• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
یکی کمک کنه تو مرحله آخر آپدیت یه دفعه error داد و وقتی دوباره شروع کردم گفتش آخرین ورژن نصبه.حالا گوشی روشن نمی شه.
یکی کمک کنه من باید چیکار کنم:(

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshad_1983 :
یکی کمک کنه تو مرحله آخر آپدیت یه دفعه error داد و وقتی دوباره شروع کردم گفتش آخرین ورژن نصبه.حالا گوشی روشن نمی شه.
فكر ميكنم شما بايد از روش قديمي آپديت استفاده بكني و گزينه recovery update رو انتخاب بكني...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
مال منم مبارک شد :D از جناب gray_wolf و Spidermard بابت پاسخگو ئیشون ممنونم :blush:

اما تغییراتی که من احساس کردم :

1- سرعت حرکت توو منو و برنامه ها باز هم زیاد شده و کاملاً محسوسه
2- توو دوربین اصلاً تغییری ندیدم .
3- صدا توو هندزفری یه نمه بیشتر شده

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از farshad_1983 :

منظورت از مرحلۀ آخر آپدیت یعنی کجا ( دقیقاً ) ؟ واسه من چون بعد از نصب درایورها ، گوشی رو به کابل وصل نکرده بودم تا ویندوز هم اونو بشناسه و ... یه بار error داد که نمی تونه به گوشی دسترسی داشته باشه . . واسه همین دوباره از اول شروع کرد . یه لحظه خواستم روشنش کنم اما نشد :eek: گفتم دوباره باید برم فلش کنم ...اما باطری رو در آوردم و بعد از چند لحظه دوباره باطری رو گذاشتم توو گوشی و ... روشن شد :happy: بعدش ... حدود 50 دقیقه طول کشید تا کاملاً آپدیت شه .

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
منظورم بعد از اینکه downlod software for phone تمام شد و رفت تا گوشی رو آپدیت کنه یه دفعه error داد
من هم دوباره از اول شروع کردم که گفتش نصبه و ...
بخش update service سونی اریکسون هم ظاهرا تغییر کرده و من نتونستم قسمت recovery update رو پیدا کنم
فکر کنم باید به فکر فلش کردن گوشی باشم
مثل اینکه SE همه رو حداقل یه بار باید یه مقدار بدوونه

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
آقایون من دهنم صاف شد این درست نشد
من اول با UpdateService_Inst_2.2.10 رفتم که اونجوری شد
بعد کلی نشستم UpdateService_Inst_2.2.11b رو دانلود کردم که با این یکی اول میگه unknown error میده بعدش میگه update complete ولی گوشی روشن نمیشه
یکی کمک کنه یا لااقل آدرس جایی رو بده من برم گوشی رو فلش کنم

anthelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshad_1983 :
منظورم بعد از اینکه downlod software for phone تمام شد و رفت تا گوشی رو آپدیت کنه یه دفعه error داد
بخش update service سونی اریکسون هم ظاهرا تغییر کرده و من نتونستم قسمت recovery update رو پیدا کنم

دوست عزيز برای من هم چنين مشکلی يک بار پيش اومد (البته گوشی من روشن می شد). اين در حالتی است که نرم افزار نيمه نصب شده. در اين حالت که به شما پيغام می ده نرم افزار شما آپديت است اگه اشتباه نکنم در ادامه از شما می پرسه آيا می خواهيد نرم افزار را دوباره نصب کنيد (يا چيزی شبيه به اين) و 2 انتخاب برای شما گذاشته يکی کنسل و ديگری اگه اشتباه نکنم ادامه (continue) است. که شما بايد کليدی رو بزنيد که نرم افزار رو دوباره نصب کنه.

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
؟! ميشه منظورتو از اين جمله خيلي واضح بگي : "k750 هر چیزی که بخوای رو گوشیهای سیمبین نصب کنی که کاربردی باشه رو داره..."

يعني نرم افزارهايي به جالبي و مفيد بودن نرم افزار هاي سيمبين به طور پيش فرض رويk750 هست

n70 چي؟ منو راهنمايي کنين
براي من دوربين زياد مهم نيست ( 1 مگا پيکسل برام بسه )

برنامه جالب یعنی چی؟ یکی از دوستام خودش رو کشت رفت یه بلک لیست دانلود کرد کلی هم باهاش حال کرد که سیمبینه!!! ولی این گوشی خودش این قابلیت رو داره. یا اینکه عکس تماس گیرنده رو بزرگ نشون بده؟! این رو هم باز این گوشی داره!! مسیج کانتر رو هم بخواد که این گوشی داره! اخه برنامه زوم کردن تا 10X چه مزیتی داره؟! عکسی که میگیره همش پیکسل پیکسله!!! یا ضبط مکالمه که باید بری براش یه برنامه دانلود کنی ولی این گوشی دارتش!! همش هم باید بترسی که آی ویروس نگیره یا بگیره!! خلاصه به نظر من یکی از معدود مزیتهای سیمبین (که میشه ازش صرف نظر کرد) بازیهاشه که نسبت به بازیهای جاوا بهتره.....اگه این گوشی یه گوشه چشمت رو هم گرفته شک نکن برو بگیرش...

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با صلوات بر محمد و آل محمد، تغییرات گوشی من بعد از آپدیت به شرح زیر میباشد :

افزایش سرعت منو ها و پردازش عملیات

سریعتر بالا اومدن دوربین

از بین رفتن مشکل ترانسفر فایلها به مموری

بهتر شدن صدای earphone

اینا که گفتم در حدود یه ذره است مثلا صدای earphone اونجوری نشده که از بلندی نتونی بهش گوش بدی!!!!!

راستی برای داشتن زبون فارسی باید از روش آپدیت اول استفاده کنم؟!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farshad_1983 :
من دوباره هم رفتم واسه آپدیت ولی نشد

مراحل آپدیت اینجوریه:

بعد از نصب آپدیت سرویس اول یه فایل رو خودش دانلود میکنه (فقط برای بار اول)

بعد انتخاب زبان رو از ادم میخواد

بعدش انگار فایل دوم رو دانلود میکنه (یه چیزی همینطور لود میشه) که حدود 40 دقیقه طول میکشه(فقط برای بار اول)

بعد وصل کردن یو اس بی و ...........

بعدش دانلود نرم افزار گوشی شروع میشه...که حدود 45 دقیقه است

بعد صفحه ای میاد که میگه گوشی آپدیت شد سیم کارت رو جا بزنید!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
برای منم بار اول که اپدیت کردم ولی نشد گوشیم روشن نمیشد ولی باطریش رو دراوردم دوباره جا زدم، درست شد...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از Spidermard :
با صلوات بر محمد و آل محمد، تغییرات گوشی من بعد از آپدیت به شرح زیر میباشد :

افزایش سرعت منو ها و پردازش عملیات

سریعتر بالا اومدن دوربین

از بین رفتن مشکل ترانسفر فایلها به مموری

بهتر شدن صدای earphone

اینا که گفتم در حدود یه ذره است مثلا صدای earphone اونجوری نشده که از بلندی نتونی بهش گوش بدی!!!!!

راستی برای داشتن زبون فارسی باید از روش آپدیت اول استفاده کنم؟!

در مورد صدای earphone ، تازه امروز متوجه شدم که صداش کمی بلند تر شده :happy: چون تا امروز باهاش صحبت نکرده بودم . اما به نسبت قبل بهتر شده :)

زبان فارسی رو هم باید بی خیال شی . چون رو سرور SE موجود نیست :wacko:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از farshad_1983 :

از من میشنوی : یه ویندوز SP1 نصب کن و درایورهای گوشی ، مخصوصاً Update Driver رو نصب کن . به نظر من تمام این مشکلات به خاطر اینه که Update Driver رو نصب نکردی یا درست نصب نشده . بعدش مراحل آپدیت رو از اول انجام بده . کل عملیات نصب ویندوز و آپدیت گوشی نهایتاً 3 ساعت وقت می بره اما بهتر از اینه که 25000 تومن پول فلش بدی . اگر ببری گارانتی که 40000 تومن میگیرن :blink:

اگر می خوای فلشش کنی ، ببرش علاءالدین . طبقه زیر زمین .

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
در مورد صدای earphone ، تازه امروز متوجه شدم که صداش کمی بلند تر شده :happy: چون تا امروز باهاش صحبت نکرده بودم . اما به نسبت قبل بهتر شده :)

زبان فارسی رو هم باید بی خیال شی . چون رو سرور SE موجود نیست :wacko:
من اصلا زبان فارسي برام مهم نيست و تاحالا هم استفاده نكردم ولي بعد از آپديت هم هنوز فارسي رو دارم... فرقي نكرده اصلا!

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
من اصلا زبان فارسي برام مهم نيست و تاحالا هم استفاده نكردم ولي بعد از آپديت هم هنوز فارسي رو دارم... فرقي نكرده اصلا!

این احتمالا به خاطر اینه که از اول زبون فارسی داشتی یا دفعه قبل که اپدیت کردی منطقه ات رو خاورمیانه مشخص کردی ولی برای من که دفعه اول بود اپدیت میکردم قبل از مرحله اپدیت اصلی یه صفحه ای اومد که نوشته بود : گوشیت رو انتخاب کن " جلوش هم نوشته بود هنگ کنگ....هیچ چیز خاصی هم برای تغییر دادن نداشت!! راست هم میگی فارسی زیاد مهم نیست بعضی چیزاش بدتر ادم رو گمراه میکنه!!! ممکنه جای بلوتوث بنویسه دندون آبی!!!!!!!!!!!!!:blink: :p :lol:

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از LH2005 :
از من میشنوی : یه ویندوز SP1 نصب کن و درایورهای گوشی ، مخصوصاً Update Driver رو نصب کن . به نظر من تمام این مشکلات به خاطر اینه که Update Driver رو نصب نکردی یا درست نصب نشده . بعدش مراحل آپدیت رو از اول انجام بده . کل عملیات نصب ویندوز و آپدیت گوشی نهایتاً 3 ساعت وقت می بره اما بهتر از اینه که 25000 تومن پول فلش بدی . اگر ببری گارانتی که 40000 تومن میگیرن :blink:

اگر می خوای فلشش کنی ، ببرش علاءالدین . طبقه زیر زمین .

فکر نکنم به خاطر SP1 یا SP2 بودن ویندوز باشه!!! چون برای من مدیا سنتره که کلی هم ناز و نوز داره.........

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
فکر نکنم به خاطر SP1 یا SP2 بودن ویندوز باشه!!! چون برای من مدیا سنتره که کلی هم ناز و نوز داره.........
مال من SP2 هست و كاملا هم آپديته. هيچ مشكلي هم موقع آپديت پيش نيومد...

راستي..
من بار اولم بود كه آپديت ميكردم ...

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند تا سوال دارم ؟

1-"گوشي کا750 با usb به کامپيوتر نصب ميشه" آيا اين به آن معناست که وقتي usb رو وصل ميکني محتويات تلفن در يه درايو جديد نوايش داده ميشه ؟

2- آيا صداي کا 750 به حد مطلوب زياد هست که در يک مکان نسبتا شلوغ کاربرد داشته باشه

3-اگه ميشه يه سايت براي دانلود برنامه هاي جاوا به من معرفي کنين

4-يه سايت هم براي آگاهي از قينت روز موبايل ها ( البته به غير از shop.ir در ضمه حتي الامکان فارسي باشه )

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از LH2005 :

اگر می خوای فلشش کنی ، ببرش علاءالدین . طبقه زیر زمین .[/QUOTE

تشکر LH2005 جان
من یه بار گوشی رو به ورژن قبلی آپدیت کرده بودم و فکر نکنم driver مشکلی داشته باشه
برای فلش هم مشکل پولش نیست فقط من الان تهران نیستم دانشجوی شهرستانم
فکر هم نمی کنم اینجا جایی برای فلش داشته باشه

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از gray_wolf :

من هر بار که می خوام driver ها رو نصب کنم فقط یکی نصب می شه یا 750_USB_Drivers و یا D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver من باید چکار کنم اولی رو نصب کنم یا دومی ؟ برنامه از کدوم استفاده میکنه؟؟؟
لطفا کمکم کنید.

مشخصات دستگاه من:

p- 2.4 celeron
256 ram
windows sp1

بالا