• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دیدم که راجع به ای دی اس ال یکی از دوستان سئوال پرسیدند و شما هم جواب دادین.به خاطر همین من هم سئوالم رو اینجا مطرح می کنم. امیدوارم که زیاد بی راه نرفته باشم. و امیدوارم بتونید به سئوال من جواب بدید.

مرکز تلفن ما سلمان فارسیه و ای دی اس ال جواب می ده اما متاسفانه تنها پیش شماره ما 2211 نمیتونه از ای دی اس ال استفاده کنه. از 2-3 تا از آی اس پی ها علت رو جویا شدم گفتن که پیش شماره ما فیبر نوری شده و ای دی اس ال روی اون جواب نمیده . و وضعیت تغییری نخواهد کرد (که البته این واضحه!!که مخابرات عقب گرد نمی کنه) درسته که مخابرات لطف کرده به خاطر بهبود کیفیت و کاهش هزینه ها فیبر نوری کار گذاشته و این هم درسته که کابل مسی محدودیت های زیادی داره ولی تکلیف من که میخوام از ای دی اس ال استفاده کنم چیه ؟ آیا راهی هست و یا پرتوکلی که بشه از خطوط پر سرعت و ارزان استفاده کرد؟ وایرلس هم منطقمون جواب نمیده.
و نکته دوم اینکه اگه اشتباه نکنم در برنامه میان مدت مخابرات فیبر نوری کردن خطوط تهران گنجانده شده. و به ترتیب مناطق فیبر نوری میشن . اونوقت تکلیف ای دی اس ال و این همه تبلیغات چی میشه؟ دوباره برمیگردیم به دیال آپ؟

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
سلام دوست گرامی
میخواستم بدونم اطلاعات مربوط به ریز مکالمه تا چند دوره قبل در شرکت مخابرات موجود است و معمولا تا چند دوره قبل رو میتوان دریافت کرد
متشکرم

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
من حدود 1 ماه پیش 2 عدد سیم کارت اعتباری از طریق تکمیل ثبت نام اینترنتی. تکمیل کردم ولی هنوز که هنوز سیمکارت بدستم نرسیده (میرم دم دفتر امور مشترکین) در صورتی که قرار بوده 10روزه بدستم برسه؟
حالا به نظر شما باید چه کار کنم؟
صبر:lol::lol:
یا
زنگ بزنم 09990
out.php

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوست گرامی
میخواستم بدونم اطلاعات مربوط به ریز مکالمه تا چند دوره قبل در شرکت مخابرات موجود است و معمولا تا چند دوره قبل رو میتوان دریافت کرد
متشکرم
من توی مخابرات نیستم ولی از روی تجربه میگم!

در مورد همراه اول مشخصه که همه ریز مکالمات رو از ابتدا ذخیره میکنن و همش موجوده ... اما آخرین باری که من رفت ریز بگیرم گفتن فقط آخرین دوره رو ریزش رو میدن.یعنی شما آخرین قبض رو میبرین و ریز اونو میدن
تا آخرین باری که من رفتم اینطور بود

در مورد مخابرات چه از 1818 و چه از خود مخابرات مثل اینکه محدودیتی نداره(اینهم که اگر مشکلی نباشه احتمالا همش ذخیره بشه-البته از موقعی که امکانش ایجاد شده باشه)

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
آقایون من یه سوال دارم
چرا هر وقت موبایل کسی رو میگیریم 10 بار اول اشغال میزنه؟
اصلا چرا موبایل اشغال میزنه؟
یه سوال دیگه هم دارم
این چه معنی داره وقتی شماره کسی رو میگیریم هیچ صدایی نمییاد ولی همینجوری داره پول میره؟؟؟؟؟؟؟؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مرکز تلفن ما سلمان فارسیه و ای دی اس ال جواب می ده اما متاسفانه تنها پیش شماره ما 2211 نمیتونه از ای دی اس ال استفاده کنه. از 2-3 تا از آی اس پی ها علت رو جویا شدم گفتن که پیش شماره ما فیبر نوری شده و ای دی اس ال روی اون جواب نمیده . و وضعیت تغییری نخواهد کرد (که البته این واضحه!!که مخابرات عقب گرد نمی کنه) درسته که مخابرات لطف کرده به خاطر بهبود کیفیت و کاهش هزینه ها فیبر نوری کار گذاشته و این هم درسته که کابل مسی محدودیت های زیادی داره ولی تکلیف من که میخوام از ای دی اس ال استفاده کنم چیه ؟ آیا راهی هست و یا پرتوکلی که بشه از خطوط پر سرعت و ارزان استفاده کرد؟ وایرلس هم منطقمون جواب نمیده.
و نکته دوم اینکه اگه اشتباه نکنم در برنامه میان مدت مخابرات فیبر نوری کردن خطوط تهران گنجانده شده. و به ترتیب مناطق فیبر نوری میشن . اونوقت تکلیف ای دی اس ال و این همه تبلیغات چی میشه؟ دوباره برمیگردیم به دیال آپ؟
خط شما متاسفانه pcm هست و جواب شرکت مخابرات هم دقیقا منطبق با سوال شماست:

باسلام

به آگاهی می رساند بر اساس بررسی های به عمل آمده سیستم های PCM به صورت موقت جهت بهینه سازی شبکه استفاده شده وجوابگوی ADSL (اینترنت پرسرعت )نیست.

انشاالله به زودی با توسعه شبکه کابلی مشکل مرتفع خواهد شد. درهر حال طبق اعلام رییس مرکز شما می توانید به مرکز مخابرات خود مراجعه تا تا پس ازبررسی نسبت به ارایه خط وسرویس ADSL اقدام شود.

روابط عمومی مخابرات استان تهران

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
درهر حال طبق اعلام رییس مرکز شما می توانید به مرکز مخابرات خود مراجعه تا تا پس ازبررسی نسبت به ارایه خط وسرویس ADSL اقدام شود.
خیلی ببخشید ولی غ.ل.ط کرده اونی که این حرف رو زده.خط ما pcm هست.من 10 بار رفتم مرکز مخابرات هر دفعه من رو پیچوندن.آخرش هم یارو با کمال پررویی میگه خوب خونتون رو عوض کنید!!!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خیلی ببخشید ولی غ.ل.ط کرده اونی که این حرف رو زده.خط ما pcm هست.من 10 بار رفتم مرکز مخابرات هر دفعه من رو پیچوندن.آخرش هم یارو با کمال پررویی میگه خوب خونتون رو عوض کنید!!!
جالبته بدونی که ما خونمون رو هم عوض کردیم !! باز همون آش و همون کاسه :D

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب نظری !
میشه اطلاعاتی در خصوص مرکز مخابراتی با پیش شماره 2232 در خصوص adsl در اختیارمون بگذارید؟ گویا مشکل پر بودن پورت ها هست ! این مشکل اساسا یعنی چی؟ موردی هست که قابل رفع باشه؟ امیدی هست؟

با سلام
- ببخشید که کار نمی گذاره زودتر این مطالب را بروز نماییم -

مرکز مخابراتی شهید تندگویان تنها با شرکت داتک قرارداد ارائه ی سرویس ADSL را دارد .
بله ، متأسفانه در مراکز ما هنوز این مشکل وجود دارد و تعداد پورت کمی را نصب می نمایند و تا تعدادی مشترک از آن شروع بع استفاده می نمایند ، دیگر امکان واگذاری جدید وجود ندارد .

قابل رفع هست ، هم نیازمند بودجه و کمک شرکت طرف قرارداد هست و هم مرکز مخابراتی تا مشترکینی مثل شما بتوانند از این خدمات استفاده نمایند .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
با سلام
- ببخشید که کار نمی گذاره زودتر این مطالب را بروز نماییم -

مرکز مخابراتی شهید تندگویان تنها با شرکت داتک قرارداد ارائه ی سرویس ADSL را دارد .
بله ، متأسفانه در مراکز ما هنوز این مشکل وجود دارد و تعداد پورت کمی را نصب می نمایند و تا تعدادی مشترک از آن شروع بع استفاده می نمایند ، دیگر امکان واگذاری جدید وجود ندارد .

قابل رفع هست ، هم نیازمند بودجه و کمک شرکت طرف قرارداد هست و هم مرکز مخابراتی تا مشترکینی مثل شما بتوانند از این خدمات استفاده نمایند .
من باید چه کنم؟
در خصوص نصب پورتهای بیشتر در این مرکز اطلاعاتی دارید؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب نظری یا بقیه دوستان اطلاع دارین که برای رجیستر کردن گوشی (iPhone) چه مدارکی لازم هست و کجا باید ارائه کرد؟ مخابرات محل؟

با سلام

مدارک لازم : سند سیم کارت ، شناسنامه مالک و حضور خودش ، مدارک مربوط به گوشی تلفن همراه .
ابتدا شما باید به برج همراه واقع در میدان ونک مراجعه نمایید . ( در تهران )
یا دفاتر امور مشترکین دولتی 8 گانه و پس از راهنمایی های آنان ، بقیه ی مراحل به شما توضیح داده خواهد شد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من باید چه کنم؟
در خصوص نصب پورتهای بیشتر در این مرکز اطلاعاتی دارید؟

با سلام

شما به طور واقع کاری نمی توانید بکنید ، چون باید مرکز و شرکت طرف قرارداد این فعالیت را انجام دهند .
- در حقیقت ، الآن اطلاعات زیادی درباره ی نصب پورتها ندارم ولی براتون بررسی می کنم و روز یکشنبه بر روی وب قرار می دهم .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
با سلام

شما به طور واقع کاری نمی توانید بکنید ، چون باید مرکز و شرکت طرف قرارداد این فعالیت را انجام دهند .
- در حقیقت ، الآن اطلاعات زیادی درباره ی نصب پورتها ندارم ولی براتون بررسی می کنم و روز یکشنبه بر روی وب قرار می دهم .
مرسی میشم اگه لطف کنید :)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: در وزارت ICT به هیچ مشتری نه گفته نمی‌شود

امروز زیربنای کشور وضعیت نسبتا خوبی دارد و اگر کسی درخواست امکانات داشته باشد، ما نه نمی‌گوییم، چراکه در سیاست وزارت ICT به هیچ مشتری نه گفته نمی‌شود، البته ممکن است پاسخگویی به نیاز درخواست شده مدتی زمان لازم داشته باشد.

به گزارش خبرنگار سیتنا، دکتر محمد *******، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نخستین کنفرانس بین‌المللی شهرداری الکترونیکی که در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: تمرکز دولت نهم به چند بخش مهم معطوف است و از جمله اقدامات مرتبط می‌توان به حرکت در جهت تقویت ساختار، سرمایه انسانی، ‌تحقیق و توسعه و نیز بازاریابی و ارتقای صنعت تفریحات اشاره کرد.
*******، گفت: ایجاد مرکزی برای تهیه سخت‌افزار، نرم‌افزار، حمایت‌های فنی و بازاریابی جهت صنایع سازنده فیلم‌های کارتون ، استفاده از پیشرفت‌های جدید، آزادی عمل در استفاده از فناوری و نحوه به کارگیری مناسب از آن، دیگر بخش‌هایی است که دولت به آن توجه دارد.
وی، افزایش موقعیت بین‌المللی کشور در حوزه دیجیتال، کاربردهای جدید تجارت الکترونیک و صنایع خلاق، گسترش دامنه فعالیت دولت الکترونیک،‌ ترتیب استفاده از آن و تمرکز بیشتر کیفیت و کارآمدی خدمات را نقشه راه دولت برای توسعه بیشتر عنوان و خاطرنشان کرد: راه و رمز استفاده از IT، پایین‌ آوردن هزینه‌های تمام شده جهت استفاده از IT و کاربرد IT ‌است.
وزیر ارتباطات، اظهار داشت: افزایش توانایی صنایع و جامعه با استفاده از فناوری اطلاعات به عنوان عاملی پرقدرت جهت افزایش بهره‌وری در سیستم‌های پیشرفته اقتصادی، از جمله فرصت‌هایی است که فناوری اطلاعات بوجود می‌آورد.
وی، خاطرنشان کرد: چالش پیش رو در این حوزه، تداوم بهره‌برداری از فواید ICT در زمینه تجارت، ‌جامعه و موقعیت جهانی ایران است.
*******، گفت: علاوه بر توسعه سیاست‌های عمومی و توسعه فرهنگی و مدیریت دولت، مواردی نظیر اتخاذ سیاست‌های عمومی، اختصاص منابع و به کارگیری سیستم‌های فراگیری اطلاعات، ‌سرمایه‌گذاری دولت، تداوم و عمق بخشیدن به حرکت ایجاد شده، ‌رسیدن به ضریب نفوذ 50 درصدی، ارائه خدمات اینترنت، تلفن همراه و تلفن ثابت و ایجاد انگیزه برای حرکت برنامه دولت الکترونیک مرحله به مرحله لازم است.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
آقای نظری این مطلبی که می نویسم مربوط به شما نیست و من از شما گله ای ندارم مربوط به شرکت همراه اول است
من نمی دونم که کی این مسئولین ما می خواهند یاد بگیرند که وقتی قولی می دهند باید به آن عمل کنند
این همه هم ادعای مسلمونیشون می شه
من وقتی که خواستم سیم کارت اعتباری ثبت نام کنم گفته بودند بین 30 تا نهایتا 45 روز واگذار می شود
در حالیکه الآن 80 روز شده که من ثبت نام کردم و هنوز خبری نسیت
فقط آقای نظری خواهش می کنم نیایید بگید که شبکه ظرفیت نداره و به مسئولین بگویید که از این جور مزخرفات تحویل ما ندهند.
اگر شبکه ظرفیت نداره خیلی بیجا می کنند که اصلا ثبت نام می کنند
والا... خجالت هم خوب چیزیه

با سلام

گله ی شما به حق است ، باید خدمتتون عرض کنم ، که در واقع اینطور هست که شبکه ی ما انتظار ثبت نام انبوه سیم کارت های اعتباری را نداشت ! و وقتی با این حجم روبرو شد ، دچار مشکل شد و به همین دلیل است که با تأخیر واگذاری صورت می گیرد .
در صورتی که واگذاری سیم کارت های دائمی به خوبی انجام می شود .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان
آقای نظری این مطلبی که می نویسم مربوط به شما نیست و من از شما گله ای ندارم مربوط به شرکت همراه اول است
من نمی دونم که کی این مسئولین ما می خواهند یاد بگیرند که وقتی قولی می دهند باید به آن عمل کنند
این همه هم ادعای مسلمونیشون می شه
من وقتی که خواستم سیم کارت اعتباری ثبت نام کنم گفته بودند بین 30 تا نهایتا 45 روز واگذار می شود
در حالیکه الآن 80 روز شده که من ثبت نام کردم و هنوز خبری نسیت
فقط آقای نظری خواهش می کنم نیایید بگید که شبکه ظرفیت نداره و به مسئولین بگویید که از این جور مزخرفات تحویل ما ندهند.
اگر شبکه ظرفیت نداره خیلی بیجا می کنند که اصلا ثبت نام می کنند
والا... خجالت هم خوب چیزیه

با سلام

گله ی شما به حق است ، باید خدمتتون عرض کنم ، که در واقع اینطور هست که شبکه ی ما انتظار ثبت نام انبوه سیم کارت های اعتباری را نداشت ! و وقتی با این حجم روبرو شد ، دچار مشکل شد و به همین دلیل است که با تأخیر واگذاری صورت می گیرد .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
48.gif
این دقیقا یعنی چی؟

خوب وقتی شما میگید سیم 1000 تومنی و ایرانسل میگه 15000 تومنی میدنید چه طیف وسیعی از مردم رو تحریک می کنه؟
حتی قشر کودک و نوجوان هم تحریک میشن که حتی خودشون برای خودشون یکی بخرن
یا خیلی ها که 2-3 تا سیم داشته باشن دیگه توی دفترشون نیاز به چند خط نداشته باشن و....

من از حرف شما تعجب می کنم.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه ایشون در همراه اول نیستند ؟ چرا سوالات مخابراتی میپرسید ؟ :D مگه تو مخابرات هم تشریف دارند ؟

با سلام

وقتی دوستان بازدید کننده ی ما سوالی می پرسند ، ما هم باید سعی کنیم جواب این دوستان را بدهیم . هر چند در تخصص خودم نباشد . به هر حال سوال شماارزشمند است و باید جواب آن را هم داد .
موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب شایان!
درسته . ایشون یکی از کارکنان همراه اول هستند ولی لطف کردن گفتند در سایر زمینه های مخابراتی اگر اطلاعاتی داشته باشند ما رو کمک می کنند و یا اینکه به مسولان مربوط ارجاع بدن

واقعا کاش سایر مسولین در سایر دستگاها نیز از افرادی مثل آقای نظری الگو بگیرن :D

دستگاه پاسخگو همیشه موفق است ;)

با سلام

خواهش می کنم . وظیفه ی ماست .
انشاءا... همه ی نسل جوان ما ، مانند شما دوستان ، مطالب را به خوبی و با دقت آنالیز کنند تا در آینده دچار مشکل نشویم .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسیار عالی ! من هم از طرف فروم از ایشون به خاطر زحمتی که میکشن و پاسخگو هستند در این فروم ، تشکر میکنم.

با سلام
خواهش می کنم . من هم از دقت نظر شما بسیار متشکرم . در ضمن جناب آقای "شایان" ، مسئله ی مطرح شده ی شما در ایمیل ، به مخابرات مربوطه ارجاع داده شده است و تحت بررسی است .
انشاءا... که به نتیجه ی خوبی برسیم .

بالا