• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
سیم کارت من که در تاریخ 13/5 ثبت نام کردم نیومده ! 1 ماه بیشتر شده چرا !!

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خوام بدونم که اگه مثلا کسی بهم sms بزنه و به علت پر بودن inbox من اون sms هفت /8 ساعت پشت در
مونده باشه و من بعدش inboxam را خالی کنم و اون sms از پشت در بیاد تو delivery برای اون کسی که sms را زده
کی میرسه ؟ زمانی که مسیجش را زده بهم و اومده پشت در یا بعد از اینکه به من رسید

با سلام
زمانی که پیامک در Inbox شما وارد شود در آن لحظه دلیورد برای فرستنده ارسال خواهد شد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا من 1 ماه و نیم پیش یه سیم کارت اعتباری ثبت نام کردم تو یکی از دفاتر پستی شیراز ولی هنوز که میریم میگن نیومده این چه وضع خدماته؟

با سلام

لطفاً در صورتی که تأخیر در واگذاری را مشاهده می نمایید سریعاً در ساعات اداری با شماره پاسخگوی 09990 ( امور مشترکین که مکالمه آن از تلفن ثابت و همراه رایگان می باشد ) تماس گرفته و مراتب را به اطلاع همکاران برسانید یا اینکه به مراکز دولتی امور مشترکین مراجعه نموده و مراتب را پیگیری نمایید .

در ضمن واگذاری ها در هر استان از طریق رسانه ها به اطلاع عموم خواهد رسید .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چندین بار برای استفاده از این سرویس اقدام کرده‌ام و به چند تا مشکل برخوردم:

اول اینکه از 10-12 تا ارسال پیام‌کوتاه 2 یا 3 بار جواب هزینه ها آمده است

دوم اینکه چرا عددی که نشان می‌دهد بدون مالیات و آبونمان و غیره است و چرا جمع کل‌اش با جمع کل فیش مخابرات یکسان نیست

چرا هزینه‌ها را به روز یا هفته یا ماه نشان نمی‌دهد

با سلام
این مشکل از اردیبهشت ماه در سیستم نرم افزاری شرکت ارتباطات سیار قسمت مرکز صورتحساب گیری وجود دارد که به دلیل حجم عظیم مشترکین که همینک به 20 میلیون نفر رسیده اند ، وجود دارد . هر چند در حال رفع نقص هست ولی همچنان شما عزیزان باید سعی نمایید که از طریق سایت مرکزی شرکت ارتباطات سیار به نشانی www.mci.ir قبوض خود را دریافت نمایید .

حق با شماست .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز متوجه شدم که شرکت ارتباطات سیار متاسفانه تنها نوع خاصی از گوشی‌ها رو رجیستر میکنه. موضوع اینه که شرکت‌های تولیدکننده گوشی برای ثبت شماره سریال گوشی (imei) باید به BABT برای اروپا و یا PTCRB برای امریکای شمالی مراجعه کنند. این دو شرکت database های خودشون رو از گوشی‌هایی که ثبت شده دارن. متاسفانه شرکت ارتباطات سیار برای اینکه ببینه آیا imei گوشی درست هست یا نه تنها از پایگاه BABT استفاده میکنه و بنابراین گوشی‌هایی که توسط PTCRB ثبت شده رو قبول نمی‌کنن. برای چک کردن اینکه گوشی شما کجا ثبت شده و همچنین اطلاعات بیشتر درباره‌ی اون به اینجا برید و کد imei گوشی رو وارد کنید:
http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

من امروز وقتی به واحد HLR در دفتر مرکزی ارتباطات سیار برای رفع این مشکل مراجعه کردم مسئول اون بخش حتی اجازه نداد که من سوالم رو بپرسم و با تندی من رو از اونجا بیرون کرد و گفت که ما جوابگوی این مسائل نیستیم.

من مشکلم نه تنها حل نشد بلکه بدهکار هم شدم که چرا اونجا رفتم. گوشی من که ثبت نشد. دوستانی که اینجا رو میخونن پیشنهاد میکنم اگه گوشی از خارج میارن مراقب این مسائل باشن. مهم نیست گوشی شما با استاندارد جهانی GSM هماهنگ باشه. یا توی اون لینکی که بالا دادم بگه گوشی شما با GSM دو و بالاتر سازگاره. حتی اگه گوشیتون توی فرودگاه مهرآباد هم کار کرد و یا با ایران سل یا تالیا راهش انداختین خیلی خوشحال نشین. به اینکه میگن همه‌ی گوشیها ثبت میشن هم توجه نکنید. صرفا باید اون آقایی که توی واحد HLR نشسته تصمیم بگیره که با گوشیتون اینجا کار بکنید یا نه.

من که دیگه امیدی ندارم. شاید باید آشنایی توی ارتباطات سیار داشت تا بشه اینجور مشکلات رو حل کرد که من ندارم. و از این جور کارها هم خوشم نمیاد. ولی برام جالبه که همراه اول به این راحتی مشتریاشو از دست میده.

با سلام
واقعاً متأسفم و از شما پوزش می طلبیم

حق با شماست و نباید آن مسئول - که می دانم کیست - با شما این برخورد را انجام می داد . چون طبق قانون آنها وظیفه دارند با حذف سیستم رجیسترینگ ملی به رجیستر قبلی که در دوره وزارت آقای دکتر معتمدی بود بازگردند و تمام گوشی های کشور را در شبکه ثبت نمایند .
من این مشکل را با مرکز مربوطه مطرح می نمایم و امیدوارم بتوانیم راه حلی برای این مشکل پیدا نماییم ، چرا که با اعلام خبر حذف رجیستر شبکه ، تعداد زیاد تلفن همراه است که در حال ورود به کشور است و اگر اینگونه بخواهد باشد مردم دچار ضرر خواهند شد .
- با سپاس از شما مشترک گرامی
نظری

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیم کارت من که در تاریخ 13/5 ثبت نام کردم نیومده ! 1 ماه بیشتر شده چرا !!

با سلام

سیم کارت های ثبت نامی اعتباری به دلیل حجوم زیاد مشترکین ، 75 درصد بازار شبکه را در این دوره به خود اختصاص داده است ، لذا اگر تأخیری می بینید این به دلیل پر ترافیک بوده مراحل ثبت سیم کارت و همزمان توسعه ی شبکه است . هر چند سیم کارت های ثبت نامی تا 13/5/86 از دو هفته ی گذشته شروع به واگذاری شده است و سیم کارت شما نیز باید در طی هفته ی گذشته آماده شده باشد .
لذا خواهشمندم به مراکز دولتی مراجعه نموده یا از طریق مرکز 09990 وضعیت سیم کارت خود را پیگری نمایید . تا اززمان تحویل آن مطلع شوید .

انشاءا... که الان در دفاتر خصوص باشد و مشکل شما برطرف گردد .

با سپاس

هادی نظری

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام

هنوز نتیجه رومینگ همراه اول با ایرانسل مشخص نشده؟

ehsanhs83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

حق با شماست و نباید آن مسئول - که می دانم کیست - با شما این برخورد را انجام می داد . چون طبق قانون آنها وظیفه دارند با حذف سیستم رجیسترینگ ملی به رجیستر قبلی که در دوره وزارت آقای دکتر معتمدی بود بازگردند و تمام گوشی های کشور را در شبکه ثبت نمایند .
من این مشکل را با مرکز مربوطه مطرح می نمایم و امیدوارم بتوانیم راه حلی برای این مشکل پیدا نماییم ، چرا که با اعلام خبر حذف رجیستر شبکه ، تعداد زیاد تلفن همراه است که در حال ورود به کشور است و اگر اینگونه بخواهد باشد مردم دچار ضرر خواهند شد .
نظری

در تکمیل صحبت های حامد جان،می خواستم از شما بپرسم که آیا جمع کردن امضا از دارندگان آیفون برای درخواست رجیستر کردن گوشی هایشان می تونه کمکی کنه یا نه؟؟یا این کارها در ایران فقط مسخره کردن خودمونه؟؟

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

هنوز نتیجه رومینگ همراه اول با ایرانسل مشخص نشده؟

با سلام

دور اول مذاکرات نتایجی در بر نداشت . زیرا شبکه همراه اول اذعان دارد که 20 میلیون مشترک دارد و شبکه ایرانسل تنها 000/500/2 مشترک و اگر رومینگ برقرار شود بیشتر برای شبکه ی ایرانسل درآمد زایی دارد تا شبکه ی همراه اول . لذا این مذاکرات بدون نتیجه ماند و باید منتظر واگذاری های شبکه ی ایرانسل ماند ؛ تا دید که به چه تعداد خواهد رسید ؟ !

همانطور هم که می دانید ( البته نمی دانم که متوجه این مسئله هستید یا نه !!!) تعرفه مکالمه از شبکه ی همراه اول به مقصد ایرانسل به دلیل عدم برقراری رومینگ به شرح زیر است :
- از 8 صبح تا 21 : هر دقیقه مکالمه 95 تومان *
- از 21 تا 8 صبح : هر دقیقه مکالمه 86 تومان *

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در تکمیل صحبت های حامد جان،می خواستم از شما بپرسم که آیا جمع کردن امضا از دارندگان آیفون برای درخواست رجیستر کردن گوشی هایشان می تونه کمکی کنه یا نه؟؟یا این کارها در ایران فقط مسخره کردن خودمونه؟؟

با سلام

این موضوع رو که الان شما مطرح فرمودید ، بنده خودم خبر نداشتم !!!
ولی نمی دونم چه نهادی گفته که این کار انجام بشه ؟ اگر شما اطلاعاتی در این زمینه داردی بفرمایید تا ما پیگیری کنیم و درست یا غلط بودن آن را به اطلاع شما برسونیم .

ممنون میشوم

ehsanhs83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

این موضوع رو که الان شما مطرح فرمودید ، بنده خودم خبر نداشتم !!!
ولی نمی دونم چه نهادی گفته که این کار انجام بشه ؟ اگر شما اطلاعاتی در این زمینه داردی بفرمایید تا ما پیگیری کنیم و درست یا غلط بودن آن را به اطلاع شما برسونیم .

ممنون میشوم

من فکر می کردم مثل بقیه کشورها که اهمیت می دن به خواسته های مشتری هایشان؛ شبکه همراه اول نیز به خواسته های یک سری از مشتری هایشان احترام می ذاره.من امضا جمع کردن رو در راستای این جریان پیشنهاد دادم،وگرنه اگه می دونستم که همراه اول هم مثل بقیه ادارات ایران هست بیخود این پیشنهاد مضحک رو نمی دادم.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام

دور اول مذاکرات نتایجی در بر نداشت . زیرا شبکه همراه اول اذعان دارد که 20 میلیون مشترک دارد و شبکه ایرانسل تنها 000/500/2 مشترک و اگر رومینگ برقرار شود بیشتر برای شبکه ی ایرانسل درآمد زایی دارد تا شبکه ی همراه اول . لذا این مذاکرات بدون نتیجه ماند و باید منتظر واگذاری های شبکه ی ایرانسل ماند ؛ تا دید که به چه تعداد خواهد رسید ؟ !

همانطور هم که می دانید ( البته نمی دانم که متوجه این مسئله هستید یا نه !!!) تعرفه مکالمه از شبکه ی همراه اول به مقصد ایرانسل به دلیل عدم برقراری رومینگ به شرح زیر است :
- از 8 صبح تا 21 : هر دقیقه مکالمه 95 تومان *
- از 21 تا 8 صبح : هر دقیقه مکالمه 86 تومان *
با این تعرفه پس اگر رومینگ هم برقرار بشه قیمتش سر به فلک میکشه :wacko:

پس بهترین راه صبر کردن هست که تا آخر امسال استان تهران پوشش کامل بشه :rolleyes:

hmalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

نظری

باز ممنون از پاسخ.
خوشحالم که شما این تاپیک رو راه انداختین. کار با ارزشی هست. امیدوارم مداوم باشه.
اما در مورد مشکل من و البته تعداد زیادی از دوستان که مثل من این گوشی جدید iphone رو خریدن:
من الان پاسخی از Coordinator بخش IMEI شرکت BABT دریافت کردم. این شرکت مسئول ثبت شماره‌‌های IMEI در اروپاست. یادآوری می‌کنم که مسئول HLR ارتباطات سیار به من گفتن که برید از GSM جهانی بپرسید که چرا IMEI شما رو ثبت نکردن. جوابی که من از مسئول BABT گرفتم این هست:
Dear Mr Malek

Now that you have provided the TAC number for your phone, I can confirm that the TAC does appear in the IMEI database. The database can be accessed by members of the GSM Association. This is done by either direct access or by an exported file (CSV file). I believe the issue is with the Network provider.

توجه کنید که TAC به 8 رقم ابتدایی کد IMEI گفته میشه. که نشان دهنده نام تولید کننده و مدل گوشی است.
مشابه همین پاسخ رو از مسئول سایت http://www.numberingplans.com گرفتم. که اگر لازم باشه همه‌ی این مکاتبات رو در اختیار شما قرار میدم.

در ضمن imei این گوشی با 01124500 شروع میشه.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر می کردم مثل بقیه کشورها که اهمیت می دن به خواسته های مشتری هایشان؛ شبکه همراه اول نیز به خواسته های یک سری از مشتری هایشان احترام می ذاره.من امضا جمع کردن رو در راستای این جریان پیشنهاد دادم،وگرنه اگه می دونستم که همراه اول هم مثل بقیه ادارات ایران هست بیخود این پیشنهاد مضحک رو نمی دادم.

با سلام

مسلماً همراه اول هم به خواسته های مشترکینش اهمیت می دهد ولی قضیه ی رجیستر کردن بحثی جدا دارد که کشمکش هایی بین خود مجموعه وجود دارد .

امیداورم که بتوانیم با اعلام نظرات شما مشترکین ، بالاخره بتوانیم این بحث رو از ابهام خارج کنیم .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز ممنون از پاسخ.
خوشحالم که شما این تاپیک رو راه انداختین. کار با ارزشی هست. امیدوارم مداوم باشه.
اما در مورد مشکل من و البته تعداد زیادی از دوستان که مثل من این گوشی جدید iphone رو خریدن:
من الان پاسخی از Coordinator بخش IMEI شرکت BABT دریافت کردم. این شرکت مسئول ثبت شماره‌‌های IMEI در اروپاست. یادآوری می‌کنم که مسئول HLR ارتباطات سیار به من گفتن که برید از GSM جهانی بپرسید که چرا IMEI شما رو ثبت نکردن. جوابی که من از مسئول BABT گرفتم این هست:

توجه کنید که TAC به 8 رقم ابتدایی کد IMEI گفته میشه. که نشان دهنده نام تولید کننده و مدل گوشی است.
مشابه همین پاسخ رو از مسئول سایت http://www.numberingplans.com گرفتم. که اگر لازم باشه همه‌ی این مکاتبات رو در اختیار شما قرار میدم.

در ضمن imei این گوشی با 01124500 شروع میشه.

با سلام

من هم واقعاً متأسفم از اینکه برخی افراد به طور ناشیانه به مردم جواب می دهند و مردم را در این مسیر ها معطل می نمایند . من هم حرف شما را قبول دارم ولی فقط می توانیم این بحث رجیستر را با اعتراض مردم از ابهام خارج کنیم . چون وقتی به مردم گفته می شود که گوشی را وارد کنید به داخل کشور و رجیستر مشکلی ندارد مسلماً مردم در مسافرت های خودشان گوشی وارد خواهند کرد و آخر امر متوجه می شوند که ممکن است گوشی
آنها در این شبکه کار نکند !!!!
به هر حال امیدوارم این قضیه هم درست شود .
از شما دوست عزیز و جوان ، به خاطر این پیگیری ها بسیار ممنون هستیم .
با تشکر

Imans62

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و تشكر از زحماتتون.
1- چندي پيش يكي از مسئولين نيروي انتظامي اعلام كرد در صورت مواجهه با اس ام اس هاي غير اخلاقي به شدت برخورد مي كنن ..ال اينكه همراه اول در ماجراي سقوط هواپيماي خبرنگاران (c130 ) به صراحت اعلام كرد كه هيچ پشتيبان يا ضبطي از مكالمات و اس ام اس هاي مشتركين انجام نمي شه .. پس اين قضيه به چه صورت ممكنه باشه و آيا هماره اول توانايي مونيتورينگ اين حجم بالا رو داره يا نه ؟
2- مسئله ي دوم هم حريم خصوصي فرد هستش كه خيلي علاقمندم بدونم در همراه اول اين موضوع به چه نحوي تعريف شده ..
3- اون طور كه گفته شده سرويس GPRS همراه اول تا آخر سال ( ان شاءالله ) راه اندازي مي شه آيا مشخصات اين سرويس از لحاظ حجم و سرعت قطعي شده يا خير ؟
4- هزينه ي ارسال مسيج به كشور ايتاليا ( با سيم كارت دائمي ) به چه صورت است .
متشكرم

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
چرا این همراه اول سیم کارت های اعتباری رو نمی ده ؟

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه بگید چرا تو شهریار با اینکه آنتن فول هست اما از ساعت 6 الی 10 خیلی سخت میشه با موبایل تماس گرفت و این ارور رو میده : network busy

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشكر از زحماتتون.
1- چندي پيش يكي از مسئولين نيروي انتظامي اعلام كرد در صورت مواجهه با اس ام اس هاي غير اخلاقي به شدت برخورد مي كنن ..ال اينكه همراه اول در ماجراي سقوط هواپيماي خبرنگاران (c130 ) به صراحت اعلام كرد كه هيچ پشتيبان يا ضبطي از مكالمات و اس ام اس هاي مشتركين انجام نمي شه .. پس اين قضيه به چه صورت ممكنه باشه و آيا هماره اول توانايي مونيتورينگ اين حجم بالا رو داره يا نه ؟
2- مسئله ي دوم هم حريم خصوصي فرد هستش كه خيلي علاقمندم بدونم در همراه اول اين موضوع به چه نحوي تعريف شده ..
3- اون طور كه گفته شده سرويس GPRS همراه اول تا آخر سال ( ان شاءالله ) راه اندازي مي شه آيا مشخصات اين سرويس از لحاظ حجم و سرعت قطعي شده يا خير ؟
4- هزينه ي ارسال مسيج به كشور ايتاليا ( با سيم كارت دائمي ) به چه صورت است .
متشكرم

با سلام

پاسخ سوال 1 ) من به طور صریح و واضح به شما این پاسخ رو می دهم که شبکه ی همراه اول مکالمات و پیامک های شما را ثبت نمی کند . ولی درباره ی این مورد که دوستان نیروی انتظامی فرموده اند باید خدمتتان عرض کنم درست است که پیامک ها در جایی ثبت نمی شود ولی زمانی که شما پیام کوتاه را ارسال می نمایید تعداد پیام های ارسالی از شماره ی شما در شبکه مشخص است ، لذا در پیامک های غیر اخلاقی معمولاً از یک شماره به بیش از 200 مشترک ارسال می شود و سیستم نرم افزاری در این موقع بالای این تعداد پیام را در شبکه نگهداری می نماید تا بررسی شود که عیر اخلاقی هست یا نه ! ولی هنوز این کار در شبکه انجام نشده است و منظور برادر عزیزمون در نیروی انتظامی به همین نکته اشاره دارد .

پاسخ سوال شماره 2 ) دستیابی و طبقه بندی اطلاعاتی که منجر به شناساندن یک هویت خاص شود در شبکه ی همراه اول و مجموعه ی وزارت خانه ممنوع است .
و شبکه به هیچ عنوان مکالمات و پیامک های شما را ثبت و ضبط نمی کند مگر به دستور مقامات قضایی کشور آنهم در مواردی خاص . لذا شما می توانید با آرامش کامل از همراه اول استفاده نمایید .

پاسخ سوال شماره 3 ) مناقضه ی سرویس GPRS انجام شده است و دستگاهها و سیستم نرم افزاری در حال تعویض و ارتقا هستند و ان شاءا... در آبان ماه شاهد راه اندازی این سرویس در شهر تهران خواهیم بود ولی اطلاعات ریز این سرویس هنوز به ما ابلاغ نشده است و خبری نداریم .

پاسخ سوال 4 ) تعرفه ارسال پیامک به خارج کشور فعلاً همان 134 ریال داخل کشور محاسبه می شود . ولی تعرفه ی اصلی آن با توجه به دو اپراتور آن بین 201 تا 240 تومان برای هر پیامک متغیر است .
*فعلاً به دلیل تغییرات در شبکه ها ، تعرفه ی 134 ریال داخل کشور محاسبه می شود *

موفق باشید
[email protected]

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا این همراه اول سیم کارت های اعتباری رو نمی ده ؟

با سلام

لطفاً شماره شناسنامه و کد ملی خود را برای ما به آدرس [email protected] ارسال نمایید تا در شبکه زمان واگذاری سیم کارت شما را بررسی نمایم یا پیام خصوصی بفرستید .

واگذاری ها با توجه به ظرفیت استان ها انجام می شود و به مرکز کل در تهران ارتباط چندانی ندارد و با توجه به ظرفیت قابل واگذاری هر استان ، سیم کارت ها توزیع می شوند .

با تشکر

بالا