکنن هم همین درآمد رو دارن ؟ \ایه حقوقی در جاهایی که من میدونم توسط دولت تعیین میشه و خیلی تلرانس نداره برای استخدام

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
عزیز دل استخدام در جاهایی که من میدانم خیلی تفاوت حقوقی ندارد ! یعنی کارمندی - کسی که آزاد کار میکند رو نمیگم . قطعا همینه من در آلمان پیشنهاد کار داشتم با حفوف ۴۲۰۰ یعنی برابر کارگر تاسیسات یک ساختمون ! ولی از اونور مهندسایی که کار آزاد میکنن هم همین درآمد رو دارن ؟ \ایه حقوقی در جاهایی که من میدونم توسط دولت تعیین میشه و خیلی تلرانس نداره برای استخدام

اینجوری هم نیست دیگه آقا... ما خودمون توی اسپانیا کارمند تمام وقت استخدام کردیم ماهی 800 یورو :D ...بهت قول میدم توی آلمان هم با 1500 یورو میشه کارمند استخدام کرد. میگی نه پولشو بده من برات استخدام کنم:p. شاید تا چند سال پیش حقوق ها 3-4 برابر این بود، اما الان وضع اتحادیه اروپا خیلی خرابه.... تفاوت حقوق یک مهندس فوق لیسانس یا دکترا هم در حد همون 3 تا 4 برابر کارگر و کارمند ساده است

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
والا تا جایی که من می‌دونم نیم‌نگاه نبود و اسکورسیزی اون فیلم رو از روی کتابی که خود بلفورت با این نام نوشته بود، ساخت!
ولی من هم از جاه‌طلبی اون کاراکتر و هم جناب @taralius خوشم اومد... :general601:

البته خود بلفورت در مصاحبه ای که بعد از این فیلم باهاش داشتند ذکر کرده بود که چند جای فیلم با بیوگرافیش مطابقت نداشته ! البته خودش هم توی مصاحبه اش گفته بود که :

" من هنگامی که برای ساخت این فیلم به اسکورسیزی مشاوره میدادم به او اختیار تام و تمام دادم که هر جای فیلم رو که مایله بنا به تشخیص خودش با واقعیت بیوگرافیم تغییر بده " :)

حالا از این موضوع بگذریم که بحث ما اصلا این نیستش ! یادمه که اول همون فیلم گرگ وال استریت متیو مک کانهی یه جمله جالب میگه ! میگه که :
" ما اصلا برامون مهم نیست که تکنولوژی ( علم ) چیه و چه جوری کار میکنه ! چون تنها چیزی که برای ما مهمه اینه که چه جوری ازش پولدار بشیم "

متاسفانه بسیاری از افراد که وضع مالی نسبتا خوبی دارند چه در ایران چه در جهان ( جمع نمیبندم و نمیگم همشون میگم تعداد زیادشون تا به کسی بی احترامی نشه )
نه دانشمند هستند نه جزو طبقه ی متوسط جامعه ( منظورم از طبقه ی متوسط همون 99 درصد افراد کل جامعه هستش که نیروی اصلی کار محسوب میشند )

یعنی یه جورهایی میشه گفت که این افراد مثلا پولدار نه در تولید علم دست دارند نه در تولید کار و کار کردن ! این افراد اکثرا از خلاء های قانونی موجود در بین بازار تولید علم و تکنولوژی و عرضه ی اون به صورت کالا و خدمات سوء استفاده میکنند و جیب خودشون رو پر میکنند !

بهترین مثالی هم که میتونم برات بزنم همین اختلاس های داخلی کشور خودمون هستش ! شما اگه واقعا کاراکتر بلفورت برات جذاب هستش پس صد در صد باید نمونه های وطنی و داخلی بلفورت مثل بابک زنجانی و خاوری و ........ هم باید حسابی برات جذاب باشند ! ;)

Last edited:

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
اینجوری هم نیست دیگه آقا... ما خودمون توی اسپانیا کارمند تمام وقت استخدام کردیم ماهی 800 یورو :D ...بهت قول میدم توی آلمان هم با 1500 یورو میشه کارمند استخدام کرد. میگی نه پولشو بده من برات استخدام کنم:p. شاید تا چند سال پیش حقوق ها 3-4 برابر این بود، اما الان وضع اتحادیه اروپا خیلی خرابه.... تفاوت حقوق یک مهندس فوق لیسانس یا دکترا هم در حد همون 3 تا 4 برابر کارگر و کارمند ساده است
در ایران هم چنین هست پس قطعا در خارج هم میتونه باشه . اینجا سرپرست کارگاه داریم ماهی ۴۰۰ که خودم میدادم و داریم ماهی ۳ تومن که دوستم داره میده‌!
منشی ماهی ۷۰ تومن همین الان تو شهر خودم هست ماهی ۵۰۰ هم هست !
ولی من از اسپانیا اطلاعاتی ندارم .ببین الان ۳ نفر رو میتونم بهت لینک بدم تو آلمان با همین حقوق ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دارن کار میکنن و همش پس انداز می کنن. هم دانشگاهی من در ایران آی اس پی داشت رفت اتریش کارمند شده با اضافه کار داره پول پارو کنه هر چی میگیم بیا ببینیمت میگه از جمع کردن عقب میمونم . قطعا شما میتونید استخدام کنید ولی آیا کاملا قانونی هست ؟ و اگر شکایتی از شما شود شما از روی قانون میتونید پاسخگو باشید ؟
مثل دوستمان نشود که گفت در دبی استخدام کردم ماهی ۱۰۰ دلار ! بعد متوجه شدیم کلا روزی ۳۰ مین هم طرف کار نداره !

ویرایش : البته در حال حاضر اطلاعی از درآمدشون ندارم ولی اگر لازم هست محل کار و مبلغ رو دقیق بهتون بگم ؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
در ایران هم چنین هست پس قطعا در خارج هم میتونه باشه . اینجا سرپرست کارگاه داریم ماهی ۴۰۰ که خودم میدادم و داریم ماهی ۳ تومن که دوستم داره میده‌!
منشی ماهی ۷۰ تومن همین الان تو شهر خودم هست ماهی ۵۰۰ هم هست !
ولی من از اسپانیا اطلاعاتی ندارم .ببین الان ۳ نفر رو میتونم بهت لینک بدم تو آلمان با همین حقوق ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دارن کار میکنن و همش پس انداز می کنن. هم دانشگاهی من در ایران آی اس پی داشت رفت اتریش کارمند شده با اضافه کار داره پول پارو کنه هر چی میگیم بیا ببینیمت میگه از جمع کردن عقب میمونم . قطعا شما میتونید استخدام کنید ولی آیا کاملا قانونی هست ؟ و اگر شکایتی از شما شود شما از روی قانون میتونید پاسخگو باشید ؟
مثل دوستمان نشود که گفت در دبی استخدام کردم ماهی ۱۰۰ دلار ! بعد متوجه شدیم کلا روزی ۳۰ مین هم طرف کار نداره !

ویرایش : البته در حال حاضر اطلاعی از درآمدشون ندارم ولی اگر لازم هست محل کار و مبلغ رو دقیق بهتون بگم ؟

فقط می تونم بگم زیاد به شنیده هات از ایرانی هایی که خارج هستن اعتماد نکن:D جوگیری و بهتر نشون دادن وضعشون از واقعیت توی حرفاشون زیاده. من اطلاعاتم رو مستقیما از بازار به دست میارم یا از خود اهالی اون کشور می گیرم. ایرانی ها متاسفانه در این موارد ریلایبل نیستن

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
شما اگه واقعا کاراکتر بلفورت برات جذاب هستش پس صد در صد باید نمونه های وطنی و داخلی بلفورت مثل بابک زنجانی و خاوری و ........ هم باید حسابی برات جذاب باشند ! ;)

بابک زنجانی که قضیه‌اش فرق داشت و یه عروسک خیمه شب بازی بود ولی در مورد خاوری من همیشه تو ذهنم تحسینش می‌کردم که چجوری تونست سیستم بانکی و کلاً حکومت رو دور بزنه و با این همه پول فرار کنه! یه همچین آدمی علاوه بر خبره بودن در کارش، باید هوش و ذکاوت بالایی هم داشته باشه... البته می‌ترسم بعداً معلوم شه که اینم سناریویی بیش نبوده و فراری در کار نبوده! [emoji41]

Sent by using Tapatalk

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
استاد بنده جسارت نکردم ! فقط حال و هوای کامنت هاتون بنده رو یاد دیالوگ های اون فیلم انداخت ! همین و بس ! :rolleyes:

چیزی که بنده از روانشناسی کاراکتر مجازی شما میدونم ( منظورم شخصیت حضرت عالی توی وب هستش نه شخصیت حقیقی تون توی دنیای فیزیکی ) اینه که :

شما معمولا تبادل نظر هاتون رو با یه کامنت 4 یا 5 خطی دوستانه شروع میکنید . بعد میرسید به کامنت های 6 یا 7 خطی نسبتا خصمانه . بعدش به طور ثابت 2 یا 3 تا کامنت خصمانه در برابر طرف بحثتون میدید . البته در حالیکه دارید هی جلوتر و جلوتر میرید میزان خشونت نهفته در کامنت هاتون بیشتر و بیشتر میشه . در نهایت دو تا کامنت بسیار خصمانه 8 یا 9 خطی به همراه ذکر تعدادی موارد موفقیت مالی یا کاری از زندگی شخصی تون میدید . البته یکی یا دو تا شکست کوچیک تون رو هم چاشنی ماجرا میکنید البته شکست هایی که در زندگیتون خیلی زود تبدیل به موفقیت شدند و بعدش یه ریکاوری میکنید و چند تا شوخی کوچیک و ............. ! :general105:

در پایان استاد یه 7 یا 8 ماهی بود تشریف نداشتید ؟
آقا خیلی تحلیل خفنی بود. حال کردم.:D کامنت هام رو بازبینی نگردم ببینم همینطوری که شما میگید هست یا نه. اما انسان با یک انسان میتونه ساعت ها بحث دوستانه بکنه. و به جایی هم نرسه.
حالا میخواید یه کامنت بذارم از بدبختیام بگم حل میشه قضیه به نظرتون.
در ضمن شخصیت من همینه که هست مجازی و غیره نداره. کلا زیر بار حرف مفت نمیرم . به خاطر همین اخلاق گندم خیلی جاها که باید ساکت باشم حرف زدم و ضرر کردم. وب که جای خود داره.
پ.ن:
در هفت هشت ماه گذشته با موفقیت عزراییل رو شکست دادم.

Last edited:

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
البته خود بلفورت در مصاحبه ای که بعد از این فیلم باهاش داشتند ذکر کرده بود که چند جای فیلم با بیوگرافیش مطابقت نداشته ! البته خودش هم توی مصاحبه اش گفته بود که :

" من هنگامی که برای ساخت این فیلم به اسکورسیزی مشاوره میدادم به او اختیار تام و تمام دادم که هر جای فیلم رو که مایله بنا به تشخیص خودش با واقعیت بیوگرافیم تغییر بده " :)

حالا از این موضوع بگذریم که بحث ما اصلا این نیستش ! یادمه که اول همون فیلم گرگ وال استریت متیو مک کانهی یه جمله جالب میگه ! میگه که :
" ما اصلا برامون مهم نیست که تکنولوژی ( علم ) چیه و چه جوری کار میکنه ! چون تنها چیزی که برای ما مهمه اینه که چه جوری ازش پولدار بشیم "

متاسفانه بسیاری از افراد که وضع مالی نسبتا خوبی دارند چه در ایران چه در جهان ( جمع نمیبندم و نمیگم همشون میگم تعداد زیادشون تا به کسی بی احترامی نشه )
نه دانشمند هستند نه جزو طبقه ی متوسط جامعه ( منظورم از طبقه ی متوسط همون 99 درصد افراد کل جامعه هستش که نیروی اصلی کار محسوب میشند )

یعنی یه جورهایی میشه گفت که این افراد مثلا پولدار نه در تولید علم دست دارند نه در تولید کار و کار کردن ! این افراد اکثرا از خلاء های قانونی موجود در بین بازار تولید علم و تکنولوژی و عرضه ی اون به صورت کالا و خدمات سوء استفاده میکنند و جیب خودشون رو پر میکنند !

بهترین مثالی هم که میتونم برات بزنم همین اختلاس های داخلی کشور خودمون هستش ! شما اگه واقعا کاراکتر بلفورت برات جذاب هستش پس صد در صد باید نمونه های وطنی و داخلی بلفورت مثل بابک زنجانی و خاوری و ........ هم باید حسابی برات جذاب باشند ! ;)
نه الزاما سوء استفاده !
کلی تر بخوام بگم بجای بحث های الکی که بین مردم جامعه هستش ( بحثای معمول و دنبال مقصر گشتن و .... ) یه سری افراد هستن که 1% هم به این مسائل اهمیت نمیدن همونا موفق تر میشن . اون بقیه هم دنبال دلیل و بهانه برای مسائل روزمره خودشون .
مثلا همین پی تی !!!!! بجای اینکه مدیراش بیان توی بحثای چرت و پرت شرکت بکنن ( جسارت نباشه منظورم صحبتای این تاپیک نیست . اون متنای طولانی رو اصلا نخوندم . منظورم کلیت ماجراست ) دنبال پول درووردن خودشونن و فکرشون رو روی بیزینس خودشون متمرکز کردن !کاری ندارن که حسن قلی سر جواد یه چش رو کلاه گذاشته یا مش ممد آبدوخیاری با میرزا خان زاده داره توی تاپیکه x کلکل میکنه . اصلا شاید نیگا هم نکنن . مدیرای تالار فقط تا یه حدودی مسائل مرتبط با تالار رو کنترل میکنن همین !

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
آقای طرفدار حقوق بشر.
تحویل بگیر عزیزم.
http://forum.persiantools.com/threads/گرفتن-کارتخوان-سیار.713809/#post-11310753
جای ساده بودن کمی راه راه باشیم بهتره.

استاد تارالیوس گرامی بابا دست مریزاد ! :general707: نمیدونم حالا خاطرتون هستش که آیدی علی ریش نقره آیدی دوم کی بودش یا نه ؟ ;)

4.jpg

Last edited:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
Last edited:

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868
آقای طرفدار حقوق بشر.
تحویل بگیر عزیزم.
http://forum.persiantools.com/threads/گرفتن-کارتخوان-سیار.713809/#post-11310753
جای ساده بودن کمی راه راه باشیم بهتره.

استاد تارالیوس بزرگوار اگه مایل هستی به قول اون دوستمون یه تاپیک موندگار درباره ی همین موضوع بزن تا منم به همراه یه 7 یا 8 تا اسکرین شات دست اول بیام اونجا برای دوستان توضیح بدم که چه رابطه ی بین آیدی علی ریش نقره ای و افتک خان هستش ؟ ;):D

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
هزینه زندگی یا زنده گی؟؟ اولی زیااااد دومی کم

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
والا باورتون بشه یا نه همه این اکتشافات ییهو و اتفاقی انجام گرفتن. الانم کمی تا قسمتی درگیرم. نگاه نکنید زیاد تایپ میکنم و مغزم جای دیگه داره کار میکنه.
زجمت تاپیک ور هم خودتون بکشید.

بالا