• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من حاضرم ۲ برابر این بدم ... ولی خط ۹۱۲ من این سرویس رو داشته باشه !!! به درد وب گردی و تفریح نمیخوره ! ولی اگر برای کار لازم داشته باشی ، خیلی مفید هست !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما فعلاً از سیستم گویای 817161 استفاده نمایید و قبوض خود را دریافت نمایید .
سلام

ولادت حضرت ثامن الحجج را به شما تبریک می گویم!

در مورد این 817161 !
چرا فکس ریز مکالمات را ارسال نمیکند؟
چرا ریز پیام کوتاه را نمی گوید؟

در هر دو مورد می گوید شما اجازه دسترسی به این بخش را ندارید!!!

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. آقا من جدیداً یه گوشی سونی اریکسون p1 خریدم. کد imei رو هم چک کردم دقیقاً درسته و از اون لحاظ مشکلی نداره. بعد یکی دو روز پیش firmware رو به نسخه R9J005 ارتقا دادم. حالا با اپراتور اول کار نمی کنه. یعنی اصلاً با اون شبکه جواب نمی ده . نه تماس نه sms. مشکل از چی می تونه باشه. به نظرتو ن چکار می تونم بکنم؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

ولادت حضرت ثامن الحجج را به شما تبریک می گویم!

در مورد این 817161 !
چرا فکس ریز مکالمات را ارسال نمیکند؟
چرا ریز پیام کوتاه را نمی گوید؟

در هر دو مورد می گوید شما اجازه دسترسی به این بخش را ندارید!!!

با سلام

فعلاً تنها قسمت های شنیدن کارکرد میان دوره و قبوض هر دوره به طور عموم فعال هست .
برای دریافت ریزمکالمات از طریق فکس یا شنیدن آنها باید پسورد را وارد نمایید که تا زمانی که آن را دریافت ننمایید امکان دسترسی به آن اطلاعات وجود ندارد .
( این منو ها در حال تنظیم نهایی می باشد ) .
فعلاً می توانید از کارکرد میان دوره و قبوض دوره اطلاع پیدا نمایید .
با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. آقا من جدیداً یه گوشی سونی اریکسون p1 خریدم. کد imei رو هم چک کردم دقیقاً درسته و از اون لحاظ مشکلی نداره. بعد یکی دو روز پیش firmware رو به نسخه R9J005 ارتقا دادم. حالا با اپراتور اول کار نمی کنه. یعنی اصلاً با اون شبکه جواب نمی ده . نه تماس نه sms. مشکل از چی می تونه باشه. به نظرتو ن چکار می تونم بکنم؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید.

با سلام

لطفاً به دفاتر امور مشترکین خصوصی ( در ابتدا ) و در نهایت اگر حل نشد به دفاتر دولتی مراجعه نمایید .
چون من الآن نمی توانم از اینجا چیزی بگویم ولی ممکن است به دلیل این تغییراتی که شما انجام داده اید ، در شبکه گوشی شما شناسایی نشده باشد !!!! که در این وصرت باید به دفاتر امور مشترکین حتماٌ مراجعه بفرمایید .

با سپاس از شما
هادی نظری

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
اگر شماره 0912 به 0935 دایورت کنیم، بجز زمانهایی که مکالمه برقرار میشه ، آیا هزینه دیگری هم منظور میشه؟
منظورم این است که یک خط 0912 به 0935 دایورت می کنیم و در طول یک دوره 2 ماهه 2 یا 3 تماس به 0912 گرفته میشه که دایورت میشه بروی 0935 ، بجز این آیا در طول ماه بخاط دایورت هزینه دیگه ای منظور خواهد شد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

nimamalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

لطفاً به دفاتر امور مشترکین خصوصی ( در ابتدا ) و در نهایت اگر حل نشد به دفاتر دولتی مراجعه نمایید .
چون من الآن نمی توانم از اینجا چیزی بگویم ولی ممکن است به دلیل این تغییراتی که شما انجام داده اید ، در شبکه گوشی شما شناسایی نشده باشد !!!! که در این وصرت باید به دفاتر امور مشترکین حتماٌ مراجعه بفرمایید .

با سپاس از شما
هادی نظری

سلام. از اینکه جوابمو دادین ممنونم. یعنی ممکنه با اینکه شماره های IMEI با هم مطابقت دارند بازم توی شبکه مشکل داشته باشه؟ منظورم اینه که کد IMEI گوشی دستکاری نشده و با کد روی جعبه و پشت بانری یکی هست. امکانش هست؟؟؟؟؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر شماره 0912 به 0935 دایورت کنیم، بجز زمانهایی که مکالمه برقرار میشه ، آیا هزینه دیگری هم منظور میشه؟
منظورم این است که یک خط 0912 به 0935 دایورت می کنیم و در طول یک دوره 2 ماهه 2 یا 3 تماس به 0912 گرفته میشه که دایورت میشه بروی 0935 ، بجز این آیا در طول ماه بخاط دایورت هزینه دیگه ای منظور خواهد شد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

با سلام

نه خیر ، شما تنها زمانی که ارتباط برقرار می شود هزینه پرداخت می نمایید و در غیر این موقع ، خود عمل دایورت هزینه ای در بر ندارد .

موفق باشید
هادی نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. از اینکه جوابمو دادین ممنونم. یعنی ممکنه با اینکه شماره های IMEI با هم مطابقت دارند بازم توی شبکه مشکل داشته باشه؟ منظورم اینه که کد IMEI گوشی دستکاری نشده و با کد روی جعبه و پشت بانری یکی هست. امکانش هست؟؟؟؟؟

با سلام
بله ، حتی با توجه به اینکه سریال گوشی شما تغییر نکرده است ممکن است سیستم شناساگر شبکه به صورت اتوماتیک فعال می باشد ، گوشی شما را به عنوان گوشی ای که تغییر سریال دارد از شبکه خارج نماید .

این اطلاعاتی بود که من داشتم ، ولی به شما توصیه ی اکید می نمایم که فردا حتماً به دفتر امور مشترکین مراجعه نمایید و مشکل را بررسی نمایید ، ممکن است این مشکل به تنظیمات گوشی برگردد و دیگر نیازی به دیگر مراحل نباشد .

موفق باشید
هادی نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و ادب

مشترکین و مخاطبین محترم این تاپیک

در روزهای شنبه تا سه شنبه به دلیل فعالیت های کاری ، امکان بروز رسانی مطالب و بررسی مطالب شما وجود ندارد ، لذا شما می توانید جهت پیگیری مسائل و مشکلات خود با شماره ی 09124402538 تماس حاصل فرمایید .

با تشکر و سپاس

هادی نظری

Gharibeh_M

Registered User
لایک‌ها
8
ببخشد من یک سوال داشتم هنوز هم جواب قانع کننده ای نگرفتم
به این لوگوی همراه اول یک نظر بندازید بقیه داستان شرح داده می شود
http://i2.tinypic.com/4t6dlpc.jpg

#farhad#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید امکا ن داره قیمت سیم کارت دایمی همراه اول ارزونتر بشه واگه ارزون بشه به نظرتون چقدر میشه

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ببخشید امکا ن داره قیمت سیم کارت دایمی همراه اول ارزونتر بشه واگه ارزون بشه به نظرتون چقدر میشه
هروقت پوشش شبکه ایرانسل بیشتر از اینی که هست شد مطمئنا همراه اول مجبوره ارزون کنه;)

البته فعلا که اصلا ظرفیت واگذاری به روز نداره!

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ببخشد من یک سوال داشتم هنوز هم جواب قانع کننده ای نگرفتم
به این لوگوی همراه اول یک نظر بندازید بقیه داستان شرح داده می شود
http://i2.tinypic.com/4t6dlpc.jpg

اینو ولش کن .... زیاد دربارش بحث شد.....موضوع روشنه دیگه....

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
فکر کنم منظورشون اعتباری بود چون من تو اهواز شماره معمولی دیدم اعتباری 85 تومن.
بعد به غیر از مکالمه و SMS چه سرویس های دیگه ای داره که اینقدر براش پول بدیم؟ :اسمایلی سوت:

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
فکر کنم منظورشون اعتباری بود چون من تو اهواز شماره معمولی دیدم اعتباری 85 تومن.
نه بابا...! ايشون قيمت 90 تومن رو در جواب دوستي دادند كه در مورد همراه اول دائمي سوال كرده بود!
مطلبشون هنوز چند پست بالاتر موجود هست!

تعجب من هم از همين بود!!! :blink: فكر كنم اشتباه تايپي بوده!

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
بعد به غیر از مکالمه و SMS چه سرویس های دیگه ای داره که اینقدر براش پول بدیم؟ :اسمایلی سوت:

همینو بگو:lol:.

نه بابا...! ايشون قيمت 90 تومن رو در جواب دوستي دادند كه در مورد همراه اول دائمي سوال كرده بود!
مطلبشون هنوز چند پست بالاتر موجود هست!

تعجب من هم از همين بود!!! :blink: فكر كنم اشتباه تايپي بوده!

بله احتمالا اشتباه کردن.

بالا