• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
جناب نظری !
ما اگه بخوایم جلوی فک و فامیلامون پز بدیم که تو مخابرات آشنا داریم :D باید بگیم سمت شما اونجا چیه؟ :D
یحتمل باید روابط عمومی باشن !!!
.
.

آقای نظری، این چی میگه ؟

غفاریان: حداقل تهران تا پایان سال زیر پوشش GPRS همراه اول قرار می‌گیرد

شهر تهران، تا پایان سال تحت پوشش GPRS قرار می‌گیرد و مشترکان همراه اول در (حداقل) شهر تهران تا پایان سال از سرویس‌های ارزش افزوده همچون اینترنت پر سرعت و MMS بهره خواهند برد.

دکتر وفا غفاریان، رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: سرویس‌های ارزش‌افزوده در تلفن ثابت و تلفن همراه دارای دو بعد است که یک بعد آن تکنولوژی لازم و بعد دیگر کاربری است.
معاون وزیر ارتباطات، گفت: عمده سرویس ارزش‌افزوده اپراتور اول تلفن همراه که تکنولوژی آن GSM2 است، معطوف به سرویس پیام کوتاه می‌شود.
وی، ادامه داد: در اپراتور دوم تلفن همراه نیز که دارای GPRS است، امکانات MMS و اینترنت پرسرعت فراهم است.
غفاریان، اظهار امیدواری کرد که با برگزاری مناقصه اپراتور اول تا پایان سال، تکنولوژی GPRS به عنوان لازمه تکنولوژی خدمات ارزش افزوده مانند MMS و اینترنت پرسرعت ارائه شود.
وی، تصریح کرد: در حال حاضر، اپراتور اول تنها ارائه سرویس پیام کوتاه را به صورت بالفعل دارد، در حالی که این امکان برای ایرانسل به صورت بالفعل فراهم شده و امید است در استان‌ها نیز عملیاتی شود.
رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در پایان خاطرنشان کرد: حداقل تا پایان امسال، مشترکان تهرانی تلفن همراه از سرویس‌های ارزش افزوده بهره خواهند برد و امید است که این سرویس در سایر نقاط کشور نیز در مدت زمان کوتاهی ارائه شود.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
باسلام

از لحاظفنی کارها شروع شده است . ولی از لحاظ ارائه ی این سرویس در آذر ماه امکان پذیر خواهدبود .
به دلیل تأخیر در برگزاری مناقصه شهریور ماه.
من شنیدم که سرعتش از ماله ایرانسل پایین تره راسته؟

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
با سلام

مشترک گرامی

همیشه این مشکل وجود ندارد . در مواقعی که شبکه در آن نقطه ی برقراری ارتباط شما شلوغ باشد ، اینگونه شما بوق اشغال را می شنوید .
و منظور هم اشغالی خطوط ارتباطی است .

کمتر موردی پیش می آید که شما صدای طرف مقابل را نداشته باشید ، اگر منظورتان این است که بعد از بوق خوردن و شروع به جواب صدا نمی آید آن مطلب دیگری است !
اگر توضیح بدهید ، بیشتر می توان کمکتان کنم .
نه ما وقتی شماره رو میگیریم هیچ صدایی نمی یاد حتی بوق هم نمیزنه ولی پول میره
حالا اینی که پول میره رو از کجا فهمیدم رو میگم
یه بار که پرینت گرفتم دیدم من یه شماره رو 7 یا 8 بار پشت هم گرفتم و هر کدوم 6 یا 7 ثانیه اتصال بر قرار شده
از یه جای دیگه هم فهمیدم
از تلفن کارتی که بگیری معلوم میشه کی پول میفته

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب نظری !
ما اگه بخوایم جلوی فک و فامیلامون پز بدیم که تو مخابرات آشنا داریم :D باید بگیم سمت شما اونجا چیه؟ :D

با سلام

خوب آقا جان لطف کن پز نده !!! یواش یواش که جلو بریم متوجه خواهید شد .
نیازی به گفتن من نیست .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یحتمل باید روابط عمومی باشن !!!
.
.

آقای نظری، این چی میگه ؟

غفاریان: حداقل تهران تا پایان سال زیر پوشش GPRS همراه اول قرار می‌گیرد

شهر تهران، تا پایان سال تحت پوشش GPRS قرار می‌گیرد و مشترکان همراه اول در (حداقل) شهر تهران تا پایان سال از سرویس‌های ارزش افزوده همچون اینترنت پر سرعت و MMS بهره خواهند برد.

دکتر وفا غفاریان، رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: سرویس‌های ارزش‌افزوده در تلفن ثابت و تلفن همراه دارای دو بعد است که یک بعد آن تکنولوژی لازم و بعد دیگر کاربری است.
معاون وزیر ارتباطات، گفت: عمده سرویس ارزش‌افزوده اپراتور اول تلفن همراه که تکنولوژی آن GSM2 است، معطوف به سرویس پیام کوتاه می‌شود.
وی، ادامه داد: در اپراتور دوم تلفن همراه نیز که دارای GPRS است، امکانات MMS و اینترنت پرسرعت فراهم است.
غفاریان، اظهار امیدواری کرد که با برگزاری مناقصه اپراتور اول تا پایان سال، تکنولوژی GPRS به عنوان لازمه تکنولوژی خدمات ارزش افزوده مانند MMS و اینترنت پرسرعت ارائه شود.
وی، تصریح کرد: در حال حاضر، اپراتور اول تنها ارائه سرویس پیام کوتاه را به صورت بالفعل دارد، در حالی که این امکان برای ایرانسل به صورت بالفعل فراهم شده و امید است در استان‌ها نیز عملیاتی شود.
رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در پایان خاطرنشان کرد: حداقل تا پایان امسال، مشترکان تهرانی تلفن همراه از سرویس‌های ارزش افزوده بهره خواهند برد و امید است که این سرویس در سایر نقاط کشور نیز در مدت زمان کوتاهی ارائه شود.

با سلام
این مطلب شما چیز خوبی است . متأسفانه همیشه در قول دادنمان زودتر از آن چیزی که فکر می کنیم قول می دهیم و در انتها وقتی نمی توانیم سروقت آن را بهره برداری کنیم ، پیش مردم عزیزمان شرمنده می شویم .

- طبق تمام برنامه ریزی های انجام شده باید این سرویس در تابستان امسال برای تهران راه اندازی میشد که متأسفانه به دلیل تأخیر در برگزاری و نبود اسناد شرکت های مربوطه در این مناقصه ، قضیه به آبان ماه موکول شد و طبق آخرین اخبار ما هم ارائه ی این سرویس باید در آذر ماه انجام شود . چون شرکت صاایران را به عنوان برنده اعلام نموده اند .
ولی این خبری که شما دوست عزیز در تاپیک داده اید ، حکایتی دیگر دارد !
نه ، انشاءا... زودتر از آن واگذار خواهد شد . هر چند من باید با دوستانم یه مشورتی داشته باشم تا ببینم که قضیه چگونه است ولی حتم دارم که اعلام این خبر با توجه به نکته ای خاص بوده است .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنیدم که سرعتش از ماله ایرانسل پایین تره راسته؟

با سلام

نه مشترک گرامی ، این طور هم نیست . همینک با توجه به اطلاعات مستند که در وزارت موجود است و با توجه به تست های عملی بر روی شبکه ی ایرانسل به طور قطع و یقین می گویم که استفاده از GPRS شبکه ایرانسل تنها یک رویا است که چند دقیه ای وصل است و چند دقیقه ای قطع !
در صورتی که هدف ما تأمین پهنای باند وسیع برای شما مشترکین است .
هم اکنون شبکه ی ایرانسل در تمام نقاط پوشش دهی خود اعلام نموده است که ارائه GPRS نموده است و البته خود بنده همین هفته این شبکه را در یکی از استانها تست نمودم و واقعاً وصل نشد !
در صورتی که نمایندگان فروش ، سیم کارت را به بهانه ی GPRS آن می فروشند !
شاید در تهران کمی بهتر باشد ولی در دیگر مناطق از نظر پیام کوتاه هم این شبکه دچار اختلال است .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ما وقتی شماره رو میگیریم هیچ صدایی نمی یاد حتی بوق هم نمیزنه ولی پول میره
حالا اینی که پول میره رو از کجا فهمیدم رو میگم
یه بار که پرینت گرفتم دیدم من یه شماره رو 7 یا 8 بار پشت هم گرفتم و هر کدوم 6 یا 7 ثانیه اتصال بر قرار شده
از یه جای دیگه هم فهمیدم
از تلفن کارتی که بگیری معلوم میشه کی پول میفته

با سلام

بله ، در موقعی که شما ارتباط برقرار می نمایید ( در بعضی مواقع با توجه به تغییر BTS های شبکه ) از استان به استان ممکن است که شما با این مشکل مواجه شوید .
ولی به طور عادی در داخل یک استان باز این مسئله به ترافیک شبکه برمی گردد که شما در حال برقرای تماس هستید ولی چون یک سری مشترک در حال افزوده شدن به BTS آن محل هستند - حتی 1 نفر - در صورتی که ظرفیت BTS تکمیل باشد برای بیرون انداختن مشترک حدید از شبکه ، ارتباط شما دچار این مشکل می شود و شما مجبور هستید که یک شماره را چند بار بگیرید .

در اصل به ترافیک شبکه برمیگردد .
امیدوارم پاسختان را دریافت کرده باشید ، اگر سوالی هست بفرمایید .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پايبندي شركت ارتباطات سيار به واگذاري بموقع سيم‌كارت‌ها

با وجود استقبال گسترده از ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي "همراه اول"، ‌تاكنون تمامي سيم‌كارت‌هاي دائمي،‌ زودتر از زمانِ اعلام‌شده، واگذار شده است و در مورد سيم‌كارت‌هاي اعتباري، همان‌طور كه در اطلاعيه ثبت‌نام نيز آمده است، به‌دليل مشكل ظرفيت، باقيمانده‌ي سيم‌كارت‌هاي متقاضيانِ 12 استان، در اولين فرصت ممكن واگذار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات سيار، در دور جديد ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي دائمي و اعتباريِ "همراه‌اول" _كه از 23 تيرماه سال‌جاري آغاز شده و كماكان ادامه دارد_ با هدف تسريع در خدمت‌رساني به مردم، زمان انتظار دريافت سيم‌كارت در استان‌هايي كه مشكل ظرفيت ندارند، 30 تا 45 روز اعلام شده است.

اين گزارش مي‌افزايد: از آغاز ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي "همراه‌اول" تاكنون، مردم فراتر از همه پيش‌بيني‌ها، ماهانه حدود 5/1 ميليون سيم‌كارت (اعم از حضوري و اينترنتي) ثبت‌نام كرده‌اند كه مراتب تشكر و سپاس عميق خود را از اين اعتماد، اعلام مي‌كنيم.

گزارش مذكور ادامه مي‌دهد: خوشبختانه با وجود استقبال گسترده، تاكنون واگذاري تمامي سيم‌كارت‌هاي دائمي متقاضيان سراسر كشور، بدون وقفه و زودتر از بازه زمانيِ وعده داده شده، انجام شده است و براي سيم‌كارت‌هاي اعتباري نيز با وجود استقبال گسترده و پايبندي شركت به حفظ كيفيت شبكه، واگذاري تمامي سيم‌كارت‌هاي اعتباري متقاضيانِ 18 استان، بدون تأخير صورت گرفته و در 12 استان كه مشكل ظرفيت دارند، همان‌طور كه در اطلاعيه ثبت‌نام نيز آمده است انشاءا... با تأمين امكانات، در اسرع وقت سيم‌كارت‌هاي باقيمانده واگذار مي‌شود.
1386/07/28

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نه مشترک گرامی ، این طور هم نیست . همینک با توجه به اطلاعات مستند که در وزارت موجود است و با توجه به تست های عملی بر روی شبکه ی ایرانسل به طور قطع و یقین می گویم که استفاده از GPRS شبکه ایرانسل تنها یک رویا است که چند دقیه ای وصل است و چند دقیقه ای قطع !
آقای نظری جلو جلو قول ندید
39.gif

متأسفانه همیشه در قول دادنمان زودتر از آن چیزی که فکر می کنیم قول می دهیم و در انتها وقتی نمی توانیم سروقت آن را بهره برداری کنیم ، پیش مردم عزیزمان شرمنده می شویم ..

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز جون من 13/5 یه خط اعتباری ثبت نام کردم اما کو .... هنوز ندادن پس کی میدن !!!!

ضمنا من در استان فارسم

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پايبندي شركت ارتباطات سيار به واگذاري بموقع سيم‌كارت‌ها

با وجود استقبال گسترده از ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي "همراه اول"، ‌تاكنون تمامي سيم‌كارت‌هاي دائمي،‌ زودتر از زمانِ اعلام‌شده، واگذار شده است و در مورد سيم‌كارت‌هاي اعتباري، همان‌طور كه در اطلاعيه ثبت‌نام نيز آمده است، به‌دليل مشكل ظرفيت، باقيمانده‌ي سيم‌كارت‌هاي متقاضيانِ 12 استان، در اولين فرصت ممكن واگذار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات سيار، در دور جديد ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي دائمي و اعتباريِ "همراه‌اول" _كه از 23 تيرماه سال‌جاري آغاز شده و كماكان ادامه دارد_ با هدف تسريع در خدمت‌رساني به مردم، زمان انتظار دريافت سيم‌كارت در استان‌هايي كه مشكل ظرفيت ندارند، 30 تا 45 روز اعلام شده است.

اين گزارش مي‌افزايد: از آغاز ثبت‌نام سيم‌كارت‌هاي "همراه‌اول" تاكنون، مردم فراتر از همه پيش‌بيني‌ها، ماهانه حدود 5/1 ميليون سيم‌كارت (اعم از حضوري و اينترنتي) ثبت‌نام كرده‌اند كه مراتب تشكر و سپاس عميق خود را از اين اعتماد، اعلام مي‌كنيم.

گزارش مذكور ادامه مي‌دهد: خوشبختانه با وجود استقبال گسترده، تاكنون واگذاري تمامي سيم‌كارت‌هاي دائمي متقاضيان سراسر كشور، بدون وقفه و زودتر از بازه زمانيِ وعده داده شده، انجام شده است و براي سيم‌كارت‌هاي اعتباري نيز با وجود استقبال گسترده و پايبندي شركت به حفظ كيفيت شبكه، واگذاري تمامي سيم‌كارت‌هاي اعتباري متقاضيانِ 18 استان، بدون تأخير صورت گرفته و در 12 استان كه مشكل ظرفيت دارند، همان‌طور كه در اطلاعيه ثبت‌نام نيز آمده است انشاءا... با تأمين امكانات، در اسرع وقت سيم‌كارت‌هاي باقيمانده واگذار مي‌شود.
1386/07/28

با سلام

از شما مشترک گرامی ، متشکر هستم .
انتشار این خبر توسط شما نشان دهنده ی تیز بینی و دقت شما به مسائل شبکه ی خودتان می باشد .
با سپاس
هادی نظری
" همراه اول "

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز جون من 13/5 یه خط اعتباری ثبت نام کردم اما کو .... هنوز ندادن پس کی میدن !!!!

ضمنا من در استان فارسم

با سلام
مشترک گرامی

من در تاپیک های قبل اعلام نمودم ، جهت پیگیری وضعیت سیم کارت ثبت نامی خود به سایت ما به آدرس www.mci.ir مراجعه نمایید و در سمت راست صفحه پس از ورود می توانید وضعیت سیم کارت خود را بررسی نمایید .

ضمناً به دلیل تأخیر در واگذاری ها ، بار دیگر از شما پوزش می طلبیم .

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

هم اکنون شبکه ی ایرانسل در تمام نقاط پوشش دهی خود اعلام نموده است که ارائه GPRS نموده است و البته خود بنده همین هفته این شبکه را در یکی از استانها تست نمودم و واقعاً وصل نشد !
شاید در تهران کمی بهتر باشد ولی در دیگر مناطق از نظر پیام کوتاه هم این شبکه دچار اختلال است .
بله ممنون.
فقط کاشکی همراه اول هم مثل ایرانسل یه کدی میزاشت که حسابمون رو چک کنیم.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله ممنون.
فقط کاشکی همراه اول هم مثل ایرانسل یه کدی میزاشت که حسابمون رو چک کنیم.

با سلام
همینک سیستم پیام کوتاه 30009 به همین منظور فعال است و می تواند تا ریز حساب 10 روز قبل را به شما ارائه دهد .
جهت دریافت راهنمایی بیشتر کلمه ی H را به 30009 ارسال بفرمایید .

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
همینک سیستم پیام کوتاه 30009 به همین منظور فعال است و می تواند تا ریز حساب 10 روز قبل را به شما ارائه دهد .
جهت دریافت راهنمایی بیشتر کلمه ی H را به 30009 ارسال بفرمایید .
سلام.
خیلی ممنون.
اینو نمیدونستم.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام

آقای نظری درسته که اینجا تاپیک مربوط به شرکت ارتباطات سیار هست ولی درست نیست تبلیغ منفی کنید
من خودم همین الان با GPRS ایرانسل (البته گوشی من EDGE نشون میده) به اینترنت ایرانسل وصلم و سرعتم هم 9.5-10 کیلوبایت بر ثانیه هست
راستی، من تابستون رفتم بودم به یکی از روستاهای اردبیل اونجا ایرانسل نصفه آنتن میداد و GPRS هم بود و وصل میشد در صورتی که تماس از سیم کارت های دولتی یا ممکن نبود یا بعد از چند بار میگرفت و بعد از چند ثانیه قطع میشد
راستی !! همراه اول خودش چرا GPRS رو راه نمیندازه ؟ حتما باید پیمانکار انجام بده ؟
اصلا قرار هست که EDGE ارائه بشه یا همین GPRS هم زورکی هست ؟؟؟ خود شما الان باید اینترنت داشته باشید، درسته ؟ سرعت چطوره ؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
آقای نظری درسته که اینجا تاپیک مربوط به شرکت ارتباطات سیار هست ولی درست نیست تبلیغ منفی کنید
من خودم همین الان با GPRS ایرانسل (البته گوشی من EDGE نشون میده) به اینترنت ایرانسل وصلم و سرعتم هم 9.5-10 کیلوبایت بر ثانیه هست
راستی، من تابستون رفتم بودم به یکی از روستاهای اردبیل اونجا ایرانسل نصفه آنتن میداد و GPRS هم بود و وصل میشد در صورتی که تماس از سیم کارت های دولتی یا ممکن نبود یا بعد از چند بار میگرفت و بعد از چند ثانیه قطع میشد
راستی !! همراه اول خودش چرا GPRS رو راه نمیندازه ؟ حتما باید پیمانکار انجام بده ؟
اصلا قرار هست که EDGE ارائه بشه یا همین GPRS هم زورکی هست ؟؟؟ خود شما الان باید اینترنت داشته باشید، درسته ؟ سرعت چطوره ؟
بله شما هم اینو درست گفتین به نظر منم سرعت GPRS ایرانسل خوبه.
سرعتش از Dialup من بیشتره.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من هم سرعت GPRS ایرانسل خیلی خوبه...نظر جناب نظری رو اصلا قبول ندارم...

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من نمی خوام جواب بدین ... چون جوابی ندارین ...
الان 130 روز از ثبت نام من میگذره ...
سیم کارت اعتباری رو میگم /
قرار بود 45 روزه بدین ... نمی خواد بگی برو رهگیری کن و نمی دونم فلان و چللان .
یعنی چی چرا تبلیغ غلط میکنین؟
شماره سریال ... 60 - 61 مال من نیومده
59 - 62 اومده
چیه ؟ قرعه کشی میکنین؟

بالا