• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خبرگزاري فارس: طبق اعلام شركت مخابرات ايران تا پايان هفته جاري پاكتهاي فني مناقصه ارائه سرويس GPRS باز خواهد شد و تا پايان ماه جاري برنده اين مناقصه اعلام مي شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، قرار بود پاكتهاي فني مناقصه ارائه سرويس GPRS براي سيم كارتهاي شركت مخابرات ايران هفته گذشته بازگشايي شود.
طبق گفته وفا غفاريان معاون وزير ارتباطات تا پايان سال جاري سرويس GPRS در مرحله اول براي مشتركان سيم كارت دولتي در سطح استان تهران ارائه و سپس به ديگر استانها گسترش خواهد يافت.
پيش از اين وحيد صدوقي مدير عامل شركت ارتباطات سيار از ارائه اين سرويس در آبان ماه امسال خبر داده بود.
-------------------------------
یعنی gprs آبان هم راه نمیفته؟؟؟:eek:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
با سلام

ما به عنوان اولین سیستم پاسخگویی الکترونیکی در حال فعالیت هستیم که پاسخگوی شما مشترکین هستیم و ارتباط متقابل با مجموعه شرکت ارتباطات سیار داریم .
و سعی داریم اطلاعات و اخبار و مصوبه های شرکت ارتباطات سیار را بدون هیچ حاشیه و با همکاری این مجموعه و زودتر در اختیار شما قرار دهیم .
- لازم به ذکر است تمامی مطالب این پست ها با تأیید مسئولین مربوطه در اختیار شما قرار می گیرد . -
(( این مجموعه با همکاری شرکت ارتباطات سیار در حال فعالیت می باشد ))
شما میتونید در این مورد کمکی بکنید؟ http://forum.persiantools.com/t89409.html

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
hadi*nazary جان
الان پیش شماره سیم کارت های اعتباری چنده ؟ یکی گرفته بود 0914 بودش ..!
بعد پیش شماره هم آیا کد شهرستان هستش یا نه ؟
شماره رند هم این نوع سیم کارت ها (اعتباری ) دارن ؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
با سلام
و امیداورم هستیم در آبان ماه شاهد ارائه ی سرویس GPRS باشیم .
طبق گفته وفا غفاريان معاون وزير ارتباطات تا پايان سال جاري سرويس GPRS در مرحله اول براي مشتركان سيم كارت دولتي در سطح استان تهران ارائه و سپس به ديگر استانها گسترش خواهد يافت.

امیدوار نباشید که آخر سال هم که بشه میگن تابستون!

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مسلما عادلانه نیست که ودایع یکسان در نظر گرفته بشه. بالاخره باید یک تفاوتی بین اونی باشه که سالها پیش چند میلیون خرج یک سیمکارت موبایل کرده، و کسی که جدیدا با هزینه ای اندک سیمکارت گرفته!
اون موقع ارزش پول هم متفاوت با الان بود. پیکان صفر رو میشد با 2.500.000 خرید، و خونه هم متری 200 تومن بود نهایتا!! ولی با این حال خط موبایل 2 میلیون پولش بود!
امیدوارم همه این موارد در نظر گرفته بشه.

ضمن اینکه میخواستم بدونم شما در چه حد میتونید این مسائل رو انتقال بدید؟ آیا مساله حضور شما در اینجا و اون نشانی ایمیل ریپورت واقعا مساله ای جدیه؟ یا اینکه مثل بقیه سازمانها، یک دل خوش کنک برای ملته؟ آیا به موضوعات مطرح شده در اینجا واقعا رسیدگی میشه؟ یا اینکه شما فقط گزارش میدید و رسیدگیش به مرور زمان سپرده میشه؟
ببخشید که انقدر بی پرده صحبت میکنم.

این مشکل کماکان وجود داره و قرار دادن + جواب نمیده. امتحان کردم... برای قبرس و ایتالیا و امارات که نشد!

سپاسگذارم

با سلام
هر چند دوست عزیز ، امروز طی صحبت هایی که با مدیر عامل شرکت مخابرات ایران انجام شده است ، قضیه ی " تبدیل ودایع مشترکان به سهام " منتفی اعلام شده است و از لحاظ قانونی در قوانین جمهوری اسلامی ایران به عنوان حقوق عمومی در نظر گرفته شده است لذا به همین علت این قضیه از امروز منتفی می باشد .
درباره ی انتقال مسائل شما به مسئولین ، ما روزانه هر روز بامداد مسائل مطرح شده و تماس های برقرار شده را تنظیم نموده و به مسئولین مربوطه انقتال می دهیم به خصوص مشکلات مشترکان در زمینه ِ آنتن دهی ، واگذاری و... . خیال شما عزیزان از این بابت مطمئن باشد .

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبرگزاري فارس: طبق اعلام شركت مخابرات ايران تا پايان هفته جاري پاكتهاي فني مناقصه ارائه سرويس GPRS باز خواهد شد و تا پايان ماه جاري برنده اين مناقصه اعلام مي شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، قرار بود پاكتهاي فني مناقصه ارائه سرويس GPRS براي سيم كارتهاي شركت مخابرات ايران هفته گذشته بازگشايي شود.
پيش از اين وحيد صدوقي مدير عامل شركت ارتباطات سيار از ارائه اين سرويس در آبان ماه امسال خبر داده بود.
-------------------------------
یعنی gprs آبان هم راه نمیفته؟؟؟:eek:

با سلام

بنده قبلاً هم خدمتتون عرض کرده بودم که سرویس GPRS همراه اول آبان ماه راه اندازی خواهد شد و مسئله ی جدیدی نیست !!!

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hadi*nazary جان
الان پیش شماره سیم کارت های اعتباری چنده ؟ یکی گرفته بود 0914 بودش ..!
بعد پیش شماره هم آیا کد شهرستان هستش یا نه ؟
شماره رند هم این نوع سیم کارت ها (اعتباری ) دارن ؟

با سلام
دوست عزیز

پیش شماره های واگذاری سیم کارت های اعتباری در کشور به جز استان تهران همان پیش مشمارهی قبلی است ولی در کد 9 آن پیش شماره واگذار می شود . مثلاً 0916 کد 9 سیم کارت اعتباری است .

- ولی در استان تهران پیش شماره ی واگذاری کد 0919 می باشد *
بله ولی در سیم کارت های اعتباری شمار های رند واگذار نمی شود !!!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

بنده قبلاً هم خدمتتون عرض کرده بودم که سرویس GPRS همراه اول آبان ماه راه اندازی خواهد شد و مسئله ی جدیدی نیست !!!

خب این آقای رییس گفتن تا پایان امسال راه میوفته منظورش همون آبان بوده؟!

erroring

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشيد من يه سوال داشتم نمي دونه مربوطه يا خير. منطقه اي كه ما توش زندگي مي كنيم اصلا آنتن دهي نداره (فقط همراه اول چون ايرانسل و تاليا هر كدوم يه آنتن كوبيدن دور و بر خونمون) واسه اينكه شركت رو متقاعد كنيم كه يه آنتن بياره اينجا بكوبه چه كارايي لازمه؟؟؟ اصلا مگه وظيفشون نيست كه هر جا آنتن نمي ده بيارن آنتن بزنن. اينو بگم كه ما در شهر مقدس مشهد زندگي مي كنيم و اين منطقه ما الان چيزي حدود 15 ساله كه ساخته شده (و 15 ساله كه انتن دهيش ضعيفه)‌ نكته جالب در سرعت ايرانسل و تاليا تو اين مسئلست.

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد من يه سوال داشتم نمي دونه مربوطه يا خير. منطقه اي كه ما توش زندگي مي كنيم اصلا آنتن دهي نداره (فقط همراه اول چون ايرانسل و تاليا هر كدوم يه آنتن كوبيدن دور و بر خونمون) واسه اينكه شركت رو متقاعد كنيم كه يه آنتن بياره اينجا بكوبه چه كارايي لازمه؟؟؟ اصلا مگه وظيفشون نيست كه هر جا آنتن نمي ده بيارن آنتن بزنن. اينو بگم كه ما در شهر مقدس مشهد زندگي مي كنيم و اين منطقه ما الان چيزي حدود 15 ساله كه ساخته شده (و 15 ساله كه انتن دهيش ضعيفه)‌ نكته جالب در سرعت ايرانسل و تاليا تو اين مسئلست.

با سلام

شما می توانید با مرکز ما با شماره ی 09990 تماس بگیرید و مشکل خودرا مطرح کنید ، به خصوص اخیراً در مشکلاتی همچون عدم آنتن دهی ، این مرکز سریعاً این مشکلات را پیگیری می نمایند و می توانید ظرف 1 هفته ، مشکل خود را پیگیری نمایید .

hmalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اخيرا يك گوشي از خارج از كشور اوردم وقتي سيم كارت همراه اول رو توش گذاشتم با خطاي registration failed يا شبيه به اين مواجه شدم. بعد از اون هم جاي لوگوي همراه اول no service گرفتم
با دوستانم كه صحبت كردم گفتن از رجيستر نشدن گوشي است. به يكي از مراكز دولتي مخابرات مراجعه كردم و در فرم مربوطه imei گوشي رو نوشتم گفتن ده روز ديگه فعال ميشه.
بعد از ده روز كه دوباره سر زدم گفتن گوشي شما با شبكه GSM ايران سازگار نيست!
در حالي كه من با اين گوشي هم با ايرانسل و هم با تاليا مشكلي نداشتم. و تونستم تماس برقرار كنم
حتي گوشي من با سيمكارت همراه اول در اطراف فرودگاه مهراباد و ميدان آزادي آنتن ميده و باهاش تونستم با همين سيم
كارت تماس بگيرم و همين الان هم وقتي در اون منطقه هستم گوشي بدون هيچ مشكلي ميتونه تماس برقرار كنه ولي وقتي از اونجا دور ميشم باز no service ميگيرم.
بعد متوجه شدم كه ظاهرا همراه اول تنها گوشي‌هايي رو ثبت ميكنه كه شماره imei اون با 35 شروع بشه درحالي كه گوشي من با 011 شروع ميشد.

لطفا راهنمايي كنيد كجا بايد برم؟ چون مطمئن هستم كه گوشي من با سيستم مخابرات ايران مشكلي نداره
گوشي هر چهار باند 850 900 1800 و 1900 رو پشتيباني ميكنه. و كاملا منطبق بر استاندارد GSM هست
من فكر ميكنم مشكل فقط در اين هست كه شماره imei گوشي با عددي غير از 35 شروع شده

ممنون

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام بر شما دوستان
میشه لطف کنید بگین این سیم کارت چه خاصیتی و مزیتی داره؟:):rolleyes:
ممنون

hadi*nazary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اخيرا يك گوشي از خارج از كشور اوردم وقتي سيم كارت همراه اول رو توش گذاشتم با خطاي registration failed يا شبيه به اين مواجه شدم. بعد از اون هم جاي لوگوي همراه اول no service گرفتم
با دوستانم كه صحبت كردم گفتن از رجيستر نشدن گوشي است. به يكي از مراكز دولتي مخابرات مراجعه كردم و در فرم مربوطه imei گوشي رو نوشتم گفتن ده روز ديگه فعال ميشه.
بعد از ده روز كه دوباره سر زدم گفتن گوشي شما با شبكه GSM ايران سازگار نيست!
در حالي كه من با اين گوشي هم با ايرانسل و هم با تاليا مشكلي نداشتم. و تونستم تماس برقرار كنم
حتي گوشي من با سيمكارت همراه اول در اطراف فرودگاه مهراباد و ميدان آزادي آنتن ميده و باهاش تونستم با همين سيم
كارت تماس بگيرم و همين الان هم وقتي در اون منطقه هستم گوشي بدون هيچ مشكلي ميتونه تماس برقرار كنه ولي وقتي از اونجا دور ميشم باز no service ميگيرم.
بعد متوجه شدم كه ظاهرا همراه اول تنها گوشي‌هايي رو ثبت ميكنه كه شماره imei اون با 35 شروع بشه درحالي كه گوشي من با 011 شروع ميشد.

لطفا راهنمايي كنيد كجا بايد برم؟ چون مطمئن هستم كه گوشي من با سيستم مخابرات ايران مشكلي نداره
گوشي هر چهار باند 850 900 1800 و 1900 رو پشتيباني ميكنه. و كاملا منطبق بر استاندارد GSM هست
من فكر ميكنم مشكل فقط در اين هست كه شماره imei گوشي با عددي غير از 35 شروع شده

ممنون

با سلام
مشترک و دوست عزیز
این مورد که گوشی شما با شبکه ی GSM ما سازگاری ندارد ، درست نیست چون اگر سازگاری نداشت نباید با شبکه تالیا و یا ایرانسل کار می کرد . در مورد رجیستر شدن هم باید عرض کنم که این مشکل برطرف شده ولی هنوز بعضی از گوشی ها باید به صورت دستی در شبکه فعال شوند . این مشکل شما را پیگیری می نمایم . و به شما می گویم که انشاءا... روز شنبه ، با مرکز پاسخگوی 09990 تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح کنید و یا اینکه این بار به یکی دیگر از دفاتر دولتی مراجعه نمایید تا خیالتان راحت باشد و مسئله را مطرح نمایید و مطمئن باشید که زسیدگی می شود و اگر هم مشکلی پیش اومد با ما در میان بگذارید . [email protected]

hamid_strategis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خوام بدونم که اگه مثلا کسی بهم sms بزنه و به علت پر بودن inbox من اون sms هفت /8 ساعت پشت در
مونده باشه و من بعدش inboxam را خالی کنم و اون sms از پشت در بیاد تو delivery برای اون کسی که sms را زده
کی میرسه ؟ زمانی که مسیجش را زده بهم و اومده پشت در یا بعد از اینکه به من رسید

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
اقا من 1 ماه و نیم پیش یه سیم کارت اعتباری ثبت نام کردم تو یکی از دفاتر پستی شیراز ولی هنوز که میریم میگن نیومده این چه وضع خدماته؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام
مشترکین گرامی

با همکاری های بعمل آمده ، اطلاعات صورتحساب شما مشترکان بر روی سرورهای شبکه ارتباطات سیار همینک قابل دسترس می باشد .
شما مشترکین می توانید با ارسال متن روبرو : 86,2 به شماره مرکز پیام کوتاه ارتباطات سیار 30009 قبض تلفن همراه آخرین دوره خود - 1/3/1386 تا 1/5/1386 را از طریق پیام کوتاه دریافت نمایید .
* جهت دریافت اطلاعات بیشتر ، کلمه انگلیسی H را به 30009 ارسال بفرمایید تا راهنمایی های لازم صورت بگیرد .
* توجه ! به دلیل ترافیک بر روی سرور جواب پیم کوتاه شما بین 1 دقیقه تا 25 دقیقه پس از ارسال ، داده خواهد شد .

با تشکر

ارتباطات سیار

من چندین بار برای استفاده از این سرویس اقدام کرده‌ام و به چند تا مشکل برخوردم:

اول اینکه از 10-12 تا ارسال پیام‌کوتاه 2 یا 3 بار جواب هزینه ها آمده است

دوم اینکه چرا عددی که نشان می‌دهد بدون مالیات و آبونمان و غیره است و چرا جمع کل‌اش با جمع کل فیش مخابرات یکسان نیست

چرا هزینه‌ها را به روز یا هفته یا ماه نشان نمی‌دهد

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیم کارت های دایم ثبت نامی شهریور ماه را کی تحویل می دهید ؟؟

hmalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مشترک و دوست عزیز
این مورد که گوشی شما با شبکه ی GSM ما سازگاری ندارد ، درست نیست چون اگر سازگاری نداشت نباید با شبکه تالیا و یا ایرانسل کار می کرد . در مورد رجیستر شدن هم باید عرض کنم که این مشکل برطرف شده ولی هنوز بعضی از گوشی ها باید به صورت دستی در شبکه فعال شوند . این مشکل شما را پیگیری می نمایم . و به شما می گویم که انشاءا... روز شنبه ، با مرکز پاسخگوی 09990 تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح کنید و یا اینکه این بار به یکی دیگر از دفاتر دولتی مراجعه نمایید تا خیالتان راحت باشد و مسئله را مطرح نمایید و مطمئن باشید که زسیدگی می شود و اگر هم مشکلی پیش اومد با ما در میان بگذارید . [email protected]

ممنونم از پاسخ
بنابراین من منتظر نتیجه‌ی پیگیری شما می‌مانم.

hmalek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز متوجه شدم که شرکت ارتباطات سیار متاسفانه تنها نوع خاصی از گوشی‌ها رو رجیستر میکنه. موضوع اینه که شرکت‌های تولیدکننده گوشی برای ثبت شماره سریال گوشی (imei) باید به BABT برای اروپا و یا PTCRB برای امریکای شمالی مراجعه کنند. این دو شرکت database های خودشون رو از گوشی‌هایی که ثبت شده دارن. متاسفانه شرکت ارتباطات سیار برای اینکه ببینه آیا imei گوشی درست هست یا نه تنها از پایگاه BABT استفاده میکنه و بنابراین گوشی‌هایی که توسط PTCRB ثبت شده رو قبول نمی‌کنن. برای چک کردن اینکه گوشی شما کجا ثبت شده و همچنین اطلاعات بیشتر درباره‌ی اون به اینجا برید و کد imei گوشی رو وارد کنید:
http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

من امروز وقتی به واحد HLR در دفتر مرکزی ارتباطات سیار برای رفع این مشکل مراجعه کردم مسئول اون بخش حتی اجازه نداد که من سوالم رو بپرسم و با تندی من رو از اونجا بیرون کرد و گفت که ما جوابگوی این مسائل نیستیم.

من مشکلم نه تنها حل نشد بلکه بدهکار هم شدم که چرا اونجا رفتم. گوشی من که ثبت نشد. دوستانی که اینجا رو میخونن پیشنهاد میکنم اگه گوشی از خارج میارن مراقب این مسائل باشن. مهم نیست گوشی شما با استاندارد جهانی GSM هماهنگ باشه. یا توی اون لینکی که بالا دادم بگه گوشی شما با GSM دو و بالاتر سازگاره. حتی اگه گوشیتون توی فرودگاه مهرآباد هم کار کرد و یا با ایران سل یا تالیا راهش انداختین خیلی خوشحال نشین. به اینکه میگن همه‌ی گوشیها ثبت میشن هم توجه نکنید. صرفا باید اون آقایی که توی واحد HLR نشسته تصمیم بگیره که با گوشیتون اینجا کار بکنید یا نه.

من که دیگه امیدی ندارم. شاید باید آشنایی توی ارتباطات سیار داشت تا بشه اینجور مشکلات رو حل کرد که من ندارم. و از این جور کارها هم خوشم نمیاد. ولی برام جالبه که همراه اول به این راحتی مشتریاشو از دست میده.

بالا