• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
پس اينا مال كجاست؟ جابجايي از كجا حساب ميشه منظورم مبدا 0919

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز پیش اومدن BTS های دانشگاه مارو عوض کردن (مجتمع دانشگاهی دانشگاه آزاد رودهن)

BTS های جدید سفید و کوچکتر هست.

این کار برای دادن GPRS انجام شده؟

با سلام

ابعاد آن را بفرمایید ؟
چون در حال تغییر به سایت های میکرو هستیم و سایتهای میکرو کوچکتر و کم ارتفاع تر هستند .
می تواند برای GPRS هم انجام شده باشد . دلیلی نیست بر اینکه حتماً هر کجا سایت میکرو نصب شد برای GPRS باشد ، چون بسته به سیستم سخت افزاری و نرم افزاری خود همان سایت دارد .
ولی احتمالاً برای ایجاد ظرفیت شبکه بوده است .
اگر می توانید عکسی از سایت مربوطه بگیرید و به پست الکترونیکی [email protected] ارسال بفرمایید تا توضیح کامل را خدمتتان ارائه دهم .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای نظری
می گم که این قضیه سیم کارت های اعتباری چیه؟
آیا در اصفهان هم می توان ثبت نام کرد؟
2- دانشگاه ما دانشگاه نجف آباد یک آنتن bts نداره که مطمئنا 20 هزار دانشجو داره که از موبایل استفاده میکنند. لطفا پیگیری کنید

با سلام

پاسخ سوال 1 - بله ، در تمام نقاط کشور ثبت نام سیم کارت های دائمی و اعتباری شرکت ارتابطات سیار به صورت اینترنتی و حضوری انجام می شود . برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت ما به آدرس www.mci.ir مراحعه بفرمایید .

پاسخ سوال 2 - نه ، اینطور نگویید . ما در نجف آباد اصفهان هم آنتن ( BTS ) داریم ، در خود دانشگاه نصب نیست ولی در جایی با ارتفاع مناسب تر این امکان تأمین شده است .
و گزارشی از عدم آنتن دهی در آن منطقه نداشته ایم یا شاید حداقل به دست ما نرسیده است .
اگر مشکلی در این زمینه دارید ، مطرح بفرمایید ما سریعاً مراتب را پیگیری می نماییم .
( از طریق [email protected] یا 09124402538 با ما در ارتباط باشید ) .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ترافیک شبکه به چی بر میگرده؟
به این برنمیگرده که شرکت مخابرات بیشتر از ظرفیتش سیم کارت فروخته؟
یا شاید هم به این بر میگرده که آنتن های BTS رو با توجه به ترافیک نصب نکردن

با سلام

ترافیک شبکه مجموع تمام عواملی از جمله : تعداد مشترکین بر روی آن BTS و میزان کاربر فعال و غیر فعال شبکه و مشترکین در حال انتقال آنتن می باشد . گاه عوامل محیطی مانند طوفان ، برف و ... باعث اختلال در شبکه می شوند که گاهاً تا چند ساعت ممکن است طول بکشد .

الآن ترافیکی که ما در شبکه داریم ناشی از تراکم بیشتر از حد معین کاربر در تعداد محدود آنتن است که هم به واگذاری بالا ی شبکه بر می گردد و هم این نکته که پیمانکارهای شبکه ( GC ها ) به دلیل عدم همکاری برخی مناطق شهرداری در راه اندازی سایت ها دچار مشکل می شوند و لذا زمانی که شبکه سیم کارت را به متقاضیان واگذار می کند به آن میزان BTS تحویل ما نشده است !!!
لذا بار ها و بارها در نشست های مختلف از شهرداری ها تقاضا نموده ایم که با پیمانکاران همکاری نمایند تا ما با مشکل مواحه نشویم .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این چه وضعشه بیش از 70 روزه مال من نیومده !!!

ردیف بارکد تاریخ ثبت نام استان شهر آدرس دفتر کد دفتر وضعيت
1 46537096 1386/05/13 فارس خ قدس ابتداي کوچه گودرزي 53560 --

با سلام

من به نمایندگی از دوستان شرکت ارتباطات سیار از شما مشترک گرامی پوزش می طلبم .
انشاءا... بتوانیم سریعتر این سیم کارت ها را واگذار نماییم .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يك سوال دارم اينكه اين سيم كارتهاي اعتباري همراه اول 0919 يا مثلا با كد شهر ما 0915951 هزينه جابجايي دارن يا مثله ايرانسل ندارن. چون من اين 0919 رو ديدم كه همه جا هست از شرق تا غرب ........
واينكه مالكيت اينها چطوريه طريقه انتقال مثلا من اگه يه سيم كارت از تهران بگيرم ميتونم بدون اين كه برم تهران منتقل بشه به نام من؟

با سلام

سیم کارت های اعتباری و دائمی شرکت ارتباطات سیار به دلیل فلت نبودن شبکه و تفیک نوع استانی دارای هزینه ی جابجایی هستند .

- بله ، ولی پیش شماره های آنها متفاوت است و لذا بر جسب همان استان ثبت نامی جا به جایی محاسبه خواهد شد .

- دقت بفرمایید که سیم کارتی مثلاً با کد 0919210 برای تهران باشد نمی توان آن را به 0919251 که برای قم است انتقال داد چون در آن صورت هزینه ی جابجایی برای شما محاسبه خواهد شد .
چون در شبکه ی ما ، به دلیل تقسیم بندی بر اساس مشاره های استان ها این کار امکان پذیر نست .
ولی در شبکه ی ایرانسل به دلیل فلت بودن شبکه و نامشخص بودن هر کد ، امکان انتقال وجود دارد .

با سپاس

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
با سلام

سیم کارت های اعتباری و دائمی شرکت ارتباطات سیار به دلیل فلت نبودن شبکه و تفیک نوع استانی دارای هزینه ی جابجایی هستند .

- بله ، ولی پیش شماره های آنها متفاوت است و لذا بر جسب همان استان ثبت نامی جا به جایی محاسبه خواهد شد .

- دقت بفرمایید که سیم کارتی مثلاً با کد 0919210 برای تهران باشد نمی توان آن را به 0919251 که برای قم است انتقال داد چون در آن صورت هزینه ی جابجایی برای شما محاسبه خواهد شد .
چون در شبکه ی ما ، به دلیل تقسیم بندی بر اساس مشاره های استان ها این کار امکان پذیر نست .
ولی در شبکه ی ایرانسل به دلیل فلت بودن شبکه و نامشخص بودن هر کد ، امکان انتقال وجود دارد .

با سپاس
آقای نظری میشه شماره ی همه ی شهر ها رو بگین؟
چون من تا الان واقعا نمیدونستم که 0919 ماله قمه.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اينا مال كجاست؟ جابجايي از كجا حساب ميشه منظورم مبدا 0919

با سلام

در پاسخ سوال قبل شما عرض کردم ، کد 0919 برای حوزه ی مخاباتی منطقه ی 2 کشوری است که شامل استان تهران ، قم و چند شهرستان دیگر در این حوزه می شود .
تنها 3 رقم بعد از 0919 هست که مشخص می نماید این سیم کارت مربوط به کدامیک از استانها و یا شهرهای آن حوزه می باشد .
- لازه به ذکر است در سایر استانها سیم کارت های اعتباری با کد 9*091 ارائه می شود . که * از 1 تا 8 متغیر است .

جابجایی از مل مبدا سیم کارت ثبت نامی در شبکه تعریف می شود .

اگر سوالی دارید می توانید از طریق پیامک با 09124402538 ارتباط برقرار نمایید .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری میشه شماره ی همه ی شهر ها رو بگین؟
چون من تا الان واقعا نمیدونستم که 0919 ماله قمه.

با سلام
فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدید ، 0919251 برای قم است ، 0919254و 0919255 و 0919256 برای شهرستان ساوه است و...
منظورم این بود که 3 رقم بعد از 0919 مشخص کننده ی شهرستان یا استان مربوط می باشند .
یعنی شماره ی همه ی شهر ها رو اینجا لیست کنم ؟

باشه ، انشاءا... در همین هفته این کار را برایتان انجام خواهم داد .

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

کاربران محترم ، طبق اعلام های قبلی ، مهلت پرداخت صورتحساب این دوره مشترکین از 6/8/1386 به 10/8/1386 تمدید شد .

لازم بذکر است به علت ، تراکم کاری در روزهای شنبه ، دوشنبه و سه شنبه از پاسخگویی به شما معذوریم .
در صورت نیاز می توانید با شماره ی 09124402538 در تماس باشید .

با تشکر

هادی نظری

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدید ، 0919251 برای قم است ، 0919254و 0919255 و 0919256 برای شهرستان ساوه است و...
منظورم این بود که 3 رقم بعد از 0919 مشخص کننده ی شهرستان یا استان مربوط می باشند .
یعنی شماره ی همه ی شهر ها رو اینجا لیست کنم ؟

باشه ، انشاءا... در همین هفته این کار را برایتان انجام خواهم داد .

موفق باشید
بله ممنون میشم.

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
مرسی خوب بود ولی میخوام بدونم کدوم کدها ماله چه شهرهایی هستن.
مخصوصا خوزستان.
همین سایت خیلی اطلاعات میده
تا حالا میدونستی پیش شماره 993 هم داریم ؟ برای ماهواره بابل هست
یکمی توی قسمت plans بگرد ،
مثلا اینجا :
http://www.numberingplans.com/?page=plans&sub=phonenr&alpha_2_input=IR&current_page=545
912391XXXX برای ورامین هست :D

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
همین سایت خیلی اطلاعات میده
تا حالا میدونستی پیش شماره 993 هم داریم ؟ برای ماهواره بابل هست
یکمی توی قسمت plans بگرد ،
مثلا اینجا :
http://www.numberingplans.com/?page=plans&sub=phonenr&alpha_2_input=IR&current_page=545
912391XXXX برای ورامین هست :D
مرسی مفید بود:D.
میشه ماله خوزستان هم بدی؟

soroushsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای نظری عزیز و همکاران گرامیتان
یه سوال داشتم و اون هم اینکه من وقتی یک اس ام اس میزنم برای 30009 که صورت حسابمو بده این کار با تاخیر انجام میشه مثلا" من الان اس ام اس میزنم دلیوریشم میاد ولی 5 تا 6 ساعت بعد از 30009 برام جواب میاد یا مثلا" برای همین خلافی خودرو ساعت 8 شب اس ام اس زدم دلیوریشم اومد ولی ساعت 4 صبح برام جواب اومد!! همین کارو با موبایل بابام که انجام دادم بلافاصله براش اس ام اس اومد و جوابو داده بودن. در مورد صورت حساب هم همینطوره من که میفرستم 5 تا 6 ساعت بعد جوابمو میده ولی با مال هر کی دیگه که امتحان میکنیم یا بلافاصله براش جواب میاد یا اینکه نهایتا" 3 تا 4 دقیقه طول میکشه که جواب بدن.اولش فکر میکردم عیب از گوشیمه ولی الان ششمین گوشی هست که عوض کردم و همین مشکل رو دارم. ضمنا" گوشی بابام هم مثل منه با مال اون که میزنیم بلافاصله جواب میاد ولی با مال من که میزنیم 5 تا 6 ساعت بعد جوابش میاد خیلی از اوغات هم پیش اومده که اصلا" جوابش نیومده. میخواستم پیگیری کنید ببینید عیب از خط منه؟ پیش شماره من 0912261 هستش

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

من به نمایندگی از دوستان شرکت ارتباطات سیار از شما مشترک گرامی پوزش می طلبم .
انشاءا... بتوانیم سریعتر این سیم کارت ها را واگذار نماییم .
تاریخی برای واگذاری این سیم کارت ها معلوم نیست !

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
سلام و وقتتون بخير...! :)

يه سوال: براي ثبت نام سيم كارت اعتباري از طريق اينترنت اقدام كنيم زودتر نتيجه ميده يا دفاتر پستي؟

من بعضي از دوستان رو ديدم كه بعد دو ماه از ثبت نام اينترنتي، هنوز سيم كارت دستشون نرسيده!
از اونطرف برخي هم از دفاتر پستي ناراضي اند.

شما خودتون كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟

ممنون...!

بالا