• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

هزینه زندگی چقدره؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
همه چی به خودمون بستگی داره عزیز...
شهر خودمون رو بزار مثال بزنم، اجاره خونه ماهی ۳۰۰ هزار ( کمترین ) هست تا ماهی یک میلیون ( بیشترین )
روزی یه دونه نون تافتون ۱۵۰۰ تومن که میشه ماهی ۴۰-۵۰ هزار
برنج ده کیلویی ۴۰ هزار ، گوشت کیلویی ۲۷ هزار و میوه کیلویی ...خب، شما نباید به من و سایر دوستان نگاه کنی که خرجمون چقدره! من هر روز باید گوشت بخورم، باید هر روز گیلاس و موز و انبه بخورم، باید تو خونه ی بالاشهر زندگی کنم، باید کلاس یوگا برم و ... ( البته مثال میزنم ها :دی ) خب، یکی هم هست هفته ای یه بار میوه میخوره، هفته ای دو بار برنج و گوشت میخوره، ماهی یه بار رستوران میره و ...
یا شاید خونه ای که اینجا ماهی ۳۰۰ هزار گیر میاد شهر شما اصلا از این خبرا نباشه!
متاسفانه الان خیلی ها فقط زنده هستن و زنده گی نمیکنن که بخوایم هزینه های زندگی رو متوجه بشیم!
همسایه ما هزینه تلفنش اومده ۱۰ هزار تومان، آب ۲۰۰۰ تومان، برق ۳۰ هزار تومان... هزینه های ما که چهار نفریم هم این ماه :
تلفن ۸۰ هزار تومان ( موبایل ها رو نگم بهتره!)
آب ۱۵ هزار تومان
برق ۲۸۰ هزار تومان
خب ما نمیتونستیم مث همسایمون باشیم؟!
مسلما میتونیم ...
پس اصلا دنبال این نباش دوست عزیز که من یا دیگران خرجشون چقدره چون مسلما نا امید میشی از زندگی، سعی کن خودت درست مدیریت کنی که انشالله هیچ وقت شرمنده زن و بچه هم نشی...

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
همه چی به خودمون بستگی داره عزیز...
شهر خودمون رو بزار مثال بزنم، اجاره خونه ماهی ۳۰۰ هزار ( کمترین ) هست تا ماهی یک میلیون ( بیشترین )
روزی یه دونه نون تافتون ۱۵۰۰ تومن که میشه ماهی ۴۰-۵۰ هزار
برنج ده کیلویی ۴۰ هزار ، گوشت کیلویی ۲۷ هزار و میوه کیلویی ...خب، شما نباید به من و سایر دوستان نگاه کنی که خرجمون چقدره! من هر روز باید گوشت بخورم، باید هر روز گیلاس و موز و انبه بخورم، باید تو خونه ی بالاشهر زندگی کنم، باید کلاس یوگا برم و ... ( البته مثال میزنم ها :دی ) خب، یکی هم هست هفته ای یه بار میوه میخوره، هفته ای دو بار برنج و گوشت میخوره، ماهی یه بار رستوران میره و ...
یا شاید خونه ای که اینجا ماهی ۳۰۰ هزار گیر میاد شهر شما اصلا از این خبرا نباشه!
متاسفانه الان خیلی ها فقط زنده هستن و زنده گی نمیکنن که بخوایم هزینه های زندگی رو متوجه بشیم!
همسایه ما هزینه تلفنش اومده ۱۰ هزار تومان، آب ۲۰۰۰ تومان، برق ۳۰ هزار تومان... هزینه های ما که چهار نفریم هم این ماه :
تلفن ۸۰ هزار تومان ( موبایل ها رو نگم بهتره!)
آب ۱۵ هزار تومان
برق ۲۸۰ هزار تومان
خب ما نمیتونستیم مث همسایمون باشیم؟!
مسلما میتونیم ...
پس اصلا دنبال این نباش دوست عزیز که من یا دیگران خرجشون چقدره چون مسلما نا امید میشی از زندگی، سعی کن خودت درست مدیریت کنی که انشالله هیچ وقت شرمنده زن و بچه هم نشی...
ماهی 280هزار تومن برق؟؟؟!!!چیکار می کنید ؟؟؟؟؟؟ما کولر گازی هم داریم خونه هم ویلایی زیر بنا 200متری پر پرش تو تابستون 150پول برق میاد یا مثلا پول موبایل هر 6نفر +تلفن نهایت 120میشه تازه خیلی هم زنگ میزنیم بعد شما فقط تلفن 80 تومن ؟؟!!!تلفن خارج کشور دارید؟؟؟؟؟؟اونم که الان وایبر و.......هست

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
ماهی 280هزار تومن برق؟؟؟!!!چیکار می کنید ؟؟؟؟؟؟ما کولر گازی هم داریم خونه هم ویلایی زیر بنا 200متری پر پرش تو تابستون 150پول برق میاد یا مثلا پول موبایل هر 6نفر +تلفن نهایت 120میشه تازه خیلی هم زنگ میزنیم بعد شما فقط تلفن 80 تومن ؟؟!!!تلفن خارج کشور دارید؟؟؟؟؟؟اونم که الان وایبر و.......هست

هزينه برق ما هر دو ماه مياد دوست عزيز!
تا قبل از كولر گازي روي 140-150 بود
الان شده 250 ت
با اينكه منطقه محروم هم هستيم و بايد نرخ برق رو كمتر بگيرن از ما ولي خب ...

در مورد تلفن هم تمام فك و فاميل ما شهرستان هستن
و متاسفانه با اينكه تكنولوژي پيشرفت كرده ولي خب ، با مادربزرگ و پدر بزرگ و ... نميتونن با واتس آپ و ... ارتباط برقرار كنن!

در كل نيازي به اين توضيحات بنده فكر نميكنم باشه! اصل حرف من رو كسي كه بايد ميفهميد فكر كنم متوجه شد
شاد باشي

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
@taralius

دوستان عزیز با کسی که بیمار هست تا وقتی که اطلاعاتی ندارید هیچ وقت بحث نکنید و حتی صحبت خارج عرف ! روح انسان بسیار آسیب پذیر تر از جسم هست (بسیار ) و درمان اون هم ده ها بار سخت تر و طولانی تر از بیماری های جسمانی ... ( در جواب توپیدن به کاربر گرامی )
بیماری مانند افسردگی گاهی اوقات به صورت روانکاوی و گفتار درمانی در مدتی کوتاه برطرف میشه و گاهی احتیاج به سالها بستری در منزل یا ... دارد ...
اظهار نظر های بی مورد و یاد آوری اشتباهات گذشته بیشترین ضرر را به فرد افسرده وارد میکنه ! ( شمایی که رفتی کل نوشته های طرف رو می خونی باید متوجه بیماری ایشون میشدی ! و در مورد بیماری ایشون هم تحقیق میکردی ! )
متاسفانه وضعیت بد اقتصادی بر روی افکار و روان و سبک زندگی همه انسانها تاثیر میگذاره و حدود 70 درصد مردم دارای افسردگی هرچند خفیف هستند .
ضمن اینکه بیمار بودن هم عیب نیست همانطور که شما آنفلانزا میگیرید و ... ( به خواست خودتان که نبوده )
با توحه به رفتار شما در فروم شما هم از دید روانپزشک و روانشناس بیمار هستید ... واتفاقا در مرحله میانی هم قرار دارین .می دونستین ؟
سرکشی به زندگی دیگران یک بیماری و بازگو کردن در جمع دیگر بیماری - بیماری هایی هست که امروزه رواج زیادی داره و گریبانگیر خانواده های ما شده و حتی تاثیراتی رو در روحیات انسان میذاره !
امیدوارم منظورم رو به شما دوست عزیز رسونده باشم .
خالی از لطف نیست که بگویم درصد بسیار ناچیزی از مردم در حال حاضر بیمار نیستند ... ( بسیار ناچیز )

در جواب استارتر عزیز هم عرض کنم که زندگی رو هر جور بگیری همون جور باهات تا میکنه ! به هیچ وجه سخت نگیر ! برنامه ناسا نیست که زمانبندی دقیق و مراحل دقیق لازم داشته باشه !
شما 2 ماه میوه هم نخوری ( نتونی بخری ) یا 2 ماه تلفن نداشته باشی (قطع باشد ) یا کمتر از 1 ماه مرغ و گوشت نخوری ( حتما ماهی یکبار مصرف کنید ) و دیگر مثالها هیچ اتفاقی در زندگیتان نمیافتد.
شاید باور نکنید من در طول عمرم به تعداد انگشتان دستم هم فست فود نرفتم ! مواردی هم که رفتم به اصرار دوستان بوده ! من زنده ام ! و بیمار نشدم !
من کمتر از 3 سال هست هیچ پوشاکی به غیر از کفش نخریدم ! من زنده ام ! و بیمار نشدم !
من کتابهای دانشگاهم رو از کتابخونه میگیرم و نمیخرم !
من مهمون دعوت میکنم ولی کوبیده و سلطانی و خاویار بهشون نمیدم ... شاید بگید زن نیستی و درک نمیکنی ! ولی اتفاقا واقعیت همین هست و کسی که اینطور فکر نکند درک نمیکند.
در کشورهای پیشرفته حتی میوه رو به تعداد مهمانها تهیه میکنن شما بقیه راه رو خودت برو ...
من تفریحم و ورزشم رو به کوهنوردی و شنا تغییر دادم که هم روحیه رو عوض کنه و هم کم هزینه باشه ! حداقل برای شروع زندگیم .
موارد زیادی هست که با توجه به سوالاتی که از اطرافیانم کردم به راحتی میتوانم مثال بزنم ولی از حوصله جمع خارج هست !
حضورتان عرض کنم که حتی پدر و مادرتان هم روزی گشنگی ، بی مسافرتی ، بی مهمانی ، بی پولی و ... رو تجربه کردن و حتی ممکنه به دفعات ! پس شما خودتان را آماده مقابله و مصالحه با مشکلات کنید نه آماده داشتن زندگی صد در صد راحت و بدون مشکل.
دوستان زیادی دارم ؛ دوستی که با ماهی 350 زندگی مشترک را (بدون اجاره) در حال حاضر اداره می کند ...
دوستی دارم که با وجود اینکه از خانواده مرفه و کارخانه دار شهرمون هستند با ماهی 800 تا 900 تومن زندگی مشترک رو اداره می کنه.
و دوستانی دارم که ماهی 2-3 تومن هم برای خانومشان کم است !
فقط و فقط پس انداز رو فراموش نکنید که یکی از اصول مدیرت اقتصادی خانواده هست ؛ حتی اگر ناچیز باشد .
امیدوارم اگر اینها رو خوندی دید جدیدی بهت بده .
از کسانی هم که لطف کردند و مطلب رو خوندن خواهش میکنم این نوع رویه رو در پاسخ به همدیگه در همه مکانها و فرومها در پیش بگیریم . نا امید کردن و دادن امید واهی هر دو یک اندازه اشتباهند .

هزينه برق ما هر دو ماه مياد دوست عزيز!
تا قبل از كولر گازي روي 140-150 بود
الان شده 250 ت
با اينكه منطقه محروم هم هستيم و بايد نرخ برق رو كمتر بگيرن از ما ولي خب ...
شاد باشي
دوست عزیز مجموع مصرف چای ساز ، اطو لباس و مو ، سماور برقی و سشوار برابر با مصرف یک کولر گازی هست ... !؟ در صورتی که مصرف را به حداقل برسونید وضعیت خیلی بهتر میشه
مصرف یک کولر گازی (خانگی ) 4000-2000 وات ساعت . مصرف چای ساز 1800-1500 وات ساعت ، مصرف اطو لباس 3500-1300 وات ساعت ، مصرف اطو مو 900-500 وات ساعت ، مصرف سماور برقی 2500-800 وات ساعت و سشوار هم 2500-400 وات ساعت
ضمنا جاروبرقی و ماشین لباسشویی رو حتما نادیده نگیرید ! مصرف اونها 3000-800 و معمولا بین 1 تا 3 آمپر جریان ! (بسیار پر مصرف هستند ) مجموع مصرف اینها در طول روز ممکنه با مصرف کولر شما در همان روز برابری کند و حتی بیشتر شود.
کولرهای گازی هم تا اختلاف دمای 4-5 درجه مصرف کمی دارند و جریان کمی مصرف میکنند ( سعی کنید دمای کولر رو باتوجه به دمای محیط تنظیم کنید ! )
وسایل برقی که از کشور عزیز چین وارد میشود هم اکثرا بیشتر از مقدار نوشته شده مصرف برق دارن و هرچه میگذره این مصرف بیشتر میشه و بعضا به اندازه توانشون هم بازدهی ندارن ...
بحث محرومیت و مناطق گرمسیری هم در قانون کشورمان دارای درجه بندی بین 1 تا 5 هست ! و این باعث میشه که ما افراط و تفریط کنیم . عملا محرومیت و مناطق گرمسیری در درجات 1 و 2 هیچ تاثیر محسوسی در قبضتان ندارد . ضمن اینکه بعضا دارای مدت هم هستند . مثلا منطقه گرمسیری درجه 5 ! فقط 1 ماه سال !

Last edited:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
دوست عزیز مهمترین عامل در تشخیص بیماری قبول کردن خود بیماره.
من هم میتونم 4 تا دلیل بیارم و بعد نتیجه گیری کنم شما هم از دید روان شناسی بیمار هستید چون برای ثابت کردن یه اشتباه نشستید 400 خط تایپ کردید. ضمن اینکه اینجا کسی زندگی خصوصیش رو نمیذاره ولی وقتی یه نفز میاد با دروغ و دغل ملت رو میذاره سر کار ممکنه کسانی که تجربه کمتری دارند و ایشون رو نمیشناسن گول بخورن و یه راه اشتباه برن. همین بیماری که شما میگید بارها افراد رو تو پیام خصوصی گذاشته سر کار با ایجاد تفکر یه زن متاهل به دنبال....
بگذریم.
شرمنده که رک یگم ولی حقیقت گاهی اوقات خیلی تلخه.
کسی که داره با 350 تومن یه زندگی مشترک رو میچرخونه فقط زنده است زندگی نمیکنه.البته طرز تفکر افراد هم خیلی با هم فرق مینه. مثلا پدر زن من با تلویزیون 20 سال پیشش زندگی میکنه فیلم نگا نمیکنه میگه غذا نباشه با نون پنیر شکم رو سیر میکنیم. این همون طرز تفکریه که یه زمانی کردن تو مغزشون و شرایط جامعه الان دوباره داره به برخی جوونها تحمیلش میکنه. و واقعیت تلخ دیگه اینه که پس انداز ماهی 300 400 تومن با این نرخ تورم هیچ دردی رو درمان نمیکنه. البته باز هم تاکییذ کنم انتظار از کیفیت زندگی خیلی مهمه و دیدگاهمون به این کیفیت مهمتر. چیزی که من از زندگی میخوام با شما فرق میکنه. ممکنه دوست شما با 350 تومن زندگی کنه اما فردا که بچه دار شدن و بچشون خرجهای خودش رو داشت اونوقت باید دید چکار میخوان بکنن.بشخصه شدیدا با تفکر کم خرج کردن در زندگی مخالفم. اولین ضربه هم به کودک خانواده میخوره. تفکر که من دارم میگه وظیفه انسانها ازدیاد نسل نیست که کسی مجبور به به وچود اوردن یه موجود دیگه باشه .
انسان در مقابل هر حیاتی که خلق میکنه باید تعهد داشته باشه وگرنه کل کیفیت زندگی به درد لای جرز هم نمیخوره.
فعلا...

Last edited:

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
همه چی به خود آدم بستگی داره، واقعا!
بعضی ها می گن زندگی خوب! نه پس انداز خوب!
و بعضی هام می گن کم بخور کم بپوش ولی خوب پس انداز کن!

الان من می تونم همه خرج هام رو بگم و پس اندازمم رو ، اما هیچ فایده ای برای شما نخوهد داشت، چون مثلا میگم خواهر من ممکنه با درآمد کمتر رفاه بیشتری از من داشته باشه و ترس از آینده اش هم کمتر!!!
همه چیز به خود آدمش بستگی داره

ان شاءالله همیشه موفق و شاد باشین و غصه ی پول نخورین

Last edited:

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
@taralius

دوستان عزیز با کسی که بیمار هست تا وقتی که اطلاعاتی ندارید هیچ وقت بحث نکنید و حتی صحبت خارج عرف ! روح انسان بسیار آسیب پذیر تر از جسم هست (بسیار ) و درمان اون هم ده ها بار سخت تر و طولانی تر از بیماری های جسمانی ... ( در جواب توپیدن به کاربر گرامی )
بیماری مانند افسردگی گاهی اوقات به صورت روانکاوی و گفتار درمانی در مدتی کوتاه برطرف میشه و گاهی احتیاج به سالها بستری در منزل یا ... دارد ...
اظهار نظر های بی مورد و یاد آوری اشتباهات گذشته بیشترین ضرر را به فرد افسرده وارد میکنه ! ( شمایی که رفتی کل نوشته های طرف رو می خونی باید متوجه بیماری ایشون میشدی ! و در مورد بیماری ایشون هم تحقیق میکردی ! )
متاسفانه وضعیت بد اقتصادی بر روی افکار و روان و سبک زندگی همه انسانها تاثیر میگذاره و حدود 70 درصد مردم دارای افسردگی هرچند خفیف هستند .
ضمن اینکه بیمار بودن هم عیب نیست همانطور که شما آنفلانزا میگیرید و ... ( به خواست خودتان که نبوده )
با توحه به رفتار شما در فروم شما هم از دید روانپزشک و روانشناس بیمار هستید ... واتفاقا در مرحله میانی هم قرار دارین .می دونستین ؟

آی دکتر منم بیمارم پدرمم بیماره ... لطف میکنی دارو تجویز کنی برا ما ؟ خودت حالت خوبه ؟

شیب منفی

Registered User
لایک‌ها
239
نمیشه مطلق گفت
شهر به شهر حتی منطقه به منطقه حتی کوچه به کوچه حتی همساتیه به همسایه فرق داره
من منظورم این نیست مثلا یه خونواده بچش دانشگاه آزاده منظورم سبک زندگی اون خاونواده و اون فرده
یکی 5 میلیون هم کمشه یکی با دویست تومن هم سر میکنه
من یه دوست داشتم هر چی در آمود داشت باید تا ریال آخرشو خرج میکرد اگ سر برج چیزی میموند انگار اینو قلقلک میداد
بدبختی این بود که خرج کردن هم بلد نبود لباسای گرون میخرید یا رستوران گرون میرفت ولی منطق پشتشون نبود یه تومن از خودش پس انداز نداشت
من یه جایی خوندم یه نفر اگه میخواد نگران رخدادای پیش رو نباشه باید به اندازه سه ماه خرج معمولش پس انداز داشته باشه تا خدای نکرده چیزی پیش اومد بتونه از پس هزینش بربیاد
پس میبینیم که خرج رابطه مستقیم داره با درآمد بعد از اینکه درآمدت مشخص شد باید اول به فکر پس انداز باشی بعد ببینی چقد مونده به خرجات فک کنی

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
تو کشوری که سنگ رو سنگ بند نیست بیخیال پس انداز بشید
پس انداز جایی خوبه که اگر امسال یه خونه 50 متری 120 میلیون هست(تازه نوساز هم نه!!!)سال دیگه نشه 140 میلیون
کاسب باید به فکر این باشه هر سال سرمایش با تورم برابری کنه.کارمند هم که دیگه جای خود
من با اینکه مجردم و خیلی صرفه جویی میکنم ماهیانه سه تومن میریزم دور.خدا به داد خانواده ها برسه که هزینه دانشگاه و خورد و خوراک بچه هاشون باید بدن

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز مهمترین عامل در تشخیص بیماری قبول کردن خود بیماره.
من هم میتونم 4 تا دلیل بیارم و بعد نتیجه گیری کنم شما هم از دید روان شناسی بیمار هستید چون برای ثابت کردن یه اشتباه نشستید 400 خط تایپ کردید. ضمن اینکه اینجا کسی زندگی خصوصیش رو نمیذاره ولی وقتی یه نفز میاد با دروغ و دغل ملت رو میذاره سر کار ممکنه کسانی که تجربه کمتری دارند و ایشون رو نمیشناسن گول بخورن و یه راه اشتباه برن. همین بیماری که شما میگید بارها افراد رو تو پیام خصوصی گذاشته سر کار با ایجاد تفکر یه زن متاهل به دنبال....
بگذریم.
شرمنده که رک یگم ولی حقیقت گاهی اوقات خیلی تلخه.
کسی که داره با 350 تومن یه زندگی مشترک رو میچرخونه فقط زنده است زندگی نمیکنه.البته طرز تفکر افراد هم خیلی با هم فرق مینه. مثلا پدر زن من با تلویزیون 20 سال پیشش زندگی میکنه فیلم نگا نمیکنه میگه غذا نباشه با نون پنیر شکم رو سیر میکنیم. این همون طرز تفکریه که یه زمانی کردن تو مغزشون و شرایط جامعه الان دوباره داره به برخی جوونها تحمیلش میکنه. و واقعیت تلخ دیگه اینه که پس انداز ماهی 300 400 تومن با این نرخ تورم هیچ دردی رو درمان نمیکنه. البته باز هم تاکییذ کنم انتظار از کیفیت زندگی خیلی مهمه و دیدگاهمون به این کیفیت مهمتر. چیزی که من از زندگی میخوام با شما فرق میکنه. ممکنه دوست شما با 350 تومن زندگی کنه اما فردا که بچه دار شدن و بچشون خرجهای خودش رو داشت اونوقت باید دید چکار میخوان بکنن.بشخصه شدیدا با تفکر کم خرج کردن در زندگی مخالفم. اولین ضربه هم به کودک خانواده میخوره. تفکر که من دارم میگه وظیفه انسانها ازدیاد نسل نیست که کسی مجبور به به وچود اوردن یه موجود دیگه باشه .
انسان در مقابل هر حیاتی که خلق میکنه باید تعهد داشته باشه وگرنه کل کیفیت زندگی به درد لای جرز هم نمیخوره.
فعلا...

اولا که ایشون در حرفهای خودشون اعتراف کردن که بیمار هستند و ... شما متوجه حرف من نشدی ! کسی که افسردگی داره خیلی راحت میتونه خودشو بکشه ! پدر و مادر و همسر و ...
کارهای دیگر بماند . موردی بوده این اواخر که همسر و خانوادش رو سوار کرده بوده میخواسته با سرعت بالا بکوبونه به دیوار همه بمیرن والا خداروشکر درمان شده بعد چند ماه !
من از شما انتظار قبول کردن حرفامو ندارم . همینطور که از عموم جامعه هم انتظاری نیس ! پس میتونیم با احترام به همدیگر مشکلات رو تا حدی رفع کنیم .
در ضمن من هیچ شناختی نسبت به این کاربر عزیز ندارم که حتی مرد هست یا زن ! فقط به جهت اطلاع این مطالب رو گفتم .
شما 4 تا دلیل برای چی بیاوری و چه نتیجه ای از چی بگیری ؟
من بجهت آگاه سازی شما اینکارو کردم و فقط شمارو تگ کردم و شما از روی کدوم دانشتون به من می گویید مریض شدم ؟ و مریضی من چیست ؟ درمان آن چیست ؟
در قبال گول زدن میتونید گزارش بدید به مدیر سایت یا تاپیک بزنید و از ایشون پاسخ بخواهید . این در قوانین همین سایت هم هست . شما که چند سال بیشتر از من تجربه دارید .
مواردی که برای ایشون در زندگی خصوصی پیش اومده و سوال کرده شاید هزاران نفر در این سایت اینکارو انجام دادن ؟ به غیر از این هست ؟ فضای مجازی هست و بدون شناخته شدن میشه از مشاوران مشورت گرفت و ...
ببین من یه مورد رو مثال زدم ولی منظور اصلی من در کل هست اینکه شما چیزی از کسی میدونی رو جار نزن به خودش منتقل کن ! شاید توضیحی باشد که شما ندانی !
اگر ایشان کلاهبرداری کرده حتما اعلام کنید این کار شما قابل تقدیر هست ولی ...
بله بگذریم که گذشت بهترین کار هست
اتفاقا هم فست فود میروند هم مسافرت منتهی الویتهای اونها با من و شما فرق داره ! اهل خرید و وسایل تزئیناتی و اینها نیستن . مسافرت با چادر می رن نه هتل !
منظورم از پس انداز هر چند کم اینه که دور از جون اتفاقی افتاد برات ندویی دنبال 200 300 تومن پول به اینو اون رو بندازی ! منظورم موارد خاص هسست و اضطرار
انشالا که برایت هیچ وقت پیش نیاد و برای هیچکس نمونه آن مشکلات هرینه های درمان و حوادث
در ضمن صحبت های من برای شروع زندگی هست نه زمانی که کودکی دارید که مشکلات رو درک کنه ! انسان رو به پیشرفته و بعد از مدتی ممکنه موقعیت های کاری برایش پیش میاد که شرایطش بهتر میشه ! من تا به امروز ندیدم اطرافم کسی باشه هر روز پسرفت کنه مگر با اشتباهات آشکار خودش اینکارو کرده باشه ...
با حرف آخر شما هم کاملا موافقم . حتی هر انسانی مجاز به ازدواج نیس برخلاف چیزی که اطرافمون میبینیم . بعضی ها با ازدواجشون با شرایط خاص موققت یا دائم دارند باعث بروز مشکلاتی هم برای خودشان هم برای همسرشان و هم برای فرزندانشان می شوند که اینها اجتناب ناپذیره . نمیخوام از ادبیات تمثیلی استفاده کنم دوست عزیز تا خدای نکرده باعث بی احترامی به کسی نشوم و کسی که مطالعه ای درر زمینه روانشناسی و حتی جامعه شناسی داشته باشه قدر استدراک این مسئله رو داره ...

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
تو کشوری که سنگ رو سنگ بند نیست بیخیال پس انداز بشید
پس انداز جایی خوبه که اگر امسال یه خونه 50 متری 120 میلیون هست(تازه نوساز هم نه!!!)سال دیگه نشه 140 میلیون
کاسب باید به فکر این باشه هر سال سرمایش با تورم برابری کنه.کارمند هم که دیگه جای خود
من با اینکه مجردم و خیلی صرفه جویی میکنم ماهیانه سه تومن میریزم دور.خدا به داد خانواده ها برسه که هزینه دانشگاه و خورد و خوراک بچه هاشون باید بدن

بله کاملا حق با شماست . شما در قبال این مشکل چه راهی دارید ؟ قاعدتا مصالحه با مشکل یعنی چی ؟ یعنی وام مسکن مبلغ زیادی می گیرید تا یکی 2 سال که ارزش پول پایین میاد برای بازپرداخت بهتون فشار میاد ولی از سالهای بعد انگار دارید به بانک صدقه میدین و شما هم صاحبخونه شدید . ماهی 500 قسط دادن الان سخته ولی سالهای بعد بسیار راحته وقتی اجاره نداشته باشی .
دولت موظف هست اینکار رو انجام دهد بصورت اجاره به شرط تملیک در قانون برنامه چهارم و پنجم توسعه هست ولی ...
متاسفانه تا **** هماهنگ اجرا نشه وضعیت کارمندان به همین صورت باقی میمونه و هیچ کسم هیچ کاری از دستش بر نمیاد و اوضاع بدتر میشه .
متاهل که میشی مجبور میشی از همه چی بزنی اگر اهل خانواده و زندگی باشی

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اگر درآمد بالایی داری و خوب در میاری که هرچی می تونی خرج کن نوش جونت اما اگر همین 3تومن را در میاری خرج خودتو کنترل کن چون به نظر من چندین برابر عادی داری خرج می کنی درسته هزینه ها زیاده اما با ماهی 1میلیون هم میشه زندگی مجردی خوبی داشت

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
بدترین قسمت زندگی، تهیه مسکن هستش... وگرنه بقیش رو میشه یه‌جوری دووم آورد!
اگه مشکل مسکن نداشته باشی، برای دو نفر تو تهران می‌تونی با ۳ تا ۴ میلیون یه زندگی خوب حداقلی داشته باشی...

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
اگر درآمد بالایی داری و خوب در میاری که هرچی می تونی خرج کن نوش جونت اما اگر همین 3تومن را در میاری خرج خودتو کنترل کن چون به نظر من چندین برابر عادی داری خرج می کنی درسته هزینه ها زیاده اما با ماهی 1میلیون هم میشه زندگی مجردی خوبی داشت

این سه تومن فقط 500 تومنش خرج خوراک و رفت و آمدم هست
بقیش اجاره و هزینه هست.در میارم ولی حرفم اینه که تو این مملکت نمیشه رو برنامه کار کنی
یا باید مثل بقیه شارلاتان باشی و به .. نباشه که ماله کسیو خوردی یا همینطوری خوشبینانه زندگی کنی

پ.ن:تو همین بازار تهران دیدم کسی که با درآمد شاگردی هفتصد تومن و سن 50 سال و زن و بچه داره زندگی میچرخونه!!!
باورش برا من سخته

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
تو این بیکاری خیلی ها اصلا کار ندارن که بخوان پولی واسه هزینه کردن دربیارن وضعیت کار خرابه شما از چه کارهایی پول درمیارید

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
این سه تومن فقط 500 تومنش خرج خوراک و رفت و آمدم هست
بقیش اجاره و هزینه هست.در میارم ولی حرفم اینه که تو این مملکت نمیشه رو برنامه کار کنی
یا باید مثل بقیه شارلاتان باشی و به .. نباشه که ماله کسیو خوردی یا همینطوری خوشبینانه زندگی کنی

پ.ن:تو همین بازار تهران دیدم کسی که با درآمد شاگردی هفتصد تومن و سن 50 سال و زن و بچه داره زندگی میچرخونه!!!
باورش برا من سخته
شما یه نفر تازه با صرفه جویی 3 تومن خرج میکنیی!! حالا صرفه جویی نکنی چیکار میکنی تنها زندگی میکی مگه که اجاره میدی چیکار میکنی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
این راننده های ون فکرکنم خوب درمیارن من هر روز میرم با ون مترو 10 مسافر میزنه نفری 1300 میگیره روزی 10 تا مسیر بره 130 درمیاره 100 تومنش فکر کنم براش میمونه

Last edited:

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
این راننده های ون فکر کونم خوب درمیارن من هر روز میرم با ون مترو 10 مسافر میزنه نفری 1300 میگیره روزی 10 تا مسیر بره 130 درمیاره 100 تومنش فکر کنم براش میمونه
یه مدت تاکسی تلفنی کار کردم اعصاب میخودااا اینم در نظر بگیر

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
یه مدت تاکسی تلفنی کار کردم اعصاب میخودااا اینم در نظر بگیر
به غیر از این باید حساب کرد طرف کم کمش 40میلیون پول را میندازه تو خیابون های این شهر که همین 40تومن حدود 800ماهیانه سود بانکی داره و هر روز هم از 40تومن داره قیمت می افته

بالا