Dark Knight
مدیر بازنشسته
با سلام
در پست های قبلی نیز اعلام شده است ، که این سرویس در 2 ماه دیگر ارائه خواهد شد .
با سپاس
هادی نظری
در مورد تعرفه 'ش هم میشه اطلاعاتی بدين
در پست های قبلی نیز اعلام شده است ، که این سرویس در 2 ماه دیگر ارائه خواهد شد .
با سپاس
هادی نظری
طرف میگفت(یکی از کارمندان شرکت ارتباطات سیار) مگه اینترنتی هم میشه!!!!!
نه، این تازه اولشه ....این دیگه اخرشه...
سلام جناب نظرینه، این تازه اولشه ....
کلا توی شرکت های دولتی اصلا نمیشه در مورد کامپیوتر حرف زد چه برسه به اینترنت، به جز کاغذ هم هیچی رو قبول ندارن
چرا پست منو نقل قول کردی ؟سلام جناب نظری
قیمت پیام کوتاه خارجه هنوز مثل داخله هست؟ یا اینکه اون قانون برداشته شده؟
پیشاپیش ممنون.
راستی جناب نظری نمیدونم پیگیری شما بود و یا شانس که بعد از چند هفته که از ایمیل من به شما در مورد ADSL میگذره، چند روز پیش متوجه شدم پارس آنلاین تجهیزاتش رو نصب کرده، صبانت هم در حال راه اندازی هستبا سلام
مشترکین گرامی
لطفاً در روزهای شنبه تا سه شنبه از طریق تماس تلفنی یا پیامک با ما در ارتباط باشید .
با سپاس ز شما
هادی نظری
مدير كل رايانهي ارتباطات سيار خبر داد:
راهاندازي سيستم ارسال پيامك فارسي
دريافت رايگان ريزمكالمات تلفن همراه از طريق اينترنت
سيستم ارسال پيام كوتاه فارسي بعد از گذراندن مراحل ثبت خود از اواسط زمستان سال جاري راه اندازي شده و كار خود را آغاز ميكند.
عليرضا طلوع - مدير كل رايانه و محاسبات شركت ارتباطات سيار - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب و با اشاره به بحث پيامك فارسي و نرمافزار سيستم ارسال پيام كوتاه فارسي اظهار كرد: نسخهي يك اين نرمافزار آماده بوده و در حال تست برروي گوشيهاي مختلف است تا بتوان از اين نرمافزار در تمام گوشيها استفاده كرد و بعد از گذراندن مراحل آزمايشي راهاندازي خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به سرويسها و خدمات غيرحضوري مثل دريافت ريزمكالمات از طريق پست الكترونيكي گفت: كساني كه تمايل به استفاده از اين سرويس را دارند ميتوانند با مراجعه به يكي از مناطق 38 گانهي دولتي شركت ارتباطات سيار و دادن آدرس ايميل شخصي خود و تكميل فرم مربوطه رمز عبور دريافت كنند.
او افزود: براي تكميل فرم حتما بايد خود شخص مراجعه كند زيرا بايد احراز هويت شود و رمز عبور را دريافت كند.
طلوع با بيان اين كه استفاده از اين سرويس كاملا رايگان است گفت: كساني كه تمايل دارند اطلاعات بيشتري دريافت كنند ميتوانند به بخش مربوطه در زمينهي راهنماي خدمات غيرحضوري در سايت www.mci.ir مراجعه كرده و اطلاعات لازم را دريافت كنند.
مدير كل رايانه و محاسبات شركت ارتباطات سيار كاهش مراجعات مشتركان به دفاتر وسهولت انجام خدمات را از جمله اهداف اين سيستم برشمرد و تصريح كرد: با داشتن رمز عبور كه در واقع شناسهي كاربر محسوب ميشود اگر مشتركي در زمينههاي ديگري مثل قطع سيمكارت مفقودي تقاضايي داشته باشد ميتواند به صورت غيرحضوري تقاضاي خود را ارائه دهد.
خيلی جالبه من رو حساب حرف يك هفته پيش جناب مستدام نظری و همين اخبار ديروز به 1 دفتر خدمات همراه و دفتر مركزی در رسالت رفتم! ميدونيد چی شد هر دو جا مسخرهام كردند!:grrr:
بعد اومدم خونه زنگ زدم 09990 و بعد از پاسكاری با يكی كه حاليش بود صحبت كردم، گفتند آقای محترم كدوم يوزر و پسوورد؟ ما توی مدت نمايشگاه گفتيم اينكار رو تست كنيم ببينيم چطوره، ميشه يا نميشه! همين!!!
اصلا معلوم نيست كه اين كار انجام بشه يا نه فقط در حد چند روز آزمايش بود الان هم اصلا توی فكرش نيستيم و كارهای مهمتری داريم. گفتم الان روی سايت خودتون زديد، PDF گذاشتين و ... گفت بله برای اينكه توی خبرها اعلام كرديم و برای اون عدهای كه آزمايشی بودن و الان هم كاملا غير فعاله. خداحافظ.
آقای نظری هم پيداش نيست!
سلام جناب نظری
قیمت پیام کوتاه خارجه هنوز مثل داخله هست؟ یا اینکه اون قانون برداشته شده؟
پیشاپیش ممنون.
در مورد تعرفه 'ش هم میشه اطلاعاتی بدين
اخبار زیادی بود که میگفتن صاایران هنوز برنده نهایی مناقصه نیست و از این حرفا....
من رفتم قبض موبایل را با ATM پرداخت کردم
2 روز پیش موبایلم قطع شده!!!
رفتم ارتباطات سیار میگه شما نباید با ATM پرداخت میکردی
تازه شانس آوردم رسید عابربانک را نگه داشته بودم ، فکر کنم اگه با اینترنت پرداخت کرده بودم ، پولم به کل پریده بود
در مجموع یک مشت ادم بی سواد دور هم جمع شدن اسمشو گذاشتن شرکت ارتباطات سیار
اینها هنوز نمیدونن اینترنت چیه!!!!!!!!!!!!!!
طرف میگفت(یکی از کارمندان شرکت ارتباطات سیار) مگه اینترنتی هم میشه!!!!!
من این مشکلو در کرمان دیدم
چرا پست منو نقل قول کردی ؟
راستی جناب نظری نمیدونم پیگیری شما بود و یا شانس که بعد از چند هفته که از ایمیل من به شما در مورد ADSL میگذره، چند روز پیش متوجه شدم پارس آنلاین تجهیزاتش رو نصب کرده، صبانت هم در حال راه اندازی هست
اگه پیگیری شما بود که دستتون درد نکنه !
خيلی جالبه من رو حساب حرف يك هفته پيش جناب مستدام نظری و همين اخبار ديروز به 1 دفتر خدمات همراه و دفتر مركزی در رسالت رفتم! ميدونيد چی شد هر دو جا مسخرهام كردند!:grrr:
بعد اومدم خونه زنگ زدم 09990 و بعد از پاسكاری با يكی كه حاليش بود صحبت كردم، گفتند آقای محترم كدوم يوزر و پسوورد؟ ما توی مدت نمايشگاه گفتيم اينكار رو تست كنيم ببينيم چطوره، ميشه يا نميشه! همين!!!
اصلا معلوم نيست كه اين كار انجام بشه يا نه فقط در حد چند روز آزمايش بود الان هم اصلا توی فكرش نيستيم و كارهای مهمتری داريم. گفتم الان روی سايت خودتون زديد، PDF گذاشتين و ... گفت بله برای اينكه توی خبرها اعلام كرديم و برای اون عدهای كه آزمايشی بودن و الان هم كاملا غير فعاله. خداحافظ.
آقای نظری هم پيداش نيست!
امروز اخبار ساعت 6:30 شبکه تهران، یک سری مناطق رو زیر نویس کرد که هر کس توی اون مناطق هست و میتونه با شرکت ارتباطات سیار همکاری کنه یه ایمیل به behsazi [at] mci [dot] ir بزنه تا باهاشون در مورد نصب BTS صحبت بشه !
(aval mano bebakhshin ke intory minevisam,motasefane in computeram farsi nadare)
) khob albate in chize ajibi nist,garche dar noe khodesh jalebe...
agha man ke dige khaste shodam,motmaenam ta akhare azar ham GPRS rah nemiofte...dige 15 hezar toman chieh??man alan daram miram 40 metr paieentar az khunamun ye simcard e irancell migiram....
akharesh zarar nadare keh...
movafagh basham
ترجمه :
اول من رو ببخشيد که اینطوری مینويسم ، متاسفانه این کامپيوترم فارسی نداره
خب البته این چيز عجيبی نيست ، گرچه جالبه
آقا من که ديگه خسته شدم ، اطمينان دارم تا اخر اذر هم GPRS راه نمیفته ، ديگه 15 هزار تومان چيه ؟ من الان دارم میرم 40 متر پايينتر از خونمون يه سيمکارت ایرانسل بگيرم
اخرش ضرر نداره که !
موفق باشم :دی
در صورت نبود Font فارسی از برنامه En2Fa استفاده کنيد