• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم آپديت كردم
84.gif

با Update Service 2
بار اول دوباره پيغام server busy داد ولي بار دوم بدون مشكل تا آخرش رفت. مراحل يه خورده فرق كرده. اول اينكه خود اين برنامه دوبار فايلهايي رو از اينترنت ميگيره. بار اول حدود 10 مگ و بار دوم حدود 12 مگ (در مورد مقدار دقيقش شك دارم. درست دقت نكردم)
بعد از دانلود كردن فايل 10 مگي اول، برنامه از شما ميپرسه گوشي شما از چه نوع كانكشني (نوع فيش) استفاده ميكنه و از شما ميخواد بعد از تايين نوع فيش، گوشي رو به كامپيوتر وصل بكنيد...
البته برنامه از شما ميخواد كه سيم كارت رو در بيارين و با نگه داشتن كليد c اين كارو بكنين...)
بعد دوباره حدود 12 مگ دانلود ميكنه و آپديت اصلي شروع ميشه! من مثل اين مردايي كه زنشون تو اتاق زايمانه هي جلوي مانيتور راه ميرفتم!!
106.gif
21.gif

خلاصه آپديت به خوشي و سلامتي تموم شد! :d
من از نسخه R1L002 به R1AA008 آپديت كردم و تفاوت سرعت واقعا برام مشخصه. بنظرم ميرسه يه ذره كيفيت دوربين توي عكسهايي كه توي شب گرفته ميشه بهتره و نويز كمتري داره ولي مطنئن نيستم. صدا هم تقريبا هيچ فرقي نكرده! ساعت شني موقع لود عكسها اضافه شده و سرعت گوشي توي قسمت كار با عكسها و مخصوصا زوم كردن زياد شده...
چيزي كه منو خيلي آزار ميداد و توي اين نسخه برطرف شده اين بود كه من هروقت كابل يو اس بي رو از گوشي جدا ميكردم، گوشي براي 4-5 ثانيه هنگ ميكرد ولي با اين نسخه جديد اين مشكل هم حل شد. (اين مشكل هنگ كردن بعد از اين بوجود اومد كه رم 512 sandisk انداختم روي گوشي)

ورژن دوربين هم به 4.5 ارتقا پيدا كرده.

اگه سوالي دارين بگين تا جواب بدم. :)

اديت: يه چيزي رو يادم رفت بگم. واقعا به نظر ميرسه سرعت ريفرش دوربين بالا رفته. يا شايدم سرعت پردازش خود گوشي! نميدونم! وقتي دوربين رو حركت ميدين، تصاوير خيلي نرم تر حركت ميكنن...

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مبارکه !
شما سیم کارتو برای آپدیت درآوردی ؟
یه سوال دیگه اینکه برای شروع مثل آپدیت قبلی به قسمت support سایت SE رفتی یا فقط با اجرای برنامه کارو شروع کردی ؟؟
یه چیزه دیگه هم برام نامفهومه : این Update Service 2 برای همه گوشی های SE مورد استفاده قرار میگیره مثلا من میتونم K700 یکی از دوستانمو هم با این آپدیت کنم ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sunnyboy :
مبارکه !
شما سیم کارتو برای آپدیت درآوردی ؟
یه سوال دیگه اینکه برای شروع مثل آپدیت قبلی به قسمت support سایت SE رفتی یا فقط با اجرای برنامه کارو شروع کردی ؟؟
یه چیزه دیگه هم برام نامفهومه : این Update Service 2 برای همه گوشی های SE مورد استفاده قرار میگیره مثلا من میتونم K700 یکی از دوستانمو هم با این آپدیت کنم ؟
آره خود برنامه ميگه بايد سيم كارتو دربياري...
براي شروع آپديت فقط كافيه كانكت باشي و برنامه رو اجرا بكني... اصلا لازم نيست بري سايت SE.
در مورد بقيه گوشي‌ها نميدونم ولي بعيد ميدونم فرقي داشته باشه...

راستي! ويندوز من xp sp2 بود. هيچ مشكلي هم پيش نيومد...

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
دوستان عزيز اگر بار گران بوديم رفتيم ...

من امروز گوشي k750 رو با w900 عوض كردم ....شايد اين آخرين پست من باشه كه ميزنم ...خوش باشيد

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از gray_wolf :
آقا منم آپديت كردم
84.gif

با Update Service 2
بار اول دوباره پيغام server busy داد ولي بار دوم بدون مشكل تا آخرش رفت. مراحل يه خورده فرق كرده. اول اينكه خود اين برنامه دوبار فايلهايي رو از اينترنت ميگيره. بار اول حدود 10 مگ و بار دوم حدود 12 مگ (در مورد مقدار دقيقش شك دارم. درست دقت نكردم)
بعد از دانلود كردن فايل 10 مگي اول، برنامه از شما ميپرسه گوشي شما از چه نوع كانكشني (نوع فيش) استفاده ميكنه و از شما ميخواد بعد از تايين نوع فيش، گوشي رو به كامپيوتر وصل بكنيد...
البته برنامه از شما ميخواد كه سيم كارت رو در بيارين و با نگه داشتن كليد c اين كارو بكنين...)
بعد دوباره حدود 12 مگ دانلود ميكنه و آپديت اصلي شروع ميشه! من مثل اين مردايي كه زنشون تو اتاق زايمانه هي جلوي مانيتور راه ميرفتم!!
106.gif
21.gif

خلاصه آپديت به خوشي و سلامتي تموم شد! :d
من از نسخه R1L002 به R1AA008 آپديت كردم و تفاوت سرعت واقعا برام مشخصه. بنظرم ميرسه يه ذره كيفيت دوربين توي عكسهايي كه توي شب گرفته ميشه بهتره و نويز كمتري داره ولي مطنئن نيستم. صدا هم تقريبا هيچ فرقي نكرده! ساعت شني موقع لود عكسها اضافه شده و سرعت گوشي توي قسمت كار با عكسها و مخصوصا زوم كردن زياد شده...
چيزي كه منو خيلي آزار ميداد و توي اين نسخه برطرف شده اين بود كه من هروقت كابل يو اس بي رو از گوشي جدا ميكردم، گوشي براي 4-5 ثانيه هنگ ميكرد ولي با اين نسخه جديد اين مشكل هم حل شد. (اين مشكل هنگ كردن بعد از اين بوجود اومد كه رم 512 sandisk انداختم روي گوشي)

ورژن دوربين هم به 4.5 ارتقا پيدا كرده.

اگه سوالي دارين بگين تا جواب بدم. :)

اديت: يه چيزي رو يادم رفت بگم. واقعا به نظر ميرسه سرعت ريفرش دوربين بالا رفته. يا شايدم سرعت پردازش خود گوشي! نميدونم! وقتي دوربين رو حركت ميدين، تصاوير خيلي نرم تر حركت ميكنن...

مبارکه :) چقدر طول کشید تا شما Update Service 2 رو دانلودش کنی ؟ ظاهراً باید برم یه دیش بخرم :cool:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از noisymind :
نه جانم , شما تو یه محیط شلوغ با گوشیت حرف بزن و بعد با نوکیا حرف بزن مقایسه کن :blush:

موافقم . البته طوری نیست که آدم اذیت شه اما به نظر من استاندارد نیست .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از calligrapher :
دوستان عزيز اگر بار گران بوديم رفتيم ...

من امروز گوشي k750 رو با w900 عوض كردم ....شايد اين آخرين پست من باشه كه ميزنم ...خوش باشيد

مگه اومده ؟!!

1- چند قیمته ؟
2- گوشیتو چند فروختی ؟

مبارک باشه :happy:

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
مبارکه :) چقدر طول کشید تا شما Update Service 2 رو دانلودش کنی ؟ ظاهراً باید برم یه دیش بخرم :cool:
راستش من adsl 64k دارم ولي امروز قاط زده شده 256 !! خيلي سريع تموم شد! اون 10 مگ و 12 مگ هم هر كدوم حدود 10 دقيقه بيشتر طول نكشيدن!

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
مگه اومده ؟!!

1- چند قیمته ؟
2- گوشیتو چند فروختی ؟

مبارک باشه :happy:

ممنونم ... راستش يكي برام از اونور آورد با قيمت مناسب ( 535000 ) اينجا ميگن حدود 640000 هستش كه البته بازم پايين مياد . روي پك MADE IN JAPAN حك شده اما داخل گوشي نوشته براي استفاده در سنگاپور
k750 رو 260 دادم رفت البته بسيار تميز مثل نو بود :)

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
ميشه يه سايت که برنامه هاي کا750 رو براي دانلود داره معرفي کنيد؟ يه سوال ديگه : با توجه به اين که سيمبين روي کا750 وجود نداره يعني نميشه مثل اکثر موبايل هاي نوکيا روش برنامه ريخت ؟ يکي ديگه: ميشه بگيد آيا برنامه هاي جاوا مثل برنامه هاي سيمبين هست با نه و چه فرقي از لحاظ جذابيت و ... دارند؟

سلام،

روي اين گوشي ميشه برنامه ريخت ولي نه اون برنامه هايي که براي Smart phone ها طراحي شده، فقط از برنامه هاي استاندارد Java ميشه استفاده کرد. برنامه هاي جاوا اصلا مثل برنامه هاي سيمبين نيستند از نظر تفاوتها هم بايد بگم داستان خيلي متفاوت هست. برنامه هاي جاوا خيلي محدود تر از سيمبين هستند.

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DamnX :
سلام،

روي اين گوشي ميشه برنامه ريخت ولي نه اون برنامه هايي که براي Smart phone ها طراحي شده، فقط از برنامه هاي استاندارد Java ميشه استفاده کرد. برنامه هاي جاوا اصلا مثل برنامه هاي سيمبين نيستند از نظر تفاوتها هم بايد بگم داستان خيلي متفاوت هست. برنامه هاي جاوا خيلي محدود تر از سيمبين هستند.

از راهنماييتون ممنون
من تا حالا عاشق موبايل کا750 بودم و بش ميگفتم "شاهکار سوني اريکسون" يا "ارباب گوشي ها" و مي خواستم بخرم اما نضرم عوض شد چون اين موبايل سيمبين نداره (؟!)
حالا از اساتيد محترم مي خوام منو راهنمايي کنن که يه گوشي بخرم که اولا : کارايي کا750 رو داشته باشه دوما:سيمبين روش نصب باشه سوما : به قشنگي کا 750 باشه چهارما : کيفيت دوربين . کاملي مديا پلير و کيفيت عالي صداي کا750 رو داشته باشه پنجم: قيمتش سر به آسمون نذاره

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
از راهنماييتون ممنون
من تا حالا عاشق موبايل کا750 بودم و بش ميگفتم "شاهکار سوني اريکسون" يا "ارباب گوشي ها" و مي خواستم بخرم اما نضرم عوض شد چون اين موبايل سيمبين نداره (؟!)
حالا از اساتيد محترم مي خوام منو راهنمايي کنن که يه گوشي بخرم که اولا : کارايي کا750 رو داشته باشه دوما:سيمبين روش نصب باشه سوما : به قشنگي کا 750 باشه چهارما : کيفيت دوربين . کاملي مديا پلير و کيفيت عالي صداي کا750 رو داشته باشه پنجم: قيمتش سر به آسمون نذاره

با رعايت موارد بالا شما بايستي 1 سال ديگه p990 بگيري چون اين 5 موردي كه خواستي فعلا با هم جور نميشه !

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از gray_wolf :
راستش من adsl 64k دارم ولي امروز قاط زده شده 256 !! خيلي سريع تموم شد! اون 10 مگ و 12 مگ هم هر كدوم حدود 10 دقيقه بيشتر طول نكشيدن!

برای آپدیت فقط باید درایور گوشی با UpdateService_Inst_2.2.10 نصب باشه یا بازم مثل قبلD750_K750_W800_Update_Service_USB_driver و jre-1_5_0_04-windows-i586-p هم باید نصب شده باشن ؟ Sony Ericsson Update Service v1.19 چطور ؟

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
برای آپدیت فقط باید درایور گوشی با UpdateService_Inst_2.2.10 نصب باشه یا بازم مثل قبلD750_K750_W800_Update_Service_USB_driver و jre-1_5_0_04-windows-i586-p هم باید نصب شده باشن ؟ Sony Ericsson Update Service v1.19 چطور ؟
من براي اطمينان اون درايورهارو هم نصب كردم ولي هيچكجاي سايت SE نديدم در موردش چيزي گفته باشه...
Update Service 1.19 رو هم امتحان نكردم...

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
از راهنماييتون ممنون

میتونی یه دو - سه ماه صبر کنی... تا نوکیا 3250 بیاد اونوقت میتونی بری چیزی که میخوای رو بگیری...خب طبیعیه که قیمتش بالا باشه.....

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
من براي اطمينان اون درايورهارو هم نصب كردم ولي هيچكجاي سايت SE نديدم در موردش چيزي گفته باشه...
Update Service 1.19 رو هم امتحان نكردم...

gray_wolf جان میشه یه راهنمایی کلی در مورد آپدیت کردنش بنویسی؟ یعنی مراحلش رو یکی یکی بگی؟ همون دنگ و فنگهای روش آپدیت قدیمی رو داره؟!

ELESSAR

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه. آقا من ورژن موبایلم R1L002هست . موقع آپدیت اون 10 مگ اول رو دانلود کرد ...اما بعدش که نوع فیش ها رو تعیین می کنیم و سیم رو در میاریم و وصل می کنیم و ...بعد از یکی 2 دیقه می گه برای این مدل ورژن جدیدتری در دسترس نیست و گوشیه من آپدیته:blink: :blink: . کسی می دونه چرا؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
میتونی یه دو - سه ماه صبر کنی... تا نوکیا 3250 بیاد اونوقت میتونی بری چیزی که میخوای رو بگیری...خب طبیعیه که قیمتش بالا باشه.....

البته مطمئناً این گوشی ( 3250 ) از نظر صدای خروجی ( صدای Speaker ) و دوربین به پای K750i نمی رسه ( N90 با همه ابهتش یه نمه کم آوورد چه برسه به این ) اما در کل گوشی قشنگ و خوش دستی باید باشه .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
gray_wolf جان میشه یه راهنمایی کلی در مورد آپدیت کردنش بنویسی؟ یعنی مراحلش رو یکی یکی بگی؟ همون دنگ و فنگهای روش آپدیت قدیمی رو داره؟!
دوست عزيز اينجا توضيح دادم :)

بالا