• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای نظری

باز یه سوال غیر همراه اولی...

1- چطور ما میتونیم با بخش فیلترینگ مخابرات تماس داشته باشیم؟ مثلا هر از گاهی به سایت غیر اخلاقی یا توهین آمیز و .... بر خورد میکنم که از حداقل حقش یعنی فیلتر :D بهره مند نیست.
خواستم ببینم چطوری باید این موضوع به اطلاع فیلترینگ برسه.

و سوال همراه اولی

2- امکانش هست که در همراه اول سیستم تنظیم خودکار ساعت و تاریخ بزارید؟
یعنی مثلا من سیمکارت رو که میزارم داخل گوشی تاریخ و ساعت گوشی با آنتن یا مرکز تنظیم بشه؟

با سلام

* پاسخ سوال 1 - قسمت فیلترینگ یک شورایی مشتکل از 3 نفر می باشد که در آن شرکت مخابرات ، شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدا وسیما حضور دارند . لذا اطلاعات بانک فیلترینگ معمولاً هر هفته بروز رسانی می شود . و این شورا تصمیم گیری را انجام می دهد .
لازم بذکر است که الآن با راه اندازی سیستم نرم افزاری جدید ، این سیستم به طور هوشمند عمل می کند و بر اساس نام سایت فیلتر نمی کند ! همینک سیستم در حال کار است ولی به طور جامع بهره برداری نشده است . با بهره برداری کامل ما دیگر به این مشکل برنخواهیم خورد ! چون حتی بر اساس رنگ صفحه نیز می تواند فیلتر نماید !
اینطور که من می دونم شماره ای داره جهت اینکه شما بتونید اطلاع بدید . باید بگردم تا شماره آن را پیدا کنم .

* پاسخ سوال 2 - فعلاٌ وجود ندارد . ولی تنها در قسمت پیام کوتاه ، پیام های ارسالی شده بدون توجه به ساعت موبایل شما ، با ساعت مرکز ارسال پیام کوتاه تنظیم می شود .
خوب شد این موضوع را مطرح کردید ، من هم این بحث را با دوستان مورد بررسی قرار می دهیم که از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری چه چیزهایی باید تهیه ود تا شما بتوانید از این امکان استفاده نمایید .
ممنون از طرح سوالتون

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیدم که راجع به ای دی اس ال یکی از دوستان سئوال پرسیدند و شما هم جواب دادین.به خاطر همین من هم سئوالم رو اینجا مطرح می کنم. امیدوارم که زیاد بی راه نرفته باشم. و امیدوارم بتونید به سئوال من جواب بدید.

مرکز تلفن ما سلمان فارسیه و ای دی اس ال جواب می ده اما متاسفانه تنها پیش شماره ما 2211 نمیتونه از ای دی اس ال استفاده کنه. از 2-3 تا از آی اس پی ها علت رو جویا شدم گفتن که پیش شماره ما فیبر نوری شده و ای دی اس ال روی اون جواب نمیده . و وضعیت تغییری نخواهد کرد (که البته این واضحه!!که مخابرات عقب گرد نمی کنه) درسته که مخابرات لطف کرده به خاطر بهبود کیفیت و کاهش هزینه ها فیبر نوری کار گذاشته و این هم درسته که کابل مسی محدودیت های زیادی داره ولی تکلیف من که میخوام از ای دی اس ال استفاده کنم چیه ؟ آیا راهی هست و یا پرتوکلی که بشه از خطوط پر سرعت و ارزان استفاده کرد؟ وایرلس هم منطقمون جواب نمیده.
و نکته دوم اینکه اگه اشتباه نکنم در برنامه میان مدت مخابرات فیبر نوری کردن خطوط تهران گنجانده شده. و به ترتیب مناطق فیبر نوری میشن . اونوقت تکلیف ای دی اس ال و این همه تبلیغات چی میشه؟ دوباره برمیگردیم به دیال آپ؟

با سلام
خوب سوال شما دوست محترم رو خواندم . سوال خوب و به جایی بود .
مرکز تلفن سلمان فارسی یکی از مراکز بزرگ تهران به شمار می آید . همانطور هم که شما مطلع هستید در طی 2 سال پیش منطقه ی سلمان فارسی حدود 15000 مشترک خود را تغییر پیش شماره داد . ابتدا پیش شماره های شماره را از 2206 الی 2209 و 2235 الی 2237 به 2211 و 2212 تغییر داد تا بتواند با مرکز جدیدی که ریموت از سلمان فارسی هست ، تحت عنوان " بوعلی " بتواند از لحاظ کابل کشی صرفه جویی نماید و...
لذا در این تغییرات تمام خطوط شما به خطوط مجازی شبکه PCM تبدیل شدند . و با این تبدیل دیگر نمی توان ADSL را روی خط شما سوار کرد .
لذا بقیه ی مشترکینی که در سال 84 پیش شماره ی آنها به 8868 و 8869 تغییر یافت و به مرکز " شهید نهری " انتقال یافتند ، آنها نیز همین مشکل را دارند .

- نه ، اصلاً همچنین نیست . تنها مشکل شما وضعیت PCM هست نه قضیه ی فیبر نوری !
الآن چند تا شرکت در حال ارائه سرویس هستند در منطقه ی سلمان فارسی ، ولی به لحاظ آمار زیاد مشترکین ، پورت ها پر شده است .

- با اتصال فیبر نوری نیز ، مردم هم می توانند از فیبر استفده نمایند ، هم از ADSl و هم از Dial Up ، در آنوقت مردم هستند که با توجه به قیمت و نوع استفاده ای که دارند ، درباره ی انتخاب سرویس خود تصمیم می گیرند .

- اگر تمایل دارید ، شماره تلفن ثابت خود را به آدرس [email protected] ارسال نمایید تا از لحاظ فنی خط شما را بررسی نماییم .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامی
میخواستم بدونم اطلاعات مربوط به ریز مکالمه تا چند دوره قبل در شرکت مخابرات موجود است و معمولا تا چند دوره قبل رو میتوان دریافت کرد
متشکرم

با سلام

ریز مکالمات تلفن همراه در سیستم ها وجود دارد معمولاً تا 2 یا 3 دوره را برای عموم مشترکین نگه می دارند . و در واقع شما هستید که می گویید ریزمکالمات را از چه تاریخی می خواهید ؟ و به ازای پرینت هر صفحه 50تومان در قبض دوره ی بعد شما درج خواهد شد .
در شرکت مخابرات از سال 1381 تمامی اطلاعات به صورت دیجیتال در مراکز موجود هستند .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حدود 1 ماه پیش 2 عدد سیم کارت اعتباری از طریق تکمیل ثبت نام اینترنتی. تکمیل کردم ولی هنوز که هنوز سیمکارت بدستم نرسیده (میرم دم دفتر امور مشترکین) در صورتی که قرار بوده 10روزه بدستم برسه؟
حالا به نظر شما باید چه کار کنم؟
صبر:lol::lol:
یا
زنگ بزنم 09990
out.php

با سلام

من چندین بار در همین پست ها هم گفته ام . بله ، ابتدای امر چون متقاضی کم بود در زمان کمی سیم کارت اعتباری واگذار میگردید . ولی با توجه به ثبت نام انبوه این نوع سیم کارت ، کمی با تأخیر مواجه شده است .
همانطور هم که در پست های قبل گفته ام ، لطف بفرمایید به سایت ما به آدرس www.mci.ir مراجعه نمایید و بعد از ورود به صفحه ی اصلی ، در سمت راست صفحه ، می توانید " پیگیری وضعیت سیم کارت ثبت نامی " خود را جویا شوید .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون من یه سوال دارم
چرا هر وقت موبایل کسی رو میگیریم 10 بار اول اشغال میزنه؟
اصلا چرا موبایل اشغال میزنه؟
یه سوال دیگه هم دارم
این چه معنی داره وقتی شماره کسی رو میگیریم هیچ صدایی نمییاد ولی همینجوری داره پول میره؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام

مشترک گرامی

همیشه این مشکل وجود ندارد . در مواقعی که شبکه در آن نقطه ی برقراری ارتباط شما شلوغ باشد ، اینگونه شما بوق اشغال را می شنوید .
و منظور هم اشغالی خطوط ارتباطی است .

کمتر موردی پیش می آید که شما صدای طرف مقابل را نداشته باشید ، اگر منظورتان این است که بعد از بوق خوردن و شروع به جواب صدا نمی آید آن مطلب دیگری است !
اگر توضیح بدهید ، بیشتر می توان کمکتان کنم .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ببخشید ولی غ.ل.ط کرده اونی که این حرف رو زده.خط ما pcm هست.من 10 بار رفتم مرکز مخابرات هر دفعه من رو پیچوندن.آخرش هم یارو با کمال پررویی میگه خوب خونتون رو عوض کنید!!!

با سلام

از اینکه رعایت ادب و احترام را دارید بسیار متشکرم !
جدای از شوخی ، وقتی خط شما PCM باشد ، نمی توانید ADSL روی آن بدهید ، لذا باید مرکز مخابراتی مربوطه با توجه به افزایش ظرفیت مربوط خطوط منصوبه PCM را به خطوط عادی تغییر دهد .
و این کاری است که از خرداد 1384 شروع شده است و روند آن حذف PCM از شبکه هست که در حال انجام می باشد .
لطفاً نام مرکز مربوطه و شماره تلفن خود را به آدرس [email protected] ارسال نمایید تا پیگیری های مربوطه در صورت تمایل شما انجام شود . ( یا از طریق پیام کوتاه به 09124402538 )

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
48.gif
این دقیقا یعنی چی؟

خوب وقتی شما میگید سیم 1000 تومنی و ایرانسل میگه 15000 تومنی میدنید چه طیف وسیعی از مردم رو تحریک می کنه؟
حتی قشر کودک و نوجوان هم تحریک میشن که حتی خودشون برای خودشون یکی بخرن
یا خیلی ها که 2-3 تا سیم داشته باشن دیگه توی دفترشون نیاز به چند خط نداشته باشن و....

من از حرف شما تعجب می کنم.

با سلام

تعجب ندارد !
با توجه به اینکه سیم کارت های اعتباری در شبکه ی ایرانسل توزیع می شد ، تخمین ما حدود 2 میلیون سیم کارت اعتباری برای این دوره بود ، و بیشتر روی سیم کارت دائمی در حال برنامه ریزی بودیم ( چون مشترک با 288 هزار تومان سیم کارت دائمی می تواند داشته باشد و تعرفه ی آن هم به نسیت سیم کارت اعتباری ، خیلی کمتر است )
و قرار بود که 2 میلیون سیم کارت را هم تحویل دهیم ولی با توجه به ثبت نام اینترنتی و حضوری سیم کارت اعتباری که به چیزی حدود 5/3 میلیون (تا پایان شهریور ) رسید ، و تقاضای سیم کارت دائمی کاهش یافت ، لذا باید شبکه ی اعتباری در استانهای مربوطه با سیستم IN هماهنگ و تنظیم می گردید و به همین دلیل تأخیر در واگذاری ها صورت گرفته است .

و خوشبختانه به امید خداوند متعال تا پایان امسال واگذاری سیم کارت را در 10 استان کشور به روز می نماییم ، یعنی با زمانی کمتر از 5 روز سیم کارت را در 10 استان کشور تحویل می دهیم و این نشانی از تلاش مجموعه ی مخابرات ایران دارد .

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
و این کاری است که از خرداد 1384 شروع شده است و روند آن حذف PCM از شبکه هست که در حال انجام می باشد .
پس چرا خطوط جدید رو هم با سیستم pcm میدهند؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
راستی جناب نظری !
یه سوالی داشتم!
شما جواب سوالات بچه هارو واقعا از روی اطلاعات عمومی خودتون میدید یا برای هر سوال به منبع خاصی مراجعه میکنید؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام

از اینکه رعایت ادب و احترام را دارید بسیار متشکرم !
جدای از شوخی ، وقتی خط شما PCM باشد ، نمی توانید ADSL روی آن بدهید ، لذا باید مرکز مخابراتی مربوطه با توجه به افزایش ظرفیت مربوط خطوط منصوبه PCM را به خطوط عادی تغییر دهد .
لطفاً نام مرکز مربوطه و شماره تلفن خود را به آدرس [email protected] ارسال نمایید تا پیگیری های مربوطه در صورت تمایل شما انجام شود . ( یا از طریق پیام کوتاه به 09124402538 )
شرمنده آقای نظری ولی واقعا اعصابم خورده.میگن نمیشه خط رو از pcm در آورد.ولی من بد صحبت کردم معذرت میخوام.
مرکز تلفن منطقه ما پیام نور هست.حالا متن این ایمیل چی باید باشه.فقط مرکز تلفن و شماره؟
چه پیگیری میکنن یعنی میشه خط رو درست کرد؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس چرا خطوط جدید رو هم با سیستم pcm میدهند؟

با سلام

در تمام مناطق PCM نمی دهند ، در تعدادی از مراکز برای اینکه بتوانند واگذاری بروز داشته باشند به شما خط PCM می دهند تا در صف انتظار قرار نگیرید مانند گذشته . ولی بعداً با توجه به کابل برگردان های مناطق خطوط را تعویض می نمایند . حتی ما الآن ممکن است که به مشترک خط عادی می دهند ولی با توجه به ظرفیت منطقه ممکن است برای واگذاری ، خط شما را تبدیل به PCM نمایند .
با توجه به مرکز و امکانات مراکز در مواقع خاص این کارها انجام می شود .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی جناب نظری !
یه سوالی داشتم!
شما جواب سوالات بچه هارو واقعا از روی اطلاعات عمومی خودتون میدید یا برای هر سوال به منبع خاصی مراجعه میکنید؟

با سلام

در حوزه ی ما تمامی مسائل به هم وابسته هستند ، درست است که ما در همراه اول بیشتر فعالیت می نماییم ولی در سالهای گذشته و اکنون هم در دیگر حوزه های مخابراتی به منابع خبر و اطلاعات نیز دسترسی کامل داریم .
و تمامی اخبار و اطلاعات ما در حوزه ی مخابرات کشور به روز می باشد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده آقای نظری ولی واقعا اعصابم خورده.میگن نمیشه خط رو از pcm در آورد.ولی من بد صحبت کردم معذرت میخوام.
مرکز تلفن منطقه ما پیام نور هست.حالا متن این ایمیل چی باید باشه.فقط مرکز تلفن و شماره؟
چه پیگیری میکنن یعنی میشه خط رو درست کرد؟

با سلام
اشکال نداره ، شما لطف بفرمایید و نام مرکز تلفن و شمارتون رو برای من به 09124402538 از طریق پیامک ارسال نمایید ، تا با مرکز مربوطه شرایط تلفن شما رو بررسی نماییم و ببینیم که اگر نمی شود به خط عادی تبدیل نمود ، حداقل چقدر طول می کشد ، تا شما هم یه آمار داشته باشید .
باید ظرفیت مرکزتون رو هم ببینم .

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

به اطلاع بازدیدکنندگان گرامی تاپیک " شرکت ارتباطات سیار " می رساند ، با توجه به برنامه ی کاری فشرده در روزهای ابتدای هفته ، پاسخگویی به سوالات شما در روزهای یکشنبه ، چهارشنبه ، پنج شنبه و جمعه صورت می گیرد .
- لازم بذکر است شما می توانید سوالات خود را هم در تاپیک مطرح نموده و هم از طریق [email protected] به اطلاع ما برسانید یا اگر اضطراری می باشد می توانید با 09124402538 در ارتباط باشید .

موفق و پیروز باشید

هادی نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

به اطلاع بازدیدکنندگان گرامی تاپیک " شرکت ارتباطات سیار " می رساند ، با توجه به برنامه ی کاری فشرده در روزهای ابتدای هفته ، پاسخگویی به سوالات شما در روزهای یکشنبه ، چهارشنبه ، پنج شنبه و جمعه صورت می گیرد .
- لازم بذکر است شما می توانید سوالات خود را هم در تاپیک مطرح نموده و هم از طریق [email protected] به اطلاع ما برسانید یا اگر اضطراری می باشد می توانید با 09124402538 در ارتباط باشید .

موفق و پیروز باشید

هادی نظری

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام

در تمام مناطق PCM نمی دهند ، در تعدادی از مراکز برای اینکه بتوانند واگذاری بروز داشته باشند به شما خط PCM می دهند تا در صف انتظار قرار نگیرید مانند گذشته . ولی بعداً با توجه به کابل برگردان های مناطق خطوط را تعویض می نمایند . حتی ما الآن ممکن است که به مشترک خط عادی می دهند ولی با توجه به ظرفیت منطقه ممکن است برای واگذاری ، خط شما را تبدیل به PCM نمایند .
با توجه به مرکز و امکانات مراکز در مواقع خاص این کارها انجام می شود .

با سلام

پس اگر راه ارتباطی با بخش فیلترینگ برای ما وجود داره بفرمایید.

در ضمن یه سوال: با این وضعیت pcm ممکنه من فردا صبح پاشم ببینیم مثلا به خاطر ساختمان کناری ما که چند خط جدید خواستن خط من هم pcm شده :blink: ؟

نکنن یه وقت ......

یک سوال دیگه هم هست که ذهن منو به خودش مشغول کرده ولی سوال مسخره ای هست!

الان کد 1 تا 7 سیمهای مخابرات از لحاظ فنی فرقی دارن؟ این تفاوت قیمت کاذبه یا اینکه به خاطر ودیعه ای که بعضی بیشتر دادن ممکنه موقع سهامی شدن به اونا سهام بیشتر بدن؟

در کل اگر من الان یه خط 1 دارم نگه داشتنش ارزش داره یا فروختنش و خرید یه سیم 7 و یک گوشی؟

ممنون از پاسخهای شما

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام.
جناب نظری با توجه به نزدیک شدن به ماه آبان آیا سرویس GPRS برای همراه اول راه اندازه شده یا حداقل پیشرفتی داشته یا خیر؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

پس اگر راه ارتباطی با بخش فیلترینگ برای ما وجود داره بفرمایید.

در ضمن یه سوال: با این وضعیت pcm ممکنه من فردا صبح پاشم ببینیم مثلا به خاطر ساختمان کناری ما که چند خط جدید خواستن خط من هم pcm شده :blink: ؟

نکنن یه وقت ......

یک سوال دیگه هم هست که ذهن منو به خودش مشغول کرده ولی سوال مسخره ای هست!

الان کد 1 تا 7 سیمهای مخابرات از لحاظ فنی فرقی دارن؟ این تفاوت قیمت کاذبه یا اینکه به خاطر ودیعه ای که بعضی بیشتر دادن ممکنه موقع سهامی شدن به اونا سهام بیشتر بدن؟

در کل اگر من الان یه خط 1 دارم نگه داشتنش ارزش داره یا فروختنش و خرید یه سیم 7 و یک گوشی؟

ممنون از پاسخهای شما

با سلام
نه ان شاءا... ، به این مشکل برخورد نخواهیم کرد .

* پاسخ سوال دوم شما : از لحاظ فنی سیم کارت های شبکه ارتباطات سیار هیچ نفاوتی با هم ندارند و همه دارای یک سرویس یکپارچه هستند . و این تفاوت قیمت بیشتر به خود مردم برمی گردد که با توجه به اینکه کد 2 و 1 زودتر واگذار شده بودند و با آنها بیشتر انس گرفته بودند ، لذا در برخورد با سایر کد ها با استقبال کمتر مواجه می شود .

ببینید هدف ما و هدف مجموعه شبکهی مخابراتی این است که قیمت سیم کارت ها را کاهش دهیم و از لحاظ عملی هم به این دستاورد رسیده ایم به طوری که توانستیم قیمت سیمکارت را از حدود 1 میلیون تومان به قیمت روز آن که حدود 288 هزار تومان سیم کارت دائمی و 34 هزار تومان سیمک ارت دائمی هست کاهش بدهیم و در این راه نیز موفق بوده ایم .
لذا عدم واگذاری سیم کارت های کد 1 و 2 و 3 به این منظور نیست که ما واگذارنمی کنیم ، بلکه به دلیل واگذاری های قبلی و نامبرینگ شبکه در سال 1381 و 1382 دیگر ظرفیت وجود ندارد .
لذا من می گویم کد 1 خودتان را نگه دارید ، چون در هر صورت به دلیل قدیمی بودن این کد ، در بازار نیز همچنان مخاطب خودرا داردو بسیاری از افراد نمی دانم چرا ولی دوست دارند که شماره ی تماسشان کد 1 یا 2 باشد .
به طور کلی وقتی شما کد 1 را دارید نروید و کد 7 یا 8 بخرید . ولی اگر کسی که سیم کارت ندارد و می خواهد سیم کارت بخرد آن شخص نباید برود و کد 1 و 2 را بخرد ، چون هزینه ی اضافی میکند .

- یک نکته :از لحاظ ساتاری سیم کارت ها ، کدهای 1 و 2 و 3و 5 و کدهای 6 واگذار ده قبل از مرداد 1384 ، دارای سیستم کدینگ اولیه ای هستندکه از فناوری قدیمی تر استفاده می کنددر صورتیکه در واگذاری سیمکارتهای کد 6 و 4 و 7 و 8 ( یعنی از مرداد 84 به بعد ) این سیستم اصلاح شده است و مشکلی وجود ندارد .

این نکته فقط جهت اطلاع دادن به شما بودو نه چیز دیگر .
- در کل اگر دوست دارید که هزینه ی اضافی برای گوشی ندهید ، می توانید کد 1 رابفروشید و با آن کد 7 یا 8 بخرید و یک گوشی بهتر .

موفق باشید
هادی نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
جناب نظری با توجه به نزدیک شدن به ماه آبان آیا سرویس GPRS برای همراه اول راه اندازه شده یا حداقل پیشرفتی داشته یا خیر؟

باسلام

از لحاظفنی کارها شروع شده است . ولی از لحاظ ارائه ی این سرویس در آذر ماه امکان پذیر خواهدبود .
به دلیل تأخیر در برگزاری مناقصه شهریور ماه.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
باسلام

از لحاظفنی کارها شروع شده است . ولی از لحاظ ارائه ی این سرویس در آذر ماه امکان پذیر خواهدبود .
به دلیل تأخیر در برگزاری مناقصه شهریور ماه.
جناب نظری !
ما اگه بخوایم جلوی فک و فامیلامون پز بدیم که تو مخابرات آشنا داریم :D باید بگیم سمت شما اونجا چیه؟ :D

بالا