RapB0y
Registered User
- نوشتهها
- 1,201
- لایکها
- 1
مـــــــــرسی.اون پایین شماره صفحه داره، یه چند صفحه برو جلوتر
مـــــــــرسی.اون پایین شماره صفحه داره، یه چند صفحه برو جلوتر
با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای نظری عزیز و همکاران گرامیتان
یه سوال داشتم و اون هم اینکه من وقتی یک اس ام اس میزنم برای 30009 که صورت حسابمو بده این کار با تاخیر انجام میشه مثلا" من الان اس ام اس میزنم دلیوریشم میاد ولی 5 تا 6 ساعت بعد از 30009 برام جواب میاد یا مثلا" برای همین خلافی خودرو ساعت 8 شب اس ام اس زدم دلیوریشم اومد ولی ساعت 4 صبح برام جواب اومد!! همین کارو با موبایل بابام که انجام دادم بلافاصله براش اس ام اس اومد و جوابو داده بودن. در مورد صورت حساب هم همینطوره من که میفرستم 5 تا 6 ساعت بعد جوابمو میده ولی با مال هر کی دیگه که امتحان میکنیم یا بلافاصله براش جواب میاد یا اینکه نهایتا" 3 تا 4 دقیقه طول میکشه که جواب بدن.اولش فکر میکردم عیب از گوشیمه ولی الان ششمین گوشی هست که عوض کردم و همین مشکل رو دارم. ضمنا" گوشی بابام هم مثل منه با مال اون که میزنیم بلافاصله جواب میاد ولی با مال من که میزنیم 5 تا 6 ساعت بعد جوابش میاد خیلی از اوغات هم پیش اومده که اصلا" جوابش نیومده. میخواستم پیگیری کنید ببینید عیب از خط منه؟ پیش شماره من 0912261 هستش
سلام و وقتتون بخير...!
يه سوال: براي ثبت نام سيم كارت اعتباري از طريق اينترنت اقدام كنيم زودتر نتيجه ميده يا دفاتر پستي؟
من بعضي از دوستان رو ديدم كه بعد دو ماه از ثبت نام اينترنتي، هنوز سيم كارت دستشون نرسيده!
از اونطرف برخي هم از دفاتر پستي ناراضي اند.
شما خودتون كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون...!
سلام دوستان
یکی لطف کنه مزایا و معایب استفاده از سیم کارت اعتباری دولتی رو بگه . آخه خوندن این همه مطلب پراکنده واقعا وقت گیره .
در ضمن در حال حاضر تعرفه مکالمه و پیام کوتاه اعتباری دولتی چند هست ؟
ممنون می شم پاسخ بدید
سلام. حساب اقتصاد نوين دارم!با سلام
من خودم ثبت نام اینترنتی را به شما توصیه می نمایم .
ولی شما باید یک حساب در بانک های اعلام شده در سایت داشته باشید تا بتوانید کار پرداخت الکترونیکی را انجام دهید .
موفق باشید
سلام آقای نظری
ما امروز رفتیم نمایشگاه تلکام الکامپ و به غرفه همراه اول هم رفتیم!
البته با شما هماهنگی می کردیم بد نبود ولی گفتیم شاید شما هم باشی و از چند نفر که اونجا پرسیدیم کسی شمارو نمی شناخت!
در هر صورت اگر شما هم در غرفه قرار شد حضور یابید لطفا خبر بدید.ممنون
سلام. حساب اقتصاد نوين دارم!
ترديد من فقط در زودتر بودن زمان رسيدن سيم كارت از اين دو طريق هست!!!
پس به نظر شماسيم كارت با ثبت نام اينترنتي زودتر به دستمون ميرسه تا دفاتر پستي؟
ممنون
با سلام
مزایای استفاده از سیم کارت اعتباری همراه اول ، پوشش آنتن دهی همانند سیم کارت های دائمی در سراسر کشور است که یکی از بزرگترین مزایای این نوع سیم کارت ها می باشد .
- در صورت عدم پرداخت مبلغ ، حتی بعد از قطع دو طرفه ی کامل ، شماره ی سیم کارت شما به مدت 1 سال در شبکه محفوظ می ماند . ( این هم یکی دیگر از مزایای این نوع سیم کارت ها می باشد )
- تعرفه مکالمه سیم کارت های اعتباری :
*A : داخل استانی از ساعت 8 صبح الی 21 هر دقیقه 670 ریال و از ساعت 21 تا 8 صبح روز بعد هر دقیقه 538 ریال محاسبه می شود .
*B : بین استانی : از ساعت 8 صبح الی 21 هر دقیقه 1139 ریال و از ساعت 21 الی 8 صبح روز بعد هر دقیقه 804 ریال می باشد .
* C : تعرفه ارسال پیام کوتاه در تمام ساعات 160 ریال می باشد .
موفق باشید
آقا کاشکی میشد این کارت خودپرداخت رو ور میداشتید.با سلام
من خودم ثبت نام اینترنتی را به شما توصیه می نمایم .
ولی شما باید یک حساب در بانک های اعلام شده در سایت داشته باشید تا بتوانید کار پرداخت الکترونیکی را انجام دهید .
موفق باشید
سلام جناب نظریبا سلام
من چون این هفته سرم مشغول بود ، نتونستم تاپیک رو بروز رسانی کنم ، وگرنه حتماً برنامه ی نمایشگاه را به اطلاعاتون می رسوندم .
هر چند در سایت شرکت ارتباطات سیار ( همراه اول ) اعلام برنامه شده بود . ( www.mci.ir )
کار خوبی نمودید که به غرفه ی ما هم سر زدید . امسال مساحت غرفه ی ارتباطات سیار نسبت به سال گذشته خیلی بهتر و جالب تر می باشد .
بله ، من متأسفانه در این هفته در یکی از استانها بودم و داخل تهران نبودم که خدمت دوستان برسم .
درباره ی شناختن و نشناختن من هم زیاد خودتون رو درگیر نکنید ، به موقعش ان شاءا... در خدمت همه ی شما دوستان خواهم بود .
احتمالاً فردا در اختتامیه ی نمایشگاه بیایم ، اگر فرصتی شد ان شاءا... شما دوستان را هم خواهیم دید.
هر چند فردا ، آنقدر سرم شلوغ هست که باید به بقیه ی دوستان مخابراتی مان هم یه سری بزنیم . ولی اگه شد حتماً در خدمت شما خواهیم بود.
موفق باشید
هادی نظری
آقا کاشکی میشد این کارت خودپرداخت رو ور میداشتید.
من چند ماهه پیش خواستم یدونه اعتباری ثبتنام کنم ولی به خاطر نداشتن کارت اعتباری نتونستم.
نمیشه مثل ایرانسل بکنینش؟
که بریم پرداخت کنیم؟
سلام جناب نظری
راستش من قصد ندارم وقت شما رو بگیریم
فقط می خواستم حالا که فرصتی پیش اومده از نزدیک شمارو زیارت کنیم.در هر صورت اگر مایل بودید بفرمایید زمان(ساعت) حضور در غرفه را .چون من فردا هم نمایشگاه هستم.
خوشبختانه نگرانی همیشه مردم مطرح نشدن مشکلشان است که شما این مشکل را حل کردید...
ممنون
با سلام
نه ، خواهش میکنم .
حتماً ، اگر به من پیامک بفرستید که من شماره ی شما رو داشته باشم ، هماهنگ می کنم که در خدمتتون باشیم .
با سپاس
09124402538
الان بفرستم ؟! یکم دیر نیست
یه سوال هم ذهن منو مشغول کرده !
شرکت ارتباطات زیرساخت هدفش از شرکت در نمایشگاه و تدارک اون غرفه ی عظیم چی بوده؟ ما که هر وقت نگاه کردیم مسولان نشسته بودن یا چای میخوردن یا با هم حرف میزدن!
مراجعی نداشتن
با سلام
نه خیر دوست عزیز دیر نیست !
پارسال غرفشون کوچکتر بود ! ولی بازه مچون بحث کمی تخصصی تر میشه معمولاً عموم مردم و بازدید کنندگان به این غرفه سر نمی زنند و آنها هم مجبورند چای بخورند دیگه ! ( شوخی کردم البته ! )
معمولاً مدیران یک سری شرکت ها برای دریافت سرویسهای بزرگ و کمی با کیفیت بهتر به این غرفه مراجعه می کنند و چون در این غرفه هم آمار ارائه شده تخصصی می باشند عموم مردم زیاد استقبال نمی کنند .
منتظر پیامک شما هستم .
نه منظورم اینه که از طریق اینترنت ثبت نام کنیم ولی بریم بانک پرداخت کنیم.با سلام
خوب به دو صورت ثبت نام هست دیگه ! هم اینترنتی و هم حضوری ؟!
منظورتان را متوجه نشدم ! یعنی چی کار کنیم ؟
- تعرفه مکالمه سیم کارت های اعتباری :
*A : داخل استانی از ساعت 8 صبح الی 21 هر دقیقه 670 ریال و از ساعت 21 تا 8 صبح روز بعد هر دقیقه 538 ریال محاسبه می شود .
*B : بین استانی : از ساعت 8 صبح الی 21 هر دقیقه 1139 ریال و از ساعت 21 الی 8 صبح روز بعد هر دقیقه 804 ریال می باشد .
* C : تعرفه ارسال پیام کوتاه در تمام ساعات 160 ریال می باشد .
موفق باشید
نه ارزونترن.تعرفه سیم کارتهای معمولی هم این شکلی هستش ؟