• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واگذاری بروز سیم کارت های دائمی همراه اول

با عنایت به واگذاری سیم کارت های اعتباری شبکه ، شرکت ارتباطات سیار در نمایشگاه تلکام ، با پرداخت وجه ، سیم کارت دائمی را بروز واگذار می نمود . که این خود نشانه ی دیگر از توانمندی مجموعه مخابرات ایران است .

درود دوست عزيز... خسته نباشيد. اما من فكر نميكنم واگذاري بروز سيم كارت موبايل اون طوري كه شما فرموديد در هزاره سوم ميلادي زياد كار مهمي باشه. اين كه الان در كشورهاي مجاور خودمون از نسل سوم انتقال اطلاعات و حتي از نسل 3.5 (hsdpa , hsupa) استفاده ميكنند و ما در كشور عزيزمون با استفاده از دست توانمند صنعتگران ايراني شركت دولتي ارتباطات سيارمون نسل 2!!!!!!!!!!!!!!! رو ارايه ميده و اگر رقابت به خاطر حضور اپراتورهاي جديد (كه البته اون ها هم همه ميدونيم توسط دست هاي پشت پرده همين مخابرات تحت فشار هستند و مساله mms رو هنوز فراموش نكرده ايم) نبود هنوز در همون حد سابق فعاليت ميكرد و هنوز هم ميبينيم كه بعد از سال ها در واگذاري سيم كارت هاي نسل 2 دچار چه مشكلاتي هست... ميخواستم خواهش كنم كه لطفا سمت خود را در ارتباطات سيار بگوييد چون براي مثال بنده كارمند شركت ملي گاز هستم ولي اگر گردنم رو هم بزنند حاضر نيستم از سياست هاي غلطي كه در اين شركت و اداره محل كار خودم زده ميشه دفاع كنم. ممنون

با سلام

دلتان خیلی پر است !!!!
اگر با دقت مطالب تاپیک را دنبال کنید ، متوجه می شوید که هر جا کاری اشتباه در حال انجام است خود من اعلام نموده ام و از شما عزیزان هم عذر خواهی کرده ام . و من به طور واقع گرایانه به این مسائل نگاه می کنم .
هر جا که کم کاری با ما است من به طور واضح بیان نموده ام ، چون شما مشترک ما هستید و رضایت شما ملاک است !!! و هر کس اسن حقوق را نادیده بگیرد به این مردم خیانت کرده است ،
چرا که ما با حضور شما و استقبال شما الآن به 20 میلیون مشترک رسیده ایم و خودمان را مدیون صبر و تحمل شما در قبال کاستی های شبکه ی خود می دانیم .
و سعی می کنیم که بتوانیم این صبر و تحمل شما را پاسخ مثبت دهیم .

هادی نظری

naderd

Registered User
لایک‌ها
33
با سلام
می خواستم ببینم آیا شرکت ارتباطات سیار برنامه ای برای اجرای سیستم هایی مثل ویدئو تلفن دارد یا حالاحالا ها خبری نیست تا اینکه اپراتورهای دیگه زود تر به فکر بیفتند.

مرسی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با سلام

دلتان خیلی پر است !!!!
اگر با دقت مطالب تاپیک را دنبال کنید ، متوجه می شوید که هر جا کاری اشتباه در حال انجام است خود من اعلام نموده ام و از شما عزیزان هم عذر خواهی کرده ام . و من به طور واقع گرایانه به این مسائل نگاه می کنم .
هر جا که کم کاری با ما است من به طور واضح بیان نموده ام ، چون شما مشترک ما هستید و رضایت شما ملاک است !!! و هر کس اسن حقوق را نادیده بگیرد به این مردم خیانت کرده است ،
چرا که ما با حضور شما و استقبال شما الآن به 20 میلیون مشترک رسیده ایم و خودمان را مدیون صبر و تحمل شما در قبال کاستی های شبکه ی خود می دانیم .
و سعی می کنیم که بتوانیم این صبر و تحمل شما را پاسخ مثبت دهیم .

هادی نظری

و البته تنها چیزی که نگفتید جواب اون بنده خدا بود و یکسری حرفهایی که هیچ ربطی نداشت به جاش مفصل توضیح دادید. :)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب آقاي نظري عزيز كه رضايت ما هدف شماست! لطفا پست شماره 5 رو كه خودتون هم از قضا زديد با هم بخونيم::::::::
با سلام خدمت شما دوست عزیز

مشترک گرامی ، به دلیل اینکه شبکه همراه اول ، دارای زیر ساخت ها و تجهیزات قدیمی است نمی تواند به طور همزمان سرویس GPRS , MMS را ارائه کند ولی با جایگزینی سایت های BSC , HLR که در حال انجام است ، سرویس های ارزش افزوده فوق از هفته دوم آبان ماه برای تمامی مشترکان راه اندازی خواهد شد .

خب! چي شد؟؟؟؟ آبان سال ديگه منظورتون نبود كه؟:blush: ضمنا اين فعال سازي شما احيانا واسه همه همزمان هست يا مثل اون موقعي كه اس ام اس رو فعال نموديد بايد 1 سال صبر نماييم تا نوبتمون بشه؟؟؟؟ الان هم 11 آبان هست. طبق فرمايش شما بايد تا 3 روز ديگه به سلامتي سرويس حداقل نسل 2.5 رو داشته باشيم ديگه؟؟؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
و البته تنها چیزی که نگفتید جواب اون بنده خدا بود و یکسری حرفهایی که هیچ ربطی نداشت به جاش مفصل توضیح دادید. :)
:blink:پس عقل من سر جاشه هنوز! آقا مازيار داشتم فكر ميكردم اين جواب چه ربطي به سوال هاي من داشت كه به دادم رسيدي و.... ممنون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

amfapic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blink:پس عقل من سر جاشه هنوز! آقا مازيار داشتم فكر ميكردم اين جواب چه ربطي به سوال هاي من داشت كه به دادم رسيدي و.... ممنون

جالبیش اینجاست که می گه ما با استقبال شما به 20 میلیون مشترک رسیدیم
نه عزیز من استقبال کجا بود مجبوریم که استفاده کنیم چون تا یک سال پیش فقط این شرکت به اصطلاح همراه اول بود که خدمات موبایل می داد
وقتی جز این شرکت چیز دیگه ای نباشه مردم حتی حاضرند که یک میلیون تومان پول بدهند و سیم کارت را به اجبار هم که شده بخرند
پس اصلا اینطور فکر نکنید که استقبال است
من خودم الآن ایرانسل دارم اما با مسخره بازی هایی که شرکت همراه اول درآورده زیاد نمی شه ازش استفاده کرد
جالب اینجاست که از ایرانسل به همراه اول هم می شه راحت زنگ زد و هم می شه راحت اس ام اس زد ولی از همراه اول به ایرانسل اصلا که اس ام اس نمی رسه تماس هم که باید چند بار بگیری تا برقرار بشه
خواهش می کنم که نیایید بگید که مشکل از ایرانسل است
پس من بیچاره مجبور شدم که دوباره یک سیم کارت اعتباری از همراه اول بخرم که اون هم گفته بودند که نهایتا 45 روزه می دهند ولی من هنوز پس از گذشت 90 روز سیم کارتم رو دریافت نکرده ام
آخه نامردی دیگه تا چه حد
کاش مسئولین یاد بگیرند که به حرفهایی که می زنند عمل کنند و یک ذره هم به فکر مردم و مشتری باشند
با تشکر

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
جالبیش اینجاست که می گه ما با استقبال شما به 20 میلیون مشترک رسیدیم
نه عزیز من استقبال کجا بود مجبوریم که استفاده کنیم چون تا یک سال پیش فقط این شرکت به اصطلاح همراه اول بود که خدمات موبایل می داد
وقتی جز این شرکت چیز دیگه ای نباشه مردم حتی حاضرند که یک میلیون تومان پول بدهند و سیم کارت را به اجبار هم که شده بخرند
پس اصلا اینطور فکر نکنید که استقبال است
من خودم الآن ایرانسل دارم اما با مسخره بازی هایی که شرکت همراه اول درآورده زیاد نمی شه ازش استفاده کرد
جالب اینجاست که از ایرانسل به همراه اول هم می شه راحت زنگ زد و هم می شه راحت اس ام اس زد ولی از همراه اول به ایرانسل اصلا که اس ام اس نمی رسه تماس هم که باید چند بار بگیری تا برقرار بشه
خواهش می کنم که نیایید بگید که مشکل از ایرانسل است
پس من بیچاره مجبور شدم که دوباره یک سیم کارت اعتباری از همراه اول بخرم که اون هم گفته بودند که نهایتا 45 روزه می دهند ولی من هنوز پس از گذشت 90 روز سیم کارتم رو دریافت نکرده ام
آخه نامردی دیگه تا چه حد
کاش مسئولین یاد بگیرند که به حرفهایی که می زنند عمل کنند و یک ذره هم به فکر مردم و مشتری باشند
با تشکر
خب اگه يك اپراتور باشه و ما بخريم همون استقبال ديگه! آدم اگه فقط با خودش مسابقه بده اول ميشه. شما حرفي داريد؟:blush: من هيچ وقت نامردي هاي اپراتور اول رو فراموش نميكنم. اين اپراتور حتي به پيمانكار خودش يعني تاليا هم رحم نكرد... هر آنچه هم به عنوان آمار ميدهد جز در سايه انحصار بدست نياورده است. منم ايرانسل خريدم(آبادان ) و پاكت پي سيم رو با ايرانسل لود ميكنم. يه گوشي پوكيده هم داشتم كه همراه اول پر مدعا رو روش گذاشتم (اگر اين شماره رو همه نداشتن ديگه ازش استفاده نمي كردم). فقط از اينكه ميبينم هنوز مخابرات فكر ميكنه ميتونه به نسل 2 ناقص خودش افتخار كنه و يا ايران خودرو آر دي به مردم بندازه و ......... تحمل خودم رو از دست ميدم. تا كي مردم بيچاره ايران بايد تاوان بدهند؟ 20 سال ديگه خوبه؟

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظر من جای این گلگی ها توی این تاپیک نیست

حالا ایشون لطف کردن یه تاپیکی زدن که به سوالات ما با روشی جدید پاسخ بدن درسته که بالاخره نماینده همراه اول تو این تاپیک هستن ولی باور کنید اگر این مشکلات رو به ارشد ترین مسئول همراه اول هم بگید هیچ مشکلی با حرف ما حل نمیشه و هیچ سرویسی (MMS & GPRS) با حرف ما اضافه نمیشه و با یادآوری تاریخ وعده داده شده از طرف ما هیچ سرعتی به کار داده نمیشه

اینجا ایرانه و مصرف کننده فقط باید امیدوار باشه تا سرویس بهتری بگیره و به هیچ وجه نمی تونه مدعی باشه

پس بهتره از این تاپیک کمال استفاده رو ببریم و حداقل هر سوال و مشکلی در رابطه با همین سرویس های فعلی همراه اول داریم بپرسیم و حل کنیم

--------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن منم یه سوال دارم

برای استفاده از خدمات اینترنتی که به تازگی در سایت ارائه شده نیاز به دریافت رمز عبور داریم

آیا این رمز عبور رو از دفاتر خدماتی خصوصی هم میشه دریافت کرد ؟؟؟؟ یا فقط دفاتر دولتی رمز رو میدن ؟؟

ممنون

frog

Registered User
لایک‌ها
36
از دوستان کسی هست که بتونه و اسم پرینت SMS بگیره !؟

شماره موبایل میدم و پرینتاش رو میخوام . اگه کسی توی مخابرات کار می کنه و یا از روش دیگه ای می تونه محتاجیم به کمکتان .

ممنون .

راستی راجع به ایرانسل و همراه اول و تالیا هم میشه ؟

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
با سلام

برای کدام استان بوده است ؟
اگر برای تهران باشد ، متوسط 55 روز ، سایر استانها متوسط کشوری 65 تا 70 روز می باشد .
قم ثبت نام كردم!
ولي قبلا گفته بودند كه حداكثر 45 روزه واگذار ميشه! درست نميگم؟

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
به نظر من جای این گلگی ها توی این تاپیک نیست

حالا ایشون لطف کردن یه تاپیکی زدن که به سوالات ما با روشی جدید پاسخ بدن درسته که بالاخره نماینده همراه اول تو این تاپیک هستن ولی باور کنید اگر این مشکلات رو به ارشد ترین مسئول همراه اول هم بگید هیچ مشکلی با حرف ما حل نمیشه و هیچ سرویسی (MMS & GPRS) با حرف ما اضافه نمیشه و با یادآوری تاریخ وعده داده شده از طرف ما هیچ سرعتی به کار داده نمیشه

اینجا ایرانه و مصرف کننده فقط باید امیدوار باشه تا سرویس بهتری بگیره و به هیچ وجه نمی تونه مدعی باشه

پس بهتره از این تاپیک کمال استفاده رو ببریم و حداقل هر سوال و مشکلی در رابطه با همین سرویس های فعلی همراه اول داریم بپرسیم و حل کنیم.....
به نظر من هم حرف دوستمون درسته! فكر نكنم جناب نظري مسئول مصوبات و احيانا بدقولي هاي مخابرات باشند!
بلاخره ايشون هم يه كارمند هست و همينكه براي پاسخگويي مستقيم به مشتركين در اين تاپيك وقت ميذارن ممنون هم هستيم!

البته اينا كه گفتم دليل بر تاييد فرمايشات شما در مورد عملكرد شركت نيست، فقط تشكر بابت زحمتيست كه ميكشيد!
وگرنه خود من هم مانند دوستان به خيلي بدقولي ها و تصميمات شركت انتقاد شديد دارم!

اميدوارم شما به عنوان سخنگو، اين انتقادها و نارضايتي ها رو به گوش مسئولين تصميم گيرنده برسونيد!
گرچه متاسفانه بعيد ميدونم ترتيب اثري بدن!!!

mehdi66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوست عزیز

مشترک گرامی ، به دلیل اینکه شبکه همراه اول ، دارای زیر ساخت ها و تجهیزات قدیمی است نمی تواند به طور همزمان سرویس GPRS , MMS را ارائه کند ولی با جایگزینی سایت های BSC , HLR که در حال انجام است ، سرویس های ارزش افزوده فوق از هفته دوم آبان ماه برای تمامی مشترکان راه اندازی خواهد شد .

فکر کنم الان هفته دوم تموم شده ولی خبری نیست حریان چیه؟؟!!!1:blink::blink:

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
فکر کنم الان هفته دوم تموم شده ولی خبری نیست حریان چیه؟؟!!!1:blink::blink:
بله.
راستی الان یه 2 ماهی هست که آنتن دهی تو اهواز خیلی بد شده.
بعضی روزا که کلا قطعه.
چرا؟
الان که سیمکارت های ایرانسل اینجا بهتر کار میده تا همراه اول.

S@LAR

Guest
لایک‌ها
1
ای خدا کی میشه که این ایرانسل تو شهر ما راه اندازی بشه تا از دست این همراه اول لعنتی خلاص بشیم

الهی خودت کمک کن تا زودتر ایرانسل راه بیفته

اخه وقتی سیم کارتی که قیمتش 15 تومن هست و کلی اماکنات داره مگه ادم مخش تاب داره که بیاد یه سیم کارت اعتباری که تو شهر ما قیمتش 70-80 تومن هست بخره ! که هیچ پخی هم نیست ! حتی همین مکالمه هم به زور میشه باهاش انجام داد

به هرحال خوش به حال شمایی که ایرانسل دارید پس مارو هم دریابید

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
ای خدا کی میشه که این ایرانسل تو شهر ما راه اندازی بشه تا از دست این همراه اول لعنتی خلاص بشیم

اخه وقتی سیم کارتی که قیمتش 15 تومن هست و کلی اماکنات داره مگه ادم مخش تاب داره که بیاد یه سیم کارت اعتباری که تو شهر ما قیمتش 70-80 تومن هست بخره ! که هیچ پخی هم نیست ! حتی همین مکالمه هم به زور میشه باهاش انجام داد

شما کدوم شهرین:D
من که میخوام دائمیه همراه اول رو بفروشم یه اعتباری جاش بگیرم.
خیلی بد شده تو اهواز آنتن دهیش.
همون بهترم که به علت بدهی قطع الان.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا این GPRS همراه اول چی شد پس ؟ کی قرار از دست این ایرانسل راحت بشیم ؟ به خاطر این GPRS همش باید یه خط و یه گوشی دنبال خودمون راه بندازیم :D

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18

شما زاهدان بودی ؟ انگار تا چند ماه دیگه راه میفته اونجا !!

اقا این GPRS همراه اول چی شد پس ؟ کی قرار از دست این ایرانسل راحت بشیم ؟ به خاطر این GPRS همش باید یه خط و یه گوشی دنبال خودمون راه بندازیم
یه زمانی هم قرار بود سیم کارت دوقلو بدن، احتمالا GPRS با ظهور امام زمان افتتاح بشه

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
شما زاهدان بودی ؟ انگار تا چند ماه دیگه راه میفته اونجا !!

یه زمانی هم قرار بود سیم کارت دوقلو بدن، احتمالا GPRS با ظهور امام زمان افتتاح بشه
من که فعلا همون ایرانسل رو استفاده میکنم خیلی بهترشه.
تا این همراه اول.

بالا