• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هادی جان شما ظاهرا مستقیما دستی در کار دارید و تو سازمان مشغولید اگر اشتباه نکرده باشم؟!

من یکی دو هفته ست که با ارسال SMS به خطوط ایرانسل مشکل پیدا کردم. خط خودم 0912 ئه و جالب اینجاست که وقتی طرفی که خط ایرانسل داره کنارم باشه میتونم بهش SMS بدم. البته ایشون هم میتونه براحتی به من SMS بده. منم وقتی SMS میدم ارسال میشه ولی Delivery نمیشه و به دستش نمیرسه. اول فکر کردم شاید منطقه ای که بهش SMS میدم یا منطقه ای که اون درش هست نقطه ی کور باشه ولی همه جا این مشکل رو دارم مگر وقتی که نزدیکش باشم!! این مشکل رو با 2-3 تا سیم کارت ایرانسل دارم. میخوام ببینم آیا مشکل از خطوطه یا جای دیگست؟!

با سلام

مشترک گرامی

مشکلی که واقعاً بین ما و شبکه ی ایرانسل وجود دارد را خدمتتان بیان می کنم :
بین شبکه همراه اول با شبکه ی ایرانسل خطوط و لینک های متصل جهت ارسال پیام کوتاه به ظرفیت مناسب وجود ندارند ، یعنی در اصل خطوط ما ظرفیت را دارند ولی چون کل ظرفیت شبکه ی پیام کوتاه شبکه ایرانسل 4 میلیون هست و مشترکینش 5/3 میلیون هستند ، لذا ظرفیت جهت انتقال پیام کوتاه از سرور های ما به سرورهای ایرانسل وجود ندارد ، لذا در اکثر مواقع پیامک های ارسالی شما در DataBase ما ذخیره می شوند و مجدداً بعد از چند ساعت ارسال می شوند ، و این دقیقاً مشکلی است که با ما با شبکه ی ایرانسل داریم .

حتی همینک بنده در آمار پیامک های ارسالی که مشاهده می کردم ، پیامک های شبکه ایرانسل تا 15 روز تأخیر در بعضی موارد به دست مشترکین همراه اول می رسد و بالعکس.

و تا زمانی که طرف مقابل ما افزایش ظرفیت ندهد از دست ما کاری ساخته نیست .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حدود یکماهه که گوشی Apple iphone گرفتم.
گوشیم با سیم کارت های همراه اول درست کار نمی کنه.
به صورت تماس یکطرفه، یعنی زنگ نمی خوره (بوق اشغال یا خرابی)
فکر کنم ایراد از همراه اول باشه، چون چند وقته که از ایرانسل استفاده می کنم و این مشکل رو ندارم.
اکثر کسایی که گوشی Apple iphone دارن و از همراه اول استفاده می کنن این مشکل براشون پیش می یاد.
در حالی که با ایرانسل یا تالیا مشکلی ندارن.
این تاپیک هم مربوط به همین مشکله، که تا حالا راحللی هم واسش پیدا نشده:
http://i-phone.ir/forums/showthread.php?t=31
اگه ممکنه در این مورد کمک کنید.
مرسی

با سلام

این مشکل در مخابرات در حال پیگیری است و حتماً ظرف 10 روز آینده به اطلاع تمامی مشترکی خواهد رسید .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب تنظیماتش رو بفرمائید ما هم در محدود دور میدان ونک استفاده کنیم ! حتی گوگل هم باز بشه لذت خواهیم برد :D

با سلام

جناب آقای " شایان "

این سرویس فعال هست ، ولی در حال استفاده برای همکاران مخابراتی ما می باشد .
با عرض پوزش ، ان شاءا... در بهمن ماه شما هم به جمع استفاده کنندگان از این سرویس خواهید پیوست .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقاي نظري
با سلام ،
بنده هم همين مشكل را دارم، با آقاي محمدپور در محل شركت ارتباطات سيار( ميدان ونك) مشكل رو درميون گذاشتيم . ايشون گفتند كه امروز مشكل پيدا شده و دنبال راه حل مي گردند. به نظرتون مشكل حل ميشه؟:(

با سلام

این مشکل در شبکه ، در حال بررسی است ، حتماً ظرف 10 روز آینده از همین طریق اطلاع رسانی خواهد شد .

با سپاس

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

مشترک گرامی

مشکلی که واقعاً بین ما و شبکه ی ایرانسل وجود دارد را خدمتتان بیان می کنم :
بین شبکه همراه اول با شبکه ی ایرانسل خطوط و لینک های متصل جهت ارسال پیام کوتاه به ظرفیت مناسب وجود ندارند ، یعنی در اصل خطوط ما ظرفیت را دارند ولی چون کل ظرفیت شبکه ی پیام کوتاه شبکه ایرانسل 4 میلیون هست و مشترکینش 5/3 میلیون هستند ، لذا ظرفیت جهت انتقال پیام کوتاه از سرور های ما به سرورهای ایرانسل وجود ندارد ، لذا در اکثر مواقع پیامک های ارسالی شما در DataBase ما ذخیره می شوند و مجدداً بعد از چند ساعت ارسال می شوند ، و این دقیقاً مشکلی است که با ما با شبکه ی ایرانسل داریم .

حتی همینک بنده در آمار پیامک های ارسالی که مشاهده می کردم ، پیامک های شبکه ایرانسل تا 15 روز تأخیر در بعضی موارد به دست مشترکین همراه اول می رسد و بالعکس.

و تا زمانی که طرف مقابل ما افزایش ظرفیت ندهد از دست ما کاری ساخته نیست .

با سپاس

ممنون هادی جان.

لااقل تکلیف خودمون رو فهمیدیم!!

واسه همین بود که برای خودم متاسفم بودم! مملکت گل و بلبلی که قبل از انجام یه کاری فکر نمیکنن بهتر از اینم نمیشه! یعنی واقعا مسئولین ایرانسل فکر اینجا رو نمیکردن که در آینده با افزایش تعداد مشترکینشون این مشکل پیش میاد؟!

این همه تبلیغات رنگ و وارنگ هم میکنن لااقل بیان تو تبلیغاتشون هم بگن که با خطوط ایرانسل در تمام طول شبانه روز فقط میتونید اس ام اس ارسال کنید و دریافتی وجود نداره!!!

agha fazel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

جناب آقای " شایان "

این سرویس فعال هست ، ولی در حال استفاده برای همکاران مخابراتی ما می باشد .
با عرض پوزش ، ان شاءا... در بهمن ماه شما هم به جمع استفاده کنندگان از این سرویس خواهید پیوست .

با سپاس

جناب نظری ببخشید یه سری عکس اگر ممکنه از همکارنتون بذارید تا ببینیم همکاران شما خیلی خوشگلتر از مردم عامی هستند که به اون ها فقط سرویس داده شده :grrr:
اگه فعاله از همون روز اول واسه ملت هم فعال کنید . نکنه مردم باید ناز مخابرات رو بکشند تا سرویس فعال بشه ؟

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب نظری ببخشید یه سری عکس اگر ممکنه از همکارنتون بذارید تا ببینیم همکاران شما خیلی خوشگلتر از مردم عامی هستند که به اون ها فقط سرویس داده شده :grrr:
اگه فعاله از همون روز اول واسه ملت هم فعال کنید . نکنه مردم باید ناز مخابرات رو بکشند تا سرویس فعال بشه ؟

آقا شما چقدر آتیشت تنده...
اینجوری ها هم نیست ، قاعدتا یه سرویس وقتی می خواد راه بیفته یه مدتی رو زیر تست میگذرونه ، و اون همکاران هم قطعا وب گردی و تفریح نمیکنند در محدوده ی میدان ونک ( البته قرار بر اینه که اینطور باشه ، دیگه من نمیدونم واقعا میکنند یا نه)

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون هادی جان.

واسه همین بود که برای خودم متاسفم بودم! مملکت گل و بلبلی که قبل از انجام یه کاری فکر نمیکنن بهتر از اینم نمیشه! یعنی واقعا مسئولین ایرانسل فکر اینجا رو نمیکردن که در آینده با افزایش تعداد مشترکینشون این مشکل پیش میاد؟!

این همه تبلیغات رنگ و وارنگ هم میکنن لااقل بیان تو تبلیغاتشون هم بگن که با خطوط ایرانسل در تمام طول شبانه روز فقط میتونید اس ام اس ارسال کنید و دریافتی وجود نداره!!!
آخه مشکل اینجاست که همراه اول توی sms های خودش هم مشکل داره، این رو گردن کی میخواد بندازه ؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون هادی جان.

با سلام

هر چند من معمولاً درباره ی شبکه ایرانسل صحبت نمی کنم ، چون اون وقت طرفداران عزیز شبکه ایرانسل می گویند که ما داریم رقیبمان را خراب می کنیم و... به خاطر همین باید این مسائل در تاپیک مربوط به خودش بررسی بشه .

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با سلام

چشم حتماً ارسال می کنم ....

بابا این جوری برخورد نکنید با ما !!!! این سرویس ها معمولاً زیر تست می روند و همکاران اون را امتحان می کنند .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شما چقدر آتیشت تنده...
اینجوری ها هم نیست ، قاعدتا یه سرویس وقتی می خواد راه بیفته یه مدتی رو زیر تست میگذرونه ، و اون همکاران هم قطعا وب گردی و تفریح نمیکنند در محدوده ی میدان ونک ( البته قرار بر اینه که اینطور باشه ، دیگه من نمیدونم واقعا میکنند یا نه)

با سلام

بله ، همینطور هست . توسط همکاران در حال تست هست ، بلکه این سرویس برای موبایل های همکاران به صورت مشخص فعال شده است و دیگر موبایل ها دسترسی ندارند .
هر چند الآن این سرویس در منطقه ی سعادت آباد ( امشب ) زیر بار رفت .
و
همینک من و دیگر همکارانمون در این منطقه داریم پهنای باند ، سرعت انتقال و دیگر اطلاعات شبکه را با سیستم های شرکت کنترل می نماییم .

لازم بذکر است این سرویس همینک در سعادت آباد راه اندازی شده است و اینطور که ما الآن در جریان مستقیم اخبار هستیم ، مشکل چندانی وجود ندارد ، تنها باید پهنای باند ورودی این منطقه افزایش یابد .

* تست منطقه ی سعادت آباد از امشب شروع شده و به مدت 1 هفته ادامه خواهد داشت *

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

بله ، همینطور هست . توسط همکاران در حال تست هست ، بلکه این سرویس برای موبایل های همکاران به صورت مشخص فعال شده است و دیگر موبایل ها دسترسی ندارند .
هر چند الآن این سرویس در منطقه ی سعادت آباد ( امشب ) زیر بار رفت .
و
همینک من و دیگر همکارانمون در این منطقه داریم پهنای باند ، سرعت انتقال و دیگر اطلاعات شبکه را با سیستم های شرکت کنترل می نماییم .

لازم بذکر است این سرویس همینک در سعادت آباد راه اندازی شده است و اینطور که ما الآن در جریان مستقیم اخبار هستیم ، مشکل چندانی وجود ندارد ، تنها باید پهنای باند ورودی این منطقه افزایش یابد .

* تست منطقه ی سعادت آباد از امشب شروع شده و به مدت 1 هفته ادامه خواهد داشت *

WOW آقای نظری چه خبر جالبی دادین ... پس حالا که تو سعادت آباد راه افتاده یه کاری کنین ما هم همکار بشیم استفاده کنیم :happy:(من تو نظر سنجیتون شرکت کردم البته جوابتون رو نگرفتم هنوز اما به هر ترتیب الان همکار هستم دیگه ;) .... حالا امکانش هست اون تسهیلاتی که گفتین در نظر گرفته شده ، مربوط به موبایل و ارتباطات همراه باشه؟؟؟ شبکه این انعطاف رو داره؟؟؟ )

خسته شدم از بس هی گوشی رو خاموش میکنم سیم کارت رو عوض میکنم ایرانسل میذارم. بعد دوباره عوض میکنم MCI میذارم...زودتر راه بیفته GPRS راحت شیم ( البته قیمت باید معقول و رقابتی باشه ) ...
الان که تو سعادت آباد راه افتاده ، به فرض من اگه تنظیمات کذایی رو تو گوشی وارد کنم قابل استفاده هست یا اینکه تنظیمات مربوط به خط میشه؟؟؟؟
الان سیگنال های روGPRS که گوشی میگه attached یا detached میشه دریافت کرد؟؟؟

راستی مگه شما ساکن سعادت آباد هستید که همینک مشغول کنترل و تست سیستم در سعادت آباد میباشید؟؟یا فقط محل کار ه ؟؟

به هر حال من رو خوشحال کردید :)

راستی این سیم کارت همراه اول من هم فکر کنم داره میمیره ... نمیدونم چشه اما وقتی سیم کارت رو میذارم تو گوشی و روشن میکنم گاهی میگه No Sim....
بعضی وقت ها هم سیم رو میشناسه بالا میاد اما بعد از چند دقیقه میگه Inactive Sim...

مشکل از سیم کارت هستش چون با سیم کارت ایرانسل این مشکل رو ندارم ....
به نظر شما چی کار کنم درست شه؟؟؟؟ نسوزه یه وقت ؟؟؟

ممنون...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام

هر چند من معمولاً درباره ی شبکه ایرانسل صحبت نمی کنم ، چون اون وقت طرفداران عزیز شبکه ایرانسل می گویند که ما داریم رقیبمان را خراب می کنیم و... به خاطر همین باید این مسائل در تاپیک مربوط به خودش بررسی بشه .

موفق باشید
ایرانسل رو نمیشه الان با همراه اول مقایسه کرد گرچه سرعت پیشرفتش از همراه اول خیلی بالاتره
ولی الان مثل این میمونه که BMW رو با پیکان مقایسه کنید!
این نکته را هم عرض کنم که بعد از 13 سال همراه اول هنوز هم خالی از مشکل نیست ;)

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون هادی جان.

متاسفانه ایرانسل با این تبلیغاتش داره آبروی خودش رو می بره !!

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
WOW آقای نظری چه خبر جالبی دادین ... پس حالا که تو سعادت آباد راه افتاده یه کاری کنین ما هم همکار بشیم استفاده کنیم :happy:(من تو نظر سنجیتون شرکت کردم البته جوابتون رو نگرفتم هنوز اما به هر ترتیب الان همکار هستم دیگه ;) .... حالا امکانش هست اون تسهیلاتی که گفتین در نظر گرفته شده ، مربوط به موبایل و ارتباطات همراه باشه؟؟؟ شبکه این انعطاف رو داره؟؟؟ )

خسته شدم از بس هی گوشی رو خاموش میکنم سیم کارت رو عوض میکنم ایرانسل میذارم. بعد دوباره عوض میکنم MCI میذارم...زودتر راه بیفته GPRS راحت شیم ( البته قیمت باید معقول و رقابتی باشه ) ...
الان که تو سعادت آباد راه افتاده ، به فرض من اگه تنظیمات کذایی رو تو گوشی وارد کنم قابل استفاده هست یا اینکه تنظیمات مربوط به خط میشه؟؟؟؟
الان سیگنال های روGPRS که گوشی میگه attached یا detached میشه دریافت کرد؟؟؟

راستی مگه شما ساکن سعادت آباد هستید که همینک مشغول کنترل و تست سیستم در سعادت آباد میباشید؟؟یا فقط محل کار ه ؟؟

به هر حال من رو خوشحال کردید :)

راستی این سیم کارت همراه اول من هم فکر کنم داره میمیره ... نمیدونم چشه اما وقتی سیم کارت رو میذارم تو گوشی و روشن میکنم گاهی میگه No Sim....
بعضی وقت ها هم سیم رو میشناسه بالا میاد اما بعد از چند دقیقه میگه Inactive Sim...

مشکل از سیم کارت هستش چون با سیم کارت ایرانسل این مشکل رو ندارم ....
به نظر شما چی کار کنم درست شه؟؟؟؟ نسوزه یه وقت ؟؟؟

ممنون...

با سلام

مشترک گرامی و دوست عزیز

از اینکه در نظرسنجی شرکت نمودید بسیار سپاسگزار و ممنون هستم .
نتیجه ی اون تا 10 /11 /86 مشخص می شود ، چون این به عنوان یک طرح هست و داره بررسی میشه ممکن هم هست که در تهران اجرا بشه و در دیگر نقاط کشور انجام نشود ! فعلاً داره بررسی میشه . حتماً وقتی که خبری شد به شما اطلاع خواهم داد ، در ضمن نظر شما هم نظر بسیار مناسب و خوبی بود .

ان شاءا... بتوانیم این سرویس رو در بهمن ارائه کنیم تا کمی از کاستی های شبکه رو مشترکین در طی این سالها ببخشند !!!

دیشب که در سعادت آباد تست شروع شده و تا الآن از نظر ارسال اطلاعات مشکلی نداریم ولی از نظر دریافت اطلاعات کمی باید سرعتش افزایش پیدا کند .

---- :) خوب ، مشخص است که شما مطالب را به خوبی می خوانید!!!! بله ، من ساکن سعادت آباد هستم .
( هر چند اداره با منزل با این حجم مشترکین دیگه فرقی نداره !!!!!! )
- فقط گوشی های همکاران و البته بنده ی حقیر در این سیستم اجازه ی دسترسی رو داره ! چون به صورت محدود در حال تست هست .
نه ! نمی سوزه ! اگر هم بسوزه ، رایگان تعویض میشه !!!!
باز اگه مشکلی برخوردید پیامک بدید بررسی کنیم .

با سپاس
نظری

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
فقط گوشی های همکاران و البته بنده ی حقیر در این سیستم اجازه ی دسترسی رو داره ! چون به صورت محدود در حال تست هست .
خب Access Point Name رو بذارین بقیه هم مستفیض!!!!! ؟؟ بشن !
f_aeqjgserm_f0281a9.gif

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام

آیا سرد شدن هوا یا وزش باد باید روی انتن دهی تلفن های همراه تاثیر بگزار ه ؟
چه علتی میتونه وجود داشته باشه که بعد از گذشت سه روز آنتن دهی یک منطقه از حالت عالی به حالت غیر قابل باوری تبدیل بشه که حتی بعضی وقت ها کلا شبکه MCI رو پیدا نکنه !!
این اتفاق بعد از فعال شدن سرویس ایرانسل تو منطقه ما (بندرعباس) حادث شده ، آیا این می تونه علت باشه ؟
خط های آنتن گوشی قبلا پر بود اما حالا از شش قسمت یک یا دو قسمت در بهترین وضعیت سه قسمتش پر هست .

با تشکر

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه مشکل اینجاست که همراه اول توی sms های خودش هم مشکل داره، این رو گردن کی میخواد بندازه ؟

والا من که الان حدود 5-6 ساله که از یه شماره خاص استفاده میکنم هیچوقت یادم نمیاد چنین مشکلی رو داشته باشم! واقعا برام جالب بود که به هیچ شماره ی ایرانسلی نمیشه SMS داد!!! آخر سر تصمیم گرفتم خودم به خرج خودم یه سیم کارت همراه اول برای این بنده خدا بخرم تا بتونم بهش SMS بدم!!

AKBAR_TR

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
من کد Puk سیم کارت رو 10 دفعه اشتباه زدم. سیم کارت سوخت. (Invalid SIM)
عوضش کردم یکی دیگه گرفتم. مشکل اینیکی اینه که آنتن نمی ده. (No Service)
البته سیم کارت اعتباری همراه اول هستش.
کسی می دونه چی کار میشه کرد.
مرسی

بالا