آقاي هادي نظري
نميدونم چرا به پست شماره 202 بي تفاوت هستيد فكر كنم به خاطر اين هم هست كه خوب جوابي نمي تونه داشته باشه
ولي يه چيزيو خوب ميدونم اگه ايرانسل نميومد شركت شما نه اسمشو عوض ميكرد نه لوگوشو (اينم كه وضعش معلوم شد) و نه سيم كارت اعتباري ميداد و نه تبليغات ياد ميگرفت و نه ......
من طرفدار ايرانسل نيستم فعلا هم از كيفيت خدماتي كه ميده راضي نيستم ولي شركت شما ... رو به هم ميزنه!!!
با جدي شدن بحث گران بودن تعرفه ارسال پيامك(SMS) كه حتي سازمان بازرسي را به واكنش واداشت ، در جديدترين موضعگيري سازمان تنظيم مقررات اعلام كرد كه اگر مخابرات طرح كاهش تعرفه پيامك را ندهد، خود راسا اقدام به كاهش تعرفه خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، موضوع گران بودن تعرفه ارسال پيامك از سال گذشته مطرح بود. آن زمان كارشناسان مخابران نيز معتقد بودند كه 134 ريال براي پيامك گران است و اين هزينه بايد به حدود 60 ريال كاهش يابد.
اما در روزهاي اخير اين موضوع وارد مرحله جديدي شده است. سازمان بازرسي كل كشور كه سازمان نظارتي محسوب ميشود خواهان كاهش تعرفه پيامك شركت مخابرات ايران به كمتر از 60 ريال شده است.
در همين رابطه محمود خسروي رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به خبرنگار اقتصادي فارس گفت: اعضاي كميسيون تنظيم مقررات از سازمان تنظيم مقررات خواسته است تا بحث تعرفه پيامك را بررسي كند.
وي گفت: گزارش سازمان تنظيم مقررات نيز 2 هفته ديگر آماده ارسال به كميسيون مقررات ميشود.
لطف الله صبوحي معاون سازمان تنظيم مقررات نيز در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس اظهار داشت: سازمان مقررات طي ماههاي گذشته از شركت مخابرات طرح پيشنهادي كاهش تعرفه پيامك را درخواست كرده بود كه هنوز اين شركت پاسخي به درخواست سازمان نداده است.
وي تاكيد كرد: سازمان معتقد به گراني پيامك است و بايد تعرفه آن كاهش يابد.
صبوحي تصريح كرد: چنانچه مخابرات ايران طرح پيشنهادي خود را براي كاهش تعرفه پيامك ندهد، سازمان راسا اقدام به بررسي و كاهش آن خواهد كرد و مخابرات الزام به رعايت و اجراي مصوبه خواهد شد.
وي پيش بيني كرد بزودي طرح كاهش تعرفه پيامك سيم كارت مخابرات ايران به نتيجه برسد.
اين گزارش حاكي است: مسوولان مخابرات ايران معتقد است كه تعرفه فعلي پيامك در حد معقول است و نيازي به كاهش نيست.
از طرفي خبرها حاكي است كه سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليدكنندگان وزارت بازرگاني مكاتبات با مخابرات ايران در خصوص نحوه و مبناي محاسبه تعرفه پيامك داشته است.
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز.
من در تاریخ 9 مرداد در اراک یک سیم کارت اعتباری ثبت نام کرده ام .
ولی تا الآن که نزدیک 50 روز می شود هنوز واگذار نشده است.
آیا شما می توانید پیگیری کنید که چه زمانی واگذار می شود؟
با تشکر مجدد.
ارادتمند شما.
امین.
آقاي هادي نظري
نميدونم چرا به پست شماره 202 بي تفاوت هستيد فكر كنم به خاطر اين هم هست كه خوب جوابي نمي تونه داشته باشه
ولي يه چيزيو خوب ميدونم اگه ايرانسل نميومد شركت شما نه اسمشو عوض ميكرد نه لوگوشو (اينم كه وضعش معلوم شد) و نه سيم كارت اعتباري ميداد و نه تبليغات ياد ميگرفت و نه ......
من طرفدار ايرانسل نيستم فعلا هم از كيفيت خدماتي كه ميده راضي نيستم ولي شركت شما ... رو به هم ميزنه!!!
چند روز طول می کشه تا سیم کارت اعتباریو بدن؟
کاملا موافقم...
نه دوست عزیز مشکل از اینا نیست ، مشکل از خود ماست.
من آدم های بی شماری رو میشناسم که فقط وقتی سیم کارت ایرانسلشون اسم کوچه یا خیابونو رو گوشی میندازه ذوق زده میشن ، فکر کن اگه به این آدم ها بگی که جاهای دیگه ی دنیا مردم با موبایلشون video call میکنن و در حین حرف زدن تصویر هم رو میبینن ، این آدم ها عکس العملشون چیه؟؟؟؟ سکته میکنن...
حالا این 3G و EDGE و UMTS و HSCSD و هزار کوفت و زهرمار دیگه که باهاشون میشه یه اینترنت خیلی سریع تر از اینترنت خونه داشت ( البته زد و بند ها توی اینترنت منازل ما تو ایران هم جای بحث خودشو داره) کجان؟؟ مطمئنا همون اپراتور عربی این سرویس ها رو ارائه میده که همراه اول اون رو الگو قرار داده...
این بی اطلاعی مردم رو پیش کشیدم تا بگم :
این رو هم همه ی ما خوب میدونیم : تا وقتی مردم بی اطلاع هستن ، دیگه چرا خرج اضافی؟...و اصلا برای همینه که بزرگان گفته اند باید علم کسب کرد تا از زیر استعمار در اومد
خدمت آقای نظری
من منکر کار خوب شما نمیشم ، از کمکتون ممنونم ... اما کل قضیه مشکل داره
فقط خواهش میکنم این تاپیک رو یه بار از اول مرور کنین تا بفهمین چند بار عبارت "حق با شماست" رو تکرار کردین...
بله ، فقط با گفتن اینه که دهن مردم بسته میشه
باز هم میگم هیچ دشمنی با شخص شما نیست ، و باز هم از کار خوبتون تو این فورم تشکر میکنم ، شخصا استفاده ی زیادی بردم....شاید بهترینش قول GPRS تا آبان ماه باشه ، امیدوارم بتونین ...
عزیز وزیر ارتباطات گفته بود مخابرات از این به بعد چند تا سیم کارت رو برا اونایی که می خوان بین قیمت 10 تا 15 هزار تومن کپی میکنه الان جایی هست این کار رو بکنه؟؟؟نگید از 2 سیم استفاده کن یا وشی 2 سیم کارته بخر که دومی مفتش گرونه اولی دردسرش
پست 133ولی توصیه می نمایم Message Center خود را از +9891100500 به 9891100501+ یا 502 یا 505 تغییر دهید .
هم اکنون 7 مرکز فعال می باشد .
چه شهری؟سلام جناب نظری خسته نباشید
نمیدونم این سوال قبلاً پرسیده شده یا نه ...
ولی با وجود شایعاتی مبنی بر اینکه امکان استفاده از خدمات area info و مشاهده نام bts بر روی گوشی در شبکه همراه اول فعال شده با این حال من برای 2 مدل از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون موفق به راه اندازی این سرویس نشده ام .
درضمن آپشن های مربوط به این سیستم در منوی گوشی ها را هم فعال کرده ام .
با تشکر
خیلی خوبه که تو اینجور اماکن از mini bts استفاده میشه .اما 1 ماه پیش که رفتم مشهد تقریبا برای همراه اول پوشش کامل اریا اینفو داده شده بود و هم شهر و هم حرم کاملا بخش بندی شده بود.
حتی تک تک صحنها و .... اسم خاص داشتن