سلامشما فعلاً از سیستم گویای 817161 استفاده نمایید و قبوض خود را دریافت نمایید .
سلام
ولادت حضرت ثامن الحجج را به شما تبریک می گویم!
در مورد این 817161 !
چرا فکس ریز مکالمات را ارسال نمیکند؟
چرا ریز پیام کوتاه را نمی گوید؟
در هر دو مورد می گوید شما اجازه دسترسی به این بخش را ندارید!!!
سلام. آقا من جدیداً یه گوشی سونی اریکسون p1 خریدم. کد imei رو هم چک کردم دقیقاً درسته و از اون لحاظ مشکلی نداره. بعد یکی دو روز پیش firmware رو به نسخه R9J005 ارتقا دادم. حالا با اپراتور اول کار نمی کنه. یعنی اصلاً با اون شبکه جواب نمی ده . نه تماس نه sms. مشکل از چی می تونه باشه. به نظرتو ن چکار می تونم بکنم؟ ممنون می شم اگه کمکم کنید.
با سلام
لطفاً به دفاتر امور مشترکین خصوصی ( در ابتدا ) و در نهایت اگر حل نشد به دفاتر دولتی مراجعه نمایید .
چون من الآن نمی توانم از اینجا چیزی بگویم ولی ممکن است به دلیل این تغییراتی که شما انجام داده اید ، در شبکه گوشی شما شناسایی نشده باشد !!!! که در این وصرت باید به دفاتر امور مشترکین حتماٌ مراجعه بفرمایید .
با سپاس از شما
هادی نظری
سلام
اگر شماره 0912 به 0935 دایورت کنیم، بجز زمانهایی که مکالمه برقرار میشه ، آیا هزینه دیگری هم منظور میشه؟
منظورم این است که یک خط 0912 به 0935 دایورت می کنیم و در طول یک دوره 2 ماهه 2 یا 3 تماس به 0912 گرفته میشه که دایورت میشه بروی 0935 ، بجز این آیا در طول ماه بخاط دایورت هزینه دیگه ای منظور خواهد شد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. از اینکه جوابمو دادین ممنونم. یعنی ممکنه با اینکه شماره های IMEI با هم مطابقت دارند بازم توی شبکه مشکل داشته باشه؟ منظورم اینه که کد IMEI گوشی دستکاری نشده و با کد روی جعبه و پشت بانری یکی هست. امکانش هست؟؟؟؟؟
هروقت پوشش شبکه ایرانسل بیشتر از اینی که هست شد مطمئنا همراه اول مجبوره ارزون کنهببخشید امکا ن داره قیمت سیم کارت دایمی همراه اول ارزونتر بشه واگه ارزون بشه به نظرتون چقدر میشه
ببخشید امکا ن داره قیمت سیم کارت دایمی همراه اول ارزونتر بشه واگه ارزون بشه به نظرتون چقدر میشه
ببخشد من یک سوال داشتم هنوز هم جواب قانع کننده ای نگرفتم
به این لوگوی همراه اول یک نظر بندازید بقیه داستان شرح داده می شود
http://i2.tinypic.com/4t6dlpc.jpg
چي نود تومن هست؟ خط همراه اول؟ :blink:خرید و فروشش تو بازار آزاد 90 تومان هستش :lol:
فکر کنم منظورشون اعتباری بود چون من تو اهواز شماره معمولی دیدم اعتباری 85 تومن.چي نود تومن هست؟ خط همراه اول؟ :blink:
بعد به غیر از مکالمه و SMS چه سرویس های دیگه ای داره که اینقدر براش پول بدیم؟ :اسمایلی سوت:فکر کنم منظورشون اعتباری بود چون من تو اهواز شماره معمولی دیدم اعتباری 85 تومن.
نه بابا...! ايشون قيمت 90 تومن رو در جواب دوستي دادند كه در مورد همراه اول دائمي سوال كرده بود!فکر کنم منظورشون اعتباری بود چون من تو اهواز شماره معمولی دیدم اعتباری 85 تومن.
بعد به غیر از مکالمه و SMS چه سرویس های دیگه ای داره که اینقدر براش پول بدیم؟ :اسمایلی سوت:
نه بابا...! ايشون قيمت 90 تومن رو در جواب دوستي دادند كه در مورد همراه اول دائمي سوال كرده بود!
مطلبشون هنوز چند پست بالاتر موجود هست!
تعجب من هم از همين بود!!! :blink: فكر كنم اشتباه تايپي بوده!