• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
واقعا این نرم افزار هاتون ما ها رو کشته! این چیز ها تو دنیا حل شده. خوب تنظیمات نرم افزار هاتون رو تغییر بدید. تیکش رو بردارید درست میشه! نمیشه؟ نکنه نرم افزار هاتون هم کپی هست و درست کرک نشده؟
اگر هم قابل تنظیم نیست اون موقع که داشتید نرم افزار رو می خریدید یا پروژه های پر ملات تعریف میکردید برای برنامه نویسیش باید فکرش رو می کردید (اون هم بصورت خودمانی سازی!)
دیگه این بهانه ها اونم برای مردمی که اطلاعاتشون در زمینه کامپیوتر و نرم افزار نسبت به سالهای گذشته اینقدر زیاد شده یه جور توهین به حساب میاد و قابل قبول نیست. یعنی شما خودتون راضی نیستید قطع بشه و فقط به خاطر اون نرم افزار نامرده! که اینطوری شده؟؟؟

حالا چرا SMS می زنم ساعت ها طول میشکه که به دست گیرنده برسه؟ پیغام میده ارسال شد ولی چنید ساعت بعد میرسه (خودم برم پیغام رو برسونم سریعتره) بعضی وقت ها هم که اصلا نمیرسه. نکنه شبکتون از ای پلاس و وودافون و سینگولار و تی موبایل و ... پر ترافیک تره و ما خبر نداریم؟
بعد هم ساعتش درست نیست و یه ساعت نادرست درج میشه (احتمالا برای اینکه این تاخیر لاپوشانی بشه)

سرویس های ویژه!!! تون هم که دیگه گفتن نداره. اگر کسی ندونه فکر می کنه این سرویس های ویژه که هزینش تو قبض میاد چه سرویس هایی هست!!! آخه سرویس نمایشگر و دیتا و فکس و ... هم شد سرویس ویژه؟

در ضمن آیا قصد ندارید با این سرویس های در کلاس جهانیتون وارد بازار بین المللی و کشور های دیگه بشید؟!

با تشکر فراوان از سرویس هاتون!

با عرض سلام

نه خیر ، هیچ امکانی وجود ندارد .
مشترک گرامی
صورتحساب بالای 70000 تومان بدون اخطار قطع می شود ، و چون توسط نرم افزار سیم کارت شما بلوکه می شود هیچ نوع امکانی وجود ندارد که یک طرفه بشود .
تنها راه شما ،پرداخت صورتحساب می باشد .

با تشکر

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
در ضمن میخوام قیمت خرید سیم کارتم رو تو کتاب رکورد های گینس ثبت کنم (800 هزار تومن برای یه سیم کارت)
این همه ودیعه پیششون هست بعد بخاطر 70 هزار تومن بدهی کلا قطع می کنن. حتی بی انصاف ها یک طرفه هم نمی کنن تازه اونم بدون یه اخطار خشک و خالی لااقل !

یکی نیست بگه ودیعه دیگه چه صیغه ای هست. میگن یه بخشی از قیمت سیم کارت هزینه میشه برای سرمایه گذاری و توسعه زیر ساخت ها! ما باید پول بدیم شما زیر ساخت هاتون رو توسعه بدید و مشتریان رو زیاد کنید و سود کنید؟

مثل دانشگاه آزاد شده که میگه قسمتی از شهریه برای ساخت واحد های جدید هست. هزینه ساخت واحد های جدید رو باید دانشجویان فعلی پرداخت کنن؟

800 هزار تومن پول سیم کارت دادم، 650 تومن هم گوشی خریدم ولی هنوز نمی تونم از حداقل امکانات گوشی استفاده کنم و یه میل چک کنم!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
شما چقدر عجله داری. اصلا شما GPRS میخوای چیکار. این سوسول بازیها چیه دیگه؟ بندگان خدا اینقدر دارن تلاش می کنن سودی هم که نمی کنن، کلا همش ضرره باور کن! اونوقت شما اینقدر توقعات بیجا داری؟ انصاف هم خوب چیزیه!
شما باید صبر داشته باشید بالاخره دیر و زود داره ولی انشاا.. سوخت و سوز نداره! (مثلا سعی کردم بصورت طنز بگم!)

با سلام و خسته نباشید
آقا این جریان GPRS پس چی شد؟
مگر نگفتید از نیمه دوم آذر دیگه حتمیست؟
پس چی شد؟:wacko:

رهگذر جدید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز طول می کشه تا سیم کارت اعتباریو بدن؟

قابل توجه دوستانی که می خوان اینترنتی سیم کارت بخرن
ظاهرا در مخابرات اینترنت تعطیل است و باید همه کارها به سرعت عصر قاطر ( حمل و نقل قاطری) انجام شود

من خودم سیم کارتی که با اینترنت خریدم رو 4 هفته دیرتر از رفیقم که در خدمات پستی ثبت نام کرده بود، دریافت کردم
پس دوستانه به شما میگم همو ن حضوری و دستی ثبت نام کنید

امیدوارم هیچوقت تنها نمونید.​

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

ظاهرا در مخابرات اینترنت تعطیل است و باید همه کارها به سرعت عصر قاطر ( حمل و نقل قاطری) انجام شود

من خودم سیم کارتی که با اینترنت خریدم رو 4 هفته دیرتر از رفیقم که در خدمات پستی ثبت نام کرده بود، دریافت کردم

همانطور كه احتمالا شنيديد: قرار شده كه همراه اول، پول اس ام اس هايي رو كه به مقصد نمي رسه، به حساب بيت المال واريز مي شه!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اینو جدی گفتید؟! (اینقدر ناجوره که آدم فکر میکنه دارید شوخی می کنید.
چرا به خودمون پس نمیدن؟! لابد این رو هم نرم افزار انجام میده و کاری ازشون بر نمیاد.

همانطور كه احتمالا شنيديد: قرار شده كه همراه اول، پول اس ام اس هايي رو كه به مقصد نمي رسه، به حساب بيت المال واريز مي شه!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ظاهرا خصوصی شدن ولی جون به جونشون کنید این چیزها رفته تو خونشون (بدقولی، کیفیت نازل، امکانات ضعیف و ...) اصلا رضایتمندی مشتری براشون معنا و مفهومی نداره

Amirlou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در حدود 7 ماه پیش یک گوشی سونی اریکسون K800i از انگلستان آوردم بعد از اینکه مخابرات رجیستر رو برداشت گوشی کار کرد اما فقط در یک مناطق خاص.
همین الان مثلا در ملاصدرا یا سعادت آباد کار میکنه اما وقتی میرم شرق تهران پیغام میده :
NO Access to network
آنتن کامل داره اما به شبکه وصل نیست. فکر میکنم تو router ها این مناطق اضافه نشده باشه.
ممکن هست لطفا من رو کمک کنید در این موارد.

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
من در حدود 7 ماه پیش یک گوشی سونی اریکسون K800i از انگلستان آوردم بعد از اینکه مخابرات رجیستر رو برداشت گوشی کار کرد اما فقط در یک مناطق خاص.
همین الان مثلا در ملاصدرا یا سعادت آباد کار میکنه اما وقتی میرم شرق تهران پیغام میده :
NO Access to network
آنتن کامل داره اما به شبکه وصل نیست. فکر میکنم تو router ها این مناطق اضافه نشده باشه.
ممکن هست لطفا من رو کمک کنید در این موارد.

از اینجا بپرس ...

شرکت ارتباطات سیار

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید
آقا این جریان GPRS پس چی شد؟
مگر نگفتید از نیمه دوم آذر دیگه حتمیست؟
پس چی شد؟:wacko:

با سلام و عرض ادب

بله ، ولی هنوز به آن مرحله نرسیده است که بتوانیم به مشترکین ارائه نماییم .
کارها در حال انجام است و روند خوبی را دارد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا این نرم افزار هاتون ما ها رو کشته! این چیز ها تو دنیا حل شده. خوب تنظیمات نرم افزار هاتون رو تغییر بدید. تیکش رو بردارید درست میشه! نمیشه؟ نکنه نرم افزار هاتون هم کپی هست و درست کرک نشده؟
اگر هم قابل تنظیم نیست اون موقع که داشتید نرم افزار رو می خریدید یا پروژه های پر ملات تعریف میکردید برای برنامه نویسیش باید فکرش رو می کردید (اون هم بصورت خودمانی سازی!)
دیگه این بهانه ها اونم برای مردمی که اطلاعاتشون در زمینه کامپیوتر و نرم افزار نسبت به سالهای گذشته اینقدر زیاد شده یه جور توهین به حساب میاد و قابل قبول نیست. یعنی شما خودتون راضی نیستید قطع بشه و فقط به خاطر اون نرم افزار نامرده! که اینطوری شده؟؟؟

حالا چرا SMS می زنم ساعت ها طول میشکه که به دست گیرنده برسه؟ پیغام میده ارسال شد ولی چنید ساعت بعد میرسه (خودم برم پیغام رو برسونم سریعتره) بعضی وقت ها هم که اصلا نمیرسه. نکنه شبکتون از ای پلاس و وودافون و سینگولار و تی موبایل و ... پر ترافیک تره و ما خبر نداریم؟
بعد هم ساعتش درست نیست و یه ساعت نادرست درج میشه (احتمالا برای اینکه این تاخیر لاپوشانی بشه)

سرویس های ویژه!!! تون هم که دیگه گفتن نداره. اگر کسی ندونه فکر می کنه این سرویس های ویژه که هزینش تو قبض میاد چه سرویس هایی هست!!! آخه سرویس نمایشگر و دیتا و فکس و ... هم شد سرویس ویژه؟

در ضمن آیا قصد ندارید با این سرویس های در کلاس جهانیتون وارد بازار بین المللی و کشور های دیگه بشید؟!

با تشکر فراوان از سرویس هاتون!

با سلام
مشترک گرامی

مشترکین ما آنچنان مشکل زیادی ندارند ، ولی آنطور که شما بیان می نمایید ، قضیه را بسیار پیچیده و غیر ممکن جلوه می دهید .
با سپاس
هادی نظری
09124402538

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام

مشترک گرامی

این خبر شما صحیح نمی باشد . شرکت همچنین تصمیمی نگرفته است و اگر هم این موضوع تصویب شود ، مبلغ آن حساب نخواهد شد و مشترک مبلغی را نخواهد پرداخت .

موفق باشید

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
سلام و ممنون از پاسختون...!

من الان در سايت مربوطه چك كردم! ولي متاسفانه اطلاعات سايت اصلا به روز نيست!
وضعيت سيم كارتي كه چند ماه پيش دريافت كردم رو خط تيره گذاشته، اين جديدي ها كه جاي خود داره!!!
سلام آقاي نظري و وقت بخير...!
من هنوز هم وقتي به سايت مربوطه مراجعه ميكنم همين مشكل هست!

يعني اصلا مشخص نكرده كه سيم كارت رو كي تحويل دفتر پستي داده!
(حتي براي سيم كارتهايي كه چند ماه پيش از دفتر پستي تحويل گرفتم!)

ممنون ميشم راهنمايي كنيد!

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام اقای نظری.

لطفا کلیه شماره های Msg Center همراه اول رو برام اینجا بنویسید. مرسی

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
آقای نظری
سلام من الان نزیک به 81 روز از ثبت نام سیم کارتهای اعتباریم گذشته ولی هنوز سیم کارتها به دفاتر پستی نرسیده
من باید از کی سراغ سیم کارتاما بگیرم. از دفاتر پستی که میرم بپرسم سیم کارتام اومده یا نه انگار از من طلبکارند و برخورد بدی با آدم دارند.
ممنون میشم اگه جواب بدین.

siayosefi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام-خسته نباشید جناب نظری.

راستش میخوایم یه کم زیادتر صحبت کنم چون اصولا بنده زیاد پست نمیدم اما وقتی دیدم شما لطف میکنید و در حدی که اطلاعات دارید به دوستان دیگه کمک میکنید بهتر دیدم نظر خودم و سوالاتی که برام هست رو مطرح کنم و امیدوارم شما هم در مورد این پست من کمی وقت بزارید و منو شرمنده کنید شاید این پست مطلب زیاد بشه که پیشاپیش از محضر شما معذرت میخوام

ببنید برخلاف دوستان دیگه که یا نکات منفی رو میبینن که واقعا کم هم نیست و برای اپراتوری که 13 سال هست در حال خدمات دهی هست زیاد مناسب نیست و یا دوستانی که اپراتورهای دیگه رو قبول ندارن و لفظ جواد و.. رو میدن میخوام مطلب رو اینطوری شروع کنم

بنده و حتما شما دوستان شما در همراه اول از اومدن اپراتور تالیا و علی الخصوص ایرانسل باید راضی باشید. ببینید در مدت 12 سال همراه اول بزرگترین مشکلش پیغامهای عدم دسترسی و نقطه کور و اون صفهای طویل و سیم کارتهای گرون و ... بود که متاسفانه سالها این مشکلات با مایی که میتونم بگم مشترکین اول این اپراتور بودیم همراه ما بود و لحظاتی جدا همه رو عصبی میکرد اما با اومدن ایرانسل الان بخوایم خدایی نگاه کنیم از مقدار اون پیغامها خیلی کاسته شده. دیگه قیمتهای نجومی برای سیم کارتها همراه اول دیده نمیشه( البته هنوز زیاد هست اما در مقایسه به 8-9 سال پیش که بنده خط رو به قیمت 1.300 میلیون خریدم!! جدا کم شده) نقاط کور در جاده ها خیلی خیلی کم شده( چون بنده هم دانشجو بودم و زیاد در رفت و امد دقیقا این موارد رو متوجه میشدم. دیگه از صفهای طویل خبری نیست! دیگه اون چندین و چندین ماه منتظر 1 سیم کارت بودن وجود نداره و الان در حال واگذاری سیم کارتهای اعتباری هستید و... همه و همه میشه گفت به لطف رقابت با دو اپراتور دیگه هست که پیش اومده و چه بسا اگر این دو اپراتور نبودن هنوز مشکلات چندین ساله در همون وضغیت بغرنج خودش باقی بود!!! و الان هم حرف از GPRS-MMS هست که جدا روزی نمیتونستیم باور کنیم چنین هدفی رو شرکت همراه اول داشته باشه( بازم نقش رقابت اونم فقط در 1.5 سال حضور ایرانسل) و میتونم بگم جدا خوشحال هستم که رقابتی پیش اومده و همین رقابت باعث میشه هر اپراتوری برای جذب مشترک حرکات مناسبی برای مشترکین خودش انجام بده!

البته بگم در مورد همراه اول هنوز مشکلات هست مخصوصا در روزهایی که مناسبت مختلف هست و یا در ایام عید مخصوصا که امیدوارم اینم در همین مسایل رقابتی بیفته و مشکلات حل بشه. و همچنین قیمتهای بالایی که نسبت به اپراتور دیگه دارن از لحاظ خدمات و عدم انتخاب توسط مشترک( چیزی مانند طرحهای مختلف ایرانسل) که جدا جای خالی این مورد احساس میشه( دقت کنید که خیلی از مشترکین به خاطر طرحهای مختلف ایرانسل و یا هزینه کم اس ام اس و یا هزینه کمتر ارتباط دو مشترک ایرانسل از این خطوط استفاده میکنن) در صورتی که در همراه اول متاسفانه این مورد اصلا دیده نمیشه! اولین سوال من این هست که ایا همراه اول هیچ نظری در این مورد و این طرحها داره یا نه؟!

سوال دوم بنده این هست که در مورد هزینه اس ام اس که صحبتهای زیادی در کاهش قیمت به 10 تومان بود ایا عملی خواهد شد یا نه؟! و یا باید منتظر سیم کارتهای مخصوص اس ام اس باشیم و خبری از کاهش قیمت از 14 تومان به 10 تومان نخواهد بود؟!

سوال بعدی در مورد gprs-mms هست که وضعیت در چه صورتی هست؟ ایا در بهمن ماه در تهران و در عید در کل کشور نهایی خواهد شد و یا باز با تاخیر رو به رو خواهیم شد؟! و ایا هزینه این موارد پیش بینی شده یا خیر؟

اما سوال اصلی من که اصلا نتونستم جوابی براش پیدا کنم در مورد سیستم جدید موقعیت یاب هست. شاید خیلی از دوستان این مورد رو اضافه بدونن اما همین سیستم در چند بار باعث شد جایی رو که من موفق به پیدا کردنش نمیشدم با استفاده از این سیستم محدوده ای رو که باید بگردم رو پیدا کردم و موفق به پیدا کردن محلی که باید میرفتم شدم! که جدا میگم در عین سادگی این سیستم در جاهایی خیلی به درد میخوره و حتی در شهری که میرید و دوست دارید یاد بگیرید با این سیستم خیلی راحت قسمتهای مختلف شهر رو اشنا خواهید شد اما سوال من این هست که ایا این سیستم احتیاج به مورد خاصی داره؟! در چند وقت پیش که برای من مسافرتی پیش اومد و به شمال کشور مسافرتی داشتم در استان قزوین و گیلان این سیستم حتی در کوه و کمر هم کار میکرد و مشکلی دیده نمیشد و تمام اسم روستاها که انتن داشت نوشته میشد اما برای من سوال هست چرا این سیستم در تهران که مرکز کشور هست خیلی از نقاطش فعال نیست؟! ایا مشکلی در تهران وجود داره؟! ایا احتیاج به تجهیزات خاصی داره؟! و ایا این سیستم در کل کشور تا اخر سال نهایی خواهد شد؟! و یا مشکلاتی در طرح وجود خواهد داشت!؟ ایا این موقعیت مکان یاب ارتباطی با سیستم GPRS که در اینده خواهد اومد ربطی داره؟! منظور این که ایا جاهایی که دارای این سیستم هستن توانایی سیستم جدید GPRS رو دارن؟!

امیدوارم موفق و موید باشید و این رقابت روز به روز شدیدتر بشه که به نفع مشترکین هر 3 اپراتور فعلی ایران باشه

سیامک

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
1 46537096 1386/05/13 فارسخ قدس ابتداي کوچه گودرزي 53560 -----

آقا من چی بگم

این شما 2 ماه پیش گفتید 2-3 هفته دیگه !! حالا که 5 ماه گذشته

گفتن 13 عدد نحسی اما نه به این اندازه !

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
واقعا خیلی جالبه این همرا اول!
biggrin.gif

الان یکه هفتس! خطا از صبح میره تا عصر! بعدش هم که میاد! فقط network busy میده و فقط میشه sms فرستاد!
pain25.gif

/
واقعا که هیچکس تنها نیست!
5yjbztv.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
واقعا خیلی جالبه این همرا اول!
biggrin.gif

الان یکه هفتس! خطا از صبح میره تا عصر! بعدش هم که میاد! فقط network busy میده و فقط میشه sms فرستاد!
pain25.gif

/
واقعا که هیچکس تنها نیست!
5yjbztv.gif

من که مشکلی ندارم
186.gif

بالا