• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
بالاخره مساله صاایران مجری نهایی شد؟
اخبار زیادی بود که میگفتن صاایران هنوز برنده نهایی مناقصه نیست و از این حرفا....

Persianit

Registered User
لایک‌ها
16
من رفتم قبض موبایل را با ATM پرداخت کردم
2 روز پیش موبایلم قطع شده!!!
رفتم ارتباطات سیار میگه شما نباید با ATM پرداخت میکردی
تازه شانس آوردم رسید عابربانک را نگه داشته بودم ، فکر کنم اگه با اینترنت پرداخت کرده بودم ، پولم به کل پریده بود
در مجموع یک مشت ادم بی سواد دور هم جمع شدن اسمشو گذاشتن شرکت ارتباطات سیار
اینها هنوز نمیدونن اینترنت چیه!!!!!!!!!!!!!!

طرف میگفت(یکی از کارمندان شرکت ارتباطات سیار) مگه اینترنتی هم میشه!!!!!

من این مشکلو در کرمان دیدم

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

این دیگه اخرشه...
21.gif
21.gif

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
این دیگه اخرشه...
21.gif
21.gif
نه، این تازه اولشه ....
کلا توی شرکت های دولتی اصلا نمیشه در مورد کامپیوتر حرف زد چه برسه به اینترنت، به جز کاغذ هم هیچی رو قبول ندارن

Don Bandini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه، این تازه اولشه ....
کلا توی شرکت های دولتی اصلا نمیشه در مورد کامپیوتر حرف زد چه برسه به اینترنت، به جز کاغذ هم هیچی رو قبول ندارن
سلام جناب نظری
قیمت پیام کوتاه خارجه هنوز مثل داخله هست؟ یا اینکه اون قانون برداشته شده؟
پیشاپیش ممنون.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام جناب نظری
پیشاپیش ممنون.
چرا پست منو نقل قول کردی ؟

با سلام

مشترکین گرامی

لطفاً در روزهای شنبه تا سه شنبه از طریق تماس تلفنی یا پیامک با ما در ارتباط باشید .

با سپاس ز شما

هادی نظری
راستی جناب نظری نمیدونم پیگیری شما بود و یا شانس که بعد از چند هفته که از ایمیل من به شما در مورد ADSL میگذره، چند روز پیش متوجه شدم پارس آنلاین تجهیزاتش رو نصب کرده، صبانت هم در حال راه اندازی هست
اگه پیگیری شما بود که دستتون درد نکنه !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
اگه اینطوری بوده بگید ما هم اسم مرکز مخابراتمون رو بدیم تا اینجا هم بیان...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مدير كل رايانه‌ي ارتباطات سيار خبر داد:
راه‌اندازي سيستم ارسال پيامك‌ فارسي
دريافت رايگان ريزمكالمات تلفن همراه از طريق اينترنت

سيستم ارسال پيام كوتاه‌ فارسي بعد از گذراندن مراحل ثبت خود از اواسط زمستان سال جاري راه اندازي شده و كار خود را آغاز مي‌كند.

عليرضا طلوع - مدير كل رايانه و محاسبات شركت ارتباطات سيار - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب و با اشاره به بحث پيامك فارسي و نرم‌افزار سيستم ارسال پيام كوتاه فارسي اظهار كرد: نسخه‌ي يك اين نرم‌افزار آماده بوده و در حال تست برروي گوشي‌هاي مختلف است تا بتوان از اين نرم‌افزار در تمام گوشي‌ها استفاده كرد و بعد از گذراندن مراحل آزمايشي راه‌اندازي خواهد شد.

وي همچنين با اشاره به سرويس‌ها و خدمات غيرحضوري مثل دريافت ريزمكالمات از طريق پست الكترونيكي گفت: كساني كه تمايل به استفاده از اين سرويس را دارند مي‌توانند با مراجعه به يكي از مناطق 38 گانه‌ي دولتي شركت ارتباطات سيار و دادن آدرس ايميل شخصي خود و تكميل فرم مربوطه رمز عبور دريافت كنند.

او افزود: براي تكميل فرم حتما بايد خود شخص مراجعه كند زيرا بايد احراز هويت شود و رمز عبور را دريافت كند.

طلوع با بيان اين كه استفاده از اين سرويس كاملا رايگان است گفت: كساني كه تمايل دارند اطلاعات بيشتري دريافت كنند مي‌توانند به بخش مربوطه در زمينه‌ي راهنماي خدمات غيرحضوري در سايت www.mci.ir مراجعه كرده و اطلاعات لازم را دريافت كنند.

مدير كل رايانه و محاسبات شركت ارتباطات سيار كاهش مراجعات مشتركان به دفاتر وسهولت انجام خدمات را از جمله اهداف اين سيستم برشمرد و تصريح كرد: با داشتن رمز عبور كه در واقع شناسه‌ي كاربر محسوب مي‌شود اگر مشتركي در زمينه‌هاي ديگري مثل قطع سيم‌كارت مفقودي تقاضايي داشته باشد مي‌تواند به صورت غيرحضوري تقاضاي خود را ارائه دهد.

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
مدير كل رايانه‌ي ارتباطات سيار خبر داد:
راه‌اندازي سيستم ارسال پيامك‌ فارسي
دريافت رايگان ريزمكالمات تلفن همراه از طريق اينترنت

سيستم ارسال پيام كوتاه‌ فارسي بعد از گذراندن مراحل ثبت خود از اواسط زمستان سال جاري راه اندازي شده و كار خود را آغاز مي‌كند.

عليرضا طلوع - مدير كل رايانه و محاسبات شركت ارتباطات سيار - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب و با اشاره به بحث پيامك فارسي و نرم‌افزار سيستم ارسال پيام كوتاه فارسي اظهار كرد: نسخه‌ي يك اين نرم‌افزار آماده بوده و در حال تست برروي گوشي‌هاي مختلف است تا بتوان از اين نرم‌افزار در تمام گوشي‌ها استفاده كرد و بعد از گذراندن مراحل آزمايشي راه‌اندازي خواهد شد.

وي همچنين با اشاره به سرويس‌ها و خدمات غيرحضوري مثل دريافت ريزمكالمات از طريق پست الكترونيكي گفت: كساني كه تمايل به استفاده از اين سرويس را دارند مي‌توانند با مراجعه به يكي از مناطق 38 گانه‌ي دولتي شركت ارتباطات سيار و دادن آدرس ايميل شخصي خود و تكميل فرم مربوطه رمز عبور دريافت كنند.

او افزود: براي تكميل فرم حتما بايد خود شخص مراجعه كند زيرا بايد احراز هويت شود و رمز عبور را دريافت كند.

طلوع با بيان اين كه استفاده از اين سرويس كاملا رايگان است گفت: كساني كه تمايل دارند اطلاعات بيشتري دريافت كنند مي‌توانند به بخش مربوطه در زمينه‌ي راهنماي خدمات غيرحضوري در سايت www.mci.ir مراجعه كرده و اطلاعات لازم را دريافت كنند.

مدير كل رايانه و محاسبات شركت ارتباطات سيار كاهش مراجعات مشتركان به دفاتر وسهولت انجام خدمات را از جمله اهداف اين سيستم برشمرد و تصريح كرد: با داشتن رمز عبور كه در واقع شناسه‌ي كاربر محسوب مي‌شود اگر مشتركي در زمينه‌هاي ديگري مثل قطع سيم‌كارت مفقودي تقاضايي داشته باشد مي‌تواند به صورت غيرحضوري تقاضاي خود را ارائه دهد.

خيلی جالبه من رو حساب حرف يك هفته پيش جناب مستدام نظری و همين اخبار ديروز به 1 دفتر خدمات همراه و دفتر مركزی در رسالت رفتم! ميدونيد چی شد هر دو جا مسخره‌ام كردند!:grrr:
بعد اومدم خونه زنگ زدم 09990 و بعد از پاسكاری با يكی‌ كه حاليش بود صحبت كردم، گفتند آقای محترم كدوم يوزر و پسوورد؟ ما توی مدت نمايشگاه گفتيم اينكار رو تست كنيم ببينيم چطوره،‌ ميشه يا نميشه! همين!!!
اصلا معلوم نيست كه اين كار انجام بشه يا نه فقط در حد چند روز آزمايش بود الان هم اصلا توی فكرش نيستيم و كارهای‌ مهم‌تری داريم. گفتم الان روی سايت خودتون زديد، PDF گذاشتين و ... گفت بله برای اينكه توی خبرها اعلام كرديم و برای اون عده‌ای كه آزمايشی بودن و الان هم كاملا غير فعاله. خداحافظ. :eek:
آقای نظری هم پيداش نيست!

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلی جالبه من رو حساب حرف يك هفته پيش جناب مستدام نظری و همين اخبار ديروز به 1 دفتر خدمات همراه و دفتر مركزی در رسالت رفتم! ميدونيد چی شد هر دو جا مسخره‌ام كردند!:grrr:
بعد اومدم خونه زنگ زدم 09990 و بعد از پاسكاری با يكی‌ كه حاليش بود صحبت كردم، گفتند آقای محترم كدوم يوزر و پسوورد؟ ما توی مدت نمايشگاه گفتيم اينكار رو تست كنيم ببينيم چطوره،‌ ميشه يا نميشه! همين!!!
اصلا معلوم نيست كه اين كار انجام بشه يا نه فقط در حد چند روز آزمايش بود الان هم اصلا توی فكرش نيستيم و كارهای‌ مهم‌تری داريم. گفتم الان روی سايت خودتون زديد، PDF گذاشتين و ... گفت بله برای اينكه توی خبرها اعلام كرديم و برای اون عده‌ای كه آزمايشی بودن و الان هم كاملا غير فعاله. خداحافظ. :eek:
آقای نظری هم پيداش نيست!

(aval mano bebakhshin ke intory minevisam,motasefane in computeram farsi nadare)

:)) khob albate in chize ajibi nist,garche dar noe khodesh jalebe...

agha man ke dige khaste shodam,motmaenam ta akhare azar ham GPRS rah nemiofte...dige 15 hezar toman chieh??man alan daram miram 40 metr paieentar az khunamun ye simcard e irancell migiram....

akharesh zarar nadare keh...

movafagh basham :D

ترجمه :

اول من رو ببخشيد که اینطوری مینويسم ، متاسفانه این کامپيوترم فارسی نداره
خب البته این چيز عجيبی نيست ، گرچه جالبه
آقا من که ديگه خسته شدم ، اطمينان دارم تا اخر اذر هم GPRS راه نمیفته ، ديگه 15 هزار تومان چيه ؟ من الان دارم میرم 40 متر پايينتر از خونمون يه سيمکارت ایرانسل بگيرم

اخرش ضرر نداره که !
موفق باشم :دی

در صورت نبود Font فارسی از برنامه En2Fa استفاده کنيد

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
امروز اخبار ساعت 6:30 شبکه تهران، یک سری مناطق رو زیر نویس کرد که هر کس توی اون مناطق هست و میتونه با شرکت ارتباطات سیار همکاری کنه یه ایمیل به behsazi [at] mci [dot] ir بزنه تا باهاشون در مورد نصب BTS صحبت بشه !

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب نظری
پیشاپیش ممنون.

با سلام

پاسخ شما از طریق پیام کوتاه برایتان ارسال گردید .
با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد تعرفه 'ش هم میشه اطلاعاتی بدين
با سلام

به دلیل اینکه تعرفه ی این سرویس پس از تمامی مراحل نصب تجهیزات تعیین می شود ، فعلاً رقمی را نمی توان به عنوان تعرفه عنوان نمود .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالاخره مساله صاایران مجری نهایی شد؟
اخبار زیادی بود که میگفتن صاایران هنوز برنده نهایی مناقصه نیست و از این حرفا....

با سلام

حرفهایی بود که در نهایت با ارائه ی تضمین هایی از سوی شرکت صا ایران به همراه اول ، شرکت صا ایران را به عنوان مجری این پروژه انتخاب نمود .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من رفتم قبض موبایل را با ATM پرداخت کردم
2 روز پیش موبایلم قطع شده!!!
رفتم ارتباطات سیار میگه شما نباید با ATM پرداخت میکردی
تازه شانس آوردم رسید عابربانک را نگه داشته بودم ، فکر کنم اگه با اینترنت پرداخت کرده بودم ، پولم به کل پریده بود
در مجموع یک مشت ادم بی سواد دور هم جمع شدن اسمشو گذاشتن شرکت ارتباطات سیار
اینها هنوز نمیدونن اینترنت چیه!!!!!!!!!!!!!!

من این مشکلو در کرمان دیدم

با سلام

نه خیر ، شما از تمام سیستم های پرداختی می توانید استفاده نمایید .
نه ، همینک حدود چند هزار نفر قبوض خودشان را از طریق اینترنت و تلفن بانک پرداخت می کنند و مشکلی هم نداشته اند .

یک مشت آدم بی سواد دور هم جمع نشده اند !!!!!!!
محترمانه تر صحبت بفرمایید .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا پست منو نقل قول کردی ؟

راستی جناب نظری نمیدونم پیگیری شما بود و یا شانس که بعد از چند هفته که از ایمیل من به شما در مورد ADSL میگذره، چند روز پیش متوجه شدم پارس آنلاین تجهیزاتش رو نصب کرده، صبانت هم در حال راه اندازی هست
اگه پیگیری شما بود که دستتون درد نکنه !

با سلام

من به شخصه در حد توان خودم یکسری صحبت با مرکز شما داشتم ولی اینکه به خاطر حرف من بوده تأیید نمی کنم !!! چون در فاصه ی چند روز نمی توان سرویس را دایر کرد ، بلکه مرکز شما از قبل در حال راه اندازی بود و همینک توانسته این سرویس را دایرنماید .

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری هم پيداش نيست!

با سلام

ناراحت نباشید ، معمولاً در هفته های اول ارائه ی هر نوع خدماتی این ناهماهنگی وجود دارد .
نه خیر ، این کار از نمایشگاه شروع شده است و به صورت آزمایش هم نبوده است !!!
بلکه در سراسر کشور در حال توزیع می باشد . و الآن هم فعال هست .
من هم در خدمت شما هستم ، فقط در روزهای شنبه تا سه شنبه به دلیل کارهای زیادی که داریم نمی توانیم پاسخگوی شما باشیم .
هر چند تعدادی از همین مشترکین مخاطب ، در هفته های گذشته با من در ارتباط بودند و من هم مشکلات آنها را تا جایی که در اختیاراتم بود ، بررسی نمودم

شما فعلاً از سیستم گویای 817161 استفاده نمایید و قبوض خود را دریافت نمایید .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز اخبار ساعت 6:30 شبکه تهران، یک سری مناطق رو زیر نویس کرد که هر کس توی اون مناطق هست و میتونه با شرکت ارتباطات سیار همکاری کنه یه ایمیل به behsazi [at] mci [dot] ir بزنه تا باهاشون در مورد نصب BTS صحبت بشه !

با سلام
بله ، با توجه به اینکه هر چه سریعتر باید شبکه ی تهران را بهینه سازی نماییم ، کسانی که در مناطق زیر ساکن هستند می توانند به پست الکترونیکی behsazi [at] mci [dot] ir نامه بدهند ، و ما سریعاً با آنها ارتباط برقرار می نماییم و در صورت تمایل آنها با آنها اجاره نامه ای عقد می نماییم و پس از بررسی مبلغ مورد نظر شما جهت اجاره ی پشت بام منزلتان ، و توافقات فی مابین ، نصب آنتن ها را شروع می نماییم .
لازم بذکر است برق مورد نیاز ایستگاه هاب BTS ما توسط کنتور جداگانه ای محاسبه خواهد شد و پرداخت خواهد شد و برای مشترکین هیچگونه مبلغی ندارد .

- منطقه دروس- محدوده میدان هدایت

2- منطقه مهران (خواجه عبدالله)

3- منطقه گیشا- کوچه های منتهی به خیابان نصر

4- منطقه سعادت آباد - شهرک کیهان

5- منطقه تهرانپارس - فلکه سوم تهرانپارس(تقاطع حجربن عدی ومهر)

6- منطقه تهرانپارس - فلکه اول تهرانپارس (خ 142 غربی)

7- شهرک قدس - خیابان درختی- خیابان سپهر

8- شهرک قدس – خیابان پارک – میدان پارک

9- ولنجک – خ ساسان، کوی دانشگاه شهید بهشتی

10- بلوار معلم - پارک قائم

11- منطقه سعادت آباد – خیابان علامه – کوی مکانیر

12- پاسداران – تقاطع کلاهدوز وسنجابی

13- نارمک – بین خیابان مدائن ومهر- پایینتر از جانبازان

14- صادقیه – بلوار فردوس (حوالی فلکه دوم)

15- مینی سیتی – شهرک نفت

16- شهرک راه آهن – خیابان پوری – محدوده دانشگاه امام حسین

با سپاس
هادی نظری
شما در ضمن می توانید از طریق من آمادگی خود را اعلام نمایید ( 09124402538 )

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
(aval mano bebakhshin ke intory minevisam,motasefane in computeram farsi nadare)

:)) khob albate in chize ajibi nist,garche dar noe khodesh jalebe...

agha man ke dige khaste shodam,motmaenam ta akhare azar ham GPRS rah nemiofte...dige 15 hezar toman chieh??man alan daram miram 40 metr paieentar az khunamun ye simcard e irancell migiram....

akharesh zarar nadare keh...

movafagh basham :D

ترجمه :

اول من رو ببخشيد که اینطوری مینويسم ، متاسفانه این کامپيوترم فارسی نداره
خب البته این چيز عجيبی نيست ، گرچه جالبه
آقا من که ديگه خسته شدم ، اطمينان دارم تا اخر اذر هم GPRS راه نمیفته ، ديگه 15 هزار تومان چيه ؟ من الان دارم میرم 40 متر پايينتر از خونمون يه سيمکارت ایرانسل بگيرم

اخرش ضرر نداره که !
موفق باشم :دی

در صورت نبود Font فارسی از برنامه En2Fa استفاده کنيد

آخه این GPRS با این قیمت گرونش به گه دردی می خوره ؟؟ هر یک مگابایت انتقال داده 1500 تومان هزینه داره تازه این تعرفه ایرانسله

بالا