• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همهء سوالات من (سوالات فني)

yasharthegreat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ramin_njf :
مدتی این سوال برام پیش امده که چرا رابته بین باز بودن دیفراگم با شماره مشخص کندش معکوس هست ؟

یعنی چرا f2 برابرهست با باز بودن دیاف نسبت زمانی که f روی 8 هست

اگه این شماره ها استاندارد هست برای باز کردن بیش از 2 =f باید به عدد منفی برسیم

یکی بگه من کجا دارم اشتباه میکنم ؟
Be adade manfi nemiresid choon in adad moshakhas konandeye mizan noordehiye lenze dar halate ideal in adad mishe 1 yani lenz tamame noori ke mohit dare ro be doorbin montaghel mikone agar gharar bashe be manfi beresim yani lenz bishtar az noori ke tooye mohit hast dare noordehi mikone bke gheire monkene...l

yasharthegreat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از artin :
آقا این لنز ها که رو دوربین اضافه میشه و مثلا میگید فلان میلیمتره و تصویر رو بزگتر می کنه tele wide می گید ؟ سئوالم اینه اگه این رو هم روش اضافه کنی اونقوت اون x zoom رو از کجا می خوای حساب کنی ؟ که چقدر زیاد تر شده ؟
Bastegi dare be inke lenz dar halate wide faseleye kanoonish cheghadr bashe...l

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
عزیزم یاشار جان خیلی از این سئوالاتی که شما جواب دادین قبلا" جواب داده شده و نیازی نبود به پاسخگویی دوباره . در ضمن ازتون خواهش میکنم فینگیلیشی تایپ نکنید چون خارج از قوانین انجمن عکاسی هست پیشاپیش از همکاریتون متشکرم و ورودتون رو هم تبریک میگم.

yasharthegreat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از phoyo_live :
عزیزم یاشار جان خیلی از این سئوالاتی که شما جواب دادین قبلا" جواب داده شده و نیازی نبود به پاسخگویی دوباره . در ضمن ازتون خواهش میکنم فینگیلیشی تایپ نکنید چون خارج از قوانین انجمن عکاسی هست پیشاپیش از همکاریتون متشکرم و ورودتون رو هم تبریک میگم.
Mamnoonam.Ba arze mazerat man keyboardam label efarsi nadare va manam be type e farsi vared nistam omidvaram mano bebakhshid.Agar midoonid kheili moshkel eejad mikone baram private message bezarid ke dige post nazaram .Man hameye javabha ro khoondam .Be nazaram naghes miyoomadan ke javab dadam .dar har soorat bebakhshid ke posthaye ezafi va bi estefade gozashatm...l .

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
پس فعلا از اين استفاده کن
En2fa

aravan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سلام
من یه مشکلی دارم :( خواهشا هر کی بلده زود حلش کنه

من یه وب کمرا (وبکم) خریدم که هیج شماره مدلی نداره فقط رو جعبه نوشته شده :
Zenith PC Camera
یه سی دی هم داره که یه فایل اینستال داره وقتی هم اینستال میشه باز نمی شه از کم استفاده کرد.

(یعنی درایورش نصب نمی شه)

در حقیقت هیچ فایل اینی هم نداره تا اون رو اینستال کنه :wacko:

هر کی میتونه لطفا درایورش رو اینجا به ما معرفی کنه

ممنون :)

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از phoyo_live :
دوستان در مورد دوربین و امنتخاب دوربین اصلا" اینجا بحث نکنید . توجه کنید اینجا مربوط به نکات تکنیکی عکاسی هست نه مشاوره برای خرید دوربین.
ارسلان خان سلام :)
فرمایشتون متین هر چند این سؤال من فنی نیست ولی دیدم نمیشه واسه این سؤال یه تاپیک زد ببخشید :blush:
به نظر شما اگه کیف دوربین طوری باشه که دوربین رو باید عمودی در کیف جا داد مشکلی که آسیبی به دوربین وارد کنه پیش میاد یا خیر؟ ممنونم

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
نمیدونم منظورت از عمودی از چه جهت عمودی هستش اما اگه کیف به دوربین فشار وارد نکنه (یعکنی نیروی ناخواسته و اضافه و همینطور براش تنگ نباشه و استر داخل کیف هم نرم باشه هیچ ایرادی نداره.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اتفاقا" من هم در این مورد سوال داشتم.!
این عکس رو ببینید:

attachment.php

لنز به سمت پایین هست!
یک سوال دیگه هم داشتم بین memory card ها تفاوت ویژه ای بغیر از سرعت شون هست؟ مثلا" بین ms یا cf

فایل های ضمیمه

• campak.JPG
    campak.JPG
    82.2 KB · نمایش ها: 61

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از phoyo_live :
نمیدونم منظورت از عمودی از چه جهت عمودی هستش اما اگه کیف به دوربین فشار وارد نکنه (یعکنی نیروی ناخواسته و اضافه و همینطور براش تنگ نباشه و استر داخل کیف هم نرم باشه هیچ ایرادی نداره.
به این صورت >>
وضعیت دوربین >>
camera_vertical.gif
حالت کیف >>>>
16271.jpg

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سیاه و سفید جان ( بابا اسمتون رو تو امضاتون وارد کنید اه ) هیچ مشکلی پیدا نمیکنه منم دوربینم با اینکه مفصل داره همش تو کیف همینطوری هستش . ستوده جان مطمئن باش هیچ ایرادی برای دوربین پیش نمیاد چرا چون درب لنز که بستس و لنز هم به شاسی محکم بدنه وصله اگه هم نیرویی باشه با اون پله ای که برای بدنه ساخته محار میشه . بابا کیف حرفه ایه نه برگ چغندر.

SiahSepid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از phoyo_live :
سیاه و سفید جان ( بابا اسمتون رو تو امضاتون وارد کنید اه )
نوکرتم چرا عصبانی میشی؟:p چشم مخلص شما " رضا "
بابت جواب هم ممنونم .آخه تنها کیفی که چشمم رو گرفته بود همین یه مدل بود که خیالمو راحت کردی
به نقل از tsotodeh :
انگار سوال ما برعکس هست
:lol:

taghdis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از phoyo_live :
در پانوراما چون تصاوير به هم پيوسته خواهد بود و بهم متصل خواهند شد بايد از يک اي وي و تنظيمات شاتر و دياف استفاده بشه . از اين رو تو مد پانوراما دوربين رو تنظيمات شات اول پانوراما قفل ميشه.
سلامخسته نباشيد
ميشه بفرمائيد آيا ميتوان عكسهائي را كه از دوربين canon 350d كه اشتباها حذف كردم دوباره بر گرداند؟:

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
من با برنامه ریکاوری و کارت ریدر یبار انجام دادم و شد !! البته نباید روشون عکس بگیری چون باعث میشه حافظه تخلیت پر بشه و یه سری از عکسهات رو که از دست دادی از بین برن . اما در کل تلفات داره کارت و چندتا از عکسات رو از دست میدی . همیشه کارتهاتون رو تا زمانی که قصد ریختن اطلاعات رو رو کامپیوتر ندارید لاک کنید و قبل از ریختن اونها رو از تو حالت قفل در بیارید. موفق باشی.

enikon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید چند تا سوال داشتم:
1.آیا عدد دیافراگم رو کم وزیاد کنیم تاثیری بجز کم و زیاد شدن نور ورودی و عمق میدان دارد مثل ثبت جزئیات و .... ؟
2. هم چنین در مورد shutter speed اگر کم و زیاد شود بجز فریز و بلور کردن و ثبت نور تاثیر دیگه ای هم داره؟
3.در مورد Metering هم توضیحاتی رو type کنید :happy:

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بعد از مدتها یک سوال

تفکیک رنگ مربوط به کدام قسمت از دوربین میشه سسنسور لنز

amin jooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از اساتيد محترم

1- در توضيحات قبليتون خوندم كه اگر حساسيت به نور دوربين رو زياد كنيم باعث ايجاد نويز در تصوير ميشه . سوالم اين هست كه بعضي از دوربينهايي كه داراي iso 1000 هستند، اين خاصيت به چه دردي ميخوره؟؟

2- سوال ديگرم اين هست كه براي عكسبرداري در نور كم حساسيت به نور دوربين بايد چقدر باشه؟؟

3- براي فيلم برداري از يك سوژه به مدت طولاني (مثلا از شكفتن يك گل) دوربين بايد داراي چه ويژگي باشه و ايا اين ويژگي در دوربينهاي عكاسي ديجيتال هم پيدا ميشه(يا فقط در دوربينهاي فيلمبرداري حرفه اي وجود داره)؟؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوربینی که ایزو بالا داره سایز سنسورشم بالاست و همینطور کیفیت سنسور هم عالیه ، در ضمن این نوع عکسها رو با سایز 1024 در 768 بدون هیچونه اشکالی میشه استفاده کرد .

سئوال دوم هم بستگی به میزان نور محیط داره اگه منابع نوری هستن باید 200 باشه اگه منابع نوری دور هستن باید 400 باشه اگه منبع نوری نیست باید 800 باشه ، البته این توضیحی که من دادم خیلی مسخرس اما شاید بتونه براتون کاربردی باشه در واقع هر چه میزان نور در محیط کم باشه عدد ایزو باید زیاد باشه.

سئوال اخرتون هم مربوط به دوربینهای عکاسی دیجیتال نمیشه ، اما برایتون بگم که اگه دوربین رو تو محیط قرار بدی و مثلا" هر 10 دقیقه بری یه عکس بگیری براحتی میتونید اینکارو انجام بدید ، البته لازمه اینکار قرار دادن دوربین در جای ثابته. موفق باشی عزیزم.

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به نقل از phoyo_live :
دوربینی که ایزو بالا داره سایز سنسورشم بالاست و همینطور کیفیت سنسور هم عالیه ، در ضمن این نوع عکسها رو با سایز 1024 در 768 بدون هیچونه اشکالی میشه استفاده کرد .

سئوال دوم هم بستگی به میزان نور محیط داره اگه منابع نوری هستن باید 200 باشه اگه منابع نوری دور هستن باید 400 باشه اگه منبع نوری نیست باید 800 باشه ، البته این توضیحی که من دادم خیلی مسخرس اما شاید بتونه براتون کاربردی باشه در واقع هر چه میزان نور در محیط کم باشه عدد ایزو باید زیاد باشه.

سئوال اخرتون هم مربوط به دوربینهای عکاسی دیجیتال نمیشه ، اما برایتون بگم که اگه دوربین رو تو محیط قرار بدی و مثلا" هر 10 دقیقه بری یه عکس بگیری براحتی میتونید اینکارو انجام بدید ، البته لازمه اینکار قرار دادن دوربین در جای ثابته. موفق باشی عزیزم.

چون سوال اخر در باره دوربین فیلمبرداری هست اقا ارسلان با دوربین عکاسی اشتباه گرفتن

قبلا گفتم که دوربین هندیکم سونی این ویژگی رو داره یعنی با برنامه ای که بهش داده میشه خودش اتومات

فیلم برداری میکنه و متوقف میشه و نیازی نداره که کسی بالای سرش باشه

amin jooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون

اين چيزي رو كه درباره ي نسبت سايز سنسور و حساسيت به نور دوربين گفتي، فكر نكنم هميشه درست باشه. مثلا در دوربين 700 كنون سايز سنسور 2.5/1 هست و حساسيت به نورش 800 هست ولي در مدل 620 اندازه سنسور 1.8/1 هست و حساسيت به نورش 400 هست.
سوال بعدي كه ميخواستم بپرسم مربوط به اين تاپيك نيست ولي من قبلا اون رو تو يك تاپيك جدا مطرح كرده بودم ، و همه به جز اقا ارسلان نظرشون رو گفتند. ميخواستم بدونم شما بين a620 و a700 كنون كدوم مدل روترجيح ميديد؟؟؟ لطفا جوابي روكه ميديد مثل هميشه كارشناسانه باشه . چون تاثير زيادي در انتخابم ميگذاره.

پيشاپيش از شما و بقيه دوستان ممنونم.

بالا