• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
نه منظورم اینه که از طریق اینترنت ثبت نام کنیم ولی بریم بانک پرداخت کنیم.
مثل ایرانسل.
نمیشه اینطوری؟
به قول اون خانومه كه تو تبليغات تلوزيون شركت گاز هست، اينترنتي كه خيلي با كلاس تره...!!! :D

شما خيلي راحت ميتوني از اينجا يه كارت خريد الكترونيكي تهيه كني!
به درد همه خريدهاي اينترنتي هم ميخوره!!!

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه منظورم اینه که از طریق اینترنت ثبت نام کنیم ولی بریم بانک پرداخت کنیم.
مثل ایرانسل.
نمیشه اینطوری؟

با سلام

نه متأسفانه امکان پذیر نیست .

**** خبر خوش : سیستم خدمات غیر حضوری " همراه اول " از 15/8/1386 راه اندازی می شود .
با به کار گیری این سیستم الکترونیکی شما مشترک محترم پس از دریافت نام کاربری و گذر واژه می توانید با وارد شدن به پورتال شرکت ارتباطات سیار ، ریز مکالمات خود را به صورت رایگان دریافت نمایید .
همچنین می توانید نسبت به قطع و وصل سیم کارت خود اقدام نمایید .
همچنین می توانید از طریق سیستم تلفن گویای ما با شماره ی 817161- 021 تماس بگیرید و از قبض تلفن همراهتان و کارکرد میاندوره مطلع شوید و از طریق همان سامانه هم ریزمکالمات را از طریق فکس دریافت نمایید .

این کار با همت متخصصین داخلی از هفته ی آینده به بهره برداری میرسد .

Carl_Johnson

Registered User
لایک‌ها
0
هفته ی پیش دو سه روز نمی تونستم sms بدم
شورشو در آوردن
بعد می خوان mms و gprs بدن!!!!

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تعرفه سیم کارتهای معمولی هم این شکلی هستش ؟

با سلام
نه خیر ، تعرفه ی سیم کارت های دائمی کمتر می باشد ، که در زیر به آن اشاره می کنم :

* از ساعت 8 صبح الی 21 : هر دقیقه 447 ریال می باشد .
* از ساعت 21 الی 8 صبح روز بعد : هر دقیقه 358 ریال می باشد . ( در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی ، نرخ ساعت 21 تا 8 صبح محاسبه می شود ) .

*** مکالمه بین شهری : از ساعت 8 صبح الی 21 : هر دقیقه 760 ریال می باشد .
از ساعت 21 الی 8 صبح روز بعد : هر دقیقه 536 ریال می باشد .

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
با سلام
نه خیر ، تعرفه ی سیم کارت های دائمی کمتر می باشد ، که در زیر به آن اشاره می کنم :

* از ساعت 21 الی 8 صبح روز بعد : هر دقیقه 358 ریال می باشد . ( در روزهای جمعه و تعطیلات رسمی ، نرخ ساعت 21 تا 8 صبح محاسبه می شود ) .

شما قبلاً نمی گفتید با هم برابر هستن ...! :blink: با این قیمت بالا چرا محدودیت زمانی رو حذف نمی کنید ؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
به قول اون خانومه كه تو تبليغات تلوزيون شركت گاز هست، اينترنتي كه خيلي با كلاس تره...!!! :D

شما خيلي راحت ميتوني از اينجا يه كارت خريد الكترونيكي تهيه كني!
به درد همه خريدهاي اينترنتي هم ميخوره!!!
مـــــــرسی.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

از 20/8/1386 سرویس های خدمات غیر حضوری شرکت ارتباطات سیار در سراسر کشور آماده بهره برداری می باشد .

تلفن گویای ریزمکالمات ارتباطات سیار با شماره 817161 ( برای تمامی 20 میلیون مشترک )

سرویس دریافت ریز مکالمات از طریق اینترنت و ایمیل ( به صورت رایگان ) و دریافت از طریق فکس ؛ اطلاع از کارکرد میاندوره و صورتحساب از همین طریق

سرویس قطع و وصل سیم کارت بنا به درخواست خود شما در پورتال شرکت

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واگذاری بروز سیم کارت های دائمی همراه اول

با عنایت به واگذاری سیم کارت های اعتباری شبکه ، شرکت ارتباطات سیار در نمایشگاه تلکام ، با پرداخت وجه ، سیم کارت دائمی را بروز واگذار می نمود . که این خود نشانه ی دیگر از توانمندی مجموعه مخابرات ایران است .

و طی صحبت های روز گذشته و امروز ، تصمیم گرفته شده است در صورت رضایت مشترکین و استقبال آنان ، سیم کارت های دائمی ابتدا در تهران و در هفته های آینده در سایر استانها به صورت روز واگذار شوند . همینجا خدمت شما عرض می نمایم که به دلیل ساختار شبکه ی IN سیم کارت های اعتباری واگذاری های این نوع سیم کارت هنوز با تأخیر مواجه هست ولی سیم کارت های دائمی با استفاده از سیستم نرم افزاری جدید ، بروز واگذار می شوند و بلافاصله فعال می شوند .

شما مشترکین می توانید نظرات خود در خصوص این موضوع را به [email protected] یا 09124402538 ارسال نمایید .

لذا این طرح به صورت آزمایشی فعلاً در تهران در حال اجرا می باشد .

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با سلام

قیمت sms ها رو هم برازین لطفا!!!!

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
مـــــــرسی.
قابل نَوَداشت...! :D

ضمنا آقاي نظري جان، من امشب يه چند تايي اعتباري اينترنتي ثبت نام كردم!
فكر ميكنيد چند وقت ديگه برسه دفتر پستي؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل نَوَداشت...! :D

ضمنا آقاي نظري جان، من امشب يه چند تايي اعتباري اينترنتي ثبت نام كردم!
فكر ميكنيد چند وقت ديگه برسه دفتر پستي؟

با سلام

برای کدام استان بوده است ؟
اگر برای تهران باشد ، متوسط 55 روز ، سایر استانها متوسط کشوری 65 تا 70 روز می باشد .

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
با سلام

از 20/8/1386 سرویس های خدمات غیر حضوری شرکت ارتباطات سیار در سراسر کشور آماده بهره برداری می باشد .

تلفن گویای ریزمکالمات ارتباطات سیار با شماره 817161 ( برای تمامی 20 میلیون مشترک )

سرویس دریافت ریز مکالمات از طریق اینترنت و ایمیل ( به صورت رایگان ) و دریافت از طریق فکس ؛ اطلاع از کارکرد میاندوره و صورتحساب از همین طریق

سرویس قطع و وصل سیم کارت بنا به درخواست خود شما در پورتال شرکت

با سلام و تشكر فراوان بابت پاسخگویی شما در اين تاپيك.
برای گرفتن كاربری و رمز بايد چه كار كنيم، البته ظاهرا در نمايشگاه به مشتركان متقاضی كاربری و رمز را ميدادند.
اميدوارم اين سرويس بدون اشكال راه‌اندازی بشه، راستش من خيلی وقته كه ميخواستم ازتون بپرسم چرا مخابرات اين سرويس را راه‌اندازی نميكند؟ چون برای يك كار كوچيك مثلا تا ميدان رسالت بايد ميرفتيم و نصف روز وقتمون گرفته ميشد.
اگر بتونيد سرويس‌هایی را هم كه اين دفاتر خدماتی ميدهند در اين سيستم بگنجانيد واقعا عالی ميشه.
مثلا من يك ماه يادم ميره قبض را پرداخت كنم و بدهی پيشين برام ميخوره به خاطر يك كد قبض وارد كردن كه خيلی راحت ميتونه توسط خود مشترك انجام بشه بايد برخورد بد و شلوغی اين دفاتر را تحمل كنيم و باز مهم‌تر از همه وقتی كه از دست ميره.

mehrdadie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پیش شماره تلفنم 2211 هست خیلی نیاز شدیدی به adsl دارم.ببه شرکتهای مختلفی ام زنگ زدم ولی هیچ کدوم ساپورت نمی کنن می خوام بدونم شرکتی هست ساپورت کنه یا نه؟اگر نمی کنن تا کی باید منتظر بمونم؟
نمی دونم شما می دونین یا نه همین پیش شماره 2211 برای شهرک مخابرات هست که اکثر اونا مخابراتی هستند ولی امکانات مخابراتیه اینجا در حد صفر است اگر لطف کنین جواب بدین ممنون می شم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام من پیش شماره تلفنم 2211 هست خیلی نیاز شدیدی به adsl دارم.ببه شرکتهای مختلفی ام زنگ زدم ولی هیچ کدوم ساپورت نمی کنن می خوام بدونم شرکتی هست ساپورت کنه یا نه؟اگر نمی کنن تا کی باید منتظر بمونم؟
نمی دونم شما می دونین یا نه همین پیش شماره 2211 برای شهرک مخابرات هست که اکثر اونا مخابراتی هستند ولی امکانات مخابراتیه اینجا در حد صفر است اگر لطف کنین جواب بدین ممنون می شم.
دوست عزیز اینجا بخش موبایل هست
بخش ای دی اس ال جداس
اونجا باید پست میزدید
در مورد سوالتونم اینکه شما اول زنگ بزنید مخابرات ببینید اصلا مخابراتتون ارائه میده ؟
اگه مخابرات پشتیبانی میکرد دنبال یه شرکت بگردید که اونم پشتیبانی کنه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

با عنایت به واگذاری سیم کارت های اعتباری شبکه ، شرکت ارتباطات سیار در نمایشگاه تلکام ، با پرداخت وجه ، سیم کارت دائمی را بروز واگذار می نمود . که این خود نشانه ی دیگر از توانمندی مجموعه مخابرات ایران است .

درود دوست عزيز... خسته نباشيد. اما من فكر نميكنم واگذاري بروز سيم كارت موبايل اون طوري كه شما فرموديد در هزاره سوم ميلادي زياد كار مهمي باشه. اين كه الان در كشورهاي مجاور خودمون از نسل سوم انتقال اطلاعات و حتي از نسل 3.5 (hsdpa , hsupa) استفاده ميكنند و ما در كشور عزيزمون با استفاده از دست توانمند صنعتگران ايراني شركت دولتي ارتباطات سيارمون نسل 2!!!!!!!!!!!!!!! رو ارايه ميده و اگر رقابت به خاطر حضور اپراتورهاي جديد (كه البته اون ها هم همه ميدونيم توسط دست هاي پشت پرده همين مخابرات تحت فشار هستند و مساله mms رو هنوز فراموش نكرده ايم) نبود هنوز در همون حد سابق فعاليت ميكرد و هنوز هم ميبينيم كه بعد از سال ها در واگذاري سيم كارت هاي نسل 2 دچار چه مشكلاتي هست... ميخواستم خواهش كنم كه لطفا سمت خود را در ارتباطات سيار بگوييد چون براي مثال بنده كارمند شركت ملي گاز هستم ولي اگر گردنم رو هم بزنند حاضر نيستم از سياست هاي غلطي كه در اين شركت و اداره محل كار خودم زده ميشه دفاع كنم. ممنون

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
آقا یه سوال کوچولو
برای این دلیور ( همین گزارش تحویل پیام) هزینه میفته یا نه ؟
ممنون

amfapic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

درود دوست عزيز... خسته نباشيد. اما من فكر نميكنم واگذاري بروز سيم كارت موبايل اون طوري كه شما فرموديد در هزاره سوم ميلادي زياد كار مهمي باشه. اين كه الان در كشورهاي مجاور خودمون از نسل سوم انتقال اطلاعات و حتي از نسل 3.5 (hsdpa , hsupa) استفاده ميكنند و ما در كشور عزيزمون با استفاده از دست توانمند صنعتگران ايراني شركت دولتي ارتباطات سيارمون نسل 2!!!!!!!!!!!!!!! رو ارايه ميده و اگر رقابت به خاطر حضور اپراتورهاي جديد (كه البته اون ها هم همه ميدونيم توسط دست هاي پشت پرده همين مخابرات تحت فشار هستند و مساله mms رو هنوز فراموش نكرده ايم) نبود هنوز در همون حد سابق فعاليت ميكرد و هنوز هم ميبينيم كه بعد از سال ها در واگذاري سيم كارت هاي نسل 2 دچار چه مشكلاتي هست... ميخواستم خواهش كنم كه لطفا سمت خود را در ارتباطات سيار بگوييد چون براي مثال بنده كارمند شركت ملي گاز هستم ولي اگر گردنم رو هم بزنند حاضر نيستم از سياست هاي غلطي كه در اين شركت و اداره محل كار خودم زده ميشه دفاع كنم. ممنون

با سلام
آقا خدا حفظت کنه با این نوشتت
من فقط موندم که اینا واقعا خجالت نمی کشن
من خودم الآن بیش از 90 روز شده که سیم کارت اعتباری ثبت نام کردم و هنوز تحویلم نداده اند
ولی عجب کار شاقی کردند که تو عصر علم و تکنولوژی بالاخره پس از سالها چاپیدن مردم از همه جا بیخبر , تونستند سیم کارتی رو که باید مجانی در اختیار مردم قرار بدهند با مبلغ بسیار زیادی به روز واگذار کنند
تازه جالبیش اینه که بجای اینکه خجالت بکشند افتخار هم می کنند
بابا جم کنید این بساط مسخره بازی که در آوردید رو
یک خورده هم به فکر مشتری باشید بجای اینکه این همه دروغ تحویل مردم بدید
با تشکر از تمام کسانی که به فکر مردم هستند

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشكر فراوان بابت پاسخگویی شما در اين تاپيك.
برای گرفتن كاربری و رمز بايد چه كار كنيم، البته ظاهرا در نمايشگاه به مشتركان متقاضی كاربری و رمز را ميدادند.
اميدوارم اين سرويس بدون اشكال راه‌اندازی بشه، راستش من خيلی وقته كه ميخواستم ازتون بپرسم چرا مخابرات اين سرويس را راه‌اندازی نميكند؟ چون برای يك كار كوچيك مثلا تا ميدان رسالت بايد ميرفتيم و نصف روز وقتمون گرفته ميشد.
اگر بتونيد سرويس‌هایی را هم كه اين دفاتر خدماتی ميدهند در اين سيستم بگنجانيد واقعا عالی ميشه.
مثلا من يك ماه يادم ميره قبض را پرداخت كنم و بدهی پيشين برام ميخوره به خاطر يك كد قبض وارد كردن كه خيلی راحت ميتونه توسط خود مشترك انجام بشه بايد برخورد بد و شلوغی اين دفاتر را تحمل كنيم و باز مهم‌تر از همه وقتی كه از دست ميره.

با سلام
خواهش میکنم ، من هم از شما به خاطر سوال به جایتون تشکر می کنم .
بله ، در نمایشگاه هم این نام کاربری هم داده می شد ، و از هفته ی آینده به امید خدا با مراحعه به دفاتر دولتی ما در تهران و سایر شهرها می توانید با ارائه کارت شناسایی معتبر نسبت به دریافت این اطلاعات اقدادم بفرمایید .

بله ، هدف ما هم همین هست که از مراجعه ی غیر ضروری شما به دفاتر و بانک ها بکاهیم و در این راستا برنامه های خوبی را در حال آماده سازی داریم .
همانطور که گفتم همینک اطلاعات سیستم تلفن گویای ریزمکالمات شبکه در حال برو رسانی است و از هفته های آینده برای تمامی مشترکین قابل استفاده می باشد .

ما سعی داریم شما خودتان بتوانید درخواست سوزاندن سیم کارت ، ردیابی ، پیگیری های مربوطه و ... را از طریق اینترنت انجام دهید تا دیگر نیازی به حضور شما نباشد .

ضمناً عرض کنم که طرح ارائه ی ریزمکالمات بر روی اینترنت به طور آزمایشی به مدت 6 ماه در چند استان کشور در حال تست بود که نتایج خوبی داشت و به همین دلیل در این ماه ، آن را به طور سراسری به اجرا خواهیم گذاشت .

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام

اتفاقاً هفته ی گذشته چند مشترک از مرکز سلمان فارسی داشتیم که من به آنها توضیح دادم ، فعلاض در مرکز سلمان فارسی به دلیل بروز نبودن سیستم نرم افزاری و سخت افزاری امکان ارائه ی ADSL نمی باشد .
به خصوص در پیش شماره های 2211 و 2212 که شهرک مخابرات و کوی فراز هستند . ( به دلیل خطوط PCM آنها ) .

ولی این مشکل با ارائه ی سرویس شبکه ی شاتل و افروز نت تا 2 ماه آینده برطرف خواهد شد و به خصوص کابل برگردان منطقه ی کوی فراز و شهرک مخابرات در حال انجام است .

میدونم که در شهرک مخابرات چه وضعی وجود دارد ولی به قسمت زیر ساخت شبکه و تلفن ثابت برمی گردد .
خوشبختانه از لحاظ آنتن دهی " همراه اول " مشکلی در منطقه ی شما نداریم .
این صحبت ها را گفتم چون خود بنده هم در حوالی شما ساکن هستم !!!!

بالا