• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب
خدمت شما مشترکین گرامی

به اطلاع می رساند به دلیل تراکم کاری در روزهای شنبه تا سه شنبه ، بازدید و پاسخگویی به مطالب شما کمی با تأخیر انجام خواهد شد . لذا در همینجا از شما مشترکین عذر خواهی می نماییم .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اپراتور اول به ایرانسل اجازه نصب BTS برو روی دکلهای خود را می دهد یا نمی دهد ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مخابرات یک تشکیلات دولتی است و باید دخل و خرجش برابر باشه . در واقع درآمدهای این تشکیلات درآمد عمومی و ملی است و باید خرج مردم بشه .
نکنه مسئولان مخابرات به این تشکیلات به چشم یک دکان می نگرند ؟
سود دهی برای یک شرکت دولتی تنها در هزینه سود در ارائه خدمات بیشتر به مردم توجیه پذیر است !

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
از اعتباري ها چه خبره ؟؟
قرار نيست سيم كارتهاي اعتباري كه ثبت نام كرده رو بده ؟؟؟

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب نظری ممنون از اینکه همه چیز رو به طور شفاف توضیح دادین
ولی خوب هنوز سوال باقیست
طبق حرف شما در هر 24 ساعت 60 میلیون پیام کوتاه رد و بدل می شود که اگر تعرفه 13.4 تومنی اون رو حساب کنیم میرسیم به عدد 80,400,000 تومن که اگه در 30 روز ماه ضرب کنیم میشه 2,412,000,000
با این حساب هزینه راه اندازی و نگهداری یک SMS Centre بیشتر از 2 میلیارد تومن میشه ؟
محاسباتتون يه صفر كم داره!!!
60000000*13.4=804000000
يعني 804 ميليون
و در ماه ميشه 20 ميليارو و ....:blush:

azad az zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای نظری
میدونم که سوالم ربطی به شما نداره ولی انتظار دارم به عنوان فردی که به مخابرات وابسته هستید
اگر به سوالم جواب نمی دهید حداقل بفرمایید از چه کسی باید سوالم را بپرسم
من در یکی از محله های قدیمی تهران زندگی می کنم و هنوز که هنوزه سرویس ADSL را برای ما راه
اندازی نکردن در حالی که الان خیلی از شهرستان ها هم ADSL دارن !
منطقه مخابراتی ما "شهید چمران" است و همه مناطق مخابراتی اطراف ما ADSL دارن
چه کسی به من پاسخگوست ؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام آقای نظری
میدونم که سوالم ربطی به شما نداره ولی انتظار دارم به عنوان فردی که به مخابرات وابسته هستید
من در یکی از محله های قدیمی تهران زندگی می کنم و هنوز که هنوزه سرویس ADSL را برای ما راه
چه کسی به من پاسخگوست ؟
منم همچین وضعیتی دارم، من که دیگه بی خیال شدم، الان 15 تومن ماهی میدم به طرح طلایی ایرانسل و از اینترنتش روی کامپیوتر استفاده میکنم، خوشبختانه اینجا وضع خدمات دهیش خوبه !

soroushsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
میخواستم بدونم چرا کار این GPRS اینقدر طول میکشه؟والا به خدا من که دیگه کم اوردم. طرف میره 15000 تومان میده یک سیم کارت اعتباری ایرانسل میخره هم از GPRS و هم از MMS استفاده میکنه تازه باطرح جدیدشم (جشنواره پائیزه) پنج شنبه ها و جمعه ها میشینه تو خونه از اینترنت رایگانش استفاده میکنه!!! اونوقت ما 580000 تومان دادیم یک سیم کارت همراه اول خریدیم نه GPRS داره نه MMS داره نه هیچ طرح تشویقی داره و .... تازه هر 2 ماه به 2 ماه که قبضمو میگیرم با 45 تا 50 دقیقه مکالمه در طی 2 ماه فیش برام میاد 5200 تومان!!!!!!!!!:(
آخه دلمو به چیش خوش کنم؟ به 912 بودنش؟
ولی با این حال هنوز که هنوزه با این همه بی مهری که از شما دیدیم 0912 مونو به 0935 ندادیم به امید اینکه روزی جواب صبرامونو از شما بگیریم.:rolleyes:
شما گفته بودید که سرویس GPRS از هفته دوم آبان راه آندازی خواهد شد چرا دوباره به آذر ماه کشیده؟:(
مگر قرار نبود شهریور ماه عملی بشه؟:eek:
تو رو به خدا راستشو بگین بالاخره این سرویس GPRS روی سیم کارتهای همراه اول عملی میشه یا نه؟ آذر تکمیله یا دوباره تو آذر ماه میگین به دی ماه و .... افتاد.
ممنون از پیگیریتون:)

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز دلتو به چی خوش کردی همراه اول تازه مناقصه گذاشت که توش تر زد معلوم شد سر کاری بوده اونم الان چه ماهی هستتیم مهر دقت کنید حالا بر فرض برنده ماقصه هم معلوم میشد تا بیان قرار داد امضا کنن طرح بریزن یه هنی هونی کنن بخودشون بجنبن ابان هم گذشته به اذر هم چی بگم شما فکر می کنی همراه اول و اون پیمانکار اینقدر سرعت عمل دارن که تا سال بعد راه بندازن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شرکت های دولتی همین جورین...دلتون رو GPRS به نظر من رو 912 خوش نکنید...فکر نمیکنم به این زودی ها خبری باشه...

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب نظری در مورد هزینه جا به جایی در سیم کارت دایم همراه اول می خواستم بدونم .
مثلا اگه من با موبایل با پیش شماره تهران به شیراز برم حتی اگر تماس برقرار نکنم باز هم هزینه ایجاد میشه یا نه ؟؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شرکت های دولتی همین جورین...دلتون رو GPRS به نظر من رو 912 خوش نکنید...فکر نمیکنم به این زودی ها خبری باشه...
درسته
هنوز رو اینکه صاایران برنده مناقصه GPRS شده بحثه.......

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اپراتور اول به ایرانسل اجازه نصب BTS برو روی دکلهای خود را می دهد یا نمی دهد ؟

با سلام

توافقي با نام تشكيل " سايت شيرينگ " ( Sharing Site ) وجود دارد كه اگر شبكه ي ايرانسل و تاليا ، آن را امضا نمايند ، تمامي اپراتور ها مي توانند از فضاي مشترك يكديگر استفاده نمايند .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مخابرات یک تشکیلات دولتی است و باید دخل و خرجش برابر باشه . در واقع درآمدهای این تشکیلات درآمد عمومی و ملی است و باید خرج مردم بشه .
نکنه مسئولان مخابرات به این تشکیلات به چشم یک دکان می نگرند ؟
سود دهی برای یک شرکت دولتی تنها در هزینه سود در ارائه خدمات بیشتر به مردم توجیه پذیر است !

با سلام

من معتقد هستم ، شبكه ي ما و مسئولان ما در حوزه ي مخابراتي بايد به مردم و مشتركين اطلاع رساني بيشتري نمايند تا مردم با هزينه ها و ساير خدمات شبكه و ديگر مسائل آشنا شوند .
لذا اين عدم آگاهي مردم باعث مي شود كه آنها فكر كنند كه اين مبالغ در جاي ديگري خرج مي شود .

لذا خود من كه مسائل و هزينه ها را از نزديك شاهد هستم ، نظرم نسبت به سالهاي قبل تغيير يافته است .

هر چند ما سعي مي نماييم در اين حوزه پاسخگوي خوبي براي شما عزيزان باشيم .

موفق و پيروز باشيد

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اعتباري ها چه خبره ؟؟
قرار نيست سيم كارتهاي اعتباري كه ثبت نام كرده رو بده ؟؟؟

با سلام

تأخيري كه در واگذاري سيم كارت هاي اعتباري به وجود آمده است ، خود مسئولين هم ناراضي هستند .
و به تمامي مراكز ابلاغ شده است در صورتي كه تمامي سيم كارت هاي اعتباري ثبت نامي ، واگذار نشوند ؛ ثبت نام سيم كارت هاي اعتباري متوقف خواهد شد . !!!!

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای نظری
چه کسی به من پاسخگوست ؟

با سلام

متأسفانه ، قابليت اينكه كدام مركز بتواند ارائه ي سرويس ADSL بنمايد ، به سيستم شبكهي آن مركز مربوط مي باشد .
مركز شهيد چمران مركز " به روز " در واگذاري تلفن ثابت مي باشد ولي چون نمي تواند پورت هاي شبكه ي انتقال را در مركز نصب نمايد ، لذا هنوز هيچ شركتي نتوانسته است كه در آن مركز واگذاري ADSL نمايد .
اما بايد منتظر ماند تا اينكه كي مركز آماده مي شود ، كه فكر كنم حدود 2 ماه به طول بيانجامد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم چرا کار این GPRS اینقدر طول میکشه؟والا به خدا من که دیگه کم اوردم. طرف میره 15000 تومان میده یک سیم کارت اعتباری ایرانسل میخره هم از GPRS و هم از MMS استفاده میکنه تازه باطرح جدیدشم (جشنواره پائیزه) پنج شنبه ها و جمعه ها میشینه تو خونه از اینترنت رایگانش استفاده میکنه!!! اونوقت ما 580000 تومان دادیم یک سیم کارت همراه اول خریدیم نه GPRS داره نه MMS داره نه هیچ طرح تشویقی داره و .... تازه هر 2 ماه به 2 ماه که قبضمو میگیرم با 45 تا 50 دقیقه مکالمه در طی 2 ماه فیش برام میاد 5200 تومان!!!!!!!!!:(
ولی با این حال هنوز که هنوزه با این همه بی مهری که از شما دیدیم 0912 مونو به 0935 ندادیم به امید اینکه روزی جواب صبرامونو از شما بگیریم.:rolleyes:
شما گفته بودید که سرویس GPRS از هفته دوم آبان راه آندازی خواهد شد چرا دوباره به آذر ماه کشیده؟:(
تو رو به خدا راستشو بگین بالاخره این سرویس GPRS روی سیم کارتهای همراه اول عملی میشه یا نه؟ آذر تکمیله یا دوباره تو آذر ماه میگین به دی ماه و .... افتاد.

با سلام

بسيار لذت بردم ، از متني كه نوشته ايد . خيلي زيبا بود .
مخصوصاً اين جمله : " ولی با این حال هنوز که هنوزه با این همه بی مهری که از شما دیدیم 0912 مونو به 0935 ندادیم به امید اینکه روزی جواب صبرامونو از شما بگیریم "

ان شاءا... كه بتوانيم پاسخ صبر شما مشتركيني را كه از سال 73 به ما پيوسته ايد و تا كنون ما را در حدود 13 سال است كه همياري مي نماييد بدهيم .

قضيه ي سرويس GPRS به دليل اينكه مدارك شركت هاي شركت كننده در مناقصه ناقص بود به تأخير افتاد و به همين دليل از زمان بازگشايي پاكت ها كه مهرماه مي باشد حدود 3 ماه بايد شبكه راه اندازي شود كه در اين صورت آذر ماه اين سرويس بايد به شما ارائه شود .

ان شاءا... در آخر همين هفته ، مطالب خوبي را دراختيار شما قرار خواهيم داد .

موفق باشيد

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
اين خبر درسته ؟

وزارت ارتباطات کاهش تعرفه پیامک را پذیرفت

--------------------------------------------------------------------------------

فواوا
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از پذیرش پیشنهاد سازمان متبوعش مبنی بر کاهش تعرفه فعلی نرخ پیام‌های کوتاه (پیامک) توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.

حجت الاسلام محمد نیازی در خصوص گزارش سازمان بازرسی کل کشور در مورد کاهش تعرفه فعلی نرخ پیام های کوتاه تلفن همراه به مهر گفت: سازمان بازرسی در این زمینه گزارش جامع و مستندی را به صورت فنی و تخصصی و با استناد به قوانین و مقررات تهیه و اعلام کرد که نرخ فعلی تعرفه پیامک ها زیاد است و باید کاهش پیدا کند.

وی افزود: این گزارش چند ماه پیش به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارسال شد و وزیر مربوطه نیز این گزارش را برای اقدام به مرجع ذیربط ارجاع کرد. رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه سازمان تنظیم مقررات که تنها مرجع تصمیم گیری در مورد هزینه های مکالمات تلفن همراه است، پیشنهاد سازمان بازرسی را پذیرفته است گفت: به لحاظ فنی هم کارشناسان پذیرفته اند که نرخ فعلی پیامک ها بالاست.

نیازی ادامه داد: اگر به اظهارات مقامات این وزارتخانه هم مراجعه کنید، می بینید که گزارش سازمان بازرسی را اجمالاً پذیرفته، اما اعلام کرده اند که چون باید در جای دیگری سرمایه گذاری می کردیم چاره ای نداشتیم که نرخ فعلی پیامک ها را اجرا می‌کردیم، بنابراین مقامات این وزارتخانه اصل مطلب را پذیرفته اند.

وی با تأکید بر اینکه طبق قانون، اجرای پیشنهادات سازمان بازرسی کل کشور برای تمامی دستگاه ها و سازمان ها الزامی است، مگر اینکه این دستگاه ها عذر موجهی داشته باشند، گفت: متأسفانه برخی مقامات شرکت مخابرات در این زمینه اظهارنظرهای متناقضی کرده اند اما وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده است که این وزارتخانه طرح جامعی را برای کاهش تعرفه های تلفن همراه در دست دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: با وجود اینکه شخص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارش سازمان بازرسی را برای اجرا ارجاع کرده است، اما معاون این وزارتخانه اعلام کرده بود که گزارش سازمان به دست ما نرسیده است، این در حالی است که گزارش به صورت مکتوب بوده و پیش از آن به این وزارتخانه ارسال شده بود.

نیازی گفت: البته معاونت دیگر این وزارتخانه یعنی سازمان تنظیم مقررات، گزارش سازمان بازرسی را پذیرفته و بررسی این موضوع را نیز در دستور کار خود قرار داده است. وی با تأکید بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور مدافع حقوق مردم است، گفت: ما احساس می کنیم حقوق مردم در این قسمت تضییع می شود چرا که متأسفانه این نرخ بسیار بالاتر از نرخ واقعی است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: در جایی خواندم که برخی آقایان گفته اند که این تعرفه ها از جمله درآمدهای دولت است و کسی نمی تواند درآمدهای دولت را کاهش دهد. ما که نمی خواهیم درآمدهای دولت را کاهش دهیم، بلکه بر این نکته تأکید داریم که با توجه به اینکه در فصل بودجه بسر می بریم، سازمان تنظیم مقررات تعرفه های جدید مکالمات تلفن همراه را اعلام کند تا این موضوع در بودجه سال آینده لحاظ شود، بنابراین موضوع مزبور هیچ منافاتی با درآمدهای دولت ندارد.

نیازی ضمن اظهار امیدواری نسبت به اینکه وزارت ارتباطات و فناوری و زیر مجموعه این وزارتخانه به گزارش سازمان بازرسی کل کشور توجه کند و اقدامی در جهت کاهش نرخ تعرفه پیامک ها انجام دهد، گفت: کاهش نرخ فعلی پیامک ها از حقوق مسلم مردم است و امیدواریم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز به این حق مسلم مردم توجه کند.

وی در بخش دیگری از این گفتگو در مورد راه اندازی دفاتر حمایت از سرمایه گذاری در سازمان بازرسی کل کشور، گفت: طرح راه اندازی این دفاتر آماده و مقدمات آن نیز آغاز شده و انشاءالله این دفاتر به زودی راه اندازی می شود. رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: کمیته ویژه ای هم برای اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی در سازمان بازرسی تشکیل شده و برنامه راهبردی مربوط نیز تدوین و به مسئولان و دستگاه های ذیربط ابلاغ شده است.

نیازی گفت: بنا داریم بر سیاست های اصل 44 به عنوان یک برنامه جامع و مسئله حیاتی نظارت کنیم تا این سیاست ها و قوانین مصوب مربوطه در دستگاه ها به خوبی اجرا شود تا ظرف چند سال آینده شاهد واگذاری 80 درصد تصدی دولتی باشیم و بخش خصوصی این مدیریت را برعهده گیرد و دولت هم هدایت و نظارت داشته باشند تا اقتصاد کشور نجات پیدا کند

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

به خدا جی پی آر اس آش دهنسوزی نیست
در حق ما ایرانیها خیلی ظلم شده، انقدر برامون محدودیت قائل شدن تا یه چیز عادی و کم ارزش رو که بهمون میدن
حلو حلوا میکنیم و نمیدونیم چطوری ازش استفاده کنیم
الان تو بیشتر کشورها 3G عام شده و همه با سرعتهای بالا دارن از مبایلهاشون استفاده میکنن
اونوقت ما برای یه سرویس جی پی آر اس حالا حالا ها باید منتظر باشیم
اصلا همون بهتر که نیومد
اگه با ایرانسل بخایم یه فایل دو مگی بگیریم قریب 4 یا 5 تومن میندازه
باز جایه شکرش باقیه یه *140 یا *130 رو گذاشتن برای گزارش چیزی که ازش استفاده کردیم
ولی تو خطهای دولتی دوبل اینارو میگیرن، همینطورش وقتی که فیشت میاد و قیمت نهایی رو میبینی برق سه فاز از سرت میره
فکرشو بکن تا دو ماه بخایی منتظر فیشت باشی، اونم فیشهایه میلیونی !!!:f34r:

azad az zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

متأسفانه ، قابليت اينكه كدام مركز بتواند ارائه ي سرويس ADSL بنمايد ، به سيستم شبكهي آن مركز مربوط مي باشد .
مركز شهيد چمران مركز " به روز " در واگذاري تلفن ثابت مي باشد ولي چون نمي تواند پورت هاي شبكه ي انتقال را در مركز نصب نمايد ، لذا هنوز هيچ شركتي نتوانسته است كه در آن مركز واگذاري ADSL نمايد .
اما بايد منتظر ماند تا اينكه كي مركز آماده مي شود ، كه فكر كنم حدود 2 ماه به طول بيانجامد .
یعنی کشیدن خط ADSL به شرکت های خصوصی مربوط میشه و فقط خطوط انتقالش بین مراکز مخابراتی به مخابرات مربوط میشه ؟
جناب نظری مرکز شهید چمران واقعا داره مساله را پیگیری می کنه ؟
یعنی واقعا میشه تا 2 ماه دیگه ما هم ADSL داشته باشیم ؟
حالا وقتی که ADSL بیاد باید چقدر هزینه کنیم تا خط تلفن دارای سرویس ADSL بشه ؟

بالا