واگذاری بروز سیم کارت های دائمی همراه اول
با عنایت به واگذاری سیم کارت های اعتباری شبکه ، شرکت ارتباطات سیار در نمایشگاه تلکام ، با پرداخت وجه ، سیم کارت دائمی را بروز واگذار می نمود . که این خود نشانه ی دیگر از توانمندی مجموعه مخابرات ایران است .
درود دوست عزيز... خسته نباشيد. اما من فكر نميكنم واگذاري بروز سيم كارت موبايل اون طوري كه شما فرموديد در هزاره سوم ميلادي زياد كار مهمي باشه. اين كه الان در كشورهاي مجاور خودمون از نسل سوم انتقال اطلاعات و حتي از نسل 3.5 (hsdpa , hsupa) استفاده ميكنند و ما در كشور عزيزمون با استفاده از دست توانمند صنعتگران ايراني شركت دولتي ارتباطات سيارمون نسل 2!!!!!!!!!!!!!!! رو ارايه ميده و اگر رقابت به خاطر حضور اپراتورهاي جديد (كه البته اون ها هم همه ميدونيم توسط دست هاي پشت پرده همين مخابرات تحت فشار هستند و مساله mms رو هنوز فراموش نكرده ايم) نبود هنوز در همون حد سابق فعاليت ميكرد و هنوز هم ميبينيم كه بعد از سال ها در واگذاري سيم كارت هاي نسل 2 دچار چه مشكلاتي هست... ميخواستم خواهش كنم كه لطفا سمت خود را در ارتباطات سيار بگوييد چون براي مثال بنده كارمند شركت ملي گاز هستم ولي اگر گردنم رو هم بزنند حاضر نيستم از سياست هاي غلطي كه در اين شركت و اداره محل كار خودم زده ميشه دفاع كنم. ممنون
با سلام
آقا خدا حفظت کنه با این نوشتت
من فقط موندم که اینا واقعا خجالت نمی کشن
من خودم الآن بیش از 90 روز شده که سیم کارت اعتباری ثبت نام کردم و هنوز تحویلم نداده اند
ولی عجب کار شاقی کردند که تو عصر علم و تکنولوژی بالاخره پس از سالها چاپیدن مردم از همه جا بیخبر , تونستند سیم کارتی رو که باید مجانی در اختیار مردم قرار بدهند با مبلغ بسیار زیادی به روز واگذار کنند
تازه جالبیش اینه که بجای اینکه خجالت بکشند افتخار هم می کنند
بابا جم کنید این بساط مسخره بازی که در آوردید رو
یک خورده هم به فکر مشتری باشید بجای اینکه این همه دروغ تحویل مردم بدید
با تشکر از تمام کسانی که به فکر مردم هستند