• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم رو فکر کنم به خاطر قضایای خصوصی سازی و این چیزها از پارسال تغییر دادن
حالا من برام واقعا سوال شده که چه فرقی میتونه داشته باشه ؟

با سلام و تبریک عید غدیر خم

فرق خاصی از لحاظ فنی ندارد ولی از این بابت که نام شرکت پس از سال 1384 از TCI به MCI تغییر پیدا نمود ، تلاش بر این است که لوگوی سیم کارت ها تغییر نماید .

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام و تبریک عید غدیر خم

فرق خاصی از لحاظ فنی ندارد ولی از این بابت که نام شرکت پس از سال 1384 از TCI به MCI تغییر پیدا نمود ، تلاش بر این است که لوگوی سیم کارت ها تغییر نماید .
سلام ، چرا پس اسمش به Hamrah-Avval تغییر پیدا نمیکنه؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هادی جان شما ظاهرا مستقیما دستی در کار دارید و تو سازمان مشغولید اگر اشتباه نکرده باشم؟!

من یکی دو هفته ست که با ارسال SMS به خطوط ایرانسل مشکل پیدا کردم. خط خودم 0912 ئه و جالب اینجاست که وقتی طرفی که خط ایرانسل داره کنارم باشه میتونم بهش SMS بدم. البته ایشون هم میتونه براحتی به من SMS بده. منم وقتی SMS میدم ارسال میشه ولی Delivery نمیشه و به دستش نمیرسه. اول فکر کردم شاید منطقه ای که بهش SMS میدم یا منطقه ای که اون درش هست نقطه ی کور باشه ولی همه جا این مشکل رو دارم مگر وقتی که نزدیکش باشم!! این مشکل رو با 2-3 تا سیم کارت ایرانسل دارم. میخوام ببینم آیا مشکل از خطوطه یا جای دیگست؟!

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
سلام جناب هادی خان مرسی از زحمات

دو تا سوالی داشتم

1- به تازگی امکان نمایش نام مکانها در روی صفحه نمایش موبایلها فعال شده آیا برای این امکان ، هزینه ای برای مشترک خواهد داشت یا نه ؟

2- با توجه به بند شماره یک ، من دیدم که در برخی از گوشی ها نام امکانی که گوشی در آنها بوده بصورت اس ام اس در داخل Inbax ثبت شده
این به چه صورتیه ؟در چه گوشی هایی این امکان وجود دارد ؟ ( البته من فقط در گوشی سامسونگ سری D بود)

ایا برای اینکار هزینه منظور خواهد شد یا نه ؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام جناب هادی خان مرسی از زحمات

دو تا سوالی داشتم

1- به تازگی امکان نمایش نام مکانها در روی صفحه نمایش موبایلها فعال شده آیا برای این امکان ، هزینه ای برای مشترک خواهد داشت یا نه ؟

2- با توجه به بند شماره یک ، من دیدم که در برخی از گوشی ها نام امکانی که گوشی در آنها بوده بصورت اس ام اس در داخل Inbax ثبت شده
این به چه صورتیه ؟در چه گوشی هایی این امکان وجود دارد ؟ ( البته من فقط در گوشی سامسونگ سری D بود)

ایا برای اینکار هزینه منظور خواهد شد یا نه ؟
انقدر مخابرات سرچیزهای الکی از مردم پول گرفته که ساده ترین چیزها رو هم مردم فکر میکنن پول میفته
این رایگان هست

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هادی جان شما ظاهرا مستقیما دستی در کار دارید و تو سازمان مشغولید اگر اشتباه نکرده باشم؟!

من یکی دو هفته ست که با ارسال SMS به خطوط ایرانسل مشکل پیدا کردم. خط خودم 0912 ئه و جالب اینجاست که وقتی طرفی که خط ایرانسل داره کنارم باشه میتونم بهش SMS بدم. البته ایشون هم میتونه براحتی به من SMS بده. منم وقتی SMS میدم ارسال میشه ولی Delivery نمیشه و به دستش نمیرسه. اول فکر کردم شاید منطقه ای که بهش SMS میدم یا منطقه ای که اون درش هست نقطه ی کور باشه ولی همه جا این مشکل رو دارم مگر وقتی که نزدیکش باشم!! این مشکل رو با 2-3 تا سیم کارت ایرانسل دارم. میخوام ببینم آیا مشکل از خطوطه یا جای دیگست؟!

آقا جون بچه تون هر کی میدونه دلیل این مسخره بازی چیه بگه!؟

امروز یه این نتیجه رسیدم که به هیچ خط ایرانسلی نمیتونم SMS بدم!!

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جون بچه تون هر کی میدونه دلیل این مسخره بازی چیه بگه!؟

امروز یه این نتیجه رسیدم که به هیچ خط ایرانسلی نمیتونم SMS بدم!!

سلام...
آقا مسخره بازی که دلیل نمیخواد!!!!!!!!! باید بگم منم به این نتیجه رسیدم البته خیلی وقت پیش...
دلیلش رو دقیقا نمیدونم ، اما فکر کنم معلوم باشه دیگه ...... ولی 2 تا راه حل دارم
1-اگه با کسی که ایرانسل داره کار داری sms که نمیره ، میتونی بهش زنگ بزنی کارتو بگی
2-میتونی صبر کنی تا آنتن دهی ایرانسل به حد قابل قبول برسه و یه ایرانسل بخری ، بعد سیم کارت همراه اول تو بندازی دور ، حالا دور که نه ، یه کاریش بکنی دیگه چمیدونم بذار برای روز مبادا..

anifs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حدود یکماهه که گوشی Apple iphone گرفتم.
گوشیم با سیم کارت های همراه اول درست کار نمی کنه.
به صورت تماس یکطرفه، یعنی زنگ نمی خوره (بوق اشغال یا خرابی)
فکر کنم ایراد از همراه اول باشه، چون چند وقته که از ایرانسل استفاده می کنم و این مشکل رو ندارم.
اکثر کسایی که گوشی Apple iphone دارن و از همراه اول استفاده می کنن این مشکل براشون پیش می یاد.
در حالی که با ایرانسل یا تالیا مشکلی ندارن.
این تاپیک هم مربوط به همین مشکله، که تا حالا راحللی هم واسش پیدا نشده:
http://i-phone.ir/forums/showthread.php?t=31
اگه ممکنه در این مورد کمک کنید.
مرسی

sadjad.salimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقای نظری
با سلام
بنده و هر آیفون دار دیگری مثل دوستمان Anifs همین مشکل رو داریم. اطلاعات زیر شاید بتونه کمکتون کنه که مشکل مارو بهتر متوجه بشید.
وقتی در برخی منتاطق هستم. هیچ کس نمی تونه با من تماس بگیره ولی من خودم راحت هم تماس میگیرم هم Sms می دم هم Sms میگیرم!
-وقتی آیفونم و خاموش می کنم و شمارمو با یه خط دیگه میگیرم ، می گه: دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است.- سیم کارتمو توی هر گوشی دیگه ای می زارم درست کار می کن.
در همون شرایط راحت می تونم با آیفون ام به همه زنگ بزنم.
(مهم ترین و پیچیده ترین!!) وقتی در اون شرایط کذایی با تلفن ثابت شماره موبایل ام رو می گیرم، درست در همون لحظه ای که شماره گیری ام تموم می شه یک پارازیت کوچیک از آیفون ام به گوشی تلفن ثابت منتقل میشه(از همون پارازیت هایی که موبایل روی تلفن ثابت می اندازه) ولی فورا یا بوق اشغل یا شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد و یا دی دی دی می زنه و آیفون ام هم هیچ عکسالعملی نشون نمی ده.
تات جاییکه فهمیدم هرجا که دکل زیمنس کار شده آیفون این مشکل رو داره و هر جا دکل ها نوکیا هستند هیچ مشکلی در برقراری تماس وجود نداره.
بیش از 4 تا آیفون رو در این مناطق تست کردم و همشون همین مشکل رو داشتند. من بیشتر در محدود مهرشهر کرج و یا شهرکهای صنعتی اطراف کرج رفت و آمد دارم که در تمامی این مناطق این مشکل وجود داره.
نکته بسیار ناراحت کننده این است که با سیم کارت ایرانسل هیچ مشکلی ندارم و راحت هم تماس میگیرم و هم با من تماس گرفته می شه.
در برخی کشورهای دیگر هم این مشکل وجود داشته که سرویس دهده های موبایل( Carrier ها ) با Update کردن BTS هاشون این مشکل رو حل کردند. برای اطاعات بیشتر در مورد وضعیت این مشکل در سایر نقاط دنیا می تونید اینجا رو ببینید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات فنی گوشی Iphone می تونید اینجا رو ببینید.

و برای اینکه بدونید این مشکل چه افسردگی مزمنی در Iphone دار ها ایجاد کرده اینجا رو ببینید.
آیا راهی سراغ دارید که مشکل منو حل کنه ؟​

daryush_raven

Registered User
لایک‌ها
35
جناب آقای نظری
با سلام
بنده و هر آیفون دار دیگری مثل دوستمان Anifs همین مشکل رو داریم. اطلاعات زیر شاید بتونه کمکتون کنه که مشکل مارو بهتر متوجه بشید.
وقتی در برخی منتاطق هستم. هیچ کس نمی تونه با من تماس بگیره ولی من خودم راحت هم تماس میگیرم هم Sms می دم هم Sms میگیرم!
-وقتی آیفونم و خاموش می کنم و شمارمو با یه خط دیگه میگیرم ، می گه: دستگاه مشترک مورد نظر خاموش است.- سیم کارتمو توی هر گوشی دیگه ای می زارم درست کار می کن.
در همون شرایط راحت می تونم با آیفون ام به همه زنگ بزنم.
(مهم ترین و پیچیده ترین!!) وقتی در اون شرایط کذایی با تلفن ثابت شماره موبایل ام رو می گیرم، درست در همون لحظه ای که شماره گیری ام تموم می شه یک پارازیت کوچیک از آیفون ام به گوشی تلفن ثابت منتقل میشه(از همون پارازیت هایی که موبایل روی تلفن ثابت می اندازه) ولی فورا یا بوق اشغل یا شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد و یا دی دی دی می زنه و آیفون ام هم هیچ عکسالعملی نشون نمی ده.
تات جاییکه فهمیدم هرجا که دکل زیمنس کار شده آیفون این مشکل رو داره و هر جا دکل ها نوکیا هستند هیچ مشکلی در برقراری تماس وجود نداره.
بیش از 4 تا آیفون رو در این مناطق تست کردم و همشون همین مشکل رو داشتند. من بیشتر در محدود مهرشهر کرج و یا شهرکهای صنعتی اطراف کرج رفت و آمد دارم که در تمامی این مناطق این مشکل وجود داره.
نکته بسیار ناراحت کننده این است که با سیم کارت ایرانسل هیچ مشکلی ندارم و راحت هم تماس میگیرم و هم با من تماس گرفته می شه.
در برخی کشورهای دیگر هم این مشکل وجود داشته که سرویس دهده های موبایل( Carrier ها ) با Update کردن BTS هاشون این مشکل رو حل کردند. برای اطاعات بیشتر در مورد وضعیت این مشکل در سایر نقاط دنیا می تونید اینجا رو ببینید.
برای اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات فنی گوشی Iphone می تونید اینجا رو ببینید.

و برای اینکه بدونید این مشکل چه افسردگی مزمنی در Iphone دار ها ایجاد کرده اینجا رو ببینید.

منم همین مشکلو دارم لطفا رسیدگی کنید

shimor5557

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقای نظری
با سلام

جناب آقاي نظري
با سلام ،
بنده هم همين مشكل را دارم، با آقاي محمدپور در محل شركت ارتباطات سيار( ميدان ونك) مشكل رو درميون گذاشتيم . ايشون گفتند كه امروز مشكل پيدا شده و دنبال راه حل مي گردند. به نظرتون مشكل حل ميشه؟:(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با سلام

جناب آقای شایان

سرویس GPRS اپراتور اول هفته ی اول یا دوم بهمن ماه راه اندازی میشود .
همینک تجهیزات این سرویس در تهران در حال نصب می باشد و سیستم نرم افزاری آن نیز طراحی شده است . لازم بذکر است که همینک سرویس GPRS در محدوده ی میدان ونک ، محل شرکت ارتباطات سیار راه اندازی شده است .
خب تنظیماتش رو بفرمائید ما هم در محدود دور میدان ونک استفاده کنیم ! حتی گوگل هم باز بشه لذت خواهیم برد :D

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
خب تنظیماتش رو بفرمائید ما هم در محدود دور میدان ونک استفاده کنیم ! حتی گوگل هم باز بشه لذت خواهیم برد :D
خب نمیشه که، شما به اینترنت دسترسی پیدا میکنه ولی کی میخواد هزینه رو حساب کنه ؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام...
آقا مسخره بازی که دلیل نمیخواد!!!!!!!!! باید بگم منم به این نتیجه رسیدم البته خیلی وقت پیش...
دلیلش رو دقیقا نمیدونم ، اما فکر کنم معلوم باشه دیگه ...... ولی 2 تا راه حل دارم
1-اگه با کسی که ایرانسل داره کار داری sms که نمیره ، میتونی بهش زنگ بزنی کارتو بگی
2-میتونی صبر کنی تا آنتن دهی ایرانسل به حد قابل قبول برسه و یه ایرانسل بخری ، بعد سیم کارت همراه اول تو بندازی دور ، حالا دور که نه ، یه کاریش بکنی دیگه چمیدونم بذار برای روز مبادا..

ممنون از راهنماییهای قشنگت!!

البته من سیم کارت همراه اول ندارم. سیم کارتم 0912 ئه.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون از راهنماییهای قشنگت!!

البته من سیم کارت همراه اول ندارم. سیم کارتم 0912 ئه.
منظورتون از سیم کارت همراه اول چی هست ؟
091 کلا اسمش همراه اول هست (بهش قبلا شرکت ارتباطات سیار میگفتن (البته مردم میگفتن موبایل ثابت!!!!!!!)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورتون از سیم کارت همراه اول چی هست ؟
091 کلا اسمش همراه اول هست (بهش قبلا شرکت ارتباطات سیار میگفتن (البته مردم میگفتن موبایل ثابت!!!!!!!)

:wacko:

oh oh sorry

حق با شماست من یکمی امشب گیج میزنم!!

در کل مشکل همچنان پابرجاست! نمیتونم به شماره های ایرانسل اس ام اس بدم و نمیدونم چیکار باید بکنم!؟

بچه ها هم که اینجا واقعا لطف دارن و حتی یکی نمیاد بگه که این مشکل فقط برای منه یا بقیه هم مشکل دارن!!

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من که به نوبه ی خودم جواب دادم...

منم این مشکل رو دارم ، و از اونجایی که خیلی از دوستان هم همین مشکل رو دارن پس نتیجه میگیریم این مشکلی نیست که فقط مال من یا شما باشه ، مشکل یه چیزیه بین همراه اول و ایرانسل...

(بدترین چیز تو یه فروم اینه که یه روزی یه عضو فکر کنه که به پستش اهمیت داده نمیشه ... ) ;)

anifs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
جناب hadi*nazary لطفا به پست های شماره 748و749و750و751 جواب بدین.
مرسی

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا من که به نوبه ی خودم جواب دادم...

منم این مشکل رو دارم ، و از اونجایی که خیلی از دوستان هم همین مشکل رو دارن پس نتیجه میگیریم این مشکلی نیست که فقط مال من یا شما باشه ، مشکل یه چیزیه بین همراه اول و ایرانسل...

(بدترین چیز تو یه فروم اینه که یه روزی یه عضو فکر کنه که به پستش اهمیت داده نمیشه ... ) ;)

مرسی دوست عزیزم. بله حق با شماست. بعضی وقتا که آدم بخاطر یه مشکلی بدجوری گیر کرده باشه این احساس بهش دست میده.

در هر صورت واقعا حداقل برای خودم متاسفم که تو قرن 21 ام هنوز جایی زندگی میکنم که ساده ترین وسیله های ارتباطیش در حد صفر هستن!! بیخیال! این نیز بگذرد ... :hmm:

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، چرا پس اسمش به Hamrah-Avval تغییر پیدا نمیکنه؟

با سلام

مشترک گرامی
اینطور بنا شده است که به MCI تغییر کند ، چون هم خلاصه است هم نام کامل شرکت است که در شبکه های خارجی مورد تأیید قرار گرفته است و مورد استفاده می باشد .

موفق باشید

بالا