hadi*nazary
کاربر تازه وارد
هادی جان شما ظاهرا مستقیما دستی در کار دارید و تو سازمان مشغولید اگر اشتباه نکرده باشم؟!
من یکی دو هفته ست که با ارسال SMS به خطوط ایرانسل مشکل پیدا کردم. خط خودم 0912 ئه و جالب اینجاست که وقتی طرفی که خط ایرانسل داره کنارم باشه میتونم بهش SMS بدم. البته ایشون هم میتونه براحتی به من SMS بده. منم وقتی SMS میدم ارسال میشه ولی Delivery نمیشه و به دستش نمیرسه. اول فکر کردم شاید منطقه ای که بهش SMS میدم یا منطقه ای که اون درش هست نقطه ی کور باشه ولی همه جا این مشکل رو دارم مگر وقتی که نزدیکش باشم!! این مشکل رو با 2-3 تا سیم کارت ایرانسل دارم. میخوام ببینم آیا مشکل از خطوطه یا جای دیگست؟!
با سلام
مشترک گرامی
مشکلی که واقعاً بین ما و شبکه ی ایرانسل وجود دارد را خدمتتان بیان می کنم :
بین شبکه همراه اول با شبکه ی ایرانسل خطوط و لینک های متصل جهت ارسال پیام کوتاه به ظرفیت مناسب وجود ندارند ، یعنی در اصل خطوط ما ظرفیت را دارند ولی چون کل ظرفیت شبکه ی پیام کوتاه شبکه ایرانسل 4 میلیون هست و مشترکینش 5/3 میلیون هستند ، لذا ظرفیت جهت انتقال پیام کوتاه از سرور های ما به سرورهای ایرانسل وجود ندارد ، لذا در اکثر مواقع پیامک های ارسالی شما در DataBase ما ذخیره می شوند و مجدداً بعد از چند ساعت ارسال می شوند ، و این دقیقاً مشکلی است که با ما با شبکه ی ایرانسل داریم .
حتی همینک بنده در آمار پیامک های ارسالی که مشاهده می کردم ، پیامک های شبکه ایرانسل تا 15 روز تأخیر در بعضی موارد به دست مشترکین همراه اول می رسد و بالعکس.
و تا زمانی که طرف مقابل ما افزایش ظرفیت ندهد از دست ما کاری ساخته نیست .
با سپاس