• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از LH2005 :
منظور من اين نبود كه چرا K800 مگا باس نداره يا داره هر چند دوست داشتيم اين امكان رو مي داشت . منظور من اين بود كه K750i اكولايزر كاملي داره در حالي كه گوشيه جديدي مثل K800 نداره و احتمالا با قيمت 700-800 تومن مياد به بازار و تنها برتريش بر K750i دوربين 3.2 مگاپيكسلي در حالي كه ما براي خريد گوشي ، ويژگيهاي صدا و دوربين رو "با هم" در نظر مي گيريم . اما در مورد امكانات W900 چند تا سوال دارم :

1- ميشه بگيد دوربين دوم به چه دردي مي خوره ؟!! (حداقل تو ايران )
2- به صفحه نمايش P910i ميگن بزرگ !! مگه تفاوت اندازه صفحه نمايشهاي K800 و K750i و W900 چقدره ؟ شما 100 پيكسل بالا يا پايين رو اختلاف فاحش مي دوني ؟ مگه شما با W900 برنامه هاي تلويزيون رو نگاه مي كني كه وضوحيتش براي شما مهمه ؟!!
3- صداي اين گوشي چقدر قوي تره ؟ آيا شما تا حالا اين دو گوشي رو با هم مقايسه كرديد ؟ ما كه تفاوتي ( تفاوتي كه خيلي به چشم بياد ) نديديم .
3- خداييش غير از اينكه هندزفريه W900 شكيل تره ، چه مزيت ديگه اي داره ؟ اينكه دكمه هاي كنترل روو هندزفزيه خيلي خوبه اما ما از هندزفزي چه انتظاري داريم ؟ قبول داري هندزفزي K750i صداي باسو قشنگتر پخش ميكنه ؟
4- من در صورتي قبول ميكنم كيفيت فيلمبرداري W900 از K750i بهتره كه MP4 بگيره كه نمي گيره وگرنه كيفيت فيلمبرداري W900 به همون افتزاحيه K750i هست حالا يه خورده بهتر :D

مزيت پخش 30 ساعت موسيقي رو كاملاً قبول دارم اما من با يه باطريه يدكي 7000 تومني ساعات پخش موسيقي رو دو برابر كردم هر چند فقط يكي دو بار تو كوه ازش استفاده كردم .

مزيت آخري كه شما عنوان كردي ، همون مشكليه كه متأسفانه جامعه ما دچارشه . اينكه طرف فرش زير پاشو مي فروشه گوشيه گرون تر مي خره تا دست همسايش نباشه در حالي كه گوشيه قبليش خيلي بهتر بوده . نمي دونم گوشيه اروپايي ها رو تو جام جهاني ديديد يا نه .

در آخر : دوست من ، كمتر كسي پيدا ميشه كه براي چند درصد وضوحيت و صداي بهتر ، يه گوشي رو 200 تومن گرون تر بخره . چيزي كه مهمه ، خروجيه گوشيها مثل كيفيت MP3 Player و عكسهاست كه هيچ فرقي با هم ندارن .

آقا مازيار لطف كردند و پاسخ شما رو دادند ...
ولي يه چيزي بهش اضافه كنم ... منم اگه كا 750 داشتم تمام اين حرفهاي شما رو مي زدم !
بحث دفاع از كا 750 نيست كه ! مقايسه اين دو گوشيه كه مسلمه كه دبليو 900 بهتره و اين قيمتشم مي ارزه ...
من تمام اين صحبتهاي شما رو از زبون يكي از دوستانم كه كا 750 داره شنيدم :D

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم 2 هفته پیش آپدیت کردم (R1CA021) و نمیدونم اصلا فیرم ویر جدید تر اومده یا نه!
نميدونم اين انجمن موبايل چرا اينجوريه!!! بعد از دانلود حدود 100 مگ اطلاعات تازه فهميدم كه نسخه موبايل آپديته، يعني خود نرم افزار آپديتش اينو گفت. خوب دوست عزيز اين جمله رو يه دو روز زودتر ميگفتي!!!
در مورد مشكل هم در زمان آپديت، اشكال از فلش پليرم بود يا بهتره بگم از فايل فلش سوني اريكسون. چون بعد از اينكه نسخه 8 فلش رو دانلود و نصب كردم. درست شد.

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از MahdiΩ :
سلام

میخواستم بدونم k750 چه فرمت های صوتی و تصویری ای رو ساپورت میکنه ؟
دوستان اهل فن كه جوابتو نميدن. پس من ميگم:
فكر ميكنم اين فرمتها رو جواب بده:
Video: 3GPP (H.263), MP4
Image: GIF, JPEG, BMP, WBMP, PNG
Sound: MIDI(72), AMR, MP3, AAC, XMF, WAV
Animation: SVG-T
Streaming: MPEG-4, H.263, AAC, AMR, MP4, 3GP

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Sony Ericsson!! :
بد جور مثل اینکه به همه توصیه میکنیش ها نه؟؟هر چند روزی مثل اینکه 2-3 تا میخری!!

زنده باد سونی اریکسون:lol: ::::مثل هیچ کدام::::

نه زیاد . خودشون دنبال این گوشی هستن از من که یه سالی میشه دارمش می پرسن ، منم دینمو به گوشی ادا میکنم :happy:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از behnam_wk8 :
آقا مازيار لطف كردند و پاسخ شما رو دادند ...
ولي يه چيزي بهش اضافه كنم ... منم اگه كا 750 داشتم تمام اين حرفهاي شما رو مي زدم !
بحث دفاع از كا 750 نيست كه ! مقايسه اين دو گوشيه كه مسلمه كه دبليو 900 بهتره و اين قيمتشم مي ارزه ...
من تمام اين صحبتهاي شما رو از زبون يكي از دوستانم كه كا 750 داره شنيدم :D

این نشانه روشنفکری دوست شماست :cool: آقا مازیار هم جواب منو ندادن چون ایشون تا حد زیادی با نظر من موافق بودن . شما جواب سوالای منو ندادی ؟ بالاخره مزیتی که باعث شده W900 حدوداً 250000 تومن از K750 گرونتر باشه چیه ؟!!!! نکنه به خاطر دوربین دوم ؟ :D

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از عادل :
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم!

آيا كيفيت پخش تصويري k750 هم خوبه؟ يعني فايل هاي تصويري اي كه رويش بريزيم خوب نشون مي ده؟ يا اينكه 6630 يا 6681 بهتر نشون ميدهند؟

متشكرم
اگر زحمتي براي دوستان نيست، جواب من را هم بدهند، شرمنده.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببین دوست عزیز کیفیت خوبه.....یکم صفحه نمایش کوچیک تره نسبت به اونایی که گفتین ولی برای دیدن کلیپ های 1-2 دقیقه ای که همه دارن مناسبه

ولی اگه میخواین باهاش فیلم 1 ساعتی تماشا کنی که بعضی ها میکنن!! خوب زیاد مناسب نیست...البته من هرچی فکر میکنم نمیتونم خودم رو راضی کنم به یه صفحه کوچیک 1 ساعت زل بزنم و چشمم رو دربیارم که میخوام باهاش فیلم ببینم....میخوام نبینم....میرم خونه مثل ادم میشینم میبینم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از SATpt :
نميدونم اين انجمن موبايل چرا اينجوريه!!! بعد از دانلود حدود 100 مگ اطلاعات تازه فهميدم كه نسخه موبايل آپديته، يعني خود نرم افزار آپديتش اينو گفت. خوب دوست عزيز اين جمله رو يه دو روز زودتر ميگفتي!!!
در مورد مشكل هم در زمان آپديت، اشكال از فلش پليرم بود يا بهتره بگم از فايل فلش سوني اريكسون. چون بعد از اينكه نسخه 8 فلش رو دانلود و نصب كردم. درست شد.

چجوریه انجمن موبایل؟! چون کسی جواب شما رو نداد ( یا شاید نمیدونست!) اینجوره!!
خب میتونید برید جای دیگه;)
اینکه کسی جواب شما رو بده وظیفش نیست;) اینکه بعضی از دوستان که یه زمانی گوشی رو داشتن میان اینجا کمکی میکنن خیلی هم لطف میکنن:cool: و مسلمه که کسی که دیگه الان گوشی رو نداره از فرم ویر اون خبری نداشته باشه.
یه کم به خودت زحمت میدادی و چند صفحه قبل رو نگاه میکردی که من خودم اپدیت کردم و نوشتم و بعد اون دیگه کسی آپدیت جدیدی گزارش نکرده!;) ( که مرور مطالب گذشته وظیفه شما بوده نه کسی دیگه! و اگه به جای 100 مگ دانلود 2-3 صفحه قبل رو میخوندی یه کم بهتر بود!!)
خلاصه اینو گفتم یه وقت فکر نکنی یه عده اینجا 24 ساعته آنلاین نشتن و همه گوشی ها رو گرفتن دستشون تا شما رو ساپورت کنن! چون خود سایت سونی-اریکسون یا نوکیا هم همچین ساپورتی رو نداره;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
عادل
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم!

آيا كيفيت پخش تصويري k750 هم خوبه؟ يعني فايل هاي تصويري اي كه رويش بريزيم خوب نشون مي ده؟ يا اينكه 6630 يا 6681 بهتر نشون ميدهند؟

متشكرم

البته مازیار جان جواب داد

توجه داشته باشید که 6630 با توجه به صفحه 41*35 دارای ریزولوشن 208*176 هست در حالی که k750 با صفحه 35*28 دارای ریزولوشن 220*176 هست یعنی با صفحه کوچکتر , ریزولوشن بالاتر

.

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
البته مازیار جان جواب داد

.

آقایون

یک هدست مدل HBH 300 گرفتم ولی هر چی با گوشی ( K750i ) ور رفتم اونو نشناخت ......چراغ روی هدست چشمک میزنه ولی نمیدونم چه جوری و از چه راهی میتونم اونو به گوشی معرفی کنم ؟

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
ببین دوست عزیز کیفیت خوبه.....یکم صفحه نمایش کوچیک تره نسبت به اونایی که گفتین ولی برای دیدن کلیپ های 1-2 دقیقه ای که همه دارن مناسبه

ولی اگه میخواین باهاش فیلم 1 ساعتی تماشا کنی که بعضی ها میکنن!! خوب زیاد مناسب نیست...البته من هرچی فکر میکنم نمیتونم خودم رو راضی کنم به یه صفحه کوچیک 1 ساعت زل بزنم و چشمم رو دربیارم که میخوام باهاش فیلم ببینم....میخوام نبینم....میرم خونه مثل ادم میشینم میبینم

از همه ي دوستان متشكرم! :happy:

منم ديشب رفتم ويكي خريدم. با قيمت 245 هزار تومان.(كرمان)

فقط موقع اجراي سي دي ارور مي داد و جناب مايكروسافت زحمت كشيدند!!!! و مرا به سايت اپل لينك دادند تا بروم Qtime 7.0.3 را دانلود كنم! چون تو سايت اپل گفته بود كه 7.0.2)كه من همين را داشتم) با Demoshield مشكل وداره!

باز هم متشكرم!

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
من 1 سؤال دارم،نميدونم قبلاً کسی اين سؤال رو کرده يا اصلاً به اين مشکل بر خورده يا نه.
من وقتی با usb يه موزيک رو ميرزم تو گوشيم صداش خيلی ضعيف تر از حالتی هست که همون موزيک رو با بلوتوس از گوشيه دوستم ميگيرم
نميدونم چرا اينطوری کسی ميدونه؟

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وقتی با usb يه موزيک رو ميرزم تو گوشيم صداش خيلی ضعيف تر از حالتی هست که همون موزيک رو با بلوتوس از گوشيه دوستم ميگيرم
نميدونم چرا اينطوری کسی ميدونه؟

شاید آهنگی که توی گوشی دوستتون هست کیفیتش بیشتره نسبت به آهنگی که شما توی کامپیوتر دارین.

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
چجوریه انجمن موبایل؟! چون کسی جواب شما رو نداد ( یا شاید نمیدونست!) اینجوره!!
خب میتونید برید جای دیگه;)
اینکه کسی جواب شما رو بده وظیفش نیست;) اینکه بعضی از دوستان که یه زمانی گوشی رو داشتن میان اینجا کمکی میکنن خیلی هم لطف میکنن:cool: و مسلمه که کسی که دیگه الان گوشی رو نداره از فرم ویر اون خبری نداشته باشه.
یه کم به خودت زحمت میدادی و چند صفحه قبل رو نگاه میکردی که من خودم اپدیت کردم و نوشتم و بعد اون دیگه کسی آپدیت جدیدی گزارش نکرده!;) ( که مرور مطالب گذشته وظیفه شما بوده نه کسی دیگه! و اگه به جای 100 مگ دانلود 2-3 صفحه قبل رو میخوندی یه کم بهتر بود!!)
خلاصه اینو گفتم یه وقت فکر نکنی یه عده اینجا 24 ساعته آنلاین نشتن و همه گوشی ها رو گرفتن دستشون تا شما رو ساپورت کنن! چون خود سایت سونی-اریکسون یا نوکیا هم همچین ساپورتی رو نداره;)
دوست عزيز مثل اينكه خيلي ناراحت شدي!
من از اولم دوستانه گفتم. الآنم سعي ميكنم كاملا دوستانه برخورد كنم، حالا چرا شما اينقدر بهت برخورده نميدونم.
بياموزيم كه نقدپذير باشيم.
يادم ميآد اين جمله زيبا رو تو امضاي يكي از دوستان ديدم.شما تا حالا نديديش؟!!!
ببين من اولين باري نيست كه تو اين انجمن مشكلي مطرح كردم و اولين باري هم نيست كه اونقدر با بي محلي دوستان مواجه شدم كه به خودم گفتم ايكاش سوال نكرده بودم. ببين كاربر فعال موبايل من نميخوام بگم اين انجمن به فكر حل مشكلات دوستان نيست. ولي چه بخواي چه نخواي مدتهاست كه جو اينجا يه طوري شده كه كاربران فعالش بيشتر دوست دارن تو سر وكله هم بزنن تا جواب ديگران رو بدن. خصوصا بعضي از اين دو آتيشه هاي نوكيايي كه اميدوارم شما از اونها نباشي.
حالا شما فكر ميكني بياي با لحن تند! جواب منو بدي، معنيش اينه كه اين مشكلات نيست!!!؟
اما در مورد وظيفه من دوست عزيز من متاسفانه علم به غيب نداشتم و ندارم كه بفهمم 2 صفحه قبل شما جواب منو دادي. ولي تمام لينكهاي پست اول رو در مورد فرم وير و آپديتش با اجازه شما خوندم و چيزي هم پيدا نكردم.
يه سوال دارم اصلا تا به حال نشستين يه فكري به حال مشكلات اين انجمن بردارين؟
اين حرفهايي هم كه ميزنم حرف من به شخصه نيست بلكه بارها از ديگر دوستان هم شنيدم. و فكر ميكنم اگه يه راي گيري در مورد بدترين انجمن اين فروم بشه. بي شك و به طور حتم اين انجمن يكي از نامزدهاي بي رقيب احراز اين مقامه!!!
البته اين رو هم اضافه ميكنم. انصافا مدير اينجا واقعا يك مدير فهيم، با معلومات و متشخصه. ولي به هر دليل ظاهرا وقت زيادي براي نظارت بر انجمن نداره. من خودم الآن بيشتر به انجمن ورزش و سخت افزار سر ميزنم. ولي به هيچ وجه مشكلات اينجا رو در اونجا شاهد نيستم. با اينكه انجمن سخت افزار هر موضوع و مقوله اش به اندازه انجمن موبايل نياز به بحث و بررسي داره(بدون اغراق).
يه سوال ديگه، تا حالا شده يكي از كاريران راهنمايي درمورد خريد يه گوشي بخواد بعد بچه هاي اينجا با در نظر گرفتن انصاف نظر بدن و آخر پستشون به برند رقيب فحش ندن؟!!!
در پايان:
قصد بنده غير از خير خواهي نيست. ولي اگه كسي ناراحت شده يا تقصير از من بوده، با كمال شجاعت معذرت ميخوام.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
من یه مشکل اساسی با مموریم دارم )1 gig high speed) وقتی دارم آهنگ يا چيزه دگه توش می ريزم با رم ريدر يه هو ارتباط قت ميشه ميگه بايد مموری را فرمت کنم .واقعاً موندم چی کار کنم که درست بشه.به جاي هم که ازش خريدم دست رسی ندارم

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بچه ها من يه k750 تازه گرفتم رو جعبش نوشته made in china
بعد زيره باتّری چيزی ننوشته از کشور سازنده،اين يعنی اينکه اين گوشی no name ه؟
که وقتّی IMEI رو چک ميکنم مدله گوشی رو w800 ميزنه اين يعنی چه؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از vahiddddd :
بچه ها من يه k750 تازه گرفتم رو جعبش نوشته made in china
بعد زيره باتّری چيزی ننوشته از کشور سازنده،اين يعنی اينکه اين گوشی no name ه؟
که وقتّی IMEI رو چک ميکنم مدله گوشی رو w800 ميزنه اين يعنی چه؟

!! :blink: اینجوریشو دیگه ندیده بودم :blink: البته فکر کنم رو جعبه نوشته شده باشه : Printed In China ، درسته ؟ احتمالاً گوشیت چینیه .

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
نه نوشته made in china
به نظرت چرا اينطوريه؟
حالا من بايد چه کار کنم IMEI رو هم چک ميکنم نشون ميده که ثبت شده اما مدل گوشی رو
w800 نوشته،

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از Nikonian :
آقایون

یک هدست مدل HBH 300 گرفتم ولی هر چی با گوشی ( K750i ) ور رفتم اونو نشناخت ......چراغ روی هدست چشمک میزنه ولی نمیدونم چه جوری و از چه راهی میتونم اونو به گوشی معرفی کنم ؟

جفت دکمه های ولوم رو باهم برای 5 ثانیه نگه دار تا چراغ شروع کن به فلش زدن به دو رنگ
بعد برو توی بلوتوث، توی هندزفری، هندزفریت رو add کن
passcode رو بده 0000
تمومه;)

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
روی دکمه های گوشیهایی که منوی فارسی دارن خروف فارسی هست یا خروف عربی ممنونم

بالا