hadi*nazary
کاربر تازه وارد
سلام آقای نظری
باز یه سوال غیر همراه اولی...
1- چطور ما میتونیم با بخش فیلترینگ مخابرات تماس داشته باشیم؟ مثلا هر از گاهی به سایت غیر اخلاقی یا توهین آمیز و .... بر خورد میکنم که از حداقل حقش یعنی فیلتر بهره مند نیست.
خواستم ببینم چطوری باید این موضوع به اطلاع فیلترینگ برسه.
و سوال همراه اولی
2- امکانش هست که در همراه اول سیستم تنظیم خودکار ساعت و تاریخ بزارید؟
یعنی مثلا من سیمکارت رو که میزارم داخل گوشی تاریخ و ساعت گوشی با آنتن یا مرکز تنظیم بشه؟
با سلام
* پاسخ سوال 1 - قسمت فیلترینگ یک شورایی مشتکل از 3 نفر می باشد که در آن شرکت مخابرات ، شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدا وسیما حضور دارند . لذا اطلاعات بانک فیلترینگ معمولاً هر هفته بروز رسانی می شود . و این شورا تصمیم گیری را انجام می دهد .
لازم بذکر است که الآن با راه اندازی سیستم نرم افزاری جدید ، این سیستم به طور هوشمند عمل می کند و بر اساس نام سایت فیلتر نمی کند ! همینک سیستم در حال کار است ولی به طور جامع بهره برداری نشده است . با بهره برداری کامل ما دیگر به این مشکل برنخواهیم خورد ! چون حتی بر اساس رنگ صفحه نیز می تواند فیلتر نماید !
اینطور که من می دونم شماره ای داره جهت اینکه شما بتونید اطلاع بدید . باید بگردم تا شماره آن را پیدا کنم .
* پاسخ سوال 2 - فعلاٌ وجود ندارد . ولی تنها در قسمت پیام کوتاه ، پیام های ارسالی شده بدون توجه به ساعت موبایل شما ، با ساعت مرکز ارسال پیام کوتاه تنظیم می شود .
خوب شد این موضوع را مطرح کردید ، من هم این بحث را با دوستان مورد بررسی قرار می دهیم که از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری چه چیزهایی باید تهیه ود تا شما بتوانید از این امکان استفاده نمایید .
ممنون از طرح سوالتون