• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

طراح لوگوی همراه اول کیست ؟

amfapic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز.
من در تاریخ 9 مرداد در اراک یک سیم کارت اعتباری ثبت نام کرده ام .
ولی تا الآن که نزدیک 50 روز می شود هنوز واگذار نشده است.
آیا شما می توانید پیگیری کنید که چه زمانی واگذار می شود؟
با تشکر مجدد.
ارادتمند شما.
امین.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
آقاي هادي نظري
نميدونم چرا به پست شماره 202 بي تفاوت هستيد فكر كنم به خاطر اين هم هست كه خوب جوابي نمي تونه داشته باشه

ولي يه چيزيو خوب ميدونم اگه ايرانسل نميومد شركت شما نه اسمشو عوض ميكرد نه لوگوشو (اينم كه وضعش معلوم شد) و نه سيم كارت اعتباري ميداد و نه تبليغات ياد ميگرفت و نه ......

من طرفدار ايرانسل نيستم فعلا هم از كيفيت خدماتي كه ميده راضي نيستم ولي شركت شما ... رو به هم ميزنه!!!

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي هادي نظري
نميدونم چرا به پست شماره 202 بي تفاوت هستيد فكر كنم به خاطر اين هم هست كه خوب جوابي نمي تونه داشته باشه

ولي يه چيزيو خوب ميدونم اگه ايرانسل نميومد شركت شما نه اسمشو عوض ميكرد نه لوگوشو (اينم كه وضعش معلوم شد) و نه سيم كارت اعتباري ميداد و نه تبليغات ياد ميگرفت و نه ......

من طرفدار ايرانسل نيستم فعلا هم از كيفيت خدماتي كه ميده راضي نيستم ولي شركت شما ... رو به هم ميزنه!!!

کاملا موافقم...

نه دوست عزیز مشکل از اینا نیست ، مشکل از خود ماست.

من آدم های بی شماری رو میشناسم که فقط وقتی سیم کارت ایرانسلشون اسم کوچه یا خیابونو رو گوشی میندازه ذوق زده میشن ، فکر کن اگه به این آدم ها بگی که جاهای دیگه ی دنیا مردم با موبایلشون video call میکنن و در حین حرف زدن تصویر هم رو میبینن ، این آدم ها عکس العملشون چیه؟؟؟؟ سکته میکنن...

حالا این 3G و EDGE و UMTS و HSCSD و هزار کوفت و زهرمار دیگه که باهاشون میشه یه اینترنت خیلی سریع تر از اینترنت خونه داشت ( البته زد و بند ها توی اینترنت منازل ما تو ایران هم جای بحث خودشو داره) کجان؟؟ مطمئنا همون اپراتور عربی این سرویس ها رو ارائه میده که همراه اول اون رو الگو قرار داده...

این بی اطلاعی مردم رو پیش کشیدم تا بگم :
این رو هم همه ی ما خوب میدونیم : تا وقتی مردم بی اطلاع هستن ، دیگه چرا خرج اضافی؟...و اصلا برای همینه که بزرگان گفته اند باید علم کسب کرد تا از زیر استعمار در اومد

خدمت آقای نظری
من منکر کار خوب شما نمیشم ، از کمکتون ممنونم ... اما کل قضیه مشکل داره
فقط خواهش میکنم این تاپیک رو یه بار از اول مرور کنین تا بفهمین چند بار عبارت "حق با شماست" رو تکرار کردین...

بله ، فقط با گفتن اینه که دهن مردم بسته میشه

باز هم میگم هیچ دشمنی با شخص شما نیست ، و باز هم از کار خوبتون تو این فورم تشکر میکنم ، شخصا استفاده ی زیادی بردم....شاید بهترینش قول GPRS تا آبان ماه باشه ، امیدوارم بتونین ...

sambol

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز وزیر ارتباطات گفته بود مخابرات از این به بعد چند تا سیم کارت رو برا اونایی که می خوان بین قیمت 10 تا 15 هزار تومن کپی میکنه الان جایی هست این کار رو بکنه؟؟؟نگید از 2 سیم استفاده کن یا وشی 2 سیم کارته بخر که دومی مفتش گرونه اولی دردسرش

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
موضع گيری جّدی سازمان تنظيم مقررات: مخابرات تعرفه Sms را كاهش ندهد، سازمان مقررات رأساً اقدام می‌كند
با جدي شدن بحث گران بودن تعرفه ارسال پيامك(SMS) كه حتي سازمان بازرسي را به واكنش واداشت ، در جديدترين موضع‌گيري سازمان تنظيم مقررات اعلام كرد كه اگر مخابرات طرح كاهش تعرفه پيامك را ندهد، خود راسا اقدام به كاهش تعرفه خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، موضوع گران بودن تعرفه ارسال پيامك از سال گذشته مطرح بود. آن زمان كارشناسان مخابران نيز معتقد بودند كه 134 ريال براي پيامك گران است و اين هزينه بايد به حدود 60 ريال كاهش يابد.
اما در روزهاي اخير اين موضوع وارد مرحله جديدي شده است. سازمان بازرسي كل كشور كه سازمان نظارتي محسوب مي‌شود خواهان كاهش تعرفه پيامك شركت مخابرات ايران به كمتر از 60 ريال شده است.
در همين رابطه محمود خسروي رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به خبرنگار اقتصادي فارس گفت: اعضاي كميسيون تنظيم مقررات از سازمان تنظيم مقررات خواسته است تا بحث تعرفه پيامك را بررسي كند.
وي گفت: گزارش سازمان تنظيم مقررات نيز 2 هفته ديگر آماده ارسال به كميسيون مقررات مي‌شود.
لطف الله صبوحي معاون سازمان تنظيم مقررات نيز در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس اظهار داشت: سازمان مقررات طي ماههاي گذشته از شركت مخابرات طرح پيشنهادي كاهش تعرفه پيامك را درخواست كرده بود كه هنوز اين شركت پاسخي به درخواست سازمان نداده است.
وي تاكيد كرد: سازمان معتقد به گراني پيامك است و بايد تعرفه آن كاهش يابد.
صبوحي تصريح كرد: چنانچه مخابرات ايران طرح پيشنهادي خود را براي كاهش تعرفه پيامك ندهد، سازمان راسا اقدام به بررسي و كاهش آن خواهد كرد و مخابرات الزام به رعايت و اجراي مصوبه خواهد شد.
وي پيش بيني كرد بزودي طرح كاهش تعرفه پيامك سيم كارت مخابرات ايران به نتيجه برسد.
اين گزارش حاكي است: مسوولان مخابرات ايران معتقد است كه تعرفه فعلي پيامك در حد معقول است و نيازي به كاهش نيست.
از طرفي خبرها حاكي است كه سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليد‌كنندگان وزارت بازرگاني مكاتبات با مخابرات ايران در خصوص نحوه و مبناي محاسبه تعرفه پيامك داشته است.

DKzeit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا فقط میشه امیدوار بود....
ممنون.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز.
من در تاریخ 9 مرداد در اراک یک سیم کارت اعتباری ثبت نام کرده ام .
ولی تا الآن که نزدیک 50 روز می شود هنوز واگذار نشده است.
آیا شما می توانید پیگیری کنید که چه زمانی واگذار می شود؟
با تشکر مجدد.
ارادتمند شما.
امین.

با سلام

لطفاً شماره شناسنامه و کد ملی خود را برای من از طریق نامه الکترونیکی به [email protected] یا از طریق پیام خصوصی بفرستید تا من پیگیری نمایم . با سپاس

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي هادي نظري

با سلام
ببنید ما الان در حال بررسی و کاهش تعرفه های پیام کوتاه هستیم که این امر بسیار برای شما عزیزان مشترک مناسب است و رفاه بیشتری را برایتان فراهم می کند .
صحبت های زیادی شده عده ای کاهش از 134 ریال به 60 ریال را خواهان هستند و عده ای کاهش به 100 ریال . به هرحال فعلاً که کارشناسان در حال بررسی این مسائل هستند .

و من واقعاً عرض می کنم که شبکه نسبت به دو سال گذشته از کیفیت و کمیت بهتری برخوردار هست . شما موافق نیستید ؟ !

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند روز طول می کشه تا سیم کارت اعتباریو بدن؟

با سلام

با توجه به ( 1 ) زمان ثبت نام سیم کارت و (2) استانی که در آن وجود دارید و ظرفیت آن استان در واگذاری سیم کارت ؛ زمان دریافت سیم کارت اعتباری شما از 15 روز تا 50 روز متغیر می باشد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاملا موافقم...

نه دوست عزیز مشکل از اینا نیست ، مشکل از خود ماست.

من آدم های بی شماری رو میشناسم که فقط وقتی سیم کارت ایرانسلشون اسم کوچه یا خیابونو رو گوشی میندازه ذوق زده میشن ، فکر کن اگه به این آدم ها بگی که جاهای دیگه ی دنیا مردم با موبایلشون video call میکنن و در حین حرف زدن تصویر هم رو میبینن ، این آدم ها عکس العملشون چیه؟؟؟؟ سکته میکنن...

حالا این 3G و EDGE و UMTS و HSCSD و هزار کوفت و زهرمار دیگه که باهاشون میشه یه اینترنت خیلی سریع تر از اینترنت خونه داشت ( البته زد و بند ها توی اینترنت منازل ما تو ایران هم جای بحث خودشو داره) کجان؟؟ مطمئنا همون اپراتور عربی این سرویس ها رو ارائه میده که همراه اول اون رو الگو قرار داده...

این بی اطلاعی مردم رو پیش کشیدم تا بگم :
این رو هم همه ی ما خوب میدونیم : تا وقتی مردم بی اطلاع هستن ، دیگه چرا خرج اضافی؟...و اصلا برای همینه که بزرگان گفته اند باید علم کسب کرد تا از زیر استعمار در اومد

خدمت آقای نظری
من منکر کار خوب شما نمیشم ، از کمکتون ممنونم ... اما کل قضیه مشکل داره
فقط خواهش میکنم این تاپیک رو یه بار از اول مرور کنین تا بفهمین چند بار عبارت "حق با شماست" رو تکرار کردین...

بله ، فقط با گفتن اینه که دهن مردم بسته میشه

باز هم میگم هیچ دشمنی با شخص شما نیست ، و باز هم از کار خوبتون تو این فورم تشکر میکنم ، شخصا استفاده ی زیادی بردم....شاید بهترینش قول GPRS تا آبان ماه باشه ، امیدوارم بتونین ...

با سلام
بسیار بسیار خوشحال هستم که در کنار شما عزیزان مشغول به فعالیت هستیم

بله ، درست است .
من از مطلب شما بسیار خوشحال و خشنود هستم . به مطالب خوبی اشاره کردید ( بین خودمون باشه ، به قضیهی لوگوی ما هم گیر دادی ها !! ) اما در کل حرف شما درست است و به شما می گم که " حق با شماست " چرا که شبکه ی ما از لحاظ کمی در حال افزایش سریعتری نسبت به افزایش کیفیتی در مقایسه با کشورهای خارجی می باشد .
ولی الان قراردادهایی با یکی از شرکت ها بسته ایم مبنی بر ارائه ی تلویزیون بر روی گوشی های همراه اول در تهران که فعلاً فکر کنم در مرحله ی اول برای گوشی های مدل ساژم کار می کند .
امیدوار هستیم که بتوانیم خودمون رو سریع به کشورهای خارجی نزدیک کنیم .
متأسفانه امروز خبر دار شدم که ارائهی سرویس GPRS به آذر ماه موکول شده است . ببینید در همین قضیه ی GPRS که خیلی پیش پا افتاده است ما با پیمانکاران مشکل داریم و گرنه ما 700 سایت خودمون رو برای این سرویس آماده کرده ایم و تعویض کردیم در طول 3 ماه که سرعت بسیار بالایی است ولی پیمانکاران با عدم رعایت حساسیت زمانی کار ما را به تعویق می اندازند . و در نهایت مردم می گویند همراه اول مشکل دارد و خلف وعده می نماید به طوری که واقعاً این مشکل از ما نیست !!!! حالا شما چی می گویید ؟ نظرتان چیست ؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز وزیر ارتباطات گفته بود مخابرات از این به بعد چند تا سیم کارت رو برا اونایی که می خوان بین قیمت 10 تا 15 هزار تومن کپی میکنه الان جایی هست این کار رو بکنه؟؟؟نگید از 2 سیم استفاده کن یا وشی 2 سیم کارته بخر که دومی مفتش گرونه اولی دردسرش

با سلام

ببخشید متوجه منظورتون نشدم . میشه یکبار دیگر بفرمایید .
با تشکر

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با سلام و خسته نباشید خدمت آقای نظری

چند سوال داشتم(البته ببخشید که زیاده) :

1- چرا شرکت ارتباطات سیار و حتی مخابرات و وزارت آیسیتی یک فوروم(انجمن) مستقل نمیسازن؟من که خودم شخصا برای خودم ساختم و کاره سختی هم نیست!
73.gif

البته مثلا وزارت یک فوروم داره ولی برای تزئینات!!!!!! http://ict.gov.ir/forum

هم سرعتش کنده هم
من ثبت نام کردم ولی برای فعال سازی وقتی روی لینکش کلیک می کنم ارور میده
Parser Error Message: 'SiteMemberVerifyEmail' is not a valid base class because it does not extend class 'System.Web.UI.Page'.
این یعنی تعطیل

2-چرا بعضی وقتها sms هایی که از خارج از کشور میزنن به دست ما نمیرسه؟ راه رو گم می کنن
217.gif

3- این آیدی mci_iran در یاهو با شما نسبتی داره؟ البته من ادش کردم

4-این سایت نصفه نیمه که حتی تایتل هم نداره و آنتایتلد پیج هست به ارتباطات سیار وابستس؟ http://dpd.ir

5-شما گفتید؟
ولی توصیه می نمایم Message Center خود را از +9891100500 به 9891100501+ یا 502 یا 505 تغییر دهید .
هم اکنون 7 مرکز فعال می باشد .
پست 133
بالاخره ما 7 مرکز داریم یا 9 تا یا بیشتر؟
هر مرکزی شماره مختص به خود را دارد؟
میشه لطف کنین بگین هر شماره ماله کدام دیتاسنتر هست و در چه شهری قرار دارد؟

6-من دانشگاه آزاد قزوین درس میخونم!رشته آیتی
39.gif

دانشگاه ما حدود 25 هزار دانشجو داره که روزانه بین 3 تا 6 هزار نفر دانشگاه میان
اگر متوسط در ساعت حساب کنیم بین 500 تا 1500 و حتی بعضی روزهای خاص تا 2000 نفر در دانشگاه هستن(آمار حالت تقریبی داره)

روزهای تابستون که دانشگاه خلوته در جاهایی از دانشگاه که آنتن داریم ظرفیت کافیه ولی در ترم مهر و بهمن به شدت ظرفیت کمه تا جایی که ممکنه برای یک تماس مجبور شیم تا 20 یا 30 بار تلاش کنیم و البته کیفیت صدا پایینه و قطع و وصل های مکرر هم که عادی
همراه اول امکان داره که ظرفیت و آنتن دهی رو در اونجا بهتر کنه؟

7-چرا برای تغییر آدرس 5 هزارتومن هزینه میگیرید؟فکر نکنم تغییر 1 نوشته بالای 100 تومن ارزش داشته باشه!همینطور هزینه ی سوزاندن سیم هم بالاست!
8-سرویس 30009 شما فقط در شهری که سیم صادر شده اطلاعات میده؟
سیم من ماله تهرانه ولی تا به حال در کرج مشهد قزوین و چندین جاده و شهر دیگه تست کردم و پیغامی نیومده.چرا؟

9-چرا یک سیستم ارائه ی ریز مکالمات وب بیسد نمیسازید؟ یا حداقل ارسال به ایمیل اشخاص؟

من زیاد توی این فوروم میام ولی عجیبه که تا به حال این تاپیک رو ندیده بودم:blink:.

10-شخص شما یا سایر افراد از همراه اول یا مخابرات و وزارت در فوروم یا سایت دیگه ای مثل همین تاپپیک فعال هستن؟

به هر حال واقعا کار جالبی هست و پاسخگویی بدین شکل بسیار ارزشمند است

با تشکر

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سازمان بازرسي کل کشور، تعرفه فعلي ارسال پيام کوتاه به وسيله تلفن همراه را غيرعادلانه دانست و بر اساس بررسي‌هاي مربوط به مستندات فني و توجيه اقتصادي، خواهان کاهش آن شد.
wh120-101.jpg

در گزارش بازرسان سازمان بازرسي کل کشور آمده است: سيستم سيگنالينگ براي بستر Voice ايجاد شده و ارسال SMS به عنوان خدمات ارزش افزوده از طريق همان سيستم انجام مي‌شود. با توجه به آن ‌که تعرفه مکالمه تلفن همراه براي يک دقيقه 447 ريال است و با عنايت به آن‌ که زمان دوم اشغال لينک‌هاي ارتباطي حسب اظهارنظر مسوولان مرکز SMSC شرکت ارتباطات سيار برابر 3 تا حداکثر 5 ثانيه است؛ چنانچه هزينه اخذ شده از مشترکان بر اساس ثانيه محاسبه شود، مبلغ دريافتي به مراتب کمتر از مبلغ 140 ريال فعلي بابت هر پيام ارسالي خواهد بود.

اين گزارش مي‌افزايد: با عنايت به اين‌که حجم قراردادهاي خريد تجهيزات مازاد بر Voice براي ارسال SMS از قبيلSTP و SMSC و... به ازاي يک ميليون مشترک در حدود يک‌ ميليارد تومان است و با توجه به آن ‌که هر دو ماه در حدود يک ميليارد SMS ارسال مي‌شود، بنابراين با لحاظ مبلغ 10 ريال در تعرفه SMS سرمايه‌گذاري مزبور ظرف دو ماه مسترد مي‌شود و به همين لحاظ تعرفه فعلي SMS (مبلغ 140 ريال) به نظر نمي‌رسد عادلانه باشد.

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام جناب نظری خسته نباشید

نمیدونم این سوال قبلاً پرسیده شده یا نه ...
ولی با وجود شایعاتی مبنی بر اینکه امکان استفاده از خدمات area info و مشاهده نام bts بر روی گوشی در شبکه همراه اول فعال شده با این حال من برای 2 مدل از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون موفق به راه اندازی این سرویس نشده ام .
درضمن آپشن های مربوط به این سیستم در منوی گوشی ها را هم فعال کرده ام .

با تشکر

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام جناب نظری خسته نباشید

نمیدونم این سوال قبلاً پرسیده شده یا نه ...
ولی با وجود شایعاتی مبنی بر اینکه امکان استفاده از خدمات area info و مشاهده نام bts بر روی گوشی در شبکه همراه اول فعال شده با این حال من برای 2 مدل از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون موفق به راه اندازی این سرویس نشده ام .
درضمن آپشن های مربوط به این سیستم در منوی گوشی ها را هم فعال کرده ام .

با تشکر
چه شهری؟
من اولین بار روی ایرانسل دیدم!
بعد قرار بود در نمایشگاه کتاب در مصلی هم یه چیزی شبیه این بزارن که اصلا ما ندیدیم
اما 1 ماه پیش که رفتم مشهد تقریبا برای همراه اول پوشش کامل اریا اینفو داده شده بود و هم شهر و هم حرم کاملا بخش بندی شده بود.
حتی تک تک صحنها و .... اسم خاص داشتن

ولی توی شهر یا استان تهران هنوز ندیدم

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
تهران هستم
اما 1 ماه پیش که رفتم مشهد تقریبا برای همراه اول پوشش کامل اریا اینفو داده شده بود و هم شهر و هم حرم کاملا بخش بندی شده بود.
حتی تک تک صحنها و .... اسم خاص داشتن
خیلی خوبه که تو اینجور اماکن از mini bts استفاده میشه .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
1; شما جز برنامه تبلیغاتی همراه هستی؟ یعنی پول میگیری که جواب ما رو بد ؟
2: من نمی دونم ... شماره شناسنامه ام رو فرستادم براتون ... جواب دادین آماده :blink:تحویل. خوب الان دیگه شد 60 روز.
من میخوام از این شرکت شکایت کنم. یعنی چی تبلیغ الکی میکنن. 30 - 45 روز . کجا باید شکایت کنم. ( نه خیر طلبکار شما نیستم ) اما این چه وضعیه ؟ :hmm:
3: این ام ام اس شما کی فعال میشه ؟
4: ممنون. :happy:

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
ام ام اس رو كه در پست 232 گفتند به آذر موكول شده!
البته اميدوارم منظورشون آذر 1386 باشه...!!!
21.gif

بالا