• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
- سرویس MMS طی 2 ماه آینده دوباره فعال خواهد شد . ( همینک در حال تدوین قانون های مربوطه و تنظیم نرم افزار فیلترینگ می باشد ) .

اقا میشه در مورد فیلترینگ روی MMS بیشتر توضیح بدین به چه صورت عمل میکنه؟
ایا روزی هم شاید فیلترینگ SMS خواهیم بود؟ مثلا بنویسیم دختر خالم بعد نشه فرستاد مجبور بشیم بنویسیم دخ-تر تا Send بشه ؟
wht.gif
شایدم برداشت من از این کلمه فیلترینگ اشتباه بوده ;)

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
آقای نظری سلام! متاسفانه وضعیت آنتن دهی همراه اول در دانشگاه اصفهان واقعا افتضاح هست. چه در محیط دانشگاه ، چه در کلاس ها ، چه در خوابگاه ها! می خواستم بپرسم آیا برنامه ای برای درست کردن این معضل وجود داره یا نه؟؟؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سامانه ارائه ی ریزمکالمات شبکه ی همراه اول فعال شد

شما از طریق تماس با شماره ی 817161-021 می توانید با وارد کردن شماره ی تلفن همراه خود و سپس وارد نمودن کد پستی 10 رقمی خود ، کارکرد میاندوره ، آخرین صورتحساب ، ارائه ی ریزمکالمات از طریق فکس و شنیدن آن را استفاده نمایید .

این سیستم در جهت پاسخگویی بهتر به شما مشترکین گرامی ، از امروز قابل استفاده می باشد .

لازم بذکر است این سیستم ، از سامانه ی دقیق تری جهت اطلاع رسانی در حوزه ی کارکرد میاندوره برخوردار است ، به طوری که اطلاعات تا 24 ساعت قبل را وارد شبکه می نماید .

ان شاءا... این سیستم مورد استقبال شما عزیزان قرار بگیرد .
سلام
آقای نظری مورد استقبال که قرار گرفت ولی بدجوری به ما توپیدند.... :cool:

من بدون تست این شماره رو به چند نفر دادم گفتم برای چه کاری هست همه متفق القول گفتند که این شماره الکی هست :D

دیشب که خودم آزمایش کردم تا چند ساعت فقط بوق اشغال میزید! بعد یک بر که گرفت برام آهنگ پخش کرد و امروز صبح بالاخره صدا ضبط شده را شنیدیم و چند بار که شماره ی خودم رو تست کردم گفت که در حال حاضر نمیتونه خدمات بده...

گفتم حالا یه شماره ی دیگه هم تست کنیم ضرر نداره... شماره ی پدرم رو تست کردم :D (قصد فوزولی نبودا)

این شماره هم مثل قبلی گفت در حال حاضر نمیشه....

حالا قسمت جالب ماجرا :lol: چشمتون روز بد نبینه .... پدرم 10 دقیقه بعد زنگ زد گفت چه کسی زنگ زده به همراهش و قطع کرده؟؟؟ :blink:

من اول با اطمینان گفتم هیچ کس ولی چون گفت 10 دقیقه بعد بوده مسلما این اتفاق توسط این سیستم افتاده

چون اون زمان فقط من از خط تلفن مذکور در حال استفاده بودم :wacko:

من خودم حدس زدم این سیستم فعلا در مراحل آزمایشی هست ولی کاش از حوادث اتفاقی مثل این هم بگید که یه وقت موضوع پیچیده نشه....

nima220

Registered User
لایک‌ها
0
من 5/6/86 چندتا سیم کارت اعتباری ثبت نام کردم
و هفته ی پیش تا 1/6 رو دادن
کسی خبر نداره سری جدید واگذاری سیم کارت اعتباری توی تهران کی هست ؟؟؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
آقای نظری سلام! متاسفانه وضعیت آنتن دهی همراه اول در دانشگاه اصفهان واقعا افتضاح هست. چه در محیط دانشگاه ، چه در کلاس ها ، چه در خوابگاه ها! می خواستم بپرسم آیا برنامه ای برای درست کردن این معضل وجود داره یا نه؟؟؟
میتونید پنچشنبه همه بچه های دانشگاه رو جمع کنید و دعای کمیل بخونید تا آنتن درست شه
biggrin.gif

ایشون ایمیلشون رو گذاشتن : mcireport [ at ] gmail [ dot ] com

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
بله متاسفانه
با این که حدود 4 تا آنتن هم تو دانشگاه کار کذاشتن 50 متر که ازشون فاصله بگیرم دیگه هیچی آنتن میشه نصف
خیلی جاهای بدی آنتن ها رو کار گذاشتن
ایشالا که رسیدگی میشه:blush:

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری با عرض خسته نباشيد، اين قضيه username و password كه برای ريز مكالمات و كارهای ديگر قرار بود در دفاتر خدمات داده بشه شروع شده؟ ميتونم برای گرفتن آن اقدام كنيم؟

با عرض سلام و ادب
( و پوزش به دلیل تأخیر در پاسخ شما مشترک گرامی )

از دو روز گذشته ، در تمامی دفاتر دولتی امور مشترکین ، این امکان فراهم شده است . و شما می توانید با مراجعه به آن دفاتر ، نام کاربری و گذر واژه را دریافت نمایید .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز وقتي مناقصه شما به تعويق افتاده و اين مناقصه برگذار نشده چطور به مردم قول 1 ماه بعد رو ميدهيد؟؟؟؟ نكنه ميخواستين توي همين 1 ماه مناقصه رو برگذار كنيد و تجهيزات رو نصب كنيد و به مردم هم بدهيد؟؟؟ ضمنا چرا شما جواب هاي غير مرتبط ميدهيد؟ من 2 سوال پرسيدم يكي رو ناقص جواب داديد. بهتر است به جاي جواب هاي از موضع بالا كمي مسولانه تر اظهار نظر كنيد.

با سلام

چشم ، اگر اشکالی در نحوه ی پاسخ دادن من وجود دارد ، بفرمایید تا تصحیح نمایم . خوشحال میشم .

با تشکر از شما مخاطب عزیز

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بلاخره بعد از 170 روز سیم کارت من اومد ... خوش قول ها

با سلام

من واقعاً شرمنده هستم ، به خاطر این همه تأخیر . هر چند در پست های قبلی علت آن را توضیح داده بودم . ولی به هر حال خوشحال هستم که سیم کارت خودتان را دریافت کردید .

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا میشه در مورد فیلترینگ روی MMS بیشتر توضیح بدین به چه صورت عمل میکنه؟
ایا روزی هم شاید فیلترینگ SMS خواهیم بود؟ مثلا بنویسیم دختر خالم بعد نشه فرستاد مجبور بشیم بنویسیم دخ-تر تا Send بشه ؟
wht.gif
شایدم برداشت من از این کلمه فیلترینگ اشتباه بوده ;)

با سلام

فعلاً که سرویس MMS ارائه نی شود چون باید نرم افزارهای مربوطه کنترلی روی آن طراحی و نصب بشوند .

ولی بحثی که هم اکنون در طی این هفته ها در ارتباطات سیار و دادگاه انقلاب تهران غوغا کرده است ، بحث اعمال فیلترینگ و بررسی پیامک های ارسالی توسط مشترکین است .
هر چند که مخابرات زیر بار این مسائل نمی رود ، چون ورود به حریم شخصی کاربران محسوب می شود .
ولی بحثی مطرح شده است ، که پیامک های شما را با کلید واژه های خاصی در زمان ارسال مورد بررسی قرار دهیم و در صورتی که به کلید واژه ی غیر اخلاقی برخورد نمودیم ، از ارسال پیامک شما جلوگیری به عمل آید .

این صحبت ها و نشست ها چند هفته ای به طول خواهد انجامید .
در مورد MMS قضیه ی فیلترینگ آن بسیار شدیدتر است و در حال تنظیم نرم افزار کنترل آن هستیم .

اگر سوالی داردی بفرمایید ، یا از طریق پیامک با من در ارتباط باشید 09124402538

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام
به دفتر روابط عمومی ارسال می شود .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 5/6/86 چندتا سیم کارت اعتباری ثبت نام کردم
و هفته ی پیش تا 1/6 رو دادن
کسی خبر نداره سری جدید واگذاری سیم کارت اعتباری توی تهران کی هست ؟؟؟

با سلام

فعلاً زمان واگذاری تهران به دلیل عدم تنظیم کیفیت شبکه ، مشخص نشده است .

با تشکر

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مثل اینکه من جا افتادم :دی

ولی امروز سیستم ریز مکالمات چند بار درست کار کرد

ضمنا آقای نظری شما اینجا شرکت می کنید؟ http://www.majles8.com

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل اینکه من جا افتادم :دی

ولی امروز سیستم ریز مکالمات چند بار درست کار کرد

ضمنا آقای نظری شما اینجا شرکت می کنید؟ http://www.majles8.com

با سلام و عرض ادب خدمت شما

سیستم ریزمکالمات را ما دوباره تست کردیم و متوجه دشیم به دلیل حجم تماس بالا در ساعات 18 به بعد ، دچار اختلال می شود .
که این مورد در حال بررسی است و احتمالاً چند لینک خط دیگر به این شماره اضافه خواهد شد .

در ضمن خوبی این سیستم همانطور که شما هم متوجه شده اید ، بروز بودن آن تا 24 ساعت قبل است که کاری مهم بود برای شما مشترکین .

امیدوار هستم راضی باشید .

در مورد انتخابات اینترنتی مجلس هشتم ، چیز جالبی است . من هم شرکت می کنم . فعالیتی جالب است .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

مشترکین گرامی

لطفاً در روزهای شنبه تا سه شنبه از طریق تماس تلفنی یا پیامک با ما در ارتباط باشید .

با سپاس ز شما

هادی نظری

09124402538

بالا