• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از se-k750i :
من که تا حالا این کلمه رو نشنیدم شاید محل اتصال شارژر باشه:blink: که احتمالش 0% هست :p ...خلاصه من که نفهمیدم اگه کسی میدونه بگه ما هم یاد بگیریم:cool:

چی رو نفهمیدی؟ بگو من برات توضیح بدم:)

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین دو کابله بودن رو دیگه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از se-k750i :
همین دو کابله بودن رو دیگه

یعنی دو تا کابل تو جعبه هست:rolleyes:

1- کابل usb که همه اشون دارن

2- کابل audio که برای انتقال صدا به ضبط هست که سرش هم استریو هست که تو بعضی جعبه ها هست

Carl_Johnson

Registered User
لایک‌ها
0
خوب به خاطر اون کابل دوم 90 تومن گرونتره !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از MahdiΩ :
راست میگه ! 60 الی 90 تومن اختلاف قیمت یه کم زیادی زیاده ها !!!

یادتون هم نره که همون کابل رو جداگانه بخواید بخرید حدود 50 تومن پولشه:)

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Sony Ericsson!! :
یادتون هم نره که همون کابل رو جداگانه بخواید بخرید حدود 50 تومن پولشه:)

من كه يه دونه گرفتم 5000 تومن خيلي هم ازش راضيم و فكر نكنم فرقي با اون 50000 تومنيه داشته باشه . به نظر من دارن از اسم اورجينالش سوء استفاده مي كنن و گرنه يه كابل تبديل چرا بايد اينقدر گرون باشه در حالي كه معموليشم داره همون كارو با همون كيفيت ميكنه ؟!!!! با 50000 تومن ميشه به گوشي خريد :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از LH2005 :
من كه يه دونه گرفتم 5000 تومن خيلي هم ازش راضيم و فكر نكنم فرقي با اون 50000 تومنيه داشته باشه . به نظر من دارن از اسم اورجينالش سوء استفاده مي كنن و گرنه يه كابل تبديل چرا بايد اينقدر گرون باشه در حالي كه معموليشم داره همون كارو با همون كيفيت ميكنه ؟!!!! با 50000 تومن ميشه به گوشي خريد :D

چون اینجا ایرانه و هرچیزی میخوای بخری 10 جور قیمت مختلف بهت هرکی میده:)

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز به نظر من که بدون کابل رو بخر به این دلیل :
من 2 روز پیش یه هندزفری مدل ( HPM-70 ) رو گرفتم 3000 تومن . بعد یه فیش هم واسه تبدیل اسپیکر گرفتم 1500 تومن کل مشکل حل شد .

اینم نمونه ی عکسشه :

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان از دیدن این همه پست در باره 750 هیجان زده شدم
یه سوال و راهنمایی میخواستم ورژن گوشی من اینه R1AA008 و دوربینش هم 4.5 آیا نیازی به آپدیت داره؟چون دوستان به این ورژن اشاره نکرده بودند R1AA008
ممنون ام

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
منظور شما 30000 تومنه يه همون 3000 تومن ؟

نه دوست عزیز همون سه هزار تومن .
( من خودم وقتی وارد مغازه شدم گفتم که هندزفری W800 رو میخوام طرف سریع از جاش بلند شد .
با خودم گفتم این اصلا نفهمیده جریان چیه و من ازش چی می خوام و فروشنده رفت و یه هندزفری W800 رو
آورد . یه لحظه همین جوری خشکم زد اصلا انتظار نداشتم از یه مغازه ی چندروزی پیداش کنم !!!!
بعد قیمتو که پرسیدم و گفت سه هزار تومن یه لحظه هنگ کردم و گفتم بابا ایول همه چیز محیاست که یه
هندزفری رو استاد کنیم . قیمتش واقعا مناسبه . )

jasoosk

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از arash_a :
( من خودم وقتی وارد مغازه شدم گفتم که هندزفری W800 رو میخوام طرف سریع از جاش بلند شد .
با خودم گفتم این اصلا نفهمیده جریان چیه و من ازش چی می خوام و فروشنده رفت و یه هندزفری W800 رو
آورد . یه لحظه همین جوری خشکم زد اصلا انتظار نداشتم از یه مغازه ی چندروزی پیداش کنم !!!!
بعد قیمتو که پرسیدم و گفت سه هزار تومن یه لحظه هنگ کردم و گفتم بابا ایول همه چیز محیاست که یه
خوب حالا کیفیتش چطوره ؟ راضی هستی ؟
قیمت رو که عجیب غریب گفته بهت ... ولی اگه میبینی خوبه آدرس بده من هم یه دونه استاد کنم.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از arash_a :

البته من كه يه بار اورجينالشم تست كرده بودم اصلا خوشم نيومد . به نظر من و يكي ديگه از دوستام ، هندزفزيه خودمون بهتره . هندزفزيه K750i صداي باسو بهتر پخش ميكنه . ولي خيلي دلم مي خواد هندزفريه W900 رو امتحان كنم . به نظر شما قيمتش چنده (اورجينال و غيراورجينال)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
یکی از دوستان هم قبلا تو همین تاپیک گفته بود که هندزفری ارزون گرفت ولی کیفیتش زمین تا آسمون فرق داشت!

arash_a

Registered User
لایک‌ها
0
والا کیفیت که همون کیفیت W800 هست ولی به نظر منم باس تو هندزفری خود K750 بهتر هست و
ولی این هندزفری یه مزیتی که داره اینه که کاملا میره تو گوش آدم و مثلا تو خیابون که هستی دیگه کلا صدای بیرون واست Mute میشه .
دوست عزیز در مورد آدرس هم من اهل ارومیه هستم اگه بازم آدرس بدردتون میخوره آدرسو بدم .

و اما هندزفری W900 واسه K750 کار نمی کنه . ( متاسفانه )

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

توی K750 میشه فایل یا پوشه ای رو مخفی کرد یا براش پسورد گذاشت ؟!!

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
یه سوال داشتم که شاید تکراری باشه اما حق بدین که خوند128 صفحه هم مشکله .....ایا میشه تو این گوشی اس ام اس فارسی نوشت یا نه در سایر مدلهای سونی اریکسون چطور ممنون

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

توی K750 میشه فایل یا پوشه ای رو مخفی کرد یا براش پسورد گذاشت ؟!!

نه متاسفانه نمیشه که به نظر من یه عیبه .. بالاخره آدم یه سری چیزای شخصی و مهم داره که دوست نداره اتفاقی اگه گوشیش دست کسی افتاد و خواست شیطونی کنه طرف نتونه ببینه ...

یه سوال داشتم که شاید تکراری باشه اما حق بدین که خوند128 صفحه هم مشکله .....ایا میشه تو این گوشی اس ام اس فارسی نوشت یا نه در سایر مدلهای سونی اریکسون چطور ممنون

والا من تو گوشی خودم میتونم بنویسم . زبان فارسی رو هم دارم .. بقیه گوشی های SE هم به نظر من اگر زبان فارسی داشته باشند قابلیت ارسال sms فارسی رو هم دارند ...

بالا