• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson K750i ٠

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از arashzam :
من هر بار که می خوام driver ها رو نصب کنم فقط یکی نصب می شه یا 750_USB_Drivers و یا D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver من باید چکار کنم اولی رو نصب کنم یا دومی ؟ برنامه از کدوم استفاده میکنه؟؟؟
لطفا کمکم کنید.

مشخصات دستگاه من:

p- 2.4 celeron
256 ram
windows sp1

اول باید USB Update Driver رو به صورت دستی به سیستم معرفی کنی ( آدرس دهی ). بقیه درایور ها رو به صورت اتوماتیک و از روی CD نصب میکنی.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از farshad_1983 :
تشکر LH2005 جان
من یه بار گوشی رو به ورژن قبلی آپدیت کرده بودم و فکر نکنم driver مشکلی داشته باشه
برای فلش هم مشکل پولش نیست فقط من الان تهران نیستم دانشجوی شهرستانم
فکر هم نمی کنم اینجا جایی برای فلش داشته باشه

یه بار دیگه برو توو همون مرحله و کابل رو وصل کن ببین می توونی گوشی رو روشنش کنی . اگه نشد چاره ای جزء فلش نداره .

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از LH2005 :
اول باید USB Update Driver رو به صورت دستی به سیستم معرفی کنی ( آدرس دهی ). بقیه درایور ها رو به صورت اتوماتیک و از روی CD نصب میکنی.

LH2005 جان منطور شما از به صورت دستی چیه؟ممکنه بیشتر توضیح بدی؟؟؟

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
LH2005 جان منطور شما از به صورت دستی چیه؟ممکنه بیشتر توضیح بدی؟؟؟

سلام،

جسارت نباشه ها، ولي بصورت دستي يعني اينکه وقتي ويندوز گوشي رو Detect کرد بايد محل فايلها رو بهش معرفي کني، همون جايي که Unzip کردي. درست مثل نصب درايورها براي ويندوز.

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از gray_wolf :
مال من SP2 هست و كاملا هم آپديته. هيچ مشكلي هم موقع آپديت پيش نيومد...

راستي..
من بار اولم بود كه آپديت ميكردم ...
salam
saranjam gooshi ye man ham update shod
az shoma gorge khakestari ye aziz baeede ke begi rabti be windows nadare
man ba ye windowse SP2 har chi say kardam nashod
vali ba ye windowse SP1 be rahatiye abe khordan upgrade shode
etefaghan be shedat ham be windows rabt dare
in bar man na PC suite ro nasb kardam va na USB update driver vali be rahatiye abe khordan update shode
chon ye windowse SP1 2004 roosh nasb kardam

afshin_p15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spidermard :
شاید نگه داشتن c ربطی به سرعت اینترنت داشته باشه! و شما هم که از adsl استفاده میکنی....خب اینترنت خدا یعنی چی؟ (فقط یه چی گفتم که گفته باشم! هویژووووووووووووری)
سلام
ببخشيد بچه ها كامپيوترم قاط زده بود نميتونستم فارسي بنويسم
آقاي مرد عنكبوتي بايد به شما عرض كنم كه فرآيند آپديت گوشي به شدت به ويندوز وابسته است و هر بار هم كه اين عمل رو انجام ميديم قلق اون با دفعه قبلي فرق ميكنه
در ضمن منظور من از اينترنت خدا خودنمايي يا چيزي شبيه اين نبود ولي وقتي شما براي مدتي محدود ميتوني از اينترنتي استفاده كني كه سرعت دانلودش در شب 3 مگابايت در ثانيه است من اسمش رو ميزارم خدا حالا شما هر چي ميخواي بهش بگو
در ضمن من در خارج از كشور هم از اينترنت بيسيم استفاده كردم ولي سرعتش اينقدرها نبوده بنابراين چون معلوم نيست تا كي بتونم اين امكان رو داشته باشم برام مهم بود كه هر چه زودتر گوشيم رو آپديت كنم
دفعه قبل كه آپديت كرديم هم هر دوي ما يعني من و LH2005 عزيز كلي درد سر كشيديم تا موفق شديم مشكل رو حل كنيم كه اتفاقا مربوط به همين SP2 لعنتي بود
ولي من نميدونم چرا آپديت SE اينقدر بدقلقه من يه مدت زيمنس داشتم هم اون رو آپديت كردم و هم فارسي سازي انجام دادم اصلا اينقدر بد قلق نبود يه فايل رو حدود 30 مگابايت دانلود ميكردي و بعدا روي كامپيوترت اجراش ميكردي اونوقت مطابق دستوراتش عمل ميكردي و اصلا نيازي به اينترنت و آنلاين بودن نبود استرس هم نداشتي كه يه وقت فلش گوشي بپره

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
من هر بار که می خوام driver ها رو نصب کنم فقط یکی نصب می شه یا 750_USB_Drivers و یا D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver من باید چکار کنم اولی رو نصب کنم یا دومی ؟ برنامه از کدوم استفاده میکنه؟؟؟
لطفا کمکم کنید.

مشخصات دستگاه من:

p- 2.4 celeron
256 ram
windows sp1
من فقط D750_K750_W800_Update_Service_USB_driver رو نصب كردم...

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از afshin_p15 :
salam
saranjam gooshi ye man ham update shod
az shoma gorge khakestari ye aziz baeede ke begi rabti be windows nadare
man ba ye windowse SP2 har chi say kardam nashod
vali ba ye windowse SP1 be rahatiye abe khordan upgrade shode
etefaghan be shedat ham be windows rabt dare
in bar man na PC suite ro nasb kardam va na USB update driver vali be rahatiye abe khordan update shode
chon ye windowse SP1 2004 roosh nasb kardam
دوست عزيز. تمام (يا بيشتر) مطالبي كه اينجا نوشته ميشه، صرفا از روي تجربه‌هاي شخصي دوستان هست و بس! من خودم همون دفعه اول روي ويندوز XP سرويس پك 2 بدون هيچ مشكلي تونستم آپديت بكنم. هيچ ارتباطي با سوني اريكسون هم ندارم و مسئول فنيشون هم نيستم!! و فقط خواستم كمكي باشم براي دوستان ديگه. حقيقت رو هم گفتم وگرنه خيلي راحته كه بگم روي SP2 نميشه و حتما بايد SP1 داشته باشنين...

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
به نقل از DamnX :
سلام،

جسارت نباشه ها، ولي بصورت دستي يعني اينکه وقتي ويندوز گوشي رو Detect کرد بايد محل فايلها رو بهش معرفي کني، همون جايي که Unzip کردي. درست مثل نصب درايورها براي ويندوز.

خواهش می کنم. windows sp1 من مال سال 2001 هست ممکنه ایجاد ایراد کنه؟
لطفا جواب بدین چون تصمیم گرفتم upgrade کنم .

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سوال
پسوند فايل هاي کا750 jar هست؟

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان می خواستم بدونم اگه گوشی رو فلش کنم می تونم f/w گوشیw800 روش بذارم؟
احتمالا باید گوشی رو فلشش کنم چون اینجا cdهای جانبی کامپیوتر رو ندارم و نمی تونم ویندوز رو دوباره نصب کنم
نمی خوام خونه ی دوستان هم برم
اینجا یکی رو پیدا کردم که گوشی رو فلش میکنه
بگین اگه میشه برم فلش کنم

Spidermard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
من چند تا سوال دارم ؟

1-"گوشي کا750 با usb به کامپيوتر نصب ميشه" آيا اين به آن معناست که وقتي usb رو وصل ميکني محتويات تلفن در يه درايو جديد نوايش داده ميشه ؟

2- آيا صداي کا 750 به حد مطلوب زياد هست که در يک مکان نسبتا شلوغ کاربرد داشته باشه

3-اگه ميشه يه سايت براي دانلود برنامه هاي جاوا به من معرفي کنين

4-يه سايت هم براي آگاهي از قينت روز موبايل ها ( البته به غير از shop.ir در ضمه حتي الامکان فارسي باشه )

1- محتویات مموری کارت رو تو یه درایو جدید نشون میده و محتویات گوشی رو باید از طریق pc suit ببینی...وقتی هم که گوشی به یو اس بی وصل باشه (گوشی) مموری کارت رو نمیشناسه...

2- من از وقتی که آپدیت کردم صداش خوب شد و حتی کنار اتوبان (کمربندی) با سر صدای کامیونها هم صدا راحت شنیده میشد...

3- http://www.getjar.com/software/Sony-Ericsson/K750 به این یه نگاه بنداز شاید به دردت بخوره....

4- فکر کنم که http://mobilestan.com همچین کاری بکنه ولی از اپدیت بودنش بی خبرم!!

sart70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد من يه مقدار مبتدي هستم در اين زمينه
اگه ميشه يکي براي من توضيح بده منظروتون از آپديت موبايل چيه ؟ ( و چگونه بايد اين کارو کرد؟ )

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sart70 :
ببخشيد من يه مقدار مبتدي هستم در اين زمينه
اگه ميشه يکي براي من توضيح بده منظروتون از آپديت موبايل چيه ؟ ( و چگونه بايد اين کارو کرد؟ )

سلام دوست عزيز،

موبايلها يه نرم افزار داخلي دارن که البته بهش نميگن نرم افزار ترجمه عجيب فارسيش ميان افزار هست. يا Firmware
اين به اصطلاح ميان افزار براي گوشي حکم برنامه اصلي يا مادر رو داره. در مورد گوشي هاي SE (البته نه همه مدلها) اين امکان وجود داره که از طريق internet اونها رو به روز کرد. که معنيش برطرف شدن ايرادها و بهبود کلي کارايي گوشي است.

DamnX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از arashzam :
خواهش می کنم. windows sp1 من مال سال 2001 هست ممکنه ایجاد ایراد کنه؟
لطفا جواب بدین چون تصمیم گرفتم upgrade کنم .

سلام،

البته همونطور که توي پست هاي اخير ميشه ديد دوستان معتقدند که اصلا SP1 براي اينکار مناسب تر هست. ولي من خودم با SP2 هم آپديت کرم و مشکلي پيش نيومد. در نتيجه من فکر ميکنم شما نبايد مشکلي داشته باشي. تازه فرقي نميکنه که ويندوز شما مال چه سالي باشه.

موفق باشيد.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
به نقل از DamnX :
سلام،

البته همونطور که توي پست هاي اخير ميشه ديد دوستان معتقدند که اصلا SP1 براي اينکار مناسب تر هست. ولي من خودم با SP2 هم آپديت کرم و مشکلي پيش نيومد. در نتيجه من فکر ميکنم شما نبايد مشکلي داشته باشي. تازه فرقي نميکنه که ويندوز شما مال چه سالي باشه.

موفق باشيد.

دقیقاً همینطوره . اما به قول معروف برای اینکه حرف و حدیثی تووش نباشه و محض احتیاط ، SP1 خوبه .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نظر دوستاني كه در اين زمينه واردتر هستند بهترين گوشي در رنج قيمت k750 چي هست؟ خوب k750 بهترين انتخاب هست يا گوشي ديگه اي؟ كسي پيشنهادي داره؟

بالا