• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اول از این که عید رو تبریک گفتید تشکر میکنم ولی خوب وقتی دل مشترک از سرویس ها خونه! دیگه چه جایی می مونه برای این حرفا؟!

این که sms تاخیر داره یا نمیرسه رو که همه دلیلش رو میدون! ما میگیم چرا اینطوری هست؟ چرا درستش نمیکنید. نظرتون چیه یه sms که میخوایم بزنیم یه بار با 500 بزنیم یه بار با 501 یه بار با 502 و الی آخر بعد هم یه تماسی با طرف بگیریم ببینیم آیا به سلامتی sms رسیده یا نه؟!

نرم افزار های بیلینگ شرکت ، هیچ مشکلی ندارند .
تمامی فعالیتهای ما موافق سیاستهای وزارت ارتباطات و شرکت می باشد .

کسی گفت نرم افزار مشکل داره؟ یا اینکه کسی در مورد عدم تطابق سیاست های همراه اول با وزارت ارتباطات صحبتی کرد؟!

اصلا صحبت سر قطع شدن نبود! صحبت سر 2 طرفه قطع شدنه!
چون توسط نرم افزار سیم کارت شما بلوکه می شود هیچ نوع امکانی وجود ندارد که یک طرفه بشود

من سوال کردم سیاست شما غیر از این هست (یعنی شما خودتون دوست ندارید 2 طرفه قطع بشه)؟ ما میگیم یعنی از نظر فنی اینکار اینقدر پیچیده هست که نمیشه انجام بدید؟

و لذا در این مورد ما مشکل نرم افزاری نداریم و صحبتی که من با شما داشتم این بود که باید پیامک ارسال می شده ولی به دلیل حجم بالای ترافیک پیامک های ارسالی از شبکه ممکن است بدست شما نرسیده باشد

اینکه شبکه شما مشکل داره و sms نرسیده آیا مشکل شما نیست؟ آیا مشترک باید تاوان اشتباه شما رو بده؟ مگه وقت مردم ارزش نداره؟

ولی در هر صورت شبکه کاری خلاف تعهدات خود انجام نداده است
آیا شما متعهد نیستید قبل از قطع کردن از طریق sms به مشترک اطلاع رسانی کنید؟

با سلام و تبریک عید قربان

اما پاسخ سوالات شما مشترک گرامی

- دلیل تأخیر در پیامک های ارسالی شما یک به دلیل ترافیک شبکه در آن لحظه بستگی دارد و دوم به منطقه ای است که مخاطب شما در آن قرار دارد . نکته سوم این است که عموم مشترکان به توصیه های ما توجه نمی کنند ، چون مرکز ارسال 500 به صورت پیش فرض برای تمام مشترکین تعریف شده است لذا تمامی پیام ها ابتدا به مرکز 500 می رود و چون مرکز 500 ترافیک بالا دارد سپس به مراکز دیگر ارسال می شود که این کار باعث تأخیر می شود ولی اگر شما از همان ابتدا روی 501 یا 502 یا 503 تنظیم نمایید سرعت ارسال پیامک شما افزایش خواهد داشت .
و اینها دلیل تأخیر در ارسال پیامک می باشند .

- احتمالاً در این مورد اشتباه شده است ، چون بدهی بالای 30000 تومان یک پیامک اخطار ارسال می شود و اگر هم توجه بفرمایید در پشت قبض تلفن همراهتان این مطلب درج گردیده است که مبلغ بدهی بالای 30000 تومان در هر دوره در صورت عدم پرداخت در مهلت مقرر باعث قطع تلفن همراهتان خواهد شد . و لذا در این مورد ما مشکل نرم افزاری نداریم و صحبتی که من با شما داشتم این بود که باید پیامک ارسال می شده ولی به دلیل حجم بالای ترافیک پیامک های ارسالی از شبکه ممکن است بدست شما نرسیده باشد ، ولی در هر صورت شبکه کاری خلاف تعهدات خود انجام نداده است .

با سپاس
نظری

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها شما با اس ام اس این چند روزه مشکلی ندارین؟؟
از دیروز هر کاری میکنم چیزی ارسال نمیشه !! گفتم شاید بخاطر عید قربان و شب یلدا و اینا باشه !! ولی دیگه خیلی عجیبه اینقدر شلوغی خط !!

دقیقا همینطوره. همین امروز برای من همینطور شد. خواستم به یه بنده خدایی sms بدم که هی resend میشه یا failed. با همه شماره های 501،502،505 هم امتحان کردم بد بختی داشتیم تا بالاخره فرستاد!

جدا قضیه چیه؟ اقا نظری میشه توضیح بفرمائید؟؟

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در حدود 7 ماه پیش یک گوشی سونی اریکسون K800i از انگلستان آوردم بعد از اینکه مخابرات رجیستر رو برداشت گوشی کار کرد اما فقط در یک مناطق خاص.
همین الان مثلا در ملاصدرا یا سعادت آباد کار میکنه اما وقتی میرم شرق تهران پیغام میده :
NO Access to network
آنتن کامل داره اما به شبکه وصل نیست. فکر میکنم تو router ها این مناطق اضافه نشده باشه.
ممکن هست لطفا من رو کمک کنید در این موارد.

سلام ... این مشکل شما رو خو ندم ...

و چون دیدم که خودم هم قبلا این مشکل رو داشتم و الان میدونم چطور میشه اون رو برطرف کرد وظیفه ی خودم دونستم تا اون جایی که میتونم کمکتون کنم...
حالا اگه شما همچنان درگیر این مشکل هستید منو در جریان بذارید ، خوشحال میشم کمکتون کنم.

قابل توجه آقای نظری : (راه حل به هیچ وجه ربطی به مخابرات نداره ، دقت کنید که عرض کردم "راه حل" به مخابرات ربطی نداره ، اما خود مشکل کاملا مخابراتیه :rolleyes: )

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@ phoenix

آقا انگار شما دلت خیلی پره !

باید بگم من هم فکر کنم دلم داره پر میشه :happy: چون قبض دوره ی آخر به طرز بدی خیلی بیشتر از 30000 تومان اومده و در حال حاضر من هیچی پول ندارم :rolleyes:

البته در یه مورد خوشحالم ، اونم این که با خریدن یه سیم کارت ایرانسل خودمو از شر تراژدی GPRS همراه به اصطلاح اول خلاص کردم...خوشحالیم وقتی بیشتر شد که دیدم تو جشنواره ی زمستان ایرانسل هزینه ی هر کیلوبایت شده 1 یا 2 ریال (از این شاید دیگه گرون تر نشه و مطمئنا هزینه ی اینترنت همراه اول هم از این ارزون تر نخواهد بود)

به قول بچه ها i've tottaly lost my faith in IR-TCI

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول از این که عید رو تبریک گفتید تشکر میکنم ولی خوب وقتی دل مشترک از سرویس ها خونه! دیگه چه جایی می مونه برای این حرفا؟!

این که sms تاخیر داره یا نمیرسه رو که همه دلیلش رو میدون! ما میگیم چرا اینطوری هست؟ چرا درستش نمیکنید. نظرتون چیه یه sms که میخوایم بزنیم یه بار با 500 بزنیم یه بار با 501 یه بار با 502 و الی آخر بعد هم یه تماسی با طرف بگیریم ببینیم آیا به سلامتی sms رسیده یا نه؟!

کسی گفت نرم افزار مشکل داره؟ یا اینکه کسی در مورد عدم تطابق سیاست های همراه اول با وزارت ارتباطات صحبتی کرد؟!

اصلا صحبت سر قطع شدن نبود! صحبت سر 2 طرفه قطع شدنه!

من سوال کردم سیاست شما غیر از این هست (یعنی شما خودتون دوست ندارید 2 طرفه قطع بشه)؟ ما میگیم یعنی از نظر فنی اینکار اینقدر پیچیده هست که نمیشه انجام بدید؟

اینکه شبکه شما مشکل داره و sms نرسیده آیا مشکل شما نیست؟ آیا مشترک باید تاوان اشتباه شما رو بده؟ مگه وقت مردم ارزش نداره؟

با سلام و تبریک میلاد با سعادت امام هادی (ع)

من نظر شما را بررسی نمودم ، و همانطور هم که در صحبتهای قبلی با دیگر مشترکین داشته ایم همینک مشکل اصلی و روز ما در " همراه اول " 1 - واگذاری سیم کارت های اعتباری چند استان باقی مانده 2 - اختلال در سیست پیام کوتاه و ایجاد ظرفیت و 3 - توسعه ی شبکه در تهران ، اصفهان ، اهواز و اراک و همدان می باشد .

این 3 مشکل بسیار وقت پرسنل شرکت را گرفته است ، لذا می دانم که سخن شما مشترکین در رابطه با اختلال پیام های کوتاه درست است و به جا است ولی متأسفانه این مشکل به موقع برطرف نشده است و همینک همکاران در حال بهینه سازی این سرویس هستند .

درباره ی قطع 2 طرفه ی تلفن همراه بازهم به شما حق می دهم که اگر شرکت بتواند با چندین پیام و تماس با شما و اطلاع به شما از اینکه شما بدهی دارید و سپس نسبت به قطع تلفن اقدام نماید ، موافقم که حق باشماست ولی این کوتاهی ما را ببخشید .
امیداور هستم بتوانیم سریعتر این مشکلات را برطرف نماییم و لذا خواهشمندیم که مشکلات خود را هر چه شفاف تر بیان بفرمایید تا ما با دفتر " بازرسی شرکت ارتباطات سیار " در میان بگذاریم تا این مشکلات برای دیگر هموطنانمان پیش نیاید .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا همینطوره. همین امروز برای من همینطور شد. خواستم به یه بنده خدایی sms بدم که هی resend میشه یا failed. با همه شماره های 501،502،505 هم امتحان کردم بد بختی داشتیم تا بالاخره فرستاد!

جدا قضیه چیه؟ اقا نظری میشه توضیح بفرمائید؟؟

همانطور هم که در بالا توضیح دادم چند مشکل سخت افزاری در شبکه به وجود آمده است و یکی از مراکز رله ی ارتباطات پیام کوتاه در یکی از مناطق از شبکه خارج شده است که همکاران در حال اصلاح سیستم می باشند .

از شما مشترکین گرامی به دلیل این مشکل پوزش می طلبیم

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... این مشکل شما رو خو ندم ...

و چون دیدم که خودم هم قبلا این مشکل رو داشتم و الان میدونم چطور میشه اون رو برطرف کرد وظیفه ی خودم دونستم تا اون جایی که میتونم کمکتون کنم...
حالا اگه شما همچنان درگیر این مشکل هستید منو در جریان بذارید ، خوشحال میشم کمکتون کنم.

قابل توجه آقای نظری : (راه حل به هیچ وجه ربطی به مخابرات نداره ، دقت کنید که عرض کردم "راه حل" به مخابرات ربطی نداره ، اما خود مشکل کاملا مخابراتیه :rolleyes: )

مشترک گرامی
لطفاً راه حل خود در رابطه با موضوع فوق الذکر را بیان بفرمایید .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

مشترکین گرامی
با توجه به توسعه ی ظرفیت شبکه به اطلاع می رساند از ۵/۱۰/۱۳۸۶ به مدت ۷۲ ساعت مناطق زیر دارای اختلال در ارتباط تلفن همراه خود می باشند که بدینوسیله از مشترکان مناطق مورد نظر عذر خواهی می نماییم :
خیابان‌های سهروردی شمالی، خرمشهر و شهید بهشتی و ابتدای خیابان دکتر شریعتی تا پل سیدخندان

* این اختلال از ساعت ۲۴ ، ۵/۱۰/۱۳۸۶ الی ۸ صبح ، ۸/۱۰/۱۳۸۶ می باشد *

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
جناب نظری ... آذر هم تموم شد و .......... وعده GPRS هم مثل قول‌های دیگه .... ظاهرا اعلام کردن تا آخر سال ... ایشالا فروردین اعلام میشه تا اول تابستون ... بعد هم آخر تابستون ... خدا به خواد ... ۲۲ بهمن سال دیگه !!!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
جناب نظری ... آذر هم تموم شد و .......... وعده GPRS هم مثل قول‌های دیگه .... ظاهرا اعلام کردن تا آخر سال ... ایشالا فروردین اعلام میشه تا اول تابستون ... بعد هم آخر تابستون ... خدا به خواد ... ۲۲ بهمن سال دیگه !!!
ميگم حالا چه عجله اي داری که تا 22 بهمن سال ديگه حتماً وصل بشه ؟ :D

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام

جناب آقای شایان

سرویس GPRS اپراتور اول هفته ی اول یا دوم بهمن ماه راه اندازی میشود .
همینک تجهیزات این سرویس در تهران در حال نصب می باشد و سیستم نرم افزاری آن نیز طراحی شده است . لازم بذکر است که همینک سرویس GPRS در محدوده ی میدان ونک ، محل شرکت ارتباطات سیار راه اندازی شده است .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميگم حالا چه عجله اي داری که تا 22 بهمن سال ديگه حتماً وصل بشه ؟ :D

با سلام

اوایل بهمن ماه این سرویس به هر ترتیب راه اندازی خواهد شد ، چون الآن هم به صورت آزمایشی در برخی نقاط زیر بار رفته است .
و این وعده حتمی است .

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با سلام

اوایل بهمن ماه این سرویس به هر ترتیب راه اندازی خواهد شد ، چون الآن هم به صورت آزمایشی در برخی نقاط زیر بار رفته است .
و این وعده حتمی است .
البته اين واقعاً عقب ماندگی است که وقتی همه دنيا دارن به سمت 4G حرکت ميکنن ما 3G که هيچ، تازه داريم زور ميزنيم و وعده ميديم که دست کم 2.75 راه بيفته.

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام جناب نظری....دوتا سوال دارم:
1- چرا شماره تلفن 09990 مسدود می باشد و میگه لطفا مجددا شماره گیری نفرمایید؟
2- آیا در حال حاضر (6 دی 86) میشه از طریق اینترنت برای سیم کارت اعتباری ثبت نام کرد یا خیر؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
البته اين واقعاً عقب ماندگی است که وقتی همه دنيا دارن به سمت 4G حرکت ميکنن ما 3G که هيچ، تازه داريم زور ميزنيم و وعده ميديم که دست کم 2.75 راه بيفته.
2.75 که ماله ایرانسله و راه افتاده

2.5 همراه اوله که هنوز راه نیفتاده!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
2.75 که ماله ایرانسله و راه افتاده

2.5 همراه اوله که هنوز راه نیفتاده!
البته بشينی حساب کنی (دقت کن بايد بشينی !!!) ميبينی که شايد حدود نصف تا 60 درصد درامد ايرانسل هم به بهانه های مختلف تو جيب مخابرات ميره.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب نظری....دوتا سوال دارم:
1- چرا شماره تلفن 09990 مسدود می باشد و میگه لطفا مجددا شماره گیری نفرمایید؟
2- آیا در حال حاضر (6 دی 86) میشه از طریق اینترنت برای سیم کارت اعتباری ثبت نام کرد یا خیر؟

با سلام

1- امروز یک اختلال چند ساعته در مرکز بود که برطرف شد .
2- بله ، همچنان ثبت نام از طریق سایت شرکت به نشانی www.mci.ir در حال انجام می باشد .

با سپاس

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جناب نظری خسته نباشید
من سیم کارتم سوخت وقتی تعویض کردم لوگوی IR-TCI تبدیل بهIR-MCI شده است البته میدونم که اساسا فرقی نمیکنن ولی سئوالم اینه آیا از این به بعد هر چی سیم کارت تعویض بشه لوگوش IR-MCI میشه یا اینکه هنوز هم امکان داره سیم کارتهای تعویضی با لوگوی IR-TCI باشه و اگر جوابتون مثبته آیا امکانش هست زمان تعویض سیم کارت از مسئولش بخواهیم به ما سیم کارت IR-TCI بده یا اینکه همچین چیزی امکان نداره ؟ ممنون از جوابتون

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
من سیم کارتم سوخت وقتی تعویض کردم لوگوی IR-TCI تبدیل بهIR-MCI شده است البته میدونم که اساسا فرقی نمیکنن ولی سئوالم اینه آیا از این به بعد هر چی سیم کارت تعویض بشه لوگوش IR-MCI میشه یا اینکه هنوز هم امکان داره سیم کارتهای تعویضی با لوگوی IR-TCI باشه و اگر جوابتون مثبته آیا امکانش هست زمان تعویض سیم کارت از مسئولش بخواهیم به ما سیم کارت IR-TCI بده یا اینکه همچین چیزی امکان نداره ؟ ممنون از جوابتون
اسم رو فکر کنم به خاطر قضایای خصوصی سازی و این چیزها از پارسال تغییر دادن
حالا من برام واقعا سوال شده که چه فرقی میتونه داشته باشه ؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام
و تبریک عید غدیر خم
از سال 1385 به بعد با تصویب شرکت ، لوگوی IR-TCI به IR-MCI تغییر می یابد ، ولی به این صورت نیست که هر کسی سیم کارتش را تعویض نماید ، لوگوی آنها تغییر کند ، بلکه احتمالاً سیم کارت تعویضی شما جزو سیم کارت های جدید شرکت بوده است .
معمولاً مشخص نمی کند ، چون سیم کارت هایی که در دفاتر وجود دارند از بل مشخص نیست که جزو کدام سری هستند .
ولی برنامه کلی این است که لوگوی سیم کارت ها به IR-MCI تغییر نماید .

تماس با ما : 09124402538

بالا