مرسی از لطف شما.
الان میل میکنم.
سلام آقای نظری.آیا این واگذاری سیمکارتهای به روز در محل های خاصی انجام میشه؟
من در تاریخ 86/7/24 ثبت نام کردم و پول را واریز کردم ولی هنوز میگن سیم کارتم آماده نیست و حدود یک ماه دیگه حاظر میشه.این یعنی چی؟
هادی جان ممنون و پرینت SMS های خو.دم به چه دردم میخوره ، خوب مسلمه که ماله یکی دیگه رو میخوام . این امکانش به هیچ وجه نیست ؟
یعنی اگه آشنا هم داشته باشی نمیشه ؟
پس این رفیق، نارفیق ما از کجا اورده اونا رو بدون اجازه ؟ :wacko:
بله من در تهران هستم.در دفتر امور مشترکین کد 11083 واقع در مرکز تجاری بوستان ثبت نام کردم.با سلام
نه خیر ، سیم کارت های ثبت نام شده و سیم کارت هایی که الآن د حال ثبت نام هستند بروز شده اند و در دفاتر امور مشترکین و از طریق سایت ، پس از دریافت اطلاعات شما ، ظرف حداکثر 7 روز سیم کارت شما فعال می شود .
بعضی سیم کارت ها با توجه به منطقه ظرف 24 ساعت فعال می شوند .
راستی یک نکته : در شهر تهران برای حفظ تعادل کیفیت شبکه ، هنوز واگذاری با سرعت کندی انجام می شود .
شما در تهران هستید ؟ ( ببخشید خاطرم نیست )
سلام جناب نظری
امیدوارم که حالتون خوب باشه...
دانشگاه من که یادتون هست مشکل شدید آنتن دهی و... داشت . مثل اینکه از هفته ی گذشته آنتن جدید افتتاح کردن که اصلا وضعیت از این رو به اون رو شده...
برای توجه و حل مشکل آنتن دهی جا داره از تمامی دست اندکاران همراه اول تشکر کنم
خواستم ببینم دقیقا چه اتفاقی افتاده؟
بیشتر برای این می پرسم که چون به نظر تجهیزات جدیده پس از gprs هم پشتیبانی میکنه؟
ممنون
بله من در تهران هستم.در دفتر امور مشترکین کد 11083 واقع در مرکز تجاری بوستان ثبت نام کردم.با سلام
نه خیر ، سیم کارت های ثبت نام شده و سیم کارت هایی که الآن د حال ثبت نام هستند بروز شده اند و در دفاتر امور مشترکین و از طریق سایت ، پس از دریافت اطلاعات شما ، ظرف حداکثر 7 روز سیم کارت شما فعال می شود .
بعضی سیم کارت ها با توجه به منطقه ظرف 24 ساعت فعال می شوند .
راستی یک نکته : در شهر تهران برای حفظ تعادل کیفیت شبکه ، هنوز واگذاری با سرعت کندی انجام می شود .
شما در تهران هستید ؟ ( ببخشید خاطرم نیست )
بله من در تهران هستم.در دفتر امور مشترکین کد 11083 واقع در مرکز تجاری بوستان ثبت نام کردم.
میشه لطف کنید بگید من چقدر دیگه باید صبر کنم؟تاریخ ثبت نام من 86/7/24 بوده.(سیم کارت دائمی)
واقعا این چه وضعشه !!!
اقای نظری لطفا جوابگو باشید
ردیف بارکد تاریخ ثبت نام استان شهر آدرس دفتر کد دفتر وضعيت
1 46537096 1386/05/13 فارس خ قدس ابتداي کوچه گودرزي 53560 --
این رسما همراه اول هستش!!!
آقا اصلا قرار هست که GPRS برای همراه اول یها فعال بشه یا نه؟
MMS ها معلوم نیست تا کی مسدود هستن؟
راستی یک سوال دیگه.آیا در دفتر خدمات مشترکین میشه شماره سیم کارت رو خودمون انتخاب کنیم؟من که برای ثبت نام رفته بودم اونجا کلی قبض برای ثبت نام بود که شماره های مختلفی روش بود.که یکیش رو برداشتند و به من دادند.حالا مثلا نمیشه به مسئول اونجا گفت که مثلا فلان شماره رو به من بده؟
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)
مسلماً نه من و نه هیچ مسئولی نمی تواند تنهایی کاری انجام دهد ؛ وقتکی که یکسری عوامل اجرایی نتوانند نیازها را در سر وقت تأمین نمایند ، من و دیگر همکاران ما در شبکه کاری از پیش نخواهند برد .
اگر قول داده بودیم که در هفته ی دوم آبان ماه ( یعنی همین امروز ) این سرویس ارائه شود ، با توجه به زمانبندی ای بود که انجام شده بود ولی وقتی تأخیر در مناقصه بوجود آمد تمامی مسائل به عقب رفتند .
چه خوب.الان بالا گوشی من علامت جی پی آر اس اومده بود
بعد یه مدت دوباره رفت