به نقل از Spidermard :
شاید نگه داشتن c ربطی به سرعت اینترنت داشته باشه! و شما هم که از adsl استفاده میکنی....خب اینترنت خدا یعنی چی؟ (فقط یه چی گفتم که گفته باشم! هویژووووووووووووری)
سلام
ببخشيد بچه ها كامپيوترم قاط زده بود نميتونستم فارسي بنويسم
آقاي مرد عنكبوتي بايد به شما عرض كنم كه فرآيند آپديت گوشي به شدت به ويندوز وابسته است و هر بار هم كه اين عمل رو انجام ميديم قلق اون با دفعه قبلي فرق ميكنه
در ضمن منظور من از اينترنت خدا خودنمايي يا چيزي شبيه اين نبود ولي وقتي شما براي مدتي محدود ميتوني از اينترنتي استفاده كني كه سرعت دانلودش در شب 3 مگابايت در ثانيه است من اسمش رو ميزارم خدا حالا شما هر چي ميخواي بهش بگو
در ضمن من در خارج از كشور هم از اينترنت بيسيم استفاده كردم ولي سرعتش اينقدرها نبوده بنابراين چون معلوم نيست تا كي بتونم اين امكان رو داشته باشم برام مهم بود كه هر چه زودتر گوشيم رو آپديت كنم
دفعه قبل كه آپديت كرديم هم هر دوي ما يعني من و LH2005 عزيز كلي درد سر كشيديم تا موفق شديم مشكل رو حل كنيم كه اتفاقا مربوط به همين SP2 لعنتي بود
ولي من نميدونم چرا آپديت SE اينقدر بدقلقه من يه مدت زيمنس داشتم هم اون رو آپديت كردم و هم فارسي سازي انجام دادم اصلا اينقدر بد قلق نبود يه فايل رو حدود 30 مگابايت دانلود ميكردي و بعدا روي كامپيوترت اجراش ميكردي اونوقت مطابق دستوراتش عمل ميكردي و اصلا نيازي به اينترنت و آنلاين بودن نبود استرس هم نداشتي كه يه وقت فلش گوشي بپره