farshad_1983
Registered User
یکی کمک کنه تو مرحله آخر آپدیت یه دفعه error داد و وقتی دوباره شروع کردم گفتش آخرین ورژن نصبه.حالا گوشی روشن نمی شه.
یکی کمک کنه من باید چیکار کنم
فكر ميكنم شما بايد از روش قديمي آپديت استفاده بكني و گزينه recovery update رو انتخاب بكني...به نقل از farshad_1983 :یکی کمک کنه تو مرحله آخر آپدیت یه دفعه error داد و وقتی دوباره شروع کردم گفتش آخرین ورژن نصبه.حالا گوشی روشن نمی شه.
به نقل از farshad_1983 :یکی کمک کنه تو مرحله آخر آپدیت یه دفعه error داد و وقتی دوباره شروع کردم گفتش آخرین ورژن نصبه.حالا گوشی روشن نمی شه.
به نقل از farshad_1983 :منظورم بعد از اینکه downlod software for phone تمام شد و رفت تا گوشی رو آپدیت کنه یه دفعه error داد
من هم دوباره از اول شروع کردم که گفتش نصبه و ...
بخش update service سونی اریکسون هم ظاهرا تغییر کرده و من نتونستم قسمت recovery update رو پیدا کنم
فکر کنم باید به فکر فلش کردن گوشی باشم
مثل اینکه SE همه رو حداقل یه بار باید یه مقدار بدوونه
به نقل از sart70 :؟! ميشه منظورتو از اين جمله خيلي واضح بگي : "k750 هر چیزی که بخوای رو گوشیهای سیمبین نصب کنی که کاربردی باشه رو داره..."
يعني نرم افزارهايي به جالبي و مفيد بودن نرم افزار هاي سيمبين به طور پيش فرض رويk750 هست
n70 چي؟ منو راهنمايي کنين
براي من دوربين زياد مهم نيست ( 1 مگا پيکسل برام بسه )
به نقل از farshad_1983 :من دوباره هم رفتم واسه آپدیت ولی نشد
به نقل از Spidermard :با صلوات بر محمد و آل محمد، تغییرات گوشی من بعد از آپدیت به شرح زیر میباشد :
افزایش سرعت منو ها و پردازش عملیات
سریعتر بالا اومدن دوربین
از بین رفتن مشکل ترانسفر فایلها به مموری
بهتر شدن صدای earphone
اینا که گفتم در حدود یه ذره است مثلا صدای earphone اونجوری نشده که از بلندی نتونی بهش گوش بدی!!!!!
راستی برای داشتن زبون فارسی باید از روش آپدیت اول استفاده کنم؟!
به نقل از farshad_1983 :منظورم بعد از اینکه downlod software for phone تمام شد و رفت تا گوشی رو آپدیت کنه یه دفعه error داد
من هم دوباره از اول شروع کردم که گفتش نصبه و ...
بخش update service سونی اریکسون هم ظاهرا تغییر کرده و من نتونستم قسمت recovery update رو پیدا کنم
فکر کنم باید به فکر فلش کردن گوشی باشم
مثل اینکه SE همه رو حداقل یه بار باید یه مقدار بدوونه
من اصلا زبان فارسي برام مهم نيست و تاحالا هم استفاده نكردم ولي بعد از آپديت هم هنوز فارسي رو دارم... فرقي نكرده اصلا!به نقل از LH2005 :در مورد صدای earphone ، تازه امروز متوجه شدم که صداش کمی بلند تر شده :happy: چون تا امروز باهاش صحبت نکرده بودم . اما به نسبت قبل بهتر شده
زبان فارسی رو هم باید بی خیال شی . چون رو سرور SE موجود نیست :wacko:
به نقل از gray_wolf :من اصلا زبان فارسي برام مهم نيست و تاحالا هم استفاده نكردم ولي بعد از آپديت هم هنوز فارسي رو دارم... فرقي نكرده اصلا!
به نقل از LH2005 :از من میشنوی : یه ویندوز SP1 نصب کن و درایورهای گوشی ، مخصوصاً Update Driver رو نصب کن . به نظر من تمام این مشکلات به خاطر اینه که Update Driver رو نصب نکردی یا درست نصب نشده . بعدش مراحل آپدیت رو از اول انجام بده . کل عملیات نصب ویندوز و آپدیت گوشی نهایتاً 3 ساعت وقت می بره اما بهتر از اینه که 25000 تومن پول فلش بدی . اگر ببری گارانتی که 40000 تومن میگیرن :blink:
اگر می خوای فلشش کنی ، ببرش علاءالدین . طبقه زیر زمین .
مال من SP2 هست و كاملا هم آپديته. هيچ مشكلي هم موقع آپديت پيش نيومد...به نقل از Spidermard :فکر نکنم به خاطر SP1 یا SP2 بودن ویندوز باشه!!! چون برای من مدیا سنتره که کلی هم ناز و نوز داره.........
به نقل از LH2005 :از من میشنوی : یه ویندوز SP1 نصب کن و درایورهای گوشی ، مخصوصاً Update Driver رو نصب کن . به نظر من تمام این مشکلات به خاطر اینه که Update Driver رو نصب نکردی یا درست نصب نشده . بعدش مراحل آپدیت رو از اول انجام بده . کل عملیات نصب ویندوز و آپدیت گوشی نهایتاً 3 ساعت وقت می بره اما بهتر از اینه که 25000 تومن پول فلش بدی . اگر ببری گارانتی که 40000 تومن میگیرن :blink:
اگر می خوای فلشش کنی ، ببرش علاءالدین . طبقه زیر زمین .[/QUOTE
تشکر LH2005 جان
من یه بار گوشی رو به ورژن قبلی آپدیت کرده بودم و فکر نکنم driver مشکلی داشته باشه
برای فلش هم مشکل پولش نیست فقط من الان تهران نیستم دانشجوی شهرستانم
فکر هم نمی کنم اینجا جایی برای فلش داشته باشه
به نقل از gray_wolf :من اصلا زبان فارسي برام مهم نيست و تاحالا هم استفاده نكردم ولي بعد از آپديت هم هنوز فارسي رو دارم... فرقي نكرده اصلا!