• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همراه اول (اخبار،بحث درباره خدمات،حل مشکلات و ...)

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
1-گوشیتون چی هست؟ معمولا نرم افزارهایی برای این کار وجود داره که میتونید برای اس ام اس های دریافتی فیلتر قرار بدین که اونها رو تو Inbox گوشی نمایش نده

2- .... !
blackeye.gif

من معمولاً شماره‌های sms های تبلیغاتی را بلاک می‌کنم اما همه آن‌ها از یک شماره فرستاده نمی شوند بنابراین بلاک کردن فایده ندارد!

2. وقتی sms را فارسی بفرستیم دو یا سه قسمت می‌شود و فرستاده می‌شود و وقتی انگلیسی بفرستیم هم یک قسمته فرستاده می‌شود و 2 یا 3 برابر پول می‌گیرند.

بعد هم می‌گویند هیچ‌کس تنها نیست !

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
من معمولاً شماره‌های sms های تبلیغاتی را بلاک می‌کنم اما همه آن‌ها از یک شماره فرستاده نمی شوند بنابراین بلاک کردن فایده ندارد!

2. وقتی sms را فارسی بفرستیم دو یا سه قسمت می‌شود و فرستاده می‌شود و وقتی انگلیسی بفرستیم هم یک قسمته فرستاده می‌شود و 2 یا 3 برابر پول می‌گیرند.

بعد هم می‌گویند هیچ‌کس تنها نیست !
منظورشون سروشه

freidoon

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
لطفا اگه اطلاعاتی در مورد آخرین نرخ تعرفه های همراه اول دارین بذارین (بخصوص تعرفه های بین شبکه ای {همراه اول-ایرانسل، همراه اول-تالیا}

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام دوست عزیز

تعرفه سیم کارت های دائمی
هزينه مكالمه با تلفن همراه :

xrah46e5mc2ccau7p998.jpg

رومینگ بین الملل:

مشتركيني كه از سرويس رومينگ بين‌الملل استفاده مي‌كنند، هزينه مكالمات آنها، بر اساس تعرفه‌هاي كشور ميزبان محاسبه مي‌شود. قابل ذكر است، چنانچه مشترك ايراني، در كشوري به غير از ايران، به برقراري تماس مبادرت ورزد، اين نوع تماس، با تماس داخلي متفاوت بوده و با نرخ تماس بين‌الملل به مقصد ايران محاسبه خواهد شد.

تعرفه مكالمات بين المللي :
تعرفه مكالمات بين‌الملل تلفن همراه مانند تلفن ثابت محاسبه مي‌شود. ليكن به هر يك دقيقه مكالمه، هزينه يك دقيقه مكالمه تلفن همراه شهري نيز اضافه مي‌گردد.

هزينه سرويس GPRS و MMS:

هزينه استفاده از سرویس GPRS عبارت است از:

* در زمان اوج ترافیک (peak) از ساعت 8 الی 23 به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 14/8 ریال

* در زمان غیر ‎اوج ترافیک ( off peak) از ساعت 23 الی 8 روز بعد و همچنين روزهای تعطیل به ازاء هر کیلو بایت تبادل اطلاعات 4 ریال

هزينه استفاده از سرویس MMS عبارت است از:

این سرویس در بسته های 50 و 100 کیلوبایتی ارسال می گردد که هزینه آن عبارت است از:

* هر بسته50 کیلوبایتی 50 تومان
* هر بسته 100 کیلوبایتی 100 تومان در نظر گرفته شده است و تا حجم های مذکور می توان متن، صدا و تصویر ارسال کرد.

هزینه پیام کوتاه همراه اول:

تعرفه ارسال پیام کوتاه از سیم کارت های دائمی همراه اول با فونت فارسی ۸۹ریال و با فونت لاتین ۲۲۲ریال

Last edited:

freidoon

Registered User
لایک‌ها
21
خیلی ممنون از پاسختون
اگه ممکنه تعرفه تماسهای بین شبکه ای رو هم بذارین

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
خیلی ممنون از پاسختون
اگه ممکنه تعرفه تماسهای بین شبکه ای رو هم بذارین
تعرفه مکالمه از سیم کارت دائمی اپراتور اول به ایرانسل در ساعات پيك 760 ریال ،غير پيك 536 ريال (همون تعرفه بین شهری هست)
و از سیم کارت اعتباری اپراتور اول به ایرانسل 1130 ریال

تعرفه تماس با تالیا هم همون تعرفه همراه اول به همراه اول هست

Last edited:

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
سلام .
واسه گرفتن پرینت مکالمات باید چه مدارکی برد ؟

آیا فقط تماسهایی که از طریق این خط گرفته شده را نشون میده ؟ یا تماسهایی که از خطهای دیگر با این خط گرفته شده را هم نشون میده ؟

پرینت تا چه مدت قبل را میشه گرفت ؟

واسه اس ام اس هم میشه پرینت گرفت ؟!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام

ريز مكالمات

مشترک، متصالح یا وکیل قانونی تلفن همراه شخصا"می تواند با ارائه مدارک مورد نیاز در یکی از ادارات مشترکین دولتی حاضر شده و نسبت به دریافت ریز مکالمات اقدام نماید.

مدارک مورد نياز:

1- اصل شناسنامه تلفن همراه

2- اصل وکالتنامه ها (در صورت وجود)

3- اصل کارت شناسائی معتبر مالک، متصالح یا وکیل قانونی (شناسنامه, گواهینامه, گذرنامه, کارت ملی)

4- اصل کارت شناسائی معتبر نماینده, معرفی نامه با امضاء بالاترین مقام مسئول و ممهور به مهر سازمان مربوطه (درصورتیکه درخواست کننده شخصیت حقوقی داشته باشد)
http://www.mci.ir/?23

+

استفاده از خدمات غیر حضوری
-ریزمکالمات 3 دوره آخر صورتحسابگیری قابل ارائه می باشد.
http://portal.mci.ir/web/content/e-care

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
بسیار ممنون از پاسخ شما

اما هنوز این سوالات را بی پاسخ مونده ، لطفا راهنمایی کنید :

آیا فقط تماسهایی که از طریق این خط گرفته شده را نشون میده ؟ یا تماسهایی که از خطهای دیگر با این خط گرفته شده را هم نشون میده ؟

واسه اس ام اس هم میشه پرینت گرفت ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سرعت GPRS تهران به 100 کيلوبيت بر ثانيه افزايش مي يابد

موبنا- مدير عامل شرکت ارتباطات سيار ايران گفت: تا پايان شهريور ماه ارائه سرويس GPRS در تهران به 100 کيلوبيت بر ثانيه افزايش خواهد يافت.

به گزارش موبنا به نقل از روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، وحيد صدوقي ضمن بيان اين مطب، اظهار داشت : هم اکنون در حال ارتقاء شبکه تلفن همراه از 2/5 به 2/75 هستيم .
وي افزود: با اتمام ارتقاء شبکه، امکان ارائه خدمات ارزش افزوده از جمله ارائه سرويس GPRS با سرعت 100 کيلوبيت بر ثانيه فراهم خواهد شد .
وي خاطرنشان کرد: با برنامه ريزي هاي صورت گرفته، تلاش مي کنيم اين امکان تا پايان شهريور ماه در تهران و تا پايان سال جاري در مراکز استان ها، عملياتي شود.
مديرعامل شرکت ارتباطات سيار، در خصوص توسعه GPRS گفت: امکان ارائه اين سرويس در سه استان تهران، گيلان و مازندران به طور کامل فراهم شده و همچنين مراکز ساير استان ها و مناطق آزاد از جمله قشم و کيش نيز از اين سرويس بهره مند شده اند، اين امکان در مابقي شهرهاي کشور نيز تا پايان سال فراهم خواهد شد.
وي ادامه داد: به واسطه تکميل اين پروژه، امکان فعال شدن سرويس GPRS در تمامي شهرهاي کشور فراهم مي شود.
وحيد صدوقي در خصوص آخرين وضعيت شبکه ارتباطات سيار نيز تصريح کرد: در حال حاضر تعداد مشترکان ارتباطات سيار به 31 ميليون و 400 هزار نفر رسيده که از اين تعداد، 16 ميليون و 400 هزار نفر از سيم کارت دائمي و مابقي از سيم کارت اعتباري استفاده مي کنند.
وي با بيان اين مطلب که تعداد سايت هاي تلفن همراه(BTS) در سطح کشور به 17 هزار و 300 عدد رسيده است، تاکيد کرد: بيش از 37 هزار کيلومتر از جاده هاي اصلي و فرعي تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار دارند.
وي افزود: در حال حاضر، رومينگ ارتباطات سيار با شبکه GSM روستايي 11 استان برقرار شده که به واسطه آن 25 هزار روستا تحت پوشش همراه اول قرار گرفته اند.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سرعت GPRS تهران به 100 کيلوبيت بر ثانيه افزايش مي يابد

موبنا- مدير عامل شرکت ارتباطات سيار ايران گفت: تا پايان شهريور ماه ارائه سرويس GPRS در تهران به 100 کيلوبيت بر ثانيه افزايش خواهد يافت.

به گزارش موبنا به نقل از روابط عمومي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، وحيد صدوقي ضمن بيان اين مطب، اظهار داشت : هم اکنون در حال ارتقاء شبکه تلفن همراه از 2/5 به 2/75 هستيم .
وي افزود: با اتمام ارتقاء شبکه، امکان ارائه خدمات ارزش افزوده از جمله ارائه سرويس GPRS با سرعت 100 کيلوبيت بر ثانيه فراهم خواهد شد .
وي خاطرنشان کرد: با برنامه ريزي هاي صورت گرفته، تلاش مي کنيم اين امکان تا پايان شهريور ماه در تهران و تا پايان سال جاري در مراکز استان ها، عملياتي شود.
مديرعامل شرکت ارتباطات سيار، در خصوص توسعه GPRS گفت: امکان ارائه اين سرويس در سه استان تهران، گيلان و مازندران به طور کامل فراهم شده و همچنين مراکز ساير استان ها و مناطق آزاد از جمله قشم و کيش نيز از اين سرويس بهره مند شده اند، اين امکان در مابقي شهرهاي کشور نيز تا پايان سال فراهم خواهد شد.
وي ادامه داد: به واسطه تکميل اين پروژه، امکان فعال شدن سرويس GPRS در تمامي شهرهاي کشور فراهم مي شود.
وحيد صدوقي در خصوص آخرين وضعيت شبکه ارتباطات سيار نيز تصريح کرد: در حال حاضر تعداد مشترکان ارتباطات سيار به 31 ميليون و 400 هزار نفر رسيده که از اين تعداد، 16 ميليون و 400 هزار نفر از سيم کارت دائمي و مابقي از سيم کارت اعتباري استفاده مي کنند.
وي با بيان اين مطلب که تعداد سايت هاي تلفن همراه(BTS) در سطح کشور به 17 هزار و 300 عدد رسيده است، تاکيد کرد: بيش از 37 هزار کيلومتر از جاده هاي اصلي و فرعي تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار دارند.
وي افزود: در حال حاضر، رومينگ ارتباطات سيار با شبکه GSM روستايي 11 استان برقرار شده که به واسطه آن 25 هزار روستا تحت پوشش همراه اول قرار گرفته اند.

دروغ میگن

Last edited by a moderator:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام

يه سؤال. آيا اين پوشش شبکه ى GPRS همراه خيلى اول دچار مشکل شده؟ يعنى قطع شده؟ دست کم تو منطقه ى ونک؟

آخه الان 2 روزه که علامتش از رو گوشيم غيب شده! وصل هم نميشه و همون اول کار ميزنه اتصال انجام نشد و الى آخر!

البته روز 3 شنبه هم از نظر آنتن دهى (گيرى) دچار اختلال شده بود و خطوط نشانگر آنتن گوشيم هى زياد ميشد، هى‌کم ميشد و يا اصلا کامل خالى ميشد و فقط ميزد تماس اضطرارى ! اول فکر کردم گوشى بينواى من (K800) مشکل پيدا کرده ولى بعد ديدم مال مامانم هم همينجورى شده دقيقا. نشانگر GPRS ش هم هى غيب ميشد، هى ظاهر ميشد!

بعد صبح 4شنبه همه چى درست شد تا نميدونم کى که نگاه کردم ديدم اوا...، آنتن معمولى دارم، ولى علامت GPRS گوشيم غيب شده و تا الان هم ياب نشده و امکان اتصال هم وجود نداره!

حالا مشکلى پيدا شده يا براى من به طور ويژه مشکل پيدا شده؟!!!

بدبختى با گوشى مامانم هم نميتونم اين مورد رو چک کنم چون ما هرچه خودمان را کشتيم نتونستيم اينترنتشو راه بندازيم (شکلات LG) و از علامتاش هم من سر درنميارم! مثلا 4شنبه کنار آنتنش خورده بود G، ولى الان تبديل شده به يه خط عمودى که انگار يه مثلث متساوى الاضلاع رو پشت و رو زدن سرش!

:(
‌‌

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
سلام

يه سؤال. آيا اين پوشش شبکه ى GPRS همراه خيلى اول دچار مشکل شده؟ يعنى قطع شده؟ دست کم تو منطقه ى ونک؟

آخه الان 2 روزه که علامتش از رو گوشيم غيب شده! وصل هم نميشه و همون اول کار ميزنه اتصال انجام نشد و الى آخر!

البته روز 3 شنبه هم از نظر آنتن دهى (گيرى) دچار اختلال شده بود و خطوط نشانگر آنتن گوشيم هى زياد ميشد، هى‌کم ميشد و يا اصلا کامل خالى ميشد و فقط ميزد تماس اضطرارى ! اول فکر کردم گوشى بينواى من (K800) مشکل پيدا کرده ولى بعد ديدم مال مامانم هم همينجورى شده دقيقا. نشانگر GPRS ش هم هى غيب ميشد، هى ظاهر ميشد!

بعد صبح 4شنبه همه چى درست شد تا نميدونم کى که نگاه کردم ديدم اوا...، آنتن معمولى دارم، ولى علامت GPRS گوشيم غيب شده و تا الان هم ياب نشده و امکان اتصال هم وجود نداره!

حالا مشکلى پيدا شده يا براى من به طور ويژه مشکل پيدا شده؟!!!

بدبختى با گوشى مامانم هم نميتونم اين مورد رو چک کنم چون ما هرچه خودمان را کشتيم نتونستيم اينترنتشو راه بندازيم (شکلات LG) و از علامتاش هم من سر درنميارم! مثلا 4شنبه کنار آنتنش خورده بود G، ولى الان تبديل شده به يه خط عمودى که انگار يه مثلث متساوى الاضلاع رو پشت و رو زدن سرش!

:(
‌‌
سلام Persiana عزیز
00000036.gif

به احتمال زیاد مشکل از پوشش شبکه تو اون منطقه است / بعضی اوقات این اتفاق میفته (به دلیل تعمیرات و .. ) و بعد از مدتی به حالت اولیه برمیگرده

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام Persiana عزیز
00000036.gif

به احتمال زیاد مشکل از پوشش شبکه تو اون منطقه است / بعضی اوقات این اتفاق میفته (به دلیل تعمیرات و .. ) و بعد از مدتی به حالت اولیه برمیگرده

سلام Base عزيز ^_^

آه پس علتش حتما همينه که فرموديد، خيلى خيلى ممنون از پاسختون، مرسى
persiana_mer30.gif

‌‌

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

سلام
همونطور که مهدی گفت مشکل از منطقه هست
hitler.gif
منم نمیتونم وصل بشم
306.gif

از اول هم تست کردین ؟ چون کلا KG800 مشکلی نداره از این نظر
1657.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام ^_^
سلام
همونطور که مهدی گفت مشکل از منطقه هست
hitler.gif
منم نمیتونم وصل بشم
306.gif
آه مرسى.

ولى خوب مثل اينکه بالاخره بعد از حدود يک هفته قطعى بالاخره امروز وصل شده و فعلا کار ميکنه
persiana26.gif

از اول هم تست کردین ؟ چون کلا KG800 مشکلی نداره از این نظر
1657.gif
راستش نه چون اون زمانى‌که اين گوشيو خريديدم هنوز gprs همراه اول فعال نشده بود
98ai901onxzm6ivcr9cz.gif

شايدم ما تنظيماتشو اشتباه انجام ميديم که نميشه. خوبه يه بار ديگه چکش کنم، اميدوارم که درست شه، وگرنه فکر کنم بايد دست به تاپيک GPRS همراه اول را فعال نماييد بشم :D

Masterpiece2009

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوستان خط همراه اول من 4 ماه بدهی اش رو پرداخت نکردم ( سیصد هزار تومان) و الان که زنگ می زنم روی شماره اش میگه : شماره مشترک مورد نظر در شبکه وجود ندارد!

حدس می زنم که سوییچ اش رو خاموش کرده باشند .

من واسه وصل مجدد چه کاری باشد انجام بدم؟!

نیاز به سند داره؟ یا با پرداخت و مراجعه به امور مشترکین حل میشه؟؟

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام

دوستان خط همراه اول من 4 ماه بدهی اش رو پرداخت نکردم ( سیصد هزار تومان) و الان که زنگ می زنم روی شماره اش میگه : شماره مشترک مورد نظر در شبکه وجود ندارد!

حدس می زنم که سوییچ اش رو خاموش کرده باشند .

من واسه وصل مجدد چه کاری باشد انجام بدم؟!

نیاز به سند داره؟ یا با پرداخت و مراجعه به امور مشترکین حل میشه؟؟

فکر می کنم با مورد دوم، یعنی شما با پرداخت قبض و مراجعه به امور مشترکین مشکلتون حل میشه.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
این مقدار هزینه بیاد مگه خط رو مصادروه نمی کنن در صورت عدم پرداخت؟ البته فک کنم اگه بالای 6 ماه باشه

بالا