Dark Knight
مدیر بازنشسته
دوستان قسمت مربوط به aDsl داريم ها ..
وقتی که اومدم دیدم آخرین پست تو این تاپیک متعلق به شماست فهمیدم چی می خواید بگیددوستان قسمت مربوط به aDsl داريم ها ..
با سلام
توافقي با نام تشكيل " سايت شيرينگ " ( Sharing Site ) وجود دارد كه اگر شبكه ي ايرانسل و تاليا ، آن را امضا نمايند ، تمامي اپراتور ها مي توانند از فضاي مشترك يكديگر استفاده نمايند .
با سلام
من معتقد هستم ، شبكه ي ما و مسئولان ما در حوزه ي مخابراتي بايد به مردم و مشتركين اطلاع رساني بيشتري نمايند تا مردم با هزينه ها و ساير خدمات شبكه و ديگر مسائل آشنا شوند .
لذا اين عدم آگاهي مردم باعث مي شود كه آنها فكر كنند كه اين مبالغ در جاي ديگري خرج مي شود .
لذا خود من كه مسائل و هزينه ها را از نزديك شاهد هستم ، نظرم نسبت به سالهاي قبل تغيير يافته است .
هر چند ما سعي مي نماييم در اين حوزه پاسخگوي خوبي براي شما عزيزان باشيم .
موفق و پيروز باشيد
شاید گزارششون مثل گزارش شیر فرهاد به شورای روستایی برره بشه !!
قابل فراموشی نیست که چند سال پیش مخابرات یک سیم کارت رو به قیمتهای نجومی 700 هزار تومن و حتی بالاتر به مردم می داد و تازه پس از عرضه هنوز SMS زدن با این سیم کارتها ممکن نبود !!!
تا همین 1-2 سال پیش بعد از تحویل سیم کارت باید میدویدی تا SMS رو فعال کنی ؛ تازه خیلی وقتها فعال نمی کردن و میگفتن ظرفیت سازی نشده و ....
به قولی مخابرات به مرگ می گرفت تا مردم به تب یک SMS ساده راضی باشن .
سرتون رو به درد نمیارم . حساب و کتابش کار سختی نیست . با درآمدهایی که مخابرات در چند سال گذشته داشته الان ایران باید زیر پوشش نسل 3.5 تلفن همراه باشه نه اینکه مردمش برای یک GRPS پیش پا فتاده له له بزنن .
در واقع امروز GPRS حکم SMS چند سال پیشو پیدا کرده ؛ بدو دنبالش تا به فکر کلاهی که سرت رفته نیفتی !!
با عرض معذرت....
اين خبر درسته ؟
یعنی کشیدن خط ADSL به شرکت های خصوصی مربوط میشه و فقط خطوط انتقالش بین مراکز مخابراتی به مخابرات مربوط میشه ؟
جناب نظری مرکز شهید چمران واقعا داره مساله را پیگیری می کنه ؟
یعنی واقعا میشه تا 2 ماه دیگه ما هم ADSL داشته باشیم ؟
حالا وقتی که ADSL بیاد باید چقدر هزینه کنیم تا خط تلفن دارای سرویس ADSL بشه ؟
منظورتون از فضا همون دکلها است یا چیز دیگری است ؟
شاید گزارششون مثل گزارش شیر فرهاد به شورای روستایی برره بشه !!
قابل فراموشی نیست که چند سال پیش مخابرات یک سیم کارت رو به قیمتهای نجومی 700 هزار تومن و حتی بالاتر به مردم می داد و تازه پس از عرضه هنوز SMS زدن با این سیم کارتها ممکن نبود !!!
تا همین 1-2 سال پیش بعد از تحویل سیم کارت باید میدویدی تا SMS رو فعال کنی ؛ تازه خیلی وقتها فعال نمی کردن و میگفتن ظرفیت سازی نشده و ....
به قولی مخابرات به مرگ می گرفت تا مردم به تب یک SMS ساده راضی باشن .
سرتون رو به درد نمیارم . حساب و کتابش کار سختی نیست . با درآمدهایی که مخابرات در چند سال گذشته داشته الان ایران باید زیر پوشش نسل 3.5 تلفن همراه باشه نه اینکه مردمش برای یک GRPS پیش پا فتاده له له بزنن .
در واقع امروز GPRS حکم SMS چند سال پیشو پیدا کرده ؛ بدو دنبالش تا به فکر کلاهی که سرت رفته نیفتی !!
با عرض معذرت....
کدوم شرکت در تهران به این قیمت میده؟اگر وصل بشه ، مبلغی حدود 16000 تا 18000 تومان برای 128 کیلوبایت این سرویس در ماه باید پرداخت کنید .
مخابرات عادت داره پول سرویس رو جلو جلو از ملت بگیره می خواد شبکع رو گسترش بده به ما چه ربطی داره ما باید هزینه کنیم یه شرکت بیاد بدون هیچ اقدامی سیم کارت بده بگه بذار ملت پول بدن بعد گسترش بدم شبکه هوشمند هم پولش رو داره چند برابر از مردم میگیرن 2 میلیارد مگه پولیه
کدوم شرکت در تهران به این قیمت میده؟
ارزونترین آسیاتک هست( که همش مشکل داره ) میده ماهی 20 تومن
داتک 24 تومن
سپنتا 29 تومن
پارس آنلاین 25 تومن
با اینکه این شرکتا مسقیما از مخابرات پهنای باند میگیرن ولی 1 تومن هم تعرفشون پس از کاهش 30 درصدی کم نشده
آقای نظری 1 سوال بحث برانگیز!!!
چرا ارائه ی خط پرسرعت بالای 128 کی ممنوع شد؟(برای کاربر خانگی)
آقای نظری ..!
سوال همیشگی من : کی محدودیت زمانی همراه اول حذف خواهد شد ؟ (1 مهر ماه که تموم شد ...! )
سلام بچه ها.یه سوال.
الان اگه ثبت نام کنیم چقدر طول میکشه تا سیم کارت رو تحویل بدن و الان سیم کارت کد چند میدن؟
خیلی ممنون.