به نقل از arash_a :والا کیفیت که همون کیفیت W800 هست ولی به نظر منم باس تو هندزفری خود K750 بهتر هست و
ولی این هندزفری یه مزیتی که داره اینه که کاملا میره تو گوش آدم و مثلا تو خیابون که هستی دیگه کلا صدای بیرون واست Mute میشه .
دوست عزیز در مورد آدرس هم من اهل ارومیه هستم اگه بازم آدرس بدردتون میخوره آدرسو بدم .
و اما هندزفری W900 واسه K750 کار نمی کنه . ( متاسفانه )
قیمتو نمیدونم ولی دوستمون noisymind با 1 گیگ که گرفته مشکلی نداشته و میگه تازه سرعت گوشیشم بالا رفته .. شما بهتره مموری که میگیری high speed باشه ...به نقل از MahdiΩ :سلام خدمت دوستداران k750 عزیز
قیمت دوباره رفته بالا ؟!! اینجا 270 به بالا میدن
k750 تا چقدر رم میخوره 1 گیگ یا 2 گیگ ؟
فروشنده بهم گفت هر کی یک گیگ رم برده گوشیش هنگ کرده !!! درسته ؟
ممنون
یه سوال و راهنمایی میخواستم از دوستان ورژن گوشی من اینه R1AA008 و دوربینش هم 4.5 آیا نیازی به آپدیت داره؟چون دوستان به این ورژن اشاره نکرده بودند R1AA008
سلام خدمت دوستداران k750 عزیز
به نقل از MahdiΩ :سلام خدمت دوستداران k750 عزیز
ممنون
نهبه نقل از noisymind :راستی فرشاد جان مشکل گوشیت حل شد؟
برنامه های شما چی هست ؟به نقل از miladali :سلام من تمام برنامه های k750 را دارم
فقط نمی دونم چطوری upload کنم
من ديروز (شنبه) 2 تا گرفتم به قيمت 237000 با گارانتي متفرقه . حدوداً 3 ماهي ميشه كه رم 1 گيگ دارم و نه تنها هيچ مشكلي ندارم بلكه سرعت مموري بيشتر هم شده .
به نقل از MahdiΩ :خیلی ممنون
راستی یه سوال پرسیده بودم راجع به مخفی کردن فایل ها یا پوشه ها یا پسوردگذاشتن روی فایل ها که دوستان گفتند که متاسفانه چنین کاری در این گوشی ممکن نیست.
میخواستم بدونم که تمام گوشی های جاوا این طوری هستند یا نه؟!!
تایید میشه.به نقل از noisymind :روی موتورولا V3 مثل اینکه میشه برای فولدرها رمز گذاشت.
Originally Posted by noisymind
روی موتورولا V3 مثل اینکه میشه برای فولدرها رمز گذاشت