• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ای نامردا!!
من تازه ایندفعه کلی جلوی خودم رو گرفتم که کم برم اینترنت.پس بیخیال شم بهتره.
همون ایرانسل به نظرم بهتره.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
جدیدا این 30009 رو امتحان میکنم کار نمیکنه!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ارايه سيمکارتهاي مخصوص پيامک همراه اول - قاصدک

مدير عامل شرکت موبايل دولتي ايران از ارايه سيمکارتهاي مخصوص پيام کوتاه ظرف چند روز آينده خبر داد.
وحيد صدوقي اظهار داشت: سيمکارتهاي مخصوص پيام کوتاه همراه اول با نام تجاري "قاصدک"در ماه جاري به بازار عرضه مي شود.
وي گفت: عرضه سيمکارتهاي قاصدک از برنامه هاي اپراتور اول در سال 87 بود که قرار شد پس از واگذاري سيمکارتهاي اعتباري 12هزار توماني ، در دستور کار اين شرکت قرار گيرد.
وي پيش از اين گفته بود که سيم کارتهاي مخصوص پيامک همراه اول پس از واگذاري به روز سيمکارت در کشور ، عرضه خواهد شد.
سيمکارت قاصدک فقط قابليت ارسال و دريافت پيامک را دارد و طبق اعلام مسئولان سازمان تنظيم مقررات تعرفه ارسال هر sms با آن مبلغ 10تومان است و تا زماني که بين اپراتورها تعادل برقرار نشود تعرفه اين نوع سيمکارت ها ، همين تعرفه تصويبي سازمان تنظيم مقررات است.
تعرفه ارسال پيام کوتاه از سيم کارتهاي دائمي همراه اول با فونت فارسي 89 ريال و با فونت لاتين 222ريال است.
در زمان حاضر اپراتور دوم(ايرانسل )و اپراتور محلي اصفهان(اسپادان) سيمکارت پيامک را به مشترکان خود ارايه مي دهند.
مشترکان همراه اول به طور متوسط روزانه بالغ 40ميليون پيام کوتاه ارسال مي کنند و درآمد اين اپراتور در شش ماهه اول سال جاري از محل ارسال اين پيامکها 94 ميليارد تومان اعلام شده است.
اين شرکت وابسته به وزارت ارتباطات، در سال 86 نيز از محل پيام کوتاه تلفن همراه بالغ بر 212 ميليارد تومان درآمد کسب کرد.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من شمارم جزو سری های قدیمی بود که گفتن کانتر داره و پارسال سوختن! پارسال سوخت عوضش کردن امروز صبح بازم سوخت!! رفتم گفتم چشه گفت کانترش پر شده...:wacko::hmm:

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
من شمارم جزو سری های قدیمی بود که گفتن کانتر داره و پارسال سوختن! پارسال سوخت عوضش کردن امروز صبح بازم سوخت!! رفتم گفتم چشه گفت کانترش پر شده...:wacko::hmm:
کانتر دیگه چه کوفتیه؟
این یه حرف مفته که این دزد اول میزنه که اگه سیم کارت سوخت راحت پولشو بگیره و مردم اعتراض نکنن.
وگرنه هیچ دلیلی نداره سیم کارت به دفعات روشن و خاموش بسوزه.
ای دهن وزیر ارتباطات سرویس باد

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
send که حساب نمیشه که.
در ضمن من خودم با ایرانسل تست کردم و در حالتی که طرح نداشتم با google map چند جا رو دیدم بعد دیدم با وجود 1.5 مگ دریافت فقط 200 تومان کم کرد.
11 شب به بعد احتمالا رفتین که 2 ریال بوده یا 5شنبه جمعه بوده.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
11 شب به بعد احتمالا رفتین که 2 ریال بوده یا 5شنبه جمعه بوده.
نه اینطوری نبود.
شاید اون موقع واسه من خیلی هزینه کم نکرده.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مديرعامل شرکت ارتباطات سيار گفت : با ارتقاي شبکه همراه اول به نسل 75/2(EDGE )سرعت دسترسي به اينترنت از طريق موبايل به سه برابر افزايش مي يابد.

"وحيد صدوقي"اظهار داشت: شرکت ارتباطات سيار برنامه بهينه سازي سرويس GPRS و ارتقا شبکه براي ارائه سرويس هاي نسل 75/2(EDGE) را در برنامه هاي آتي خود قرار داده است که براي اين منظور حداقل دو مرکز BSC (کنترل کننده ايستگاههاي پايه (به صورت پايلوت در تهران نصب و راه اندازي کرده ايم. وي با بيان اينکه تست هاي لازم براي ارتقاي شبکه همراه اول به EDGE در حال انجام است ، ادامه داد: تا زماني که تاييد نهايي را دريافت نکرده ايم نمي توانيم سرويس را بطورکامل فعال کنيم .

صدوقي اظهار داشت: فعلا اين سرويس به صورت آزمايشي در دو منطقه تهران فعال شده است و تمامي تلاشمان اين است که بتوانيم اين سرويس را در سريعترين زمان ممکن در کل شبکه مورد استفاده قرار دهيم. صدوقي همچنين با بيان اينکه توسعه شبکه همراه اول در آينده تلفيقي از نسل هاي دوم و سوم تلفن همراه خواهد بود، گفت: براي نرم افزار شبکه تجهيزاتي خريداري خواهيم کرد که نسل دوم و سوم را پوشش دهد. وي گفت: در اين خصوص با چندين وندور(شرکت پيمانکاري ) آسيايي و اروپايي وارد مذاکره شده ايم تا پايلوت اين طرح را در کشور نصب و راه اندازي کنند. سرويس GPRS اپراتور اول تلفن همراه هم اکنون در استان تهران ، کرج ،استانهاي شمالي و تمامي مراکز استان هاي کشور فعال است. در زمان حاضر سرعت سرويس GPRS بين 30 تا 50کيلوبيت در ثانيه است.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ایرنسل هنوز فقط توو تهران edge هست! حالا اینها که SMSشون سر وقت نمی ره می خوان 2.75 کنن:lol:

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
ایرنسل هنوز فقط توو تهران edge هست! حالا اینها که SMSشون سر وقت نمی ره می خوان 2.75 کنن:lol:
کی گفته فقط تو تهران
من تو کرج هستم اینجا EDGE داره
از همون اول هم داشت
ای مرده شور مخابرات رو ببره با این سیستم مزخرفش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
کرج مگه استان تهران نیست هنوز ؟ (اسمیلی پشت سر رو کنجکاوانه خاراندن ! )
ده ما که GPRS منقطع هست قربونش برم ! اینجا فقط نمی دونم چرا چسبیدن کلمه اولین ! چطورش مهم نیست ! اول بودن مهمه :lol:
من که هفته اول عید جز 1 بار توو تهران نتونستم به GPRS همراه اول وصل شم !
کلا اگر دارن مردهشور ها رو می برن مرده شور ایرانسل و تالیا هم سر راه قربون دستشون با اون اولی یک جا ببرن نیازی نیست بهشون !
هیچکس خبر نداره دزدی ایرانسل بد تر از همراه اوله ! چون همراه اول دزدی می کنه اما همه می فهمن ! ولی دزدی شدید ایرانسل روهمه دارن تشویق میکنن !

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
کرج مگه استان تهران نیست هنوز ؟ (اسمیلی پشت سر رو کنجکاوانه خاراندن ! )
ده ما که GPRS منقطع هست قربونش برم ! اینجا فقط نمی دونم چرا چسبیدن کلمه اولین ! چطورش مهم نیست ! اول بودن مهمه :lol:
من که هفته اول عید جز 1 بار توو تهران نتونستم به GPRS همراه اول وصل شم !
کلا اگر دارن مردهشور ها رو می برن مرده شور ایرانسل و تالیا هم سر راه قربون دستشون با اون اولی یک جا ببرن نیازی نیست بهشون !
هیچکس خبر نداره دزدی ایرانسل بد تر از همراه اوله ! چون همراه اول دزدی می کنه اما همه می فهمن ! ولی دزدی شدید ایرانسل روهمه دارن تشویق میکنن !
اِِِ ِ ِ فکر کردم شهر تهران رو میگی!
نگو منظورت استان تهران بوده
ببین خوب گفتی
مرده شود همه شونو ببره
اما خداوکیلی من لحظه سال تحویل هر کاری کردم نتونستم با مخابراتم به مخابرات یکی دیگه زنگ بزنم اصلا نمیشد و قطع میشد
اما خیلی راحت با ایرانسل به ایرانس یکی دیگه زنگ زدم و فقط یک بار گرفتم
اینم به خاطر اون 49 درصد سهم خارجی هست
خدا رو شکر

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
مشتركان همراه اول از اين پس مي‌توانند با دريافت سرويس خدمات غيرحضوري نسبت به دريافت ريزمكالمه خود به صورت غيرحضوري و مراجعه به سايت شركت ارتباطات سيار ايران به آدرس www.mci.ir اقدام كنند.

مشتركان همراه اول علاوه بر مراجعه حضوري به دفاتر هشتگانه مي‌توانند در بخش خدمات غيرحضوري درخواست داده تا اطلاعات ريزمكالمه از طريق ايميل برايشان ارسال ‌شود.

مشترك همراه اول براي استفاده از اين سرويس بايد عضو سيستم E-care شود؛ هزينه‌ دريافت ريزمكالمه به صورت اينترنتي 300 تومان است كه در قبض دوره بعدي مشتركان محاسبه خواهد ‌شد.
مشتركان براي استفاده از سرويس خدمات غيرحضوري e-care بايد به پورتال شركت ارتباطات سيار ايران مراجعه و درخواست خود را در بخش‌ خدمات غيرحضوري ارائه دهد؛ پس از آنكه فرم اوليه از طريق ايميل ارسال شد، بعد از تكميل و تاييد اين فرم، كد پي‌گيري براي مشترك ارسال مي‌شود كه مشترك بايد پس از آن براي احراز هويت به يكي از ادارات هشت‌گانه دولتي شركت ارتباطات سيار ايران مراجعه ‌كند.
پس از آن پرينت فرم تكميل شده براي تاييد به مشترك ارائه مي‌شود و بعد از تاييد و احراز هويت سرويس فعال شده و نام كاربري و كلمه عبور بعد از 24 ساعت براي ايميل فرد ارسال مي‌شود.

در اين روند حتما بايد مالك سيم‌كارت براي عضويت اقدام كرده و به ادرات هشتگانه دولتي مراجعه كند؛ تعرفه سرويس‌هاي دريافتي از طريق E-care براساس تعرفه‌هاي مصوب انجام خواهد شد.

درصورت تغيير مالکيت تلفن همراه، شرکت ارتباطات سيار ايران از ادامه ارائه خدمات به مشترک سابق خودداري مي كند. مالک جديد مي تواند درصورت تمايل مجددا درخواست خدمات را براي خود انجام دهد.

حضور مالک يا وکيل قانوني درباره اشخاص حقيقي و مدير عامل يا نماينده تام الاختيار با ارائه معرفي نامه در مورد اشخاص حقوقي به هنگام تکميل فرم درخواست درواحد اجرايي الزاميست. ريزمکالمات 3 دوره آخر صورتحسابگيري قابل ارائه است.

درصورت سوءاستفاده مشترک از اطلاعات و خدمات ارائه شده، شرکت نسبت به قطع خدمات اقدام و حسب مورد با متخلف برخورد قانوني خواهد شد.

کليه مسئوليتهاي ناشي از رويت و دسترسي اشخاص ديگر به اطلاعات تلفن همراه اعلام شده به عهده مشترک خواهد بود و کليه سرويس‌ها و اطلاعات درخواستي مشترک بر اساس زمانبندي ارائه شده به صورت آنلاين و يا آفلاين ارائه مي‌شود.

خدمات غيرحضوري ديگري كه از طريق سايت شركت ارتباطات سيار قابل دسترسي است شامل سامانه اطلاع رساني گويا IVR، پيامک صورت حساب، فروش کارت شارژ، ثبت‌نام سيم‌کارت دائمي، ثبت‌نام سيم‌کارت اعتباري و پرداخت غيرحضوري است.

اما مشتركاني كه مي‌خواهند ريز مكالماتشان را به صورت حضوري دريافت كنند، مي‌توانند به يكي از ادارات هشت‌گانه دولتي شركت ارتباطات سيار ايران يا به بخش امور مشتركين مراكز تلفن ثابت مراجعه و با ارائه مدارك مورد نياز ريزمكالمات خود را دريافت كنند.

طبق اعلام شركت ارتباطات سيار مشترک، متصالح يا وکيل قانوني تلفن همراه شخصا مي‌تواند با ارائه مدارک مورد نياز در يکي از ادارات مشترکين دولتي حاضر شده و نسبت به دريافت ريز مکالمات اقدام كند.

مدارک مورد نياز شامل اصل شناسنامه تلفن همراه، اصل وکالتنامه‌ها (در صورت وجود)، اصل کارت شناسائي معتبر مالک، متصالح يا وکيل قانوني (شناسنامه، گواهينامه، گذرنامه، کارت ملي) و اصل کارت شناسائي معتبر نماينده، معرفي نامه با امضاء بالاترين مقام مسوول و ممهور به مهر سازمان مربوطه (درصورتيکه درخواست کننده شخصيت حقوقي داشته باشد).

گفتني است ريز مکالمات به وکيل قانوني صرفا از تاريخ وکالتنامه قابل ارائه خواهد بود (مگر در مواردي که دوره مورد نظر صراحتا در وکالتنامه درج شده باشد).

منبع : ایسنا

nadan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

مشترک گرامی

چه شما ریزمکالمات شهری ، بین شهری را بخواهید و چه پرینت پیامک های خود را باید به همراه سند سیم کارت و کارت شناسایی به دفاتر دولتی ما مراجعه نمایید و درخواست پرینت بفرمایید .

لازم بذکر است به هیچ شخصی غیر از مالک این اطلاعات تحویل نخواهد شد یا وکیل قانونی وی ( به دلیل حوزه ی اطلاعات شخصی مشترک )

با سلام
2 سوال داشتم لطفاً راهنماییم کنید:
1- تا چه مدتی پیامکها در آرشیو مخابرات نکهداری میشن؟
2- اگر کسی به همسرش شک کنه از چه راهی میتونه پرینت پیامکهای اون رو اخذ کنه؟
ممنون از محبت شما

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
1. چگونه در همراه اول دریافت sms های تبلیغاتی را متوقف کنیم؟

2. چرا باید برای sms های انگلیسی دو برابر sms های فارسی در همراه اول پول بدهیم؟ ( دزدی و اجحاف در حق مشترکان همراه اول)

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
1. چگونه در همراه اول دریافت sms های تبلیغاتی را متوقف کنیم؟

2. چرا باید برای sms های انگلیسی دو برابر sms های فارسی در همراه اول پول بدهیم؟ ( دزدی و اجحاف در حق مشترکان همراه اول)
1-گوشیتون چی هست؟ معمولا نرم افزارهایی برای این کار وجود داره که میتونید برای اس ام اس های دریافتی فیلتر قرار بدین که اونها رو تو Inbox گوشی نمایش نده

2- .... !
blackeye.gif

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1

آقا کی گفت 2 برابر؟؟
3 برابره! نرخ قبلی انگلیسی 2 برابر بود الان فکر کنم حدود 24 تومان حساب میشه که 3 برابره!

بالا