• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام
و تبریک عید سعید فطر

همینک از زمان ثبت نام شما ، سیم کارت دائمی در فاصله ی 20 تا 40 روز تحویل می شود و سیم کارت اعتباری در فاصله ی 30 تا 60 روز تحویل می شود .
و ثبت نام هم به صورت اینترنتی در پایگاه ما به نشانی www.mci.ir هست و هم به صورت حضوری در دفاتر امور مشترکین سراسر کشور .

واگذاری در تهران با کد 4 و 6 و 7 و 8 انجام می شود و سیم کارت اعتباری با پیش شماره 0919 واگذار می شود .
لازم بذکر است در سایر استانها سیم کارت های اعتباری با کد 9 واگذار می شوند .

موفق باشید
خیلی ممنون از پاسخ.
یعنی منظور شما این است که سیم کارت دائمی مثلا با شماره ******09124 یا ******09126 به ما تحویل داده میشه؟
ممنون.

ehsanhs83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ۳ روزه که نمی تونم به اتریش اس ام اس بزنم،البته فقط وقتی که خونه هستم،خونه ما طرف کاخ نیاوران،جمال آباد هست

فکر می کنید مشکل از کجاست؟؟می تونید پیگیری کنید؟؟ممنون از لطف تون!!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
راستی آقای نظری ممنون میشم اگه آدرس یه دفتر امور مشترکین رو حوالی میدان پونک بدید.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام
و تبریک عید سعید فطر

شرکت آسیاتک ، سرویس های مناسبی ارائه می دهد . و تنها شرکت آسیاتک مجوز دارد که تنها برای کاربران دانشجو تا 256 کیلوبایت را نیز ساپورت کند ( با ارائه گواهی اشتغال به تحصیل ) .
- در چند پست قبل گفتم ، که به علت وجود شرکتهای واسطه در این میان آن چند شرکتی هم که می خواهند تعرفه را کم نمایند ، کم نمی کنند !!!
***منظورم بدون مالیات و... بود ( حدود 3500 در هر ماه ) *

این دستوری است که وزیر محترم ، ان را اعلام فرمودند .
یکی از دلایل آن سوء استفاده هایی بود که مشاهده شده بود . ( همه مطالب را نمی توان عنوان کرد ...)

2002603433046990597_rs.jpg

با عرض تبریک این عید سعید به همه مسلمانان جهان و همچنین آقای نظری و کاربران عزیز پی تی

در مورد دستور که من تقریبا از دلایلش آگاهم(دقیقا اکثریت نمی دونن)

ولی خوب تا کی؟ بالاخره با پیشرفت ثانیه ای علم خیلی سخته نگه داشتن سرعت در پایینترین حد ممکن

من نظرم اینه که تا اینترنت پرسرعت همه گیر نشده فکری برای فرهنگ سازیش بشه.... چون اونموقع نمیشه گفت همه افراد سرعت بالا رو برای ... میخوان ( که البته با همین 128 هم همون کارها البته سخت تر انجام میشه)

گذشته از اینا الان اینترنت ماهواره ای هم داره باب میشه!اون رو که دیگه نمیشه محدود کرد :f34r:

Don Bandini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری مرکز مخابراتی ما - شهید منتظری - 2 ساله که میگه به زودی شبکه ADSL رو راه اندازی میکنه. اما هنوز هیچ خبری نشده. باید چکار کنیم ما؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از پاسخ.
یعنی منظور شما این است که سیم کارت دائمی مثلا با شماره ******09124 یا ******09126 به ما تحویل داده میشه؟
ممنون.

با سلام

بله ، منظورم همان چیزی است که شما نوشته اید .
( البته در تهران )

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ۳ روزه که نمی تونم به اتریش اس ام اس بزنم،البته فقط وقتی که خونه هستم،خونه ما طرف کاخ نیاوران،جمال آباد هست

فکر می کنید مشکل از کجاست؟؟می تونید پیگیری کنید؟؟ممنون از لطف تون!!

با سلام و تبریک عید سعید فطر

فکر کنم ممکن است به کانال های ارتباطی انتقال رومینگ مربوط می شود . لطفاً این موضوع را با شماره ی 09990 ( روابط عمومی شرکت مخابرات ایران ) در میان بگذارید تا در روند بررسی مشکلات قرار بگیرد و یک هفته بعد ، جواب مشکلتان را از سیستم مکانیزه دریافت نمایید .

با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی آقای نظری ممنون میشم اگه آدرس یه دفتر امور مشترکین رو حوالی میدان پونک بدید.

**1 ) میدان پونک مجتمع تجاری بوستان ط همکف راهرو رضا واحد 93 بی
تلفن : 44426814
نام مرکز : جاهید سلیمی

**2 ) میدان پونک مرکز تجاری بوستان ط همکف واحد 202
تلفن : 44498331
نام مرکز : حمید مقدم نژاد

موفق باشید

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای نظری مرکز مخابراتی ما - شهید منتظری - 2 ساله که میگه به زودی شبکه ADSL رو راه اندازی میکنه. اما هنوز هیچ خبری نشده. باید چکار کنیم ما؟

شما باید با دفتر مدیر کل منطقه 5 مخابراتی با شمار ه ی 55601111 تماس بگیرید یا به آدرس زیر مراجعه نمایید خيابان 15 خرداد ، نرسيده به چهارراه گلوبندک ؛ و این مشکل را مطرح نمایید تا در طی بررسی ها با توجه به آمار مشترکین ، شرکت مخابرات نسبت به راه اندازی سرویس اقدام نماید .

یا به آدرس زیر ، نامه ارسال نمایید :
[email protected]

در ضمن می توانید با واحد روابط عمومی 09990 نیز تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح نمایید .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2002603433046990597_rs.jpg

با عرض تبریک این عید سعید به همه مسلمانان جهان و همچنین آقای نظری و کاربران عزیز پی تی

در مورد دستور که من تقریبا از دلایلش آگاهم(دقیقا اکثریت نمی دونن)

ولی خوب تا کی؟ بالاخره با پیشرفت ثانیه ای علم خیلی سخته نگه داشتن سرعت در پایینترین حد ممکن

من نظرم اینه که تا اینترنت پرسرعت همه گیر نشده فکری برای فرهنگ سازیش بشه.... چون اونموقع نمیشه گفت همه افراد سرعت بالا رو برای ... میخوان ( که البته با همین 128 هم همون کارها البته سخت تر انجام میشه)

گذشته از اینا الان اینترنت ماهواره ای هم داره باب میشه!اون رو که دیگه نمیشه محدود کرد :f34r:

با سلام
من هم به نوبه ی خودم این عید فرخنده را نیز به شما تبریک عرض می نمایم
درست است ، به عقیده ی من نباید کاربر را محدود کرد ، هر چه ما محدودیت را افزایش دهیم در کنار آن ، راههای گذر از آن محدودیت ها نیز مطرح می شود .
من دقیقاً حرفهای شما رو تأیید می کنم . این دقیقاً همان مشکلی است که در سالهای 82 تا 84 در مورد اینترنت Dail - Up داشتیم و محدودیت فیلترینگ بالایی داشتیم و اثرات آن را هم دیدیم .
من هم معتقدم باید فرهنگ صحیح استفاده از اینترنت را باید آموزش دهیم . چون همینک در حال حاظر 334 دانشگاه در کشور را به شبکه ی فیبر نوری متصل نموده ایم و دانشجویان این دانشگاهها می توانند از اینترنت پر سرعت استفاده نمایند ، لذا اگر بخواهند کاری نامناسب انجام دهند می توانند و محدودیتی در جلوی آنها نیست !!!!
و اینطور هم که پیس بینی می نماییم تا سال 1388 بهره برداری از شبکه علمی کشور با پهنای باند بسیار بالا انجام می شود ، ( بهره برداری از از فاز تهران این پروژه ، دی ماه امسال در تهران آغاز می شود و با پهنای باند ورودی 8 گیگابایت در هر ثانیه خواهد بود )
من حرف شما را قبول دارم .
ان شاءا... مسئولین امر بتوانند تصمیمی صحیح در این باره اتخاذ نمایند .
در ضمن از شما کاربر محترم نیز متشکر هستم .

هادی نظری
[email protected]

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جناب نظری در مورد ADSL تو منطقه ما یعنی مرکز مخابراتی شهید لطیفی هم میشه یه راهنمایی کنید ...

خبر دارید کی قراره ارایه بشه؟ به کی باید بگیم که میخوایم؟؟

هر دفعه سوال میکنم میگن در دست اقدامه!!!

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب نظری در مورد ADSL تو منطقه ما یعنی مرکز مخابراتی شهید لطیفی هم میشه یه راهنمایی کنید ...

خبر دارید کی قراره ارایه بشه؟ به کی باید بگیم که میخوایم؟؟

هر دفعه سوال میکنم میگن در دست اقدامه!!!

منطقه ی شما را مورد بررسی قرار دادم ، مرکز شما هنوز آماده ی نصب پورت ها نمی باشد .
شما هم می توانید با 09990 تماس بگیرید ولی بهتر آن است که با مدیریت منطقه ی 2 مخابراتی ،با شماره تلفن 22264444 ، تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح نمایید .

هر چند تا پایان امسال بیش از 70% مراکز ما تحت پوشش ADSL قرار خواهند گرفت .

موفق باشید
جهت برقرای تماس با ما می توانید با 09124402538 ارتباط برقرار نمایید .

*** در روزهای یکشنبه تا سه شنبه تاپیک به روز رسانی نخواهد شد !!!! ***

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

منطقه ی شما را مورد بررسی قرار دادم ، مرکز شما هنوز آماده ی نصب پورت ها نمی باشد .
شما هم می توانید با 09990 تماس بگیرید ولی بهتر آن است که با مدیریت منطقه ی 2 مخابراتی ،با شماره تلفن 22264444 ، تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح نمایید .

موفق باشید

جناب نظری !
میشه اطلاعاتی در خصوص مرکز مخابراتی با پیش شماره 2232 در خصوص adsl در اختیارمون بگذارید؟ گویا مشکل پر بودن پورت ها هست ! این مشکل اساسا یعنی چی؟ موردی هست که قابل رفع باشه؟ امیدی هست؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

موفق باشید

ممنون..ولی خب بلاخره منطقه ما جز اون 70 درصد هست یا بازم باید سماق بمکیم؟؟:D:D

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
جناب نظری یا بقیه دوستان اطلاع دارین که برای رجیستر کردن گوشی (iPhone) چه مدارکی لازم هست و کجا باید ارائه کرد؟ مخابرات محل؟

amfapic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
و تبریک عید سعید فطر

به شورا ارسال شده است و منتظر اعلام نظر کارشناسان می باشد .
ان شاءا... به زودی اعمال خواهد شد .
( همانطور که در این دوره از قبوض تلفن همراه مبلغ 1000 تومان نمایشگر را حذف نموده ایم )

با سلام خدمت همه دوستان
آقای نظری این مطلبی که می نویسم مربوط به شما نیست و من از شما گله ای ندارم مربوط به شرکت همراه اول است
من نمی دونم که کی این مسئولین ما می خواهند یاد بگیرند که وقتی قولی می دهند باید به آن عمل کنند
این همه هم ادعای مسلمونیشون می شه
من وقتی که خواستم سیم کارت اعتباری ثبت نام کنم گفته بودند بین 30 تا نهایتا 45 روز واگذار می شود
در حالیکه الآن 80 روز شده که من ثبت نام کردم و هنوز خبری نسیت
فقط آقای نظری خواهش می کنم نیایید بگید که شبکه ظرفیت نداره و به مسئولین بگویید که از این جور مزخرفات تحویل ما ندهند.
اگر شبکه ظرفیت نداره خیلی بیجا می کنند که اصلا ثبت نام می کنند
والا... خجالت هم خوب چیزیه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مگه ایشون در همراه اول نیستند ؟ چرا سوالات مخابراتی میپرسید ؟ :D مگه تو مخابرات هم تشریف دارند ؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مگه ایشون در همراه اول نیستند ؟ چرا سوالات مخابراتی میپرسید ؟ :D مگه تو مخابرات هم تشریف دارند ؟
جناب شایان!
درسته . ایشون یکی از کارکنان همراه اول هستند ولی لطف کردن گفتند در سایر زمینه های مخابراتی اگر اطلاعاتی داشته باشند ما رو کمک می کنند و یا اینکه به مسولان مربوط ارجاع بدن

واقعا کاش سایر مسولین در سایر دستگاها نیز از افرادی مثل آقای نظری الگو بگیرن :D

دستگاه پاسخگو همیشه موفق است ;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
بسیار عالی ! من هم از طرف فروم از ایشون به خاطر زحمتی که میکشن و پاسخگو هستند در این فروم ، تشکر میکنم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام آقای نظری

باز یه سوال غیر همراه اولی...

1- چطور ما میتونیم با بخش فیلترینگ مخابرات تماس داشته باشیم؟ مثلا هر از گاهی به سایت غیر اخلاقی یا توهین آمیز و .... بر خورد میکنم که از حداقل حقش یعنی فیلتر :D بهره مند نیست.
خواستم ببینم چطوری باید این موضوع به اطلاع فیلترینگ برسه.

و سوال همراه اولی

2- امکانش هست که در همراه اول سیستم تنظیم خودکار ساعت و تاریخ بزارید؟
یعنی مثلا من سیمکارت رو که میزارم داخل گوشی تاریخ و ساعت گوشی با آنتن یا مرکز تنظیم بشه؟

بالا