• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم ببینم آیا شرکت ارتباطات سیار برنامه ای برای اجرای سیستم هایی مثل ویدئو تلفن دارد یا حالاحالا ها خبری نیست تا اینکه اپراتورهای دیگه زود تر به فکر بیفتند.

مرسی

با عرض سلام و تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

در برنامه نیمه ی دوم 1387 قرار دارد . ( اینطور که من اطلاع دارم ) .
هر چند این سرویس نیز در تصویبات انجام شده جزو حداقل فعالیت اپراتور سوم نیز می باشد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب آقاي نظري عزيز كه رضايت ما هدف شماست! لطفا پست شماره 5 رو كه خودتون هم از قضا زديد با هم بخونيم::::::::
با سلام خدمت شما دوست عزیز

مشترک گرامی ، به دلیل اینکه شبکه همراه اول ، دارای زیر ساخت ها و تجهیزات قدیمی است نمی تواند به طور همزمان سرویس GPRS , MMS را ارائه کند ولی با جایگزینی سایت های BSC , HLR که در حال انجام است ، سرویس های ارزش افزوده فوق از هفته دوم آبان ماه برای تمامی مشترکان راه اندازی خواهد شد .

خب! چي شد؟؟؟؟ آبان سال ديگه منظورتون نبود كه؟:blush: ضمنا اين فعال سازي شما احيانا واسه همه همزمان هست يا مثل اون موقعي كه اس ام اس رو فعال نموديد بايد 1 سال صبر نماييم تا نوبتمون بشه؟؟؟؟ الان هم 11 آبان هست. طبق فرمايش شما بايد تا 3 روز ديگه به سلامتي سرويس حداقل نسل 2.5 رو داشته باشيم ديگه؟؟؟؟

با سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

مسلماً نه من و نه هیچ مسئولی نمی تواند تنهایی کاری انجام دهد ؛ وقتکی که یکسری عوامل اجرایی نتوانند نیازها را در سر وقت تأمین نمایند ، من و دیگر همکاران ما در شبکه کاری از پیش نخواهند برد .
اگر قول داده بودیم که در هفته ی دوم آبان ماه ( یعنی همین امروز ) این سرویس ارائه شود ، با توجه به زمانبندی ای بود که انجام شده بود ولی وقتی تأخیر در مناقصه بوجود آمد تمامی مسائل به عقب رفتند .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من جای این گلگی ها توی این تاپیک نیست

حالا ایشون لطف کردن یه تاپیکی زدن که به سوالات ما با روشی جدید پاسخ بدن درسته که بالاخره نماینده همراه اول تو این تاپیک هستن ولی باور کنید اگر این مشکلات رو به ارشد ترین مسئول همراه اول هم بگید هیچ مشکلی با حرف ما حل نمیشه و هیچ سرویسی (MMS & GPRS) با حرف ما اضافه نمیشه و با یادآوری تاریخ وعده داده شده از طرف ما هیچ سرعتی به کار داده نمیشه

اینجا ایرانه و مصرف کننده فقط باید امیدوار باشه تا سرویس بهتری بگیره و به هیچ وجه نمی تونه مدعی باشه

پس بهتره از این تاپیک کمال استفاده رو ببریم و حداقل هر سوال و مشکلی در رابطه با همین سرویس های فعلی همراه اول داریم بپرسیم و حل کنیم

--------------------------------------------------------------------------------------------

در ضمن منم یه سوال دارم

برای استفاده از خدمات اینترنتی که به تازگی در سایت ارائه شده نیاز به دریافت رمز عبور داریم

آیا این رمز عبور رو از دفاتر خدماتی خصوصی هم میشه دریافت کرد ؟؟؟؟ یا فقط دفاتر دولتی رمز رو میدن ؟؟

ممنون

با سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

خواهش می کنم . ما تنها در جهت اطلاع رسانی بین شما و مسئولین مربوطه فعالیت می نماییم و قرار است ک نظرات شما را انتقال دهیم که این کار را هم به توفیق الهی انجام داده ایم .

در پاسخ سوال شما در رابطه با ارائه ی سرویس های غیر حضوری شبکه باید خدمتتان عرض کنم که فعلاً در دفاتر دولتی ارائه می گردد . مگر اینکه با تأیید مراجع مربوطه به دفاتر خصوصی هم انتقال یابد .
زیرا این اطلاعات به صورت محرمانه تنها برای کاربر هستند و نباید کسی غیر از شخص کاربر به آن دسترسی پیدا کند .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی هست که بتونه و اسم پرینت SMS بگیره !؟

شماره موبایل میدم و پرینتاش رو میخوام . اگه کسی توی مخابرات کار می کنه و یا از روش دیگه ای می تونه محتاجیم به کمکتان .

ممنون .

راستی راجع به ایرانسل و همراه اول و تالیا هم میشه ؟

با سلام

مشترک گرامی

چه شما ریزمکالمات شهری ، بین شهری را بخواهید و چه پرینت پیامک های خود را باید به همراه سند سیم کارت و کارت شناسایی به دفاتر دولتی ما مراجعه نمایید و درخواست پرینت بفرمایید .

لازم بذکر است به هیچ شخصی غیر از مالک این اطلاعات تحویل نخواهد شد یا وکیل قانونی وی ( به دلیل حوزه ی اطلاعات شخصی مشترک )

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من هم حرف دوستمون درسته! فكر نكنم جناب نظري مسئول مصوبات و احيانا بدقولي هاي مخابرات باشند!
بلاخره ايشون هم يه كارمند هست و همينكه براي پاسخگويي مستقيم به مشتركين در اين تاپيك وقت ميذارن ممنون هم هستيم!

البته اينا كه گفتم دليل بر تاييد فرمايشات شما در مورد عملكرد شركت نيست، فقط تشكر بابت زحمتيست كه ميكشيد!
وگرنه خود من هم مانند دوستان به خيلي بدقولي ها و تصميمات شركت انتقاد شديد دارم!

اميدوارم شما به عنوان سخنگو، اين انتقادها و نارضايتي ها رو به گوش مسئولين تصميم گيرنده برسونيد!
گرچه متاسفانه بعيد ميدونم ترتيب اثري بدن!!!

با سلام

مشترک گرامی

همانطور هم که قبلاً اشاره شده بود ، سیم کارت های اعتباری متأسفانه با تأخیر واگذار می شوند .

من حرف شما را قبول دارم که در بعضی موارد نتوانسته ایم به قول های خود عمل کنیم ولی سیاست گذاری های جدید ، این روند را تعییر داده است .

ما برای انتقال نظرات شما به همکاران مربوطه آماده هستیم .
البته تعدادی از شما دوستان نیز از طریق پیامک با من در ارتباط هستید که بسیار خوشحال هستیم ، اگر نظر یا انتقادی هم دارید پذیرای نظرات شما هستیم .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این GPRS همراه اول چی شد پس ؟ کی قرار از دست این ایرانسل راحت بشیم ؟ به خاطر این GPRS همش باید یه خط و یه گوشی دنبال خودمون راه بندازیم :D

سلام گرم و مخصوص ما را دوست محترم پذیرا باش :)

بله ، ان شاءا... بتوانیم تا اواخر آذر ماه ارائه بدهیم ( من هم در جریان دقیق آخرین روند آن نیستم ولی با توجه به اطلاعات مربوطه اواخر آذر ماه اعلام شده است ) .

به هرحال ، هر مشترکی می تواند یا همراه اول یا تالیا و یا ایرانسل را انتخاب نماید و هیچ محدودیتی ندارد !!!!

هر چه زودتر این سرویس ارائه شود ، ما هم خوشحال می شویم .

موفق باشید جناب "شایان "

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شروع واگذاری بروز سیم کارت در کشور

با سلام و عرض ادب خدمت شما مشترکین گرامی " همراه اول "

بدینوسیله به اطلاع می رساند با تلاش تمامی همکاران مخابراتی ما در تمام کشور بعد از پیگیری های مستمر به سیستم ارائه ی سیم کارت بروز در کشور نائل گشتیم .
طبق اعلام شرکت ارتباطات سیار ( همراه اول ) - در روز گذشته -
همینک سیم کارت های دائمی در سراسر کشور بروز واگذار می شوند ، و مشترک با پرداخت مبلغ مربوطه ، می تواند سریعاً سیم کارت خود را فعال نماید .

و در سیم کارت های اعتباری ، این سیم کارت ها در 22 استان کشور بروز گشتند .
و تنها 8 استان با مشکل واگذاری مواجه هستند که در طی هفته های آینده ، این مشکل برطرف خواهد شد و واگذاری سیم کارت اعتباری نیز در تمام کشور بروز خواهد شد .

لازم بذکر است که در هفته ی قبل و هفته ی جاری ، بیش از 1 میلیون سیم کارت اعتباری در سراسر کشور در حال واگذاری می باشند .
امیدواریم در هفته های آینده ، بتوان واگذاری سیم کارت اعتباری در 8 استان باقی مانده را نیز بروز نمود .

با تشکر
هادی نظری
ارتباط با من : 09124402538

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بله خب ... هر مشترکی میتونه یه شرکت دیگه‌رو انتخاب کنه ... ولی خب منی که ۱،۷۰۰،۰۰۰ تومن ( ۴ سال پیش ) پول سیم کارت دادم و ۷۰۰ ، ۸۰۰ تومن هم پول گوشی ، خیلی علاقه دارم بتونم grps هم استفاده کنم و مجبور نباشم یه سیم کارت دوم و یه گوشی دوم هم بگیرم برای این کار ... ( که البته الان مجبور شدم و این کار رو کردم ... ) امیدوارم قبل از اینکه آذر تموم بشه ... این سرویس راه بیافته .... خیلی هارو میشناسم که مثل من خوشحال میشن از این سرویس ! :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
راستی جناب نظری ... خاطرتون باشه ۲،۳ ماه پیش یه ایمیل ارسال کردم در مورد آنتن ندادن همراه اول در یه منطقه خاص ... فکر میکنید اتفاق خاصی در این مورد بیافته به زودی ؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
بله خب ... هر مشترکی میتونه یه شرکت دیگه‌رو انتخاب کنه ... ولی خب منی که ۱،۷۰۰،۰۰۰ تومن ( ۴ سال پیش ) پول سیم کارت دادم و ۷۰۰ ، ۸۰۰ تومن هم پول گوشی ، خیلی علاقه دارم بتونم grps هم استفاده کنم و مجبور نباشم یه سیم کارت دوم و یه گوشی دوم هم بگیرم برای این کار ... ( که البته الان مجبور شدم و این کار رو کردم ... ) امیدوارم قبل از اینکه آذر تموم بشه ... این سرویس راه بیافته .... خیلی هارو میشناسم که مثل من خوشحال میشن از این سرویس ! :D
بله واقعا منم که خیلی وقته منتظرشم.
راستی آقای نظری جواب سوال منو ندادین.
چرا آنتن دهی داخل اهواز انقدر بد شده؟:(
حتی به خاطر همین آنتن دهی بد خیلی از دوستام رفتن سمت سیمکارت ایرانسل.

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
چرا این اعتباری ها اینقدر هزینش بالاست ؟
بین شهری دقیقه ای 110 !!!
و.......
البته من خودم دائمی دارم

soroushsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای نظری
دیشب گوشی داداشم پیغام آن رجیستر سیم رو میداد(برای اولین بار)ولی آنتن گوشی پر بود!!! هر شماره ای رو هم که میگرفتیم جواب نمیداد از یه گوشی دیگه هم که شماره داداشمو میگرفتیم اصلا" هیچ بوقی نمیزد ولی شروع به تایم انداختن میکرد!!!!!!! سیم کارتشو رو 2 تا گوشی دیگه هم گذاشتیم همین پیغام رو میداد ولی لوگوی آی آر تی سی آی رو میشناخت. لطف کنید بگین مشکل از چیه؟چکار باید بکنیم؟ راستی تا دیر نشده بگم این خط از همون اولش هم که خریده بود تو سایت شرکت که میریم و میخوایم آخرین قبض رو مشاهده کنیم اصلا" نمیشناسه!!!! ما تو خونمون 5 تا سیم کارت همراه اول داریم مال همه رو میشناسه به غیر از اینرو!!:blink:
پیش شمارشم 0912219 هستش.
کمکم کنید در هر دو مورد:1- برای این پیغامی که جدیدا" میده و به طور کلی شمارش از سیستم حذف شده چکار باید بکنیم؟
2-برای اینکه قبض رو تو سایت شرکت مشاهده کنیم چکار باید بکنیم:rolleyes:
منتظر شما هستم
از زحمات همه شما بچه های همراه اول هم صمیمانه تشکر میکنم ما که هممون از همراه اول راضی هستیم و مطمئن هستیم با کمی صبر همه مسائل ان شا ا... حل خواهد شد و نتیجه صبرهامون رو میگیریم.
ضمنا" من فکر میکنم بعضی از تخریب های که جدیدا" تو این تایپیک مد شده از طرف اپراتورهای رقیب باشه.:f34r:
به هر حال موفق و پیروز باشید.

soroushsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی آقای نظری یادم رفت ازتون بپرسم
من یک سیم کارت همراه اول جدیدا" در حدود 3 هفتست که خریدم.موقعی که میخواستم سند بزنم و تغییر آدرس بدم سند قبلی تلفن رو ازمون گرفتن و یک رسید دادن. میخواستم بپرسم الان که من هیچی از این تلفن ندارم و بخام به یکی از این مراکز دولتی برم و نام کاربری و رمز عبور بگیرم چه کار باید بکنم؟ یا اگه سیم کارتو ازم بدزدن و بخوام برم بسوزونن چی باید ارائه بدم؟
و به عنوان سوال آخر سند موبایل من کی میاد و آماده میشه؟ میاد در خونمون یا اینکه باید برم اداره پست بگیرم؟اگه خونه نباشم و بیان من نباشم تکلیف چیه؟
ببخشید که اینقدر اذیتتون میکنم

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی آقای نظری یادم رفت ازتون بپرسم
من یک سیم کارت همراه اول جدیدا" در حدود 3 هفتست که خریدم.موقعی که میخواستم سند بزنم و تغییر آدرس بدم سند قبلی تلفن رو ازمون گرفتن و یک رسید دادن. میخواستم بپرسم الان که من هیچی از این تلفن ندارم و بخام به یکی از این مراکز دولتی برم و نام کاربری و رمز عبور بگیرم چه کار باید بکنم؟ یا اگه سیم کارتو ازم بدزدن و بخوام برم بسوزونن چی باید ارائه بدم؟
و به عنوان سوال آخر سند موبایل من کی میاد و آماده میشه؟ میاد در خونمون یا اینکه باید برم اداره پست بگیرم؟اگه خونه نباشم و بیان من نباشم تکلیف چیه؟
ببخشید که اینقدر اذیتتون میکنم

با سلام
مشترک گرامی
به دلیل مسئله ی مهم شما ، لطفاً هر چه سریعتر با من تماس بگیرید 09124402538 تا هر چه زودتر مشکل شما رو بررسی کنم . ( یا SMS بدهید من تماس میگیرم ) .

لطفاً سریعتر

با سپاس
هادی نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله واقعا منم که خیلی وقته منتظرشم.
راستی آقای نظری جواب سوال منو ندادین.
چرا آنتن دهی داخل اهواز انقدر بد شده؟:(
حتی به خاطر همین آنتن دهی بد خیلی از دوستام رفتن سمت سیمکارت ایرانسل.

با سلام

آنتن دهی اهواز ، دزفول و چند نقطه ی دیگر به دلیل تغییر فرکانس شبکه در آن منطقه و استفاده از تجهیزات جدید وارداتی است که باید تنظیمات آن مطابق با شبکه گردد و چون هنوز با شبکه تداخل فرکانسی دارد این مشکل را داریم .

محبت بفرمایید نام منطقه ی مورد نظر خودتون رو برای من به [email protected] ارسال کنید ، تا سریعتر پیگیری شود .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی جناب نظری ... خاطرتون باشه ۲،۳ ماه پیش یه ایمیل ارسال کردم در مورد آنتن ندادن همراه اول در یه منطقه خاص ... فکر میکنید اتفاق خاصی در این مورد بیافته به زودی ؟

با سلام

بله ، دقیقاً یادم هست . جالبه که بدونید تا 72 ساعت دیگه ، نتیجه ی بررسی منطقه ی شما بدست من می رسد ، که خدمتتان ایمیل خواهم نمود یا در همینجا خواهم گذاشت .

موفق باشید

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
با سلام

آنتن دهی اهواز ، دزفول و چند نقطه ی دیگر به دلیل تغییر فرکانس شبکه در آن منطقه و استفاده از تجهیزات جدید وارداتی است که باید تنظیمات آن مطابق با شبکه گردد و چون هنوز با شبکه تداخل فرکانسی دارد این مشکل را داریم .

محبت بفرمایید نام منطقه ی مورد نظر خودتون رو برای من به [email protected] ارسال کنید ، تا سریعتر پیگیری شود .

با سپاس
مرسی از لطف شما.
الان میل میکنم.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
شروع واگذاری بروز سیم کارت در کشور

با سلام و عرض ادب خدمت شما مشترکین گرامی " همراه اول "

بدینوسیله به اطلاع می رساند با تلاش تمامی همکاران مخابراتی ما در تمام کشور بعد از پیگیری های مستمر به سیستم ارائه ی سیم کارت بروز در کشور نائل گشتیم .
طبق اعلام شرکت ارتباطات سیار ( همراه اول ) - در روز گذشته -
همینک سیم کارت های دائمی در سراسر کشور بروز واگذار می شوند ، و مشترک با پرداخت مبلغ مربوطه ، می تواند سریعاً سیم کارت خود را فعال نماید .

و در سیم کارت های اعتباری ، این سیم کارت ها در 22 استان کشور بروز گشتند .
و تنها 8 استان با مشکل واگذاری مواجه هستند که در طی هفته های آینده ، این مشکل برطرف خواهد شد و واگذاری سیم کارت اعتباری نیز در تمام کشور بروز خواهد شد .

لازم بذکر است که در هفته ی قبل و هفته ی جاری ، بیش از 1 میلیون سیم کارت اعتباری در سراسر کشور در حال واگذاری می باشند .
امیدواریم در هفته های آینده ، بتوان واگذاری سیم کارت اعتباری در 8 استان باقی مانده را نیز بروز نمود .

با تشکر
هادی نظری
ارتباط با من : 09124402538
سلام آقای نظری.آیا این واگذاری سیمکارتهای به روز در محل های خاصی انجام میشه؟
من در تاریخ 86/7/24 ثبت نام کردم و پول را واریز کردم ولی هنوز میگن سیم کارتم آماده نیست و حدود یک ماه دیگه حاظر میشه.این یعنی چی؟

frog

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام

مشترک گرامی

چه شما ریزمکالمات شهری ، بین شهری را بخواهید و چه پرینت پیامک های خود را باید به همراه سند سیم کارت و کارت شناسایی به دفاتر دولتی ما مراجعه نمایید و درخواست پرینت بفرمایید .

لازم بذکر است به هیچ شخصی غیر از مالک این اطلاعات تحویل نخواهد شد یا وکیل قانونی وی ( به دلیل حوزه ی اطلاعات شخصی مشترک )

هادی جان ممنون و پرینت SMS های خو.دم به چه دردم میخوره ، خوب مسلمه که ماله یکی دیگه رو میخوام . این امکانش به هیچ وجه نیست ؟

یعنی اگه آشنا هم داشته باشی نمیشه ؟

پس این رفیق، نارفیق ما از کجا اورده اونا رو بدون اجازه ؟ :wacko:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام جناب نظری

امیدوارم که حالتون خوب باشه...

دانشگاه من که یادتون هست مشکل شدید آنتن دهی و... داشت . مثل اینکه از هفته ی گذشته آنتن جدید افتتاح کردن که اصلا وضعیت از این رو به اون رو شده...

برای توجه و حل مشکل آنتن دهی جا داره از تمامی دست اندکاران همراه اول تشکر کنم

خواستم ببینم دقیقا چه اتفاقی افتاده؟
بیشتر برای این می پرسم که چون به نظر تجهیزات جدیده پس از gprs هم پشتیبانی میکنه؟

ممنون

بالا