• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
دوستان چند تا سوال داشتم:
1- آيا هنوز k750 انتخاب خوبي است!
2-آيا مي شود به عنوان MP3 player از آن استفاده كرد! و در اينصورت چند ساعت باطريش مي رود؟
3- آيا گوشي مقاومي است!مثلا siemens M55 من حدود 5-6 بار به زمين )روي آسفالت و سنگ و...)خورده است و لي هنوز زنده است! يك بار هم داخل آب افتاده ولي سرحالتر از گذشته داره زندگي ميكنه! آيا k750 هم اين گونه است؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از عادل :
دوستان چند تا سوال داشتم:
1- آيا هنوز k750 انتخاب خوبي است!
2-آيا مي شود به عنوان MP3 player از آن استفاده كرد! و در اينصورت چند ساعت باطريش مي رود؟
3- آيا گوشي مقاومي است!مثلا siemens M55 من حدود 5-6 بار به زمين )روي آسفالت و سنگ و...)خورده است و لي هنوز زنده است! يك بار هم داخل آب افتاده ولي سرحالتر از گذشته داره زندگي ميكنه! آيا k750 هم اين گونه است؟

بستگي به ميزان بودجه شما داره اما در كل من تو بازار گوشي اي نديدم كه امكاناتي مثل K750 داشته باشه و در عين حال قيمتش خوب باشه . به هر گوشي اي كه تو بازار نگاه كنيد مي بينيد يه مشكلي داره مثل N80 كه عكس ها رو زيادي روشن ميندازه و صداش جالب نيست و يا N91 كه هم سنگينه و هم دوريبين افتضاحي داره و فيرم ويرشم مثل N70 مشكل داره و زياد هنگ ميكنه و يا W900 كه هنوزم نفهميدم چرا اينقدر با K750 اختلاف قيمت داره !!
73.gif
چون اصلا تو دست قشنگ نيست و امكاناتش دقيقا مثل K750 هستش . K800 هم كه حسابي مارو نا اميد كرده چون حالت Mega Bass رو نداره
67.gif
... با اين اوصاف مي بينيد كه K750 واقعا گزينه مناسبيه . خلاصه اينكه بهترين انتخاب حال حاضره . من عادت ندارم يه گوشي رو بيشتر از 7-8 ماه نگه دارم اما هيچ كدوم از گوشي هاي فعلي بازار نتونسته منو راضي كنه كه K750 رو بفروشم . يه مدت تصميم داشتم P910i بگيرم اما نتونستم از دوربين K750 بگذرم .

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از LH2005 :
بستگي به ميزان بودجه شما داره اما در كل من تو بازار گوشي اي نديدم كه امكاناتي مثل K750 داشته باشه و در عين حال قيمتش خوب باشه . به هر گوشي اي كه تو بازار نگاه كنيد مي بينيد يه مشكلي داره مثل N80 كه عكس ها رو زيادي روشن ميندازه و صداش جالب نيست و يا N91 كه هم سنگينه و هم دوريبين افتضاحي داره و فيرم ويرشم مثل N70 مشكل داره و زياد هنگ ميكنه و يا W900 كه هنوزم نفهميدم چرا اينقدر با K750 اختلاف قيمت داره !!
73.gif
چون اصلا تو دست قشنگ نيست و امكاناتش دقيقا مثل K750 هستش . K800 هم كه حسابي مارو نا اميد كرده چون حالت Mega Bass رو نداره
67.gif
... با اين اوصاف مي بينيد كه K750 واقعا گزينه مناسبيه . خلاصه اينكه بهترين انتخاب حال حاضره . من عادت ندارم يه گوشي رو بيشتر از 7-8 ماه نگه دارم اما هيچ كدوم از گوشي هاي فعلي بازار نتونسته منو راضي كنه كه K750 رو بفروشم . يه مدت تصميم داشتم P910i بگيرم اما نتونستم از دوربين K750 بگذرم .

ببين اول كه كا 800 قرار نيست كه مگاباس داشته باشه ... اگه كا 750 داشته ديگه قرارنيست 800 داشته باشه ... چون گوشي هاي سري W بايد اين امكان رو داشته باشند ... همين طور كه امكان عكاسي گوشي هاي سري كا بايد بهتر از دبليو باشه ... مي بينيم كه در W950 دوربين نمي بينيم و در كا 800 مگاباس و اون امكانات فراوان موسيقي .
در مورد دبليو 900 هم بايد بگم كه منم زماني كه گوشيمو خريدم به اين مطلب فكر كردم ... ولي چند تا دليله كه گروني دبليو 900 رو توجيه مي كنه :

1 - دوربين دوم
2 - صفحه نمايش بزرگ تر
3 - وضوح نمايش بيشتر
4 - صداي فوق العاده قوي تر
5 - 30 ساعت پخش موزيك
6 - هندزفري
7 - فيلمبرداري 30 فريم در ثانيه
و .......

از همه مهم تر براي من اين بود كه تيراژ توليد اين گوشي در مقاسه با اكثر گوشي ها خيلي خيلي پايينه ....
شما دبليو 900 بگيري دست سبزي فروش و بقال و اينا نمي بيني:p ... چون تيراژ پايينش و امكاناتش باعث بالا بودن و از همه مهمتر بالا ماندن قيمتش بشه تا هر كسي توان خريد اونو نداشته باشه ... بحث مقايسه اين دو گوشي رو مي بندم و به سوال دوستمون جواب مي دم ...

كا 750 بدنه آسيب پذيري داره نسبت به گوشي هاي ديگه سوني اريكسون ( W800 - W900 - K700 ) و قرار نيست اونو با زيمنس و 3310 ! و اينا مقايسه كنيد ... ولي در كل قيمتش نسبت به امكاناتش فوق العادست و به جرات بهت بگم كه به صرفه ترين گوشي بازاره ...;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درمورد آسیب پذیری بدنه و اینا! یکی ازین قاب های به اصطلاح شیشه ای بزارید مشکل حله!;) من الان w800ام بعد4ماه نوی نوی نو مونده!;)

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

چندتا سوال از داشتم:

1- میخواستم بدونم k750 چه فرمت های صوتی و تصویری ای رو ساپورت میکنه ؟

2- یکی از دوستام اخیراً یه k750 خریده. با اون یکی دوستم که 6630 داره کل انداختن. در مورد کیفیت عکس و دوربین و وضوح LCD و قیافه بدون هیچ حرف و حدیثی k750 گوشی 6630 رو میخوره !! اما در مورد بلندی صدا به طرز فجیعی صدای 6630 بلند تر از k750 بود !!

از روی 6630 یه آهنگ رو با بلوتوث روی k750 ریختیم و وقتی صدای دوتا گوشی رو با هم مقایسه کردیم در کمال ناباوری متوجه شدیم که صدای k750 حدوداً نصف صدای 6630 بود !!

البته ورژن Firmeware گوشی k750 رو تست نکردم ، ممکنه با آپدیت فریم این مشکل حل بشه ؟!

یعنی هیچ کس این پست منو ندید ؟!! [ آیکون با چشم های از حدقه درآمده !]

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از behnam_wk8 :
ببين اول كه كا 800 قرار نيست كه مگاباس داشته باشه ... اگه كا 750 داشته ديگه قرارنيست 800 داشته باشه ... چون گوشي هاي سري W بايد اين امكان رو داشته باشند ... همين طور كه امكان عكاسي گوشي هاي سري كا بايد بهتر از دبليو باشه ...

منظور من اين نبود كه چرا K800 مگا باس نداره يا داره هر چند دوست داشتيم اين امكان رو مي داشت . منظور من اين بود كه K750i اكولايزر كاملي داره در حالي كه گوشيه جديدي مثل K800 نداره و احتمالا با قيمت 700-800 تومن مياد به بازار و تنها برتريش بر K750i دوربين 3.2 مگاپيكسلي در حالي كه ما براي خريد گوشي ، ويژگيهاي صدا و دوربين رو "با هم" در نظر مي گيريم . اما در مورد امكانات W900 چند تا سوال دارم :

1- ميشه بگيد دوربين دوم به چه دردي مي خوره ؟!! (حداقل تو ايران )
2- به صفحه نمايش P910i ميگن بزرگ !! مگه تفاوت اندازه صفحه نمايشهاي K800 و K750i و W900 چقدره ؟ شما 100 پيكسل بالا يا پايين رو اختلاف فاحش مي دوني ؟ مگه شما با W900 برنامه هاي تلويزيون رو نگاه مي كني كه وضوحيتش براي شما مهمه ؟!!
3- صداي اين گوشي چقدر قوي تره ؟ آيا شما تا حالا اين دو گوشي رو با هم مقايسه كرديد ؟ ما كه تفاوتي ( تفاوتي كه خيلي به چشم بياد ) نديديم .
3- خداييش غير از اينكه هندزفريه W900 شكيل تره ، چه مزيت ديگه اي داره ؟ اينكه دكمه هاي كنترل روو هندزفزيه خيلي خوبه اما ما از هندزفزي چه انتظاري داريم ؟ قبول داري هندزفزي K750i صداي باسو قشنگتر پخش ميكنه ؟
4- من در صورتي قبول ميكنم كيفيت فيلمبرداري W900 از K750i بهتره كه MP4 بگيره كه نمي گيره وگرنه كيفيت فيلمبرداري W900 به همون افتزاحيه K750i هست حالا يه خورده بهتر :D

مزيت پخش 30 ساعت موسيقي رو كاملاً قبول دارم اما من با يه باطريه يدكي 7000 تومني ساعات پخش موسيقي رو دو برابر كردم هر چند فقط يكي دو بار تو كوه ازش استفاده كردم .

مزيت آخري كه شما عنوان كردي ، همون مشكليه كه متأسفانه جامعه ما دچارشه . اينكه طرف فرش زير پاشو مي فروشه گوشيه گرون تر مي خره تا دست همسايش نباشه در حالي كه گوشيه قبليش خيلي بهتر بوده . نمي دونم گوشيه اروپايي ها رو تو جام جهاني ديديد يا نه .

در آخر : دوست من ، كمتر كسي پيدا ميشه كه براي چند درصد وضوحيت و صداي بهتر ، يه گوشي رو 200 تومن گرون تر بخره . چيزي كه مهمه ، خروجيه گوشيها مثل كيفيت MP3 Player و عكسهاست كه هيچ فرقي با هم ندارن .

mahdi389

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

گوشی من نسبت به مسیج یکی از دوستانم هیچ عکس العملی از خودش نشون نمی ده ( البته قبلا این طور نبود )

وقتی این دوستم به من مسیج می زنه گوشیم هیچ صدایی نمیده .

خودم فکر می کردم این دو کار را reset . update انجام بدهم درست می شود ولی نشد که نشد.

حالا شما چه پیشنهاد می کنید ؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mahdi389 :
سلام

گوشی من نسبت به مسیج یکی از دوستانم هیچ عکس العملی از خودش نشون نمی ده ( البته قبلا این طور نبود )

وقتی این دوستم به من مسیج می زنه گوشیم هیچ صدایی نمیده .

خودم فکر می کردم این دو کار را reset . update انجام بدهم درست می شود ولی نشد که نشد.

حالا شما چه پیشنهاد می کنید ؟
یه بار گوشیم هر چی sms میومد هیچ عکس العملی از خودش نشون نمیداد که بار خاموش روشن کردم درست شد ...
برای شما فقط برای شخص خاصی اینجوریه ؟؟!!!! عجیبه !!

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.
چند تا سوال در مورد گوشي k750 داشتم.
1- شارژ باتري بعد از 2 ،3 ساعت ور رفتن تموم ميشه.
2- كيفيت عكسش افتضاح پايينه نسبت به عكسهايي كه ديگر دوستان داشتن.
نسخه فريم وير: R1CA021
3- تاريخ انتشار اين نسخه رو از كجا ميشه به دست آورد؟
4- آيا آپديت لازمه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از LH2005 :
منظور من اين نبود كه چرا K800 مگا باس نداره يا داره هر چند دوست داشتيم اين امكان رو مي داشت . منظور من اين بود كه K750i اكولايزر كاملي داره در حالي كه گوشيه جديدي مثل K800 نداره و احتمالا با قيمت 700-800 تومن مياد به بازار و تنها برتريش بر K750i دوربين 3.2 مگاپيكسلي در حالي كه ما براي خريد گوشي ، ويژگيهاي صدا و دوربين رو "با هم" در نظر مي گيريم . اما در مورد امكانات W900 چند تا سوال دارم :

1- ميشه بگيد دوربين دوم به چه دردي مي خوره ؟!! (حداقل تو ايران )
2- به صفحه نمايش P910i ميگن بزرگ !! مگه تفاوت اندازه صفحه نمايشهاي K800 و K750i و W900 چقدره ؟ شما 100 پيكسل بالا يا پايين رو اختلاف فاحش مي دوني ؟ مگه شما با W900 برنامه هاي تلويزيون رو نگاه مي كني كه وضوحيتش براي شما مهمه ؟!!
3- صداي اين گوشي چقدر قوي تره ؟ آيا شما تا حالا اين دو گوشي رو با هم مقايسه كرديد ؟ ما كه تفاوتي ( تفاوتي كه خيلي به چشم بياد ) نديديم .
3- خداييش غير از اينكه هندزفريه W900 شكيل تره ، چه مزيت ديگه اي داره ؟ اينكه دكمه هاي كنترل روو هندزفزيه خيلي خوبه اما ما از هندزفزي چه انتظاري داريم ؟ قبول داري هندزفزي K750i صداي باسو قشنگتر پخش ميكنه ؟
4- من در صورتي قبول ميكنم كيفيت فيلمبرداري W900 از K750i بهتره كه MP4 بگيره كه نمي گيره وگرنه كيفيت فيلمبرداري W900 به همون افتزاحيه K750i هست حالا يه خورده بهتر :D

مزيت پخش 30 ساعت موسيقي رو كاملاً قبول دارم اما من با يه باطريه يدكي 7000 تومني ساعات پخش موسيقي رو دو برابر كردم هر چند فقط يكي دو بار تو كوه ازش استفاده كردم .

مزيت آخري كه شما عنوان كردي ، همون مشكليه كه متأسفانه جامعه ما دچارشه . اينكه طرف فرش زير پاشو مي فروشه گوشيه گرون تر مي خره تا دست همسايش نباشه در حالي كه گوشيه قبليش خيلي بهتر بوده . نمي دونم گوشيه اروپايي ها رو تو جام جهاني ديديد يا نه .

در آخر : دوست من ، كمتر كسي پيدا ميشه كه براي چند درصد وضوحيت و صداي بهتر ، يه گوشي رو 200 تومن گرون تر بخره . چيزي كه مهمه ، خروجيه گوشيها مثل كيفيت MP3 Player و عكسهاست كه هيچ فرقي با هم ندارن .

1- ببین تو ایران بله هیچ سودی نداره ولی این رو در نظر بگیر به هر حال یه مزیت هست که وقتی به گوشی اضافه میشه خب قیمت رو میبره بالا....حالا تو ایران نمیتونیم استفاده کنیو ولی همین گوشی رو تو اروپا با دوربین دوم به عنوان مزیت حساب میکنن

2- تفاوت صفحه نمایشها زیاده....هم از نظر اندازه فیزیکی هم از نظر رزولوشن و هم از نظر شفافیت....هم اینها دست به دست هم میدن تا این صفحه نمایش رو یکی از بهترین های الان بازار بکنن

3-هندزفری w900 نه تنها بهتره بلکه مثل w800 از اونایی هست که میره تو گوش. در صورتی که مال K750 یکم ضعیف تر حساب میشه....نه که بد باشه خیلی هم عالیه ولی اون به هر حال بهتره

4- این رو اصلا قبول ندارم....هم اندازه فیلم بزرگتر شده هم فریم ریت فیلم....مال K750 فریم ریتش 8-10 هست در صورتی که مال اون 30 هست یعنی 3 برابر //// فریم ریت خیلی تو روان بودن فیلم تاثیر داره.....اندازه فیلم هم بزرگتر شده.....حالا فرمتش همون 3GP هست ولی من دیدم فیلمهاش رو و واقعا میشه گفت فیلمهاش یکی از بهترینهاست

به هر حال در صدی از حرفهای شما رو قبول دارم این گوشی گرونه و باید طلبه اش باشی تا 200 تومن بیشتر بدی و امکاناتی اضافه ای که بهت میده به نظر من هم 200 تومن نمیارزه....به نظرم قیمت 400 تومن براش الان مناسب تره....ولی به هر حال سونی داره تعیین میکنه قیمت رو و تیراژ رو هم کم کرده که قیمت پایین نیاد....

MahdiΩ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میخواستم بدونم k750 چه فرمت های صوتی و تصویری ای رو ساپورت میکنه ؟

ostadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
فکر کنم با آپدیت کردن هم یک مقدار صدای مکالمه افزایش پیدا کنه و هم موقعی که رم بالا گذاشتید مشکل سرعت و ... پیدا نکنید.
ممنون از توجهت:)

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از SATpt :
با سلام.
4- آيا آپديت لازمه؟
اساتيد فن ما رو هم بي نصيب نذارن.

F_Firouzi

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از arash_a :
دوست عزیز به نظر من که بدون کابل رو بخر به این دلیل :
من 2 روز پیش یه هندزفری مدل ( HPM-70 ) رو گرفتم 3000 تومن . بعد یه فیش هم واسه تبدیل اسپیکر گرفتم 1500 تومن کل مشکل حل شد .

اینم نمونه ی عکسشه :

آقا دستم به دامنت! ببخشید به شلوارت. این آدرس ارومیه رو بده تا از کف در بیام.:blush:

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
با سلام مجدد، ديروز من قيمت k750i را در كرمان گرفتم، مي دادند 240 تومان بدون گارانتي.

مي خواهم بدانم چه قدر به خاطر گارانتي ،به قيمت اضافه مي شود؟

در ضمن اكثرا مي گفتند فارسي هست! آيا مشكلي براي آپديت firmware و ... ايجاد نمي كند.

متشكرم

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Sony Ericsson!! :
1- ببین تو ایران بله هیچ سودی نداره ولی این رو در نظر بگیر به هر حال یه مزیت هست که وقتی به گوشی اضافه میشه خب قیمت رو میبره بالا....حالا تو ایران نمیتونیم استفاده کنیو ولی همین گوشی رو تو اروپا با دوربین دوم ....

ممنون

اما با یه مثال منطق خودمو میگم :

شما میری بازار تا گوشی بخری ، فروشنده دوتا گوشی میذاره جلوی شما که یکیش 400 تومنه و دوربین دوم داره و اون یکی دوربین دوم نداره و 200 تومنه . حالا شما با علم بر اینکه دوربین دوم تو ایران یعنی کشک ، کدوم رو انتخاب میکنی ؟!! حالا می خواد مزیت باشه یا نه ، مهم اینه که شما داری پول الکی به چیزی می دی که نمی تونی ازش استفاده کنی .
باز هم میگم ، تنها گوشی هایی که به صورت MP4 فیلمبرداری میکنن قابل قبولن . کیفیت بهتر W900 نسبت به K750 رو انکار نمی کنم اما امان از دست 3GP که هر کاریش کنی بازم همونه !!

بنده اگه به شخصه هندزفزیه W800 رو تست نمی کردم ، باورم نمی شد که هندزفریه ما هم صداش بلند تره هم صدای باسو قشنگتر پخش میکنه . دوستان دیگه هم به این امر اشاره کردن . کاری نداره ، شما هم مثل من تست کن . به بهانه خرید ، یه دونه بگیر تست کن و بعد بهونه بیار و از فروشنده نخر .

امروز دوتا دیگه گرفتم ، گرون شده ، 244000 گرفتم .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از LH2005 :
ممنون

اما با یه مثال منطق خودمو میگم :

شما میری بازار تا گوشی بخری ، فروشنده دوتا گوشی میذاره جلوی شما که یکیش 400 تومنه و دوربین دوم داره و اون یکی دوربین دوم نداره و 200 تومنه . حالا شما با علم بر اینکه دوربین دوم تو ایران یعنی کشک ، کدوم رو انتخاب میکنی ؟!! حالا می خواد مزیت باشه یا نه ، مهم اینه که شما داری پول الکی به چیزی می دی که نمی تونی ازش استفاده کنی .
باز هم میگم ، تنها گوشی هایی که به صورت MP4 فیلمبرداری میکنن قابل قبولن . کیفیت بهتر W900 نسبت به K750 رو انکار نمی کنم اما امان از دست 3GP که هر کاریش کنی بازم همونه !!

.

اره خب منم که گفتم که به نظرم این گوشی با این امکاناتش باید 400 باشه نه 520 تومن....

بنده اگه به شخصه هندزفزیه W800 رو تست نمی کردم ، باورم نمی شد که هندزفریه ما هم صداش بلند تره هم صدای باسو قشنگتر پخش میکنه . دوستان دیگه هم به این امر اشاره کردن . کاری نداره ، شما هم مثل من تست کن . به بهانه خرید ، یه دونه بگیر تست کن و بعد بهونه بیار و از فروشنده نخر .

دستت درد نکنه دیگه:) ....من خودم یه مدت کوتاه حدود 1 ماه داشتم ...اول K750 داشتم بعد اونو گرفتم بعد هم هر دوتاش رو فروختم:D :D

امروز دوتا دیگه گرفتم ، گرون شده ، 244000 گرفتم

بد جور مثل اینکه به همه توصیه میکنیش ها نه؟؟هر چند روزی مثل اینکه 2-3 تا میخری!!

زنده باد سونی اریکسون:lol: ::::مثل هیچ کدام::::

SATpt

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام.
4- آيا آپديت لازمه؟
دوستان اینها رو که جواب ندادین!(نمیدونم انجمن موبایل چرا اینجوریه؟)
حالا یه سوال خیلی مهم دارم.من رفتم سراغ آپدیت فرم ویر، بعد از دانلود حدود 30 مگابایتی UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe از www.SonyEricsson.com---> Middle East & North Africa English
وقتی نصب کردم موقع اجرا ارور میده که نسخه ماکرومدیاتون با برنامه سازگار نیست. نسخه مناسب رو دانلود کنید. آخرین نسخه فلش رو از سایت آدوب دانلود کردم, ولی فایده نداشت. ولی خوبیش اینه که من یه ویندوز ندارم. تو ویندوزهای دیگه ام تست کردم تا بالاخره تو ایکس پی 2004 جواب داد.بعد از اجرا حدود یه ربع داشت یه چیزایی دانلود میکرد. حالا مشکل اینجاست بعد از این قسمت تو بخش انتخاب زبان، فارسی نداره که بماند حتی عربی هم نداره. مشکل دیگه اینکه حتی وقتی انگلیسی رو انتخاب میکنی در صفحه بعد گزینه مناسبی وجود نداره.
دوستان لطف کنید اینو دیگه جواب بدین. بیش از 50 مگ دانلود کردم. حالا موندم!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
[
با سلام.
4- آيا آپديت لازمه؟

دوستان اینها رو که جواب ندادین!(نمیدونم انجمن موبایل چرا اینجوریه؟)
حالا یه سوال خیلی مهم دارم.من رفتم سراغ آپدیت فرم ویر، بعد از دانلود حدود 30 مگابایتی UpdateService_Inst_2.6.4.9.exe از www.SonyEricsson.com---> Middle East & North Africa English
وقتی نصب کردم موقع اجرا ارور میده که نسخه ماکرومدیاتون با برنامه سازگار نیست. نسخه مناسب رو دانلود کنید. آخرین نسخه فلش رو از سایت آدوب دانلود کردم, ولی فایده نداشت. ولی خوبیش اینه که من یه ویندوز ندارم. تو ویندوزهای دیگه ام تست کردم تا بالاخره تو ایکس پی 2004 جواب داد.بعد از اجرا حدود یه ربع داشت یه چیزایی دانلود میکرد. حالا مشکل اینجاست بعد از این قسمت تو بخش انتخاب زبان، فارسی نداره که بماند حتی عربی هم نداره. مشکل دیگه اینکه حتی وقتی انگلیسی رو انتخاب میکنی در صفحه بعد گزینه مناسبی وجود نداره.
دوستان لطف کنید اینو دیگه جواب بدین. بیش از 50 مگ دانلود کردم. حالا موندم!!!

من خودم 2 هفته پیش آپدیت کردم (R1CA021) و نمیدونم اصلا فیرم ویر جدید تر اومده یا نه!
1 - بله منم قبول دارم که از وقتی آپدیت کردم شارژ زودتر تموم میشه ولی باز هم خوبه.
2- اتفاقا کیفیت عکس ( مخصوصا در شب و یا فضای کم نور) خیلی خوب شده و میشه گفت دیگه نویز به کمترین حد رسیده:happy:
3- نمیدونم!
4- اگه فریم ور جدید اومده باشه آپدیت کنید

قسمت دوم :
بله موقع آپدیت زیان فارسی وجود نداره!! اگه گوشیتون از قبل زبان فارسی داشته باشه بعدش هم داره
بهتره از گزینه ها یا us یا uk رو انتخاب کنید ( که بتونید بعدش بفهمید چی میگه)
وقتی انتخاب کردید باز میره چند دقیقه دانلود میکنه و بعد پیغام میده گوشی رو خاموش کنید و سیم کارت رو خارج کنید و باتری رو مجددا قرار بدید و در حالی که دکمه " C " رو نگه داشتید کابل رو وصل کنید. بعد از چند ثانیه میگه c رو ول کنید و آپدیت شروع میشه. حدودا کمتر از یک ساعت زمان میبره;)

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
ببخشيد يك سوال ديگه هم داشتم!

آيا كيفيت پخش تصويري k750 هم خوبه؟ يعني فايل هاي تصويري اي كه رويش بريزيم خوب نشون مي ده؟ يا اينكه 6630 يا 6681 بهتر نشون ميدهند؟

متشكرم

بالا