جناب آقای نظری
با سلام
بنده و هر آیفون دار دیگری مثل دوستمان Anifs همین مشکل رو داریم. اطلاعات زیر شاید بتونه کمکتون کنه که مشکل مارو بهتر متوجه بشید.
وقتی در برخی منتاطق هستم. هیچ کس نمی تونه با من تماس بگیره ولی من خودم راحت هم تماس میگیرم هم Sms می دم هم Sms میگیرم!
-وقتی آیفونم و خاموش می کنم و شمارمو با یه خط دیگه میگیرم ، می گه: دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است.- سیم کارتمو توی هر گوشی دیگه ای می زارم درست کار می کن.
در همون شرایط راحت می تونم با آیفون ام به همه زنگ بزنم.
(مهم ترین و پیچیده ترین!!) وقتی در اون شرایط کذایی با تلفن ثابت شماره موبایل ام رو می گیرم، درست در همون لحظه ای که شماره گیری ام تموم می شه یک پارازیت کوچیک از آیفون ام به گوشی تلفن ثابت منتقل میشه(از همون پارازیت هایی که موبایل روی تلفن ثابت می اندازه) ولی فورا یا بوق اشغل یا شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد و یا دی دی دی می زنه و آیفون ام هم هیچ عکسالعملی نشون نمی ده.
تات جاییکه فهمیدم هرجا که دکل زیمنس کار شده آیفون این مشکل رو داره و هر جا دکل ها نوکیا هستند هیچ مشکلی در برقراری تماس وجود نداره.
بیش از 4 تا آیفون رو در این مناطق تست کردم و همشون همین مشکل رو داشتند. من بیشتر در محدود مهرشهر کرج و یا شهرکهای صنعتی اطراف کرج رفت و آمد دارم که در تمامی این مناطق این مشکل وجود داره.
نکته بسیار ناراحت کننده این است که با سیم کارت ایرانسل هیچ مشکلی ندارم و راحت هم تماس میگیرم و هم با من تماس گرفته می شه.
در برخی کشورهای دیگر هم این مشکل وجود داشته که سرویس دهده های موبایل( Carrier ها ) با Update کردن BTS هاشون این مشکل رو حل کردند. برای اطاعات بیشتر در مورد وضعیت این مشکل در سایر نقاط دنیا می تونید
اینجا رو ببینید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات فنی گوشی Iphone می تونید
اینجا رو ببینید.
و برای اینکه بدونید این مشکل چه افسردگی مزمنی در Iphone دار ها ایجاد کرده
اینجا رو ببینید.
آیا راهی سراغ دارید که مشکل منو حل کنه ؟