سامانه ارائه ی ریزمکالمات شبکه ی همراه اول فعال شد
شما از طریق تماس با شماره ی 817161-021 می توانید با وارد کردن شماره ی تلفن همراه خود و سپس وارد نمودن کد پستی 10 رقمی خود ، کارکرد میاندوره ، آخرین صورتحساب ، ارائه ی ریزمکالمات از طریق فکس و شنیدن آن را استفاده نمایید .
این سیستم در جهت پاسخگویی بهتر به شما مشترکین گرامی ، از امروز قابل استفاده می باشد .
لازم بذکر است این سیستم ، از سامانه ی دقیق تری جهت اطلاع رسانی در حوزه ی کارکرد میاندوره برخوردار است ، به طوری که اطلاعات تا 24 ساعت قبل را وارد شبکه می نماید .
ان شاءا... این سیستم مورد استقبال شما عزیزان قرار بگیرد .
سلام
آقای نظری مورد استقبال که قرار گرفت ولی بدجوری به ما توپیدند....
من بدون تست این شماره رو به چند نفر دادم گفتم برای چه کاری هست همه متفق القول گفتند که این شماره الکی هست
دیشب که خودم آزمایش کردم تا چند ساعت فقط بوق اشغال میزید! بعد یک بر که گرفت برام آهنگ پخش کرد و امروز صبح بالاخره صدا ضبط شده را شنیدیم و چند بار که شماره ی خودم رو تست کردم گفت که در حال حاضر نمیتونه خدمات بده...
گفتم حالا یه شماره ی دیگه هم تست کنیم ضرر نداره... شماره ی پدرم رو تست کردم
(قصد فوزولی نبودا)
این شماره هم مثل قبلی گفت در حال حاضر نمیشه....
حالا قسمت جالب ماجرا :lol: چشمتون روز بد نبینه .... پدرم 10 دقیقه بعد زنگ زد گفت چه کسی زنگ زده به همراهش و قطع کرده؟؟؟ :blink:
من اول با اطمینان گفتم هیچ کس ولی چون گفت 10 دقیقه بعد بوده مسلما این اتفاق توسط این سیستم افتاده
چون اون زمان فقط من از خط تلفن مذکور در حال استفاده بودم :wacko:
من خودم حدس زدم این سیستم فعلا در مراحل آزمایشی هست ولی کاش از حوادث اتفاقی مثل این هم بگید که یه وقت موضوع پیچیده نشه....