اولا که ایشون در حرفهای خودشون اعتراف کردن که بیمار هستند و ... شما متوجه حرف من نشدی ! کسی که افسردگی داره خیلی راحت میتونه خودشو بکشه ! پدر و مادر و همسر و ...
کارهای دیگر بماند . موردی بوده این اواخر که همسر و خانوادش رو سوار کرده بوده میخواسته با سرعت بالا بکوبونه به دیوار همه بمیرن والا خداروشکر درمان شده بعد چند ماه !
من از شما انتظار قبول کردن حرفامو ندارم . همینطور که از عموم جامعه هم انتظاری نیس ! پس میتونیم با احترام به همدیگر مشکلات رو تا حدی رفع کنیم .
در ضمن من هیچ شناختی نسبت به این کاربر عزیز ندارم که حتی مرد هست یا زن ! فقط به جهت اطلاع این مطالب رو گفتم .
شما 4 تا دلیل برای چی بیاوری و چه نتیجه ای از چی بگیری ؟
من بجهت آگاه سازی شما اینکارو کردم و فقط شمارو تگ کردم و شما از روی کدوم دانشتون به من می گویید مریض شدم ؟ و مریضی من چیست ؟ درمان آن چیست ؟
در قبال گول زدن میتونید گزارش بدید به مدیر سایت یا تاپیک بزنید و از ایشون پاسخ بخواهید . این در قوانین همین سایت هم هست . شما که چند سال بیشتر از من تجربه دارید .
مواردی که برای ایشون در زندگی خصوصی پیش اومده و سوال کرده شاید هزاران نفر در این سایت اینکارو انجام دادن ؟ به غیر از این هست ؟ فضای مجازی هست و بدون شناخته شدن میشه از مشاوران مشورت گرفت و ...
ببین من یه مورد رو مثال زدم ولی منظور اصلی من در کل هست اینکه شما چیزی از کسی میدونی رو جار نزن به خودش منتقل کن ! شاید توضیحی باشد که شما ندانی !
اگر ایشان کلاهبرداری کرده حتما اعلام کنید این کار شما قابل تقدیر هست ولی ...
بله بگذریم که گذشت بهترین کار هست
اتفاقا هم فست فود میروند هم مسافرت منتهی الویتهای اونها با من و شما فرق داره ! اهل خرید و وسایل تزئیناتی و اینها نیستن . مسافرت با چادر می رن نه هتل !
منظورم از پس انداز هر چند کم اینه که دور از جون اتفاقی افتاد برات ندویی دنبال 200 300 تومن پول به اینو اون رو بندازی ! منظورم موارد خاص هسست و اضطرار
انشالا که برایت هیچ وقت پیش نیاد و برای هیچکس نمونه آن مشکلات هرینه های درمان و حوادث
در ضمن صحبت های من برای شروع زندگی هست نه زمانی که کودکی دارید که مشکلات رو درک کنه ! انسان رو به پیشرفته و بعد از مدتی ممکنه موقعیت های کاری برایش پیش میاد که شرایطش بهتر میشه ! من تا به امروز ندیدم اطرافم کسی باشه هر روز پسرفت کنه مگر با اشتباهات آشکار خودش اینکارو کرده باشه ...
با حرف آخر شما هم کاملا موافقم . حتی هر انسانی مجاز به ازدواج نیس برخلاف چیزی که اطرافمون میبینیم . بعضی ها با ازدواجشون با شرایط خاص موققت یا دائم دارند باعث بروز مشکلاتی هم برای خودشان هم برای همسرشان و هم برای فرزندانشان می شوند که اینها اجتناب ناپذیره . نمیخوام از ادبیات تمثیلی استفاده کنم دوست عزیز تا خدای نکرده باعث بی احترامی به کسی نشوم و کسی که مطالعه ای درر زمینه روانشناسی و حتی جامعه شناسی داشته باشه قدر استدراک این مسئله رو داره ...
جای خالیه @افتک!! اینجا کاملا احساس میشه.
دوست عزیز از نظر من تمامی حرفهای شما توجیه هست و بس. حتی نوع نگرش به زندگی هم کلاه گشادیه که انسان سر خودش میذاره برا جبران نداشته ها. مثل این فیلمای هالیوودی که کارتون خوابهای سیاهپوست رو نشون میده شبا شاد و خوشحال ابجو میزنن و آواز میخونن.:general304:
اینکه یکی تو خونش تلویزون 21 اینچ داشته باشه با یه یخچال و یه موکت و زندگی شادی داشته باشه کاملا ممکنه و اینکه یه میلیاردر غصه داشته باشه اونم ممکنه ولی این FACT که پول خوشبختی نمیآورد یک مزخرف به تام معنا هست.
جملات بعدی که خدمتتون میگم داخلش هیچ فخری نیست واقعیت زندگی یه نفر هست و لاغیر.
گرامی من در حال حاضر قیمت بدنه دوربین و لنزهایی که استفاده میکنم به عنوان دوربین دوم بالای 15 میلیون هست. هیچ کار حرفه ای هم باهاش نمیکنم . کلا کار ذوقی و پرتره برای دوستو آشنا. این دوربین و متعلقاتش منو شاد میکنه، متوجه هستید؟ صدای شاترش که میاد آروم میشم. حالا از نظر خیلیها کلا این وسیله یه جور پز دادن و همین. خیلیا میگن ما با موبایلمون عکس میگیریم کافیه. کافیه؟؟؟
تلویزیون 50 اینچی فایده نداره .ماشین ماشینه دیگه ما تو ترافیکیم اونام تو ترافیکن. خونه 150 متری میخوایم چکار تو 70 متر هم زندگی میکنیم توپ ما که همش سر کاریم برای خواب میاییم خونه فقط. مسافرتم با اتوبوس میریم چادر میزنیم. ولی در حقیقت هیچکدوم از افرادی که این حرفها رو میزنن از خونه بزرگ و ماشین suv و فلان و بهمان بدشون نمیاد مجبورن خودشون رو توجیه کنند چون کیفیت زندگی داخل ایران فراتر از افتضاحه.
حالا از نظر برخی میشه با ماهی 500 تومن شاد بود جای خود داره .مهم کیفیت شادیه، نه کمیتش. بزرگترین اشنباه هم تشکیل زندگی بر مبنای این شادی پر کمیت و بی کیفیت هست . یه موقعی به خودشون میان میبینن به قسطاشون که فکر میکنن غصه میخوردشون از درون.
دید متغییر نسبت به زندگی یه توهم تمام نشدنی هست.
راجع به اون بیمار روانی هم من یاد گرفتم دلم به حال کسی بسوزه که به حال خودش تب کنه لااقل. هیچ الزامی نیست من درستش کنم.
یه مثال بزنم براتون.
چند سال پیش با دوستی از پشت استادیوم آزادی رد میشدیم جمعه. جمعه ها هم موتوری فراوونه اونجا یکی اومد از جلومون ویراژ داد و تک چرخ زد با یه نفر ترکش. یهو رفیق ما سرش رو از پنجره کرد بیرون داد زد ایول داداش یه سری دیگه.
من خیلی تعجب کردم گفتم فلانی تو که اینکاره نبوده این داد و بیداد قضیش چی بود؟ گفت اینا بالاخره یه روز خودشون و یکی دیگه رو بدبخت میکنن . فقط هر چر زودتر بهتر، اینجا خطرش کمتره بذار برا یه بار راحت شن.:general304::general304::general304:
پیروز باشید....