• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام

این سرویس با عنوان " پخش سلولی " در شرکت مخابرات استان تهران به طور آزمایشی در نمایشگاه کتاب تهران زیر بار رفت و نتایج خوبی هم داشت .
این سرویس در مشهد مقدس فعال شده است .
لازم به ذکر است مناقضه ی این سرویس در حال انجام است و ان شاءا... به زودی در تهران و سایر شهرهای بزرگ کشور اجرا خواهد شد .

الان در حال بستر سازی این شبکه هستیم .
در تهران الان فقط در ساختمان همراه ( برج همراه در میدان ونک ) فعال می باشد و در سایر نقاط فعال نمی باشد .
سلام جناب نظری
در تهران این امکان برای برخی از مشترکین فعال شده !
مشکل از تنظیمات منه یا اینکه مخابرات بطور آزمایشی فقط برای تعدادی این سرویس رو فعال کرده ؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
با سلام

2) فعلاً امکان استفاده از آنها در شبکه وجود ندارد ولی با راه اندازی سرویس GPRS این امکان در شبکه برای شما تعریف خواهد شد .

موفق باشید

یعنی شما قرار با سرویس GPRS سیستم GPS رو ساپورت کنین !؟ :blink:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جناب نظری یه سئوال دارم از خدممتون
من میخام برای شخصی توی شهر دیگه از تهران خط بگیرم
آیا هزینه ای اضافه برای ایشون می (به غیر از جابجایی)
اگر جوابتون مثبت هست میخواستم بدونم هزینه ای که متقبل میشه خیلی زیاد هست و آیا به چشم میاد
یا فقط هزینه ای جابجایی براش میخوره ؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
یادم رفت بگم که :
* پاسخ 4 ) جهت پیگیری قبوض واریزی به شبکه است که فعلاً آدرس آن به مشترکان اعلام نشده است !!!! شما از کجا می دانید ؟!!!!
همین آیدی مشکوک این آدرس رو به من داد! از دوستان شما هستن؟
* پاسخ 3 ) در حال افزودن آی دی MCI به لیست یاهو هستیم ولی mci - iran رو باید از دوستان بپرسم .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با تشكر از پاسخ شما

ولي منظور من از سوال اول همان طرح رجيستر گوشيها بود كه آيا قراره دوباره انجام بشه يا كلا اين قضيه رفع شده؟
دوست عزیز این طرح با شکست روبرو شد و به خاطر زیانهای شدید به خاطر قاچاق فکر نکنم به این زودیها رجیستر به شکل قبلی بشه
سلام جناب نظری
مشکل از تنظیمات منه یا اینکه مخابرات بطور آزمایشی فقط برای تعدادی این سرویس رو فعال کرده ؟
کجای تهران دقیقا فعال شده؟(اسم منطقه یا خیابون؟؟؟)
من که هنوز غیر از مشهد جایی ندیدم

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب نظری

با سلام

به طور آزمايشي فقط براي مديران و مسئولان حوزهي مخابراتي كشور در حال تست مي باشد نه براي عموم مشتركين *

موفق باشيد

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اولتيماتوم 10روزه به مخابرات براي کاهش تعرفه پيامک

قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور: پس از ارسال پیشنهاد این سازمان برای دستگاه‌های دولتی، مسئولان سازمان ذیربط موظفند حداکثر ظرف 10 روز عملیات اجرایی برای انجام پیشنهادهای مندرج در گزارش سازمان بازرسی کل کشور را به عمل آورند و نتیجه اقدامات خود را به سازمان اعلام کنند.

قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به پیشنهاد این سازمان برای کاهش تعرفه فعلی ارسال پیام کوتاه، گفت: گزارش‌ها و پیشنهادات سازمان بازرسی برای کلیه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی الزام‌آور است و مسئولان ذیربط باید نسبت به انجام این پیشنهادات اقدام کنند.

ولی‌الله خبره در گفت‌وگو با مهر در واکنش به اظهارات مسئولان شرکت مخابران ایران مبنی بر اینکه در حال حاضر برنامه‌ای برای کاهش نرخ پیام های کوتاه نداریم، گفت: به موجب ماده 10 قانون سازمان بازرسی کل کشور پس از ارسال پیشنهاد این سازمان برای دستگاه‌های دولتی برای اصلاح در مورد موضوعی، مسئولان سازمان ذیربط موظف هستند از تاریخ دریافت گزارش حداکثر ظرف 10 روز عملیات اجرایی برای انجام پیشنهادهای مندرج در گزارش سازمان بازرسی کل کشور را به عمل آورند و نتیجه اقدامات خود را به سازمان اعلام کنند.

وی افزود: به موجب همین ماده، سازمان بازرسی کل کشور نیز مکلف است تا حصول نتیجه نهایی، موضوع را پیگیری کند، بنابراین در مورد موضوع کاهش هزینه ارسال پیام کوتاه نیز واحد پیگیری سازمان بازرسی کل کشور در این زمینه اقدام خواهد کرد.

قائم‌مقام سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به این سئوال که آیا گزارش‌ها و پیشنهادات این سازمان ضمانت اجرا هم دارد، گفت: ضمانت اجرایی صریحی در قانون ذکر نشده اما به طور معمول پیشنهادات سازمان بازرسی از سوی نهادها و سازمان‌های دولتی عملیاتی می‌شود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
جناب hadi*nazary عزیز
طبق گفته های خودتون قرار بود از اول مهر محدودیت زمانی اعتبار سیم کارتهای همراه اول حذف بشود . آیا همچین کاری انجام شده ؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب hadi*nazary عزیز
طبق گفته های خودتون قرار بود از اول مهر محدودیت زمانی اعتبار سیم کارتهای همراه اول حذف بشود . آیا همچین کاری انجام شده ؟

با سلام

نتايج نهايي اين جلسات طي هفته هاي آينده به اطلاع عموم مشتركين خواهد رسيد .

- به شبكه ي همراه اول اعتماد كنيد ؛ ما براي شما و به خاطر شما خدمت مي كنيم .

موفق باشيد

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روال واگذاري سيم‌كارت‌هاي اعتباري هفته آينده عادي مي‌شود

به دنبال تاخير در توزيع سيم‌كارت‌هاي اعتباري ثبت‌نامي همراه اول، رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران گفت: در تلاشيم تا با توزيع تعداد بيش‌تري سيم‌كارت اعتباري در اين هفته و هفته‌ي آينده به روال عادي برگرديم و تمامي سيم‌كارت‌هاي اعتباري ثبت‌نامي طبق زمان‌بندي اعلام شده توزيع شوند.

وفا غفاريان - رييس هيات مديره‌ي‌ شركت مخابرات ايران - در گفت‌وگو با ايسنا، درباره علت تاخير در توزيع سيم‌كارت‌هاي اعتباري ثبت‌نامي همراه اول اظهار كرد: واگذاري سيم‌كارت‌هاي اعتباري در هفته‌ي گذشته با مشكل مواجه شد.
رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران همچنين درباره‌ي كمبود كارت شارژ سيم‌كارت‌هاي اعتباري در بازار خاطر نشان كرد: با برنامه‌ريزي انجام شده قرار است هر هفته به طور مستمر كارت شارژ به بازار تزريق شود تا كمبودي در اين زمينه‌ وجود نداشته باشد.

او خاطر نشان كرد:‌ در برنامه داريم تا هر هفته بيش از مصرف مورد نياز مشتركان كارت شارژ سيم‌كارت اعتباري در اختيار دفاتر خدمات ارتباطاتي قرار دهيم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقای نظری ، یه سوال در مورد همراه اول و مخابرات و اینها کردم ( براتون ایمیل ارسال کردم ) ، پاسخ ندادید. به دستتون رسید ؟

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر میکنم 19 صفحه سر کارید :dd

اصلا هم اینطور نیست . ایشان از کارمندان شرکت ارتباطات سیار هستند و در این مورد شک نکنید .
من چند ایمیل هم زدم که ایشان با اطلاعات درستی که دادند این موضوع به من ثابت شد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری ، یه سوال در مورد همراه اول و مخابرات و اینها کردم ( براتون ایمیل ارسال کردم ) ، پاسخ ندادید. به دستتون رسید ؟

با سلام و عرض ادب
عذر خواهی بنده را به دلیل تأخیر در پاسخ به سوالتان بپذیرید .
چون ما بیشتر ارتباط با مشترکین را از آدرس [email protected] انجام میدهیم و پیگیری می نماییم لذا کمتر به آن آدرس میل ، سر می زنم . ببخشید .

بنده مشکل شما را در مورد عدم آنتن دهی با مسئولین و مراکز مربوطه به شهر کرج در میان خواهم گذاشت و سریعاً جزو نقاط عدم آنتن دهی اعلام خواهیم کرد .
لذا معمولاً پیگیری این مسائل یک هفته تا بررسی نهایی در شبکه طول می کشد که بنده پیگیر این موضوع خواهم بود .

انشاءا... که بتوانم کاری برای شما دوست عزیز انجام دهم .

با سپاس
هادی نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صا ایران برنده ی مناقصه ی GPRS ارتباطات سیار شد

رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار گفت که شرکت صنایع مخابراتی (صا ایران) برنده نهایی مناقصه GPRS ارتباطات سیار شده است.
وی اظهار داشت: صاایران با استفاده از تجهیزات شرکت چینی هواوی بالاترین امتیاز فنی و حداقل قیمت را در این مناقصه داشته است.
وی گفت که شرکت صنایع مخابراتی صاایران متعهد شده تا از زمان ارائه سفارش به مدت سه ماه تجهیزات شبکه را نصب و راه اندازی کند.
تکنولوژی GPRS استفاده از اینترنت و مولتی مدیا را در شبکه های تلفن همراه ممکن می کند.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من جایی شنیدم با اینکه برنده شده ، ولی یه قانونی هست که شرکتی که در مناقصه های قبلی برنده شده و کارش رو به خوبی انجام نداده هنوز ، نمیتونه یکی دیگه شروع کنه. صاایران ظاهرا یه کار دیگه قرار شده برای مخابرات بکنه ( یادم رفته چه کاری بود ) که هنوز انجام نداده و از تعهداتش هم گذشته ...

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
با سلام

نتايج نهايي اين جلسات طي هفته هاي آينده به اطلاع عموم مشتركين خواهد رسيد .

- به شبكه ي همراه اول اعتماد كنيد ؛ ما براي شما و به خاطر شما خدمت مي كنيم .

موفق باشيد

بحث اعتماد نیستش شما خودتون گفتید که قرار هستش از 1 مهر ماه این محدودیت زمانی حذف بشه ...

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه روند تشکیلاتی و اداری که در ادارات دولتی هست مانع این هستنش که شرکت های دولتی به سرعت پیشرفت کنند.
ایرانسل واقعا به سیستم مخابراتی کشور داره کمک میکنه!
همین که شرکت ارتباطات سیار رو وادار به رقابت میکنه کافی هستش.

بالا