به نقل از se-k750i :من که تا حالا این کلمه رو نشنیدم شاید محل اتصال شارژر باشه:blink: که احتمالش 0% هست...خلاصه من که نفهمیدم اگه کسی میدونه بگه ما هم یاد بگیریم
![]()
چی رو نفهمیدی؟ بگو من برات توضیح بدم
به نقل از se-k750i :من که تا حالا این کلمه رو نشنیدم شاید محل اتصال شارژر باشه:blink: که احتمالش 0% هست...خلاصه من که نفهمیدم اگه کسی میدونه بگه ما هم یاد بگیریم
![]()
به نقل از se-k750i :همین دو کابله بودن رو دیگه
خوب به خاطر اون کابل دوم 90 تومن گرونتره !
به نقل از MahdiΩ :راست میگه ! 60 الی 90 تومن اختلاف قیمت یه کم زیادی زیاده ها !!!
یادتون هم نره که همون کابل رو جداگانه بخواید بخرید حدود 50 تومن پولشه
به نقل از Sony Ericsson!! :یادتون هم نره که همون کابل رو جداگانه بخواید بخرید حدود 50 تومن پولشه![]()
به نقل از LH2005 :من كه يه دونه گرفتم 5000 تومن خيلي هم ازش راضيم و فكر نكنم فرقي با اون 50000 تومنيه داشته باشه . به نظر من دارن از اسم اورجينالش سوء استفاده مي كنن و گرنه يه كابل تبديل چرا بايد اينقدر گرون باشه در حالي كه معموليشم داره همون كارو با همون كيفيت ميكنه ؟!!!! با 50000 تومن ميشه به گوشي خريد![]()
به نقل از arash_a :من 2 روز پیش یه هندزفری مدل ( HPM-70 ) رو گرفتم 3000 تومن .
منظور شما 30000 تومنه يه همون 3000 تومن ؟
خوب حالا کیفیتش چطوره ؟ راضی هستی ؟به نقل از arash_a :نه دوست عزیز همون سه هزار تومن .
( من خودم وقتی وارد مغازه شدم گفتم که هندزفری W800 رو میخوام طرف سریع از جاش بلند شد .
با خودم گفتم این اصلا نفهمیده جریان چیه و من ازش چی می خوام و فروشنده رفت و یه هندزفری W800 رو
آورد . یه لحظه همین جوری خشکم زد اصلا انتظار نداشتم از یه مغازه ی چندروزی پیداش کنم !!!!
بعد قیمتو که پرسیدم و گفت سه هزار تومن یه لحظه هنگ کردم و گفتم بابا ایول همه چیز محیاست که یه
هندزفری رو استاد کنیم . قیمتش واقعا مناسبه . )
به نقل از arash_a :نه دوست عزیز همون سه هزار تومن .
( من خودم وقتی وارد مغازه شدم گفتم که هندزفری W800 رو میخوام طرف سریع از جاش بلند شد .
با خودم گفتم این اصلا نفهمیده جریان چیه و من ازش چی می خوام و فروشنده رفت و یه هندزفری W800 رو
آورد . یه لحظه همین جوری خشکم زد اصلا انتظار نداشتم از یه مغازه ی چندروزی پیداش کنم !!!!
بعد قیمتو که پرسیدم و گفت سه هزار تومن یه لحظه هنگ کردم و گفتم بابا ایول همه چیز محیاست که یه
هندزفری رو استاد کنیم . قیمتش واقعا مناسبه . )
سلام
توی K750 میشه فایل یا پوشه ای رو مخفی کرد یا براش پسورد گذاشت ؟!!
یه سوال داشتم که شاید تکراری باشه اما حق بدین که خوند128 صفحه هم مشکله .....ایا میشه تو این گوشی اس ام اس فارسی نوشت یا نه در سایر مدلهای سونی اریکسون چطور ممنون