منتفی شد دیگه، چند صفحه پیش خبرش رو گذاشتنآقا قضیه این سهام مخابرات چی شد ؟ ( قرار بود قسمتی از پول رو به صورت سهام بهمون برگردونن ) .
به قول معروف .... خور شد ؟!
با سلامشايد سوالم تكراري باشه! ولي ممنونم پاسخ بدين.
آيا فعال كردن Repost در SMS ها هزينه داره؟
جناب نظری به نظر!! میاد شما پست هایی که به نفع ارتباطات سیار نیست رو جوابگو نیستید...
چرا در مورد اهمال کاری که در مورد صا ایران شده هیچ توضیحی نمیدین؟ تو صفحه قبل بحثش بود....
الآن راه افتاده؟؟؟ چه تنظیماتی داره؟؟؟ کسی هست که تونسته باشه بگیره؟؟
با سلام
چشمتون بی بلا
ولی من امروز گریم درومد تا یک تماس بگیریم.حدود ساعت 12 ظهر
از تماس که پشیمون شدم در جایی که آنتن پر بود sms زدم که در نهایت تعجب هم فلد شد هم اینکه آنتن کاملا رفت
میشه از مسولان ارتباطات سیار منطقه ای اونجا سوال کنید که قصد دارند برای دانشگاه ما فکری کنند یا نه!
ایرانسل هم اونجا وضع خوبی ندارد و به همین خاطر ما هیچ چاه ای نداریم
و خبر جدید: شهر قزوین هم mini-BTS فعال شده و در بسیاری از نقاط(غیر دانشگاه ما) خیابانها مشخص شده است
سلام
برای پرداخت الکترونیک باید چی کار کرد ؟؟؟ ( هم گرفتن قبض از طریق اس ام اس و هم کارهای بانکی لطفا)
با سلام
اینجانب برای تکمیل یک تحقیق دانشگاهی نیاز به جدول درآمدهای شرکت ارتباطات سیار، ضریب نفوذ، تعداد کل بی تی اس های نصب شده،تعداد کل شهرهای تحت پوشش، تعداد کل مشترکین به تفکیک سال از ابتدای پیدایش تا امروز دارم. متاسفانه نتوانستم هیچگونه اطلاعات جامعی در این مورد روی اینترنت پیدا کنم. ممنون می شوم اگر این اطلاعات را برایم ارسال کنید.
با تشکر
افشین احمدی
[email protected]
آقا قضیه این سهام مخابرات چی شد ؟ ( قرار بود قسمتی از پول رو به صورت سهام بهمون برگردونن ) .
به قول معروف .... خور شد ؟!
شايد سوالم تكراري باشه! ولي ممنونم پاسخ بدين.
آيا فعال كردن Repost در SMS ها هزينه داره؟
کمی درباره پخش برنامه های تلویزیون از سریق موبایل توضیح میدین ؟
با سلام
نه هزینه ای نداره
ایشون هم فکر کنم بعد از سوالات مکرر دوستان و نداشتن جواب درست حسابی از پی تی در رفتند
از من میشنوید برید 75 تومن پول بدید و یه سیمکارت دائمی irancell بگیرید و خیال خودتون رو هم راحت کنید
با سلام
این کار توسط صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران انجام می شود ، و شرکت ارتباطات سیار تنها با پیمانکار این طرح کمک می نماید و ارتباط دارد .
لذا هنوز در حال انجام و تکمیل سیستمهای این سرویس هستند و برای مشترکین به طور عمومی فعال نمی باشد . لذا با تکمیل آن به تمامی مشترکین از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد .
موفق باشید
ولی توی بخش خبری 20.30 اعلام کرد که طرح آزمایشی ش توی تهران شروع شده... پس چرا اصلا اطلاع رسانی نشده... نکنه فقط برای خود مخابراتی ها فعال شده؟!
تا اونجا که میدونم به این سیستم میگن DVB-H TV Broadcastپس جناب نظری با این اوصاف هیچ ربطی به اپراتور اول یا دوم یا مع ذلک کلا به مخابرات ربطی نداره
اونوقت یه سئوال این وسط پیش میاد صدا و سیما چطوری پول شارژ این سرویس رو از مشترکاش میگیره؟