Mahdy2021
Registered User
چه عجله ای هست حالا؟ قضا میشه؟ام ام اس رو كه در پست 232 گفتند به آذر موكول شده!
البته اميدوارم منظورشون آذر 1386 باشه...!!!
بزارن آذر 1400 که رند هم باشه و با مناقصه بفروشن :دی
چه عجله ای هست حالا؟ قضا میشه؟ام ام اس رو كه در پست 232 گفتند به آذر موكول شده!
البته اميدوارم منظورشون آذر 1386 باشه...!!!
سلام جناب نظری خسته نباشید
نمیدونم این سوال قبلاً پرسیده شده یا نه ...
ولی با وجود شایعاتی مبنی بر اینکه امکان استفاده از خدمات area info و مشاهده نام bts بر روی گوشی در شبکه همراه اول فعال شده با این حال من برای 2 مدل از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون موفق به راه اندازی این سرویس نشده ام .
درضمن آپشن های مربوط به این سیستم در منوی گوشی ها را هم فعال کرده ام .
با تشکر
تهران هستم
خیلی خوبه که تو اینجور اماکن از mini bts استفاده میشه .
1; شما جز برنامه تبلیغاتی همراه هستی؟ یعنی پول میگیری که جواب ما رو بد ؟
2: من نمی دونم ... شماره شناسنامه ام رو فرستادم براتون ... جواب دادین آماده :blink:تحویل. خوب الان دیگه شد 60 روز.
من میخوام از این شرکت شکایت کنم. یعنی چی تبلیغ الکی میکنن. 30 - 45 روز . کجا باید شکایت کنم. ( نه خیر طلبکار شما نیستم ) اما این چه وضعیه ؟ :hmm:
3: این ام ام اس شما کی فعال میشه ؟
4: ممنون. :happy:
چه عجله ای هست حالا؟ قضا میشه؟
بزارن آذر 1400 که رند هم باشه و با مناقصه بفروشن :دی
با سلام مجددبا سلام و خسته نباشید خدمت آقای نظری
چند سوال داشتم(البته ببخشید که زیاده) :
1- چرا شرکت ارتباطات سیار و حتی مخابرات و وزارت آیسیتی یک فوروم(انجمن) مستقل نمیسازن؟من که خودم شخصا برای خودم ساختم و کاره سختی هم نیست!
البته مثلا وزارت یک فوروم داره ولی برای تزئینات!!!!!! http://ict.gov.ir/forum
هم سرعتش کنده هم
من ثبت نام کردم ولی برای فعال سازی وقتی روی لینکش کلیک می کنم ارور میده
Parser Error Message: 'SiteMemberVerifyEmail' is not a valid base class because it does not extend class 'System.Web.UI.Page'.
این یعنی تعطیل
2-چرا بعضی وقتها sms هایی که از خارج از کشور میزنن به دست ما نمیرسه؟ راه رو گم می کنن
3- این آیدی mci_iran در یاهو با شما نسبتی داره؟ البته من ادش کردم
4-این سایت نصفه نیمه که حتی تایتل هم نداره و آنتایتلد پیج هست به ارتباطات سیار وابستس؟ http://dpd.ir
5-شما گفتید؟
پست 133
بالاخره ما 7 مرکز داریم یا 9 تا یا بیشتر؟
هر مرکزی شماره مختص به خود را دارد؟
میشه لطف کنین بگین هر شماره ماله کدام دیتاسنتر هست و در چه شهری قرار دارد؟
6-من دانشگاه آزاد قزوین درس میخونم!رشته آیتی
دانشگاه ما حدود 25 هزار دانشجو داره که روزانه بین 3 تا 6 هزار نفر دانشگاه میان
اگر متوسط در ساعت حساب کنیم بین 500 تا 1500 و حتی بعضی روزهای خاص تا 2000 نفر در دانشگاه هستن(آمار حالت تقریبی داره)
روزهای تابستون که دانشگاه خلوته در جاهایی از دانشگاه که آنتن داریم ظرفیت کافیه ولی در ترم مهر و بهمن به شدت ظرفیت کمه تا جایی که ممکنه برای یک تماس مجبور شیم تا 20 یا 30 بار تلاش کنیم و البته کیفیت صدا پایینه و قطع و وصل های مکرر هم که عادی
همراه اول امکان داره که ظرفیت و آنتن دهی رو در اونجا بهتر کنه؟
7-چرا برای تغییر آدرس 5 هزارتومن هزینه میگیرید؟فکر نکنم تغییر 1 نوشته بالای 100 تومن ارزش داشته باشه!همینطور هزینه ی سوزاندن سیم هم بالاست!
8-سرویس 30009 شما فقط در شهری که سیم صادر شده اطلاعات میده؟
سیم من ماله تهرانه ولی تا به حال در کرج مشهد قزوین و چندین جاده و شهر دیگه تست کردم و پیغامی نیومده.چرا؟
9-چرا یک سیستم ارائه ی ریز مکالمات وب بیسد نمیسازید؟ یا حداقل ارسال به ایمیل اشخاص؟
من زیاد توی این فوروم میام ولی عجیبه که تا به حال این تاپیک رو ندیده بودم:blink:.
10-شخص شما یا سایر افراد از همراه اول یا مخابرات و وزارت در فوروم یا سایت دیگه ای مثل همین تاپپیک فعال هستن؟
به هر حال واقعا کار جالبی هست و پاسخگویی بدین شکل بسیار ارزشمند است
با تشکر
آقای نظری سلام
یه سوال ، قرار هست که مخابرات با ارائه ی GPRS ، بعد از MMS ، از Email و Streaming هم پشتیبانی کنه؟؟؟؟
با عرض سلام خدمت آقاي نظري
در مورد همراه اول دو سوال داشتم.
1 - آيا قرار است طرح ثبت كدهاي IMEI از سرگرفته شود. در صورت مثبت بودن پاسخ لطفا زمان تقريبي را ذكر كنيد.
2 - بعضي از گوشيهاي نوكيا مانند 6110 سري Navigator ميباشند كه امكانات كامل جي پي اس را دارا ميباشند. سوالي كه داشتم اين است كه در كشورمان چگونه ميتوان از اين سيستم بهره گرفت؟ آيا GPRS لازم است؟
باتشكر
جناب آقای نظری !
آیا سرویس های پیش پا افتاده ای مثل Call waiting یا Divert یا صندوق صوتی و یا حتی SMS خیلی پیشرفته هستند که جناب همراه اول این چنین توی تلویزیون تبلیغ میکنه که انگار فقط همراه اول این سرویس ها رو داره ؟
با سلام مجدد
من 2 سوال دیگه هم علاوه بر اینها برام پیش اومد
11-آیا نرخ sms شهری و بین شهری در حال حاضر تفاوت دارد؟
12-یکی از دوستان من با استفاده از سامانه ی 3009 هزینه ی دوره حاضر رو تا 28 امروز صبح چک کرد. نوشت: 4169
دوباره امروز عصر ماله همن تاریخ رو چک کرد . اما این دفعه مال همون تارخ عدیدی دیگه ای نوشته شد: 5852
این تفاوت برای تاریخی که هزینش باید بسته شده باشه چرا اتفاق افتاده؟
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای نظری
چند سوال داشتم(البته ببخشید که زیاده) :
1- چرا شرکت ارتباطات سیار و حتی مخابرات و وزارت آیسیتی یک فوروم(انجمن) مستقل نمیسازن؟من که خودم شخصا برای خودم ساختم و کاره سختی هم نیست!
البته مثلا وزارت یک فوروم داره ولی برای تزئینات!!!!!! http://ict.gov.ir/forum
هم سرعتش کنده هم
من ثبت نام کردم ولی برای فعال سازی وقتی روی لینکش کلیک می کنم ارور میده
Parser Error Message: 'SiteMemberVerifyEmail' is not a valid base class because it does not extend class 'System.Web.UI.Page'.
این یعنی تعطیل
2-چرا بعضی وقتها sms هایی که از خارج از کشور میزنن به دست ما نمیرسه؟ راه رو گم می کنن
3- این آیدی mci_iran در یاهو با شما نسبتی داره؟ البته من ادش کردم
4-این سایت نصفه نیمه که حتی تایتل هم نداره و آنتایتلد پیج هست به ارتباطات سیار وابستس؟ http://dpd.ir
5-شما گفتید؟
پست 133
بالاخره ما 7 مرکز داریم یا 9 تا یا بیشتر؟
هر مرکزی شماره مختص به خود را دارد؟
میشه لطف کنین بگین هر شماره ماله کدام دیتاسنتر هست و در چه شهری قرار دارد؟
6-من دانشگاه آزاد قزوین درس میخونم!رشته آیتی
دانشگاه ما حدود 25 هزار دانشجو داره که روزانه بین 3 تا 6 هزار نفر دانشگاه میان
اگر متوسط در ساعت حساب کنیم بین 500 تا 1500 و حتی بعضی روزهای خاص تا 2000 نفر در دانشگاه هستن(آمار حالت تقریبی داره)
روزهای تابستون که دانشگاه خلوته در جاهایی از دانشگاه که آنتن داریم ظرفیت کافیه ولی در ترم مهر و بهمن به شدت ظرفیت کمه تا جایی که ممکنه برای یک تماس مجبور شیم تا 20 یا 30 بار تلاش کنیم و البته کیفیت صدا پایینه و قطع و وصل های مکرر هم که عادی
همراه اول امکان داره که ظرفیت و آنتن دهی رو در اونجا بهتر کنه؟
7-چرا برای تغییر آدرس 5 هزارتومن هزینه میگیرید؟فکر نکنم تغییر 1 نوشته بالای 100 تومن ارزش داشته باشه!همینطور هزینه ی سوزاندن سیم هم بالاست!
8-سرویس 30009 شما فقط در شهری که سیم صادر شده اطلاعات میده؟
سیم من ماله تهرانه ولی تا به حال در کرج مشهد قزوین و چندین جاده و شهر دیگه تست کردم و پیغامی نیومده.چرا؟
9-چرا یک سیستم ارائه ی ریز مکالمات وب بیسد نمیسازید؟ یا حداقل ارسال به ایمیل اشخاص؟
من زیاد توی این فوروم میام ولی عجیبه که تا به حال این تاپیک رو ندیده بودم:blink:.
10-شخص شما یا سایر افراد از همراه اول یا مخابرات و وزارت در فوروم یا سایت دیگه ای مثل همین تاپپیک فعال هستن؟
به هر حال واقعا کار جالبی هست و پاسخگویی بدین شکل بسیار ارزشمند است
با تشکر
ممنون از پاسخهای شما* پاسخ 1 ) همانطور هم که خودتان می دانید ، وزارت خانه یک فروم دارد ولی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد . چشم به دوستان فعال در این عرصه اطلاع رسانی خواهیم نمود.
* پاسخ 2 ) مشکل از شبکه ی رومینگ است ، که فعلاً در حال تغییرات نرم افزاری و سخت افزاری می باشد .
* پاسخ 3 ) در حال افزودن آی دی MCI به لیست یاهو هستیم ولی mci - iran رو باید از دوستان بپرسم .
* پاسخ 4 ) جهت پیگیری قبوض واریزی به شبکه است که فعلاً آدرس آن به مشترکان اعلام نشده است !!!! شما از کجا می دانید ؟!!!!
* پاسخ 5 ) ما هم اکنون 9 مرکز داریم که 2 مرکز به صورت اضطراری می توانند وارد شبکه ی ارسال پیام کوتاه شوند ، همانند شبکه ی 507 که در ایام نوروز 86 جهت تسهیل در ارسال پیام کوتاه کشور به مدت 10 روز وارد مدار گردید با ظرفیت مازاد 7 میلیون مشترک !!! اما نام مراکز و مکان آنها قابل ارائه به شما نمی باشد .
* پاسخ 6 ) چشم ، من شخصاً پیگیری می نمایم .
* پاسخ 7 ) این هزینه ای است که با شرکت پست توافق انجام شده و فی مابین است و در اختیارات ما نیست . و وزارت خانه و پست باید در جهت اعمال تعرفه تجدید نظر نمایند .
* پاسخ 8 ) این سیستم به شهر کاری ندارد ولی هم اکنون به طور کامل قابل استفاده نمی باشد . نیاز به ارتقا دارد .
* پاسخ 9 ) سیستم ارائهی ریز مکالمات اینترنتی فعلاً در 5 استان کشور در حال انجام است و ان شاء ا... بعد از کار نرم افزاری در وب سایت شرکت به نشانی www.mci.ir ارائه خواهد شد .
* پاسخ 110 ) فعلاً خیر در همین فروم مشغول به فعالیت هستیم ، به لحاظ جامعه ی آماری آن .
موفق باشید
*** در ضمن سوالاتتان خیلی زیاد بود ..!!!!
آقا برای دلیوری هم پول می آد ؟ یعنی دلیوری هم پولیه؟
با سلام
1) بله، این طرح از ابتدای تیر ماه در حال اجرا می باشد .
2) فعلاً امکان استفاده از آنها در شبکه وجود ندارد ولی با راه اندازی سرویس GPRS این امکان در شبکه برای شما تعریف خواهد شد .
موفق باشید