اینو دیگه نمیدونم باید صبر کنین تا فردا آقای نظری بیاد بهتون بگن.پس اينا مال كجاست؟ جابجايي از كجا حساب ميشه منظورم مبدا 0919
چند روز پیش اومدن BTS های دانشگاه مارو عوض کردن (مجتمع دانشگاهی دانشگاه آزاد رودهن)
BTS های جدید سفید و کوچکتر هست.
این کار برای دادن GPRS انجام شده؟
سلام آقای نظری
می گم که این قضیه سیم کارت های اعتباری چیه؟
آیا در اصفهان هم می توان ثبت نام کرد؟
2- دانشگاه ما دانشگاه نجف آباد یک آنتن bts نداره که مطمئنا 20 هزار دانشجو داره که از موبایل استفاده میکنند. لطفا پیگیری کنید
ترافیک شبکه به چی بر میگرده؟
به این برنمیگرده که شرکت مخابرات بیشتر از ظرفیتش سیم کارت فروخته؟
یا شاید هم به این بر میگرده که آنتن های BTS رو با توجه به ترافیک نصب نکردن
آقا این چه وضعشه بیش از 70 روزه مال من نیومده !!!
ردیف بارکد تاریخ ثبت نام استان شهر آدرس دفتر کد دفتر وضعيت
1 46537096 1386/05/13 فارس خ قدس ابتداي کوچه گودرزي 53560 --
سلام
يك سوال دارم اينكه اين سيم كارتهاي اعتباري همراه اول 0919 يا مثلا با كد شهر ما 0915951 هزينه جابجايي دارن يا مثله ايرانسل ندارن. چون من اين 0919 رو ديدم كه همه جا هست از شرق تا غرب ........
واينكه مالكيت اينها چطوريه طريقه انتقال مثلا من اگه يه سيم كارت از تهران بگيرم ميتونم بدون اين كه برم تهران منتقل بشه به نام من؟
آقای نظری میشه شماره ی همه ی شهر ها رو بگین؟با سلام
سیم کارت های اعتباری و دائمی شرکت ارتباطات سیار به دلیل فلت نبودن شبکه و تفیک نوع استانی دارای هزینه ی جابجایی هستند .
- بله ، ولی پیش شماره های آنها متفاوت است و لذا بر جسب همان استان ثبت نامی جا به جایی محاسبه خواهد شد .
- دقت بفرمایید که سیم کارتی مثلاً با کد 0919210 برای تهران باشد نمی توان آن را به 0919251 که برای قم است انتقال داد چون در آن صورت هزینه ی جابجایی برای شما محاسبه خواهد شد .
چون در شبکه ی ما ، به دلیل تقسیم بندی بر اساس مشاره های استان ها این کار امکان پذیر نست .
ولی در شبکه ی ایرانسل به دلیل فلت بودن شبکه و نامشخص بودن هر کد ، امکان انتقال وجود دارد .
با سپاس
پس اينا مال كجاست؟ جابجايي از كجا حساب ميشه منظورم مبدا 0919
آقای نظری میشه شماره ی همه ی شهر ها رو بگین؟
چون من تا الان واقعا نمیدونستم که 0919 ماله قمه.
میتونی از اینجا کمک بگیری :آقای نظری میشه شماره ی همه ی شهر ها رو بگین؟
چون من تا الان واقعا نمیدونستم که 0919 ماله قمه.
بله ممنون میشم.با سلام
فکر کنم منظورم رو درست متوجه نشدید ، 0919251 برای قم است ، 0919254و 0919255 و 0919256 برای شهرستان ساوه است و...
منظورم این بود که 3 رقم بعد از 0919 مشخص کننده ی شهرستان یا استان مربوط می باشند .
یعنی شماره ی همه ی شهر ها رو اینجا لیست کنم ؟
باشه ، انشاءا... در همین هفته این کار را برایتان انجام خواهم داد .
موفق باشید
مرسی خوب بود ولی میخوام بدونم کدوم کدها ماله چه شهرهایی هستن.میتونی از اینجا کمک بگیری :
http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=phonenr
همین سایت خیلی اطلاعات میدهمرسی خوب بود ولی میخوام بدونم کدوم کدها ماله چه شهرهایی هستن.
مخصوصا خوزستان.
مرسی مفید بود.همین سایت خیلی اطلاعات میده
تا حالا میدونستی پیش شماره 993 هم داریم ؟ برای ماهواره بابل هست
یکمی توی قسمت plans بگرد ،
مثلا اینجا :
http://www.numberingplans.com/?page=plans&sub=phonenr&alpha_2_input=IR¤t_page=545
912391XXXX برای ورامین هست
اون پایین شماره صفحه داره، یه چند صفحه برو جلوترمرسی مفید بود.
میشه ماله خوزستان هم بدی؟
تاریخی برای واگذاری این سیم کارت ها معلوم نیست !با سلام
من به نمایندگی از دوستان شرکت ارتباطات سیار از شما مشترک گرامی پوزش می طلبم .
انشاءا... بتوانیم سریعتر این سیم کارت ها را واگذار نماییم .