• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ام ام اس رو كه در پست 232 گفتند به آذر موكول شده!
البته اميدوارم منظورشون آذر 1386 باشه...!!!
چه عجله ای هست حالا؟ قضا میشه؟

بزارن آذر 1400 که رند هم باشه و با مناقصه بفروشن :دی

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب نظری خسته نباشید

نمیدونم این سوال قبلاً پرسیده شده یا نه ...
ولی با وجود شایعاتی مبنی بر اینکه امکان استفاده از خدمات area info و مشاهده نام bts بر روی گوشی در شبکه همراه اول فعال شده با این حال من برای 2 مدل از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون موفق به راه اندازی این سرویس نشده ام .
درضمن آپشن های مربوط به این سیستم در منوی گوشی ها را هم فعال کرده ام .

با تشکر

با سلام

این سرویس با عنوان " پخش سلولی " در شرکت مخابرات استان تهران به طور آزمایشی در نمایشگاه کتاب تهران زیر بار رفت و نتایج خوبی هم داشت .
این سرویس در مشهد مقدس فعال شده است .
لازم به ذکر است مناقضه ی این سرویس در حال انجام است و ان شاءا... به زودی در تهران و سایر شهرهای بزرگ کشور اجرا خواهد شد .

الان در حال بستر سازی این شبکه هستیم .
در تهران الان فقط در ساختمان همراه ( برج همراه در میدان ونک ) فعال می باشد و در سایر نقاط فعال نمی باشد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهران هستم

خیلی خوبه که تو اینجور اماکن از mini bts استفاده میشه .

با سلام

الان در حال انجام این کار هستیم .
هم اکنون در تهران ، و چند شهر بزرگ استفاده از Mini BTS آغاز شده است ( حدود 5 ماه است ) .
ان شاءا... در آینده از سایت های ماکرو به میکرو تغییر وضعیت خواهیم داد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1; شما جز برنامه تبلیغاتی همراه هستی؟ یعنی پول میگیری که جواب ما رو بد ؟
2: من نمی دونم ... شماره شناسنامه ام رو فرستادم براتون ... جواب دادین آماده :blink:تحویل. خوب الان دیگه شد 60 روز.
من میخوام از این شرکت شکایت کنم. یعنی چی تبلیغ الکی میکنن. 30 - 45 روز . کجا باید شکایت کنم. ( نه خیر طلبکار شما نیستم ) اما این چه وضعیه ؟ :hmm:
3: این ام ام اس شما کی فعال میشه ؟
4: ممنون. :happy:

با سلام
1 - جزو برنامه های تبلیغاتی نیست . و پولی هم پرداخت نمی شود .
2 - ببینید من چند بار هم گفته ام که سیم کارت ها در استان ها تحویل شده است ، و استان ها باید نسبت به واگذاری طبق شرایط ظرفیتی خود اقدام نمایند .
3- MMS بعد از فعال شدن سرویس GPRS
4- موفق باشید
* اگر شکایتی هم دارید با شماره ی 09990 ارتباط برقرار نمایید .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه عجله ای هست حالا؟ قضا میشه؟

بزارن آذر 1400 که رند هم باشه و با مناقصه بفروشن :دی

با سلام

پاسخ سوالات شما را خواهم داد ، به علت تعدد سوالات بعداً پاسخ می دهم .

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری سلام

یه سوال ، قرار هست که مخابرات با ارائه ی GPRS ، بعد از MMS ، از Email و Streaming هم پشتیبانی کنه؟؟؟؟

MohammadBQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت آقاي نظري

در مورد همراه اول دو سوال داشتم.

1 - آيا قرار است طرح ثبت كدهاي IMEI از سرگرفته شود. در صورت مثبت بودن پاسخ لطفا زمان تقريبي را ذكر كنيد.
2 - بعضي از گوشيهاي نوكيا مانند 6110 سري Navigator ميباشند كه امكانات كامل جي پي اس را دارا مي‌باشند. سوالي كه داشتم اين است كه در كشورمان چگونه مي‌توان از اين سيستم بهره گرفت؟ آيا GPRS لازم است؟

باتشكر

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
برنده‌ي نهايي مناقصه‌ي GPRS روز31 شهريورماه اعلام مي‌شود

در پي اعلام نام شركت صاايران به عنوان برنده‌ي نهايي مناقصه‌ جهت ارايه‌ي سرويس GPRS اپراتور اول تلفن همراه، موضوع اعلام برنده‌ي نهايي اين مناقصه طبق توضيح رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار به دليل وجود برخي ابهامات به بررسي در كميسيون فني شركت ارتباطات سيار و به روز شنبه (31 شهريورماه) موكول شد.

سيدعلي علويان - رييس هيات مديره‌ي شركت ارتباطات سيار - در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به دليل رفع و برطرف شدن برخي ابهامات، موضوع انتخاب برنده‌ي مناقصه‌ي GPRS شركت ارتباطات سيار كه پيش از اين شركت صنايع مخابراتي صاايران اعلام شده بود، در كميسيون فني شركت ارتباطات سيار مورد بررسي قرار خواهد گرفت و برنده‌ي نهايي آن در روز شنبه (31 شهريورماه) اعلام خواهد شد.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
جناب آقای نظری !
آیا سرویس های پیش پا افتاده ای مثل Call waiting یا Divert یا صندوق صوتی و یا حتی SMS خیلی پیشرفته هستند که جناب همراه اول این چنین توی تلویزیون تبلیغ میکنه که انگار فقط همراه اول این سرویس ها رو داره ؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای نظری

چند سوال داشتم(البته ببخشید که زیاده) :

1- چرا شرکت ارتباطات سیار و حتی مخابرات و وزارت آیسیتی یک فوروم(انجمن) مستقل نمیسازن؟من که خودم شخصا برای خودم ساختم و کاره سختی هم نیست!
73.gif

البته مثلا وزارت یک فوروم داره ولی برای تزئینات!!!!!! http://ict.gov.ir/forum

هم سرعتش کنده هم
من ثبت نام کردم ولی برای فعال سازی وقتی روی لینکش کلیک می کنم ارور میده
Parser Error Message: 'SiteMemberVerifyEmail' is not a valid base class because it does not extend class 'System.Web.UI.Page'.
این یعنی تعطیل

2-چرا بعضی وقتها sms هایی که از خارج از کشور میزنن به دست ما نمیرسه؟ راه رو گم می کنن
217.gif

3- این آیدی mci_iran در یاهو با شما نسبتی داره؟ البته من ادش کردم

4-این سایت نصفه نیمه که حتی تایتل هم نداره و آنتایتلد پیج هست به ارتباطات سیار وابستس؟ http://dpd.ir

5-شما گفتید؟

پست 133
بالاخره ما 7 مرکز داریم یا 9 تا یا بیشتر؟
هر مرکزی شماره مختص به خود را دارد؟
میشه لطف کنین بگین هر شماره ماله کدام دیتاسنتر هست و در چه شهری قرار دارد؟

6-من دانشگاه آزاد قزوین درس میخونم!رشته آیتی
39.gif

دانشگاه ما حدود 25 هزار دانشجو داره که روزانه بین 3 تا 6 هزار نفر دانشگاه میان
اگر متوسط در ساعت حساب کنیم بین 500 تا 1500 و حتی بعضی روزهای خاص تا 2000 نفر در دانشگاه هستن(آمار حالت تقریبی داره)

روزهای تابستون که دانشگاه خلوته در جاهایی از دانشگاه که آنتن داریم ظرفیت کافیه ولی در ترم مهر و بهمن به شدت ظرفیت کمه تا جایی که ممکنه برای یک تماس مجبور شیم تا 20 یا 30 بار تلاش کنیم و البته کیفیت صدا پایینه و قطع و وصل های مکرر هم که عادی
همراه اول امکان داره که ظرفیت و آنتن دهی رو در اونجا بهتر کنه؟

7-چرا برای تغییر آدرس 5 هزارتومن هزینه میگیرید؟فکر نکنم تغییر 1 نوشته بالای 100 تومن ارزش داشته باشه!همینطور هزینه ی سوزاندن سیم هم بالاست!
8-سرویس 30009 شما فقط در شهری که سیم صادر شده اطلاعات میده؟
سیم من ماله تهرانه ولی تا به حال در کرج مشهد قزوین و چندین جاده و شهر دیگه تست کردم و پیغامی نیومده.چرا؟

9-چرا یک سیستم ارائه ی ریز مکالمات وب بیسد نمیسازید؟ یا حداقل ارسال به ایمیل اشخاص؟

من زیاد توی این فوروم میام ولی عجیبه که تا به حال این تاپیک رو ندیده بودم:blink:.

10-شخص شما یا سایر افراد از همراه اول یا مخابرات و وزارت در فوروم یا سایت دیگه ای مثل همین تاپپیک فعال هستن؟

به هر حال واقعا کار جالبی هست و پاسخگویی بدین شکل بسیار ارزشمند است

با تشکر
با سلام مجدد

من 2 سوال دیگه هم علاوه بر اینها برام پیش اومد

11-آیا نرخ sms شهری و بین شهری در حال حاضر تفاوت دارد؟

12-یکی از دوستان من با استفاده از سامانه ی 3009 هزینه ی دوره حاضر رو تا 28 امروز صبح چک کرد. نوشت: 4169
دوباره امروز عصر ماله همن تاریخ رو چک کرد . اما این دفعه مال همون تارخ عدیدی دیگه ای نوشته شد: 5852

این تفاوت برای تاریخی که هزینش باید بسته شده باشه چرا اتفاق افتاده؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری سلام

یه سوال ، قرار هست که مخابرات با ارائه ی GPRS ، بعد از MMS ، از Email و Streaming هم پشتیبانی کنه؟؟؟؟

با سلام

ان شاءا... در برنامه ها وجود دارد .
هم اکنون فراخوان طرح استفاده از شبکه ی Wi-Max اعلام شده است و در تهران تا پایان سال راه اندازی خواهد شد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت آقاي نظري

در مورد همراه اول دو سوال داشتم.

1 - آيا قرار است طرح ثبت كدهاي IMEI از سرگرفته شود. در صورت مثبت بودن پاسخ لطفا زمان تقريبي را ذكر كنيد.
2 - بعضي از گوشيهاي نوكيا مانند 6110 سري Navigator ميباشند كه امكانات كامل جي پي اس را دارا مي‌باشند. سوالي كه داشتم اين است كه در كشورمان چگونه مي‌توان از اين سيستم بهره گرفت؟ آيا GPRS لازم است؟

باتشكر

با سلام
1) بله، این طرح از ابتدای تیر ماه در حال اجرا می باشد .
2) فعلاً امکان استفاده از آنها در شبکه وجود ندارد ولی با راه اندازی سرویس GPRS این امکان در شبکه برای شما تعریف خواهد شد .

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقای نظری !
آیا سرویس های پیش پا افتاده ای مثل Call waiting یا Divert یا صندوق صوتی و یا حتی SMS خیلی پیشرفته هستند که جناب همراه اول این چنین توی تلویزیون تبلیغ میکنه که انگار فقط همراه اول این سرویس ها رو داره ؟

با سلام
منظور ما از این تبلیغات این نیست که سرویس خاصی را ارائه می دهیم . همهی اینها در راستای این است که مردم با برند جدید شرکت ارتباطات سیار با عنوان " همراه اول " آشنایی پیدا کنند . فقط و فقط همین است .

و ما ادعای ارائه ی سرویس های مهمی هم چون تلویزیون ماهواره ای ، و... را نداریم ولی در همین حد در جهت اطلاع رسانی می باشد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مجدد

من 2 سوال دیگه هم علاوه بر اینها برام پیش اومد

11-آیا نرخ sms شهری و بین شهری در حال حاضر تفاوت دارد؟

12-یکی از دوستان من با استفاده از سامانه ی 3009 هزینه ی دوره حاضر رو تا 28 امروز صبح چک کرد. نوشت: 4169
دوباره امروز عصر ماله همن تاریخ رو چک کرد . اما این دفعه مال همون تارخ عدیدی دیگه ای نوشته شد: 5852

این تفاوت برای تاریخی که هزینش باید بسته شده باشه چرا اتفاق افتاده؟

* با سلام
***1 ) نرخ پیامک شهری و بین شهری یکسان می باشد .
*** 2 ) من در چند تاپیک قبل هم اعلام نمودم که چون این سامانه در حال ارتقاء می باشد ، توصیه می شود تا اطلاع ثانوی از این سیستم استفاده نفرمایید ، زیرا اطلاعات بر روی سرور این شبکه بالغ بر 20 میلیون مشترک است و نیاز است که هم از لحاظ نرم افزاری و هم از لحاظ خطوط متصله به دیتا بیس شبکه تقویت گردد .
با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای نظری

چند سوال داشتم(البته ببخشید که زیاده) :

1- چرا شرکت ارتباطات سیار و حتی مخابرات و وزارت آیسیتی یک فوروم(انجمن) مستقل نمیسازن؟من که خودم شخصا برای خودم ساختم و کاره سختی هم نیست!
73.gif

البته مثلا وزارت یک فوروم داره ولی برای تزئینات!!!!!! http://ict.gov.ir/forum

هم سرعتش کنده هم
من ثبت نام کردم ولی برای فعال سازی وقتی روی لینکش کلیک می کنم ارور میده
Parser Error Message: 'SiteMemberVerifyEmail' is not a valid base class because it does not extend class 'System.Web.UI.Page'.
این یعنی تعطیل

2-چرا بعضی وقتها sms هایی که از خارج از کشور میزنن به دست ما نمیرسه؟ راه رو گم می کنن
217.gif

3- این آیدی mci_iran در یاهو با شما نسبتی داره؟ البته من ادش کردم

4-این سایت نصفه نیمه که حتی تایتل هم نداره و آنتایتلد پیج هست به ارتباطات سیار وابستس؟ http://dpd.ir

5-شما گفتید؟

پست 133
بالاخره ما 7 مرکز داریم یا 9 تا یا بیشتر؟
هر مرکزی شماره مختص به خود را دارد؟
میشه لطف کنین بگین هر شماره ماله کدام دیتاسنتر هست و در چه شهری قرار دارد؟

6-من دانشگاه آزاد قزوین درس میخونم!رشته آیتی
39.gif

دانشگاه ما حدود 25 هزار دانشجو داره که روزانه بین 3 تا 6 هزار نفر دانشگاه میان
اگر متوسط در ساعت حساب کنیم بین 500 تا 1500 و حتی بعضی روزهای خاص تا 2000 نفر در دانشگاه هستن(آمار حالت تقریبی داره)

روزهای تابستون که دانشگاه خلوته در جاهایی از دانشگاه که آنتن داریم ظرفیت کافیه ولی در ترم مهر و بهمن به شدت ظرفیت کمه تا جایی که ممکنه برای یک تماس مجبور شیم تا 20 یا 30 بار تلاش کنیم و البته کیفیت صدا پایینه و قطع و وصل های مکرر هم که عادی
همراه اول امکان داره که ظرفیت و آنتن دهی رو در اونجا بهتر کنه؟

7-چرا برای تغییر آدرس 5 هزارتومن هزینه میگیرید؟فکر نکنم تغییر 1 نوشته بالای 100 تومن ارزش داشته باشه!همینطور هزینه ی سوزاندن سیم هم بالاست!
8-سرویس 30009 شما فقط در شهری که سیم صادر شده اطلاعات میده؟
سیم من ماله تهرانه ولی تا به حال در کرج مشهد قزوین و چندین جاده و شهر دیگه تست کردم و پیغامی نیومده.چرا؟

9-چرا یک سیستم ارائه ی ریز مکالمات وب بیسد نمیسازید؟ یا حداقل ارسال به ایمیل اشخاص؟

من زیاد توی این فوروم میام ولی عجیبه که تا به حال این تاپیک رو ندیده بودم:blink:.

10-شخص شما یا سایر افراد از همراه اول یا مخابرات و وزارت در فوروم یا سایت دیگه ای مثل همین تاپپیک فعال هستن؟

به هر حال واقعا کار جالبی هست و پاسخگویی بدین شکل بسیار ارزشمند است

با تشکر

* پاسخ 1 ) همانطور هم که خودتان می دانید ، وزارت خانه یک فروم دارد ولی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد . چشم به دوستان فعال در این عرصه اطلاع رسانی خواهیم نمود.

* پاسخ 2 ) مشکل از شبکه ی رومینگ است ، که فعلاً در حال تغییرات نرم افزاری و سخت افزاری می باشد .

* پاسخ 3 ) در حال افزودن آی دی MCI به لیست یاهو هستیم ولی mci - iran رو باید از دوستان بپرسم .
* پاسخ 4 ) جهت پیگیری قبوض واریزی به شبکه است که فعلاً آدرس آن به مشترکان اعلام نشده است !!!! شما از کجا می دانید ؟!!!!

* پاسخ 5 ) ما هم اکنون 9 مرکز داریم که 2 مرکز به صورت اضطراری می توانند وارد شبکه ی ارسال پیام کوتاه شوند ، همانند شبکه ی 507 که در ایام نوروز 86 جهت تسهیل در ارسال پیام کوتاه کشور به مدت 10 روز وارد مدار گردید با ظرفیت مازاد 7 میلیون مشترک !!! اما نام مراکز و مکان آنها قابل ارائه به شما نمی باشد .

* پاسخ 6 ) چشم ، من شخصاً پیگیری می نمایم .
* پاسخ 7 ) این هزینه ای است که با شرکت پست توافق انجام شده و فی مابین است و در اختیارات ما نیست . و وزارت خانه و پست باید در جهت اعمال تعرفه تجدید نظر نمایند .

* پاسخ 8 ) این سیستم به شهر کاری ندارد ولی هم اکنون به طور کامل قابل استفاده نمی باشد . نیاز به ارتقا دارد .
* پاسخ 9 ) سیستم ارائهی ریز مکالمات اینترنتی فعلاً در 5 استان کشور در حال انجام است و ان شاء ا... بعد از کار نرم افزاری در وب سایت شرکت به نشانی www.mci.ir ارائه خواهد شد .

* پاسخ 110 ) فعلاً خیر در همین فروم مشغول به فعالیت هستیم ، به لحاظ جامعه ی آماری آن .

موفق باشید
*** در ضمن سوالاتتان خیلی زیاد بود ..!!!!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
* پاسخ 1 ) همانطور هم که خودتان می دانید ، وزارت خانه یک فروم دارد ولی کمتر مورد استفاده قرار می گیرد . چشم به دوستان فعال در این عرصه اطلاع رسانی خواهیم نمود.

* پاسخ 2 ) مشکل از شبکه ی رومینگ است ، که فعلاً در حال تغییرات نرم افزاری و سخت افزاری می باشد .

* پاسخ 3 ) در حال افزودن آی دی MCI به لیست یاهو هستیم ولی mci - iran رو باید از دوستان بپرسم .
* پاسخ 4 ) جهت پیگیری قبوض واریزی به شبکه است که فعلاً آدرس آن به مشترکان اعلام نشده است !!!! شما از کجا می دانید ؟!!!!

* پاسخ 5 ) ما هم اکنون 9 مرکز داریم که 2 مرکز به صورت اضطراری می توانند وارد شبکه ی ارسال پیام کوتاه شوند ، همانند شبکه ی 507 که در ایام نوروز 86 جهت تسهیل در ارسال پیام کوتاه کشور به مدت 10 روز وارد مدار گردید با ظرفیت مازاد 7 میلیون مشترک !!! اما نام مراکز و مکان آنها قابل ارائه به شما نمی باشد .

* پاسخ 6 ) چشم ، من شخصاً پیگیری می نمایم .
* پاسخ 7 ) این هزینه ای است که با شرکت پست توافق انجام شده و فی مابین است و در اختیارات ما نیست . و وزارت خانه و پست باید در جهت اعمال تعرفه تجدید نظر نمایند .

* پاسخ 8 ) این سیستم به شهر کاری ندارد ولی هم اکنون به طور کامل قابل استفاده نمی باشد . نیاز به ارتقا دارد .
* پاسخ 9 ) سیستم ارائهی ریز مکالمات اینترنتی فعلاً در 5 استان کشور در حال انجام است و ان شاء ا... بعد از کار نرم افزاری در وب سایت شرکت به نشانی www.mci.ir ارائه خواهد شد .

* پاسخ 110 ) فعلاً خیر در همین فروم مشغول به فعالیت هستیم ، به لحاظ جامعه ی آماری آن .

موفق باشید
*** در ضمن سوالاتتان خیلی زیاد بود ..!!!!
ممنون از پاسخهای شما
مخصوصا در مورد آنتن دهی دانشگاه ما

شما هم موفق و موید باشید

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
آقا برای دلیوری هم پول می آد ؟ یعنی دلیوری هم پولیه؟

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اههههممم....خوب من برای بار چندم این تاپیک رو مرور کردم...

طبق اظهارات آقای نظری مخابرات داره واقعا تلاش میکنه تا بهترین سرویس ها رو به مشترکین ارائه بده...
تو هر پست میبینیم که مخابرات در حال بررسی و راه اندازی یه چیزی هست...خوب خدا رو شکر...فکر کنم تا پایان سال حرف اول رو بزنه.....ما هر چی میگیم مخابرات قبلا انجام داده.

هر کی ندونه فکر میکنه با این روند همراه اول یه تهدید جدی برای اوپراتور های دنیا به حساب میاد :happy:

MohammadBQ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
1) بله، این طرح از ابتدای تیر ماه در حال اجرا می باشد .
2) فعلاً امکان استفاده از آنها در شبکه وجود ندارد ولی با راه اندازی سرویس GPRS این امکان در شبکه برای شما تعریف خواهد شد .

موفق باشید

با تشكر از پاسخ شما

ولي منظور من از سوال اول همان طرح رجيستر گوشيها بود كه آيا قراره دوباره انجام بشه يا كلا اين قضيه رفع شده؟

بالا