• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا این چه وضعشه !!!

اقای نظری لطفا جوابگو باشید

ردیف بارکد تاریخ ثبت نام استان شهر آدرس دفتر کد دفتر وضعيت
1 46537096 1386/05/13 فارس خ قدس ابتداي کوچه گودرزي 53560 --

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای نظری.آیا این واگذاری سیمکارتهای به روز در محل های خاصی انجام میشه؟
من در تاریخ 86/7/24 ثبت نام کردم و پول را واریز کردم ولی هنوز میگن سیم کارتم آماده نیست و حدود یک ماه دیگه حاظر میشه.این یعنی چی؟

با سلام

نه خیر ، سیم کارت های ثبت نام شده و سیم کارت هایی که الآن د حال ثبت نام هستند بروز شده اند و در دفاتر امور مشترکین و از طریق سایت ، پس از دریافت اطلاعات شما ، ظرف حداکثر 7 روز سیم کارت شما فعال می شود .
بعضی سیم کارت ها با توجه به منطقه ظرف 24 ساعت فعال می شوند .

راستی یک نکته : در شهر تهران برای حفظ تعادل کیفیت شبکه ، هنوز واگذاری با سرعت کندی انجام می شود .

شما در تهران هستید ؟ ( ببخشید خاطرم نیست )

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هادی جان ممنون و پرینت SMS های خو.دم به چه دردم میخوره ، خوب مسلمه که ماله یکی دیگه رو میخوام . این امکانش به هیچ وجه نیست ؟

یعنی اگه آشنا هم داشته باشی نمیشه ؟

پس این رفیق، نارفیق ما از کجا اورده اونا رو بدون اجازه ؟ :wacko:

با سلام

ببینید اولاً دسترسی به اطلاعات محرمانه و خصوصی دیگر افراد طبق قوانین موجود ، جرم است و در صورت مشاهده ی آن عواقب سنگینی دارد به خصوص در حوزه ی مخابراتی و بالاخص در حوزه ی تلفن همراه که شدیداً تحت کنترل می باشد .
لذا اگر کسی به اطلاعات شما دسترسی پیدا کرده است ، می توانید با ادعای حیثیت و شکایت مسئله را پیگیری نمایید تا عوامل آن مشخص گردند .
نه من و نه دیگر دوستانمان ، با توجه به دسترسی به اطلاعات شما ، نمی توانیم این اطلاعات را بدون روند قانونی در اختیار شما قرار دهیم .
چون در سیستم مانیتورینگ ریزمکالمات پرینت اطلاعات به صورت کشوری ثبت می شود و کسی نمی تواند پرینت شما را بدون اینکه در شبکه ثبت شود بگیرد !!!!

موفق باشید
09124402538 = طرح نظرات ، سوالات شما

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام

نه خیر ، سیم کارت های ثبت نام شده و سیم کارت هایی که الآن د حال ثبت نام هستند بروز شده اند و در دفاتر امور مشترکین و از طریق سایت ، پس از دریافت اطلاعات شما ، ظرف حداکثر 7 روز سیم کارت شما فعال می شود .

راستی یک نکته : در شهر تهران برای حفظ تعادل کیفیت شبکه ، هنوز واگذاری با سرعت کندی انجام می شود .

بله من در تهران هستم.در دفتر امور مشترکین کد 11083 واقع در مرکز تجاری بوستان ثبت نام کردم.
میشه لطف کنید بگید من چقدر دیگه باید صبر کنم؟تاریخ ثبت نام من 86/7/24 بوده.(سیم کارت دائمی)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب نظری

امیدوارم که حالتون خوب باشه...

دانشگاه من که یادتون هست مشکل شدید آنتن دهی و... داشت . مثل اینکه از هفته ی گذشته آنتن جدید افتتاح کردن که اصلا وضعیت از این رو به اون رو شده...

برای توجه و حل مشکل آنتن دهی جا داره از تمامی دست اندکاران همراه اول تشکر کنم

خواستم ببینم دقیقا چه اتفاقی افتاده؟
بیشتر برای این می پرسم که چون به نظر تجهیزات جدیده پس از gprs هم پشتیبانی میکنه؟

ممنون

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست محترم

ان شاءا... که حال شما هم خوب باشد .
بله ، خاطرم هست و این مسئله هم گزارش شد . خوب خدا رو شکر که به هر حال وضعیت شما عزیزان دانشجو هم مناسب شد .
خوشحال شدم از اینکه این خبر رو از شما مشترک گرامی شنیدم .
ببینید دوستان فقط آنتن با طرفیت بالاتر رو نصب کرده اند ، هنوز تجهیزات سیستم GPRS در محیط های عمومی و دانشگاه ها نصب نشده است .
خیر ، این آنتن ها صرفاً جهت برقرای ارتباط مکالمات شما می باشد .
هر چند اگر سوالتان هنوز باقی است ، محبت بفرمایید با تلفن همراهتان یک عکس از آنتن بگیرید و به آدرس [email protected] بفرستید ، تا من ببینم که از نوع کدام آنتن های شبکه است و بتوانم شما را بیشتر راهنمایی کنم .

با سپاس از شما دوست عزیز

هادی نظری

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام

بله من در تهران هستم.در دفتر امور مشترکین کد 11083 واقع در مرکز تجاری بوستان ثبت نام کردم.
میشه لطف کنید بگید من چقدر دیگه باید صبر کنم؟تاریخ ثبت نام من 86/7/24 بوده.(سیم کارت دائمی)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام

اگر اعتباری باشد ، حدود 10 تا 15 آذر واگذار می شود . ولی اگر دائمی باشد تا 5 آذر باید واگذار شود .
هر چند این اطلاعات ما بر اساس برنامه بندی شبکه توزیع است ، فردا نیایید بگید نظری گفت 5 آذر بعد به ما سیم کارت تحویل ندادند !!!!!
متأسفانه این 8 استان باقی مانده خیلی اذیت می کنه ، با اینکه حدود 1 میلیون بیشتر نیست ولی اگر در واگذاری بی دقتی انجام شود ، شبکه دیگر مشترکان در آن مناطق با اختلال مواجه می شود . به همین دلیل است که کمی آهسته صورت می گیرد .

باز اگر سوالی هست بفرمایید .

yasin308

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این رسما همراه اول هستش!!!

آقا اصلا قرار هست که GPRS برای همراه اول یها فعال بشه یا نه؟
MMS ها معلوم نیست تا کی مسدود هستن؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا این چه وضعشه !!!

اقای نظری لطفا جوابگو باشید

ردیف بارکد تاریخ ثبت نام استان شهر آدرس دفتر کد دفتر وضعيت
1 46537096 1386/05/13 فارس خ قدس ابتداي کوچه گودرزي 53560 --

با سلام

من هر وقت شما مطلب می نویسید ، واقعاً شرمنده می شوم . چ.ن به هر حال شما هم در انتظار هستید و ما هم باید پاسخگو باشیم .
در طی هفته ی قبل و این هفته حدود 1 میلیون سیم کارت اعتباری در کشور واگذار شد تا در 22 استان کشور بروز شد . ولی در 8 استان همجنان با کندی واگذاری مواجه هستیم که تا هفته های آتی برطرف خواهد شد و در آن استان ها هم سیم کارت بروز واگذار خواهد شد .

شما که محبت فرموده اید و صبر نمود ه اید ، لطفاً چند هفته ی آینده را نیز تأمل بفرمایید.

با سپاس از شما

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این رسما همراه اول هستش!!!

آقا اصلا قرار هست که GPRS برای همراه اول یها فعال بشه یا نه؟
MMS ها معلوم نیست تا کی مسدود هستن؟

با سلام

بله ، رسما ً همراه اول هست مشترک گرامی .

من در تاپیک های قبلی هم گفته ام که GPRS تا اواخر آذر ماه قول داده شده است ( در تهران ) و در سراسر کشور برای فروردین ماه قابل استفاده است .

- سرویس MMS طی 2 ماه آینده دوباره فعال خواهد شد . ( همینک در حال تدوین قانون های مربوطه و تنظیم نرم افزار فیلترینگ می باشد ) .

اگر سوالی دارید برای تسریع در پاسختان می توانید از طریق پیامک با 09124402538 در ارتباط باشید .

ممنون

هادی نظری

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
راستی یک سوال دیگه.آیا در دفتر خدمات مشترکین میشه شماره سیم کارت رو خودمون انتخاب کنیم؟من که برای ثبت نام رفته بودم اونجا کلی قبض برای ثبت نام بود که شماره های مختلفی روش بود.که یکیش رو برداشتند و به من دادند.حالا مثلا نمیشه به مسئول اونجا گفت که مثلا فلان شماره رو به من بده؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یک سوال دیگه.آیا در دفتر خدمات مشترکین میشه شماره سیم کارت رو خودمون انتخاب کنیم؟من که برای ثبت نام رفته بودم اونجا کلی قبض برای ثبت نام بود که شماره های مختلفی روش بود.که یکیش رو برداشتند و به من دادند.حالا مثلا نمیشه به مسئول اونجا گفت که مثلا فلان شماره رو به من بده؟

با سلام

ببینید تفاوتی نمی کند ، چون پس از ثبت نام شما ، اطلاعات برای " اداره ی کل مشترکین و متقاضیان " ارسال می شود و در طی مراحلی که از آن می گذریم ، شماره ی سیم کارت انتخاب می شود .
به دفاتر مربوط نمی شود .
معمولاً دفاتر چون یک سری هم به نام دفاتر خودشان اسم نویسی می نمایند ، معمولاً تعدادی دارند که وقتی شما آن را خریداری نمایید چون به نام آنها هست باید تعییر سند داده شود و به همین منظور مبلغ 000/10 تومان در قبض شما اعمال خواهد شد !!!!

موفق باشید

( دیر وقت است ، پاسخ ادامه ی سوالات در روز آتی ان شاءا... )

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامانه ارائه ی ریزمکالمات شبکه ی همراه اول فعال شد

شما از طریق تماس با شماره ی 817161-021 می توانید با وارد کردن شماره ی تلفن همراه خود و سپس وارد نمودن کد پستی 10 رقمی خود ، کارکرد میاندوره ، آخرین صورتحساب ، ارائه ی ریزمکالمات از طریق فکس و شنیدن آن را استفاده نمایید .

این سیستم در جهت پاسخگویی بهتر به شما مشترکین گرامی ، از امروز قابل استفاده می باشد .

لازم بذکر است این سیستم ، از سامانه ی دقیق تری جهت اطلاع رسانی در حوزه ی کارکرد میاندوره برخوردار است ، به طوری که اطلاعات تا 24 ساعت قبل را وارد شبکه می نماید .

ان شاءا... این سیستم مورد استقبال شما عزیزان قرار بگیرد .

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
آقای نظری با عرض خسته نباشيد، اين قضيه username و password كه برای ريز مكالمات و كارهای ديگر قرار بود در دفاتر خدمات داده بشه شروع شده؟ ميتونم برای گرفتن آن اقدام كنيم؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

مسلماً نه من و نه هیچ مسئولی نمی تواند تنهایی کاری انجام دهد ؛ وقتکی که یکسری عوامل اجرایی نتوانند نیازها را در سر وقت تأمین نمایند ، من و دیگر همکاران ما در شبکه کاری از پیش نخواهند برد .
اگر قول داده بودیم که در هفته ی دوم آبان ماه ( یعنی همین امروز ) این سرویس ارائه شود ، با توجه به زمانبندی ای بود که انجام شده بود ولی وقتی تأخیر در مناقصه بوجود آمد تمامی مسائل به عقب رفتند .

دوست عزيز وقتي مناقصه شما به تعويق افتاده و اين مناقصه برگذار نشده چطور به مردم قول 1 ماه بعد رو ميدهيد؟؟؟؟ نكنه ميخواستين توي همين 1 ماه مناقصه رو برگذار كنيد و تجهيزات رو نصب كنيد و به مردم هم بدهيد؟؟؟ ضمنا چرا شما جواب هاي غير مرتبط ميدهيد؟ من 2 سوال پرسيدم يكي رو ناقص جواب داديد. بهتر است به جاي جواب هاي از موضع بالا كمي مسولانه تر اظهار نظر كنيد.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
بلاخره بعد از 170 روز سیم کارت من اومد ... خوش قول ها

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
الان بالا گوشی من علامت جی پی آر اس اومده بود
بعد یه مدت دوباره رفت