• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
چرا این دفاتر پستی کارت شارژ ها رو 20 - 30 میفروشه به مغازه ها که ما بدبخت بخواین 1000 تومن گرونتر از اونا بخریم ؟

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
واقعا خیلی جالبه این همرا اول!
biggrin.gif

الان یکه هفتس! خطا از صبح میره تا عصر! بعدش هم که میاد! فقط network busy میده و فقط میشه sms فرستاد!
pain25.gif

/
واقعا که هیچکس تنها نیست!
5yjbztv.gif
الان دوباره همین وضعیت رو داریم! ولی ایرانسل عین هلو خط میده!
الان باید به کی بگیم ما؟!
pain25.gif

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام خدمت جناب نظری
میخواستم بپرسم هزینه مکالمه 2 تا سیم کارت همره اول یکی داخل ایران و یکی هم مثلا در یکی از کشورهای عربی چقدره؟
و مکالمه همراه اول تو ایران با یه اپراتور عربی....

واینکه آیا برای طرف اول که تو ایران هست که تماس میگیره یا باهاش تماس میگیرن هم هزینه ای حساب میشه؟

vandacity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همنا- هزینه استفاده از سرویس GPRS (اینترنت تلفن همراه) شبکه تلفن همراه ایرانسل کاهش مي‌يابد.
به گزارش آژانس خبري تلفن همراه (همنا) از ايرانسل، این شرکت بنا دارد به منظور کاهش هزینه‌های مشترکین و همچنین فرهنگ سازی و گسترش عرضه و استفاده از خدمات ارزش افزوده مبتنی بر اینترنت همراه، تعرفه سرویس GPRS خود را به میزان چشمگیری کاهش دهد.
از اول دی ماه سال جاری و در قالب "جشنواره زمستان تا بهار ایرانسل" ، تعرفه پایه استفاده از خدمات GPRS برای مشترکین سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری این شبکه که طرح تعرفه پیش‌‌فرض پایه ثانیه‌ای را انتخاب و فعال كرده‌اند، از ساعت 6 صبح تا 24 به ازای هر کیلوبایت از 15 ریال به 5 ریال كاهش مي‌يابد.
بر همين اساس برای مشترکین سیم‌کارت‌های پیا‌م‌رسان و مشترکینی که هر یک از طرح‌های تعرفه تشویقی قرمز، آبی و یا طلایی را انتخاب و فعال کرده‌اند، تعرفه تبادل هر کیلوبایت اطلاعات به دو ریال کاهش پیدا خواهد کرد.
همچنین ایرانسل در قالب جشنواره زمستانی خود و در طرحی با عنوان "ساعت خوش"، تعرفه استفاده از سرویس GPRS خود را از ساعت 24 تا 6 صبح و همچنین تمامي ساعات روزهای پنجشنبه و جمعه، برای تمامي مشترکین سیم‌کارت‌های دائمی، اعتباری و پیام‌رسان به يك ریال به ازای تبادل هر کیلوبایت اطلاعات کاهش می‌دهد.

اونوقت با کمال تاسف ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم:blink:

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاي نظري و وقت بخير...!
من هنوز هم وقتي به سايت مربوطه مراجعه ميكنم همين مشكل هست!

يعني اصلا مشخص نكرده كه سيم كارت رو كي تحويل دفتر پستي داده!
(حتي براي سيم كارتهايي كه چند ماه پيش از دفتر پستي تحويل گرفتم!)

ممنون ميشم راهنمايي كنيد!

با سلام

اگر همچنان این مشکل را دارید لطفاً با شماره ی 09990 تماس بگیرید و مشکل خود را از طریق اپراتور مربوطه پیگیری نمایید .
هر چند ما هر دو هفته یک سری سیم کارت را واگذار می نماییم ، تعداد کمی از سیم کارت ها هنوز باقی است که در این هفته ها به امید خدا این مشکلات بر طرف خواهد شد .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای نظری.

لطفا کلیه شماره های Msg Center همراه اول رو برام اینجا بنویسید. مرسی

با سلام

مراکز فعال در حال حاضر 500 و 501 و 502 و 505 می باشند .
مراکز 503 و 504 و 506 در زمان افزایش ترافیک بر روی شبکه فعال می شوند .
مرکز 507 ما دارای ظرفیت بالای 7000000 مشترک است که در زمان اعیاد و مناسبت ها وارد شبکه می شوند .
مرکز 508 و509و510 برای مراکز ارسال عمده ی پیام کوتاه می باشند .

با سپاس

نظری
" همراه اول " هیچکس تنها نیست ...

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری
سلام من الان نزیک به 81 روز از ثبت نام سیم کارتهای اعتباریم گذشته ولی هنوز سیم کارتها به دفاتر پستی نرسیده
من باید از کی سراغ سیم کارتاما بگیرم. از دفاتر پستی که میرم بپرسم سیم کارتام اومده یا نه انگار از من طلبکارند و برخورد بدی با آدم دارند.
ممنون میشم اگه جواب بدین.

با سلام

مشترک گرامی

بفرمایید که سیم کارت شما مربوطه به کدام استان هست ؟
چون حدود 23 استان در مورد سیم کارت اعتباری الان در حال بروز شدن است و در مدت 10 تا 20 روز واگذار می شود .
ولی 7 استان دیگر همچنان با کمبود ظرفیت مواجه هستیم ، که در طی 2 هفته ی آینده ظرفیت های لازم تأمین خواهد شد .
امیدوار م که سریعتر سیم شما هم واگذار شود .
با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری
سلام من الان نزیک به 81 روز از ثبت نام سیم کارتهای اعتباریم گذشته ولی هنوز سیم کارتها به دفاتر پستی نرسیده
من باید از کی سراغ سیم کارتاما بگیرم. از دفاتر پستی که میرم بپرسم سیم کارتام اومده یا نه انگار از من طلبکارند و برخورد بدی با آدم دارند.
ممنون میشم اگه جواب بدین.

با سلام

شما از طریق تماس با شماره 09990 پیگیری مربوط به سیم کارت خود را انجام دهید ، اگر مشکل برطرف نشد با من تماس بگیرید .
با سپاس

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
مشترکین ما آنچنان مشکل زیادی ندارند

چرا اینقدر جمله رو می پیچونید؟ "آنچنان مشکل زیادی ندارند" یعنی چی؟! خوب یه دفعه بگید مشترکانتون با سرویس هاتون مشکل دارن و خودتون رو خلاص کنید دیگه! چرا طفره میرید؟

اینکه میگم sms چرا دیر میرسه و ساعتش اشتباهه پیچیده کردن مساله هست؟

اینکه میگم چرا با این همه ودیعه خط رو بدلیل بدهی بدون اطلاع اونم بصورت 2 طرفه قطع میکنید پیچده کردن مساله هست؟

شما میگید قطع شدن خط بدلیل بدهی بصورت 2 طرفه بدلیل تنظیمات نرم افزارهاتون هست. من میگم یعنی این سیاست شما نیست که اینطور بشه و دلیل این اتفاق فقط تنظیمات مربوط به نرم افزار هست و شما هم از این رویه ناراضی هستید؟ تغییر تنظیمات نرم افزاری اینقدر پیچیده و غیر ممکن هست؟!

ت کسی میاد حرفی بزنه هم که یه چیزی بهش می چسبونید. این سوال های من واقعا "بسیار پیچیده و غیر ممکن جلوه " دادن هست؟
چرا نمی خواید جواب گو باشید؟

با سلام
مشترک گرامی

مشترکین ما آنچنان مشکل زیادی ندارند ، ولی آنطور که شما بیان می نمایید ، قضیه را بسیار پیچیده و غیر ممکن جلوه می دهید .
با سپاس
هادی نظری
09124402538

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام-خسته نباشید جناب نظری.

راستش میخوایم یه کم زیادتر صحبت کنم چون اصولا بنده زیاد پست نمیدم اما وقتی دیدم شما لطف میکنید و در حدی که اطلاعات دارید به دوستان دیگه کمک میکنید بهتر دیدم نظر خودم و سوالاتی که برام هست رو مطرح کنم و امیدوارم شما هم در مورد این پست من کمی وقت بزارید و منو شرمنده کنید شاید این پست مطلب زیاد بشه که پیشاپیش از محضر شما معذرت میخوام

ببنید برخلاف دوستان دیگه که یا نکات منفی رو میبینن که واقعا کم هم نیست و برای اپراتوری که 13 سال هست در حال خدمات دهی هست زیاد مناسب نیست و یا دوستانی که اپراتورهای دیگه رو قبول ندارن و لفظ جواد و.. رو میدن میخوام مطلب رو اینطوری شروع کنم

بنده و حتما شما دوستان شما در همراه اول از اومدن اپراتور تالیا و علی الخصوص ایرانسل باید راضی باشید. ببینید در مدت 12 سال همراه اول بزرگترین مشکلش پیغامهای عدم دسترسی و نقطه کور و اون صفهای طویل و سیم کارتهای گرون و ... بود که متاسفانه سالها این مشکلات با مایی که میتونم بگم مشترکین اول این اپراتور بودیم همراه ما بود و لحظاتی جدا همه رو عصبی میکرد اما با اومدن ایرانسل الان بخوایم خدایی نگاه کنیم از مقدار اون پیغامها خیلی کاسته شده. دیگه قیمتهای نجومی برای سیم کارتها همراه اول دیده نمیشه( البته هنوز زیاد هست اما در مقایسه به 8-9 سال پیش که بنده خط رو به قیمت 1.300 میلیون خریدم!! جدا کم شده) نقاط کور در جاده ها خیلی خیلی کم شده( چون بنده هم دانشجو بودم و زیاد در رفت و امد دقیقا این موارد رو متوجه میشدم. دیگه از صفهای طویل خبری نیست! دیگه اون چندین و چندین ماه منتظر 1 سیم کارت بودن وجود نداره و الان در حال واگذاری سیم کارتهای اعتباری هستید و... همه و همه میشه گفت به لطف رقابت با دو اپراتور دیگه هست که پیش اومده و چه بسا اگر این دو اپراتور نبودن هنوز مشکلات چندین ساله در همون وضغیت بغرنج خودش باقی بود!!! و الان هم حرف از GPRS-MMS هست که جدا روزی نمیتونستیم باور کنیم چنین هدفی رو شرکت همراه اول داشته باشه( بازم نقش رقابت اونم فقط در 1.5 سال حضور ایرانسل) و میتونم بگم جدا خوشحال هستم که رقابتی پیش اومده و همین رقابت باعث میشه هر اپراتوری برای جذب مشترک حرکات مناسبی برای مشترکین خودش انجام بده!

البته بگم در مورد همراه اول هنوز مشکلات هست مخصوصا در روزهایی که مناسبت مختلف هست و یا در ایام عید مخصوصا که امیدوارم اینم در همین مسایل رقابتی بیفته و مشکلات حل بشه. و همچنین قیمتهای بالایی که نسبت به اپراتور دیگه دارن از لحاظ خدمات و عدم انتخاب توسط مشترک( چیزی مانند طرحهای مختلف ایرانسل) که جدا جای خالی این مورد احساس میشه( دقت کنید که خیلی از مشترکین به خاطر طرحهای مختلف ایرانسل و یا هزینه کم اس ام اس و یا هزینه کمتر ارتباط دو مشترک ایرانسل از این خطوط استفاده میکنن) در صورتی که در همراه اول متاسفانه این مورد اصلا دیده نمیشه! اولین سوال من این هست که ایا همراه اول هیچ نظری در این مورد و این طرحها داره یا نه؟!

سوال دوم بنده این هست که در مورد هزینه اس ام اس که صحبتهای زیادی در کاهش قیمت به 10 تومان بود ایا عملی خواهد شد یا نه؟! و یا باید منتظر سیم کارتهای مخصوص اس ام اس باشیم و خبری از کاهش قیمت از 14 تومان به 10 تومان نخواهد بود؟!

سوال بعدی در مورد gprs-mms هست که وضعیت در چه صورتی هست؟ ایا در بهمن ماه در تهران و در عید در کل کشور نهایی خواهد شد و یا باز با تاخیر رو به رو خواهیم شد؟! و ایا هزینه این موارد پیش بینی شده یا خیر؟

اما سوال اصلی من که اصلا نتونستم جوابی براش پیدا کنم در مورد سیستم جدید موقعیت یاب هست. شاید خیلی از دوستان این مورد رو اضافه بدونن اما همین سیستم در چند بار باعث شد جایی رو که من موفق به پیدا کردنش نمیشدم با استفاده از این سیستم محدوده ای رو که باید بگردم رو پیدا کردم و موفق به پیدا کردن محلی که باید میرفتم شدم! که جدا میگم در عین سادگی این سیستم در جاهایی خیلی به درد میخوره و حتی در شهری که میرید و دوست دارید یاد بگیرید با این سیستم خیلی راحت قسمتهای مختلف شهر رو اشنا خواهید شد اما سوال من این هست که ایا این سیستم احتیاج به مورد خاصی داره؟! در چند وقت پیش که برای من مسافرتی پیش اومد و به شمال کشور مسافرتی داشتم در استان قزوین و گیلان این سیستم حتی در کوه و کمر هم کار میکرد و مشکلی دیده نمیشد و تمام اسم روستاها که انتن داشت نوشته میشد اما برای من سوال هست چرا این سیستم در تهران که مرکز کشور هست خیلی از نقاطش فعال نیست؟! ایا مشکلی در تهران وجود داره؟! ایا احتیاج به تجهیزات خاصی داره؟! و ایا این سیستم در کل کشور تا اخر سال نهایی خواهد شد؟! و یا مشکلاتی در طرح وجود خواهد داشت!؟ ایا این موقعیت مکان یاب ارتباطی با سیستم GPRS که در اینده خواهد اومد ربطی داره؟! منظور این که ایا جاهایی که دارای این سیستم هستن توانایی سیستم جدید GPRS رو دارن؟!

امیدوارم موفق و موید باشید و این رقابت روز به روز شدیدتر بشه که به نفع مشترکین هر 3 اپراتور فعلی ایران باشه

سیامک

با عرض سلام و ادب خدمت شما مشترک گرامی

سوال های شما بسیار جالب ، پر محتوا و زیبا هستند .
بسیار خوشحالیم که مشترکین ما در این روزها ، سوالات بسیار زیبایی می پرسند و ما هم از این بابت بسیار خرسندیم ، چرا که می توانیم پاسخگوی شما عزیزان باشیم .
* در پاسخ به سوال اول شما ، مربوط به طرح های تشویقی : فعلاً شبکه تصمیم خاصی ندارد و تنها تصمیمی که عملی شد همان حذف هزینه نمایشگر بود که تصمیم درست و به جایی بود . و توانست تا میزانی خرسندی مشترکین را فراهم نماید . ولی در کل هدف این است که بتوانیم تعرفه هایی را که می توانیم کاهش دهیم ، کاهش دهیم در همین راستا حدود 10 ماه است که بحث تغییر تعرفه مکالمات بین شهری جاری است و امیدوارم تا 2 ماه آینده بتوانیم تصمیم نهایی را بگیریم .
چون با اجرای این طرح شما مکالمات بین استانی خواهید داشت نه بین شهری !!!! و این به این معنا است که شما در تمام یک استان یک تعرفه را خواهید پرداخت .!!!!!!

* در پاسخ به سوال دوم شما ، در باره ی هزینه پیام کوتاه : تا بهمن ماه برنامه ی خاصی نداریم ، ولی احتمال دارد در بهمن ماه گروه مشاوران و متخصصین از لحاظ فنی و اقتصادی بتوانند این طرح را عملی کنند؛ ولی هنوز قطعی نیست .
ولی خبر قطعی این است که تعرفه ی پیام کوتاه فارسی ، را به نصف قیمت کاهش خواهیم داد .

* در پاسخ به سوال سوم شما ، سرویس GPRS در هفته ی اول یا دوم بهمن ماه راه اندازی خواهد شد و بدون تأخیر خواهد بود ، لذا تجهیزات در حال نصب است !!!!
هزینه ی این سرویس هنوز مشخص نیست و ان شاءا... در نوروز 87 در تعدادی از استانها این سرویس به طور همزمان قابل ارائه خواد بود ( حدود 15 استان دیگر ) .

* در پاسخ به سوال اصلی شما ، سیستم " پخش سلولی " شرکت ارتباطات سیار نیازی به توسعه ی شبکه GPRS ندارد ! و با توجه به نصب تعدادی تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری قابل راه اندازی خواهد بود .
در تهران بنا به دلایل خاصی این کار تنها در چند محدوده انجام شده است و در استان های دیگر به موازات در حال پیشروی است .
این سرویس تا آخر سال 86 در 10 تا 15 استان دیگر راه اندازی خواهد شد و در تهران به دلیل بعضی مشکلان فنی بستگی دارد ، ممکن است تا اسفند هم تهران فعال شود .

شما جهت طرح سوالات خود می توانید با 09124402538 تماس حاصل نمایید .

با سپاس
هادی نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اینقدر جمله رو می پیچونید؟ "آنچنان مشکل زیادی ندارند" یعنی چی؟! خوب یه دفعه بگید مشترکانتون با سرویس هاتون مشکل دارن و خودتون رو خلاص کنید دیگه! چرا طفره میرید؟

اینکه میگم چرا با این همه ودیعه خط رو بدلیل بدهی بدون اطلاع اونم بصورت 2 طرفه قطع میکنید پیچده کردن مساله هست؟

شما میگید قطع شدن خط بدلیل بدهی بصورت 2 طرفه بدلیل تنظیمات نرم افزارهاتون هست. من میگم یعنی این سیاست شما نیست که اینطور بشه و دلیل این اتفاق فقط تنظیمات مربوط به نرم افزار هست و شما هم از این رویه ناراضی هستید؟ تغییر تنظیمات نرم افزاری اینقدر پیچیده و غیر ممکن هست؟!

ت کسی میاد حرفی بزنه هم که یه چیزی بهش می چسبونید. این سوال های من واقعا "بسیار پیچیده و غیر ممکن جلوه " دادن هست؟

با سلام

شما چرا اینقدر تند با قضیه برخورد می کنید ؟ ما جوابگو هستیم و دلیل هم داریم ولی باید بحث دو طرفه ی ما بر پایه ی اصول باشد ، نه اینکه شما به یکدفعه کلاً ریشه ی مخابرات را می زنید و سپس منتظر جواب ما هستید ؟ !
هر وقت خواستید بفرمایید ، صحبت می کنیم .
با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1 46537096 1386/05/13 فارسخ قدس ابتداي کوچه گودرزي 53560 -----

آقا من چی بگم

این شما 2 ماه پیش گفتید 2-3 هفته دیگه !! حالا که 5 ماه گذشته

گفتن 13 عدد نحسی اما نه به این اندازه !

با سلام
مشترک گرامی

دقت بفرمایید ، طبق اطلاعیه ی جدید شرکت ، سری 5 سیم کارت ها آماده ی توزیع می باشد :

سيم‌كارت‌هاي ثبت‌نامي اعتباري حضوري و اينترنتي مرحله پنجم در استان‌هاي تهران، آذربايجان‌شرقي، آذربايجان‌غربي، خراسان‌رضوي، اردبيل، خوزستان، زنجان، سمنان، قزوين، گلستان، گيلان، لرستان و مازندران به تعداد 685 هزار و 693 عدد و سيم‌كارت‌هاي دائمي حضوري و اينترنتي مربوط به ثبت‌نام‌هاي تأييد شده منتهي به تاريخ 9/9/86 كليه استان‌هاي كشور به جز استان‌هاي ايلام، كردستان، كرمانشاه، مركزي و همدان به تعداد 45 هزار و 817 عدد آماده توزيع است.

به گزارش ایستنا از روابط‌عمومي شركت ارتباطات‌سيار با توجه به ظرفيت شبكه استان تهران، در اين مرحله تعداد 304 هزار و 685 سيم‌كارت اعتباري مربوط به ثبت‌نام‌هاي تأييد شده حضوري منتهي به تاريخ 26/6/86 و اينترنتي به تاريخ 30/6/86 از روز چهارشنبه مورخ 28/9/86 آماده توزيع است.

در پايان اين گزارش با اشاره به اينكه مجموع واگذاري‌هاي مرحله پنجم 731 هزار و 510 سيم‌كارت خواهد بوده آمده است: تاريخ و تعداد سيم‌كارت‌هاي متقاضيان ساير استان‌ها با توجه به ظرفيت شبكه و تاريخ ثبت‌نام در هر استان توسط شركت مخابرات استان متبوع اعلام مي‌گردد.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت جناب نظری
میخواستم بپرسم هزینه مکالمه 2 تا سیم کارت همره اول یکی داخل ایران و یکی هم مثلا در یکی از کشورهای عربی چقدره؟
و مکالمه همراه اول تو ایران با یه اپراتور عربی....

واینکه آیا برای طرف اول که تو ایران هست که تماس میگیره یا باهاش تماس میگیرن هم هزینه ای حساب میشه؟

با سلام

در ایران تعرفه مکالمه همراه اول از 8 صبح الی 21 هر دقیقه 447 ریال می باشد و از ساعت 21 الی 8 صبح هر دقیقه 358 ریال می باشد .

در کشورهای عربی با توجه به نوع کشور ها تا دقیقه ای 1400 تومان هم می باشد .
اگر مشترک از ایران به کشور عربی برود برای او هزینه ی رومینگ محاسبه می شود حتی اگر تنها به مکالمات نیز پاسخ دهد .

و برای کسی که شماره مخاطب را می گیرد ، تعرفه داخل کشور برای او محاسبه می شود .

موفق باشید
09124402538 => جهت طرح سولات شما

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
من سوال رو 2 بار پرسیدم اگر قصد جواب دادن دارید که جواب بدید اگر نه هم لطفا ژست نگیرید. در ضمن بحثی وجود نداره چند تا سوال بصورت کاملا شفاف و روشن مطرح شده اگر جوابی دارید بدید. اگر هم سوال ها براتون روشن نیست بگید تا توضیح بدم!

با سلام

شما چرا اینقدر تند با قضیه برخورد می کنید ؟ ما جوابگو هستیم و دلیل هم داریم ولی باید بحث دو طرفه ی ما بر پایه ی اصول باشد ، نه اینکه شما به یکدفعه کلاً ریشه ی مخابرات را می زنید و سپس منتظر جواب ما هستید ؟ !
با سپاس

simakaveh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا جواب مردم رو نمیدید؟ ایشون سوالشون رو پرسیدن دیگه! چرا جواب نمیدید؟

من هم همون سوال ها رو دارم لطفا به همش جواب بدید. بخصوص در باره این که شما ادعا کردید علت قطعی 2 طرفه خط بدلیل بدهی، نرم افزار مربوطه هست. این یعنی چی؟ یعنی نرم افزار های شما برخلاف سیاست های شما کار میکنن؟؟؟

با سلام

با سپاس

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
واقعا چقدر مسئولان بی توجه هستن من در تاریخ 86/5/9 در یکی از دفاتر اقدام به ثبت نام سیم کارت اعتباری کردم ولی تا امروز هیچ سیم کارتی به دستم نرسیده به اون دفتر هم که زنگ میزدن میگن نیومده به نام دانیال کاظمی جعفرلو استان فارس شهرستان شیراز شماره پرونده ی 9154088256

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام و تبریک عید قربان

اما پاسخ سوالات شما مشترک گرامی

- دلیل تأخیر در پیامک های ارسالی شما یک به دلیل ترافیک شبکه در آن لحظه بستگی دارد و دوم به منطقه ای است که مخاطب شما در آن قرار دارد . نکته سوم این است که عموم مشترکان به توصیه های ما توجه نمی کنند ، چون مرکز ارسال 500 به صورت پیش فرض برای تمام مشترکین تعریف شده است لذا تمامی پیام ها ابتدا به مرکز 500 می رود و چون مرکز 500 ترافیک بالا دارد سپس به مراکز دیگر ارسال می شود که این کار باعث تأخیر می شود ولی اگر شما از همان ابتدا روی 501 یا 502 یا 503 تنظیم نمایید سرعت ارسال پیامک شما افزایش خواهد داشت .
و اینها دلیل تأخیر در ارسال پیامک می باشند .

- احتمالاً در این مورد اشتباه شده است ، چون بدهی بالای 30000 تومان یک پیامک اخطار ارسال می شود و اگر هم توجه بفرمایید در پشت قبض تلفن همراهتان این مطلب درج گردیده است که مبلغ بدهی بالای 30000 تومان در هر دوره در صورت عدم پرداخت در مهلت مقرر باعث قطع تلفن همراهتان خواهد شد . و لذا در این مورد ما مشکل نرم افزاری نداریم و صحبتی که من با شما داشتم این بود که باید پیامک ارسال می شده ولی به دلیل حجم بالای ترافیک پیامک های ارسالی از شبکه ممکن است بدست شما نرسیده باشد ، ولی در هر صورت شبکه کاری خلاف تعهدات خود انجام نداده است .

با سپاس
نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا جواب مردم رو نمیدید؟ ایشون سوالشون رو پرسیدن دیگه! چرا جواب نمیدید؟

من هم همون سوال ها رو دارم لطفا به همش جواب بدید. بخصوص در باره این که شما ادعا کردید علت قطعی 2 طرفه خط بدلیل بدهی، نرم افزار مربوطه هست. این یعنی چی؟ یعنی نرم افزار های شما برخلاف سیاست های شما کار میکنن؟؟؟

با سلام و تبریک عید قربان

مشترک گرامی ، من پاسخ سوال آن مشترک را بیان نمودم .
منظور من این نبوده است که نرم افزار اشتباه دارد ، بلکه منظور من این است که وقتی بالای 30000 تومان در هر دوره بدهی داشته باشید ، حتی اگر برای شما هم اخطار ارسال نشود ، پس از مهلت مقرر در پرداخت صورتحساب ، سیم کارت شما قطع خواهد شد .
و اگر مبلغ بیشتری باشد ، و سابقه ی عدم پرداخت داشته باشید ، به صورت دو طرفه قطع خواهد شد .
و نرم افزار های بیلینگ شرکت ، هیچ مشکلی ندارند .
و تمامی فعالیتهای ما موافق سیاستهای وزارت ارتباطات و شرکت می باشد .

با سپاس

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
hadi*nazary لطفا جواب سوال منو هم که بالا پرسیدم بدین به نظر من که غیر قابل توجیه هست

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
بچه ها شما با اس ام اس این چند روزه مشکلی ندارین؟؟
از دیروز هر کاری میکنم چیزی ارسال نمیشه !! گفتم شاید بخاطر عید قربان و شب یلدا و اینا باشه !! ولی دیگه خیلی عجیبه اینقدر شلوغی خط !!

بالا