• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آقای نظری 2 تا سوال!

1- چرا همراه اول با اینکه بعد از ایرانسل به فکر اینترنت افتاد باز رفت سراغ تکنولوژی gprs ؟( که حداکثر سرعتش 48 هست)

چرا نرفت مثلا به دنبال ارائه تکنولوژی های جدید مثل:
Enhanced Data rates for GSM Evolution (EDGE) is a digital mobile phone technology which acts as a bolt-on enhancement to 2G and 2.5G GPRS networks. It can carry data speeds up to 384 kbit/s in packet mode and will therefore meet the International Telecommunications Union's requirement for a 3G network.

شاید برای اینکه حتما نیازی نداریم؟؟؟

2- آیا همراه اول قصد داره مثل ایرانسل طرحهای رایگان یا ارزان برای جذب کاربرانش به اینترنت بزاره؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از Mahdy2021 :
2- آیا همراه اول قصد داره مثل ایرانسل طرحهای رایگان یا ارزان برای جذب کاربرانش به اینترنت بزاره؟
آره، یه جشنی گرفتن یا میخوان بگیرن به مناسبت رسیدن به 20 میلیون مشترک، که به مهمون ها شیرینی و شام میدن !!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

محال ممکنه...تا 10 شاهی اخر رو باهات حساب میکنن...اصلا هم طرح تشویقی و این صحبت ها تو کار نیست...شک نکن..:)

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری درسته که اینجا تاپیک مربوط به شرکت ارتباطات سیار هست ولی درست نیست تبلیغ منفی کنید
من خودم همین الان با GPRS ایرانسل (البته گوشی من EDGE نشون میده) به اینترنت ایرانسل وصلم و سرعتم هم 9.5-10 کیلوبایت بر ثانیه هست
راستی، من تابستون رفتم بودم به یکی از روستاهای اردبیل اونجا ایرانسل نصفه آنتن میداد و GPRS هم بود و وصل میشد در صورتی که تماس از سیم کارت های دولتی یا ممکن نبود یا بعد از چند بار میگرفت و بعد از چند ثانیه قطع میشد
راستی !! همراه اول خودش چرا GPRS رو راه نمیندازه ؟ حتما باید پیمانکار انجام بده ؟
اصلا قرار هست که EDGE ارائه بشه یا همین GPRS هم زورکی هست ؟؟؟ خود شما الان باید اینترنت داشته باشید، درسته ؟ سرعت چطوره ؟

با سلام

من قصد تبلیغ منفی رو ندارم . فقط قصد من مقایسه ای کوتاه بود .
هر چند شاید اگر من این مقایسه را انجام بدهم ، شما ناراحت می شوید ولی با توجه به آزمایش ها و تست هایی بود که مهندسین ما بر روی شبکه انجام داده بودند .
هر چند این مسائل را دیگر مطرح نمی نمایم چون به تاپیک مختص شبکه ایرانسل - MTN مربوط می شود .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی خوام جواب بدین ... چون جوابی ندارین ...
الان 130 روز از ثبت نام من میگذره ...
سیم کارت اعتباری رو میگم /
قرار بود 45 روزه بدین ... نمی خواد بگی برو رهگیری کن و نمی دونم فلان و چللان .
یعنی چی چرا تبلیغ غلط میکنین؟
شماره سریال ... 60 - 61 مال من نیومده
59 - 62 اومده
چیه ؟ قرعه کشی میکنین؟

با سلام

نه خیر ، قرعه کشی نمی کنند . به ترتیب واگذار می شود . من هم که در بیشتر تاپیک ها خدمتتون تأخیر در واگذاری چند استان را عرض کردم !
فقط به دفاتر امور مشترکین مراجعه بفرمایید .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری 2 تا سوال!

1- چرا همراه اول با اینکه بعد از ایرانسل به فکر اینترنت افتاد باز رفت سراغ تکنولوژی gprs ؟( که حداکثر سرعتش 48 هست)

چرا نرفت مثلا به دنبال ارائه تکنولوژی های جدید مثل:
Enhanced Data rates for GSM Evolution (EDGE) is a digital mobile phone technology which acts as a bolt-on enhancement to 2G and 2.5G GPRS networks. It can carry data speeds up to 384 kbit/s in packet mode and will therefore meet the International Telecommunications Union's requirement for a 3G network.

شاید برای اینکه حتما نیازی نداریم؟؟؟

با سلام

خواهشاً در نوشتن مطالیتون طعنه و ... نزنید !
پاسخ سوال 1 - نسل شبکه ما نسبت به شبکه ی ایرانسل پایین تر است و نمی توانستیم یکدفعه تمام شبکه را تغییر دهیم . همین کاری که الآن داریم برای GPRS انجام می دهیم تعویض سایت های ما است که تا الآن حدود 5 ماه طول کشیده است . لذا از لحاظ سخت افزاری شبکه امکان پذیر نمی بود .
---- قرار است اپراتور سوم نسل سوم تلفن همراه را تحت پوشش خود قرار دهد .

پاسخ سوال 2 - فعلاً حذف هزینه ی نمایشگر از قبوض بود که در این ماه انجام و اعمال شده است .
و وزارت خانه و مجموعه ارتباطات سیار در این فکر هستند چون در دستور کار برنامه شبکه ارتباطات سیار قرار گرفته است .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره، یه جشنی گرفتن یا میخوان بگیرن به مناسبت رسیدن به 20 میلیون مشترک، که به مهمون ها شیرینی و شام میدن !!!!

با سلام

بله ، ان شاءا... جشنی به مناسبت رسیدن به مرز 20 میلیون مشترک برگزار خواهد شد و به این مشترک هدیه ای هم از طرف شرکت ، تقدیم خواهد شد .

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
با سلام

من قصد تبلیغ منفی رو ندارم . فقط قصد من مقایسه ای کوتاه بود .
هر چند شاید اگر من این مقایسه را انجام بدهم ، شما ناراحت می شوید ولی با توجه به آزمایش ها و تست هایی بود که مهندسین ما بر روی شبکه انجام داده بودند .
هر چند این مسائل را دیگر مطرح نمی نمایم چون به تاپیک مختص شبکه ایرانسل - MTN مربوط می شود .
چه ناراحتی، من فقط مصرف کننده هستم و دارم مصرف میکنم و اتفاقا برای من خوب کار میکنه
به مهندس هاتون هم بگید خودشون رو سر شبکه ایرانسل خسته نکنند، شبکه 20 میلیونی همراه اول هست که اشکالاتش هم کم نیست

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام

خواهشاً در نوشتن مطالیتون طعنه و ... نزنید !
پاسخ سوال 1 - نسل شبکه ما نسبت به شبکه ی ایرانسل پایین تر است و نمی توانستیم یکدفعه تمام شبکه را تغییر دهیم . همین کاری که الآن داریم برای GPRS انجام می دهیم تعویض سایت های ما است که تا الآن حدود 5 ماه طول کشیده است . لذا از لحاظ سخت افزاری شبکه امکان پذیر نمی بود .
---- قرار است اپراتور سوم نسل سوم تلفن همراه را تحت پوشش خود قرار دهد .

پاسخ سوال 2 - فعلاً حذف هزینه ی نمایشگر از قبوض بود که در این ماه انجام و اعمال شده است .
و وزارت خانه و مجموعه ارتباطات سیار در این فکر هستند چون در دستور کار برنامه شبکه ارتباطات سیار قرار گرفته است .

سلام

اینجا سوء تفاهم شد :D من اصلا به اینکه معنی جمله ی من ممکنه طعنه آمیز باشه توجه نکردم

اون که چرا بعد از.... بحث دیگس و من اصل به اون کاری ندارم.

بیشتر من سوالم اینه که حالا که اونا دارن gprs میدن! خب شما حتی اگر دیرتر اینترنت میدادید ولی چیزی غیر از آن میدادید خیلی بهتر بود.

اصولا بحثهای من بیشتر سر مسائل فنی هست تا رقابتی و سازمانی....

به قول دوستمون من هم مصرف کننده هستم و فقط برام کیفیت و تکنولوژی مهمه ;)

از جوابتون ممنون

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه ناراحتی، من فقط مصرف کننده هستم و دارم مصرف میکنم و اتفاقا برای من خوب کار میکنه
به مهندس هاتون هم بگید خودشون رو سر شبکه ایرانسل خسته نکنند، شبکه 20 میلیونی همراه اول هست که اشکالاتش هم کم نیست

با سلام

خوب مسلماً رضایت مشتری در همه ی شبکه ها ملاک است چه همراه اول چه ایرانسل و چه شبکه ی تالیا .

به طور کل فلسفه ی ایجاد اپراتورهای مختلف این است که بتوانند سرویس های مختلف و متنوع را ارائه نمایند و کاربر است که با توجه به نیاز خود و شرایط خود یکی از این شبکه ها را انتخاب می نماید و در این راه هیچ اجباری وجود ندارد .
ممکن است برای من سیم کارت اعتباری مناسب باشد و برای کسی دائمی و... و هیچ الزامی وجود ندارد .

- در ضمن ، هیچ شبکه ای در دنیا وجود ندارد که عاری از نقص و اشتباه باشد ، ما هم قبول داریم که تا ایده آل خود فاصله داریم ولی در حال پیشرفت و جبران آن هستیم تا بتوانیم به آن چیزی که کاربر و مشترک ما دوست دارد برسیم ، هر چند کار سختی هم هست .

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اینجا سوء تفاهم شد :D من اصلا به اینکه معنی جمله ی من ممکنه طعنه آمیز باشه توجه نکردم

اون که چرا بعد از.... بحث دیگس و من اصل به اون کاری ندارم.

بیشتر من سوالم اینه که حالا که اونا دارن gprs میدن! خب شما حتی اگر دیرتر اینترنت میدادید ولی چیزی غیر از آن میدادید خیلی بهتر بود.

اصولا بحثهای من بیشتر سر مسائل فنی هست تا رقابتی و سازمانی....

به قول دوستمون من هم مصرف کننده هستم و فقط برام کیفیت و تکنولوژی مهمه ;)

از جوابتون ممنون

با سلام

مشترک گرامی
من در پست بالایی در جواب یکی از دوستانمون یک مطلبی نوشته ام ، فکر کنم که جواب شما هم تا حدی در آن باشد . اگر باز نیاز به بحث و ریشه یابی هست بفرمایید . ما آماده پاسخگویی هستیم .
موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دریافت هزینه استعلام خلافی خودرو بوسیله SMS از مشترکان همراه اول
سرهنگ "عليرضا جهانگيري" رييس مركز اجراييات راهنمايي و رانندگي از مشخص و ارايه شدن مبلغ جريمه و تعداد تخلفات رانندگي با استفاده از "سامانه الكترونيكي" طي ‪ ۴۰‬ثانيه خبر داد.

اين خدمات از اول هفته نيروي انتظامي به متقاضيان ارايه مي‌شود.

وي به ايرنا، گفت: "سامانه پيامك استعلام مبلغ و تعداد تخلفات رانندگي" با درخواست فرد متقاضي از طريق ارسال پيامك به شماره ‪" VIN‬وي آي ان" مشخص مي‌شود.

"وي‌اي‌ان" عدد ‪ ۱۷‬رقمي‌است كه به‌صورت عمودي درپشت كارت مشخصات خودروهاي پلاك ايران و به صورت افقي در متن شناسنامه مالكيت خودروهاي پلاك ايران درج شده است.

رييس مركز اجراييات راهنمايي و رانندگي افزود: به‌محض اين كه به شماره ‪ ۳۰۰۰۵۱۵۱‬پيامك ارسال شود، طي ‪ ۴۰‬ثانيه پاسخ دريافت خواهدشد.

دراين پيام تعداد و جمع مبلغ تخلفات تا تاريخ صورت وضعيت ارسال خواهد شد.

جهانگيري گفت: ارسال پيام ازطريق تلفن "همراه اول" قابل استعلام خواهد بود و هزينه ارسال پيامك برعهده متقاضي دريافت صورت وضعيت مي‌باشد.

رييس مركز اجراييات راهنمايي و رانندگي ، هدف از الكترونيكي كردن برخي خدمات را كاهش سفرهاي درون و برون شهري، كاهش هزينه متقاضيان ، در دسترس بودن ارايه‌خدمات و حساسيت متقاضيان نسبت به‌وضعيت تخلفات خودرو عنوان كرد.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری درسته که اینجا تاپیک مربوط به شرکت ارتباطات سیار هست ولی درست نیست تبلیغ منفی کنید
من خودم همین الان با GPRS ایرانسل (البته گوشی من EDGE نشون میده) به اینترنت ایرانسل وصلم و سرعتم هم 9.5-10 کیلوبایت بر ثانیه هست
راستی، من تابستون رفتم بودم به یکی از روستاهای اردبیل اونجا ایرانسل نصفه آنتن میداد و GPRS هم بود و وصل میشد در صورتی که تماس از سیم کارت های دولتی یا ممکن نبود یا بعد از چند بار میگرفت و بعد از چند ثانیه قطع میشد
راستی !! همراه اول خودش چرا GPRS رو راه نمیندازه ؟ حتما باید پیمانکار انجام بده ؟
اصلا قرار هست که EDGE ارائه بشه یا همین GPRS هم زورکی هست ؟؟؟ خود شما الان باید اینترنت داشته باشید، درسته ؟ سرعت چطوره ؟

با سلام

جواب این مطلب شما را باید کمی زودتر می دادم ، ببخشید .

ممکن است ، به ترافیک شبکه برمی گردد و عدم آنتن دهی در بعضی نقاط .
ما نمی توانیم خودمان کارهای GPRS را انجام دهیم ، باید پیمانکار باشد .

EDGE در برنامه بعدی وجود دارد ولی فعلاً برای مسئله ی مهم راه اندازی GPRS هست که به مردم هم بد قول شده ایم .

- منظور جمله ی آخرتون رو متوجه نشدم! توضیح بفرمایید . ( ما که الآن به اینترنت با سرعت خوبی وصل هستیم ... )

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

مشترکین گرامی
و دوستان مخاطب این تاپیک

می توانند مشکلات خود و سوالهای خود را نیز از طریق پیام کوتاه با ما در میان بگذارند .
تمامی تماسهای شما و پیام های ارسالی شما به سرعت بررسی خواهد شد .

شماره تماس یا ارسال پیامک به : 09124402538

با آرزوی موفقیت شما

هادی نظری

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
چند روز پیش اومدن BTS های دانشگاه مارو عوض کردن (مجتمع دانشگاهی دانشگاه آزاد رودهن)

BTS های جدید سفید و کوچکتر هست.

این کار برای دادن GPRS انجام شده؟

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقای نظری
می گم که این قضیه سیم کارت های اعتباری چیه؟
آیا در اصفهان هم می توان ثبت نام کرد؟
2- دانشگاه ما دانشگاه نجف آباد یک آنتن bts نداره که مطمئنا 20 هزار دانشجو داره که از موبایل استفاده میکنند. لطفا پیگیری کنید

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
ترافیک شبکه به چی بر میگرده؟
به این برنمیگرده که شرکت مخابرات بیشتر از ظرفیتش سیم کارت فروخته؟
یا شاید هم به این بر میگرده که آنتن های BTS رو با توجه به ترافیک نصب نکردن

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
مشترک گرامی

من در تاپیک های قبل اعلام نمودم ، جهت پیگیری وضعیت سیم کارت ثبت نامی خود به سایت ما به آدرس www.mci.ir مراجعه نمایید و در سمت راست صفحه پس از ورود می توانید وضعیت سیم کارت خود را بررسی نمایید .

ضمناً به دلیل تأخیر در واگذاری ها ، بار دیگر از شما پوزش می طلبیم .
آقا این چه وضعشه بیش از 70 روزه مال من نیومده !!!

ردیف بارکد تاریخ ثبت نام استان شهر آدرس دفتر کد دفتر وضعيت
1 46537096 1386/05/13 فارس خ قدس ابتداي کوچه گودرزي 53560 --

EAsasha

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
يك سوال دارم اينكه اين سيم كارتهاي اعتباري همراه اول 0919 يا مثلا با كد شهر ما 0915951 هزينه جابجايي دارن يا مثله ايرانسل ندارن. چون من اين 0919 رو ديدم كه همه جا هست از شرق تا غرب ........
واينكه مالكيت اينها چطوريه طريقه انتقال مثلا من اگه يه سيم كارت از تهران بگيرم ميتونم بدون اين كه برم تهران منتقل بشه به نام من؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سلام
يك سوال دارم اينكه اين سيم كارتهاي اعتباري همراه اول 0919 يا مثلا با كد شهر ما 0915951 هزينه جابجايي دارن يا مثله ايرانسل ندارن. چون من اين 0919 رو ديدم كه همه جا هست از شرق تا غرب ........
واينكه مالكيت اينها چطوريه طريقه انتقال مثلا من اگه يه سيم كارت از تهران بگيرم ميتونم بدون اين كه برم تهران منتقل بشه به نام من؟
بله هزینه ی جا به جایی داره.

بالا